(chorus)
she feel so safe and warm in my arms
because I love her
and she knows it's for real
safe and warm in my arms
because I love her
and she knows
she feel so safe safe and warm
because she knows my love's for real (it's real love)
because she knows my love's for real

(verse 2)
beautiful girl beautiful lady
I'm here for you girl forever
my love will neva stray
neva go away
because you are so precious to me
baby
I will neva make you feel distant so late
forever you will love me cause i'm so great
take my loving girl (take it)
you are for me I'm for you
my love make you feel brand new

(chorus)
because I love her
and she knows it's for real
safe and warm in my arms
because I love her
and she knows
she feel so warm
so warm
she feel so safe so safe
she feel so warm in my arms
firstly, first verse was done by STEPPZ - props fi dat

n then mi add on di kartel verse ------ see it deh, portmore to mandeville to di world

Intro
Aidonia & Addi have a laugh

Addi: ahh mia tell u star ah joke dis jahkno star yow ah di teacha inno weh diddy

deh weh u seh diddy

Aidonia: weh mi duh

Chorus: hahaha we laugh and shat dem  

nuh run we walk pass an shot dem

gun pop off an shot dem ,

dem carve pon shot den look like shark attack dem

haha we laugh and shot dem shotty nozzle buss off get saw from ax den

dat lock aff man oxygen fass dan tracksmen ........

di body parts dem rot den

Verse  1 - Adonia

drive up pull up sit inna di vechs

ova di passenger di 4 5th inna di seat

infawma talking lipping and dem leak

wen mi buck dem up bullit ah clip dem pon dem beak

bullit ah move like it skipping on di beat

shoot in ah dem head like its Pippen on the street

rite ya now me sittin ah di beach wid a spliff inna me reach

fone call baby missing from di creech(ring)

gi dem it fi drink afta mi piss inna di bleach

bullit ah full dem up ah lef dem fist inna dem feet

u flipping on di teacha

shat ah piss inna yu teet

lef u jaw red like yu gyal kissing on yu cheek

rubba handle yh gripping affi sweet

fi knock it an watch yu *lo** dripping on di sheet

yu vomit up green like chicken patty meat

wen mi crash di swiff inna di jeep.

(weh mi duh)

Verse 2 _ Kartel

Hahaha

Teacha buss out wid laughter

Rise up di k gunshot come out it after

Inna him n him gyal head him open a tek

Then mi kill mi self, haha ah joke mi ah mek

Wid di ratchet n di rifle n di rope wi ah step

Copper mek u holy like ah di Pope yuh check

Ropes turn round yuh neck like a boat weh ah deck

Ey Aidonia ah bet seh ah di chrome yuh ah tek

Yuh full ah dog like only a vet

When Di-di move to di grung yuh think ah stone yuh ah get

Worse if ah him n ________(Inium) rasta cronie a set

Wid di new Kalishnikov weh _____ show mi ah death

Ah joke dis, mi rise it mi wont miss

It open dis, yuh run

Shot twist yuh like rope twist

Mi kill bwoy n dyke, but mi prefer inna di dayplay

Run out wid di AK n HAHAAAAAAAAAAAA

Chorus/ Hook

JAMAICA LAND WE LOVE

April 21, 2009
Started By baalue10 Comments
JAMAICA LAND WE LOVE

Eternal Father bless our land,
Guard us with Thy Mighty Hand,
Keepus free from evil powers,
Be ourlight through countless hours.
To our Leaders, Great Defender,
Grant true wisdomfromabove.
Justice, Truth be oursforever,
Jamaica, Land we love.
Jamaica, Jamaica, Jamaica land we love.
Teach us true respect for all,
Stir response to duty`s call,
Strengthen us the weak to cherish,
Give us vision lest we perish.
Knowledge send us Heavenly Father,
Grant true wisdom from above.
Justice, Truth be ours forever,
Jamaica, Land we love.
Jamaica, Jamaica, Jamaica land we love.

***REQUEST*** EINSTEIN - SAFE AND WARM

January 19, 2009
Started By Paiw8 Comments
* * * R E Q U E S T * * *   E I N S T E I N - S A F E  A N D  W A R M

A N Y O N E  H A V E  D I  S O N G ' S  L Y R I C S  P L Z ? ? ?

LADEN - NEVA DASH WEH

GIRL GIRL
GIRL U CAN DO WEH U WAAN DO
CUZ WEN U PASS NUFF TALK
NUH HEAR NUTTING A CALL U
MAN WAAN U
SO WID NUH CARELESS GAL
U NUH ARGUE
U HAVE UP U VALUE
SO TELL SOME LOOSE GAL
JUST NUH LOOK PON U

WATS GOIND ON?
GGG GIRL CHILD

CHORUS:

U NEVA DASH WEH NUH BELLY YET
CUZ U A GOODAS FROM U BORN
MY GIRL U DEARLY KEPT
TRU DEM NAH HAVE NUH SECRET
FI U WEH DEM CAN GO TELL EVET
DEM CARRY GRUDGE BUT U JUS
TELL DEM SEH U VERY BLESSED

VERSE 1:

MY GIRL U A ONE IN A MILLION
AND U PICKNEY DEM NUH BORN FI NUH SILLY MAN
CLOTHES FI BUY SO GAN UP A PAVILION
U WALK WID U LIKKLE BOY INNA FI U HAND
AND DI MAN U A WALK WID A FI U MAN
GAL RED EYE WEN U PARK INNA FI U VAN
GAL STEP OUT AND TALK TO DI VIDEO MAN
OOOH WHATS GOING ON DIS A FI U SONG

HEY GIRL!

CHORUS:

MY GIRL U DEARLY KEPT

VERSE 2:

MI GAL U HAVE UP DI BETTER GLUE
DATS WHY NO GAL CAH TEK STARE FOR U
NO BECUZ U HOT LIKE PAPER TOO
AND FI U HOTNESS DEM CAH GET A CLUE
DATS WHY ALL DI MAN DEM PRAY FOR U
AND EVERY GIRL INNA U CREW
CAN SWEAR FOR U
MEK DEM STAY DEH GWAAN WATCH LIKE PAY-PER-VIEW
U BRING U PICKNEY COME LOOK HOW IT FAVOUR U GAL

CHORUS:

MY GIRL U DEARLY KEPT

BRIDGE:

GIRL U CAN DO WEH U WAAN DO
CUZ WEN U PASS NUFF TALK
NUH HEAR NUTTING A CALL U
MAN WAAN U
SO WID NUH CARELESS GAL
U NUH ARGUE
U HAVE UP U VALUE
SO TELL SOME LOOSE GAL
JUST NUH LOOK PON U

WATS GOIND ON?
GGG GIRL CHILD

CHORUS:

MY GIRL U DEARLY KEPT

If Him Lef - Lady Saw

January 17, 2009
Started By TROYYY3 Comments
Mate And Mate Ah Fight
True A Gyal P**y Kill A Man Last Night
But Watch Yah Gyal Grab Up Yuh Buff
A Nuh Ur P**y Fault A Di Bad Influence From Fi Her F**K Deh Wah She Use To Give Him
So Mek Mi Tell My Mate An My Man Seh, Mi Born
Wid Di Enitial Of Sucess And No Guy Can Tek Dat From Mi
So Watch Lady Saw Pon Di Case
Watch Dis

[Chorus:]
If Him Lef And Nuh My P**y Fault
Di Only Fault Mi P**y Hav A Fi Chipp Di Hood ra**
Mi Posess Wid Di Good Underneath
Wen Mi Man A F**K Di P**y Him Nuh Stop Skin Him Teeth
He Say It Tight Eeeeeee
Seh Mi Cyaant Get In, Look Pon Di Dresser
Pass Mi Di Vaseline
Oil It Down Nuh
Yuh Kno Mi Nah Dream, You Are 22 And Yuh Feel Like 13
Gyal Skin Out , Mek Mi Try Mi Finger First Coz Wuyy Yuh P**y Tight Like A Tight Tus
If Him Lef An Nuh My P**y Fault Di Only Fault Di P**y Have A Fi Chipp Di Hood ra**
Me Possess With The Good Underneath
When Mi Man Ah F**K The P**y ,Watch Dis

Nuff Man Say Gyal Possess Wit De Dead Machine
If Yuh F**K That P**y Once,
Yuh Life Gone Clean,But Whole Up Yuh Hand
Yuh P**y Nice And Clean And When U F**K A Man Once Im Must Come Back In

[Chorus]

