Forum: Random Blogs, Poetry and Song Lyrics

Zone Blogs | Chat Yuh Biz | Poetry | Song Lyrics
KILLA

KABOOM!!!!!WAPPN TO THEM BWOY DEH, WARLORD GOT WAR COOKING UP IN THE KITCHEN
DEM SWITCHIN AND b!$%hIN, I GONNA MEK THEM BRAINZ FLY LIKE A BLUDc**t PIGEON

SOME BWOY A DISS THE GRUND GAD AND NOT EVEN BUSS RIGHT, YET THEM A FORCE-RIPE
A NUH VIDEO GAME MI NUH CARE IF U GOT THE MOST LIFE, U DEAD LIKE MONGREL A ROAD SIDE

S.U.C.K P.U.S.S.Y BLEACHA TALK BOUT HIM WIN WAR, ALL A COLLECT BADGE AND TROPHY
TEAM UP WID SOME FISH WID CROWN...THEM TUN MOSTLY GHOSTLY, NOTHING FORCELY

IYARA PASS ME THE K, THE BERETTA, THE TECHI AND THE HANDI GLOCK
MEK MI KILLA THIS UNGRATEFUL BLEACH OUT FACE HANDI CAP, HAVE GAL PON HIM NAME LIKE UNCLE ANDY CAP

MI A KILL EVERYTHING A STING INNA FULL BLACK ND MI JUST DWEET IN A PLAIN FUN
ALLIANCE A REPRESENT PON DIS POEM YAAH FI GAMEPUN

EMINEM

ITS SLIM SHADY, IM F.U.C.K.I.N.G WITH U CONSCIENCE AND TICKLE UR HORMONES
GLUE SPEAKERS TO UR EAR AND TURN THE BASS UP SO UR EARDRUMS VIBRATES LIKE FOUR PHONES

TOO MUCH MARRIAGES, I FEEL LIKE SONIC AND TAILS I HAVE TO GO TRU EACH RINGS
BUT EVERYTIME I STEP UP TO MIC, SOMEONE CAREER DROPS LIKE OLD WOMAN'S A.S.S IN G STRINGS

IM ON PILLS AGAIN DOCTOR, SO I MAY GET F.U.C.K.E.D UP BEFORE I WRITE THIS, IM SICKER THAN HEPATITIS
I CANT STAND ON MY OWN I FEEL LIKE KILLAPRO, WHEN HIS ONLY CHANCE IS TO GET A TITUS

WHY BE GAY? WHEN I CAN COME BACK REINCARNATED AS LYRICAL LESBIANS LIKE FLOETRY
IF U FIND MY LINE OFFENDING, I'LL DROP U DOWN FASTER THAN CHAIN SAWS USE TO FLOOR A TREE

SO I PUT UR LITTLE SON OUT ON THE FRONT ROW, GET BIG STONES AND START TO AIM THEM
SLIM SHADY REPRESENTING ON THIS ****ING POEM FOR GAMEPUN

GAMEPUN

PUN, KILLA AND SHADY, WE DUN GOTTI LOCK, HOW MUCH BULLETS? MORE TRACKS THAN A MIXTAPE WEH MAKI DROP
WE NAAH BOIL SOUP, BUT WE MEK THE MAGGI CLAP, U BRAINS DROP OUT RIGHT INNA YUH FATTY LAP

IF POETRY WAS DRINKS, WELL BELIEVE U ME I GOT THIS b!$%h ON FREEZE
SMOKE A SPLIFF WHEN I WRITE THIS POEM SO IM HIGHER THAN TUITION FEES

THEM A PREE WE, BUT LIKE DMX SAYS THEY DONT KNOW WHO WE BE
MORE MYSTICAL AND EVIL THAN A BOARD WID OUIJA, DEM A JUST FREEBEES

