Intro
Switch it, just use your imagination. heh
Ghetto living uptown, uptown living in the garrison,(Talking)
Eeh! It wouldnt be easy, could never be easy, not at all, aaaah.
Yeah! A nuh disrespect, is jus people living other peoples footsteps, its more like a reality check.. yuh nah mean. hah
[Chorus]
Imagine uptown people a live inna the ghetto fi a week, Week
Down town move gone inna the uptown town area things nice proper English dem a speak.
Uptown people could a neva stand it when the pipe dem a leak, Leak
First of all dem nuh know how fi bridge light, nuh wah use the igloo with the ice them use to fridge life.
[Verse 1]
Picture Portia a live a Spain, picture Bruce Golding live a hundred lane,
Picture me, way richer dan Mattalon, while him live a Kentire pon piece a capture land,
Picture Michael Lee-Chin hold off the gully side him and the thugs dem a bleach so yuh cah go beside,
Picture, Bush Stewart a wipe car glass and a ask fi the change weh yuh got, Nooo, nooo.
It wouldnt be easy trading places with the ghetto,
It wouldnt be easy fi hear rich people voice a echo
It wouldnt be easy, it wouldnt be nice to see us rise give dem a surprise and mek dem knoe we also can live these life.
Here I am wondering what to do in life.Here I am wondering if to leave you would be the best decision.Here I am being a man but crying inside.Here I am wondering if you think of me although I am not thinking of you.
Its true sometimes when they say that, giving someone all your love is never an assurance that they'll love you back! Don't expect love in return; just wait for it to grow in their heart but if it doesn't, be content it grew in yours.
And then they say that, it takes only a minute to get a crush on someone, an hour to like someone, and a day to love someone, but it takes a lifetime to forget someone.That is to show that even if we are not together you are still in my heart.Love is never straight forward, it has its ups and downs.
There are times in life when someone promises to never do to you the things that I have done. But still they do the same thing over and over again.But guest what! That doesnt mean that they dont love you with all of there HEART.
it's ,it's , it's Serani this one is for my ladies.....Serani's babies
that thing that i want from you, almost anything i would do i'll never be untrue , so just give it up, give it up baby girl
chorus i've been wanting you from the first day daydreaming of you makes me hallucinate girl i want your body, i'm willing to meet your mommy you got the remedy to make me feel so great
1. i wont stress her, ready to undress her alleviate the pain and make her bedtime better more or less her, anyone she prefer, she like it when i turn her round and make it wetter ,she knows that i got i made it my habit , to make her dance and sing like janet i won't have it for dinner like Travis....(so baby girl)
chorus i've been wanting you from the first day daydreaming of you makes me hallucinate girl i want your body, i'm willing to meet your mommy you got the remedy to make me feel so great
2. when i'm around i make you blush (yea) take your time there's no need to rush hear your friends saying such and such that i'm not the one to make you..................... ten years since i've had this crush, if your'e the hair then i'll be the brush, me and you together it's a royal flush girl.....stay in touch
that thing that i want from you, almost anything i would do i'll never be untrue, so just give it up , give it up , baby girl
Music is an art form; it is an expression of human emotions whether in the form of commentary of social behavior or praise to God or poetic expression. It is also an art of sounds which are express through melodious harmony and beats.
Music has been one of the most effective agents of the Caribbean culture since 1940. There are several different types of music reggae, rap, jazz, dancehall, to name a few but within this region of the Caribbean; Jamaica is best known for reggae and dancehall and the impact it has locally and overseas.
Reggae and dancehall music are two unifying force that brings people from all angles of society together. Over the years numerous persons are integrate through these two aspects of music which has fuel the development of our country and has been a marketing ground to draw tourist from all over the world who share the same taste of music and appreciate its values.
Music plays an enormous role in todays society and it has a very strong effect on its listeners especially the young individuals so it is imperative that we listen to music that are of good nature and uplifting to our souls. Music is a god given talent unto us; it is the heart beat of a nation which keeps it growing in love and harmony, in other word music is life.
Ah sittn fi di gal dem sit down pon , my cocky demand the Gal dem me come pon, gal if you think you bad , just like dungeon Me f**k you so hard like ah jail me ah come from.. Yo dukes be clear.ah we say DAGGERIN fi di gal dem Any gal wey hype , gi dem hennessy and stagger dagger dat yaaaaa
chorus Yu p*u**yy little dan the hole pon de needle..(yeaaa) And yuh body nuh feeble.(yeaaa) Come check me fi di daggering,(yeaaaa) Like when close you bladdarin (yeaaa) She have the tight p*u**yy walk,she ah do the tight p*u**yy walk Every man wey f**k you say dem wah breed you So inna me bed me ah lead you Ey.cock it up gal
Hundred stab , dis ah hundred stab Mek me thump up your p*u**yy like punching bag Wah beat it like a child wey do something bad Belly start swell like pumpkin bag Say wah come so me slide and ah wine Start dig it like dirt when diamond ah find Bed bruk down in two so the divan ah join Start bear near close then the island ah shine Drink magnum , smoke marijuana you doomed Nah stop all when you bawl for your w**** Cock it up inna the corner the room Gi har the whole length , tek all ah the broom Lift her up , run with her , mek me trod like donkey kong Skirt lift up , jeans rub her panty pon Gal bruk outyou nah wear your aunty thong
chorus Yu p*u**yy little dan the hole pon de needle..(yeaaa) And yuh body nuh feeble.(yeaaa) Come check me fi di daggering,(yeaaaa) Like when close you bladdarin (yeaaa) She have the tight p*u**yy walk,she ah do the tight p*u**yy walk Every man wey f**k you say dem wah breed you So inna me bed me ah lead you Ey.cock it up gal (repeat) Hundred stab, no thousand jukk Mek you vomit up your dinner pon blouse and puke Me ah gi cocky weh longer than me trousers foot People next door over house all look Turn back way leg ah shake like kumina Me grab up your shorts wey your fat pumpum inna Gal cant dance cause dem ah wear . Dem face swell ugly and dat cant look inna Jump up pon a man , girate your waist, shake up your head Your weave nah drop offtell some ugly gal Ease and back off , dem use dem mouth and ah grease man glock off You love tic toc , tic toc , tic toc ,tic toc, tic toc Like when a clock ah tick , gal .. wine up pon the buddy On the top of ityou have the tight thing, and the proper fit
Chorus Yu p*u**yy little dan the hole pon de needle..(yeaaa) And yuh body nuh feeble.(yeaaa) Come check me fi di daggering,(yeaaaa) Like when close you bladdarin (yeaaa) She have the tight p*u**yy walk,she ah do the tight p*u**yy walk Every man wey f**k you say dem wah breed you So inna me bed me ah lead you Ey.cock it up gal
Independence gone but me nuh celebrate celebrate fi what whey independence fa we never need fi free cause slavery abolish from about 18 thirty three even if mi add the one year it still nuh fair cause me leave fi suffer fi anadda man mistake
England tek whey dem pound but we still pay allegiance to the queen independent pon other nation we a beg and a plead a borrow money whey we can't pay back it seems as if slavery soon come back in
whey independence fa when me can't live in peace nuh tell me bout small island cause barbados and trinidad nuh in a di greater antilles busta, norman and di nedda white one dem neva fight fi we dem fight fi dem self fi have a seh in a jamaica economy
call me ignorant and ungrateful but me still a ask whey independence fa when me feel like a slave the system fail and me pickney and fi him pickney a go suffer so educate me and mek me know WHEY INDEPENDENCE FA
I cant believe What I saw With my two eyes This girl who made My world spin around When she passed me by I want you to know That I need you so000000 And baby girl I wanna let you know Girl you are my heart beat Baby girl Mi love you more than eva Baby girl you are my heart beat And I need to tell no lie Girl you are my heart beat
Whenva time you pass my gate Girl, im looking at you If I was the judge in the court Mi wouldda through the book at yo You look so smooth Dont say Im rude, girl But, mi really want fi hold yo Inna mi arms Girl, I really need to control yo
Girl you are my heart beat need to tell no lie baby girl, I cant sleep, no No no no Baby girl you are my heart beat Baby girl, I cant sleep I cant sleep
When am I gonna have you for myself To be sure that I, wont share with noone else You to me Is like a perfect harmony Thats how it should be You and me Create a happy family
You my heartbeat Need to tell no lie Listen to my speech Baby girl, ma heart beat Beat, beat Baby girl Heaven knows, God knows Even mama knows, god knows, god knows. God knows
When anything Wheneva time and I will be there Call me, Call me girl Cuz you know you are my heartbeat Baby girl listen to my speech Cant sleep
Intro How Mi Look ah Phresh Prince dis innu yuh done kno stars pon top ah stars How Mi Look.... Clean!!!
Alrite Dansaz!!!! Attentionnnnn its Rollinq Stones dat is My name is Ricky Blaze Phresh Prince u qotta new dance RITE!!! Show DEM!!!!