Im Ere To Defend The Gyal Pickiney
Nuff Man Out A Road Say Uno Own Already
But Dem Nah Talk Say Dem Hood Flappy Flappy
Small And Big Nuh Ave No Strength Inna He
As It Get Up It His Drop,Lenghty Lenghty
To The Bad Influence From Yuh Made P**y

[Chorus]

Lady Saw Doh Wan No Man Unless Him Know Fi Do De Wuk,Turn It Back Way And Oulda Kill Him Wit f*k,Stab It In Me Angle ,Angle Mi Ruff
Lady Saw Love The Hard And Tought

[Chorus]

Nuff A Dem A Talk Bout We Possess Will Get Mash In,Hold Up Yuh ,Yuh P**y Nice And Clean
F**K A Man Once Him Must Come Back In..Gyal You Know U Got The Sweet Sixteen

[Chorus]

Im Ere To Defend The Gyal Pickiney
Nuff Man Out A Road Say Uno Own Already
But Dem Nah Talk Say Dem Good Flappy Flappy
Small And Big Nuh Ave No Strength Inna He
I Say [?] His Drop,Lenghty Lenghty
To The Bad Influence From The Badluck P**y

[Chorus]

Mi Nuh Hav Nuh Bad Luck P**y Fi Mi Full A Lovely Jam, Wen Mi F**K A Man It Turn Him On, Cum Back Again Want Golang And Gwaan, Fi Mi P**y A Nuh Quiet Storm

[Chorus: Till It Fade]

Aidonia - Rifle Ah Bark (Head Shot)

November 4, 2008
Started By skendon8 Comments
INTRO

im ready
select one inna di head 
im ready
select di rifle 
dem heavy
an mi si lack balance
dem steady
wen mi
clap up mi clap mi up clap mi up clap up mi clap up mi gun
calibur, buss di fifty caliba

CHORUS

wen bwoi get headshot
dem hed crack
yea
coppa corn buss deh
gun nuh jam wen wi a clap it
nuh feel seh di gun inna mi palm russ deh
inna brain!
shot gone up deh
inna mouth ants crawl all up deh
clap up di tall up deh
shot fly thru mouth all di wall bruk weh

VS 1

BOOM
rifle ah bark
it a beat
whofa head nuh crack dem belly buss lef dem a shit a street
ketch him a him yaad gate pan a broad day
wid a tall broom pon a stick a sweep
shot him up
shot chip a teet
buss up him mouth, *lo** from him lip a leak
*lo** from him lip a leak
drop pan mi reebok di classic
geem gunshot 
yuh twis an weenlike halloween sweets
a nuh trik or treat
shot bite him up like 
critters teet
fif kuff dweet
an di zigzag sweet
a di 357 big mag dweet
dat chop dem up, like pig hog meat
tell dem
seh a forty seven di rifle clip a keep
squeeze
di rifle shell a drop a groun bout six a feet
bury inna hole
six six dat deep
if u try fi diss di man
from JA di K spray
BOOM

CHORUS

VS2

coppa bun him skin 
an him scream an bawl out hallelujah
weh mi do?
mi shot one inna dem an den 
gi lav di ruega
357 f**king long like evry inch weh pan di ruler
lef dem head a spin like is hoop weh need a hoola
gi dem bullit fi suk pan like dem feel seh it a suda
caa mi shooting precise, like bobby sura
dem caa seh dem ever buck up inna smaddy cruela
mi sen dem inna madden fridge it mek dem body coola
u wi neva get di chance, fi stab a shoota
big matic shoob thru di window a di mad acura
shot bite off dem face like a barracuda
aim from di long clip
EASE OFF
a squada troopa
witness get him face buss wid a baba roota
plus him si rifle a wave like di flag a cuba
from mi likle fi buss gun a me mi dada tuta
wen him gimmi di gun an seh
gwaan guh rob a JUTA!

CHORUS

-- Edited by skendon at 11:19, 2008-11-04

Mavado - Ah So You Move Lyrics

March 21, 2009
Started By Saint--01212 Comments
[intro:]
Stephen
da one ya no evil
God knows
a just to how dem move (dem move yeah)
we need some change round here (true)
a whappen to dem
mr. big man

[chorus:]
a just to how you move
yeah
yo mi see it inna di STAR and mi hear it pon di news
God knows
unnu waan fi stop di music yuh waan stop mi food
All di yute dem poor and dem caan buy a shoes
a so unnu move
a just to unnu move
yeah
yuh a collect di tax money and yuh gone pon cruise
and yuh plan to ban di bip
seh you nah ban di blues
unnu stay confuse a so yuh move
weh nuh know a so yuh fi move
God knows

[verse 1:]
Mi a talk mi a say it
mi a voice da one yah widdout edit
me nuh care cause a dem first a beg it
stop as it is mi a said it
a mi nah look no credit
ova di years pray youth did it
nuff get coppa nuff get lead it
corrupt cop kill you and you know get mi fled it
who talk fi di poor
stand up pon yuh foot and go walk fi di poor
jah kno
the poor feeling secure
and any givin time dem kick off dem door
yuh waan my madda fi clean floor
yuh nuh waan yutes fly out pon tour
yuh waan my daughta tun whore
a mi son tun gun man
mi nuh waan dat no more

a so you move
yeah
God knows
(Selassie I)
a so yuh move
a just to how you move
yeah
yuh a collect di tax money and yuh gone pon cruise (cruise)
seh you nah ban di blues (yeah)
unnu stay confuse (unnu stay confuse) a so yuh move

[verse 2:]
this real
tell me how yuh feel
when yuh see di yutes pan di streets dem a rob and dem a steal
yuh nuh know how it feel
when yuh wake in di morning and caan find nuh meal
music is di shield
never give up put yuh shoulders to di wheel
so we keep it real
to every gully side keep it seal
wappen to the babies dem weh mi sing
who give di guns and .... an dissing
dem a point finger
some a say a she
some a say a him
unnu betta pray to di kings of kings
unnu betta bun out the dutty living
I love jamaica
but I nah live inna no communisting

a so you move
yeah
God knows
a so oonu move
a just to unnu move
yeah
yuh a collect di tax money and yuh gone pon cruise (cruise)
seh you nah ban di blues (yeah)
unnu stay confuse (unnu stay confuse) a so yuh move
OK, I DONT KNOW IF SOMEONE HAD ALREADY POSTED THIS, SO IF IT'S ALREADY POSTED I'M SORRY IF NOT HOW GREAT!!!!

SO, I WOULD LIKE TO KNOW MY MEDIAZONEJA FEMALES MORE BETTER, YEA, I KNOW SOME A YA NAMES, NATIONALITY BUT LETS GO MORE GIRLY lol

Ok, here it goes, i would like to know what's your type of guy, describe him, what do u look for in a guy inorder for him to be your man, ya get me???!!!
i wanna see what we have in common, ok???!! SO ON YOUR MARK, GET YOUR SET AND WAITTTTTT!!!! LET ME TIE MY SHOE LACE, GOOOOOOOOOO!!!!! lol

-- Edited by Talented at 09:38, 2009-02-20

Poem of the Promiscuous

March 29, 2009
Started By cheeks4 Comments
Written by: JC, Date Not Specified

Untitled

She's undercover and underaged
Com bines fear and rage
She buries tear lines on the page
Unattached to her soul
She folds underneath herself and it's cold
But no one rescues her

And she never runs
She stays
Finds different ways to get paid
And births a baby under cage
And no one notices because cries fade and rain

She's bleeding six types of semen
Needing to hide she's pleading to God
She don't want to live
How could He ever forgive
Her sins choke her
She can no longer say "No"
So she's raped and silent
Struggles between pleasure and violence
Love and blindness

She wants to rewind this life
Live twice and have a family and be a wife
But she thinks it's too late
These streets be her fate
She gives and takes nothing but disease

She's always on her knees but
Never folds her hands in praise
She thinks faith is a tease
To be hopeful for the impossible
Knocked down by too many obstacles
She forgets her Pentacostal faith and
Trades it for philosophy
Phil is love and she's so lost in he
What can she become of this

She uses excuses and confuses the truth
So while she chooses her bruises
Any touch from a man is affection
Doesn't know the different relation
Of love in her situation
She trades sex with conversation
And there's no hesitation
Always prepared to share kisses with strangers
And doesn't know she's in danger

Away in a manger she rested
Nested many birds and together lost her
Soul, mind, and God's word
None of which seem to be important than the first
They never fed her in her hunger or her thirst
Didn't save her from her curse or
Put money in her purse
So shit, she feels it couldn't be worse
Somebody get this girl a doctor
Or better yet a nurse

-- Edited by cheeks on Sunday 29th of March 2009 07:28:13 PM
How simple my life is now you are here,
How I cherish each breath,
How I crave the light and laughter you have brought me.
I have fallen in love without taking a step,
Fallen into the sweetest of dreams,
How I hope no one wakes me.
The simplest gesture wraps itself around my heart,
Where I will hold it forever.

