How many time have a shoot been stepped on
But rises every time
Why dont we lift up our own?
We as people need to realise:
We are all one!
Regardless, reality, who are we individually
All we do is fight our brothers and sisters
How far can we reach?
How many of us have dreams and need to be motivated?
My dream is just for people to see me
Not only outside but inside too
Its amazing how one can make a difference
We are all our brothers keeper
Lend a listening ear, let him know you care
Its important, the taller we stand,
The stronger we rise!

How cheap am I?

-- Edited by MZJ at 20:50, 2009-02-19
This post is contributed by a freelance writer who chooses to remain annonymous.

Reading about the Jamaica/Nigeria soccer match I could not help but ponder, especially in these tough economic times, why Jamaica continues to waste time and precious resources indulging in a sport in which it has no future. I believe wholeheartedly that Jamaica, on its own, give up the game altogether or FIFA...the governing body should take a stand. Here are the reasons why:

-There is little or no money in football for Jamaicans. There is more hope and much better propects in alternate sports. Take baseball, for e.g. a player on the bench easily clears northwards of a USD1 million. Can you even imagine 10 Jamaicans...10 millionaires in USD terms that is, sitting on the bench for US major league baseball teams...

-Jamaicans do not have the fitness and stamina to compete at the highest levels. Take for e.g. our annual trek to play the Mexicans at heights in the Azteca...there is usually no need to watch the game...it's just a matter of whether we will get the 6 love or not. In Brazil, if a player has as much as a murmur they can never play for the notional team while players with all kinds of ailments grace the Jamaican team.

-Jamaican facilities are inadequate and not equipped to facilitate training at nights especially when it's cooler to run certain drills. Additionally, the fields are far too bumpy and way too small to cultivate and nuture the kind of skill and stamina required to compete among soccer's elites. If you have ever played football in Jamaica you will know just how hard it is to learn to control a ball on the hard bumpy surfaces...if you can't control a ball...kmt...how are you going to qualify for world cup?

-Jamaica's best footballers are bruckie boos most of whom lack pace, can't run, can't head and can't kick. Take Theo "bruckie boo" Whitmore...he was regarded as one of the country's best players yet he couldn't run, never had any pace, could not kick or head the ball and now alas...as coach, he is polluting the younger players with his pitiful footballing techniques.

-Jamaica lacks the financial resources to hire a top notch coach and staff to improve our game at the most basic levels. Yes Renee did but he is the luckiest man alive...qualifing in 98 against a Mexican team that had already gone through and didn't even break out of a trot much less break a sweat on that faithful day some 11 years ago at the "office". John Barnes? Please! John could barely make a weak England team in his playing days, was a one-kick wonder, has very little coaching experience and will undoubtedly be without the necessary resources and supporting cast necessary to make his tenure with the team a real success story.

Want more reasons. Well, I could give give you a million more but I think those are more than enough to convince Jamaicans that they are wasting their time. I say to them now...save on the precious time and scarce resources and start putting the infrastructure in place for alternative sports where the players and the country stand a real chance of benefitting financially.

If you don't agree tell me to go to hell...but be sure to say why!

West Indies Cricket is Doomed...Unless!

February 15, 2009
Started By GA4 Comments

This post is contributed by a freelance writer who wishes to remain annonymous.

The West Indies cricket team just recently pulled off a memorable victory against England exacting punishment for the same humiliation they were on the wrong end of by the same team just a few years ago.

Supporters celebrate but do you think the West Indies has turned the corner? Methinks not! West Indian supporters are only setting themselves up for more heartbreak...and by the way, are you guys following the recent debacle in Antigua where the 2nd test match had to be shifted because of the conditions at the Sir Vivian Richards stadium? It's a crying shame crying given that the same thing occurred at Sabina Park just a few short years ago...

I say West Indies cricket is doomed unless the following areas are addressed pronto!

Education

• This I know is a touchy subject. Suffice it to say that minimum educational standards must be set for players. The approach to the game coupled with technology requires a thinking player. Someone who understands the art of competing and winning, people who articulate clearlywho can receive, interpret and execute strategy but most important of all, be able to adapt to changing tactics and circumstances on the field.
Performance Evaluation
  • Implement and make public a performance-based system. Players have become fat and complacent with earn regardless of performance pay schemes. Abort this system right away and develop and establish a meritocracy a system that rewards players for individual performance, team contribution, and other criteria designed to bring the best out of each player and ultimately the team.
Fundraising & Strategic Development
  • Establish a structure that will raise the necessary funds to develop facilities and cricketers across the Caribbean with a five or ten-year business plan. These plans should be open to scouting and developing overseas players especially fast bowlers where physical traits influenced by better diet may be more ideal for the discipline.
Management & Board
  • Get rid of the current Board and Management structure so steeped in politics, hell-bent on maintaining tradition and the status quo. Instead, implement one that is based purely on a business orientation and one that can be held to well-developed objective performance standards.
Do you agree? You can tell me where to jump off but give me reasons!

-- Edited by MZJ at 14:06, 2009-02-15

This is why i write

October 20, 2008
Started By Madsick114 Comments
Why I Write

I write, i don't speak much
I speak when i write
This is no condraction
I'm right when i write
Give sight when i write
Cause you can see what i mean
I got dead people in my pockets
My pants are stinking green

Ight back to the topic

I write to open up your mind
To ills of society
We elect rich people
So we could live in poverty
If we really need a change
We should be independent
We put x's on these ballots
Then wonder what our pen did
Cause we still stuck suffering
Bread ain buttering
Out here hustling
And still ain getting nothing
I don't to write to bring change
I write for the same reason
That you read...
I write to give knowledge
Let your mind be free.

By Madsick1 October 20, 2008

The Pretty Woman!

November 30, 2008
Started By djinsane4 Comments
Who is this strange girl that i saw just now,
she seems to break into my heart,if i don't allow,
everything about her seems to attract me so much,
a feeling that seems sweeter than my mothers touch.

she has got some magic in those enchanting eyes,
one look is enough,like the bird my heart flies,
it seems a star is walking down on this earth
shining gracefully to take away my breath.

As she slowly walks,the earth seems to shake,
i feel the earth is dancing to make me awake,
to let me know,the angel walking on this earth,
to tell she is one i was waiting from my birth.

Seeing this angel even the stars seem to wink,
even the all mighty sun is running way to sink,
every night she is taking control over my dreams,
like a god controlling this universe it seems.

i think of giving a flower to her,hour after hour,
then i wonder,how can i give a flower to a flower,
what should i give to let her know my feeling,
i can't give my heart,which she is already stealing.

Fate has got its own plans for everyones life,
Only the time will tell,whether she will be my wife
Whether she is going to my girl or me her man,
for now she is only one i call "The Pretty Woman" mine

1st verse
And I can't stand you
Must everything you do make me wanna smile
Can I not like you for a while - no
But you won't let me
You upset me girl and then you kiss my lips
All of a sudden I forget that I was upset
I can't remember what you did

Pre
Girl I hate it - you know exactly what to do
Still I can't stay mad at you for too long - that's wrong
Girl I hate it - you know exactly how to touch
So I don't fuss and fight no more
Said I despise that I adore you

Chorus
And I hate how much I love you girl
I can't stand how much I need you
And I hate how much I love you girl
But I just cant let you go
Girl I hate that I love you so

2nd verse
And you completely know
The power that you have
The only one that makes me laugh
Sad and it's not fair
Girl you take advantage of the fact that I
Love you beyond the reason why
And it just ain't right

Chorus

Bridge
One of these days maybe your magic won't affect me
And your kiss won't make me weak
But no one in this world knows me the way you know me
So you'll probably always have a spell on me

Chorus

Bad Mi Up(ca Bad Mi Up) - MAVADO

January 17, 2009
Started By TROYYY1 Comments
[Intro:]
Ah wha di chatty mout
Lenny ah wha do parrot anyweh
Shot bite dem face like ah carrot ah
Dem love yap dem love chat ah memba dat

[Verse 1:]
Wen mi a step pun crime in di street
Ah wha do chatty beat ahhhhhhh! Anyweh
See wha yuh *lo**clat mout get yuh inna
Yuh f**k round dawgs whe hungry an waan dinner
Dem a fret, but not di fret pun di tar
Yah nuh see dem get dinner
Dem doan kno di hour de dawgs dem ah gone gun dem down
Caw mi she death start hunt dem down
Yuh see it yuh don't kno nuttin bout di street
Yuh see it, yuh see it, yuh see it it's jus a chatty beat
Ah whe di *lo**clat ah catface, kill dem fast
Mi an mi gun dem inna rat race
Informa go to station an to catch case
To inform and tell di cops dem where to catch trace
Ah bullet eh bwoy get inna I'm crotch face
Because di gal dem she kno him a frak taste
Some bwoy a freak an a talk bout dem lock place
Chatty mout nuh see mi gun wen wi ah lock base

[Chorus:]
How yuh fi bad mi up yuh mad
Ah wonder dat
Maddy buss off yuh face like ah panga nut
f**king fishes inna di sea a banga dat
Dem whe dead out caw mi ah realize dem love yap
Ah wonder dat
Maddy buss off yuh head like ah panga nut
Dem whe dead out caw my war read hot

