Forum: Random Blogs, Poetry and Song Lyrics

Zone Blogs | Chat Yuh Biz | Poetry | Song Lyrics
RICHIE SAID THIS WORLD IS A CYCLE, SO ITS LIKE A MERRY GO ROUND EFFECT SINCE THEN
SEE LIFE GOES ON FOR TUPAC BUT FOR SASSIN ITS THE SAME THING AGAIN

IT WAS JUST LIKE YESTERDAY I GOT THE FIRST BICYCLE,I MUST FELT HOW THE FIRST GLANCE FEELS
IT WAS ALL JOY WHEN I GOT IT DONE SO I DONT NEED THE BALANCE WHEELS

SEE LIFE IS LIKE CLASSROOMS, THERE'S MORALS LEARNT, THATS ALWAYS TEACH
I NEARLY DIED IN A EARTHQUAKE, AND I ALMOST GOT DROWNED AT A BEACH

AT HIGH SCHOOL, IVE BEEN SO HEARTBROKEN I FELT SO UNWANTED AND WORTHLESS
THE GOOD SUFFER FOR THE BAD AND TEARS WHERE MEANT FOR HANDKERCHIEFS

BEFORE THAT I WASNT PART OF NO GANG THEN, MY EMOTIONS WERE IN TANDEM
I ALMOST LOST MY PARENTS, THEY WERE ROBBED AND WE WERE HELD UP BY GUNMEN

MY MOM WON THE LOTTO, IT WAS AS IF SHE USED A CROWBAR TO GET THE MONEY CHEST BUST
BUT TRAGEDY STRUCK, THEY KILLED MY GREAT UNCLE ONE SAD BOXING NIGHT BEFORE CHRISTMAS

IT WAS THE SADDEST DAY IN THE TOWN THE MASSES TURNED OUT FOR THE FUNERAL
I FLEW OUT THE NEXT DAY, I GOT A DECADE ON MY VISA, THAT 10 YEARS IN NUMERAL

OUR HOUSE WAS BUILT, WE LEFT OUR DISTRICT, THEY SAY IT WAS FEAR, BUT IT WAS JUST A RUMOUR
WE WERE HAPPY AND FREE AT LAST TILL I GOT THE NEWS THAT MOM HAD BRAIN TUMOUR

BY GODS GRACE SHE CAME THRU, THAT WAS THE SADDEST FOR AWHILE
DURING COLLEGE I WENT TRU TERRIBLE LOVE SCENES, I FELT SO SPOIL

WE WERE BACK ON OUR FEET I WISH MY UNCLE CUD COME HOME TO SEE US
BUT THEN I ALMOST DIED IN HOSPTAL FROM INFECTIOUS MONONUCLEUS

I CUD TELL U MORE, BUT NO ONE READS POEMS WHEN ITS WAY PAST THIS-SIZE
MY LIFE HAPPY AND SUFFERATION, BUT ITS BLESSING IN DISGUISE

yow glendevan salt spring rise di tall ting (evil heads)
yow millanine hey lee milla mi can start it so (yeah)
well alright

CHORUS
a wah do dem mi nuh kno a wah do dem
a wah do bludclaat dem (yow leng)

VERSE 1
di war get ugly so mi kill dem a day like bulbi
alliance nuh tug dem a junkie bounty $uck di most pu$$y inna di country
hey millanine a wah do gully monkey him a nuh gangsta him afa funky
soldier buss up him face him a tell like bout him crash a go a country
big yard buss off di double mouth shotty shot a sing like bin laden party
notnice fuuck u gyal name shawna she seh u try fi fuuck har in har b@tty (bludclaat)

CHORUS
(yow yow) a wah do bludclaat dem

VERSE 2
hey mad dog mi nuh done murder rodney tell him angel couldnt mad me (mad wah)
man a real gyalist from birth look at bling dawg if u wah kno wat a fag be
dem gyal dem seh di bredda c0cky not working dem call in pon mutty perkin
seh him a big 40 year old virgin all a back fist wid jergen
but grants pen seh fi seh yow a wah do flex him long time predator a sex him
fagan vietnam ago x him huggins mek shot bluetooth and text him (fuucka dem)

CHORUS
a wah do bludclaat dem

VERSE 3
(hey) if bitchy wah answer simple sumn bowty killa answer simple sumn
but until 36 year old bling dawg get a pickny him cya tell me ntn
bowty killa answer simple sumn wayne gyalshall answer simple sumn
but until 36 year old bling dawg get a pickny him cya tell me ntn (bludclaat)

CHORUS
a wah do bludclaat dem

VERSE 1
di war get ugly so mi kill dem a day like bulbi
alliance nuh tug dem a junkie bounty $uck di most pu$$y inna di country
hey millanine a wah do gully monkey him a nuh gangsta him afa funky
soldier buss up him face him a tell like bout him crash a go a country
big yard buss off di double mouth shotty shot a sing like bin laden party
notnice fuuck u gyal name shawna she seh u try fi fuuck har in har (bludclaat)

CHORUS
a wah do bludclaat dem

VERSE 2
hey mad dog mi nuh done murder rodney tell him angel couldnt mad me
man a real gyalist from birth look at bling dawg if u wah kno wat a fag be
dem gyal dem seh di bredda c0cky not working dem call in pon mutty perkin
seh him a big 40 year old virgin all a back fist wid jergen
but grants pen seh fi seh yow a wah do flex him long time predator a sex him
fagan vietnam ago x him huggins mek shot bluetooth and text him (fuucka dem)

CHORUS
a wah do bludclaat dem

-- Edited by Ryan_g23 at 03:44, 2008-11-18
INFLATION ON A HIGH NO NEED FOR COMMA THATS WHERE THE FULL STOPS
THE REVOLVER BARREL SPINING IN ROTATION LIKE HOT SUMMER TRAKCS
FREQUENT DRIVE-BYS OCCUR IN GARRISON VICINTY
THEY WILL NEVER BE THE SAME LIKE AFTER VIRGINITY

IM SO HUNGRY I CANT EVEN THINK TO WRITE, NO ENERGY
AS YOUNG PPL, ITS TIME WE SHOULD TURN THE TABLES LIKE DJ'S AT GREEN SYNERGY
WE NEED A REDEMPTION*LETS CALL BOB MARLEY FONE
WE DONT NEED POLITICANS, AL CAPONES OR DON CORLEONS
ONLY THEN WILL JAMAICANS WILL SMILE, YES THEYRE HAPPY
CUZ WE LOVE BRACE BACK*LIKE CHIROPRATIC THERAPY

IM SO FED-UP, I USE CLARITY MY FLOW GONE
SOMETIMES I NEED TO REST-IN-PEACE LIKE UNDERTAKERS SLOGAN
WE HAVE TO STOP PRAISING WOMEN LIKE RELIGION
THEYRE PLAYING :HARD TO GET" LIKE COLLECTORS EDITION

THATS WHY I SAY IM THE BEST AND IF IM NOT CLOSE IM EQUAL
KEEP SPINING LIKE A SPREWELL AND MAKE A COMEBACK LIKE A SEQUEL
BY THEN U WILL BE AFRAID AND CURLED UP LIKE THE POSITION PHOETAL
CUZ IM FATAL LIKE WEAPONS IN MEL GIBSON'S MOVIE LETHAL

-- Edited by gamepun on Tuesday 2nd of June 2009 10:58:40 PM
as mi seh, if unnu find nothin wrong mek mi mi kno......bless

Intro

Mek mi tell u why mi she Big Yard
Laing naa f**k nuh
Gyal punnani ah wi property
From Black River to Maggoty
Di thugs dem nuh faggaty
Gaza mi sheLee Miller

Hook

Swear to Jah, mi neva f**k from mi born
man ah gone u gone
Ah woman mi she gimmie all ah dem
Ah straight gyal mi waan, mi love dem endlessly
Woman bring mi joy, ah wah do some bwoy

Verse 1

Gun dem Capone
Pum pum, dat di teacher seh
bwoy can come weh teacher deh
Mi send fi all kind ah gyal
Di black one, di brown one, gimmie da bleacher deh
Mi nuh go sea, ah beach mi deh
Every gyal inna bikini reach mi deh
Bun dem, di preacher she
When mi go twelve lane weh Dasha and Keisha deh
Nothin nuh nice like when u have u woman and a style it
Any man push him hood inna a woulda push him hood inna toilet
Mi swear to jah, she from mi born
A gyal P**y neva go ah my lip
Some man ah talk seh him do it, but nuff ah hide it
Shy bowas and hypocrite

Hook

Verse 2

Gun dem Capone
Pum pum, bring mi gun
It haffi bring mi go home
Every night when I man ah roam, like zone pon di phone fi vagina alone
May Pen, tell Father Jerome line up 30 gyal cuz im coming home
Ochi daggering neva postpone
Inna 14 parish every gyal ah my own
Mi nuh waan see nuh man
Go dung dutty Babylon
As a raw born African, Addi try f**k all di girls dat Addi can
Mount ah gyal, mi house waan addition
Mi follow CP Inc rasta tradition
Mi naa f**k like all ah di priest and di Pope inna di Vatican

Hook
<!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:Calibri; panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4; mso-font-charset:0; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-1610611985 1073750139 0 0 159 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin-top:0in; margin-right:0in; margin-bottom:10.0pt; margin-left:0in; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:Calibri; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-bidi-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:8.5in 11.0in; margin:1.0in 1.25in 1.0in 1.25in; mso-header-margin:.5in; mso-footer-margin:.5in; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->

Gone but not forgotten, condolence goes out to all of those who have lost a love one, ha ha

We used to roll together, smoke together, run joke together then I call you my brother but I never know I wouldnt see you again, god I wish I couldve see you again.

It keeps burning me out in my skin and Im so -----, damn I wish I couldve see you again, god I wish I could see you again.

Me rememba the days I be chillin a nuff time mi affi memba di livin, nuff time mama bawl fi di kitchen when big ship a sail we no ease up bay lime a squeeze up, white rice and curry chicken informa ever come wid di lipping, who naw complain seh di high grade a buss dem head a complain seh di music kicking so. life a life, but to Roll and a roll and di whole place snow know seh we move cold and if a boy try --- you know we move to it and if a ratchet a ratchet if a quick ting a clip but mi never know she life was so deep cause we always seh we good to reach but mi never know seh you woulda gone so soon, god know mi nah itch. When mi hold di boy weh mek you feel di grains dog mi seh you madda feel di pain hard. Mi naw cry mi know you cry along wid me caw mi see di rainfall.

[x2] burning me out in my skin and Im so -----, damn I wish I couldve see you again, god I wish I could see you again.

[see you again] condolence goes out to all a those who lost a family or a friend or a friend, if you lost a friend, you lost a friend hmmm, you lost a family eh, or a relative yeh, or a friend, or a friend, [see you again] one life you have to live so live the best you can, and always memba a man is just a man.

[x2] Its burning me out in my skin and Im so -----, damn I wish I couldve see you again, god I wish I could see you again.