Chorus i said my shirt my jacket all tha qirls is watchinq How mi Looooook Look Looook my shoes my qlasses baby im i matchinq How mi Looooook Look Looook
Verse - 1 Phresh to di Prince my to di ting brand new kicks nd all tho's tings brand new blazer nd brand new bling brand new money buy brand new tings Ching-chi-chi-Ching watch di gyal dem ah drink gi one to Jr. nd give one to Ding dancin floss nd dancin King inna dancin ting mi addi flossin king everyday ah brand new dance run di street dansaz ah roll out ah move dem feet teach all di hot qirls how fi d'weet dansaz clean nd we move to di beat pants well str8 suh yuh kno seh we neat style neva cheap suh we tek it to di street our dance style its so unique how mi look Phresh Prince two dance mek mi seet
Chorus x2 i said my shirt my jacket all tha qirls is watchinq How mi Looooook Look Looook my shoes my qlasses baby im i matchinq How mi Looooook Look Looook
Verse - 2 wen we dance di girl dem seh we clean suh we dance if u kno wat i mean just dance every dancer just dance mmmmmmhmmmmmhmmmhmmmmmmm mmmmmmhmmmmmhmmmhmmmmmmm mmmmmmhmmmmmhmmmhmmmmmmm mmmmmmhmmmmmhmmm mmmmmmhmmmmmhmmm
Chorus x2 i said my shirt my jacket all tha qirls is watchinq How mi Looooook Look Looook my shoes my qlasses baby im i matchinq How mi Looooook Look Looook
Outro Aye!!! How mi looook bayby qirl how mi look phresh to death oooh so clean yeh yeh Bayby, how mi look she seh **lteean cleaan Ricky Blaze, Jr Vybz, Phresh Prince ooh yeh yeh yeh yeh ah it dat innu
Intro:Scornnnnn demsome bwoy have daggering problem bout dagga dis and dagga dat yu si if mi eva hold dem equinox tun up di bax watch it mek mi get madddddddd
Verse 1:Come mek mi tek yu to mi wining lab bwoy ah yu seh yu wah gimmie 100 stab mek sure wen yu come u can hangle di job wen mi done yu ah walk side way like crab 100 stab bwoy doe linga hangle mi bady ruff like a gully creecha bwoy tek weh yu she if yu nuh dagga masta mek mi rock di chair till it tun ovaTell mi bout dagga yu get it an ah stagga 5 and 6 cnt touch all mi bladda real tug nigga fi ah wine dis ya figure run an guh bawl an guh cry to u mada daggering staat my head get mad suh part di red sea wid yu moses rod lif mi up fling mi dung mek mi galang bad mi want 100 stab from a daggering god
Nuff bwoy ah chat an mi kno dem anno daggera kno dem anno daggera nooooo dem anno daggera wining ah gwaan an him weak like him have callara noooo him cyaah manage di ooooooo
Hackle up mi bady caz mi like it hat bwoy shut up u mout is not time fi chat gyal ben yu knee my girl ben yu back giddy up giddy up like yu deh ova track pon di lef pon di right fling it pon any side den u crash inna di miggle like 2 cyaar callide talk about roll out wid dim awning ride it cold outta door but it warm inside wen mi done wid yu bwoy yu affi run an guh hide gi mi it inna di dance like u doe have nuh pride unda mi vybz rum mix wid di mud slide den mi kill aff a co.cky like mia chucky bride from stadeh to sundeh rite tru di week mek sure seh mi reach blue mountain peak inna my bedroom mi doe waah nuh freak yu hear weh mi she mi doe waah nuh freak
This is a poem for you my heart said it my hand write it and its for you the first line says i love you regardless of what i did r what you say my feelings for you remain the same
Each day brings mix emotion but never interferes with our love portion we say things we need not to say apology made when day turns to night and accepted before the day is light your head rested on my chest you nestled in my arms i kissed your forehead and thank God you are not gone
so while you are here i must thank you thank you for the kisses when i am feeling blue thank you for your warm thank you for yor care thank you for making me believe thank you for the things you done for me thank you for my son and the moments we had a lot o fun
thanks for the things yet to come and i can't repay you but to give you my love, you chose me and i chose you and i love only one person and that is you
bang bang bang seh nothin do wrong we burnin up di crank straigh from west my land bang bang bang i'm from ganja land
[chorus 2]
wi nah take no co-coo-co-co-co-coke no time a di e-eee-ee-e {he a mean sum type of drug? dunno} wi nah take no co-coo-co-co-co-coke no time a di e-eee-ee-e(?) wi got di higher setta riddim a pray-yy--yy-y higher setta riddim JA-aa-aa-aa-a higher setta weed for my braaa-aaa--aa-in higher setta weed from JA-aa-aa-aa-a
[chorus 1]
wha dunno bout yuh but i take no cokaine di highest grade wha wi carry inna wi brain yo wha dunno bout yuh take no inna feel pain highest grade wha wi carry inna wi braaain wha dunno bout yuh nah push no eagle inna me vain (???) di highest grade wha wi carry inna wi brain wha dunno bout yuh but I have no complain di highest setta weed a wha we burn everydaaay
[verse 1]
we roll up spliff n dead light up de babilon side it up a waan run come fi fight it up inna di buk dem a right up dem a fi tek a finga prints and a charge me side a nuff(???) dem a de whole dance line up afta me n me crew did a watch a gyal a wine up dem a tell man seh time up n a talk bout unno what dis a ride crime up(???) herb wha me smoke ??? wi nuh bun dis babilon cyan lock wi hav noumber one spliff wi a blaze a dem kno seh a fun dis skun a haffi so yuh a gwaan like a gun dis
[verse 2]
wi burn weed fi meditacion n a high grade wi chose fi loose our frustration dem waan fi reck wi celebration n a talk bout how wi gonna sleep on di station dem say Paul Yuh a Great Man but di weed wha yuh smoke lead to incarceration wi tell dem dem cyan catch man cah di weed free my mind a di ill of di nation i'm frustred to de max i'm coustin to di most de police grab me shout n drift me and closed dem seh lockin up da man brag n a boost me smokin a him face n gimme a champagne toast
muhahaha tell di gal dem sean paul waan dem fi back it up(yep) aay yo mr evil(yo) you dun know how we do you nuh(you know) gimme di gal dem yow we guh suh, ladies(yes) whine mi gal nuh badda get shy just whine mi gal, let mi know you ready just whine mi gal weh she fi do spread out
[VERSE 1]
you know I love this when all a my ladies bruk out like so whine up themself and ah mash up dancefloor di whine weh yuh have pour me some more yuh memba waan fi open you up like door keep on whining, whining non-stop you nah haffi drop dead just drop it like it's hot you know mi love fi si when you shake you booty like dat gwaan do you thing my girl
[CHORUS]
so just back it up, back back it up nuh fling it up fling fling it up nuh shake it up shake shake it up nuh jiggle it up jiggle jiggle it up nuh(yeah yeah yeah)
[VERSE 2]
back it up shake you bottom in you luis vuitton you turning me on when I see you whine and gettin it on you bubbling up like a bottle of dom perignon and di way you whine you were even turning terry on(whine) di way you dutt-ty whine is giving me a sweat-ty mind it's like you have no spine driving mini-me out of his mind showing your bikini line is making me read between your lines between your lines meaning I wanna uh between you uh so back back it up like you going in reverse spread out (you got it locked)show us that you don't need to rehearse you know you got this you know you wanna have mi ready fi di club you don't need to practice ho
[CHORUSx2]
fi back it up, back back it up nuh fling it up fling fling it up nuh shake it up shake shake it up nuh jiggle it up jiggle jiggle it up nuh(yeah yeah yeah)
[VERSE 3]
and you whine from you born all di man dem want you back it up, deh pon di demand every man a look fi rack it up create a storm gal you gone you a hot it up since a you a rebel from di first time mi spot it up go-go you a whine pon time you a c**k it from you hear leftside come line you attack it(yep) inna di studio she deh ya tic-toc it up gold teeth a sing and all a shock it up di way you ride di riddim like a c-corna mr evil wanna give you di banana anytime she ready mi ready fi put it on ya pull you g-string like carlos santana
[CHORUSx2]
suh b-back it up, back back it up nuh fling it up fling fling it up nuh shake it up shake shake it up nuh jiggle it up jiggle jiggle it up nuh(yeah yeah yeah)
[VERSE 4]
every man waan get you loving of lately every man waan get the real real whine, every man waan you fi carry dem baby dats why dem waan you fi back it up fine every man waan get you loving of lately every man waan get the real real whine, every man waan you fi carry dem baby dats why dem waan you fi back it up fine the way you wiggle wiggle and the way you jiggle jiggle back into it you fit like a fiddle fi shizzle dr evil wants to dizzle here is a riddle but who you call a cutie booty girl dat knows how to(back it up)
(chorus) Please protect me from my friends while I try to protect myself from my enemies lord sometimes yuh friends dem hurt you set up the cops fi search yuh please protect mi from my friends when I try to protect myself from my enemies lord cause a friends dem hurt you nothing nah gwaan dem desert you
(verse 1) problems problems every man have dem oh yes oh yes some man a see you when you inna your stress but fi dem own dem waan you solve dem dem say a friend in need is a friend indeed but as soon as yuh tek de lead dem waan cut your speed so mi know dem a friend in greed cyaan believe the same people you feed dem nuh want see you succeed dem things ?? act real so mi go pun my knees seh
(chorus) please protect mi from my friends while I try to protect myself from my enemies lord cause a yuh friends dem hurt you set up the po po fi search you please, please lord protect mi from my friends when I try to protect myself from my enemies lord your friends dem hurt you nothing nah gwaan den dem desert you
(verse 2) dem poke dem plant dem pray dem wish but me done tell dem dis when dem a dig dig a couple mek sure dem no dig one ditch as ?? say only your friends know your secrets so how a next man fi keep it if wheneva u talk ???? so Im asking
(chorus) please protect mi from my friends while I try to protect myself from my enemies lord cause a friends dem hurt you set up the po po fi search you please protect mi from my friends while I try to protect myself from my enemies lord cuz a your friends dem hurt you nothing nah gwaan den dem desert you
Chorus That's what I see... Dem only bad inna company.... But a me by myself... Me by myself.... Tell dem fi come... Know sey mi deh yah an mi nah go run..... All when a me by myself.... Me by myself....