[Verse 2:]
Lord mumma did ah warn I'm
Tell I'm go to church di Sunday morning
From yuh call di don name now dem remand I'm
An ah hundreds ah grands awyers demanding
Claim u ah big I'm up but ah big informing
Inna I'm belly nearly dead wen di cops dem swarming
Man ah sey funeral bell grim reaper calling
All ah because ah some bwoy weh look deforming

Ah wonder dat
Dem whe dead out caw mi ah realize dem love yap
Ah wonder dat
Maddy buss off dem head like ah panga nut
Dem whe dead out caw my war read hot

[Verse 3:]
Mi realize nuff ah dem a chatty, chatty
Dem ah baby dem want some nappy, nappy
But real gangstas nuh chatt
Mi rise up all di shotty
Some bwoy nuh gangsta dem a copy
Dem whe dead out my war red out
Dem find bwoy spread out
Ah wham to dem, ah wham to dem
Lenny ahhhh Lenny

Ah wonder dat
Dem whe dead out caw
I've been reading some articles, and have constantly noticed instances where people "follow" people, in terms of, cults, group suicides/rituals, meeting up at some form of place, group gangs etc

Now i've been wondering, why are people like that? the ones that let people let them have low self esteem in order for them to kill themselves??

why are people like that? the ones who cannot form an opinion of their own and have to feed off what others do and say??

why are people like that? the ones that always look for a partner in crime to tease others and make them feel bad??

why are people like that? the ones that come from a  christian home, but still want to go out and live the unsaved life cause friends are doing it?

why are people like that? the ones that could have been objective in the choice they have to make, but let people convince them otherwise?

Please be warned, this is a general blog, if something that i've said coincidentally fall in your life, rest assure, it aint YOU who i'm talking about.. geezz. Pleaseeee dont twist my words, just be objective and answer in a manner as if it was being asked by someone else (cause i dont know why MY topics are considered to be the ending of time lol)

The Obama Cult...Is the Second Coming Near?

December 12, 2008
Started By GA2 Comments
The messianic fervor underlying Obama's appeal, particularly to the younger generation, has clear roots in religious history. The appeal of evangelical or fundamental Christianity, while not accepted by all young people, nevertheless had a spill-over effect on many, instilling hope for a better and humane life for all. Older generations might see this as naive, but there is no doubt many younger voter saw Obama as a savior.

Read more

What is Inspiration?

September 29, 2008
Started By GA3 Comments
Every creature, company, ice cream flavor, color, as well as every piece of architecture, literature, scientific breakthrough, political movement, and change began with a single idea. The world began with a shred of hope in a thought. I ponder the image existing in my mind, not knowing what form it may take, what it might become, or what genius may draw from it. To know that idea has power and spirit, and move forward in the craft of giving it life, even when I get lost, and even when I don't know how, I hold that idea in my hand and know it is destined for greatness. That is inspiration.

Read full post
The recession has hit us hard, but you can still give low cost, creative, and fabulous gifts. With the holidays approaching and money dwindling, you may wonder how you are ever going to appease all of those people that want may expect gifts from you. Here are ten creative gift ideas that won't hurt your pocketbook and keep MR. BAILOUT at bay in 2009:

Tip one: baby sitting

Unless you own a time, no one has enough time. How do you give a gift that is so needed and so rare? Get creative! Parents always need time. Offer to watch their kids one weekend night and ask that they do the same for you the next week.

Tip two: chores.

You can put up Christmas lights as a gift or take them down. In the spring, houses will need a good overall cleaning, and an extra set of hands are not to be turned away lightly. Present these gifts of time in cards or with token gifts like a package of duster sheets. The time lacking among your friends may appreciate it.

More
Hype is for non-thinkers. Hype starts wars. Hype uses hot words like "terrorist" and "cult". I think we're about ready to be "so over" their hype.

That time is over and done with. Don't believe the hype.

I don't. But I believe in hope.

Read full post...

my first time!!!!!!!!!!!!!!!

August 1, 2008
Started By najah27 Comments
It wasmy first time ever
And I'll never forget
I'd do it again
Without a single regret.
Thesky was dark
The moon was high
We were all alone
Just she and I.
Her hair was soft
Her eyes were blue
I knew just what
She wanted to do.
Herskin so soft
Her legs so fine
I ran my fingers
Down her spine.
I didn'tknow how
But I tried my best
I started by placing
My hands on her breast.
Iremember my fear
My fast beating heart
But slowly she spread
Her legs apart.
And whenI did it
I felt no shame
All at once
The white stuff came.
Atlast it's finished
It's all over now
My first time ever
At milking a cow...

Why Are Women So Dam Picky, Picky, Picky

February 11, 2009
Started By GA1 Comments

Do you agree with this video? Are women nowadays like a leaking roof? Are they just too picky?

GAMEPUN's state of mind pt.1

January 25, 2009
Started By Gamepun11 Comments
i just read a poem about life questions, mysteries and blasphemy
so as i hold this 45 to my head, i ask god to erase my suggestions, histories and blast 4 me
i was blessed with knowledge and love, i was given a heart of life
as of lately, ive been thinking more of the afterlife
i need to put my past behind me, think ahead and try to prevail
get rid of the "uneccesaries" like spams in e-mail
i treat the odds like working at a meat market, i raise the stakes on a high shelf
my friends ask if i eat my own body parts, cuz im so full of my damn self
u may not get my point, my mind is not str8, i guess its imbalance
i guess i need to be more hard, like the soles on a timberlands
i tend not to hear ppl well. u can say that i lay-on-ears
im ignorant, when it comes to war, i stick to beef..like burgers and mayonaise
im paranoid,i feel like i will get killed for a while lately
so i bought me a gun and now i stay strap like seats with child safety
pastor says im flirting with life, and tho its not best-to-flaunt
im crying on the inside and sweating like a dog in a beijing restaurant
i dont see a future, its likely that i will fail to find
i need the lord to evaluate GAMEPUN's state of mind

Somethings Gotta Give

February 1, 2009
Started By AnthonyB295 Comments
A Survior in this game of life?, more like a social outcast,
been through it all & walked away from the past
l say to you now.. would it have last?
Would it have meant anything if l went too fast?.

The little guy inside says NO! you'll never make it
replied with 'your right' packed my bags & never waited
Actions speak louder than words so why am l here?
Why am l faced with questions and an empty bottle of beer,
An empty body of fear, no soul no remorse,
l am but a man but still a bitch to most.

Though it's Cold outside l hadnt prepared for the weather,
heads feels light, thinking about the first time l met her
100 flashes going at once lm now confused,
pulled myself together and decided to make a move,
Outside of it all a big smack as if l fainted,
l gotta be dead cause this man is already wasted
lm stuck drunk mentally finding a real path,
a deep voice to my left says lve been through hell and back
flashes of a white light & f**k l feel numb,
beeps and sirens knew then l lost my freedom

I had awoken from a bad dream im covered in a gown..
Ditched room 10 after living with my head down,
Out in the slums, with the hoodlums and the bums
the kids with their mums that are begging for attention,
lm dazed though only for a second, my memories are broken down by sections,
because somethings gotta give, Somebodys gotta breath,
somebodys gotta pay for the mistakes that we leave..

I speak what l mean and type when l write,
steal what l want even though its not right
the biggest regret is not looking back at life
to learn off mistakes and give it another try,
sure l may lie to live a better day, but when l turn away...
who will be there to tell me it'll be okay....

By: AnthonyB29 - Jan, 31, 2009

-- Edited by AnthonyB29 at 16:55, 2009-02-01

SIMPLE BUT DEEP

August 16, 2008
Started By THUGG7 Comments
Evry minute i spend talkin 2 u its like being in heaven, and falling completely in love with an angel's voice AND THAT'S Y
BEING INVOLVED WITH U GIVES ME HOPE & INSPIRES ME THAT IF I CAN'T BE WITH U ON EARTH BUT IF GODS WILL BE WITH U ONE DAY IN HEAVEN
INTRO

di president
dem violate
suh dem haffi ded

BRIDGE

suh nuh warn dem
no no
nuh warn dem off
karlish cough**
balm dem fas
dat dat
tom dem cause
wen dem collek corn dem cough
shot jus a blow
like di storm dem pass
how yu fi diss badman
damn

CHORUS

smaddy mumma go bawl lata
duppy maka
nuh caata
killin inna wi naacha
rite in front a police
baker
pop off di brain scrapa
an jus
squeeze it
clap shot inna dem head
an watch
wen di p*u**yy dem ded

vs1

dead
wen lead clap up
inna clip
fed shot up
di zig zed pack up
bone like thread pop up
buss
head back up
body pon body
ded pan ded pack up
bind rine inna skin like***
jheri dred nat up
*lo** up like pad
wen kerry red dat up****
head look like wen
pichery head crack up
squaddy
waa bail off a jeep
and instead him hop up
to di werl
hot grabbaz
spliff
every hed hot up
use rifle shell down yaad
bwoi try run
and fell down hawd
di askel gun dawg
dat swell sum broad
yu nah smell bun dawg
mi a bun di ded
gun gi lead
full up
di humbre hed
fi di dawg like cornmeal
wi tun di leg****
tears pan groun fi shed