Each time we say goodbye a part of me weeps,
Though I know it is not forever
To my aching soul it is an eternity.
I see my happiness shine in your eyes,
Every time you hold my hand my heart skips a beat.
How sweet life is to be yours;
How meaningless life is without you.

They know nothing of the loneliness before you
Nothing of the empty tears I cried day after day,
How did you do it, I ask myself,
How did you banish the fear, the darkness?
You have made me see that nothing is that bad,
That I am strong and worthy of happiness,
You have saved me from myself.

Everyday I wake up and smile to myself
Knowing you are waiting for me,
Knowing you can't wait to see me.
How would I go on if you were not there to hold me up,
To bless me with your love and light?
How I am glad you have found me
My life is now complete...
I am home

JUST SOME THOUGHTS

-Maybe God wants us to meet a few wrong people before meeting the right person. we will know then how to be grateful for that gift. Most times the door that we do not see is the one that has been opened for us.

-The best kind of friend is the kind that you can sit with on a porch and never say a word and. then walk away like it was the best conversation youve ever had.

-Giving someone all your love is never an assurance that they will love you back. Do not expect love in return just wait for it to grow in their heart, but if it does not, Be content that it grew in yours.

-Do not go for looks they can deceive, do not go for wealth even that fades away, go for someone who makes you smile because it takes only a smile to make a dark day seem bright. Find someone that makes your heart smile.

-There are moments in life when u miss someone so much that you just want to pick them up out from your dreams and hug them for real.

-Dream what you want to dream, go where you want to go, be what you want to be, because you only have one life and one chance to do all the things you want to do.

-It takes only a minute to get a crush on someone, a hour to like someone, even a day to love someone, but a lifetime to forget someone.

-May you have enough happiness to make you sweet, enough trials to make you strong, enough sorrow to keep you human, enough hope to make you happy.

-Always put yourself in the other persons shoes, if it hurts you that means, it probably hurts them too.

-The happiest of people do not necessarily have the best of everything that comes there way, happiness lies for those who have tried, for those who have cried, those who hurt and those who have searched for only they can appreciate the importance of people who have touched lives.

-The brightest future is always based up on a forgotten past, you cannot go on well in life until you let go of your past failures and heartaches.

-When you were born you were crying and everyone around you was smiling live your life so that when you die youre the one smiling and everyone around you would be crying.

-- Edited by Fuzz on Thursday 9th of April 2009 10:15:35 AM

Andrew & Wada *lo**-La La La

April 9, 2009
Started By cescojam2 Comments
(intro)
I'm a hustler fi life yeah
I'm a hustler(yeah)
I'm a hustler fi life yeah

I got my mind on my money
and my money on my mind
hustle hard everyday
gotta stay on the grind
I got to stay on the grind
I gotta work hard fi what's mine
yeah

(chorus)
I'm in the streets like everyday
hustle hard so we must get pay
weh mi seh
money mi seh
waan fi hear everybody seh la la la
yeah
in the streets man a trodding pon a way
chant a songs gi the pagan away
so mi seh
money mi seh
waan fi hear everybody sey la la la

(verse 1)
hustle hard everyday mi just haffi tek a risk
a twenty year straight if dem well mi wi needs
but mi waan house big a mi waan car weh ???
dat true we come from the ghetto dat no mean what is
diamonds pon mi whizz millions inna trees
bare hot gal mi waan becah mi nah go back no fix
mi waan nurses lawyers ?? and actress
waan fi hear everybody sing la la la

I give a aim to the sky and prepare for dem shoota
I'm a hustler till I die give request to the rula
mi haffi mek it cause I aint nuh loosa
ghetto youths dem time for life to get coola

everytime mi bruk a serious ting cause
?????? dem waan define mi set a ting
money fi no fi bring to mi nah di bridge so weh mi reaches
everybody jump and singing la la la

(chorus)
I'm in the streets like everyday
hustle hard so we must get pay
weh mi seh
money mi seh
waan fi hear everybody seh la la la
yeah
in the streets man a trodding pon a way
chant a songs gi the pagan away
so mi seh
money mi seh
waan fi hear everybody sey la la la

(verse 2)
a represent for the gangsta natural bout touch streets
hustlers we got ???? the music cant ??
we neva touchin di streets fi the stress
a we rolling in the streets a we rolling and thugs yeah
crazy ??? to we kisses and hugs
man a rasta you know mi nuh funny like ??
represent for the creeps represent for the black
mi hear everybody sing la la la

and my money on my mind
hustle hard everyday
gotta stay on the grind
I got to stay on the grind
I gotta work hard fi what's mine
got my money on my mind
hustle hard everyday
gotta stay on the grind

You changed my world with a blink of an eye
That is something that I can not deny
You put my soul from worst to best
That is why I treasure you my dearest Marites

You just don't know what you have done for me
You even pushed me to the best that I can be
You really are an angel sent from above
To take care of me and shower with love

When I'm with you I will not cry even a single a tear
And your touch have chased away all of my fear
You have given me a life that I could live worthwhile
It is even better everytime you smile

It so magical those things you've made
To bring back my faith that almost fade
Now my life is a dream come true
It all began when I was loved by you

Now I have found what I am looking for
It's you and your love and nothing more
Co'z you have given me this feeling of contentment
In my life something I've never felt

I wish I could talk 'til the end of day
But now I'm running out of things to say
So I'll end by the line you already know
"I LOVE YOU" more than what I could show

Miles Away - Jah Cure

January 17, 2009
Started By TROYYY2 Comments
Only for you, for you, ohhh, now that I love you, no one above you

More than a million miles away
More than a million words to say ohhhh
Now and forever and ever, will be just you and me

[Verse 1:]
Longing to hold you hold you hold you near my heart
From when from when from when everytime you miss again

[Chorus]

[Verse 2:]
Girl I'll never let you go I just wanted you to know
How much I love you so
Think it's time for love to grow ahhh
Will be just you and me

[Chorus]

[Bridge:]
Hold me sqeeze me feel me oh
Cause I never wanna be lonely
Lonely for you, girl you know how much I love you I love you I love you
Yeaaaaaaa

[Chorus]

Ohhhh longing to hold you hold you hold you near my heart
From when from when from when everytime u miss again

[Chorus]

GAMEPUN'S RESPONSE TO DJ NAZ

March 5, 2009
Started By Gamepun64 Comments
DJ NAZ WROTE THIS

U MESSAGE U LEAVE ON UR POST ALONE MEK MI WOULDNT5 WA NUTTEN FORM U....U PPL A STRESS PON GAZA A GULLY GO STRESS PON THE PARENT WEH LOOSE DEM CHILD TO IT ...11 YR OLD STAB 17 YR OLD .....AN SINCE MI NUH LEFT NUH COMMENT I GUES IMA FAGAT THEN PSSSH STUPID

just because i posted that if anyone dont posted in the movado thread is a faggot....well we never wanted ur comment but thanks for noticing my post anyway, one more badmind individual make me feel so happy...i tried a method to stop leechers, and it work to some effect...

everything happens ppl blame artist or blame the others.....i guess if you made a mistake when writing something u wud blame the pen too....no1 blames themselves....like oh u know it was MY FAULT.....

school fights have been happening for as long as i can remember, dont use me or ppl on mediazone as scapegoats for your sorrows, ur not in my league to talk to me...