EVERYONE PLAYS THE GAME, THERE IS NO FAKERS OR PRETENDERS
ONCE THE PLAYING FIELD IS LEVEL, YOU KNOW SHE'S A GOOD CONTENDER

SEE RELATIONSHIPS HAS CHANCES, THATS HOW MANY GAMES IN THE SERIES
ONLY THE STRONG AND SMART SURVIVE, THAT PROVES IF UR LUCK VARIES

PARENTS ARE YOUR COACHES THEYVE BEEN SHOWING YOU FROM THE START
YOUR FRIENDS ARE YOUR TEAMATES, YEP EVERYONE HAS TO DO THEIR PART

SUNNY DAYS PUTS A SMILE ON UR FACE, IF ITS RAIN OUT? ITS MORE STRESS
FIELDERS ARE THE OBSTACLES U HAVE TO OVERCOME THEY WILL STOP PROGRESS

SHE BOWLS DELIVERIES AT U, SOME FAST OTHERS AT A SLOW RATE
GOD IS THE UMPIRE, ONLY HE CAN SEAL UR FATE

YOUR TARGET CHASE IS YOUR FUTURE, ITS HARD TO MAKE WHEN UR THE NEWEST
SOMETIMES SETBACKS OCCUR, SO IT BECOMES DIFFICULT, UR OBJECTIVE BECOMES DUCKWORTH LEWIS

WITH THW WIND BEHIND UR BACK THE SIXES ARE TAKEN TO NEW FOUND-TREES
SEE THE SEX MAKES U GIVE HER COVER DRIVES, WATCH IT SKIPPING OVER BOUNDARIES

WHEN U REACH 50'S SHE'S DEVELOPED UR TRUST AND CONFIDENCE WHICH IS A TAKE
THERE MAY BE PAUSE IN THE GAME, BUT U NEED REST, THATS THE TIME FOR A BREAK

UR ALREADY GIVEN HER PARENTS APPORVAL, THATS THE OVERSEES TOUR, U HAVE GAINED ENTRIES
TO PROVE YOU A MAN, AND TAKEN HER HAND IN MARRIAGE, THATS WHEN U HAVE REACH THE CENTURIES

UVE FINALLY WON THE WORLD CUP, THATS WHEN SUCCESS IS ACHIVE WITH A CHILD AT LAST
BUT UNTIL THEN STOP DAYDREAMING, PUT UR GEARS ON AND GO OUT ON THE     GRA-SS

-- Edited by gamepun on Sunday 31st of May 2009 03:41:34 PM

NO MORE--------(GAMEPUN POEM)

May 30, 2009
Started By Gamepun4 Comments
TIME SHOULDNT BE SO HARD, THE STRUGGLE WAS JUST TOO ROUGH
MAVADO SAID NO MORE AND I GUESS ENOUGH WAS ENOUGH
THE MOMENTS WE SHARED WERE ALREADY OURS TO CEASE
IVE TRIED EVERYTHING TO MAKE YOU HAPPY BUT NOW ITS BEST TO HOLD MY PEACE
TOO MUCH TEARS WERE SHED THIS MONTH  AFTER ALL ITS RAINY TIMES
MY HEAD WAS SPINING LIKE WHEEL OF FORTUNE I CUDNT WRITE RHYMES

BUT NOW, FORGET FEELING SORRY, FORGET THE ANGER AND RAGE
LIKE READING A BOOK COVER TO COVER*ITS TIME TO TURN A NEW PAGE
MY PATIENCE WAS WEARING THIN, NO MORE WILL IT EXTENDS
IM TIRED OF APOLOGIZING, NO MORE WILL I BEG FRIENDS
FORGET ALL THE "I HATE U'" MEDALS ARE THE KISSEZ,SEX IS THE PASS TROPHY
I WILL TRY TO RISE AND BE ABOVE ALL LIKE I WAS AN APOSTROPHE
WHEN WE MET IT WAS ALL HEALTHY, NOW AFTER MORE-CUSS OUR LOVE TURN MUCUS
IT WAS ALL HI-DEF, NOW ITS LIKE A BROKEN CAMERA, ITS STARTS TO LOSE FOCUS

NO MORE WILL I BUY INTERNATIONAL MINUTES TO MAKE A CALL
NO MORE WILL I LOVE YOU, HONESTLY, NO MORE, AND I SAY NO MORE WILL I FALL

Next time

January 23, 2009
Started By bad-me22 Comments

chocolate flowers and nice things it was
made me feel like i was the one and only
that could cost so much
so with my fear pushed aside
i believed i could fall in love without feeling shy
so we shared the floor the bed and the shower
made love like this was our last hour
tired as we were we still enjoyed our last minutes
cuzz when reality strikes
yu have to go back to your woman
and I have to wait till...
next timeblush

Dear yu

February 19, 2009
Started By bad-me22 Comments

Dont know what to do
But mi a go write what me no wan do
First of all mi no wan miss yu
Cuz dat mek mi feel like mi cyan live without yu
Second mi no wan think bout yu
Cuz dat  gon mek mi miss all the good timez mi shared with yu
Third mi no wan see yu
Cuz dat gon mek mi think bout di way yu always looked at mi
Most of all mi jus no wan dream yu
Cuz dat gon mek mi wan feel yu
Kiss yu
Touch yu
Love yu
Sex yu
But most of all
It gon mek mi feel like
Mi jus no wan breath without yu
I WAS BROUGHT IN THIS WORLD CONSUMED THROUGH A FAILED MISCARRIAGE OR CUD IT HAVE BEEN THE HONEYMOON AFTER IT TRAILED THIS MARRIAGE THE RESULT OF A CARLESS FATHER, THE ATTITUDE OF A MAN DUMB DID HE FAIL TO READ THE EXPIRED DATE ON THE WRAPPER OF THE CONDOM I COULD HAVE BEEN WASTED IN THERE OR CAME OUT THROUGH HIS PALM BUT I LAYED THERE FOR NINE MONTHS, WAITING WHILE MY OWNER READ HER PSALM I GUESS I WASNT MEANT TO BE, NO STRINGS ATTACHED, JUST MOM'S VIRGINITY TAKEN WHAT IF JESUS WAS ABORTED, DO U THINK GOD WOULD HAVE FORSAKEN WAS THE PATIENCE ENOUGH, WAS CONCIEVING WORTH ONE HOLD U CUD HAVE SWALLOWED UR PRIDE AND RESORT U TO BIRTH CONTROL I BRING U JOY, BUT WAS THE PASS CONTAINED WITH ALL THE LAUGHTER FILLS DID U CRY TEARS WHEN U WERENT ABLE TO BUY THOSE MORNING AFTER PILLS IM CALM AFTER THE STORM, THE DAY THATS A BETTER TOMMOROW BUT I STILL WANT TO KNOW WAS I A PRODUCT OF LOVE AND JOY OR RESULT OF SORROW

THEY SAY STOP THE FUSSING AND THE FIGHTING, WHO WAS IT? OH DENNIS BROWN
BUT IN LIFE WE ALL GO BACK AND FORTH LIKE DELIVERY IN TENNIS ROUNDS
EVERYBODY A ARGUE, EVEN IF U HAVE NO FRIENDS, U CUSS UR SELF
I SEEN THIS CORN BEEF ON THE INTERNET THE OTHER DAY WHO CAME OFF THE SHELF
WI ALL THINK WERE BIGGER AND BETTER THAN OTHERS, ITS JUST HOW TO PROVE THEM WRONG
TILL THEY INVADE UR PRIVACY AND ALL UP UR ASS LIKE G-STRINGS AND THONGS
THE OTHER I WAS ON HERE SEARCHING FOR LIL WAYNES "POP BOTTLES"
I SAW THIS GIRL PUT A GOOGLE PIC OF HERSELF LOOKING LKE HOT MODELS
I GUESS WE CANT ACCEPT WHO WE ARE ANYMORE, SO WI PURSUE A SUPER IMAGE
WE HAVE FUTURES BUT SOME OF US HAVE SMALL GOALS LIKE FOOTBALL SCRIMAGE
WE ARE AFRAID TO EXPRESS OURSELVES WE HAVE A REPUTATION TO PROTECT
SO WE WATCH OTHER PPL BREAK OUR OWN BROTHERS AND SISTERS NECK
LIKE SAND TRU A HOUR GLASS, EVERY SECOND COUNTS, IT TRICKLES ON TIME
WE RATHER SELL OUT EACH OTHER FOR NICKLES AND DIME
BUT THE DAY WILL COME, LETS SEE WHO IS REAL
WHO CYAAAH HEAR, MUST b*m**oCLAAAAT FEEEL

ITS BEEN A LONG TIME COMING, AND IVE ENJOYED IT THE MOST
THIS POEM MARKS GAMEPUN'S "2000TH POST"
IVE BEEN BANNED, FOR THE PURPOSE OF SPEAKING MY MIND
LOVE BY FEW, HATE BY MANY I SHOULD HAVE SEEN THE SIGN
I HAVE SEEN THIS SITE GO THROUGH CHANGES, SOME SAY ITS WORST, OTHERS CALL IT EVOLUTION
GIVING MUSIC TO THE MASSES, SOME CALL IT FEEDING THE LEECHERS, I SAY ITS CONTRIBUTION
WE ALL NEED PPL TO COMMENT ON OUR POST, OR JUST A SIMPLE THANK U WUDNT HURT
IT MAKES U WONDER IF ALL YOU DID, TOOK ALL IT WAS WORTH
IF TYPING OUT TRACKLISTS AFTER TRACKLISTS WAS SPOILING THE NEWBIES
SEE WE ONCE WHERE NOOBS, BUT THE GUILT IS "KILLING ME SOFTLY" LIKE THE FUGEES
I LIKE WHEN DAPPA WUD SAY "BIG POST BOSS"ITS A GOOD FEELING COMING FROM THESE MUSICAL ELDERS
WHEN I TALK CRAP ABOUT KARTEL, IT BRINGS SPARKS, THEY SHOULD HAVE CALLED ME A WELDER
ASK OP, HE KNOWS WHATS UP, MUSIC IS A MISSION NOT A COMPETITION
THE ZONE HAS SO MUCH LEGACY, ITS WORTH SOMETHING TO SIT ON
WE ALL DOWNLOAD HERE AND SELL CD MIXES A ROAD, BUT WE HAVE TOO MUCH PRIDE TO ADMIT IT
AS FOR THE LEECHING, PLS PPL SHOW SOME RESPECT AND QUIT IT
MEDIAZONE IS THE PLACE TO BE WHETER GAZA OR GULLY, HOTNESS OR LESBIAN DIVA
WE HAVE THE HIGHEST POPULATION OF BADMIND FOLKS JUST ASK DJ *MMMMMM*
JUST HOLD THE FAITH PPL ESPECIALLY IN THE TIME OF RECESSION
MEDIAZONE IS HERE FOR AND THIS HAS BEEN GAMEPUN WITH ANOTHER POETIC FREE SESSION