CHORUS

VS2

hes dead
squeeze lead
inna him peas head
shot bake him skin like cheese bread
bwoi marrow fly
wild
like wen a chicken hawk sees egg
no
mi nuh show bout gun
like gyal cleavage
buck him up
shot cut him up
like trees edge
mama greive ded
to ded
bleaded
push him to kill
will
di police pledge****
like addidas
a my turf
why curse
i first
claat up
di rifle weh diverse
man tripe burse
him nah get fi cry nurse
seh mi eye hurt
brain fly gone a netherlans
like kluivert
die worse
board box
ply worth
shallow grave
dry dirt
tell yu fada f*k yu mada
an agen an agen yu fi try birth

-- Edited by skendon at 02:10, 2009-03-01

-- Edited by skendon at 02:11, 2009-03-01

Vybz Kartel - Last Man Standing

December 28, 2008
Started By KingB6 Comments
(intro)
not nice...
di boy run like a wounded dawg
bruk usain record
dont run... barber boy dont run
the boy dress up like police
an a run like thief
dont run... barber boy dont run

(chorus)
big yaad
we a di last man standing
rifle shot move the gully banking
gwaan a di barber shop and trim
next year nuh do no more damn sting
a pure big matic gaza man bring
me nuh coward like bounty and him
log on pon youtube watch di damn film

(verse 1)
lisa hype
barber boy embarra** him fans
me cant belive him run wid him fans him bands
him sing one tune 2 time... when teacha run out wid a million songs
gaza shub out the casket... so 2009 nuh mek nuh more plans
shoot mi shoot him infront a adams
shot bite him like mad ants

weh yuh dress up inna police suit for
me never see nuh police man go war
me run out inna full camaflauge... napsack full... a clip two *lo**claat s.l.r.
yuh bring 200 man go sting
and a just shorty me bring
but when yuh see a bare tings
yuh run like usain a beijing
dat mean...

(chorus)
big yaad

(verse 2)
when me run out pon jamworld gaza
boy confuse turn fool get meagre
all a tell me say fi kill di barber
di boy stamma when him see mr palmer
me get a k from vaga from dela vega
weh mek chiney man skin black like neiga(negro)
me kno weh yuh live cau 'donia a yuh next door neighbour
a mi di whole a dem P**y deh fraida

when barber run out wid him fake gun
who a rail up like fans a stadium
the ten bus load a frien weh him bring but, everybody weh pay come
tell me say dem a punk, a wah do killa gay son?
*lo** a run like usain a stadium
ratchet inna neck me a shub it way dung... eeh! everybody lay dung.

(chorus)
big yaad

fd

you have changed

October 5, 2008
Started By djinsane1 Comments
I search in vain,
cannot find the root.
Where it is that this
transformation has come from?

Why has it come about, what does it feed on?
Tell me what it is that torments?
What pain gestates in your very soul,
for you to be vexed and lash out.

Once we were close, like two sides of a coin.
So close where words had no ground.
Today I am lucky if you still call me friend.
The cold reaching my very bones.

The silence speaks volumes
of a departing union,
but gives me no reason for relief.
A slab of ice between us that needs shattering!

Surely a word or two to
each other would help, help
us both overcome whatever
there needs to be addressed.

I surely wish that you would
at least redress the issues,
for which I am truly at a loss;
wanting only reparation for a friendship now sadly lost.sobbing
Dr-Seuss-cat-in-the-hat-poem-I-love-my-job.jpg

-- Edited by Kingnuddy at 11:40, 2009-01-28
Your lips speak soft sweetness
Your touch a cool caress
I am lost in your magic
My heart beats within your chest

I think of you each morning
And dream of you each night
I think of your arms being around me
And cannot express my delight

Never have I fallen
But I am quickly on my way
You hold a heart in your hands
That has never before been given away

weed
Mi mek me gun talk before me
dem P**y deh see me but dem nuh kno me
a cudda dozen a dem wen my magnum pop off
dozen man a get gunshot before me
tek up badness tru him a watch gun show
mi kill u mek u baby mada watch ur duppy story
nuhbody nuh kno weh u body buuuury
di gully weh u big up a u cemeteeeeery

CHORUS
Mi a talk wid gunshot mi done chat
sen boy go duff kot mi love dat
di rifle, di 45, di cl**tch back
mi see him wid a strap but a f**king idiot dat

VERSE 1
wen di f**king glock beat mi leff u face wid u brain pon di concrete
di shot weh spray from di k measure 1 feet so mi fire 31 and leff boy wid 1 teeth
u house bun up is a bokkle b**** do it wen me touch inna di street mi strap like a van seat
mi bad fi real a nuh anybody can do it sum a dem haffi rehearse and practice and plan fi it
coppa mek him get f**k like a P**y pon street gaza nuh talk cah di mack 11 can speak
mi buss throat like weh butcher do fi get di beef and di ram meat dem nuh bad a *lo****ltt mi done see it

CHORUS

VERSE 2
Threaten mi life mi ago kill u mi nuh care before mi go bury mi go prison fi 30 year
man a tugis before mi even reach a year mi never sell furniture and mi never own a shear
(ha ha ha ha ha) gyal a laugh and gyal a cheer cah dem kno u faker dan di finger nail weh gyal a wear
...... hav di gun weh buss dem head like crater beer shot a stitch up boy wen u see da murder tailer here
matic a move like stick shift clip a change like trailer gear rest u ears pon di nozzle u wi hear

CHORUS

dem P**y deh see me but dem nuh kno me
a cudda dozen a dem wen my magnum pop off
dozen man a get gunshot before me
tek up badness tru him a watch gun show
mi kill u mek u baby mada watch ur duppy story
nuhbody nuh kno weh u body buuuury
di gully weh u big up a u cemeteeeeery
(di gully weh u big up a u cemeteeeeery)

CHORUS

OUTRO
Mi a talk wid gunshot (wid gunshot)
Mi a talk wid gunshot (but a f**king idiot dat)
mi a talk wid gunshot

-- Edited by Ryan_g23 at 20:58, 2008-10-12

Addi Addi Addi Lyrics - Vybz Kartel

December 15, 2008
Started By UV RAYS4 Comments
I, I, I am the MAN, Eh Steven, (timely) Genius a sixteen, (how u know so?) Yow a di teacher, sell more hits da Springstein, Big Ship (sailing) Adidjaheim (rolling) World Wide... Verse 1 My style is fresh, no preservatives, no additives, Zero percent fat, protein, Iron, no calories, Simple my mother goose melodies, too much of them inna di business, Mi kill dem with lyrics, Yeh this is, Adidja the Teacher on the premises, Any man say him is fi mi Arch nemisis, You will b the first like Genesis to decorate the new cemetries, Bare gal a send me text messages, Ninety percent gi mi P**ies and breastses, Ten say in hell mi fi burn like effigies, (Ready or not here I cum, u can`t hide), like the refugees, (Kool or die) like the Kennedys, Sum bwoy wash up like what a shipwreckage is, Bet it is people a write dem lyrics an dem act TUFF, Mi c through dem like negatives, They ain`t outlaws, dem a In-laws like my girlfrenz relatives, Memba Adidja di teacha di girl dem a feature di gangsta wid all a di remedies CHO Ey, Addi, Addi, Addi, a choo u nuh know, U words hypnotize me from head to toe, (an me picture me an u doin it slow) Ey Me ave a man but me`d a f**k u tho, (me know) Addi, Addi, Addi, a choo u nuh know, U words hypnotize me from head to toe, (an me picture me an u doin it slow) Teacha how mi luv u so? Verse 2 Dese guys show no improvement, Dem a try tek my pattern but dem only master mi hairstyle an mi hand movement In comparison to teacha, dem a just F rate student, Better dem go back to selecting quick quick, An stop pick pick mi style like foul, Choo it nuff like di ants at di picnic, Mi roll wid a sick lik whe walk anywhe saturday evening woah, Life pon di hipstrip, all pon di skool trip, Run out like Movado wid a full clip, Bwoy hol' a deep sleep, inna deep freeze like whe di red bull keep, My style, Flow like di ocean, so it match bigship, Steven, Not even the art of the evil knievel can hurt u, U leadin di people wid eyes of an eagle,mi certain, Nuh guess ting, Yes king, girls just find we intresting, Any bwoi badman mi money investing dem a asshole wit di intestine, But choo is our werl fi him girl is our girl Yeh, Cho. Baby Girl Kartel mi know mi married but mi still want yuh body, Don't tink mi wild mi just cyan refuse yuh Addi, Mi husband a student mi have him lock already, An him naw feel nuh way if di teacha get di glammy, Hussy gimmi it nice, Him gimmi it hot, But mi cyan satisfy til mi get Addi c**k, Kartel From front an back, Rotate an revolve like di werl, Ey how u luv me so baby girl? CHO.