DEM CYAAH REACH MY LEVEL OR UNDERSTAND MY KNOWINGS
PUN,SHADY, GRUNG GAD A RUN THE TRACKS LIKE VINTAGE JESSE OWENS

WI NUH TOO INVESTIGATE, WI TOO PARRO, SO WE JUST SEE DEM IDEAS WHEN WE BLOW DEM MARROW
SEET DEH NOW, THEM THOUGHTS GONE UP INNA SKY LIKE A CELL SITE FROM CLARO
LOOK HOW LONG MI A TRY FI COOL AND SOME P.U.S.S.Y COME GET MI PON THE WRONG SIDE!
SUH RIGHT NOW MI NUH GIVE A F.U.C.K, A TIME TO KILL, BECAUSE DEM TOO F.U.C.K.I.N.G BADMINE!
OK, SUH DEM SEH MI CHAT TOO MUCH, WELL MI AGUH SHOW DEM HOW MI GRUESOME WEN MI SHOOT FUSS AND LEAVE DEM LUNGS PUNCTURE, TILL DEM CAAH SECRETE MUCOUS!
BOUT MI CHAT TOO MUCH, WHO CAN CHAT LIKE DEM, FI DEM MOUT A COLERA, BECAUSE DEM CAAH HOLD IT, MUCH LESS TO CONTROL IT , BECAUSE INNAH **** DEM LOVE TO WALLARA!
A COULDN'T ME SOME P.U.S.S.Y- DISS, BECAUSE DEM A SOME F.U.C.K.I.N.G HYPROCRITES WEH JUST P.U.S.S.Y WHIPED, BECAUSE UNDA GAL CROCTHES SOME A DEM LIPPO-TWIST, SO WE SHOULD JUST CALL DEM THE GIRLS P.U.S.S.Y- LIPS..
PLUS THING MI NUH KISS- ASS.MI AND TITUS KICK ASS!SOME PEOPLE A MEDIAZONE TOILET WHERE PEOPLE DISCHARGE, SUH MI NUH CARE WHO WAAH GET GRUMPY AND JUMPY, BECAUSE AFTA DEM NUH NAME KRISS KROSS!
MI NUH BEG FREN, BECAUSE MI HAVE PRIDE....
DEM FULLA **** TILL DEM CAAH TEK ADVICE AND KNOW WHATS RIGHT!
MI NAAH GUH MEK DEM LOSE MY SANITY, BECAUSE DEM QUICK FI KISS YUH ASS IF YUH IS ALL ABOUT VANITY, SUH MI AGUH JUST LEAVE DEM INNAH DEM B.L.O.O.D.C.L.A.A.T CALAMITY!

-- Edited by KILLAPRO on Saturday 29th of August 2009 06:21:53 PM
A Blak Ryno! ey Stephen! anywhere di girl dem deh wi deh deh yu nuh! (yeah-hey! yeah hey! seet deh! seet deh!) yeh, yeh, yeah-hey

she get three wuk fi pair a Reebok
me nut, mi mek di han, di knee bruk
Blak Ryno give di girl a free f**k
wid di timba mi have whe neva seize up
backaz pon grun chip up di knee cup
half-a-moon mek she bawl fi wheel up
foot pon shoulda hoice yu heel up
gyal yu two bress dem look nice fi feel up

when yu come a mi yard inna yu skirt an yu panty, ben ova
mi ride yu like a ??? donkey, ben ova
mi wuk yu till yu sen fi yu aunty, ben ova, ben ova
Jehovah cyaan save yu from dis!
a mi yard inna yu skirt an yu panty, ben ova
Jehovah cyaan save yu from-

gyal siddung pon buddy head, mi waan yu gimme some real riding
climb on like yu do real hiking, den yu sekkle dun yuself fi di steel piping
mi buss inna di belly she seh wha dat happen, muss di Vybz Rum an di Sanatogen ak47.gifak47.gif
she get di cocky wid di banana she sing like Madonna plus couple a Madonna fren ak47.gifak47.gif
she get di half-a-moon she seh she feel like she deh pon moon a walk
lizard lap mek har gizzard drop she seh Jah know Blak Ryno di ???
when mi a beat up di sumn like congo drum, nuh nyam flesh like nuh school a shark ak47.gifak47.gifak47.gif
gyal from yu come inna da room ya yu muss get da broom ya, gimmi cup an sauca, mi muss stab yu fassa

Jehovah cyaan save yu from-

she seh dat first night was di worst night, gyal likkle more seh har spine all pop
when mi a grine dat off, she a wine an drop, she knot up inna di nylon trap
when mi tell har fi hole on siddung pon it, doan drop, she seh Blak Ryno doan stop
mi seh after all yu tell mi bout yu boyfren, mi a mek sure I nah flop
mi want yu fi gwaan tick till yu tock pon yu toe top, ben ova like a yu bathroom soap drop
set good, balance fi di hood now, cocky buck yu down inna corna like bull-cow ak47.gifak47.gif
Ryno mi name if yu neva, yu should know, peep yuself like yu a watch a good show
yu coulda bawl "Please!" till yu purple, jump ova dis like yu a do a hurdle