Pun and Pro in C****ination, haha, i have to laugh, cuz some persons might read this and think we are going to TRACE
But tell them that real artist know how to do their stuff so they dont have to TRACE
so lets kick it, cause we dont have no time to WASTE
I see that they are seeking attention, Because dem have ISSUES, but dem full a SHIT
so when we see them just hand them some roll of TISSUES
and tell them if they want to make an IMPACT, just link the great Cliff HUGHES
PUN, In this game they are some babies, so watch how i keep them in the palm of MY HANDS
And take control like a cruel TYRANT.
Hey haters, You think we are afraid to STEP PON CORN?
U wudnt dare to try Violate, because we are not afraid to make the intra-tec bark
Straight into ur face and make u look ugly like the LEPRECAUN
Pun, How dem fi violate, Them FACE-TY EEEH
mi just put the hot nozzle pon dem lip like them a TASTE-TEA
and mek it bun them hotter than the patty weh deh a TASTEE
Pun, Who tell them fi start it, ok then, Like how they do,let us call it the beginning like the book of GENESIS
But firstly, im going to let them know, we are coming from as the days of SEGA-GENESIS
So we are trying to keep the peace and set a LEGACY
But some haters want to turn this into a battlefield were there are pure arch-rivals and NEMISIS.
But also, we are not going to pay them any mind, Because its good to have ENEMIES
So let us take it to the next level and it keep it sailing, thats why they call it a FRIENDSHIP
The rhymes we are deliverong are so sick, so if they try to conceal it they might have to take PHENSICS
To deliver sick rhymes is our Job, so its no BIG DEAL
We are so mentally insane, so one day, we might have to take a SICK LEAVE
But even if we take it the doc may not find the DIAGNOSIS
so i leave it to gamepun to end dem hope like patients suffering from PSYCHOSIS

-- Edited by KILLAPRO on Saturday 23rd of May 2009 06:43:47 PM

LATELY I FEEL THAT IVE RESORT TO SAD FEELINGS, CUZ IM ONLY MESS
UR HARDLY AROUND SO I SUFFER FROM LONLINESS
IT NOW FEELS DIFFERENT LIKE COUPLES AT DIVORCE COURT
CUZ I REMEMBER THE DAYS WHEN IM AT WORK WE USE TO TEXT BACK AND FORTH
CUPID STRUCK ME WITH A SNIPER RIFLE, THATS HIS LINE OF ATTACK
I FELT LIKE WE WERE LIGHTNING BOLTS, CAUSE HONESTLY OPPOSITES ATTRACT

THE GOOD THING IS WE WERE BOTH SMART PPL, DEADLY WITH INTELLECT
EVEN THO WE MET ON THE INTERNET EVERYTHING SEEMS TO BE SO INTIMATE
SEE THIS WORLD IS SMALL ESPECIALLY WHEN IT COMES TO TECHNOLOGY
OUR HEARTS CONNECTED LIKE NETWORK TOPOLOGY
IM NOT A BOB MARLEY FAN, BUT I FELT LIKE I WAS WAITING IN VAIN
WE ARE SO CLOSE, U CUD CALL ME UR NERVES, CAUSE TRUST ME I CUD FEEL UR PAIN

BUT LATELY ITS LIKE I CANT SEE CLEARLY EVERYTHING SEEMS SO DIZZY
WE HARDLY HAVE TIME FOR EACH OTHER, WE HAVE GOTTEN BUSY
THE PHONE DOESNT RING, MAYBE ITS THE EXPIRATION OF OUR CONTRACT
HONESTLY I DONT WANT U TO LEAV BUT I FEEL LIKE WE ARE LOSING CONTACT
I HOPE TO GOD THAT ALL THIS IS JUST A PHASE
IVE SEEN IT HAPPEN B4, SO I PRAY THIS ISNT OUR LAST DAYS

Focus of Love

May 29, 2009
Started By jamwomen0 Comments
When I say, "I love you," it's not because I want you or because I can't have you. It has nothing to do with me.
I love what you are, what you do, how you try. I've seen your kindness and your strength. I've seen the best and the worst of you. And I understand with perfect clarity exactly who and what you are.  You're a hell of a man.

TIFA - SPELL IT OUT - LYRICS

May 21, 2009
Started By Dj Quiva5 Comments
STARLEFT_1_PVM26FavouriNM.jpg
STARLEFT_1_PDE4Rtifa125AM.jpg
Tifa - file

Artiste: Tifa

Verse One:

Me a di B-A-D-D-E-S-T

A gyal cyah chat cause she L-A-M-E

Dem a P-R-E

Dem cyah be M-E

Cause me done have the city well L-O-C-

K!!! a wah do D-E-M

A wah do baby shrek and her pop-dung friend

Fava duppy, night of the D-E-A-D

Dem better gwaan go gully creep like I-C-E

R-I-P mi boss, straight to the fullest

But some gyal a hype and them inna M-E-S-S

Dem a beat dem chest bout who a di best,

And them full of S-T-R-E-S-S

Whole this, take a guess, me rock D&G

Wooiieee!!! mi body full of A-R- mani

Me nuh wear town G-U-C-C-I,

And if me have, me take first class F-L-Y

Wooiiee!! dem never know so mi haffi spell it out

It's like them never understand whe me a talk about

H-O-T-N-E-S-S, this a nuh Spelling Bee but to some gyal a test.

Wooiiee!! dem never know so mi haffi spell it out

It's like dem never understand whe me a talk about

Real God B-L-E-S-S, a gyal a buss she brain cause she dumber than the rest.

Verse Two:

Ole Z-A-A-R, ole zaar,

Inna the tired and pop-dung C-A-R

Weh a pre me fi di M-A-N and a wah war

But da boy deh T-I-F-A mi nuh want.

So she need fi make R-E-ality check her

Cause the b inna di boy meds deh F-A-R

Him nuh stop link the hot S-T-A-R,

But me tell him say we cyah too P-A-R

Cause him nuh up to the T-I-M-E fi me,

Me spend C-A-S-H, no jingle and penny

and da gyal yah nah S-C-R-A-P-E,

So K-E-E-P H-I-M for me

Chorus

Refrain:

Spell it out, Spell It Out, Spell It Out

Repeat Verse One and Two

'Spell It Out'

http://www.megaupload.com/?d=7K4WV9SY

LYRICS:
This Is the Life
[Intro - Rick Ross]

Billionaire yeah you feel me
I have your bitch lacin up my shoes homey
Rollin them L's up haha
Gettin Money

[Hook - Trey Songz]
This is the life, this is the life
Ain't no stoppin it's champagne for poppin the drought from droppin
Keep shit poppin these hoes they stay bobbin no stoppin us every night
This is the life, ain't no stoppin
? boppers serve it up for a hell of a price
This is the, this is the life

[Verse 1 - Rick Ross]
Uh I'm the man you wanna stand near
Damn near a hundred gram in jewels in my stand smith
Snitches stand clear can't no snichtes stand here
This reserve for them trill I'm red carpet every year
Take a picture canary stones so photogenic
No I didn't grow up with it so I had to go and get it
Started with a biscuit now I got a loaf
Hoes wanna slice I wanna tell her no
But I can't I get a rush blowin dough
I'm gettin bank I'm in a rush to blow the dough
This is the life I'm in a race to get money
This is the life I need a bad bitch to blow it for me

CHORUS

verrse 2 - Rick Ross]
Not that I'm arrogant I'm just extravagant
I'm a boss player check my ?
I got hoes in Memphis hoes in Maryland
White girl in Carolina let's call her Karoline
She love ballplayers hate the dope boys
'Cuz we fight dogs call me Jeff Goerges
Yea this the Superbowl of the street shit
It's all fast food my niggaz eat quick
When I seen a million it f**ked up my life
Brand new twenty cars party for twenty nights
f**ked plenty wives crushed many lives
I wouldn't it change for the world
This is the life

Chorus

[Verse 3 - Rick Ross]
I'm camptin in the Hamptons
Chillin in a playstation
'Cuz I'm playin with them chips that you ain't makin
I ain't fakin trap ain't vacant
California razors keep me feelin Jamaican
The block backin the blunt burnin
I'm in Trump Towers amongst earners
Find Escorts for the G.F.E
Fine lip servers for the Triple C
Words rhymin best
Can't spell well but I define success
I sell well so I make a toast
The fallen comrades hold the bottles up
We standin tall fam
Chorus

ETANA-HAPPY HEART(LYRICS)

May 25, 2009
Started By cescojam1 Comments
(intro)
oohh ooh yeah
oh ohh yeahhhh

(verse 1)
good morning baby
I'm so happy I'm alive(??? for the sunrise)
that you right here by my side
uhm
and I just wanna thank you
for always be there for me
when we were apart baby
I just want you to know you're always in my heart

(chorus)
baby I love you love you love you unconditionally
baby I love you love you neva neva wanna leave
baby I love you love you
love you unconditionally
no matter what
no matter what baby
I always gonna be
always gonna be your girl
your girl
always gonna be your girl yeah yeah
ta ta tat tta tadatat
tada ta ta

(verse 2)
I hope on the days when you're down
the memories of me will turn you from upside down
and they would be curious to know
watch your smile and all about is me baby
me baby(???)
whereva wanna be
gonna be
right there by your side

(chorus)
baby I love you love you love you unconditionally
baby I love you love you neva neva wanna leave
baby I love you love you
love you unconditionally
no matter what
no matter what baby
I always gonna be
your girl

(verse 3)
everytime you come on back
you make me feel so happy inside
and everytime you rock my world
you make me feel like a little baby girl

(Chorus til the end)
(intro)
I'm trying my best to pass the test
Give thanks for the giving of thanks
Rejoice

(chorus)
Here I am oh Jah Jah
Doin your work
Here I am oh father
Spreading your word
Here I am Jah Jah
doing your work
Here I am oh father
Cause you are the rightful ruler

(verse 1)
Just another day pon di battlefield
Jah Jah is my guide , guess wah
Jah Jah is my shield
Mi bun di fire over here
Mi bun it over there
Mi bun it near , mi bun it inna square
Di whole a dem disappear
Mi bun it from afar
Dem gone like a shooting star
And they never know who they are
Dem only worship dem dollars
House and dem car
Mi no matter bout dem
I will always stand tall

(chorus)
Here I am oh Jah Jah
Doin your work
Here I am oh father
Spreading your word
Here I am Jah Jah
doing your work
Here I am oh father

(verse 2)
Dem no never know themself at all
All now, mi see dem a flex like Saul
Dem go get a beating, from the father
Judgement, through dem a despise the order
I see them killing for fun
Everyday *lo** a run
Youthman it's time to dash wey your gun
Get rid of the ingram, get rid of the looga
Stop terrorize we, like you a Freddie Krueger

(chorus)
Here I am oh Jah Jah
Doin your work
Here I am oh father
Spreading your word
Here I am Jah Jah
doing your work
Here I am oh father

(verse 3)
One thing weh di ras and de I no really like
Is dutty pagan dem hitch up inna we sight
Everytime I see babylon dem underrate di I
More powers we a fling day and night
Come fi cleanse out pestilence and parasite
Nah buss no gun but still a fight fi we right
Teach di youth dem fi live upright
No mek dem end up as a victim of dem false hype

(chorus)
Here I am oh Jah Jah
Doin your work
Here I am oh father
Spreading your word
Here I am Jah Jah
doing your work
Here I am oh father
Here I am oh Jah Jah
Doin your work
Here I am oh father
Spreading your word
Here I am Jah Jah
doing your work
Here I am oh father