Verse One Mi say mi bad to the maximum.... Mi nuh need not a friend fi come buss mi *** Anytime dem ready tell dem fi come.... All when a me one still nah go run.... How mi see it dem bwoy deh a mouth a massy..... Only bad when dem trod inna clique or posse...... Terrible and mi mad wicked and wassy..... Hand straight like chassis and mi nah miss fassy..... (yow)
Chorus That's what I see... Dem only bad inna company.... But a me by myself... Me by myself.... Tell dem fi come... Know sey mi deh yah an mi nah go run..... All when a me by myself.... Me by myself....
Verse Two Me One numero uno.... I have a bull dog name Bruno fi gi unnu.... All when di bwoy dem big like a sumo.... Wrestler the winchester blow dem vest sa.... Yes sa di tek sa ready fi address a incesta much less child molesta..... Mi *** hail him tell him come a westa.... Mi rifle a sing like destra yes sa.....
Chorus (x2) That's what I see... Dem only bad inna company.... But a me by myself... Me by myself.... Tell dem fi come... Know sey mi deh yah an mi nah go run..... All when a me by myself.... Me by myself....
S.S.M.G.. Chino, yow yow Mi waa know ah who dem ah ramp wid Dem ah talk bout
Man ah get tump from dem fiss Bout man ah fuss pick pon dem list Dem neva know ah wrong set ah man dem diss S. Boogie, from dem diss
Chorus We nuh inna di fren ting Start war, man put peer shells in dem skin War dem to di endin, yow And now dem diss an haffi hide And now dem diss an haffi hide Dem mussi feel seh ah joke ting
Till man peppa dem skin Close casket SSMG leff dem in Our ting anno fi dem ting, no Cause if dem diss dem haffi hide Cause if dem diss dem haffi hide Dem mussi feel seh ah joke ting
Verse 1 Dem ah run up an dung ah play hide an seek Run go ah sergeant Lloyd an leek Dem *lo** ah run red when time infrared An dem head ah collide an meet
Anno me alone ah di whole ah di fourteen Parish inna di island seet Cyaa diss we in front we face So dem, go pon phone an ah hide an dweet
Memba, me sen shot tear out dem grills inna mout Weh yuh find on teet Spine and feet dem ah find on street Cyaa seet, AK weh I man beat
Circle dem inna di night or mornin time Mek Neville an Simon seet Yeah, casket close, rose, wine and wreat Pastor mek him final speech
Chorus We nuh inna di fren ting Start war, man put peer shells in dem skin War dem to di endin, yow And now dem diss an haffi hide And now dem diss an haffi hide Dem mussi feel seh ah joke ting
Till man peppa dem skin Close casket SSMG leff dem in Our ting anno fi dem ting, no Cause if dem diss dem haffi hide Cause if dem diss dem haffi hide Dem mussi feel seh ah joke ting
Verse 2 Bag ah f**kery chat bout damagin team Start gap wen we put di collage into im Start war an gone hide Disappear like seh im rub on vanishin cream
Rifle, lazer beam, dat ah pitch im clean Dem ah real maama man, labrishin queen All of ah sudden dem tun bad man Tru dem get stripes pon di singing scene
Yuh know ow our war go.. ow Bwoy violate, lef dat inna di swimming stream We ah roll wid strap weh ah clap 32 Wen we see him im skin im feel
Tell man him ah bad man only in im dream Murda everyting in im scheme Yuh nuh see she dem cyaa win So who ah di winnin team.. Yow-ow-ow-oww
Till man pepper dem skin Close casket SSMG leff dem in Our ting anno fi dem ting, no Cause if dem diss dem haffi hide Cause if dem diss dem haffi hide Dem mussi feel seh ah joke ting
corleone oh yeah oh yeah wanted man selaissie fire blaze king selassie mi praise gi dem a page 12 guage never cater bout you age, if your son shoot off ah mi with your gun try fi stop my joy mi nah guh 'fraid fi f**k up your fun
[CHORUS]
suh when dem si di cadillac pull over mi thugs dem account in some black pull over let mi pop it off when sprayed like ah hose sprayed like ah hose, penniless inna dem clothes mek dem stay there boast suh when dem si di cadillac pull over mi thugs dem account in some black pull over let mi pop it off when sprayed like ah hose sprayed like ah hose sprayed like ah hose
[VERSE 1]
likkle fool you can guh strap through you madda cause ah matic bullet make you run fast like justin gatlin tell di next funky junky weh nuh stop f**k punky lay him off inna you madda wid you fag thing one ting mi nuh nyam coke and mi nuh sniff coke and mi nuh run battyman dro, did it before cah waan mi invoke nuh *lo** gwaan mek dem t-shirt soak, skull get crackhead head pon oak, now dem brain leak out like yoke when bounty and some p*u**yy and joke guess nuh mean a joke wi nuh buy fi 'em smoke me give different girl different stroke a di highest grade mi smoke, pagan childfriend gives munga a ride and how dem pop dung and broke a di big .45 mi toke, dem dead long before dem ah walk my guns is my spokesperson mi ah wanted man
[CHORUS]
suh when dem si di cadillac pull over mi thugs dem account in some black pull over let mi pop it off when sprayed like ah hose sprayed like ah hose, penniless inna dem clothes mek dem stay there boast suh when dem si di cadillac pull over mi thugs dem account in some black pull over let mi pop it off when sprayed like ah hose sprayed like ah hose sprayed like ah hose ra**!
[VERSE 2]
quote mi seh wi nuh tek talk watch how you mek talk and mi friend dem round knock you off tell 'em k-town thugs nah play we nah watch nutting that don't get chop off lock down molynes road ah four rose court hill and duhaney park lock down greenwich farm and maxfield don't mention waltham park, cah di only day mi don't haffi mi send mi target round big ups and do any well mi guh you caan guh walk secured .45 mi blast it loud and munga yell king selassie di first cause him respect deh pass di cloud, how you fi spy on people war when you nuh involved there is only one thing left fi do fi everything solved, when di chrome ah nuh revolve and bwoy marrow desolve now it's a leak like a valve every problem solve
[CHORUS]
suh when dem si di cadillac pull over mi thugs dem account in some black pull over let mi pop it off when sprayed like ah hose sprayed like ah hose, penniless inna dem clothes mek dem stay there boast suh when dem si di cadillac pull over mi thugs dem account in some black pull over let mi pop it off when sprayed like ah hose sprayed like ah hose sprayed like ah hose
Inrto: dont cross it, unuh tink mi a cross breed dont, dont push it wah happenn to dem bwoy?doh cross di wire doh cross di line eh bwoy if unuh evah cross mine, hm yuh an satan an di dirt join Kaboom, carbine. alliance, well!