Intro

No get no numba

Wen u call me

Wen u horny

And waa cocky fi u punani

Call me

From u 2 p*u**yy jaw tight all night

Mek u ride on d tall pipe like a R bike

I can see me nuh hav forsight

I can see me nuh hav far sight

Verse 1

Pom pom fat

Body fit fi f**k

U 2 breast dem stiff stiff up

Hop on pon me cocky like a biscuit truck

Pon u head balance pon hand

Wrist fi bruk

Gal a get wild an a flick flick up

Tun har back way

Left foot lift it up

U  a go get a good f**k

Gal fix it up 

Me nuh quick fi bruk

Chorus*2

Me bruise up d p*u**yy jaw

Force it up

In har belly

Me hose me bruk

In har belly

Gal a baaawl

An a hold har belly

Put har pon har head

And mek she hol on pon d bed

And wen she hold on pon d bed

She get d cocky an a beg

Naawww

She caa seh d body deady dead

Naaww

She caa seh d body deady dead

Verse 2

So gal just get in d bed

Cock it up

Start fi pose

And wen me let up d hose

U a go run lef u clothes

Grab u

Twist up u legs

And mek dem bandy and bow

And then me start fi throw

My cocky,

Wine pon it slow

U drop of

Slide on fast

Mek u ride an cough

Me wear out u hole like my bank clarks

Well charge up 

A magnum i drank fast

She all a blow breeze

Like Ivan past

Put d sheet pon d divan glass

Me no nyam p*u**yy like

Dryland sharks

Bakshot put u in pon d tile and walk

Caa smile and laugh

Chorus*2

Use me hand

And grip pon har shoulder

Wen she put hand over

Me start jook and stab

Pon d pillow

She a look and grab

Shoes up

Me nuh barefoot and trod

My cocky more heavy

Than book and bag

Fingernail craab up me back and me neck

Cause them more sharper than d foot pon crab

She seh it burning

Tell her bout that

Me no concerning

Me no waa she seh me soft and learning

So me give har d cocky

Wid d curving

Seh tek time

She a viirginbackas 32x38

Wen she come

Bring moisture like Jergin

She cant tek d full it turningbe 40x50

The lights in d room were dim

Chorus*2ride 35x35

wine 29x68

Momma!

July 29, 2008
Started By stoosh7 Comments
to my momma u tart me everything that i know and i always consoled it kept it near to my heart then gave me wat i needed to make it tru. ur my driving force at times wen i think i mite not make it. there isnt anything r any one i couldnt be in ur eyes i always have u there ur at my side u were my sunshine wen skies got grey my umbrella wen the rain started to pour queen of my heart. u were always there for me even wen i was bad u stuck up for me wen everyone was puttin me down neva lef my side stuck in it stra8 tru the game u always were there to understan even wen i made no sense at all. u were the clearin hand that always moved my clouds on a stormy day. and wen i acted silly u still would smile and say. ur not funny. wen i got sick i could always sneak away and cum sleep wid u. im still momma's baby as i curled up nex to u. wen times got hard and u need me i got rite there no matter how near or far cause i love my momma. fills me up jus thinking of her. and wen ur not dere i miss u. no matter the lashes or fites we got in to i still loved you. and wen every one neva knew you did . cummin up as a kid i neva had u there all the time. switchin between mom and dad things seemed bad saw u on the weeknz sumtimes not at all and wen i did my eyes lid up to see ur car pull up ,my momma. a tear almost roll down my face cause times were different back den for u. working hard so we could be back wid u. you always knew jus wat to do. for every coff every cold every tear i cried. held me near even wen i did rong. love u from now til the end wen ur gone. so dnt go away jus yet i still need u. my momma i love u.

I hate love

August 20, 2008
Started By GangstaGentleman14 Comments
Saying goodbye was th hardest part
it was like saying goodbye to a piece of my heart
put out that flame that glowing spark
caused too much pain it left me in the dark
why break my heart tear it into a million pieces
infect me with hatred, *lo**-lust
these are the feelings I'm feeling
now I'm broken, love is the last thing i am needing
since my heart has been broken love is a lost feeling
with love gone the is only one other option
i am no longer love but i AM HATE...
HATE embodied filled with corruption
you brought this upon me, put me in this state
and yet as i think about it more
i finally realize something
Hate cannot exist without love
so still I, "HATE", am enveloped within your cocoon of love to suffer this pain for life
i have summed it up come to a conclusion
I HATE LoVe...

You lame!

June 18, 2008
Started By Kayliababy25 Comments
Did you really love me or was it just a game?
It would be a pretty damn shame if it were
I saw you with another girl ; looking straight into my eyes
Are you ready for a fight gal?...Are you ready for a fight?
My hands will move from my side to help me walk back and only to do that
The girl you cheated on me with, I look far better than.
Infact, that girl looks just like a man!
I've learned from my mistake, never to trust a man again
Its just a pretty shame that you were so damn lame!
Ready, ready
Yeah
Da one ya da fu di people
Weh think couldn't mek it
Rastafari
But guess wah
Jah bless my life so dem cyaan wreck it
Selassie I bless
Jah
Hear mi now

Yes I made it pass the worse
With dem smell seh move dem curse
Still selassie I the first
Stay close to mama earth
Carry on jah works
Wisdom and di knowledge you will get it if you search
So mi say yay
I made it pass the worse
Stay close to mama earth
Carry on jah works
Arite

Keep my eyes focus
Hold my head straight
Neva lose hope, neva lost faith
Dem try fi leave me inna dem fallin
But mi neva tek debate
Inna dem piece of corruption I will never partake
Praising rastafari yes it is great
Fool call me idiot
Through dem lost dem head space
Why dem underate
Myself a elevate
A when dem find weh I up to
It already too late

Stay close to mama earth
Carry on jah works
So mi say yay
I made it pass the worse
Stay close to mama earth
Carry on jah works
Aright

Nuh time to linga
We nah waste no time
Fi reach to di top
You haffi climb
Youth hold your roots
And mek sure seh di sun while it shine
And mek sure you do it in your pride
Do what you got to do
Cut and clearly it a go through
Observe the one weh screw
And the one weh smile with you
Neva be a hypocrite always be true
Live and love and you will be amongst the choosen few

Stay close to mama earth
Carry on jah works
So mi say yay
I made it pass the worse
Stay close to mama earth
Carry on jah works

This da fi di pestilence weh dem think unno mek it
With dem hypocrite love
When dem do dem do di fake it
Wish mi life dem coulda take it
If there was a picture pon di wall
Me know dem woulda break it
I'm firm like di rock of gibaltrar
Evil a call mi but mi neva answer
Almighty God a mi sponsor
Everything I man achieve a jah mi haffi give thanks fah

Stay close to mama earth
Carry on jah works
So mi say yay
I made it pass the worse
Stay close to mama earth
Carry on jah works

[Outro:]
Stay close to mama earth
Carry on jah works
So mi say yay
I made it pass the worse
Stay close to mama earth
Carry on jah works

In Har Belly - Aidonia

January 17, 2009
Started By TROYYY8 Comments
INTRO:
No get mi numba
Wen u call me
Wen u horny
And waa c**ky fi yuh punanny
Call me

From u two P**y jaw tight all night
Mek u ride on di tall pipe like a R bike

I can see me nuh hav forsight
I can see me nuh hav far sight

VERSE: 1

Pum pum fat
Body fit fi f*k
U two breast dem stiff stiff up
Hop on pon me c**ky like a biscuit truck
Pon u head balance pon hand
Wrist fi bruk
Gyal ah get wild an a flick flick up
Tun har back way
Left foot lift it up
U ah go get a good f*k
Gyal fix it up
Mi nuh quick fi bruk

CHORUS: x2
Mi bruise up di P**y jaw
Force it up
In har belly
Mi hose me bruk
In har belly
Gyal a baaawl
An ah hold har belly
Put har pon har head
And mek she hold on pon di bed
And wen she hold on pon di bed
She get di c**ky an a beg
Naawww
She caa seh di body deady dead
Naaww

VERSE: 2

So gyal just get in di bed
c**k it up
Start fi pose
And wen me let up di hose
U ah go run lef u clothes
Grab u
Twist up yuh legs
And mek dem bandy and bow
And then me start fi trow
My c**ky,
Wine pon it slow
U drop off
Slide on fast
Mek u ride an cough
Mi wear out u hole like my bank clarks
Well charge up
A magnum I drank fast
She all a blow breeze
Like Ivan past
Put di sheet pon di divan glass
Mi nuh nyam P**y like
Dryland sharks
Bakshot put u in pon di tile and walk
Cyant smile and laugh

Mi bruise up di P**y jaw
Force it up
In har belly
Mi hose me bruk
In har belly
Gyal a baaawl
An ah hold har belly
Put har pon har head
And mek she hold on pon di bed
And wen she hold on pon di bed
Naawww
Naaww