MAVADO-DEM ALONE(LYRICSSSS)

May 21, 2009
Started By cescojam5 Comments
(intro)
yah man(yo)
yeah(uhm)
whooo(whooo)
uh
selassie I
to all my friends that past and gone
is not goodbye a good over evil
yeahhhhh(yeah)

(chorus)
a nuff a dem a seh they nuh like mi but dem lonely
cause a dem alone
yes a dem alone a dem alone a dem alone
sell dem soul fi achieve the gold
but a dem alone

(verse 1)
if haffi dem alone
things would rearrange
lawd mi woulda time fi range
if haffi dem alone
mi could use cowl
all mi cloths could change
if haffi dem alone
mi have a bagga like gold
a look like mi inch
if haffi dem alone
mama would do have a bed
lawd she would do have a home

yuh nuh see(yuh nuh see)
they bare speech pon me
leff to reacch pon me
yuh nuh see(yuh nuh see)
mi buy mi own hennessy
mi nuh care wah switch for me(for me)
yuh nuh see(yuh nuh see)
blessings a preach for me
nuh stressing for me
yuh nuh see
they nuh see
weh dem waan see(weh dem waan see)
dem eyes full of jealousy

(chorus)
cause a dem alone
nuff see mi build mi kingdom and dem waan fi tek mi throne
but a dem alone a dem alone a dem alone

(verse 2)
a dem alone(a dem alone)
jah jah show dem a sign
dem too badmind
dem cyan stop mi flow
because a di hills mi a climb
di gully god(whooaaaa)
jah sun alwaysss a shine
roll out di gully squad two thousand a nine
forward we a go
mi nah stay behinddd
mi warn demtime after time

(chorus)
cause a dem alone
dem waan di gully youth dem fi have nuh food dem alone

(verse 3)
a dem aloneee(a dem alone)
waan car waan own(waan ownn)
a dem alone
yes a dem alone(yes a dem alone)
yeaaahhh
ohhhhhh
whoooooaaaaaaaaa yeaahh
fra**(fra**)
warn to dem
yeaahhh
selassie I

(chorus)
a nuff a dem a they nuh like mi but dem lonely
cause a dem alone
yes a dem alone dem alone dem alone
a di girls dem love mi seh mi know see dem alone

dem alone
eh
yo so mi a seh
a dem alone
toward hill
cassava piece
????
a dem alone
lawd evil shoob out wid di broad eagle
clap 7 in u face it all lead 2 u heart bleed 2 u breath gone leave u
pon di ground a so war leave u (SEEEIIIICCKKK) wahpen 2 dem
dem nah nuh duppy 2 dem name wid dem virgin trigga finger
we mek bullet fly tru u, u family over u casket a seh goodbye 2 u
nuh bwoy cya box mi pon da jaw ya wahpen 2 dem bwoy ya
mi nuh trace like latoya or big pu$$y moya
mi c0ck di zig zoya, buss it, it fire
clap 1 inna u head it u marrow flyer higher
all if u seh a prayer, u ago die ya
buss out u head u marrow stick pon di wall like fly a
duh duh 8 wheel & magnum barrel spin like a tire
if mi drop a jail & nuh hav nuh money fi di lawyer

CHORUS:
big matic c0ck & nah laugh, it bark & cough
buss 1 inna u head mek u duppy fast
claim seh u tuff but bullet tuffa, so u soft
anyweh bullet touch dem up, it buss dem up, it buss dem up

VERSE:
bwoy see lane squeeze up di trigga pon di zig harder
clap 1 inna u head & di hole inna u head it bigga dan a gizzarda
dem dead bcuz a dem diss di laws a magical & diabla
nuh b@tty bwoy like shebada, cya cross di border, or a disaster
mek shot bite dem like chihuahua..buss dem head wid di 44 revolver
barrel spin like wheel pon vitara..target me sh00t off a mi nuh miss off a
clap it up baddy, u head get lick off a..kuff mek dem drop boof pon di plaza
love kill ppl a night time, but a broad day light killing mi rather
mi nuh walk wid empty gun, magnum shot done tell john crow di rifle mi call fah
bless come bring u AK come wid di telescope pon top so mi can see farer
cah sum bwoy deh pon dem endz & a sing seh dem not afraid like etana
so mi wah ketch dem wen dem a play domino right pon di front, pon di corner
ketch him a bill up a splif of marijuana..mek bullet kick him like it a maradona
cause more disturbia dan rihanna..shoot dem mek dem crawl like iguana
den finish dem like kitana..find dem all if a stone dem live under
wen gunshot a fire dem cya get weh, cudda quick like thundercat cheetara

CHORUS:
mi nah laugh, it bark & cough

-- Edited by Ryan_g23 on Thursday 21st of May 2009 06:14:24 PM
Over the years you dont lend them you SUPPORT...... So, no wonder why dem SUH POOR! No wonder why some of dem guh turn BADMAN.... And now you are making it look like they are the only ONES WRONG..... So, who responsible fi di guns dem weh LAN DON, weh come from LONDON? Now dancehall music is some only hope, so why all of a sudden yuh a place A BAN DON?After over the years yuh leave dem ABANDON..... No wonder why you called the ghetto a REMOTE AREA, Because you keep your distance and switch like a REMOTE, we should just called you the REMOTE SHEARER.... "Who the cap fit let them wear it", said the GREAT BOB, Who always uplift the poor and thats a GREAT JOB.... My rhymes punches you in the face like lenox, who always have a GREAT JAB! My heart goes out to them, whether they are POOR AND BOASTY..... After all the hardwork,I know god will bless them in GALORE MOSTLY..... I pray that they elevate SOMEDAY....So that they are free from the trauma and GUNPLAY.... I also pray that they'll be prosper, so they can afford to buy BIG MEAT, and don't have to feed daily on mackerel and TIN BEEF.... So, with all that said, I want them to just keep the FAITH, Because I'm certain they don't want a judge to determine there FATE!
Oh my Lord be my shield, I ask of thee
I know they still have some evil purpose in mind
Wanna hurt me, oh yes cho!

Chrous:
I'm not sure if I will live to see tomorrow
Living in this world of conflicts and sorrows
Bodies lie cold
As gunmen strike bold
And the wicked people work
Is taking off like an arrow

I wonder if I will see tomorrow
Bodies lie cold
As gunmen strike bold
And the wicked people work is taking off

I'm not afraid to die, but to live until death
It's not hard for you to guess
What will happen next
Heartaches and pain, works of ungodliness
Some nuh know why dem a live
That's when them have to hurt the flesh
But who are they
Tell me what they represent
I struggle with fear as I experience
How them do them dirty works which I resent
And no one but them a go face the consequence
They build walls instead of bridges it ridicule
Then war with whome they live, like a fool
But if I trod the wrong road away a want to pull
Because the vessel of the inequity
Never yet full, cho

Bodies lie cold
As gunmen strike bold
And the wicked people work is taking off like an arrow

Bodies lie cold
As gunmen strike bold

Oh yes, that burning concern is no longer there
They're filled with the medicine when babylon prepare
Instruments of cruelty present everywhere
Strong enough to take the life but not enough to care
As the road gets dark I expect anything
I know not my enemies so it leave me wondering
Many life was lost, who is the next victim
It could be you, it could be I to how them set the system
Them kill without a cause, what is the meaning, cho
No one knows what tomorrow may bring

Chrous:
I'm not sure if I will live to see tomorrow
Bodies lie cold
As gunmen strike bold
And the wicked people work
Is taking off like an arrow

Bodies lie cold
As gunmen strike bold

Verse 3:
Oh Lord, they are filled with corruption and selfishness
Overload with bitterness and wrath
So I have to seek to keep myself away
From the wicked and the roads they walk
Oh yes, them sow seed of conflict
Them want fi see mi trick
But that na go fester mi heart
Because I dwell inna Jah sight and do what is right
Don't want it to be said that I never pay my part
I derived with enemies and I am my brother's keeper
What have I done they no want fi see me prosper
Push on this load as them make it heavier
Jah! Is only sorrow the wicked have to offer

Living in this world of, world of cho
Bodies lie cold
As gunmen strike bold
And the wicked people work is taking off like an arrow

Bodies lie cold
As gunmen strike bold

I'm not afraid to die, but to live until death
It's not hard for you to guess
What will happen next
Heartaches and pain, works of ungodliness
Some nuh know why dem a live
That's when them have to hurt the flesh
But who are they
Tell me what they represent
I struggle with fear as I experience
How them do them dirty works which I resent
And no one but them a go face the consequence
They build walls instead of bridges it ridicule
Then war with whome they live, like a fool
But if I trod the wrong road away a want to pull
Because the vessel of the inequity
Never yet full, cho

Sanchez - Never Dis The Man

May 21, 2009
Started By lascar9720 Comments
There are lots of signs in life
Some that you may not like
You could be living this minute
The next minute your gone away aye

Hold up your heads my brothers
Be conscious, my sisters
And by your works you shall surely be paid aye

(Never.....)
Never try to dis the man with the angle
(Never.....)
The one whose got the title
The one who sits high and he looks down low (aye, aye)
(Ever.....)
And if you ever dis the man with the angle
(Ever.....)
Then you'll be someone that he dont know

Say a prayer and chant a psalm
Prayer that can keep the evil calm
You don't have to go to church and be a christian to call on Jah name
(Hallellujah)
Shout out the name Jahovah in the Valley
(Jahovah)
Shout out the name Jahovah on the Hills
(Hallellujah)
Shout out the name Jahovah on the Plains
(Jahovah)
Or even if it rains

Call on the name (Amen)
Call on (Amen) Jah name the same
Call on the name (Amen) yea (Amen)

(Never.....)
So never try to dis the man with the angle
(Never.....)
(Ever.....)
(Ever.....)

Bridge:
Listen up, I no time skin-up
Time is short and Life is precious aye
Listen up, I no time skin-up
Life is short no time is precoius

Verse 3:
You've got to have the heart of a lion
If you want to reach mount Zion
You can never be afraid
Just call on his name

Life is no game.........
(Life, Life, Life is no game)2x
Life is no game
(Life, Life, Life is no game)

(Never.....)
(Ever.....)
(Ever.....)
(Ever.....)

There are lots of signs in life
Some that you may not like
You could be living this minute
The next minute your gone away aye
HOLD UP you heads my brothers
BE Conscious my sisters
And by your works you shall surely be paid ye, aye

(Never.....)
The one who sits high and he looks down low (yeah!)
(Ever.....)
(Ever.....)
(Ever.....)
Oh God! We give you on a glory (showers have blessing) yea yeah!
(All the praises we can) yea yeah!