SO WHAT U GOING TO SAY NEXT ......ITS BECAUSE EVERYONE IS STrESSING ON RIHANNA AND CHRIS BROWN...THAT IS WHY WE HAVE A HIGH LEVEL OF DOMESTIC DISPUTE, GIMME A BREAK>>>DO YOU RESEARCH>>>>>AND TRY COME WID A BETTER EXCUSE

Inium Feat. Dee Dre - Last Of Them

November 4, 2008
Started By skendon3 Comments
INTRO

its inium
double dee dee dre
yo allah
deh ya man
how much shot in di tek
fully loaded
some bwoy talk bout dem a king 
an dem a move like di four queen in di deck
hey gwaan fi di syndicate
lead out

CHORUS

well den it gonna b di last o dem
dem violate
mek di masta blasta ra** agen
pan a higha rate
yeah
dem did tink seh i a fake
dem get annihalate
body bun up an it smell like tire bake

VS 1 (Inium)

hey allah
bwoi dem dis mi las week
an pan di ra** street 
him an him fren dem a laugh an talk
boas bout how much get defeat
an boutlock di street
an bout boss and floss
star drive by
me park an walk
bwoi hed buss like cork n tark
gunshot itch up inna stomach mek him choke pan shot
like seh him get a draft an cough
know how much body me mek forensic yellow tape
an use di white chalk and mark
people loop up crime scene lef puke pan crime scene
body look like art an craft
a who?
alla wid di caution start
dat middle day 
no mask an glass
have thugs tun u place inna open land
one b**** lef u place inna bra** an gra**

CHORUS

VS 2 (Dee Dre)

war start suh mi put shot inna belly
but no
a neva gas pain
tek aspirin
mi clap grain
dat drop shayne
stop heart an stop brain
den cut like
wen u chop cane
im not wayne
so stop playin
like octane im not sane
shoot dem nuh watch fame
shot burn dem like hot flame
air jamaica soar
an marrow fly weh like dat plane
put coppa corn
bullit
up inna matt vein
a dee dre
from di war mi nah go abstain
tell dem a nuh jerk a nuh mystic
wen mi empty diss clip
bwoi guh try fi diss dis
now dem get dismiss
people 'na di district
now be realistic
violate inium
shot kiss u like a lipstick (A Bittahly)

CHORUS

Ring Mi Cellie - LEXXUS

January 17, 2009
Started By TROYYY1 Comments
[Intro:]
Dem cyah stay deh talk,
Da likkle mawga bwoy ya a come done di millenium

Mi ketch a gal inna di act
Bout she waan tief mi Startac
Den she have di nerve fi wah
Come check mi back
She crack? Anytime mi tell a girl pack
Shirt... blouse... shoes... frock
Clock, a so mi have di gal a tick-tock
Her grandma come an ketch wi an shock
She cyah believe a har grand pickney
Cool, nu better dan that

Tru di gal hear mi pon the radio
Si mi pon the telli
(Phone rings) ring off mi cellie
Guess which gal wah mi DJ accapele
Antonette... Kelly... Suzie... Shelly
Hear mi pon the radio, si mi pon di tellie
Ring, ring, ring, ring, ring off mi cellie
One bag a gal wah rub, rub down mi belly

Sandy she di girl weh pay mi phone bill
Tracy-Ann a she light up mi coal skill
Di one Renee she live right behind Nannyville
Mi and mi babymother leff but wi slam still
To how mi flex mi hadda seh dat mi nuh easy
Right yah ah di boss wife a tease mi
Yuh wah si how she a squeeze mi

[Chorus]

[Verse 3:]
If you check it a twelve gal mi tell you bout
An mi tell you bout Micelle weh live out a South
Punchinella she love use fi har mout
Mi neva know seh a so Sheena she bruck out
You know how long Lady Saw wah screw mi
Queen Paula and Mackerel waan do mi
All di Japanese gal weh name Yomi
Seh if mi do slap har friend shi a go...
CAN I BE INSIDE HERE???? AM I ALLOW TO POST IN HERE EVEN DOUGH I'M NOT A MAN???lol
WELL, I WAS FEELING LONELY IN THE WOMEN'S LOUNGE SO I DECIDED TO COME AND HAVE A LOOK HERE ON MY BOYS.....lmao
cut all dat crop out now!!!!
NO, SO I ASKED THIS QUESTION IN THE WOMEN'S LOUNGE, SO I SAID TO MYSELF WHY NOT ASK YA TOO.... OKAY HERE IT GOES:

what's your type in a woman, describe her.What do you look for in a woman inorder for her to be your girl???? get me????
who can tell, maybe that person is inside here hmm  LET'S GOOOOOOOO!!!!!lol

Million Gunz-Kartel & Deva

January 7, 2008
Started By Pimping19 Comments

Intro

Kartel     Crimely,

Deva       Actually

Verse 1

Deva       Rise up a million gunz an a million bombs

Kartel     A million one order a million clangs

Deva       A million walk out see bout a million fans

Kartel     Six pants an bombs inna hands

Deva       Shub out,bwoy just shub out,

Kartel     Weh u ago do bout mi eagle no cub out

Deva       Ay wen me pull out,face a get two out

Kartel     Wat you a do bout, Cuff Quef

Chorus

Deva

Fi kill real badman it impossible

Di gun dem load an blastible

Hey,Tell some Nigga (Movado)

We squeeze trigga just like trigga

Not like gyal nipple

Kartel

All wen yu hug up di constable,mi a buss it

Mi nuh responsible, mi endz lock, unpassable

Any man cross,life lossable.

Deva 1

Bwoy a get shot inna head an inna stomach,mi sum up

Di war from sun down to sun up

Mi rise mi gun up an run up skin bun up,

Tell me a who dem thugs dey waa gug up

Kartel 1

Di bwoy dem fag up an a we dem waa bad up

Weh di caculata, Body ago add up

Addi wid di mag up,Ak Deva grab up

Just couple body bag fi him few few weh him tab up

Deva 2

Teacha,yu magnum a spin like a sprocket

Bullet proof jacket like a door copper knock it

Fly like a rocket,yo eye fly out a socket

Di whole world a run wen time we a knock it

Kartel 2

So if a badness, westchester nuh act it

Gaza mi cock it inna middle day traffic

Massacre yu mattic affi beat wen yuh back it

Deva weh di *lo**clath happen.

Chorus

Kartel 3

Me sen gun from abroad

A nuh pretty postcard

Peppa dem,trick di coastguard nose dog

p*u**y come a pose off Dem a clothes fraud

Diss mi yuh froze off in a wan a those morgue

Deva 3

The Brico deh close

Infrared brighter than di light pon di post

Da rifle ya tall than di side pon di post

Him a rise fi a fall,motha weep,fatha bawl

Wen dem find him a ghost

Kartel 4

Shot climb in a road

Rifle mi rise

Wid nine him a pose

Doza put on police officer clothes

A bullet in a head an in a lead throat bleed

Like dracula shows

Deva 4

So nuh chatting to dem

Shotting to dem

Gunshot fly through

An stop into dem

Mi beat it,knock it an clap it to dem

You a hear mi Geoffrey Hype.

Chorus.

Repeat

Deva   1

Kartel 1

Deva   2

Kartel 2

Chorus

Repeat

Kartel 3

Deva   3

Kartel 4

Deva   4

Chorus

machizz lane seh don corleone di tugz from tivoli garden seh mi a di realist me a di realist wah do sum likkle boy CHORUS dem a nuh gangsta dem neva kill nuhbody kill nuhbody dem a lick head wid squady dem a nuh murderer dem neva kuff nuhbody none a dem P**y deh nuh bad like addi dem a nuh gangsta dem neva kill nuhbody kill nuhbody dem a lick head wid squady dem a nuh murderer dem neva kuff nuhbody (none a dem) VERSE 1 hey boy haffi approach mi wid caution wen dem see di gun inna mi ra** hand dem kno *lo** will run like boys champs 400 metre inna class 1 we doh fist fight inna station we shoot boy in front di sargeant wen big mama in rotation boy get dash weh like abortion pass mi gun dem cross and load dem fast and kill down to di very last 1 bad wen dem a big man but inna skool days dem a victim of mi extortion P**y doh screw up u face and gwan like u a badman wen u a walk pass don man will kuff u kuff u gyal tun u yute inna orphan CHORUS dem a nuh gangsta dem neva kill nuhbody kill nuhbody dem a lick head wid squady dem a nuh murderer dem neva kuff nuhbody none a dem P**y deh nuh bad like addi dem a nuh gangsta dem neva kill nuhbody kill nuhbody dem a lick head wid squady dem a nuh murderer dem neva kuff nuhbody (none a dem) VERSE 2 hey don corleone nuh hacklings fi murder dem dem deven kno di root dem a P**y to di stem we nah touch di road a 3:00am a middle day we pree boy fi cirlce dem (yeah) surprise a di greatest element roll up wid bout 50 man inna u resident mi and di knockist dem nuh leff nuh evidence we ketch it a fire like evening type tenement CHORUS dem a nuh gangsta dem neva kill nuhbody kill nuhbody dem a lick head wid squady dem a nuh murderer dem neva kuff nuhbody none a dem P**y deh nuh bad like addi dem a nuh gangsta dem neva kill nuhbody kill nuhbody dem a lick head wid squady dem a nuh murderer dem neva kuff nuhbody (none a dem) VERSE 1 (Repeat) hey boy haffi approach mi wid caution wen dem see di gun inna mi ra** hand dem kno *lo** will run like boys champs 400 metre inna class 1 we doh fist fight inna station we shoot boy in front di sargeant wen big mama in rotation boy get dash weh like abortion pass mi gun dem cross and load dem fast and kill down to di very last 1 bad wen dem a big man but inna skool days dem a victim of mi extortion P**y doh screw up u face and gwan like u a badman wen u a walk pass don man will kuff u kuff u gyal tun u yute inna orphan CHORUS dem a nuh gangsta dem neva kill nuhbody kill nuhbody dem a lick head wid squady dem a nuh murderer dem neva kuff nuhbody none a dem P**y deh nuh bad like addi dem a nuh gangsta dem neva kill nuhbody kill nuhbody dem a lick head wid squady dem a nuh murderer dem neva kuff nuhbody (none a dem)