VERSE: 3

Use mi hand
An grip pon har shoulder
Wen she put hand over
Mi start jook and stab
Pon di pillow
She ah look and grab
Shoes up
Mi nuh barefoot an trod
My c**ky more heavy
Than book and bag
Finga nail craab up mi back an mi nek
Cause dem more sharper than di foot pon crab
She seh it burnin
Tell her bout that
Mi no concernin
Mi no waa she seh mi soft an learnin
Suh mi give har di c**ky
Wid di curvin
Seh tek time
She a viirgin
Wen she come
Bring moisture like Jergin
She can't tek di full it turnin
Di lights in di room were dim

Mi bruise up di P**y jaw
Force it up
In har belly
Mi hose mi bruk
In har belly
Gyal a baaawl
An ah hold har belly
Put har pon har head
An mek she hold on pon di bed
An wen she hold on pon di bed
Naawww
Naaww
u kno se a mi a n skendon start di lyrics writing ting but i had to come back an recreate dis masterpiece by Munga...so here goes...took me a hour to write. Judge guy +=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+= I want to thank the members of the jury in this case of nine counts of murder shooting wit intent and illegal possession of firearm and ammunition brought against Damion Rhoden also known as MUNGA HONOURABLE The Jury has deliberated and returned the verdict of not guilty on all charges Mr. Munga your free to go (YES YES ) Verse 1 +=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+= If unu hol mi pon nuh murda charge cuz if mi find out se a george a go a court mi sen mi gun man fren fi go murder george shoot up di station an go murder sarge bun dun di court house wid di file dem could not hol mi pon nuh further charge den mi go link up wid me entourage from common to waricka hill mi fren dem fire gunshot barrage an demn mi girl cum gimme a back massage from portmore to portmaria mi have girls more than lake amsomage dem neva kno se all di glock so large dem neva kno se all di mack so large dem neva kno wi fire shot so haad so wen di bwoy dem come an chat so haaad mi circle an come back so haad gunshot fi mek dem gasp so (huhhhh) p Chorus +=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+= Man a rider mi will pull up beside you gunshot up inside you dump you where dem cyaah find u so u dont wanna play wid me caw ma 357 nah lay wid me Casper se mi a rider mi will pull up beside you gunshot up inside you dump you where dem cyaah find u so u dont wanna play wid me caw ma 357 in ma truck wid me Verse 2 +=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+= if a gun ting wi have it an we don't even brag it Sk in di closet an semi-automatic inna pocket war mi hangle it grab it p*u**yy get gunshot deposit cuz if a gun ting mi no itch no bump no lip big gun plus clip equal to *lo** plus drip so wen dem try to run dem get drop plus trip badman nuff box an kick big stone an brick (mek me tell dem se) Chorus +=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+= Caw man a rider mi will pull up beside you gunshot up inside you dump you where dem cyaah find u so u dont wanna play wid me caw ma 357 nah lay wid me Honourable man a rider mi will pull up beside you gunshot up inside you dump you where dem cyaah find u so u dont wanna f**k wid me caw ma 357 in ma truck wid me Verse 3 +=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+= Munga mi praise di king fi see di sun come out an wen di rastaman dem forward pon di corner broom an nyabinghi drum come out but tell u fren dem se nuh run come out caw is if mi gun come out a neva nuh wata nor nuh rum come out di fire spark and den di club come out di cap go fly an something loud come out den body drop an wha grung come out caw wen u talk to munga di honourable an casper se doh mek certain words come out yuh mout cheer CHorus +=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+= Man a rider mi will pull up beside you gunshot up inside you dump you where dem cyaah find u so u dont wanna f**k wid me caw ma 357 in ma truck wid me Munga se mi a rider mi will pull up beside you gunshot up inside you dump you where dem cyaah find u so u dont wanna play wid me Mack 11 AK wid me OUTRO +=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+= dem could not hol mi pon nuh murda charge cuz if mi find out se a george a go a court mi sen mi gun man fren go murder george shoot up di station an go murder sarge bun dun di court house wid di file dem could not hol mi pon nuh further charge den mi go link up wid me entourage from common to waterhouse mi fren dem fire gunshot barrage yea an den mi girl cum gimme a back massage from portmore to portmaria mi have girls more than lake amsomage??? dem neva kno se all di glock so large dem neva kno se all di mack so large dem neva kno wi fire shot so haad so wen di bwoy dem come an chat so haaad mi circle an come back so haad gunshot fi mek dem gasp so (huhhhh) Man a rider mi will pull up beside you gunshot up inside you dump you where dem cyaah find u dont u play wid me i got ma 357 noooo de wid me Man a rider mi will pull up beside you gunshot up inside you dump you where dem cyaah find u Its the m to di u to di n to di g to di a buss more guns dat inna di NBA whoa GO OH OH OH UN gun dem tall dem nuh legal nor dem nuh license YEAH EH EHHH gun dem tall dem nuh legal nor dem nuh license badman nuh tump like tyson gunshot a sing sweet like peabo bryson Man a rider mi will pull up beside you gunshot up inside you dump you where dem cyaah find u plane so u dont wanna play wid me caw ma 357 nah de wid me honourable man a rider mi will pull up beside you gunshot up inside you dump you where dem cyaah find u so dont u play wid me dont play dont play OHHH AHHH AHHH AYYEE AK plane
Yo Lame
Mi nuh require gun fi intimidate (mi seh, no)
Mi nuh require gun fi fright man
Mi nug reqire gun fi show gyal
Talk till he run out a *
Mi nah nuh dissrespect
From bwoy violate

Yo Not Nice!

Chorus
Sumady haffi bawl
Sumady haffi bleed
sumady haffi lay
Mi bullet fly full speed
Sumady haffi lay

A coulda bulletproof your wearing
Black talent ah do di taring
Gaza street to head mi aiming
Mi give dem bullet fi shaving *
Push di rifle tru di window
Di Devil seh mi scaring
And kingfish a seh mi too daring

If a di bereta mi blazin'
And if a di magnum storm yuh testin
Shot inna face and move dem eyeglass
Shot inna ears and move dem ears ring
Yuh *lo** a run a like Ussein Bolt
* Beijing
A Bare ting
Weh mi rise di AK

Chorus

Dem a loose man from day one
We spray gay like peagan spray
bossi and sixteen (*)
No me nuh need team (*)
all a mi gun dem (new brand)
Shot far Sadam Western union
Connect from Gaza go cross De La Vega
To Comon Woman (Big yard *)
We a kill dem softly
like *
Di bwoy dem start di war and wi
Get di guns inna di car and
Circle dem zone
Buss di glock wid the extension
* di K till it pop spring
Call di nurse fi di victims
Give di survivor dem some napkins

Chorus

Move Like Sissy - Assasin

January 17, 2009
Started By TROYYY3 Comments

Jah know dat one yah a star like a show
Agent double O neva go below
Yo! Man fi move like man bredrin!
How some man a move so a chat so and a trace like a gal? !
Siddung and a laff c**ktail yo hear mi now mon!

Yo! How dem a gwana like dem a sissy, trace like dem a sissy
Flexin like don yuh a nuh Timbaland yuh a just a Missy
Just a sissy, big fat sissy
Yuh flexin like a gal Aunt! Yuh a move so it a bitchy
Tell mi sum'n Ricky! How yuh a gwaan like yuh a Nikki!
Yuh move like yuh a sissy, flexin like a sissy
Dem movin so fishy we a wonda dem a sissy

Wah sissy do? !
Weh all dem good fah fi chat like dem a gal
Go so gwaan, and a carry on, act like dem a gal
Dem have tattoo inna back like dem a gal
A so on yuh hear dem a wear, frack like dem a gal
Dem could a all a tek, c**k like dem a gal
Must fi grow wid dem muma or a dozen auntie
Dem a gwaan like Beyonce or Ashanti
Just a flip up and a lip up siddung a go so
Dem a gwaan like dem a wear panty

Dem a move like sissy, flexin like a sissy
No dem a nuh don yuh nuh Timbaland dem a must be Missy
A carry feelings, and mi know seh dem a nuh Ricky
Dem movin like a sissy, flex like a sissy
But yuh know dat a nuh gangsta policy

Cau real gangsta dem a gallis but some bwoy move gallish
Carry belly like seh dem a breed and keep malice
A wear navel ring and wear polish
Sean a flex like a Nicole Richie and Paris
And dem a gwaan seh di whole a dem a Alice
Man a move like seh dem a gwaan inna dem palace
Dem bwoy dem caan draw di chalice, dem move too faggish
A lock, fracktail, wid di gal dem and a lavish

Yo! How dem a gwana like dem a sissy, trace like dem a sissy
Flexin like don yuh a nuh Timbaland yuh a just a Missy
Tell mi sum'n Ricky! How yuh a gwaan like yuh a Nikki!
Yuh move like yuh a sissy, flexin like a sissy
Dem movin so fishy we a wonda dem a sissy

[Chorus]
[Verse 1]
[Chorus: Until End]

We Grow - SERANI

January 17, 2009

Oh girl, I need you
Stay with me
Oh, oh, oh, oh

She's got control of me,
Hold of my mind an soul for real
I'm her only man, I'm her story plan
So we grow and take it slow
I take pride in my briiiide

She's my one true love
She is my destiny
Whenever times are rough
My baby rescue me
Without her I'm lost,
I'm saying this because
Trust me only she brings out the best in me
Beside every good man there's a good woman
Ever present in my plan she helps with decisions
I'm not afraid to say when she makes my day
No other girl, no other girl makes me feel this way

She's got control of me,

Words can't explain how you make me feel
Oh I'm glad the day that I seal this deal
I know you feel the same and that's why you stay!
And you know I don't wanna play games.