Oh Lord! When we look at where we comin' from
And where are today yes, we gotta say thank you, thank you
And Lord! I use to promise to deliver us
Guide us in every way
We gotta say thank you, thank you, thank you Lord

And we nah stop thank him for waking me this mornig
Thank him for cary me through the day
Thank him for all of his blessing
I will humble I will never go astray

Who mi ah talk 'bout di almighty king
Who give us life and that's the greatest thing
I know Jah is real and I can feel him
So mi can look inna mi heart mi express mi feeling

Oh Lord! You have been so good to us
We give you all the praise, we gotta say thank you, thank you
And God! We love you and adore you, we stay by your side

Sometime we pray and think we prayer no answer
Have faith stay strong with god you can't suffer
Just remember everyone no ?????
Almighty no give you more than you share
Trough the powers of Jah that's why mi ah strive
Him guard me head back and him control mi life
Anything mi want mi know he will provide
That's why mi nuh go leave by the almighty side

Bridge:
Though the road is ruff and ruggy
?????????
When times seams down and out, you show us what to do
(Just call up on him) when the road seams ruff and ruggy
You knod us through (you will never let us down)
When times seams down and out, you show us what to do

Oh lord! When we look at where we comin' from
And where are today-ay-ay yes, we gotta say thank you, thank you
Guide us in every way

Mi have to thank him for waking me this mornig
Thank him for cary me through the day

Who mi ah talk 'bout di almighty king
Who give us life and that's the greatest thing
I know Jah is real and I can feel him
So mi can look inna mi heart mi express mi feeling

Oh Lord! You have been so good to us
We stay by your side, we gotta say we love you, love you
Guide us in every way-ay-ay-ay

Outro:
Thank him for waking me this mornig
Thank him for cary me through the day (oh yeah!)
Thank you ???? for the
Real gangstas nuh roll like dat
Killin mothers & babyss like dat no!
Affi set di trend fi make it better
So!

Killin mothers & babys like dat no!
So!

Every night when mi a watching news pon TV
Another body inna crime scene
Mama cry out another brain lick out
Leave, family inna misery
Seh mi nuh know di youths dem so cold
And Jah Jah know dem nuh live inna di Norh Pole
They will kill you for silver & gold
But mi know dem a go lose all dem soul
So!

So!

So!

Real gangsta nuh pick people purse
Yes we put di youths dem first
When nuttin nuh gwaan pon di block
Gangsta mek di youths dem put on dem pot
We nuh take no childs innocent
Nuh climbe no man back fence
Real gangsta nuh play ???? game
Real gangsta nuh set dem deh trend

So!

Every night when mi a watching news pon TV
Another body inna crime scene
Mama cry out another brain lick out
Leave, family inna misery
Seh mi nuh know di youths dem so cold
And Jah Jah know dem nuh live inna di Norh Pole
They will kill you for silver & gold
But mi know dem a go lose all dem soul
So!

So!

So!

Lisa Hype - Hustle Forever

May 21, 2009
Ah wah yuh want Lisa?
Di Paper
Ah wah yuh want Lisa?
Di Chedda
Tell mi when yuh want it
EVERYDAY!!!

Mi ah hustle forever
Collect di paper
When mi seh paper ah nuh toilet paper
Mi ah hustle forever
Collect di paper
Dem seh woman ah fool deh gyal yah cleva
Mi ah hustle forever
Collect di paper
Mi ah hustle forever
Collect di paper

Nuff ah dem shame woman wid dem bitchy bitchy ways
Ah run dun per rich man fi engage
Dem pass hand to hand like ah twelve gauge
An dun by time dem fi reach middle age
Mi nah bow dun fi nuh chump change
Mi nah sell mi body pon di front page
Mi waan follow some real big woman like Porscha Simpsons an Bobsie Graings

Mi ah hustle forever
Collect di paper
Mi ah hustle forever
Collect di paper
Mi ah hustle forever
Collect di paper
Mi ah hustle forever
Collect di paper

Yoo mi nuh stay like di rest ah di gyal dj dem
Weh talk bout who ah tief boyfren
Weh talk bout if Kim tighter than Gwen
Lisa hype teach di gyal dem
No sponge pon man yuh fi do yuh ting official
Have yuh own him cyaan call yuh dutty gyal
Gwan throw an draw yuh patna or take out ah loan ah Jamaica National

Mi ah hustle forever
Collect di paper
Mi ah hustle forever
Collect di paper
Mi ah hustle forever
Collect di paper
Mi ah hustle forever
Collect di paper

Nuff ah dem shame woman wid dem bitchy bitchy ways
Ah run dun per rich man fi engage
Dem pass hand to hand like ah twelve gauge
An dun by time dem fi reach middle age
Mi nah bow dun fi nuh chump change
Mi nah sell mi body pon di front page
Mi waan follow some real big woman like Porscha Simpsons an Bobsie Graings

Mi ah hustle forever
Collect di paper
Mi ah hustle forever
Collect di paper
Mi ah hustle forever
Collect di paper
Mi ah hustle forever
Collect di paper

Yoo mi nuh stay like di rest ah di gyal dj dem
Weh talk bout who ah tief boyfren
Weh talk bout if Kim tighter than Gwen
Lisa hype teach di gyal dem
No sponge pon man yuh fi do yuh ting official
Have yuh own him cyaan call yuh dutty gyal
Gwan throw an draw yuh patna or take out ah loan ah Jamaica National

Jah Vinci - Watch Yuh Frenz

May 21, 2009
Oh whoaa......Notnice
All clear, yeah

Yu fi watch yu frenz wey yu smoke with
And run joke with,
Ah dem think fi cut your throat quick
The only fren wey mi love, ah the one up above
Keep him closer to mi than a rope twist
So watch yu frenz wey yu smoke with
And run joke with,
Dem think fi cut yu throat quick

Mi put Psalm 33 at mi daughter head at night
And say a praya, before she go ah bed at night
Iron dawgs ah roam and dem nuh fraid fi bite
Nuh through yu live throughout the day, yu wi dead at night
Cause...day by day me see more man ah dead
Ah youth get run offa site and the foreman ah dead
Me get ah buss and fly wey and all pon tour man ah dead
Youth get caught inna crime mek him poor mother dead
Yu fi say a praya fi the thugs wey bleach at night
It's the least at night, no beauty only beast at night
And ah dem ah lock the streets at night
So you can't sleep in peace at night...sooooo

Yu fi watch yu frenz, wey yu smoke with
And run joke with,
The only fren wey mi love,ah the one up above
And run joke with
Dem think fi cut your throat quick
The only fren wey mi love ah the one up above
Keep him closer to me than a rope twist

Mi know say when, Jah Jah pree earth him feel hurt
Fi see me can't get no land pon the free dirt
Ah bare *lo** me see ah stain the youth dem t-shirt
Me wish me coulda build a rocket and mi leave earth
Whappen to the youth wey wipe the car glass
Wey you fly pass
Yu tell me say yu business, when yu nuh give a race
When you give them the promises, me give them mi last
When you buy dem some gun me go buy some chicken parts
Nuh, through mi ah buss, mi hafi call pon mi god
Ask him fi watch mi feet pon the streets wey me throd
Cah nuff wah see me tagged and in a body bag
But mi nuh see nuh bwoy me fraid ah like
How me fraid mi god

Yu fi watch yu frenz wey yu smoke with
And run joke with
Dem think fi cut your throat quick
The only fren wey mi love ah the one up above

Teacher....yeah, yeah
Millini.......yeah, yeah
Rhyno........oh oh, oh oh, aye
Shawn Storm.....

Black Rhyno - These Stingers

May 21, 2009
Aye!
Notnice dem fi no say a Ryno
Cuz anyweh di dollar fi earn
Dats weh mi turn
Turn bwoy!

Let mi tell you bout these stingers
When dey touch di road ah seek dinner
Bwoy! di brother dem ah reel winner
Dem ah left you inna hole weh you cauh breed inna
Bwoy! let mi tell you bout reel stingers
When dem touch di road ah seek dinner
Di brother dem ah reel winner
Dem ah left you inna hole weh you cauh breed inna

Just for a piece of bread
Dem ah clap it up n left you wit a piece of head
Work nah run inna di system
Dats why u find so much man deh inna lesser bed
Nothing I cant under
Haffi achieve before my life stand cancel
Any bwoy try stop mi get put inna hole
Nah try cross mi path wen mi lookin mi gold
(mi gold)for wah mi want(gold)for wah mi need
(mi gold)for wah mi wah mi to fulfil my destiny

Let mi tell you bout reel winner
When mi touch di road and ah eat dinner
Mi a full a real stingers
Dem will put yuh inna hole weh you cauh breed inna
Bwoy! Be careful ah reel winner
Be careful ah real stingers
They will left you inna hole weh you cauh breed inna

Everyone needs a friend
Some friend get rich and yuh nuh see him again
Not even ask we for a piece blend
But know inna mi heart ah di least of dem
(mi know)nuff of dem ah fassy
Dem make it inna life and nah help nobody
Like dem alone fi happy
But anytime ghetto yute see money we ah go grab it
Money(wah mi want) more money(wah mi need)mama say ah money
(she want mi to fulfil her destiny)

Let mi tell you bout reel winner
Mi a full a real stingers
Dem will put yuh inna hole weh you cauh breed inna
Bwoy! Be careful ah reel winner
Be careful ah real stingers
They will left you inna hole weh you cauh breed inna

Hmm...Ryno!
Hmm...Notnice!
Hmm...Reel winner Ryno!
Turn bwoy! Let mi tell you bout reel stingers

Equinoxx

{BRIDGE}

I don't know why
Dem a now a days gal a full a so much lie
One ting no gal cyaa do mek me cry
All when me days feel blue like the sky

I don't know why
One ting no gal cyaa do mek me cry (Nowadays)

{VERSE 1}

A lot a tings she be talkin, talkin'
Seh she no deh wid di one Mr. Dawkin
And me see dem a half-way tree togedda walkin
Feel like har face me wah put me cheese clarks in

Seh him just callin' and he's very stalkin'
But unno link up often ah kentucky fi hot wing
Tell me wat happen, yuh flippin' like a dolphin
Some a unno girl jus a dash it like offerin'

{CHORUS}

Nowadays girl, dem a nowadays girl
Yuh cyaa trust dem (why)
Dem a lieard
Eh Gal come out a my yard

Wicked and terrible
If yuh nuh stand firm she mek u crawl like a turtle
Eh mek me tell u somethin weh the girl do

{VERSE 2}

She fall in love wit myspace, facebook and black berry
A show bere picture wit navel ring flat belly
Di gal move like a saint and trap Jerry
Actually gal lie, naturally

She seh a me alone in her life
She rest her head side a me pon the pillow ah nite
She seh if she see me wid a gal she a go fight
Now me see har wid a man dem a ting ya no rite

{CHORUS}

Yuh cyaa trust dem (why)
Dem a lieard

Wicked and terrible

{VERSE 3}

Yuh cyaa tek gangsta fi fool
Now me head hot up doh tell me fi cool
U cool like yuh jus drop in a ah pool
Your tears cyaa save u, u words a u tool

And u use dem pon urself now yuh hurt urself
Now it's time for u to go hit, the road
Yuh suitcase and grip fi load
Gwan go find out how inna di city cold

{CHORUS}

Yuh cyaa trust dem (why)
Dem a lieard

Wicked and terrible

{Bridge}

I don't know why
One ting no gal cyaa do mek me cry
All when me days feel blue like the sky (Nowadays)

I don't know why
One ting no gal cyaa do mek me cry (Nowadays)

{OUTRO}

I don't know why (Girl are you crazy?)
Cyaa mek me cry (Girl are you crazy?)
Ohhhhhhhhhhhhh (Girl are you crazy?)
Ohhhhhhhhhhhhh (Are you crazy?)