Intro

DOn't smile

See any whe di gal dem deh

Mi deh enuh

Coulda town or country

A deh so me deh enuh

Weh yuh seh Dupdem

A deh so yuh deh though,yea

Any whe woman deh enuh

So wha do some battyman

Afta yuh buck him shot him one

Yo a Black Rhino enuh

You a hear me,Shot him one,

Yo a hear me to

Verse 1

See't deh

Fisha man talk bout fish

battyman talk bout batty

Gunman talk bout shotty

Me,talk bout my catty

Mi catty elaborate bout mi cocky

So what some man have dem mouth a chew

Batty dem a f**k like dog & dem a screw

Betta mi no know bout you

But my batty have sense

And me mouth have rules

Chorus

Mi neva f**k a man from mi born

Mi straight

Mi neva suck a p*u**y

No way no day

From me likkle & a grow a so me stay,yea

Mi Mother a nuh sodomite

Daddy a nuh gay

Neva f**k a man from mi born

Mi straight

Mi neva suck a p*u**y

No way no day

From me likkle & a grow a so me stay,straight

Mi Mother a nuh sodomite

Daddy a nuh gay

Verse 2

Gal see me and a say pss Mister man deh

Long time mi waa come balance pon da john deh

So me say,me yuh waa fi buss off da togue deh

Force in mi dick mek yuh start sing di song say

Hot f**k, hot f**k, hot f**k,

Ay, Ay,Ay Ay, Ay

Hear da one deh

So me say

Gal stop yuh noise,stop yuh noise

Chicken head jump up and say

Weh di didi don deh

Chorus

Repeat Verse 1

Chorus(Fades out)

GAMEPUN: RUE BOO WEH MI SHOES DEM DEH?
HOW U JUST A COME EEN 7 O CLOCK  FROM BEMBE

RUE: sweetheart their under the dresser.. 
if mi look so dam gud a showcase mi sexiness none the lesser

GAMEPUN:MI CYAAH BADDA WID YUH CARELESS WAYS,
U LEFF GONE WHOLE NIGHT AND THE BABY A MEK NOISE A MI EARS

rue:9 Months Of Pain 3 Days In The Hospital & A Baby.know your role.
for every sound that child make if you had follow the rules: PINCH leave an inch & roll

gamepun: after wi nuh mek nuh rules, we a fight fi di fuss,
after one night a pinch the condom buss

rue: wonder if a tear u tear it ras and claim a pinch yu pinch it.
kmt all damage mi ole fi 1 month now ya complain bout baby a mek noise, mi feel seh yuh clinch it

gamepun: imagine mi have everything a sort out, papers a come tru fi mi do 6 month program,
one night a good F***, only thing mi have a yu, the baby and a stingy 4 grand

rue: ahm niquee 4 grand?, git up go look wuk dat yu fi do. wid yo brite self a talk bout mi careless, u is a wussi
1 ferk u gimmi i wuda dash weh yo pikney if mi was a stray pusi

GAMEPUN:WHY ME GOD??? WAH MI DO FI DESERVE ALL THIS CROSSES.........
WAS THE ****Y WORTH THIS FI MI GET ALL THESE LOSSES

RUE: remember those walls i built. baby there tumblin down
now we puttin up a fight yo betta shut up an nuh mek nuh sound.
i always lettin u in but now i throw ur stuff in the bin. i cnt take ur shady behavour no more about you callin me a whore

GAMEPUN:U KNOW SEH A TRU MI LOVE U MEK MI NUH GI YUH A FAT BOX,
DI ODA DAY MI SEE YUH A FLIRT WID NICO INNA ZONE CHAT BOX
MI A CALL YUH FONE LAST NITE AND YUH NAAH ANSWER,
RUE WHY YAAH TREAT MI SO WICKEDER THAN CANCER

rue:kmt mi cyaah bodda argue mi nuh able..
afta weh day u wa KETCH LIKKLE MISS QUIVA & FERK BABY pon casino table

gamepun :DAT WAS JUST A DREAM,  U KNOW THAT NUH MEAN F***........
BUT HOW U FI SAY U WAAH BADRASTA AND Yu and OP INNA DAGGA TRUCK

rue: oh please thats jus a song u kno like come breed me gamepun 
& chungy the ferk ah come dungwhis