She's got control of me,

She's my one true love
She is my destiny
Whenever times are rough
My baby rescue me
Without her I'm lost,
I'm saying this because
Trust me only she brings out the best in me
Beside every good man there's a good woman
Ever present in my plan she helps with decisions
I'm not afraid to say when she makes my day
No other girl, no other girl makes me feel this way

She's got control of me,

Man Is The Least - Lady Saw

January 17, 2009

A wonda weh some gal a study roun here?
Si dem a argue ova man weh dem a share.
Sit dung an a worry bout weh nex gal a wear

An nuh si seh dem need fi do dem hair.
Di kind a life mi si dem living roun here.
Some time mi sorry fi di stress weh dem a bear.
But hot gal from yuh conscience clear
Sing dah one yah loud mek mi hear.

Man a di least a mi problem
So mi lef eediat fi hav dem
Mi too cute fi in a mix up an blend, blend
So tel a gal shi fi go wid har argument
Mi stress free cah mi nuh in a excitement
Dem gi weh free but nuh man nuh deh beside dem
Some gal a hype an mi hear seh man a hide dem,
Nah nuh pride gal dem,
Nuh hot man nuh ride dem cho!

Mi too rich fi argue wid bitch
Mi too nice fi in a c**kfight
Mi too hot an a dat gal nuh like
Dem a everybody sinting mi a wife!
When mi go shopping mi nuh look pon di price
Weh gal a struggle fah fi get mi get it in a one night
Ova book right now and mi hadly a voice
Come off a mi name gal mi nice!

Man a di least. Man a di least mi drive dem like jeep.
Park dem up til mi ready now isnt dat neat?
Man a weep tru wi hav dem weak.
It's my way or no way afta mi a nuh eediat lily
Mi hav houses and cars and cuban cigars
Mi get date wid lawyers and big movie stars
Mi gynaecologist seh him want mi an him spar
Mi seh easy now don u ah tek it too far!

Man a least A wonda weh some gal a study roun here?

Mi worry bout di coming of God
Not di coming of man
Worry how fi mek mi self one a di chosen ones
Mi nuh worry bout gal weh a look mi husband
Who mi worry ova man? No yuh wrong.
Excess baggage mi nuh carry
So tell a gal bout mi seh shi nuh haffi worry
If a mi fi tek har man fi har name go mention
Dat deh day deh nah go come gal mi sorry!

Mi too rich fi argue wid bitch
Mi too nice fi in a c**kfight
Mi too hot an a dat gal nuh like
Dem a everybody sinting mi a wife!
When mi go shopping mi nuh look pon di price
Weh gal a struggle fah fi get mi get it in a one night
Ova book right now and mi hadly a voice
Come off a mi name gal mi nice!

A wonda weh some gal a study roun here?

Intro: Serani (Shurwayne)
It's Serani, and Shurwayne Winchester
Di gyal we never know (Serani and Shurwayne Winchester)
Di gyal we never know oh oh
Babyyyyyyy!!!!!!!
I'm gonna wake you in my house (Girls!)
Please take-off your clothes
Let's do it ???? (Tell dem Serani!)

Chorus: Serani (Shurwayne)
All I need is you
Winning on me, grinding on me
All I need girl
Wine on me (Girls!) just grind on me me me

Verse 1: Shurwayne (Serani)
When you get one that could wine and go down low
Shout it out now (Oh ou oh oh)
When you winning on a girl that you dont know
Let me hear you (Oh ou oh 0h)
Wuk your partner to the point that they cant go
Make them bowl out (Oh ou oh oh)
Wine and wuk up on the road let them watch you
Yeah!

All I need is you
Winning on me (Yeah!), grinding on me
All I need girl
Wine on me (Girls!) just grind on me me me
(Yaw! Yaw! Yaw!)

Verse 2: Shurwayne (Serani)
Show them yuh Rude girl wine
Hot girl wine
Bad girl wine
Wine, wine,wine,wine
Down town wine
Up town wine
Central wine
Wine, wine,wine,wine
Wine that body like a snake and go down
Now show them ??????
????????
???????,
(All, all, all, all)

All I need is you
Winning on me, grinding on me (Yaw! Na na naw!)
All I need girl
Wine on me (Hey!) just grind on me (Yeah!) me me

Verse 1: Shurwayne (Serani)
When you get one that could wine and go down low
When you winning on a girl that you dont know
Let me hear you (Oh ou oh 0h)
Wuk your partner to the point that they cant go
Make them bowl out (Oh ou oh oh)
Wine and wuk up on the road let them watch you
Wine wine

Verse 3: Serani (Shurwayne)
Make her bend over she ah wine fast but me like it slower
Love it when her foot on mi shoulder (Yeah!)
When rain a fall
We nah stop mass cause we nah no time to take over (Yes!)
I am your one name lover
So pull over your range rover
A big truck time (Serani and Shurwayne Winchester) and we nah stop wine till sun shine

Chorus: Serani
All I need is you
All I need girl
Wine on me just grind on me me me

All I need is you
All I need girl
Wine on me just grind on me me me

OUtro: Shurwayne (Serani)
When you get one that could wine and go down low (baby) (Oh ou oh oh)
When you winning on a girl that you dont know (you're all I need) (Oh ou oh oh)
Wuk your partner to the point that they cant go (it's Serani) (Oh ou oh oh)
Wine and wuk up on the road let them watch you (and Shurwayne Winchester)
(Shurwayne ??????????)

Set The Pace - ERUPT

January 17, 2009
Started By TROYYY2 Comments
[INTRO:]
Gal weh ah blaze like da sun, bere man ah stay when dem gal
Ya come, gal ah spend what money it can done mi mek dem know
Hey

[CHORUS:]
Gal you ah set the pace, gal you ah blaze like di furnace
Gal you firm inna you waist, mi gal mi nah tell nuh lie
Although you man deh inna di place mi would ah tek you ah
Mi place, cause ah e to the r representing, (to every) fi every
Girl in di world, ching ching ching dun mek dem know seh
Diamond and pearl fi mi girl

[VERSE 1:]
Gwaan gal because mi rate up you style attitude! profile you
Straight up mi child, nuh repeat nuh clothes weh you wear
Couple time before mi click mi finger di gal dem rate up mi
Style wooow! hey pretty girl what's your name what's poppin
Hot like ah fire side you have di thing lockin, outfit ah
Mash up di place weh you shopping, when you touch it dance
Gal you know seh ah mad ting wow

Gal you ah set the pace, gal you ah blaze like the furnace
To how you man deh inna di place mi would ah tek you ah
Mi place, e to the r representing(to every) fi every
Diamond and pearl fi wi girl

[VERSE 2:]
Gal dem keep blazin dat dem keep c**king up dem foot
Dem keep raising dat, expose di cat weh be unda dem frock
Before di night done dem get a dozen backshot wow
Sensimillian man blaze it up, an else you buy di case
Man raise it up when man ah rave and tell wi seh wi
Rave too much from di club to di dance it ah guh delayed
Enough yow

You ah set the pace, gal you ah blaze like the furnace
Firm inna you waist, mi gal mi nah tell nuh lie
Although you man deh inna di place mi would ah tek you ah
Mi place, e to the r representing(representing) to every
Diamond and pearl fi mi girl

[VERSE 1:]
Gwaan gal because mi rate up you style attitude! profile you
Straight up mi child, nuh repeat nuh clothes weh you wear
Couple time before mi click mi finger di gal dem rate up mi
Style wooow! hey pretty girl what's your name what's poppin
Hot like ah fire side you have di thing lockin, outfit ah
Mash up di place weh you shopping, when you touch it dance
Gal you know seh ah mad ting wow

[CHORUS x2]
Gal you ah set the pace, gal you ah blaze like the furnace
To how you man deh inna di place mi would ah tek you ah
Mi place, e to the r representing(to every) fi every
Diamond and pearl fi wi girl

Nicky Titty - BUSY SIGNAL

January 17, 2009
Di gyal dem a go mad

[Chours:]
Hey girl a long time me a look yuh
Yuh knw from wen mi really wan fi touch yuh, wan fi hook yuh
Wine pon di sitt'n, me like it wen u wine, wen u wine
Me sey mi like wen yuh wine pon di edge

First mi go squeeze up Nicky titty dem
Gyal fi get wuk so me nar go pitty dem
Unda mi grade [? ] grab har with e dem
Put har pon di edge mek she climb pon di stem
Watch how she a wine and a brace pon di trub
She get [? ]
Still nar run from it because she have di nerve
Fi climb pon di sitt'n
She get wa she deserve