Girl are you crazy?
I said girl are you crazy? (Ohhhhhhhh)

Girl are you crazy?

Equiknoxx

Download Here: http://www.mediazoneja.com/forum.spark?forumID=101645&p=3&topicID=27954776

I had to put up the lyrics for this one for all you slow people. I give this song a 10/10! It's gonna lock summer! bman

nh

Intro

No say nuttn

Verse 1

walk up to him
Put me gun in a him face
Face buss plus shell out the headback
Lef brain katch pon di wall like bed top
Out a mouth shoot out craven-a name red cat
A nuh ras, suck p*u**yy dred dat
Shot off turban muslim head wrap
At anytime mek led clap
Cause mi nuh lef me gun
Me an it in a wedlock.

Verse 2

GunshotPROTEC 37x33
Lef dem a crawl a grung
People see him head an tink is a ball a bom
Kick it off gunshot dem a swallow some
Dat swell him up like biggie small & pun
Crime scene him all a tun
*lo** run like wen a wall a run(for the slow people, he meant *lo** run like wen a wall a build)
Chelsea george guh run
Juice guava plum
44 mawga none
Mek dem mawga down
Try nuh harbour none
Frighten informa tongue
Weh no have nuh gun
Mek di llama hum
Shot slam up dem head in a wall column
Body get all a grung
Stuff in a half a drum
Matches an gas body hot start a bun
Hot like lava grung
Shot bite dem face like soya bun
Duppy di bwoy a tun
Funeral parlour fun
Death news, mother 4th call a come

Chorus

Buss 44 cause di smitty sticky
Tek gunshot
Eh,eh,eh,ehgf 39x21
Cant beg ask mi fi pity
Tek gunshot
Eh,eh,eh,ehp 55x19
Spit it sickly
Eh,eh bg 103x50
Gunshot a move like ball when chippie kick it
Bullet in a head,bullet in a chest,full it in a neck,full it in a side
Full it in a belly
Buss di 44 cause di smitty sticky
Tek gunshot
Eh,eh,eh,ehgf 39x21
Cant beg ask mi fi pity
Tek gunshot
Eh,eh,eh,ehp 55x19
Spit it sickly
Eh,eh bg 103x50
Gunshot a move like ball when chippie kick it
Bullet in a head,bullet in a neck,bullet in a chest,full it in a side

Verse 3

When a time fi shoot me shoot
No talk no talk
Not speaking
What greet him
Glock beating
Black bee sting
Chop leaching
Drop sleeping
Shot heap in a him head an lef the top
Leaking like hurricane roof weh waa stop leaking
*lo** run like fifty man athleting
Shot meet him
Sick, favour shop weh yuh chop meat in
Through nozzle in a mouth
It look like wen some gal cock eating
Shot jump out a di gun like cat leaping
Family in a black weeping
Casket them drop reet in
Bomb up funeral
Missile hot seeking
Body look like axe we swing and chop tree limb
That reach him
Pasta chat preaching

Chorus

Verse 1
Verse 2
Verse 3

Outro

No say nuttn

Neva Believe You-Movado (2009)

February 11, 2009
Started By Mascut10 Comments

if unnu see anyting wrong mek mi kno.... bless

Intro

Daseca, mi wonder if is a nex hit song this

Gyal mi love how u ah gwaan

Mi cant wait fi hold u inna mi arm

U something tight from u born

Yeaaaa,

Hook:

Mi neva believe yuh, when u she u something tight till it ah squeeze yuh

She c**k it up pon mi

Mi love how she back it up pon mi

Wooaaah!!!!!!!

Verse 1

Gyal u breast dem stiff, mek mi pants front lift

Lawd mi heart jus ah drift

Gi her di stick, she wrap it up like a gift

Mi nuh nyam fish mi nuh Heath Cliff ****?

Gyal, move u draws n sidung

c**ky naa lef, she ah bawl she fi done

Mi put her pon di stool cau di bed drop ah grung

When di fire ah bun, she she ah dif first she eva cu-u-u-um

Hook

Verse 2

Coulda fatty boom boom in ya, or ku kum kum in ya

Gyal nuh hitch fi gimmie dip um pum in ya

f**k gyal hard dem buss like a boom in ya

c**ky reach her she start dance Kumina

She get dart, inna di bath

Woooi, di something touch di heart

You girl tek di catwalk

Aye my girl, gi dem di tight P**y walk

Hook

Repeat Verse 1 & 2

-- Edited by Mascut at 20:26, 2009-02-11
(intro)
baby I miss u (not ashamed to say) uhuuuuuu
need u in my life(believe)

lonely lonely I don't wanna be lonely lonely (yeah) (busy) (girl)

(chorus)
its been so long
since you gonee
mi really really want u inna mi arms
girl I missing uuuu missing uuuu
uh baby dont do me like that
mi really really really want u back
oh I missing uuuuu
and I really do

(verse 1)
missing uuu
that's all I do(do)
sweet love we share(share)
there's no substitute(tute)
cyan find a spare(spare)
now girl na ah ah
so let bygones be bygones run back to my arms
come over here
girl come over here
cah me love fi see your body wid di wicked designer
get over here
baby
I'm over here

I nuh like seh me a stalk stalk stalk you
I hope these words that I'm chantin enchant you
the differences mi need you mi nuh want u
try fi understand a man need someone to heng on to(heng on to)
baby girl I could be your power suppply and you could be mi surge plug
someone to treat you right
cause you deserve love
mi nah go hide it
like fingers a nuh work love

(chorus)
its been so long
since you gonee
oh I missing uuuuu
and I really do

(verse 2)
(HOTTHEAD)
baby my feelings for you so strong
and I'm feeling for you so long
I wish I could just reach out an touch you right now
to give you all my love and my emotion
don't leave mi sailing in this lonely ocean(busy) (girl)(hotthead)
girl listen mi

come hug mi up hug mi up hug mi up
mi miss di way you kiss me and love mi up
memba when mi go road go cheat
come home go sleep
you still neva use a tile and bun mi up
I was wrong now I missing you so much
dare fi change but mi cyan sink no cl**tch
cah you gone you gone you gone
and mi really miss you inna mi arms girl

(chorus)
its been so long
since you gonee
oh I missing uuuuu
and I really do

its been so long
since you gonee
oh I missing uuuuu
and I really do
(intro)
love at first sight who seh love blind (I believe)
love at first sight who seh love blind(love dont blind)
love at first sight who seh blind (and if you believe)
love at first sight who seh love (baby mi love you

(verse 1)
what a gyal can wine
like jiggles har waistline
you cant ignore weh she drop to the floor
she don't waste no time
every man get a glance
but  mi haffi beg her  a dance
this a instant romance
mi haffi hold har hands and say

(chorus)
hold mi baby neva let go
touch mi deh so
wine you waist  slow
bring it mummy
winin it like you know seh mi love you
mi really mean it

love at first
love at first sight when you wine
who seh love blind
love at first
your buddy captived di teacha mind
who seh love blind
love at first sight who seh love blind
love at first sight

(verse 2)
wholla now
meh mi tell you di rest
mi gi har di gaza caress
teacha put har to di test
and she do perfectly flawless
mi aks har if she married
she seh teacha honestly is
but di vibes you mi mek she get
she seh
she a him man haffi go leff

(chorus)
hold mi baby neva let go
touch mi deh so
wine you waist  slow
bring it mummy
mi really mean it

(verse 1)
what a gyal can wine
like jiggles har waistline
you cant ignore weh she drop to the floor
she don't waste no time
every man get a glance
but  mi haffi beg her  a dance
this a instant romance
mi haffi hold har hands and say

(chorus)
hold mi baby neva let go
touch mi deh so
wine you waist slow
bring it mummy
mi really mean it

love at first
who seh love blind
love at first
who seh love blind
love at first sight

(chorus)
hold mi baby neva let go
touch mi deh so
wine you waist slow
bring it mummy
mi really mean it

love at first
who seh love blind
love at first
who seh love blind
love at first sight

(outro)
wholla noww
meh mi tell you di rest
Yes, the time has come....the time where we have a economic BREAKDOWN, so can you Imagine if we have a car and it BREAKDOWN?
This is the time that makes us confuse about whether we are the head or THE FEET,
much less to bow down in battles and accept DEFEAT....
The time where it is so hard to keep DREAMING to be rich like MICHAEL LEE CHIN,
While its so easy for some members on mediazone  to keep LEECHIN....
The time where some fishermen not even want to SELL FISH,
because they are so greedy and too SELFISH!
The time where people always try to test your faith, which makes it difficult to move AHEAD,
while its so easy to become a HOTHEAD and not even afraid to chop off A HEAD....
So, all in all this is the time we HATE to DETEST...
But it was written in the book of life, so we just have to keep the FAITH through THE TEST..
Like for instance, if you have a sister and shes in tears, because of some DISTRESS, just cheer up and say,"don't CRY SIS, because this is definately the dreadful time of CRISIS!"

-- Edited by KILLAPRO on Tuesday 12th of May 2009 10:15:21 AM

IN TIMES LIKE THESE WE ALL NEED TO GET WELL-OUT
STOP PUTTING A BARGAIN PRICE ON OURSELVES AND BE A SELL-OUT

WEVE BEEN THRU IT ALL, BUT YET STILL WE ARE STRIPE-LESS
KNOWLEDGE IS POWER, BUT OUR THOUGHTS SHOULD BE PRICE-LESS

I WEAR ONE SHOES THATS ALMOST BEGGING, BUT NO ONE GOT THE BREAD
FOR A DIME WHY WUD U LET SOMEONE CLIMB UR BEHIND OR EVEN FEEL UP YUH B-ATTY PEG

WE WANT TO REACH THE HIGHEST LEVEL OF FORTUNE AND FAME
EVEN ARTIST PAY RADIO JOCKS TO ROTATE FOR-TUNE ON FAME

PROSTITUTION REACH A HIGH LEVEL, WE GOT DIFFERENT PRICES FOR NYMPHOS
KINGFISH AND CRIME STOP ALLOW US TO SELL OUR SOULS FOR CRIMINAL INFOS

ME START GET PARONOID, NO MONEY, ME- A-FIGIT ALL TIMES
THE ART OF SELL OUT A GWAAN FROM THE DAYS OF BIBLICAL TIMES

LONG BELLY JUDAS BETRAY WAS THE WORST ON JESUS CHRIST
RUMOUR HAS IT THAT MARCUS GARVEY SELL US OUT FI PEAS AND RICE

WE JUST HAVE TO LIVE OUT THESE DAYS, ONLY THE STRONG SURVIVE THE RACE
CLEAN OUT WE HEART, CANCEL WE BANK ACCOUNT AND PUT GOD IN PLACE 