a di war bridge yuh cross an go get killer cross anuh pedestrian cross an dis nuh blue cross yuh call mi name inah yuh mouth yuh get yuh tooth loss big matic black jacket weh mi a endorse a di war bridge yuh cross an go get killer cross anuh pedestrain cross ana nuh blue cross yuh call mi name ina yuh mouth yuh get yuh tooth loss black jacket big matic weh man a endorse
verse bwoy dead wen dem buckup ina dis black ace of spades six panse a select an man a fling hand grenade shot big like a sprewell pon escalade yuh need first aid if yuh step pon my suede few thousand an great turn a new page dem mek mi head raise mi temper cyah gage yuh mek outa steel den face di twelve gage shot ring ina yuh ears wen di killer enrage
push mi gun dem ina wah trolly mi nuh mix up ina nuh folly an rise up mi tall up tall up dem go pon di rifle rally amounta people mi kill well bad mi still a do di tally mi love mi gun dem just like how dodos love tivoli
shot a pap off dem head just like chiney dolly an mek *lo** run like di stream in di volly mi have a brownin weh black but mi call her sally yuh dis di alliance so mi tek it personally
Bridge: si mi house nuh come near becoz ah bad man sittn si di car weh mi a steer becoz ah badman sittn marrow fly ina di air becoz ah badman sittn wid out nuh doubt wid out nuh fear ah badman sittn si mi place nuh come near mi seh a badman sittn to yuh face bullet wi glare mi seh a badman sittn mi talk clear ah hope yuh hear ah badman sittn mi neva scare mi neva fear mi seh a badman sittn
tell a junky, shot wi mek yuh sing like cilina mi rifle shot wi bore yuh up like a mesh marina mek dem read about yuh lost particles ina di gleener dis tivoli man dem ey, nuh tink it is a misdemeanor mi hygiene mek mi tek mi gun dem to di cleaner death in di arena yow, dem dis papene ya alliance mek wi show dem how much gun wi have up eenya babican wi nah go trace like a tina
badman doh negotiate big 45 mi associate from mi si seh dat a war dem a protrait now mi bust 30 straight in him dirty face and dat close di case its inappropriate to war wid alliance wen yuh known fi bait wen wi powerfull like di soviet yuh si mi gun a yuh faint yuh seh yuh bad but yuh aint yuh *lo** splash like paint
Bridge: si mi house nuh come near becoz ah bad man sittn si di car weh mi a steer becoz ah badman sittn marrow fly ina di air becoz ah badman sittn wid out nuh doubt wid out nuh fear ah badman sittn si mi place nuh come near mi seh a badman sittn to yuh face bullet wi glare mi seh a badman sittn mi talk clear ah hope yuh hear ah badman sittn mi neva scare mi neva fear mi seh a badman sittn
(chorus) Please protect me from my friends while I try to protect myself from my enemies lord sometimes yuh friends dem hurt you set up the cops fi search yuh please protect mi from my friends when I try to protect myself from my enemies lord cause a friends dem hurt you nothing nah gwaan dem desert you
(verse 1) problems problems every man have dem oh yes oh yes some man a see you when you inna your stress but fi dem own dem waan you solve dem dem say a friend in need is a friend indeed but as soon as yuh tek de lead dem waan cut your speed so mi know dem a friend in greed cyaan believe the same people you feed dem nuh want see you succeed dem things ?? act real so mi go pun my knees seh
(chorus) please protect mi from my friends while I try to protect myself from my enemies lord cause a yuh friends dem hurt you set up the po po fi search you please, please lord protect mi from my friends when I try to protect myself from my enemies lord your friends dem hurt you nothing nah gwaan den dem desert you
(verse 2) dem poke dem plant dem pray dem wish but me done tell dem dis when dem a dig dig a couple mek sure dem no dig one ditch as ?? say only your friends know your secrets so how a next man fi keep it if wheneva u talk ???? so Im asking
(chorus) please protect mi from my friends while I try to protect myself from my enemies lord cause a friends dem hurt you set up the po po fi search you please protect mi from my friends while I try to protect myself from my enemies lord cuz a your friends dem hurt you nothing nah gwaan den dem desert you
VYBZ KARTEL LIFE SWEET LYRICS
Hello
Eeh Russian
Weh Dem Call Police Fa, dem Cyaan Stop Di Crime
Ghetto Yute Waan Money Fi Spend
Thats Why So Much Man Ah Dead
Na Na Na Na Na Na Life Sweet
Na Na Na Na Na Life Sweet
(Eeh)
Ghetto Yute have it harder
nuff ah we nuh grow wid nuh fadda (nuh fadda)
so we end up tun gangsta
nuff ah dem sell out and ah move like Shebada (then)
nuff time me get up and mi nah have ah dime
pocket empty but ah bare shot inna mi nine
them new radio car cyaan stop nuh crime
me ah talk from mi heart them ah waste time
them nuh waan ghetto yutes have nuh tings
so when yuh see *lo** ah run like drinks
do nuh call police just call di brinks
cause ah money ghetto yute waan
Me neva have nobody fi stretch mi hands to
Neva have no rich uncle fi seh thanks to (then)
feds ah lock up man fi sell weed
yuh run and tell me weh waan lance do (eeh)
nuff times mi ah pree seh man fi die
caw when mi ah look inna mi pickney eye
shorty seh food fi buy ah cry mi cry
mi bank book empty mi pocket dry
nuff yute nuh live fi pass grade nine
if anno gun man ah 1-1-9
ah mi god and mi gun protect mi life
me nah geh it weh suh easy
me know seh life nice
as mad as him be meh know seh him nuh waan dead
den jesus christ
tell me why society try stop ghetto yute cornbread
thats not nice
caw dem know yute ago rise up and buss coppa and lead
and end up gwaan dead
but memba
[T.I.:] Ay, ay Started in Atlanta, then I spread out wit' it South Carolina, Alabama, Mississippi On to North Carolina, Phildelphia and Virginia From down in Miami where it warm in the winter On up to Minnesota where it storm in the winter Jackson then Tallahassee, Memphis, Tenn. holla at me Me in H-Town, Southside, Cloverland daddy I'm the man out in Dallas, better ask Khaled Kept me out in Cali with my eyes open barely Blowin' and spinnin', goin' down Bennett Drop six-fo', three-wheel then switch it Red light stop, make it drop for the bitches Got a glock fo'-fifth, blow your head off wit' it Anything you hear that I said, I meant it King got the crown then sped off it wit' it Say you need bricks, I said I get it
[Akon:] If you want to, we can supply you Got enough work, to feed the whole town They won't shoot you, unless you try to Come around and try to stomp on our ground 'Cause we takin' over, one city at a time Said we takin' over, one city at a time Said we takin' over, one city at a time Said we takin' over, one city at a time
[Aidonia:]
yu wa no a who dis?a didi di leeda i ride on bikes like delivery pizza ma jeans are french made like ribbery sneaka ma index finga for di ziggy di squeeza im so hot like nicky di feeva my diamonds cold like a pig in di freeza living di vida me shi gi di pleasa mi mek frens si di riviera* an gi di believa wen di lyrics dem mi kick dem from mi lip dem rubba, mi grip dem hollow tip dem fi di clip dem i no my style was gonna hit dem i no one day my flow was gonna sick dem i no watch di girls careful how yu pick dem i no buy gun, yu fren dem equip dem line up di dog dem di pit dem fi bit dem mi diamonds so big mi need di pic dem fi chip dem ... brup brup den mi hop on no i aint jay-z but i got my roc on tief dat a track on tun glock on dat clap corn or thuty two inch a cut lass ago chop on monks to di kick sick wi lock waist* keep lyrics nuff like shaq weh* three lock pace* boscom is mi gun and mi didas lace smoke di weed suh high mi staring in Jesus face
[Lil Wayne:] I am the beast Feed me rappers or feed me beats I'm untamed, I need a leash I'm insane, I need a shrink I love brain, I need a leech Why complain on easy streets? I don't even talk, I let the Visa speak and I like my sprite easter pink And my wrist special par but the mule is cooler I have more jewels than your jeweler Touch and I will bust your medulla That's a bullethole, it is not a tumor Red light red light stop your rumors I stay on track like a box of Pumas Now just r-r-rock with Junior I am the little big Kahuna, y'dig?
[Akon:] 'Cause we takin' over, one city at a time
*****remix with Rhino-emitt lil wayne part & sing chorus b4 verse
[Black Rhino]
shot dem inna dem hed if dem nuh wa wi tek ova mi draw di line and tel dem likle fool nuh step ova try stop mi food,and yu face get lick ova hed buss like ballon, duppy run to jehova a nuh yu alone wa di range weh a rova house pan di hill plus di dog dem a dova my dog dem a solja wen u affi tek ova mi come fo yu tings weh yu seh no fa empire moni affi mek suh a cash inna mi pocket suh wen mi touch di road, is a glock inna mi jacket yu try fi attack it mi knock it an mi clap it neva si di program an stop it try fi tek mi tings mi wa fi no who r they? di four four tel dem mi inna di lulalley not to mention di four fifth di two tall taes wen we clap like a diwaliiii
AND NOW (Wassup)...INTRODUCING TO THE WORLD (Who) MUNGA...HONOREBEL...
Yes, yesssss!!!
And I came to take my place, never you forget my face Its, M to da U to day N-G-A!! Fiyah more shot dan di NBA Rastafari get the praise when mi pray. Di gurl dem love when my tune play And I came to take my place, never you forget my face Its, M to da U to da N-G-A!! Fiyah more shot dan the NBA Rastafari get the praise when mi pray. Di gurls dem love when my song play
Good evening, its a good evening Selling dro, making dough, its a good season. Chilling on my block, we having a good reasoning Eating some collard greens with some good seasoning.
Huh! Its no gimmick when Im spittin my lyrics I give a f**k about those hypocrites and da critics The perfect in da mimics, they have never yet seen this Cuz imma fly to the sky if the sky is the limit.
Hopping out of da Civic, Im throwing bows like Riddick Its so miraculous, its ridiculous, They tryna bite me like Dracula But I sting dem with my venom cuz Im SOO spectacular!