[INTRO:]
Listen I so special like creamy crackers yeh got milk little lemonade
Would do I am the f*k Mount Everest I f*k the best

[VERSE 1:]
Weh the gial deh ah she deh want it laaad wooiii rehh weh the gial dem ah she listen she don't tek it out cah mih noh done with it wooiii she wah turn and done with it laaad but she seh she want ah dat and sound with it soh she f*k me all nite and cum with it drink Hennessey and now me staggering inah the marning with the daggaring noh memba the position mih have har in mih kno she mih married and mih offering soh balance fih dalla and pound fu pound second fih second and round fih round wine to the block an brown fu brown look how mih f*k haar from town to town super bowl den mih mek shih touch ground dogi dawg world with out ah but mih force it to haard and mih hear the sound now dah gial ah she ah stalk mih noh leave mih alone

[CHORUS]

[VERSE 2:]
Listen mih deh gial ah jus Neva staap (they never stap) no deh gial ah jus Neva staap (they never stap) no deh gial ah jus Neva staap dem ah jus tic to the toc and dem ah wine up none stop deh gial ah jus Neva staap (they never stap) no deh gial ah jus Neva staap (they never stap) no dem ah jus tic to the toc and dem ah wine up none stop

Gial skin up and open it wide yo let mih put dat sumthing inside caz I've been to the gully on the gully side but mih love wen u give me dat morning ride soh sit down if yo sit down an ah c**k up if yo c**k up wine if yo wine an back up if yo back up mih noh business if cah mih neva stap jack up the gial weh noh wear panty ah lift dem frak up

[CHORUS]

[VERSE 2]

Listen she listen she don't tek it out cah mih noh done with it wooiii she wah turn and done with it laaad but she seh she want ah dat and sound with it soh she f*k me all nite and cum with it drink Hennessey and now me staggering inah the marning with the daggaring noh memba the position mih have har in mih kno she mih married and mih offering soh balance fih dalla and pound fu pound second fih second and round fih round wine to the block an brown fu brown look how mih f*k haar from town to town super bowl den mih mek shih touch ground dogi dawg world with out ah but mih force it up haard and mih hear the sound now dah gial ah she ah stalk mih noh leave mih alone

[CHORUS x2]

Vybz Kartel - Start Well lyrics

October 23, 2008
Started By Dee Dre3 Comments
Artist: Vybz Kartel lyrics
Album: More Up 2 Di Time
Year: 2004
Title: Start Well

Lyrics to Start Well :
Inna mi Karl Kani no
Mi inna mi close fittin' Clarkes
Mi shoes no cheap like chicken parts
Check out mi Valentino summer shorts
Moschino button shirt wid di hearts
Fendi glass cost eighty Deutchmark
Me di gal dem a pre when mi a pass
Who da tall youth deh
Dem have mi inna dem thoughts
Barbara Gloudon dem call a ask
"Who is Vybz Kartel?"
And dem making recommendations
And remarks some seh mi ugly like Bubba Sparxx
Some seh mi a di best dem come across
Mi legal firearm a fibre-glass
So nuh rush mi wid do knife a raas
Dis + Me = You life a lost

Chorus
Who dem seh start well - Kartel
Lock dung di chart well
Gwaan sell
Put copper to di heatwell
Nah tell 24's under di wheel well it running real well

We make Reggae bigger than Rock & Roll
We mek it bigga dan Hip Hop & Soul
A mi nex a go lock di Superbowl
Collect a few platinum a group of gold
Vibe magazine front page & centrefold
You si how mi cold
A nuh foreign ice
A British gold
Half of di story have never been told
Benjamins & Franklins & Francs in mi billfold
And when mi roll mi skiller than Allan "Skill" Cole

Chorus

Di real kings coming for di throne
Vybz Kartel & Don Corleon
Two ambitious youth weh want wi own
So wi nuh lef di chrome when wi roam
Dis isn't comedy like "Jeffersons" or "Home Alone"
If you clone Al Capone
Sylvester Stallone
Bugsy Malone
Dem even bad like mi cologne
"I've got news for you"
But mi a nuh Shalom
Di news is oonu fi lef di zone

----------------------
sum1 post d song plz

We Grow Lyrics - serani beauty riddim

November 7, 2008
Started By KROSS4 Comments

Lyrics to We Grow :
[Intro:]
Oh girl, I need you
Stay with me
Oh, oh, oh, oh baby

She's got control of me,
Hold of my mind an soul for real
I'm her only man, I'm her story plan
So we grow and take it slow
I take pride in my briiiide

She's my one true love
She is my destiny
Whenever times are rough
My baby rescue me
Without her I'm lost,
I'm saying this because
Trust me only she brings out the best in me
Beside every good man there's a good woman
Ever present in my plan she helps with decisions
I'm not afraid to say when she makes my day
No other girl, no other girl makes me feel this way

She's got control of me,

Words can't explain how you make me feel
Oh I'm glad the day that I seal this deal
I know you feel the same and that's why you stay!
And you know I don't wanna play games.

She's got control of me,

She's my one true love
She is my destiny
Whenever times are rough
My baby rescue me
Without her I'm lost,
I'm saying this because
Trust me only she brings out the best in me
Beside every good man there's a good woman
Ever present in my plan she helps with decisions
I'm not afraid to say when she makes my day
No other girl, no other girl makes me feel this way

She's got control of me,

Intro So mi ah say yuh know its kartelly, (timely) Im a high grade angel, (yuh know) so mi ah say yuh kno when i smoke d weed im high next to heaven (crimely) My IQ raise also (interlect) My interlect, Intelligence, SO MI AH SAY YUH KNOW ( wah yaaa sayyyy) Leme tell yuh sumin Verse 1 So salomonic is d chronic, Super sonic Super tonic, Mekk me speak in Islamic, Hieroglyphic and slavonic, Every atom get atomic, every phallic av bionic head, Spinnin cyclonic haize ringing telephonic, SO sweet and Symphonic when me grab ah block of Blonic, Spilff Big and Iconic Long like a macaronic, Diabolic or perstalical alcholic whey yuh fall it Babylon belong d range shoot up tekk tonic Blue ride hydrolic stay like its titanic Jewish and catholic say me have it more ronic More chronic Gyalionic make me wrap the microphonic, Keep it real Me doh act it like ah man wey drop. Talk it! Chorus: WE smokin till we look down at D sky, High like the Greeting someone say HI, Dis bwoy ah roll tru high school dayz, Me IQ raise when d High Grade raise. Verse 2 aye! Like third world Im committed, To weed Me doh Shitted, *lo** witted daz written, Its not counterfitted, D judge still great head, Right tru some half withered Police grab me spliff head but i was a quick head, Radio transmitted or fed Ex Remitted anywhere dat me sit at My treez affi refitted D light when me lighter emitted it split head but matches got lit head still benefitted Black head and white head, Treez get lighted, Fire ignited me brain's excited, Im so delighted fully red sighted, treez and rizzla and fire united Chorus: We smokin till we look down at the sky High like the greeting Someone say Hi, dis bwoy ah roll tru high school dayz, Me IQ raise when D high grade raise. NEWS TALK
di chune haaad if you don't know it
GET IT

di man diss nuff man an him a comeback, mi a promote it

The Lyrics

Intro

a whappn to sum fool
jus a chat off dem mout
yo u see if mi ave di twelve gauge
mi woulda jus shot off dem mout
a whappn to sum a dem fool de(punks)

Chorus

bcaw mi beat bwoy today
mi buss my gun wen mi want to
if u disrespect yuh wondered how jam2 plant u
shot haunt u haunt u
tek u life an se tank u
mount a duppy mek(roll tongue)