GAMEPUN:yaah the best thing weh eva come eena mi life inno, i mus confess
but honestly me feel seh we shudda really do a DNA test

rue: DNA fi wah??mi neva cheat nore gi weh d pusi 2 nuh other man
the least mi wud do a gi d man a 1 chupz den con him ras, that a di plan
fi mind yu an me picnkey pluss niquee 4 grand

GAMEPUN
: tell niquee fi carry back mi dvd dem, she just too damn theif.......
i cant wait fly out once mi get a vacation leave

rue: mek mi call Prettyplustax mek she keep we son johnny bravo.
so we vacation mi ferk and scream and  HALO

gamepun: wappn to him godmother Naz, she cyaah tek care a him too, how that sound?
mmm, rue u know seh from weh day mi a pree yuh u start get round

rue: she buzy makin some dollaz and tell some boi bout him mannaz. & bait up a man & buss him like clappaz

GAMEPUN: lol, lets have a mini pun, once and for all in holy matrimoni
wah smell so, JESUS CHRIST!!! nuh johnny cheese and macaroni!!!!

-- Edited by gamepun on Thursday 27th of August 2009 03:15:42 PM
star cutt , ta dap ta da da (yah)
she crazy, girl dem can't listen don't?                                                                      never listen to me ya

loving you baby, still i can't get enough
when we make love it's so crazy
cause i'm wanting your touch, she bounce it like
up and down, up and down baby
got me reminiscing but you can go
cause there's better i know i could do better
girl it's too late

she never listens , she never listens
she never listens now it's too late
(repeat)

cause she likes , flashy lights , fancy cars
she only par with superstars
she took my heart torn it apart
i wish i could have moved back to the start
she nuh hesitate, fi tell you straight
she nuh deal with you if you ah nuh heavyweight
she ah meditate how fi elevate
so to every money man ...........................

(repeat)

so what it is , baby what it is ?
i thought you were my soulmate you were to have my kids
i bought this big old house for us to live
baby you don't know what you did
now what it is , baby what it is
i thought you were my soulmate you were to have my kids
now i'm in this mansion where both of us should live
baby you don't know what you did

(repeat 2x)
no no no
oh oh ya, lady , ooh wee
listen me baby
I have been recieveing threats by some gazoolians(gaza Hooligans), who are saying
"gaza mi sey"
"bwoy y u do the dj so"
MOVADO RUN-HOW HIM FI WIN

and even a male member in the zone said, "mi waan yu low mi man"

but anyway, i will clean the slate and tell u how  feel about the clash in my honest opinion

OVERVIEW-it was boring, not like a classic clash between bounty and beenie, or super cat and ninja, or even merciless and ninja......it lack creativity, it wasnt organised, and the crowd left ppl wondering in a state of "WTF was that" some said made their verdict while others said it was a draw and they need a remtach...

MOVADO-he never came prepared or he didnt have enough firepower, he was nervous and he was using psychology to "win the war" so to speak, but it was his first time in a clash...he somehow gained the courage in the ending, which had most ppl believing he had won, he made use of whatever lyrics he had and he got the "forwards" especially when he took advantage of the "mother" part in whch he gave a good counteraction...u cud tell by the crowd...but he did well to stand his ground.

KARTEL-on the campaign of the war, it was clear that kartel was well prepared. after all he is seen as the baddest and most lyrical dj in the dancehall industry, he was the crowd favorite and the war to him was like a GIANT crushing a ant..he came out in a war attire, which i give him credit for and he counteracted movados tunes well, however it was the last stages of the clash which i find that kartel started recieveing boos, right afer he dissed the bandsmen and then he reffered to movados mother which then saw boos getting stronger and then he made the ultimate mistake by saying"but mi nyam punnany"(for some reason ppl dont talk about these points that much)...i think he didnt go hard enough to destroy movado, even though movado never gave him a chance....he used the coffin stint...which went one up in my book...that was creativity-BUT it looks like he lost composure in the last part of the clash

however they are questions which still puzzle me

1-if kartel was the baddest going in the clash, then without a doubt, shouldnt he be the winner, why is it still a question,"WHO WON THE CLASH"

Next-Kartel said the bandsmen were walking off the stage, and i cud still here the music playing in the background, so who was playing then? ghosts?