And I came to take my place, never you forget my face Its, M to da U to day N-G-A!! Fiyah more shot dan di NBA Rastafari get the praise when mi pray. Di gurl dem love when my tune play And I came to take my place, never you forget my face Its, M to da U to da N-G-A!! Fiyah more shot dan the NBA Rastafari get the praise when mi pray. Di gurls dem love when my song play And my future is for me to decide, I roll with my queen to the side Black Benz, top down, red, chromed and gleamed to da side Always got my ting to the side; BIG chrome machine to da side Extra magazine to the side, Full four magnum infrared beam to the side
So much fool from me to decide, coming, bulging teeth to the side I cast two but he cower to a fool, under my banana wit a gleam to da side I keep Marlon to the side, Charleen to the front, Carleen to the side Guess Jeans, Sneaks and Tees, Clean...Cap, leaned to the side!!
And I came to take my place, never you forget my face Its, M to da U to day N-G-A!! Fiyah more shot dan di NBA Rastafari get the praise when mi pray. Di gurl dem love when my tune play And I came to take my place, never you forget my face Its, M to da U to da N-G-A!! Fiyah more shot dan the NBA Rastafari get the praise when mi pray. Di gurls dem love when my song play
Yeah!! I picked up Marvette in my Carette A piece of fiyah fell from my spliff and burnt a hole in my carpet Police was on da block, but Munga nuh fret Cuz my dough is one of the biggest and my car is one of the fastest
Ha! I was bouncing to some Black Eyed Peas Just eat some collard greens, brown rice and some black eyed peas Tell squadie dont stop I...PLEASE!! Dont let me have to leave yuh with a black eye, please!
Why?!?! Its so terrific, yet so horrific, Im so prolific Sick wit it, find my formula and stick wit it I rhyme right to rhyme tight Fools I told yall before, I showed yall before!
Im so rich, cuz Im.so slick, I write...so quick My lines is so sick, my dough...so thick And my, whole clique be gangstas, Dat means da nines dont stick.
And I came to take my place, never you forget my face Its, M to da U to day N-G-A!! Fiyah more shot dan di NBA Rastafari get the praise when mi pray. Di gurl dem love when my tune play And I came to take my place, never you forget my face Its, M to da U to da N-G-A!! Fiyah more shot dan the NBA Rastafari get the praise when mi pray Di gurls dem love when my song play
INTRO Big Ship (uh huh) Sailing smoothly (smoothly) Boy dem a gwaan wid a bag a ting.
Verse Mi nuh know weh dem boy deh a try but me dem caaw program (program) Mi sound di big ting dem, a hothead hothead a mi slogan (slogan) Hothead Leader, leader When mi seh hothead mi nuh mean nuh fever
Once dem a bleach an dem nuh love black Once dem a dash weh weed an bun crack Once dem a push head under gal frock Once dem a follow gal an go tek c**k
p*u**yyhole Mi mi mi caaw help yuh Mi caaw help yuh Mi caaw help yuh Mi naw help yuh
Yo him mada seh a good youth weh nuh cause problem But she frighten when she see him wid di mac 10 Him a loot a shoot a rape di pickney dem Bruk di shop terrorize di old people dem
She caaw help yuh She caaw help yuh She caaw help yuh Police gaan wid yuh
Some naw work di dearest set a tings dem wear Weh dem get it from yuh nuh haffi wonder where Fi di fast cash nuff a dem a sell rear tek spear Dem a queer an mi see it clear
Mi naw help yuh Mi naw help yuh Mi caaw help yuh Mi caaw help yuh
How some a dem stay so Sit down an watch man every day so Dem a watch yuh when u go collect yuh pay suh An a set up fi rob up fi mob fi chop up di haters jus love to hate yuh Yes mi know dem a pree mi long long time Watch me like BBC long long time But mi significant like the da vinci code an constantine
BRIDGE Some a dem a some dutch a talk Mi know seh a mi money dem want Dem a walk round di place an a screw up dem face But a one ting mi sure seh mi naw
Mi naw help yuh Mi caaw help yuh Mi naw help yuh Mi caaw help yuh
Hypocrite laugh an chat seh dem rate yuh Hypocrite when dem know seh dem hate yuh Hypocrite neva yet try elevate yuh Dem always a try eliminate yuh
Nobody neva gonna help yuh No dem neva gonna help yuh Mi naw help yuh Mi naw help yuh
Hothead hothead hothead hothead believe me yo stephen some boy fi know ha ha ha Hothead hothead hothead Bigship sailing smoothly
Bogle, Mr. Wacky Ah I-Warria Although him pass and gwaan Although you pass and gwaan We must join together and dancs this one
Seh Bogle pass n gwaan but him dance deh ya Sadaki, Black Bling & Ding Dong A Dance Do Di Bogle Dance, Do di Bogle Dance Everybody gather round and do di Bogle dance
Verse.1.
Yuh mek we Bogle Dance & Bogle Dance And a we deh yah first and we lef dem a last Bogle Dance Bogle Dance Mr. Wacky did a dance and he pass and a gwaan And mi ah angry miserable and cross And mi ah angry miserable and cross Dem dance yah keep wen Babylon dem a pass And dem caan lock off di dance cuz every body ah did a dance
Seh Bogle pass n gwaan but him dance deh ya Sadaki, Black Bling & Ding Dong A Dance Do Di Bogle Dance, Do di Bogle Dance Everybody gather round and do di Bogle dance
Ah mi me seh Bogle, Bogle get harder fi di year Ah mi me seh Bogle, Bogle get Grammy fi di year Ah mi me seh Bogle, Bogle we di dance we never scare Ah mi me seh Bogle, Bogle ah di dancer fi di....
Bridge:
Although you pass and gwaan But you dance deh yah Ah I-Warria and Jovie taking over yah Do di Bogle Dance, Do di Bogle Dance Mad Michelle, Stacey & Keva Do di Bogle Dance Do di Bogle Dance, Bogle Dance Mr. Wacky did a dance and him pass and gwaan And mi ah angry miserable and cross And mi ah angry miserable and cross Bogle Dance, Bogle Dance Bogle Dance, Jamaica Bogle Dance To di world mek we Bogle Dance One More, burn fire Bogle Dance Although you pass and gaan But him dance deh yah Sadiki, Black Bling & Ding Dong a dance Bogle Dance
chorus see we and dem nuh know we still ah send threat to i, the more dem try tek we glory we blessings ah multiply see we and dem nuh know we still ah send threat to i but we blessings ah multiply, blessings ah multiply
1. badmind ah go kill them slowly, anytime dem see we come around yes it ah go kill dem slowly,and dem ah wish and dem ah pray fi we go down it ah go kill dem slowly,dem can't turn we smile inna frown it ah go kill dem, kill dem, kill dem, (oh oh oh)
chorus see we and dem nuh know we still ah send threat to i, the more dem try tek we glory we blessings ah multiply see we and dem nuh know we still ah send threat to i but we blessings ah multiply, blessings ah multiply
2. hey yow dem see we and nuh know we, talk all kinda things bout we claim say we hype nuh want giwwe de glory we nuh badmind big up the elders before we no matter wey dem try yow dem can't draw we out through dem can't tame we dem make up bare story haters can't stop we shine so we nuh worry we nuh mind we draw fi the thing dem in a hurry no matter wey dem try yow dem can't draw we out( yah)