Verse 1

who john skank inna boi head but a nuh slow jam
mi uzi block traffic like a road bomb
wen badman throw bomb
island explosion
kidnap yuh mada mek she suck off mi trojan
dead body me throw dat inna ocean
ak jam2 clap a portion
shot soak inna boi skin but ah nuh lotion
MI A DI BIGGEST BADMAN DAT SHERLOCKE SHOW CHAMgap
dem a hype up bcaw dem get di exposure
mi par wid slr jus like ex-souljah
save bullet like scotia
run di place like portia
ak cross mi back jus like a souljah
(mi gun dem hungry mi gun dem hungry)
black blunt bullet love sing like fantan mojah
dead di boi dem dead enuh

Chorus

bcaw mi beat bwoy today
shot haunt u haunt u
tek u life an se tank u

Verse 2

he who dead like papa
kidnap yuh mama
me kick boi till boi *lo** cradda
star mi nuh flick mi a real bank robba
mesh marina a step up inna bank robba
clans one order puncture heart thru dagga
gunshot get u busy
busy staggerhshoot
a me who dun shocking vibes and snagga
gunshot fassy u will get a bagga

Chorus

bcaw mi beat bwoy today
shot haunt u haunt u
tek u life an se tank u

Outro

who john skank inna boi head but a nuh slow jam
mi uzi block traffic like a road bomb
wen badman throw bomb island explosion
kidnap yuh mada mek she suck off mi trojan
dead body me throw dat inna ocean
ak iceman clap a portion
shot soak inna boi skin but ah nuh lotion
MI A DI BIGGEST BADMAN DAT SHERLOCKE SHOW CHAM
who da hype up bcaw dem get di exposure
mi par wid slr jus like ex-souljah
save bullet like scotia
run di place like portia
ak cross mi back jus like a souljah
black blunt bullet love sing like fantan mojah
dead dem boi de dead

bcaw mi beat bwoy today

Intro

Bout exercise

Me and d gal dem a sexcercise

Stephen

Every gal waa

f**k we

f**k we

f**k we

f**k we

Cock it and bruk we

Every gal waa

f**k we

f**k we

f**k we

f**k we

Cock it and bruk we

Frontway and backway

f**k we

f**k we

f**k we

Cock it and bruk we

Every gal waa

f**k we

f**k we

f**k we

f**k we

Sexcercise time

Verse 2

Come cock up

U left foot now gal

Cock up

U right foot now gal

Open it

Like a book now gal

And tip pon u 2 foot

Fi d  jook now gal

Wen u feel it go in

Slide to the left

Then quint d p*u**yy

Slide to d right

No 69

No kriscross

U can kiss it

But watch u lip gloss

Chorus*2

Gal, sexercising

Wen cocky rising

Work out

Gal a mek noise in a my gym

Gal alone

Me nah invite no hydrin

Old woman, young gal d teacha obliging

In a my gym

Fatty get slim wen she want to

Slim gal p*u**yy get d grip that it ought to

Granny look young like somebody fi talk to

Like18 year old

Gal

Verse 2

Set like plane a tek off

U crash land

No bother drop this time

p*u**yy fi warm up

Before practise time

A nuh backshot today

Backflick this time

Chaw chaw which part?

That nah go work

Wen me sexcercise

ME SEH IT NAH GO WORK

Mr Seed dig it first

But all wen fi him gal buk me

She seh she waa

f**k we

f**k we

f**k we

f**k we

Cock it up and bruk we

Every gal waa

f**k we

f**k we

f**k we

Cock it and bruk we

Frontway and backway

f**k we

f**k we

f**k we

Cock it and bruk we

Every gal waa

f**k we

f**k we

f**k we

f**k we

Sexcercise time

Verse 1

Every gal waa

f**k we

f**k we

f**k we

f**k we

Cock it up and bruk we

f**k we

f**k we

f**k we

Cock it and bruk we

Frontway and backway

f**k we

f**k we

Cock it and bruk we

Every gal waa

f**k we

f**k wewine 29x68ride 35x35

f**k webackas 32x38

f**k webe 40x50

Sexcercise time

BABY

You churn my emotions,
and tasted the cheese flavor,
you tingle my nerves,
and i crave for ever,
you played with my heart,
i promise not to forgive,
you strangle my feelings,
i promise to recover.

Oh!  baby  u so sweet,
Its hard to believe
that you & me will never met ,
you are the one that makes me weak
my faith, my belief,
my love  for you is the reason y i will never sleep.hkhk

You changed my world with a blink of an eye
That is something that I can not deny
You put my soul from worst to best
That is why I treasure you my dearest Marites

You just don't know what you have done for me
You even pushed me to the best that I can be
You really are an angel sent from above
To take care of me and shower with love

When I'm with you I will not cry even a single a tear
And your touch have chased away all of my fear
You have given me a life that I could live worthwhile
It is even better everytime you smile

It so magical those things you've made
To bring back my faith that almost fade
Now my life is a dream come true
It all began when I was loved by you

Now I have found what I am looking for
It's you and your love and nothing more
Co'z you have given me this feeling of contentment
In my life something I've never felt

I wish I could talk 'til the end of day
But now I'm running out of things to say
So I'll end by the line you already know
"I LOVE YOU" more than what I could show

My Love is a roller coaster! ! !
At times, love holds,
my hand and takes me high,
it drags me down,
makes me sigh!

At times iam on my toe,
Challenging all my woes,

My love is a roller coaster! ! !

At times iam day dreaming,
At times it makes me realize world,
it gifts me poetry,
it gives me depression.

it gives me power,
it makes me weak, 

it makes me freeze,

My Love is a roller coaster,
I cant get hold of it!

The lust we fought for in now just a pile of ash.
The lust we fought for was a lie to it's very last.
The lust we fought for burns in my memory every night.
The kust we fought for wasn't worth it's own right.
The lust we fought for seemed so out of control.
The lust we fought for only needed us to grab ahold.
So the lust we fought for wasn't lust at all.
Indeed it was love that made our great fall.
The lust we fought for keeps me crying at night.
The lust we fought for has me praying to turn it right.
The lust we fought for makes me miss you more.
The lust we fought for broke my heart to it's core.
The lust we fought for brings out a million tears.
The lust we fought for challenged all of my fears.
So the lust we fought for was the pain i deserved to face.
Indeed it was love from that magically beautiful place.
The lust we fought for is now gone up in flames...
Because I now know that the lust we fought for was real all the same
Everytime we met, to part as never before,
Everytime we talk, to argue,
Everytime we expressed love, to fight as never before,
Everytime we fight, to throw tantrums,
The irony is why then we tried to meet?
This is Life, Repetitions!
Repeating mistakes, to learn new things &
again commiting the same mistake..
Its becoz we run for things that attract us& not what is good for us,
So lets meet up to start all once again.

Where no one can see us
Where we will be blind to ourselves
Let us make love there
You and me tied to each other
Will break all the barriers..
Its not in moon light .
Its in broad day light
The plaintive chorus is not for us
The sun glowing there .is for us

Darling! Be with me when iam there
Coz iam a star and you will never again get this chance
Leave your hazy world behind
And come with me for a sunny date in daylight

-- Edited by mz más quería veterano on Friday 4th of June 2010 06:05:29 PM

Love and Lust

March 27, 2009

Love is something devine
falls from the heaven to earth
It expects nothing for it but
It renders everything to others including itself
Love never ends in lust but
it grows as affection and respect
Lust expects to exploit others
to satisfy it's needs
Matured love becomes grace
lust may not be so
Lust spoils the character and life
when it develops as aggressive
Love never feeds the violence but
Lust grows in violence and feeds violence
To my Younger generation!
have a love to smash the lust
Pave the way to peace and
take this world to that end
Its all I can do
I tried and I try
Im still aching for you!

Ever since I met you-
(You landed in my eye!) -
Its all I can do

Like a sweet taboo,
That life should contrive,
Im just aching for you!

I cant talk to you!
So this piece I write.
Its all I can do

No matter what I do,
I barely survive,
Im sooo aching for you!

God will strike me if I lie!
And with this Ill summarize:
Baby, Its all I can do
Im really, r e a l l y, aching for you!