-- Edited by gamepun on Monday 4th of May 2009 10:04:09 AM
politician  yo unnu
yo MP,  yo unnu,  government  gimme
mothers, yo, fathers  listen
yo jamaica  gimme

yo yo
politician mek the youth dem thinking negative
war bruk dem can't catch you dem f**k up unnu relative
cah dem have some AK and some HK that is very big
ghetto youths dem wah fi move from the ghetto
go ah cherry hills
(repeat)

mek we talk bout
the money wey ah fix up road
na'ave no money so our gun clip must load
tired ah the dirty bed , tired of the one suit
termites chince out thick tuff board
farmer nah mek no money,and the pig truck load
cah bear the weight and there is nuff load
poverty mek the kids love road
AND AH SO WE LOSE NUFF AH THE YOUTH DEM
body lifeless, soul devil christrest
and it choiceless, no niceness , fi we
ah nuh crisis , eh crises when
fi dem livity priceless, dem bi-sex
have gal ah rub down dem triceps and dem biceps
nah vote you nah get my X

go ah cherry hills
(repeat)

coulda head thats red like rose, or green like few damn hulk
wah house stack up and food and bulk
youth dem too outta shoes and pulp
giwwe piece ah the money from your cuban bulb
and we waiting get scraping, minimum pay thing
ah so bullet, from the K spin , bust your face in, yellow taping
unnu nuh care,  inna dark eye glass, unnu drive pass
and ah smile laugh, raise everything up from the food to the oil cost
when we coil soft and the system tough like tile chalk,no chalk tile
listen to what i ask
why we cant afford the chicken fly parts
why me granny can't get the medicine fi the child cough
why fi mi gal me can't buy the heel wey ah spike off
and me mek a bike start and get some of the breeze
wey the kite caught

go ah cherry hills
(repeat)

death to all white and black down-presser
you ever been ready by any means necessary
to do the unnecessary only because ah nest dem
sniff and come sturry, unnecessarily
say dem come to evict we from the same place dem did drop we
harvesting pure duppy in society
contempt, .................., *u*k fist to get, inflicting from
herbicide, to infanticide, cosmetic genocide pon ghetto pickney
trimming black roses of their gruel.....

go ah cherry hills
(repeat)

-- Edited by verssatyle on Thursday 19th of March 2009 11:55:20 AM

THEY SAY U REAP WHAT U SOW, SO LETS PUT THE ROOT-IN
IM TIRED OF THIS LIFE WHERE EVERYTHING SEEMS SO ROUTINE
WHERE LIFE STARTS IN THE MORNING, ENDS IN THE EVENING
AFTERLIFE IS WHAT IM DREAMING AND ITS WHAT I BELIEVE IN
TIRED OF THE SUNDAY MEAL RICE AND PEAS AND CHICKEN
THE WORK LUNCH HAS ME FEELING SICKING

I NEED TO GET A WAY FROM ALL THIS, SOMEWHERE BEYOND THE REACH
WITH MY GIRL AND HER SON WE LIVE HAPPY TO BE ON THE BEACH
FAR FROM PHONE SIGNALS, I CUD CARE LESS FOR MISS CALL
I ENJOY LIFE AND LIVE FREE, TO GET THAT I WUD RISK ALL
NO MORE JUNK FOOD, FORGET THE BURGERS AND THE BACON SANDWICH
CARRY ME TO A PLACE WHERE THE WORD DEPRESSION IS A FORIEGN LANGUAGE
 I DONT NEED THE INTERNET, FORGET THE PSP'S AND THE 360 XBOX
FORGET CARS, I CAME FROM MY MOMS SYSTEM AND I WILL LEAVE IN A NEXT-BOX
NO MORE CRISIS TO BE HEARD ON THE RADIO, FORGET THE NEWS UPDATE
NO CLOCKS TO BOTHER ME, NO MORE JOBS, WHO CARES IF I WAKE UP LATE

IM APPLYING FOR  A PERMANENT VACATION
I NEED A MENTAL VACATION

(Intro)
(Jahvinchi) Lee Miller
out clear ah Jahvinchi
(Popcorn) what is dis ah Popcorn
(Jahvinchi) an if dem diss wi ah gone dun dem
(Popcorn) rifle shot ah bun dem

(Chorus)
(Jahvinchi) life lost wen mi rise mi tarrus
Nuh fling nuh chop mi nah cuss
Mi nuh see nuh head shot can buss
To di morgue
(Popcorn) deh so we ah send dem
Jahvinchi nah go friend dem
Head split wen mi rise di mac 10

Verse 1
(Popcorn) well mi gun dem ah clap like choir
Fassy dead or leave inna dem ah say empire
Wen Jahvinchi gun dem fire
Everybody dun know ah empire
(Jahvinchi) talk dem ah talk dem ah liar
Bwoy yuh live too long weh yuh life expire
Wen mi rifle clat bwoy brain jump inna air gone higher
(Popcorn) shot bite bwoy like crocodile
Maiden afi wrap up im head like broken tile
Nah di teacha im never smile
Im mek *lo** run like river Nile
(Jahvinchi) bwoy bawl ah yimmie yi an drop ah dust
Something crash inna im face wah its not ah bus
Popcorn gun dem never rust
Nuh ask if miller 9 still mek head a buss

(chorus)

Verse 2
(Jahvinchi) early in da morning mi hear she calling
She say answer mi please ah mi darling
Realize im cold an she ah try warn im
She afi send fi pop an im go corn im
(Popcorn) kill im without permission
Mi never warnin bullet  tear im skin like trapaulin
Mi have ah rifle weh big like a horning
Nuh jahkno funeral plan inna di morning

chorus

INTRO

SOOO SICK
ja's most wanted aidonia representing for big ship
tel dem dont(rep x3)

CHORUS

tel dem seh nuh start it
an pass si di borda nuh cross it
rass it
claaat it
shot inna belly mek dem waa shit

vs 1

yo stephen
mi ave di glock 40 clap a beata
shotty pebble fat like ball socca fifa
lef gun powda pan mi hand like chapareta
di eye lock a sleep a swell up it a a peepa
him fren dem a run like a lot a cheata
tru dem fear missa evryday strap a keepa
mi nuh fite gyal
mi nuh slap a chica
3 bullit inna di clip
weh di glock a spitta
body bwoi wrap white sheeta
*lo** run like drinks fi yu magarita
head bun like weed wid di grabba leafa
ends lock like garden
seaga streeta
clarks bank robba feeta
knife fi go stab a eata
hey driveby
inna di honda accorda me inna
run outta gas
suh mi need a nada lita
gun rise like wen world cup flag a feacha

CHORUS

yo
night time
a di rite time
fi mek hed flip like coin
drive by
snipe crime
*lo** run like white whine
40 caliba type 9
shot flyin cut life line
a fine time
dem si di clip weh ben up n shape like a nike sign
fretting
start move sour like him bite lime
shot inna back
cripple him up
wen it spike spine
skin slice like ripe pine
head shot
dem lose sight bline
brone buk like elbow weh di pipe join

CHORUS

mi a di baddest jamaican yardman
him magga n buss carbon
him lie down in ward 1
di guardman di dawg nyam
brain jump like jordan
shotgun
broad one
sing like ar var john*(nuh no di name)
to how
mi a war long
clap it
it wa jam
strap roun mi shoulda
gun a swing like tarzan
now a di time fi mi pap off di small one
shoot one in marlon
how is that like sarwan

CHORUS
[INTRO]

how mi and dan nuh have nuh cash, weh p*u**yy deh
tell smith and wesson send back mi money cah
mi send back di gun dem(send back di gun dem)
tell mi enemy nuh worry cah mi nah badda dun dem(dun dem)
ah di teacha don corleone

[CHORUS]

mi want a million dollar by a morning
route di chromastic nuh plastic trapaulin
mi waan fi rich, mi waan fi rich rich rich
mi waan fi mi waan fi rich mi waan fi rich rich
rich again
tired fi hear mi madda and mi baby dem bawlin
mi waan fi mi waan fi rich mi waan fi rich
hey frank white

[VERSE 1]

badness stop work money up to di time like clockwork
some white collar crime like bankwork
wayne wire some money from ainsworth
thousand pound dats how much mi pants worth
ah two credit card buy dan shirt
one time I did never have nuttin now when mi
step out cash money rolex and more money some
place string up in concert
mi could a dead already but mi nuh dead yet
mi nuh buy mi three yute three benz yet
mi buy my madda di big house but still mi nuh
guh second floor pon di ends yet
mi nah drop out before di trend set
money over war dat is di concept
mi nuh waan prison bracelet mi nuh waan
gunshot mi nuh waan face death

[CHORUS]

rich again
hey big gyal

[VERSE 2]

get with di program mi waan rich rich rich
ah di slogan money like corleone cah mi know don
him caan like up fi 'em bankbook
him haffi call undertaker and now him toe tag
when since! everyman waan turn gunman
having a gun does not make you someone
buy some chicken and cold cut a drumpan
everybody waan turn badman
mi send back di magnum as di magnum land
mi nuh waan deh inna jail with gunman
mi fi deh pon beach a tek suntan
bere pretty gyal flat belly mi a come pon
mi fi wealthy like arabian sultan
sieve out big house a riverton dumpland
architect seh di blueprint done plan
how much inna US fi starti

[CHORUS]

rich again
hey frank white

[VERSE 1 REPEAT]

badness stop work money up to di time like
clockwork some white collar crime like
bankwork wayne wire some money from ainsworth
thousand pound dats how much mi pants worth
ah two credit card buy dan shirt
one time I did never have nuttin now when mi
step out cash money rolex and more money some
place string up in concert
mi could a dead already but mi nuh dead yet
mi nuh buy mi three yute three benz yet
mi buy my madda di big house but still mi nuh
guh second floor pon di ends yet
mi nah drop out before di trend set
money over war dat is di concept
mi nuh waan prison bracelet mi nuh waan
gunshot mi nuh waan face death

[CHORUS]

rich again
(intro)
its a jamaican ting
baby
mi know you feel like seh
mi a use you know
take you fi fool I no
but mi a mi real
how mi feel right now
this  time(konshens) yea oohhhhh

(verse 1)
I'm attracted to you in every sense of the word
phisically and mentally you are my favorite girl
we did a long talk on the phone
mi nuh want talk when you come inna mi home
and mi nuh waan you think seh you that alone

(chorus)
but tonite mi just want dagga
come on straight forward kind of brodda
mi know mi seh wi coulda just chill tonight
but when mi see your body
girl mi cyan badda
mi just want dagga
I leff all di talking fi tomorrow
tonite I wanna make u my baby madda
wooooh
tonite mi just want dagga

(verse 2)
baby it nuh get nuh  real like dis
you're my brain a spin like you deh pon ??
we talk seh we love nuh action fi practice
inna gangsta life this the practice to back fix
you get emotions  all a mental satisfaction
but mi nah go ignore di physical attraction
no get mi wrong no miss interpret my action

(chorus)
mi know mi seh wi coulda just shield tonight
girl mi cyan badda
mi just want dagga
wooooh

(verse 3)
girl you know I love you dearly
and I'm always gonna want you near me
nuff time we chill and reason and all vibes still right
but I cant deny the way I feel tonite

(chorus)
girl mi cyan badda
mi just want dagga
wooooh

(verse 1)
I'm attracted to you in every sense of the word
phisically and mentally you are my favorite girl
we did a long talk on the phone
mi nuh want talk when you come inna mi home
and mi nuh waan you think seh you that alone