3. all dem ah pree me, and ah watch me lifestyle me know dem wish dem coulda be me badmind dem wah see me, bacah me , jim ,screechy and culprit ........................................... see dem ah try hard fi stop me, ah wish the people dem did drop we but dem can't flop me , dem never see the hard work all this time dem ah watch me ( boom) DEMARCO jah jah give we talent, but how dirty nigger dem nuh wah see we prevail so we nah give dem nuh hail, dem woulda wah we fail six feet underground and locked inna jail fi we career go stale DAVILLE dem ah go done demself we done blessed already so,dem can't stop this done see the evil dem practice, badmind never dey pon pause always active , grudge we bacah we productive ( whoa oh oh0
chorus see we and dem nuh know we still ah send threat to i, the more dem try tek we glory we blessings ah multiply see we and dem nuh know we still ah send threat to i but we blessings ah multiply, blessings ah multiply (repeat)
Steven u too damn evil mi nah no change a change a so mi grow a so mi grow mi no go below a so mi a so mi grow foreignas if unu neva kno ask di tourist board but my scheme
Chorus
we a nuh battyman we bun di sodomite love di p*u**y but we neva neva bite real hustla caw di papers affi rite sell di crack (yes) but wi nah gi nuh crackhead nuh lite (no) watch whe u walk u goodly vanish inna di nite head a talk off like a tourist pon a flight nuh dead by accident wi buss him head fi spite how di f**k u see di infrared an tink a peppa lite
Verse 1
Mine yuh business nuh sittings nuh hearings wen barrel a spin like bearings wen head a buss like airbag inna di steerings nuh man at all nuh fi seh nuttn gun like f**kery suh di dads bruk wi fi buss it like clappas we bad wi nuh ackas my tugz nuh wife up slackaz nuff a dem a gyal a gi wi backas badman di gyal dem love f**k gyal dem bout ya sah plump up ne man found at riverdump-up pump up di 12 gauge gun shut brain jump up knife fus cut we mek di gun butt *lo** pon di colbut f**k di forensics whe we cum from police nuh even exit check dis di badddest address 12 gauge road ( we heart colda dan ice cream a so wi kick it inna my scheme)
Chorus
we a nuh battyman we bun di sodomite love di p*u**y but we neva neva bite real hustla caw di papers affi rite sell di crack (yes) but wi nah gi nuh crackhead nuh lite (no) watch whe u walk u goodly vanish inna di nite head a talk off like a tourist pon a flight nuh dead by accident wi buss him head fi spite how di f**k u see di infrared an tink a peppa lite
Verse 2
which part mi grow mi bad from primary lass inna mi backpack step up to one pack graduate from dat standard nuh drop back mad black fat glack cop dat clap dat all inna high school di teacher dem we scare rifle tall like T square chrome like wheelchair bleach hair kill di guardie an cut before police reach here when you come here what you see here wen yuh leave here mek it stay here if yuh wah fi live fi see gray hair hol yuh mouth an gwaan yuh way hear? yuh try fi diss dem man ere den yuh cant walk wey from ere how good yuh is? watch Con Air (we heart a colda dan ice cream a so wi kick it inna my scheme)
Chorus
Outro
mi nah no change a change a so mi grow a so mi grow mi no go below a so mi a so mi grow foreignas if unu neva kno ask di tourist board but my scheme my scheme(x6) ask di tourist board
Chorus
di end of them that is...di bwoi kartel RAW... but mi love it
WELL SOME GAL NUH KNO FI HOLD DEM MAN IS LIKE DEM GAL DEH CLUELESS ANY MAN GO DEH ONE TIME NAH BO BACK A DEM GLUELESS GAL FROM U KNO HOW FI DO U TING QUEEZE UP U TWO BREAST MI GAL U TOO BLESS
DIS MI WAAN U FI DO (JUST) WINE AND TOUCH YOU TOE GAL WINE AND DIP IT LOW GAL SOME GAL SOME GAL DEM NUH 'AVE NUH GLAM (WOII)
DIS MI WAAN U FI DO (JUST) WINE AND TOUCH YOU TOE GAL WINE AND DIP IT LOW GAL SOME GAL SOME GAL NUH KNO FI HOLD DEM MAN
VERSE 1:
AY HOLD DEM YA KUFF SHE POP OFF INNA SEC AND A BAWL FI BELLY PAIN LIKE SHE NUH HAVE DINNER YET SHE MASH UP DI BED DI CHAIR DI NIGHT TABEL DI COURTS AND SINGER SET (BET!) SHE NEVER KNO SEH A SO DI SINGER SET LIKE DRACULLA SHE LEFT TEET MARK INNA NECK WOII SHE WANT IT HARD DEH PON HER PHONE NOW FI HER MAN DEM A FREAT NOW HER BEST FREN WAT A PIECE A DI KILL ME AND HER A BUBBLE PON DI BEACH A NEGRIL ME AND HER CUT GO DI ROOM FI GO GIVE IT A BACKAS SHE GO POP OFF A PIECE A DI GRILL AFTER ROUND FOUR SHE A SEH SHE WAAN CALALOO RICE AND FOUL SO WE FEATURE DI GRILL FULL A WOMANASH SHE SEH TANX & PLEASE FOR DI DRILL SHH SHE A STRIP TEASE PON MI STILL
CHORUS:
WINE AND TOUCH YOU TOE GAL WINE AND DIP IT LOW GAL SOME GAL SOME GAL DEM NUH 'AVE NUH GLAM (WOII)
WINE AND TOUCH YOU TOE GAL WINE AND DIP IT LOW GAL SOME GAL SOME GAL NUH KNO FI HOLD DEM MAN
VERSE 2:
LAWD SHE GET INNA SPIRIT SHE A FLY HIGH LIKE SEH SHE INNA SPIRIT MI NUH START AND DONE INNA A MINUTE BED ROOM KUFF KWAFF KWEFF CHINO IN IT GAL WEH HAVE TIGHT VAGINA BRING IT BUT IF SHE NAH HAVE NO GRIP MI NUH IN IT MEMBA WE SEH WE A PLAY HIDE AND SEEK SO DI LIGHT WEH INNA U MAN BIMA DIM IT SO A DEM NUH HAVE NO GRIP NONE AT ALL CAH ROLL INNA MI WHIP NONE AT ALL MAN GO DEH ONE TIME AND TEK WEH HIM SELF AND WEN DI MAN FLICK SOME A BALL NUFF A DEM NUH HAVE NO GUMM DATS WHY MAN BOUNCE LIKE WEN U KICK SUMMER BALL SO DEM HAFFI CHANGE MAN WAIT AS SPRING SUMMER FALL CANT GET MY TING NOT AT ALL
CHORUS:
WINE AND TOUCH YOU TOE GAL WINE AND DIP IT LOW GAL SOME GAL SOME GAL DEM NUH 'AVE NUH GLAM (WOII)
WINE AND TOUCH YOU TOE GAL WINE AND DIP IT LOW GAL SOME GAL SOME GAL NUH KNO FI HOLD DEM MAN
jeffery hype ah who gi dem gun, ah who gi dem dem p*u**yyhole deh learn badness pon di tv pass mi s-m-g, cah mi ah guh murder dem b*m*oclaat
[CHORUS]
mi carry my gun dem fi dun it inna bwoy dem ah carry gun but dem never kill ah fly, mi buss my gun dem fi shot inna yuh eye dem ah buss it yes but dem ah buss it inna sky mi carry my gun dem fi dun it inna bwoy dem ah carry gun but dem never kill ah fly, mi buss my gun dem fi shot inna yuh eye dem ah buss it yes hey jordan
[VERSE 1]
dem ah walk with big gun with di smallest heart, di clip inna mi glock ah di tallest part, rise up di rifle bawling start kuff koff kweff fi di eagle bwoy get SMOKED! on a market cart brain drop ah ground coppa gone with thoughts ah feds dat! now di crying start bullet proof turn in inna awning cloth dem ah nuh outlaw dem ah in-law like mi girlfriend bredda dem all when teacha si ten ah dem with some rifle tall like di fireman ladder dem, ah it mi use ah weather dem buss it like seh mi have coppa giving out and lead ah lend, wi deh dey when rhyno mek di rifle look lighter than one ah di humming birds feather dem wiggle it guns ah
[CHORUS]
mi carry my gun dem fi dun it inna bwoy dem ah carry gun but dem never kill ah fly, mi buss my gun dem fi shot inna yuh eye dem ah buss it yes but dem ah buss it inna sky mi carry my gun dem fi dun it inna bwoy dem ah carry gun but dem never kill ah fly, mi buss my gun dem fi shot inna yuh eye dem ah buss it yes ah hizzle
[VERSE 2]
dem ah tek up badness inna dem elder days, you well waan si yuh end of days p*u**yy put dung yuh prentender ways yuh know yuh coward like mi wi empty ah eagle inna yuh elder ears middle day murder yuh friends amaze play di right song when di 12 ah guage head open like gleaner di centre page killin! shooting and shotin ah di willing! milli nine clip hollow tip fill him! bwoy look like electrician drill him kind did ah gwaan like ah steel ill him, mi nuh believe inna war without winning, your love nuh my love mi nuh terry lynnin, mi nuh tarry chase di dream mi carry body bag ah suppose di grave diggin most of all