I LIVED A LIFE WHERE WORKING FOR PPL NEVER PAYED AND BOSSES WERE CRAPPY
I TOOK MY LIFE SAVINGS AND BOUGHT A COMPUTER  WITH MOVIES TO COPY

I NEVER ROBBED AND KILLED ANYONE BEFORE, PLEASE DONT GIVE ME THE HASSLE-LORD
I NEED TO SELL 300 DVDS B4 THIS EVENING, SO I HAVE TO HUSTLE HARD

I COULD TELL I HAD ROUGH ROAD AHEAD, I NEVER NEEDED A PROPHET
MY SON HAS  BRONCHITIS, OH SHIT IM GOING TO LOSE THE PROFIT

I NEED 30 COPIES OF X-MEN, THE DEADLINE IS THE NEXT HALF HOUR
I ONLY HAD ONE BURNER AND I HAD TO STEAL LIGHT AND POWER

JPS COMMERCIAL SAYS "HOW COMES" BUT ITS THE PRICE U PAY TO RISK IT
THE EARNINGS IS ENOUGH TO BUY A CASE A SWIZZLE AND COUPLE PACK A BISCUIT

EVERYONE IS ARGUING ABOUT PIRACY, BUT IM STRUGGLING, ISNT IT ENOUGH TO TELL
MY KIDS ARE CRYING, AND ALL U CARE ABOUT IS HOW MUCH THE BOX OFFICE SELLS

U WALK THE RED CARPET AT THE EMMYS AND OSCARS, AND SEE WHOSE THE NICEST
WHILE I GET TURNED DOWN THE 17TH TIME FOR A JOB, ITS WORST THAN CRISIS

WHILE U LIVE IN ACRES, THROWING BIG  PARTIES AT UR BEVERLY HILLS ADDRESS
I HAVE TO BE RUNNING FROM DUTTY BABYLON JUST TO AVOID ARREST

THATS A 250,000 FINE!! THATS JUST POCKET CHANGE FOR U TO FLOSS
I RATHER SELL UR MOVIES THAN TO PUT AN AUCTION ON MY ASS

SO HUSTLE TILL I DIE, THATS MY ONLY LONG- LIVING PLEDGE TO GOD
IF U HAVE PROBLEM WITH BOOTLEGGERS, WELL GET ME A F-U-C-K-I-N-G JOB!!!!!

MS SUPERSTAR, OH MISS SUPERSTAR, YES U, U KNOW YOURSELF
MS SUPERSTAR WHO ONCE WAS MY FRIEND BUT PUT ME UP ON THE SHELF
WHERE HAS THE COMPANIONSHIP GONE, THE FUN AND LAUGHTER
NOW I CAN HARDLY RECOGNIZE U, WITH ALL THE GLITTER AFTER
MUSIC WAS UR BIGGEST DREAMS, IT BECAME UR MAIN AIM
BUT IT LOOKS TO ME LIKE UR ON TOP OF UR FAME GAME

I KNOW PPL WILL READ THIS AND CONCLUDE ME AS A HATER
BUT I RESPECT EVERYONES HUSTLE WHETER U A DJ, SELECTOR OR WAITER
WE SAID FRIENDS TO THE END, I RESPECT THAT YOU HAVE A CHILD-AND-ALL
U HAVE A STYLE-AND-ALL, U PUT PPL TO REST LIKE TYLENOL
U STARTING TO HAVE WAYS ABOUT U THATS DECIEVING
ME BELIEVING I WAS UR BIGGEST FAN ON UR SHOW EVERY SUNDAY EVENING
I STAYED WITH YOU EVEN THROUGH WORST TIMES
IF UR READING THIS, UR PROBABLY WUD HAVE HATED ME FROM THE FIRST LINES

UNTIL THEN I WILL BE HERE, WHEN THE CLUB LIGHTS GO DOWN
WHEN THE PARTY LIQUOR GETS EXPENSIVE AND THERE NO MORE SOUND
EVEN WHEN THE ROAD GETS TOUGH AND UR IN DEEP SLUMBER
I WILL STILL BE HERE FOR YOU HOPEFULLY U STILL HAVE MY NUMBER

VYBZ KARTEL & JAH VINCI - WEH DEM A GO

GAZA MI SEH ENUH
MY PLACE A MY PLACE
UR PLACE A UR PLACE
GUN INNA HAND MI NUH CARRY IT INNA WAIST
NO LONG CHAT
GAL ALONE TRACE
MI BUST BULLET INNA BWOY FACE

MUMMA BAWL WOII
WEN SHE SEE HER SUN
LAY DOWN PON DI f**kING GROUND
AHHH SHE A BAWL
AND A TUMBLE DOWN
DEM HAVE GUN BUH DEM A NUH GUN MAN

CHORUS:

DEM SHUD A MEMBA SAY
DI ASKELLA SPRAY
DI 6 PANTS A ______
WEH DEM A GO WID DEM CHINEY K
MURDER BWOY IN A DI MIDDLE A
DI DAYYYY!
DI ASKELLA SPRAY
MI GET RIFLE A USA

KARTEL:

AH WE MEK MADDEN BILL MORGE
FI STORE BODY LIKE NUMBER PON SIM CARD
FROM MI SMALL MI SKIN CAT AND KILL DOG
p*u**yY HOLE U CUDA THICK LIKE BLING DAWG
MILLI NINE RISE UP A RIFLE A BIG YARD
TIE UP HAND AND FOOT WID DI FRIDE CORD
KINGFISH SEH ADDI DI DEVIL TOO DAMN HARD
MARK SHIELD HAFFI GO BACK A SCOTTLAND YARD

JAH VINCI:

MI NUH FLING TUMP
MI NUH MOHAMMED ALI
DIS BADMAN U HAFFI SAY
SORRY ADDI
SKY KILL PEOPPLE
DAT A OUR HOBBY
SEE MI GUN UNDA YUH
U CAAN TARRY
CUZ MI NUH LIP AND TRACE
MI NUH GAL MI NUH BRICK & LACE
GUN SHOT MI USE KICK OFF FACE
BOUT U HAVE A ONE POUND
MI HAVE A CLIP FI WASTE
AH JUST MIND U GET A SHOT FI TASTE

DEM SHUD A MEMBA SAY
DI ASKELLA SPRAY
DI 6 PANTS A ______
DI DAYYYY!
DI ASKELLA SPRAY
MI GET RIFLE A USA

KARTEL:

MI HAVE DI ONE FROM RUSSIA, DI SOVIET
ALL WEN MI SEE 1000 SOLDIER MI DOH FREAT
SET IT PON SINGLE AND BAKE IT
DEM NUH READY FI DI RAPID
WEN IT TUN UP LIKE STOVE YET
MI NUH ANIMAL DOCTORE MI DOH PET
MEK TEK LIFE SO MI NUH FRAID FI KNO DEATH
WEN DEM BLO*o*dcLAAT SHOT YA A BORE CHEST
KUFF KWAFF PPL A BLACK ROAD A PROTEST

JAH VINCI:

HAVE DEM YA
HOLD DEM YA
DOCTOR HAFFI SAY WAH KINDA HOLE DEM YA
EAGLE MOUT TRIANGLE LIKE A _____
IF A MAGNUM MI 44 BADDA

KARTEL:

MI BADDA DAN KANE WEH KILL HIM OWN BRODA
CUZ MI SHOOT BWOY INFRONT MI OWN MODA
U DIS A MAXFIELD AND DEAD
CUZ U NEVER TRY KNO BRAMMA
WID DI CHROME BABBA

CHORUS:

DEM SHUD A MEMBA SAY
DI ASKELLA SPRAY
DI 6 PANTS A ______
DI DAYYYY!
DI ASKELLA SPRAY
MI GET RIFLE A USA

-- Edited by -M- at 00:31, 2008-09-13
GAYL SAY WOII - AIDONIA

A ATI
A WHOLE HEAP A GYAL
A LOOK INNA DEM MATY EYE

INTRO:

DIS A DI GYAL DEM SUMMER
GYAL POND DI BEACH
AND LOOKING SEXY
UR TITTY NUH LONG LIKE ZESTY
COME ON BABY LET IT SHOW (LEMME FIND OUT)
IF U KNO U SEXY YEAH U KNO U SEXY
COME ON GIRL AND SEX MI NOW (LEME FIND OUT)

CHORUS:

IF U PUNNANY SMALLER DAN A LIKKLE GULF BALL
CRAB LOUSE NUH CRAWL PON U DRAWS LIKE WALL
U NUH TOUGH LIKE ALL A DI BOAT PON A STALL
U TIGHT CUZ WEN CACKY TALL YUH A BAWL
SO HOT GAL GYAL SAY WOOII
YUH HOLE GOODA DAN HOLE (GAL SAY WOOII)
WINE UP MEK U BOTTOM ROLL(GAL SAY WOOII)
WEN U A f**k U WAIST U A CONTROL (GAL SAY WOII)

VERSE 1:

U CAN MODEL INNA SWIM SUITE CUZ U SKIN CLEAN
STIFF TITTY, p*u**yY PRETTY BELLY SINK IN
HOT INNA IN SHORTS U FOOT NUH FAVOUR STRING BEAN
MAN A BEG U FI GO PON BUDDY AND SPIN FI HIM
U BODY A QUALITY U p*u**yY NUH QAUNTITY
DRESS UP U SELF FAT UP USELF FI MAN FI SEE
BREAST DEM STIFF UP SHOW TATTOO PON ONE TITTY
U MAN LOVE TEK OFF U PANTY FI

CHORUS:

U PUNNANY SMALLER DAN A LIKKLE GULF BALL

VERSE 2:

SHE SO HOT DI VIKKI C SHOW PHAT
ABBY SO FLAT SO HOW SOME GAL A HYPE
AND DEM KNEE SO KNOCKER DAN FLEET OUT DAT
CLOTHES DUTTY LIKE THREE FLOOR MOP
TT TELL A GAL MAN A SAY U A DEM PRIDE & JOY
p*u**yY GOOD WEN U A RIDE AND _________
MAN A BAWL OVER U BODY FACE A CRY FROM HYPE
WAAN WRAP U UP LIKE TIE AND DYE

U PUNNANY SMALLER DAN A LIKKLE GULF BALL

OUTRO:

GYAL POND DI BEACH
AND LOOKING SEXY
UR TITTY NUH LONG LIKE ZESTY
COME ON BABY LET IT SHOW (LEMME FIND OUT)
IF U KNO U SEXY YEAH U KNO U SEXY
COME ON GIRL AND SEX MI NOW (LEME FIND OUT)

DIS A DI GAL DEM SUMMER!

-- Edited by -M- at 19:50, 2008-09-12

-- Edited by -M- at 19:54, 2008-09-12

-- Edited by -M- at 21:49, 2008-09-15

Encounter

March 24, 2009
Between us
white alabaster looms,
a fortress cracked
by the small mercy of exchanged breaths.

For seconds
(a river of jade moments)
I speak your name
as a sculptor might shape love;
cutting the edges to a precise beauty,
draping vowels
down your legs and ankles
to where my whisper dies.

Meet me by the mulberry,
and we will stain our lips with wine,
engaging subtle repartee
about everything, and nothing at all.

Cal on me - Jah cure

January 17, 2009
Started By TROYYY2 Comments

(Intro)
Hayyyyyyy ayyyyyyyy ooooooooo
Ohhhh yehhhhh
Luv u i luv u i luv u i luv u yeaaaaaa
All my ladies, all my ladies knooow
Cure again! Yayiiiiii

(Chorus)
Anytime u need a lover call on me
Ill be waiting
My heart is aching
Calllllll on me anytime you want to
Calllll on me Baby girl i want u
Uh huhhhhh

(Verse 1)
We grew together from way back when
She was 9 and I was 10
She use 2 be my next door neighbour
She even went to school with my sister makayda yeaaaa
Now were 2 grown folks
Years gone by an we still keep close
She Loving me.... Im loving herrrrr
mi sayyyy I just want u 2 knowww that i love u soooooo
Ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

(Chorus)
Ill be waitin
My heart is achin
Calllll on me Baby gurl i want u
Uh huhhhhh

(Verse 2 Keysha Cole)
Lovin like they never seen
We were young and playing gamess
I felll in lovvveeee the first time i saw you
And i dont ever worry cause i knw i can call you yayyyyyy
Now were 2 grown folks years gone by and we still keep close
He's lovin me....Im lovin him!!!

Ill be waitin
My heart is achin
Calllll on me Baby boy i want u

(Outro)
Now we've reached so far!!
We wont turn back again yayyiiiii
Love..Loving you (loving yoou)
There is no hateeee (No hate rpt 3x)
No hate for youuuu
Hayyyyyyyyyy

(Chorus)
Anytime u need a love call on me
Ill be waitin
My heart is achin
Calllll on me Baby gurl i want u
Uh huhhhhh
Leave a F**king reply or else

Intro

Autopsy

Hey Basko

Dutty link dem mek di war go start,hey start hey

And know di Deva start to wraath, wraaath

Gunshot man a put in a dem heart, dem heart

Man sick in a dem thought, dem thought

An a wrath hey

Chorus

Verse 1

You pick war wid people

Mi pick war wid you a di said ting

Me nuh in a di run up & dung

Di hide unda bed a wet Bread ting

Come a talk bout badman a pree you

All now badman nuh meds him

Bere gunshot me go let out a di terreke

See hole dat a lef in a di dred skin

You say if Busy Signal fear Aidonia

You say you dont

When you fi war wid di Deva

You waa tek foreva

The people find out you wont

The amount a time wen me seh see me yah

See di war ya

And dem a back down

You seh dem a bait dem a clown

They came to take their place but not on di throne

Wen me nah look yuh kunk me in a mi head but me nuh kunk out

Vex caa me oush off yuh friend

Yo likkle cub scout

Yo face get punch in

Grills get Thump out

Nex morning yo wake up wid a buss mouth

People a ask if yuh coke or drunk out

Outta yuhself wen me say so

You go jump out

Frighten yuh fight me

Like a b*t*h yuh fighting

The lyrical war yuh go punk out

Chorus

Verse 2

When yuh say yo nuh fraid a nuh flesh

Me neva know yuh mean lobsta an chicken breast

As far as me see it

If a war in di street like beef

Deva Bratt a deal wid it best

In peace yuh wi(ll) rest

If piece fi go press

Di lyrics me release

Di peeps see me request

Hey, unnu mek yo pull ova tun mesh

Yuh already get a right

Then suppose a di lef

Verse 1

You pick war wid people

Verse 2

Chorus

You pick war wid people

I wish I could tell you how much I care

but all I can do is sit and stare.

I don't know how to explain this pain

it's driving me crazy

not being able to let it out-

I think I'll go insane.

You are special to me

in so many different ways

I don't know exactly

what sets you apart from the rest

but you've stolen my heart

straight from my chest.

It was locked with a key

opened only by me

Simple times, so far gone...Not sure what to believe
Simple minds, So far gone....so easy to Misconceive
Trying to break away, from the spell, as I look into your eyes
Always lifing a heart that fell, when will I realize
~~~I'M MELTING AWAY times 2~~~

Over and over again, the puzzle goes through my mind
Searching for an answer from beginning to end, I'll probaly never find
ain't it funny how lifes illusions, are never quite like they seem
Dreamy constant state of confusion, what does it really mean
~~~I'M MELTING AWAY~~~

Between us

March 24, 2009
Between us
white alabaster looms,
a fortress cracked
by the small mercy of exchanged breaths.

For seconds
(a river of jade moments)
I speak your name
as a sculptor might shape love;
cutting the edges to a precise beauty,
draping vowels
down your legs and ankles
to where my whisper dies.

Meet me by the mulberry,
and we will stain our lips with wine,
engaging subtle repartee
about everything, and nothing at all.

to a higher conscience.

The physical baggage disposed, no longer
a hindrance. Allowed to roam freely,
to soar aimlessly. The imagination
takes flight.

A garden, no a meadow.
Yes, a meadow of gentle rolling knolls,
in the early morning light! The sun's new
rays reflecting on the dew, making the ordinary
sparkle brighter then the rarest of gems.

The contrast between the cool gra**
beneath my feet, gently caressing my legs,
and the penetrating warmth of the orbed furnace
is very pleasing. Making me feel
rejuvenated and relaxed at the same time.

The periwinkles dance their exotic dance,
bowing to the demands of a gentle breeze.

In the distance, a dark ominous form
spreads across the land. Growing to
mammoth proportion with each step that I take.

I am drawn to this monstrosity against my will!

I know this demon, and as
I breath out the horrid name, it engulfs me.

Once again I am a slave to REALITY.

BUN FI BUN by KIPRICH

March 16, 2008
Started By verssatyle8 Comments

Ah haaye
Aye
Ah

Me just drink a magnum , eat some oysters out ah ???
Decide me ah go check a fillie
Cah me and her done plan , say we ah go down ah negrily
She want fi meet me nother brother willie
Me mek reservation with me credit card pon me billy
For two days we say we ah go chilly
Me never book no room ah town , cah me nuh wah nobody see me
Away me never wah nobody gi me
Worse the car wey me did ah drive, ah fi me girl ah never fi mi
Me never wah dem see nobody in it
Me reach ah negril now , and ah book in with kimmie
People just tell me wah me see.

Me ah check in and me girl ah check out with a man