(chorus)
girl mi cyan badda
mi just want dagga
wooooh
(intro)
chimney records
(I believe)
I will prosper(yeah)
ah ahh
watch diss

(chorus)
dem fight mi everyday
want mi to run away
I am here to stay
I believe
dem try to complicate my life
want mi to end my life
the father protect mi life
I believe cah

(verse 1)
dem try a lot of thing
fi see mi no survive
but mi know seh dem cyan stop my thing so
mi no watch di road weh ??? idiot a fling
mi career a shine bright like is a rop bling
the enemies a plan fi mi
wid fake friends weh smile in front mi face
dem a plan fi constrain me
mi know  the devil dem cyan dismankle me
I will survive

(chorus)
I will neva have no fearrr
for di  di enemies out there
I know they cant stop mi when I try

They will neva see me fakee
my life they wanna take
dem neva gonna live to see mi die

(verse 2)
dem try to conquer mi
wishin that's on mi
The Almighty wont agreed
I believe (I believe uhmm)

I am here for a porpuse
neva get weak or nervous
the act weh seh we cannot hurt us
I believe (dem cyan touch a..??)yeah
a thousand fall when a thousand rise
dem a wish fi see mi crash when mi a ride
nah get trick from devil inna disguise
many try and many fail
mi godda a guidee

I will neva pop down pon di journey
dem want see mi fall mi stand up firmly
neva get weak pon di bakklefield
my confidence's tuffa than steel

(chorus)

They will neva see me fake
my life they wanna take

(I will neva have no fear)
(fight di enemies out there) dem cyan sto mi
(I know they cant stop mi when I try)steinnn
(I know they cant stop mi when I try)stand up firm mi stand up firm
weh mi seh
nooooooooo
(my life they wanna take) dem cyan stop mi
(dem neva gonna live to see mi die)no matter weh dem try
(dem neva gonna live to see mi die)mi god a guide
dem cyan get ?? of me

chimney records
stein a rappresent
stein a di voice of the garrison
all ghetto youths neva give up

(intro)
let Jah arise all enemies(katta kattaa)
ghetto youth as you long you believe in the almighty
not else no really matter Jah Jah

(verse 1)
as I lift my eyes to the hills
from weh my helps coming down
haters a put up a fight
mi know dem woulda waan fi see you drown
so if you put ur trust in the king
no time you nuh fi have no doubt
yuh badmind betta you lay low
and aks god fi save you now
make mi see one sways him
inna di air and praise him
from you know you not sake him
hold your mouth and shout it out

(chorus)
Jah Jah keep bless we more
and surrounded by hypocrites
plead you a cause when mi pray lord
wicked must fade away
dem badmind a think we nuh know
it's straight on all over dem face
so plead you a cause when you pray lord
wicked must fade away

(verse 2)
hey
when mi look up
mi pray fi the wicked force
through dem coil and evilous
mi slew dem wid Leviticus
mek dem heart choke up
pon di evil network dem log up
turn ova di pot corruption weh dem a deh yah cook up

so listen to mi sista
turn up  hail mi brodda
let your bible be your part
?????????? jah jah
so if the heathen have
a plan
tell dem seh godda
guide yuh
if dem want to touch fah
you nah no hear  tell dem no badda
cause

(chorus)
plead you a cause when pray lord
wicked must fade away
so plead you a cause when mi pray lord
wicked must fade away

(verse 3)
hey
a so we sehhh read a chapter again
dat's why di blow weh dem a ??? come away(there was)
??? to ???
nuh mek dem mek you rise nuh K
just overcome dem from you know
a god lead you way
him  alone unnu nuh fi rush it
give your praisis to no other
crab inna barrel no mek dem climb up pon you like no ladda
give a ???to him
when dem a tell you  bout your modda
stay ???? man collective
cause a dat him woulda radda

(chorus)
plead you a cause when pray lord
wicked must fade away
so plead you a cause when mi pray lord
wicked must fade away

(verse 1)
as I lift my eyes to the hills
from weh my helps coming down
haters a put up a fight
mi know dem woulda waan fi see you drown
so if you put ur trust in the king
no time you nuh fi have no doubt
yuh badmind betta you lay low
and aks god fi save you now
make mi see one swaysin
inna di air and praise him
from you know you not sake him
hold your mouth and shout it out

(chorus)
plead you a cause when mi pray lord
wicked must fade away
so plead you a cause when you pray lord
wicked must fade away

Hey just believe me nuh.. Technology
Nah mek dem set we up, Busy
Technology it set a way
We haffi get away

Hey mi ask whos calling me from a unknown number
We nuh answer no unknown number
Nah pick it up if its a private call
Gangsta nuh answer no private call
Whos calling me from a unknown number
Gangsta nuh answer certain call

So who could it be?
A who dem a pre?
No call mi phone if yu nuh waan mi fi see
Farmer work fi a fee
Feds dem nah let mi be
Dem tap wi phone, spy out like the KGB

Yow so if yu know yu numba block no badda call mi
Cause mi nah go answer even if a mi mommy
Yow a regular dem keep it up
Block dem call but mi no pick it up
Some likkle gyal a stalk mi

Yow if you call mi phone
Mi waan see one plus the area code plus the digit
Everyting fi show
Cause if you private di number and call mi
And mi waan fi see who is it
How mi a go know
Numba haffi show pon di id
Cause mi dun store some of mi fren name
Bling Dawg, Mavado and di son of Miss Ivy
People who a mek private call, dem shoulda find me

Verse 3:
Who could it be? Yeah
Set dem a set up fi catch wi
But dem tracking device couldnt track we
Di system set a way but wi get away
So who could it be
A who dem a pre
No call mi phone if you nuh waan wi fi see
Farmer work fi a fee
Feds dem nah let mi be
Dem tap mi phone
Spy out like the KGB
Yow so if yu know yu numba block no badda call mi
Cause mi nah go answer even if a mi mommy
Yow a regular dem keep it up
Block dem call but mi no pick it up
Some likkle gyal a stalk mi

Jim Laden - Really Like You

September 6, 2008
Started By shardo16 Comments
Intro
whoo!!
Genius
Stan Squad
mek mi tell yuh bout di girl
she mek mi really lust
wats going on
its laden
girl child

Chorus
I-ye
really like you
pretty smilie, dreamy eyes too
we could roll in cars, speedy bikes too
mmhmm
I-ye
wanna get familiar wit u
i saw Chamilia wit u
girl me nd u, wat we can do
smoke nd get high-ye

Verse - 1
One  Stop, wait a minute
girl me kno, yuh nuh like man we ah trater
my crew, there's no playa hater in it
di Big Ship, we can sail out blater in it
suh mek we walk a likkle
hav ah talk a likkle
although di night dark a likkle
u n me, mek rest inna di park a likkle
u have mi heart ah tikkle

Chorus
I-ye
really like you
mmhmm
I-ye
wanna get familiar wit u
i saw Chamilia wit u
smoke nd get high-ye

Verse - 2
if yuh cyaa keep up wit Ricky anticks
nd yuh wah mee put on hickey tits
if mi tek yuh to di club yu will be sippin on "Kris"
dats rite put ah ticky on dis
girl, i gotta tell yuh ur di finest chick
yuh kno my rhyme is sick
nd am style is sick
baby let me take u down to my district
yuh need to join this clique

Chorus
I-ye
really like you
mmhmm
I-ye
wanna get familiar wit u
i saw Chamilia wit u
smoke nd get high-ye

Talking/Vesre - 3
girl u can call on me
im from "Stan Sqaud" call on me
as far as i can see
ur the one for me
i can garantee
our love will alwayz be
girl, trust nd honesty
girl!!!!

Chorus x3
I-ye
really like you
mmhmm
I-ye
wanna get familiar wit u
i saw Chamilia wit u
smoke nd get high-ye

[Download http://www.mediafire.com/?imgjimnvasi]

-- Edited by shardo at 22:15, 2008-09-06
o0h o0h o0h o0h o0h...yeah yeah
Chris Martin

Verse 1.

Say she gonna change me, and turn me
Into something that her friend would like
Say she gonna curve me she mussi crazy
Cah from you curve you cah straight
And dat nuh right
Girl you don't derserve me, baby!
You got me thinking twice bout you being my wife
Now it's the begining of the ending
Start of a new chapter in my life

Chorus.

Cuz i gave you everything i've got
But now the table's turn
Another girl will be everything you're not
That is not your concern
I gave you everything i've got
But you read me wrong
Now another girl is standing in your spot

Bridge.

Singing this song girl

You gave up the chance
For our love to advance
No second dance
Nooooooooooooooooo

You gave up the chance
For our love to advance
No second dance
Nooooooooooooooooo

Verse 2.

See me with a new girl
She's thinking of ways she can win back my heart
Now i got her stressing, she's drinking
Regreting that she played that part
Yeah i got her kneeling, pleading
Begging for a brand new start
Girl if you had listened to me
Our love would never fall apart

Chorus.

Cuz i gave you everything i've got
But now the table's turn
Another girl will be everything you're not
That is not your concern
I gave you everything i've got
But you read me wrong
Now another girl is standing in your spot

Bridge.

Singing this song girl

You gave up the chance
For our love to advance
No second dance
Nooooooooooooooooo

You gave up the chance
For our love to advance
No second dance
Noooooooooooooooo
FAR WITH THE THOUGHT OF  A DREAM ON DA MIND
NO JUST A WISPER IN DA EAR,
FOCUSED WIT DA THOUGHT AS IM RUNNIN FA TYME
NO JUS A MOVE, FOCUS AND GRIND
DONT GOTTA TOUCH DA SKY LIKE KANYE, JUST 2 FLOAT
MOVING WITH THE ATMOSPHERE JUST A QUOTE, HEAR DA NOTE....

MIND STATE DIFFERENT PERSONA.....
THANK U...
YNG MALCOM..INFINITKING....

ALBOROSIE-FREE YOURSELF

May 14, 2009
Started By cescojam0 Comments
(intro)
yeah yeahh
respect wooman
neva abuse wooman yeah yeahhh

(verse 1)
neva eva eva wanna see you cry no no baby
silence touch ur lips you're not shining no more lady
let nobody take away
is it found his place let it's take

(chorus)
you're the only one can free yourself
I say let's your soul free loving someone else
just free yourself free yuhself lady
love yourself before someone else

(verse 2)
sometimes memories are like shadows and hide away and you felt lost
sometimes you wish to fly away through another sky
cause there's no one here to be trust yeahh ayyy

let nobody rape your soul
let the brightest days birth through the cold (I say)

(chorus)
you're the only one can free yourself
let your spirit free  loving someone else(I say)
free yourself free yuhself and I say
love youself before someone else

(verse 3)
they might trick yuh  body they will neva trick your pride
from di judgment of life no one cyan hide
love yourself like I love you
I love myself if I love him

let nobody take away
is it found his place let it's take

(chorus)
you're the only one can free yourself (you're the only one baby)
let your soul free loving someone else (let your soul free)
you're the only one can free yourself lady
let your spirit free loving someone else
just free yuhself free yuhself my baby
love yuhself before someone else
free yourself free yourself respect ooman love yourself
«First  <  130 31 32 33 3446  >  Last»  | Page of 46  sorted by