[CHORUS]
mi carry my gun dem fi dun it inna bwoy dem ah carry gun but dem never kill ah fly, mi buss my gun dem fi shot inna yuh eye dem ah buss it yes but dem ah buss it inna sky mi carry my gun dem fi dun it inna bwoy dem ah carry gun but dem never kill ah fly, mi buss my gun dem fi shot inna yuh eye dem ah buss it yes but dem ah buss inna sky jeffery hype ah who gi dem gun ah who gi dem dem p*u**yyhole deh learn badness pon di tv pass mi s-m-g cah mi ah guh murder dem b*m*oclaat mi carry my gun dem fi dun it inna bwoy dem ah carry gun but dem never kill ah fly, mi buss my gun dem fi shot inna yuh eye dem ah buss it yes but dem ah buss it inna sk
DEM RUN GO INNA CHURCH DEM RUN GO INNA STATION DEM RUN TO DI IMMIGRATION DEAD DEM DEAD
CHORUS:
B4 SUN DUNG DEM GET GUN DUNG SCOPE DEH PON DI RIFLE SO PPL MI NUH RUN DUNG B4 SUN DUNG DEM GET GUN DUNG BWOY LOCK UP INNA HOUSE GAS AND MATCHES DAT BUN DUNG
VERSE 1:
MI BUS MI GUN CLEARER DI RIFLE DEM FAIRER BECUZ WEN DEM DEH FAR DI SCOPE IS BRINGING DEM NEARER DI GANGSTER WAR NUH SWEET IT BITTER DAN OLIVERA IT WITHER DOWN U BODY LIKE U HAVE MALARIA SNIPER SUIT N SNIPER BOOT A STEP TRU DI AREA SEH HIM WAAN FLY OUT SI DI FASTEST PLANE YA GUN SHOT FLY TRU HIM HEAD AND HIM VEIN YA FULL HIM UP A HOLE LIKE A b*m**oCLAAT STRAINER
CHORUS:
B4 SUN DUNG DEM GET GUN DUNG DIS DI GULLY SIDE AND ALL U TABANACLE BUN DUNG B4 SUN DUNG DEM GET GUN DUNG CASAVA PIECE & GRANDSPEND NUH ARGUE LIKE MUMA LONG TONGUE
VERSE 2:
MI LORD BWOY MEK A WALK FI MI MI SIT DUNG WID MI GUN AND IT TALK FI MI PRESS DI TRIGGER MEK TI FLY TRU DI HEART FI MI GUN TALK DEM MEK BUT GUN BARK FI MI IF DEM DISS GAL RISE GUN AND WALK FI MI BUSS MI GUN N BWOY BIG HEAD PART FI MI TO HOW MI EVIL SATAN DOH WANT SEE MI STEP WID DI K INNA DI DAY AND U CAAN SEE MI NOW GUN SHOT MASH UP HEAD LIF OFF HEAD CROWN AND SPLASH UP ????? NOW *lo**Y WATER A WASH UP HEAD U DISS PORTMORE U DISS MASH UP HEAD AY DEM YA VAMPIRE NEED TO FED CUM OFF A DI ROAD AND RUN INNA BED IT SEEMS LIKE U NEED FI DEAD GUN SHOT RUN IN U HEAD
CHORUS:
B4 SUN DUNG DEM GET GUN DUNG SCOPE DEH PON DI RIFLE SO PPL MI NUH RUN DUNG B4 SUN DUNG DEM GET GUN DUNG BWOY LOCK UP INNA HOUSE GAS AND MATCHES DAT BUN DUNG
VERSE 1:
MI BUSS MI GUN CLEARER DI RIFLE DEM FAIRER BECUZ WEN DEM DEH FAR DI SCOPE IS BRINGING DEM NEARER DI GANGSTER WAR NUH SWEET IT BITTER DAN OLIVERA IT WITHER DOWN U BODY LIKE U HAVE MALARIA SNIPER SUIT N SNIPER BOOTS A STEP TRU DI AREA SEH HIM WAAN FLY OUT SI DI FASTEST PLANE YA GUN SHOT FLY TRU HIM HEAD AND HIM VEIN YA FULL HIM UP A HOLE LIKE A b*m**oCLAAT STRAINER
CHORUS:
B4 SUN DUNG DEM GET GUN DUNG DIS DI GULLY SIDE AND ALL U TABANACLE BUN DUNG B4 SUN DUNG DEM GET GUN DUNG CASAVA PIECE & GRANDSPEND NUH ARGUE LIKE MUMA LONG TONGUE
VERSE 2:
MI LORD BWOY MEK A WALK FI MI MI SIT DUNG WID MI GUN AND IT TALK FI MI PRESS DI TRIGGER MEK TI FLY TRU DI HEART FI MI GUN TALK DEM MEK BUT GUN BARK FI MI IF DEM DISS GAL RISE GUN AND WALK FI MI BUSS MI GUN N BWOY BIG HEAD PART FI MI TO HOW MI EVIL SATAN DOH WANT SEE MI STEP WID DI K INNA DI DAY AND U CAAN SEE MI NOW GUN SHOT MASH UP HEAD LIF OFF HEAD CROWN AND SPLASH UP ????? NOW *lo**Y WATER A WASH UP HEAD U DISS PORTMORE U DISS MASH UP HEAD AY DEM YA VAMPIRE NEED TO FED CUM OFF A DI ROAD AND RUN INNA BED IT SEEMS LIKE U NEED FI DEAD GUN SHOT RUN IN U HEAD
it's been a long time that i saw your face Why all this years i've been thinking of you? i'm trying to forget it but, i cant erase the memories i poses with you that day.
the day when we are at the same school, the day when we are on the same class, the day we laugh each other, the day when we know that my family & your family know each other.
i got a lot of memories of you even the day i got angry with you and hate you that day. but,
it is the past...
i want to move on... right now we saw each other again on one special ocation, my lola's birthday that day is the day i fell in love with you
i miss the day that we were young, i want to go back to that time, but i cant, if i can get one wish........
I wish to go to that day, when my memories of yours is beginning to spin my world
Chorus: Ah nuh likkle bit a people mi sen go a hell Dem never kill nobody yet a lie dem a tell Gun shot inna yuh braincell police pick up di AK shell When yuh see kartel dont f**k around a nuh p*u**yy mi a sell mi nah sen yuh go nuh doctor fi get well Gun shot inna yuh braincell police pick up di AK shell
Vrs 1: Milli nine clap, clap it mek di cops see Smaddy affi dead from yuh treaten mi fi box mi Two inna dem face kuff, kuff him get drop see Dem a rush him go doctor but him dean inna di taxi Di way mi love killing it a mad mi From mi born mi know mi did a go f**king ungodly Gaza get di toe tag dem and body bag, Which Robbery? Dream Macka Diamond a dream say she rob me
Chrous: Ah nuh likkle bit a people mi sen go a hell Dem never kill nobody yet a lie dem a tell Gun shot inna yuh braincell police pick up di AK shell When yuh see kartel dont f**k around a nuh p*u**yy mi a sell mi nah sen yuh go nuh doctor fi get well Gun shot inna yuh braincell police pick up di AK shell
Vrs 2: Mi sen bwoy pon di fridge Circle pon di gully clear di banks and di bride Cuz dem a gwan like dem nuh kno who me is How yuh fi dis di man weh teach yuh killing inna di biz ------ carriculum college, college Police affi go fine dead bonies damge When di Briko from Spain start clapp inna spanish Bwoy skim peel off like orange
Chorus: Ah nuh likkle bit a people mi sen go a hell Dem never kill nobody yet a lie dem a tell Gun shot inna yuh braincell police pick up di AK shell When yuh see kartel dont f**k around a nuh p*u**yy mi a sell Mi nah sen yuh go nuh doctor fi get well Gun shot inna yuh braincell police pick up di AK shell
Vrs 1: Milli nine clap, clap it mek di cops see Smaddy affi dead from yuh treaten mi fi box mi Two inna dem face kuff, kuff him get drop see Dem a rush him go doctor but him dean inna di taxi Di way mi love killing it a mad mi From mi born mi know mi did a go f**king ungodly Gaza get di toe tag dem and body bag, Which Robbery? Dream Macka Diamond a dream say she rob me
Chorus: Ah nuh likkle bit a people mi sen go a hell Dem never kill nobody yet a lie dem a tell Gun shot inna yuh braincell police pick up di AK shell When yuh see kartel dont f**k around a nuh p*u**yy mi a sell Mi nah sen yuh go nuh doctor fi get well Gun shot inna yuh braincell police pick up di AK shell
Vrs 2: Mi sen bwoy pon di fridge Circle pon di gully clear di banks and di bride Cuz dem a gwan like dem nuh kno who me is How yuh fi dis di man weh teach yuh killing inna di biz ------ carriculum college, college Police affi go fine dead bonies damge When di Briko from Spain start clapp inna spanish Bwoy skim peel off like orange
STOP FLOOD OUT DI f*kIN FORUM!!!STOP POST UP BLASTED FARIN CHUNE INNA DI f*kIN FORUM WEH U CAN GOOGLE AND FIND!!!! DI FORUM A NUH FI DEM FOOLISH SHIT DEH. STOP FLOOD E FORUM!!!