[Hook:]
Psssssssst
Come ya gyal wine pon da sitt'n ya
Psssssssst
Come ya gyal turn e round and gimme ya
Psssssssst
Come ya gyal, pssssssst come ya gyal
[whistel x2]
Fling it up and bubble ya

Position and climb pon di egde a thing
Hold on strong, mi knw u wan fi measure di thing
How it long, u body long which tell me u want it
U love how mi plant it and slant it
Well gyal bubble pon di sitt'n like a dance u dey
Balance drop french like a france u dey
Foot inna air she a trimble wen she feel it
She a pray to father God a beg him heal it

[Chours:]
Hey girl a long time me a look yuh
Yuh knw from wen mi really wan fi touch yuh, wan fi hook yuh
Wine pon di sitt'n, me like it wen u wine, wen u wine
Me sey mi like wen yuh wine pon di edge

First mi go squeeze up Nicky titty dem
Gyal fi get wuk so me nar go pitty dem
Unda mi grade [? ] grab har with e dem
Put har pon di edge mek she climb pon di stem
Watch how she a wine and a brace pon di trub
She get [? ]
Still nar run from it because she have di nerve
Fi climb pon di sitt'n
She get wa she deserve

[Hook:]
Psssssssst
Come ya gyal wine pon da sitt'n ya
Psssssssst
Come ya gyal turn e round and gimme ya
Psssssssst
Come ya gyal, pssssssst come ya gyal
[whistel x2]

Bad Man Don't Cry - Shaggy

January 17, 2009
(intro)
Man a bad man
I wanna big up to my homies out there, you know
All my ladies, you're the true players, ha, ha
(We don't cry, we don't cry)
Y'all wrote the game, you know what I mean?

(verse 1)
There's nothing like the sweetest wine, the sweetest time
She always get the sweetest shine
Whenever time she start feel sexy
That's when she find, she take up her phone and a text me

Normally me name a call, she scream and bawl
Finger nail a scratch up wall
My jump off is normally easy, but tonight it's like
She take charge and a freak me

She start make me eye them roll
Me toe them a fold, me lose control, I need console
Seems like she flip the script
Wait for the right time and then she flip that switch

For her I had a little devotion
See I'm a true player and we don't show emotion
Now is this the moment I fear?
I started with care, I'm shedding a tear

(chorus)
No way, bad man don't cry

(verse 2)
Yo, later I was at the club, rub a dub
I'm with some chicks having fun
Was feeling a little bit tipsy
Order couple of bottles, couple of models was with me

That's when I seen her walking slow
All of a sudden I just started feeling low
She had some dude on her arm
And I'm thinking 'bout causing bodily harm

My emotions start going crazy
I normally [? ] bwoy with them tease and a phrase me
It seems I was catching feelings
The right thing to do now is to cut off dealings

She didn't even look my way
I so got played, I felt betrayed, so deep that played
It felt like she twisted that knife
How one boom slam can really change one's life

(chorus)

(verse 3)
Now if you're feeling what I'm feeling just put up your hand
You don't want admit it well, I understand
You gotta confront these feelings
'Cause this's the only way you can start the healing

It really wasn't part of my plan
So make a gyal know say that man I'm a man
I know a lot of players be scheming
And when she ignores you, you walk off steaming

(chorus)
No way, bad man don't cry, yeah, yeah

Cant Believe It - Demarco

January 17, 2009
Started By TROYYY3 Comments
(intro)
yeah
demarcooo
yo
she aks mi if mi waan di P**y mi seh yeah
yeaaaah

(chorus)
she cyaan believe it
she seh mi c**ky mek she sing bare harmony gal
mek mi tek it go to marvely
and you and your friend dem cyaan par wid me
yeah
she cyaan believe it
she seh she waan fi get di ting intense
waan mi c**k a rope side or di zinc fence
waan mouth a rasclaat style we a invent
yeah

she seh mi hood feel good
she say she nah leave demarco
and anywhere in the world that you go
this gal a come tell me seh she wont go
girl

so if you come fi run the P**y my girl weh you a weh pon
mi nuh inna long conversation
?????????? you
so bring di P**y come gi me

I cant believe it
di c**k a rope side a di guitar
when mi ?? pon di tip
mi have mi finga a play guitar

she cyaan believe it
she seh she waan to pon di house stop
mi waan four start four stop
dont stop dont stop dont stop dont stop

she seh mi hood feel good
she say she nah leave demarco
and anywhere in the world that you go
this gal a seh she wont go
girl

so if you come fi run the P**y my girl weh you a weh pon
mi nuh innalong conversation
?????????? you
so bring di P**y come gi me

yeaaaah yeah yeah yeahh
yeah
demarco
Intro: Lady Saw
Some man a badman outta street, but dem bawl like baby unda di sheets
Mi nuh know weh dem a talk bout gangsta nuh cry
And badman nuh cry
A nuff time mi mek man bawl yah so!!! Mi mean badman!!!
Yuh need fi ask bout mi round here!!!
Mi seh mi bad to di bone!!!!

Verse One: Lady Saw
I mi give di sweetest grind di sweetest wine mi nah give nuh bwoy nuh shine
And if a bwoy start feel sexy
Him cryin best nuh pick up him phone and a text mi
Well I'm a give him name call him scream and bawl fingernail a dig out wall
Yuh know seh mi a gal nuh easy
Dat's why nuh likkle eediat bwoy caan freak mi
Mi waan feel mi belly a cramp when him a stamp mi nuh waan nuh bwoy weh a romp
A mi nuh romp fi flip di script
Mi mek him bawl cau mi have di tightest grip
Fi dem mi nuh carry devotion
Real playa gal we nuh f**k wid emotion
A when mi get him pon di chair and draw di gear mi sight di tears

Chorus: Lady Saw
Oh yeeeeeeeeeeeeeeaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!
Badman gwaan, crrrryyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!

Verse Two: Lady Saw
Now later when mi inna di club a rub a dub mi and di next man a have fun
Mi start feel a likkle bit tipsy
This bwoy nuh buy nuh liquor but him waan come kiss mi
Mi mek him know how a so this go but check di flow Him haffi have a whole heap a dough
Him caan hold mi wid him charm
Mi send him a him yard fi go use him palm
Yuh know seh sweet talk nuh phase mi
As a matta fact nuh waan nuh bwoy weh lazy
Two tools dem start catch feelings
But mi nuh hesitate fi cut off all dealings
I wouldn't even look dat way they so got played they felt betrayed so did got played
Dat's why dem nah spend di night
Dem get a one slam a mek dem change dem life

Chorus: Lady Saw

[Outro: Lady Saw]
Bout dem a gangsta, wait till dem behind closed doors
And see whappen!!! Badman gwaan!!!!
And mi seh bad to di bone!!!! I'm well known
Yuh see mi!!!!!

Love of a Lifetime - Alaine

January 17, 2009
When I close my eyes
I see you, running through my mind
I feel you,
I breathe you
Oh, how I need you

Finally we found the love of our lifetime
And I can see my whole future in your eyes
I don't believe when they say love is blind
I can see clearly baby, you and me,
We found the love of our lifetime

Forever is not enough time to spend with you
I wanna love you longer
Cause baby with every single thing you do
I wanna love you stronger
Searching for love all my life
Now that I found you
I realize, baby with you I'm alive
So alive

And it's incredible how you know me each and every way
So unforgetable that the we feel it can never change
All that I need and adore
All I been asking, all I been longing for
This is it, I'm sure
I'm so sure

A lifetime of me holding you
So close I breathe you in
My fantasy turn real and I'll be loving you until
Forever's gone away and starts over again
Our love will remain

Forever is not enough time to spend with you
I wanna love you longer
Cause baby with every single thing you do
I wanna love you stronger
Searching for love all my life
Now that I found you
I realize, baby with you I'm alive
So alive

[Intro: Baby Cham]
I got the touch to make you happy got the style to make you wild
I got the tune to make you skip like a child
So if you wanna get your sex on holla at me hon
Girl tell me how you want it till its done, Hey!

[Chorus: Toi (Baby Cham)]
You know I like to get it from the back when the boy is hard in a magnum wrap
I like it slow and good and deep let me get some of that when I go to sleep
I got this cat with a little Kittery come and hit this thing come and hit this thing
I like it hard thats how I ride (Thats how we ride)
Thats how I ride (Thats how we ride) Thats how I ride (Thats how we ride, Hey!!!)

[Verse 1: Baby Cham]
Slow motion dip it low and rock your hips (Hey!!!)
Wine up your body touch yourself and lick your lips (Hey!!!)
Come and get this love cau mi know a this yuh miss (Hey!!!)
Put this thing on yuh mek yuh tun and twist
She likes it tall, inna di rain she waan mi drive har insane
And mek she bawl, bring har di cane
Send har di chain cau she dont like anyting small
She scream out har name, so right deh mi step out my game
Mek she lose har head she get wild in bed
She respond to me and said, Cham!!!!