In this day and age where love is over rated we seem to forget that love is also understated we find our so called significant other and we take them to the bed thinking on that one though thats running through our heads SEX SEX SEX thats all we are thinking on Sex is good no its not bad without sex our lives would be rather drab i have one request of you all yes i include myself dont say I LOVE YOU unless you mean it somebody out there will do something stupid...like believe it if you didnt read a word of this poem read these last and final lines Dont jump into a relationship for the benefits not even a dime Jump in it for love and remember love doesn't come overnight love takes time
olympic is here again to ra** jamaica vindicated to ra** america exposed to ra** drug aided golds to prove dem class dem rob merlene and the rest a olympians to ra** a nuff endorsement deals we lose to ra** and me nah just talk bout the past
now we deh yah again after four years past and Bolt and asafa get fast to ra** me know seh if a nuh gold a must silver cause jamaica nuh know bra** U.S a wonder a what lick dem in a dem ra** but dem eyes open and dem can't see at all at all cause we get fast fast journalist a ask bout we class jamaica in the highlights now to ra**
a hills we run and skip shots to ra** and we have fi give thanks to the police to ra** cause we affi run from dem without a cause but hear mi nuh bredren we have something fi prove fast seh nuh matter what we do our achievements, our pride our negative side we as jamaicans have class remember that to ra**
wi reach 33 degrees an mi a seh wait heights a evil
3 a clak inna di mawnin wen dem a walk up and down wid dem tall ting wi ave dem oman pan wi cocky head bawlin mi nuh luk fi bwoi a nite hey
CHORUS
mi murda people inna broad daylite six pants mi walk wid caa di ak lite a wa do sum bwoy weh win a play play fite wi a hot head weh strap up like a airplane flite
hey dem bwoi deh jus start bad yu no how long we blo*o*dclaat bad from skool days wi a shot man middle day ask di man weh sell blo*o*dclaat crab tings weh mi do people tel mi mi mus guh a hell p*u**yy mi nuh mus no god dis teacha di hol a portmore mad dem charge mi fi murda mi guh tru di court door glad witness no seh di ting set a way mi kuff koff kwef midday kuff koff kwef wid di six pants a nuh kid play gaza nah role wid k mi get my rifle dem from di us of a a cologne alone him spray yu tink mi a jus deejay ask wataford people how mi stay
CHORUS
vs2
yuh tink man jus a talk dis p*u**yy mi live dis an mi breed dis an mi walk dis suh memba da dawg ya a nuh ratty wen bark dis watch mi bullseye yu fren bighead beca mi nah miss di gun weh stephen claat middleday bring down dawkniss wen dem roun a di office gwaan like thug but u a di sofiss yu no mi long time yu no seh mi hartliss no seh yu caa diss my boss a nuh bowas yu an yu fren deh a toilit wen gyal waa piss postitue an crackhed walk a nite
Shattered into little unformed pieces, the sky turns to gray, this sky that was once blue, is now blinded with sorrow, gloom and scattered by pain streams of rain falling inevitable shadow of blurriness and confusion, annoying sounds causing disturbance, frightning lights crack the clouds every thirty seconds. The tremendous strength of the clouds get weaker as they pull away from each other, while little lights of sun ray break thorough followed by an arc of beautiful colour, this day was one of mixed weather.
i see sunshine in you i see it in ur eyes i see it shinning tro. jus from ur smilez i got ur shine and u got mine. im blessed with u.i now believe love is blind i love u ur my sunny day.and together we'll always ways stay.
Hey rhyno a baby strength dem have, gal strength alone dem have Grants Pen line up di car dem and di bike and mek we run in pon dem tonight
[CHORUS]
A weh dem feel like, dem skin too tough fi bleed puzzle up mi gun inna jeffery hype mek we step like a centipede and tek the lead inna war a weh dem feel like, dem skin too tough fi bleed puzzle up mi gun in a shawn storm mek we step like a centipede and tek the lead inna war
[VERSE 1]
Mi nuh inna nuh long talking(talking) mi dawg ah do di blo*o*dclaat barking(barking) magi-barrel, a spin like a car wheel, down a madden dem haffi carry(p*u**yy) badness a nuh show weh you star in fi get no bandulu shot and fake scarrin a real cop, a real killa, real bawlin when you mother(mother) see you spread out like tarpaulin
[CHORUS]
A weh dem feel like, dem skin too tough fi bleed puzzle up mi gun in a jeffery hype mek we step like a centipede and tek the lead inna war a weh dem feel like, dem skin too tough fi bleed puzzle up mi gun in a shawn storm mek we step like a centipede and tek the lead inna war
[VERSE 2]
nowadays badness nuh fit dem dem only beat up bere woman and children nobody nah go vex if we kill dem di coppa shot dem from mi gun mi put it in dem from you badda f**k you condemn Shawn storm string dem as we b**** dem the way mi love killin mi put it inna mi son dem and when di cars a circle you, you caan get weh from dem
[CHORUS]
A weh dem feel like, dem skin too tough fi bleed puzzle up mi gun in a jeffery hype mek we step like a centipede and tek the lead inna war a weh dem feel like, dem skin too tough fi bleed puzzle up mi gun in a shawn storm mek we step like a centipede and tek the lead inna war
i m lost for thoughts i m speechless cause i lost my way the words to express myself i know not if i m free r its jus a cycle one must face the disgrace..to stand before yuh offica explaining that i work 9-5 and get what dem call pay money scarce to poor people and thats why yuh box me in a me face indiana jenkins me neva know seh me outer appearance mek yu superior to my taste me lost in the system now answer me da last question yah am i still a slave?
[CHORUS] Mi nuh drink milkshake a guiness inna mi yaad Yuh Damn right man a real ol' dawg Mi nuh f**k gal if dem pum pum large Kelis p*u**yy big like G.P Prison yaad. [x2]
[VERSE 1] Guh weh dutty bitch nuh c**key neva 'itch She salta dan Annie Palmer de white witch Har mout' feel more balls dan cricket picth And The punani size n uh dacta caan stitch Dan, nuh gal caan get real man fi switch Nuh matta how mi luv har Nuh matta how she rich Some bwoy mout' occupy piss Gal spin like satilite dish Pan c**key like dis
[CHORUS] Mi nuh drink milkshake a guiness inna mi yaad Yuh Damn right man a real ol' dawg Mi nuh f**k Gal if dem pum pum large Kelis p*u**yy big like G.P Prison yaad. [x2]
[VERSE 2] Coolface, She wicked eeh She insipid eeh Milkshake sell a Burga King or Mickey D Yo Dickey D, Yuh nuh she the Gal a ickey dickey d Nuh pity fi she dozen c**key fi she, from we Henniesea, Red Bull, Guinny P Get buck lakka Kartel Weh we nuh pree Nuh watch June plum juice, nar cherry juice an' a an drink Fish Tea
[CHORUS] Mi nuh drink milkshake a guiness inna mi yaad Yuh Damn right man a real ol' dawg Mi nuh f**k Gal if dem pum pum large Kelis p*u**yy big like G.P Prison yaad. [x2]
remember when we were younger running together, playing in the sun's haze i reminisce gone were those daze but today i have to slug you..though i always loved you but betrayal is a bitch you took me by surprise jus to be rich should i call you by name r jus by Judas
we share the same meals we share the same clothes...your fights were mine to hold we were socks n shoes in the winter cold but today i have to slug you...though i always loved you look me into the eyes n explain my pains where they have to go for me to be at ease my family was crying please but you turn your back on their pleading knees
a coward you will always be i remember when you used to run and i took the beat my *lo** spilled for you yet you betrayed me you rob me of vanity my wife of her sanity...you left her naked the early morning breeze soothe her tears cool my fears and rid my children of the despair
how i remember my pains now i pray that you wont feel this pain...caused i always love you n i am leaving you in God's care its time to be a man and suffer your own pain hows that in the chest...is it like what you imagine!? its too late to remind me of our childhood days i am stong enough now to live past our memories......adios my childhood friend
THEY SAY TAKE IT EASY LIVE ONE DAY AT A TIME TO LIVE AND LET LIVE AND SERENITY WE SHALL FIND WELL I HAVE FAITH IN GOD AND I BELIEVE IN YOU THE 12 STEPS AND TRADITIONS WE WILL HAVE TO FOLLOW THROUGH ITS GOING ON TWO MONTHS NOW SINCE YOU'VE PUT DOWN THE DRINK YOU'VE GONE INTO REHAB WE'VE BOTH HAD TIME TO THINK YOU ARE STRONG BRAVE AND COURAGEOUS A MAN THAT I ADORE TO HAVE YOU BACK HEALTHY AND HAPPY I COULD NOT ASK FOR MORE WHAT I'M SAYIN' IS I LOVE YOU WITH ALL MY HEART LETS NOT ALLOW THESE ADDICTIONS TO KEEP OUR SOULS APART SO LETS LIVE AND LET LIVE ONE DAY AT A TIME JUST TAKIN' IT EASY AND SERENITY WE SHALL FIND
I'VE TRIED TO COME TO SOME CONCLUSION YET ALL I'VE FOUND IS AN INTRUSION ON YOUR LIFE AND MINE TOO THOUGH THERE WAS NOTHING I COULD DO I STOOD BY YOUR SIDE UNTIL THE END FOR YOU WERE MY MOTHER AS WELL AS MY FRIEND I LOVE YOU MOM SEALED WITH A KISS NOW THAT YOU'RE GONE I WILL DEEPLY MISS YOUR BEAUTIFUL FACE YOUR WIT, YOUR STYLE MOST OF ALL THAT PRECIOUS SMILE IT WAS HARD TO WATCH YOU SLIP AWAY EACH NIGHT BEFORE I SLEEP I'LL PRAY THAT HEAVEN IS WHERE YOU WILL BE DAY AND NIGHT WATCHIN' OVER ME GOODBYE MY FRIEND IT'S HARD TO SAY BUT WE WILL MEET AGAIN SOME DAY...
on a destin life long search every time i find that one thing i search high and low for it slips out my cl**tch. like a diamond so rare and a star its prone to make you stear. this search is becoming restless. some times pointless but in life if your meant to find what your looking for i guess thats destiney.