I got this cat with a little Kittery come and hit this thing come and hit this thing
Thats how I ride (Thats how we ride) Thats how I ride

[Verse 2: Baby Cham]
It started as a fling, then mi put on my glove and give har my love
And now she waan to cling, give har it when when she unda my spell
Like a puppet on a string, nuh care how she try
She caan get ova di feelin dat I bring, pleasure before like neva before
Dats why she crown mi king, nuh need to sweat she knows where to get
Di flava and di swing, she like to feel di electric heel or rub against har skin
Its still a shock, how she react anytime she feel my sting
She get outta bed, tun around a room and sing, Cham!!!

Thats how I ride (Thats how we ride) Thats how I ride (Thats how we ride, Hey!!!)

[Verse 3: Baby Cham]
Tun around and nuff shorty peepin
Outta breath and man heavy breathin
Mek she drool like when baby teethin
Mek she dead mi fi get wah she needin
She get wild like a animal feedin
Then mi apply di sexual healin
She start tremble and reach to di ceilin
Grab my ass and start screamin Cham!!!

I got this cat with a little kittery come and hit this thing come and hit this thing

[Bridge: Toi (Baby Cham)]
Boy Im ready if your down (Hit me up when your around)
We can go and paint the town (Hit me up when your around)
If you wanna mess around (Mess around) Mess around (Mess Around)
Mess Around (Mess around) Mess around (Mess around) Mess around

[Baby Cham:]
Hey! Dip it, flip it, whip it, lip it, oh yeah thats the deal
Ride, glide, slide, turn it around like my Cadillac spinnin wheels
Dip it, flip it, whip it, lip it, oh yeah thats the deal
Ride, glide, slide, turn it around like my Cadillac spinnin wheels and sing!

I like it hard thats how I ride (A lie!!!) Thats how I ride (A Lie!!!)
Thats how I ride

[Bridge: Toi (Baby Cham)]
Boy Im ready if your down (Hit me up when your around)
We can go and paint the town (Hit me up when your around)
If you wanna mess around (Mess around) Mess around (Mess Around)
Mess Around (Mess around) Mess around (Mess around) Mess around

Full Hundred - Lexxus

January 17, 2009
Started By TROYYY0 Comments
[INTRO:]
You know two thousand
Two hundred and one baby

Have a new style wha dem call it?
Full Hundred
Weh mi say di style name again now, full hundred
Everything wi do wi a gi dem full hundred
If a modelling, we a gi dem, full hundred
Pretty car wi a gi dem, full hundred
Fi di whole two thousand wi a gi dem, full hundred
Gi dem full hundred, gi dem full hundred

Life is worth the living, so wha wi do?
Live it to dem
A thousand now, so so wha wi a go do?
Give it to dem
War dem want, black talon
Wi just sieve it to them
Give it to them, give it to them and give it to them
All dem a flip up, caan come near mi then
Them an dem gun talk really naah scare mi then
Mi see dem a flip up but mi know them caan scare mi then
Scare mi then, scare mi then, scare mi then

[CHORUS]

Guess who's back inna the new millenium
Di likkle mawga bwoy a bus the whole place down
Hum, hot a fire weh wi come fi bun
A who nuh love the fire weh a bun betta run
Hum, how dem start the war and want it done
Them neva know wi buss it until wi finger numb
But hum, from yuh love the tune den wi a cum
A one more ghetto youth a bust outa di slum

[CHORUS]

Di gal dem waan tun mi sterring wheel
And waan move mi gear stick from side to side
A so di gal dem waan shift
Now, ave yuh ever seen a pretty car like this
That's why mi madda did name mi Criss
But, ring off mi cellie and gi them full hundred
Gonna mek some money and gi them full hundred
Tell dem say mi naw wi a gi dem full hundred, gi dem full hundred
Every night mi go a bed mi pray gi dem full hundred
Cook, cook, cook, tell them say wi gi them full hundred, full hundred
Everything wi do wi gi dem full hundred

[CHORUS]

Pepper Pot - Sean Paul

January 17, 2009
Started By TROYYY0 Comments
Are you with me, Baby!
I wannna know I wanna know
My girl...

Try to tell you that I love you babygirl
But it's all in vain (in vain, in vain)
Try to tell you that I be there for you
When you call my name (my name, my name!)
If every little thing I try to do, it go cause you pain (pain, pain)
Then I might as well leave you girl and don't come back again
Cause you kno I can't pretend
I tell you that I give you love straight to di end
But badmind a cut wi off, them don't want wi correspond
They don't understand it, from my heart...

Babygirl you know this from di start
Well any which path you walk, you got me caught, you a di top
My PEPPERPOT
Babygirl I put you at the top
Well any which path you walk you got me caught, you a di top
My PEPPERPOT

Girl I'm givin you the best of me
And baby girl a you deserve the best indeed
Nuff a them a try fi cut my speed
And that just keeps depressing me
But nothing's gonna break my stride
And baby girl a let me tell you this you are my pride
If I don't get the chance to treat you right
Might as well dem take my life

[Bridge:]
Have you ever buck a woman and you feel so close
That you can't do without or think bout her de most
Family and friend dem nuh stop from appose
It's like water in a rose that never will grow
Time after time me a try prove my love
Cah the bond that me feel got to be from up above
None a them nuh waan fi see
No dem mek me waan fi grief
They don't waan believe it, it's from my heart...

[Chorus]
My PEPPERPOT

[Bridge 2:]
Yeeaaah...
Girl I wanna know (I wanna know)
Are you with me?... baby!
And I wanna know (I wanna know)
Can you feel me?, lady!
Well I wanna know (I wanna know)
Are you with me?... baby!
Then don't listen none a them fools
Cause they don't understand

Try to tell you that I love you babygirl
But it's all in vain (in vain, in vain)
Try to tell you that I be there for you
When you call my name (my name, my name!)
Fu every little thing I try to do, it go cause you pain (pain, pain)
Then I mitght as well leave you girl and don't come back again
Cause you kno I can't pretend
And babygirl this is driving me insane
Bad mind a cut wi off, them don't want wi correspond
They don't understand it, from my heart...

[Chorus: x2]
Well any which path you walk you got me caught, you a di top
My PEPPERPOT
Well any which spot you walk you got me caught, you a di top
My PEPPERPOT
[Intro: Shaggy (Rik Rok & Tony Gold) {Shaggy in parenthesis}]
Mr. Lover pon yuh case again (Da da da da da da dow!)
Susie yuh know seh yuh platinum (Da da da da da da dow!)
How it go!
Such a beauty yuh a cutie every man hypnotized
{Nuttin caan mash up mi and mi bonafide}
Could a neva mek mi stary nuh matta how hard dem try
True yuh see mi hesitate nuh bodda tink seh mi shy
Dem could a have di gummy gummy fi mek mi roll mi eye

[Chorus: Rik Rok (Tony Gold)]
Sweet giiiiiiiirrrrrrrrrllllllllllll! (Giiiiiiiirrrrrrrrrlllllllllll!)
Your the only one for me the only one who has my heart (Heeeeeeeeeeaaaaarrrrrttttttttttt!)
There's no need to stray our love is like a perfect work of arrrrrrrrrrtttttttttt! (Arrrrrrrtttttttttt!)
There's no need to lose your cool you really got to play it smart (Got to play it smaaaaaaarrrrrrrtttttt!)
Your the only one for me the only one who has my heart (Heeeeeeeeeeaaaaarrrrrttttttttttt!)
There's no need to stray our love is like a perfect work of arrrrrrrrrrtttttttttt! (Arrrrrrrtttttttttt!)
There's no need to lose your cool you really got to play it smart (Got to play it smaaaaaaarrrrrrrtttttt!)

[Verse 1: Shaggy]
Now whole heap a man dem have dem woman and dem sweetheart
Gal inna mi ears mi haffi tell har seh fi ease off
Undastand mi favor mi nuh waan get har teed off
Furthermore mi have a woman who nuh ramp fi squeeze off
If yuh have a good ting they tell yuh nuh fi spoil it
Argument a brew and mi nuh really waan fi boil it
Have whole heap a girl inna yuh bed yuh might soil it
Yuh might come back home and find she waan tek out yuh private

[Verse 2: Shaggy]
Now what a sweet joy fi wake up inna di mornin
Afta mi spend di whole night wid mi darlin
Mi pager off and she a wonda who's callin
Look up on har face mi dun tek dat as a warnin
Now when a woman start get too protective
Might haffi try figure out har objective
Betta mek sure yuh argument is effective
Real old Columbo she nuh stop play detective

[Bridge: Shaggy]
Such a beauty yuh a cutie every man hypnotized
(Nuttin caan mash up mi and mi bonafide)
Could a neva mek mi stary nuh matta how hard dem try
True yuh see mi hesitate nuh bodda tink seh mi shy
Dem could a have di gummy gummy fi mek mi roll mi eye

[Verse 1]
[Chorus x2: until end]

Money - Jah Vinci

January 17, 2009
[Intro]
Whooaaayeaaaa, Mooneyyyy
Gaza mi sey
A Jah Vinci
Ahhhh uhhhhh
Yeaa eyyyyyy
NOTNICE