3- why did movado walk off knowing he had the upper hand in the clash at that point

4-i watched three different crowd versions of the clash, all from dfferent angles, one at the fence, one to the right stage and another at the left stage...all on youtube...i heard alotta loud boos for kartel from supporters who were cheering him, wat caused dem fi switch pon di dj so?

i hope some sensible ppl read this thing and make sense out of all of it...wheter u are gully or gaza

-- Edited by gamepun at 11:01, 2008-12-30

-- Edited by MZJ on Friday 25th of June 2010 08:30:48 PM

RUE WAPPEN TO YOU, FROM WAH DAY YAH PREE EVIL........
CAUSE ZONE COME EEN LIKE A BAH A RICE FULL A $@#$% WEEBLE

RUE:

nuh know enuh pun nuff a dem fi get shot & hung.
 jus some fool a try look a hype but wait till mi slap dem wid a pipe

PUN
from mi dem pon zone, dem full a dem self. dem all a ask gamepun whats next.....
but all who nuh rate mi and yuh can go kiss a wasp nest.......

RUE:
all the best fi the rest.
just a pree mi test.
like the mod got angry about ma post
but wen a done rue mek him head toast.

pun:

dem a internet gangsta, think dem tuff like steven segal and chuck norris.......
rite now to how mi head hot, it nuh mek sense dem chuck nuh risk

rue:

go eazy mi gantsa nuff a dem a gorilla. claim dem full a cash and talk bout high rolla
 dem breed gal ah cah buy nappy, much less a strolla

pun:

a must phone card vendor dem, dem only b free fi flex and full a nuff chat..........
when dem deh pon zone mi have dem gyal a hotel a gi back shot

rue:

all some big sissy gal de roun d place
waah tek on naz ppt rue and a trace.
tell me suphn d man fi get the drawz title
but its gona b a war wen mi rise mi ryfel

pun

a dat wi fi start do, how dem fi diss the synergy queen, dem full a %&%* and cyaah afford fart......
lyndo pass the pick axe stick, mek we gi dem more hits than a billboard chart

rue
cough and spit woie mi choke to bluudklort.
boi claim dem drive x5 bmw but a pust hand cart

pun:

lmao nuh seh nuttin babes watch dem run when mi fly chrome.......
fi get money dem a bun dem and dem a get more touch than a iphone

rue:

dem a liv a luue life like l.a lewis.
come inna di chat a bhave like a pusi walla wis.

pun:

rite now babes mi sick a dese b*m**oklaat newbie............
weh dem did deh when mi a run weh some ppl, dem nuh know who me be

rue

noe sa. dem wusa dan aids and cancer.
not even god can be them sponsor
wi have dem a run in a circles like compass and potractor
call dung a public if derz any unavailable docta

pun:
we a use poetry  fi silence in violence ,
 we naah gi dem nuh more a wi time,
pun and rue 09 bonnie and clyde partners in crime

(Intro)
NOT NICE, the boy run like a wounded dawg
bruk usain record, doee run, barber boy doe run
di boy dress up like police, an a run like tief
doee run, barber boy doe run
Big yard

(Chorus)
We a di last man standin, rifle shot move the gully bankin
Gwan a yuh barber shop an trim, nex year nuh do nuh more dan sting
We a di last man standin, a bare big mad ting gaza man bring
Me nuh coward like bounty an him, log on pon youtube watch d damn film

(Verse 1)
Lisa Hype
Barber boy embarra** him fans, mi cya believe him run wid him bans
Him sing 1 tune 2 time, wen teacha run out wid a million
Gaza shub out the casket, so 2009 nuh mek nuh more plans
Shoot mi shoot him infront a adams, shot bite him like mad ants
Weh yu dress up inna police suit for? Mi neva see nuh police man go war
Mi run out inna full camouflage napsack full a clip 2 bl**dk**t SLR
Yu bring 2000 man go sting, an a jus shorty mi bring
But wen u see a bare tings, u run like usain a beijing

(Chorus)

(Verse 2)
When mi run out pon jamworl gaza
Boy confuse tun fool get mawga
All a tell mi seh fi kill the barber
Di boy stamma wen him see missa palmer
Mi get a K from vagga from dela vega
Wen mek chiney man skin black like naega
Mi kno weh u live cuz donia a yu nex door neighba
A mi di hol a dem p**sy deh fraid a
Wen barber run out wid him fake gun
Who a rail up like fans a stadium
Di ten bus load a fren weh him bring, but everybody weh pay come
Tell me seh dem a punk, a wa do killa gay son
*lo** a run like usain a stadium
Ratchet inna neck mi a shub it way dung
EEEH everybody lay dung

(Chorus)

Di boy run like a wounded dawg
Bruk usain record, doee run, barber boy doe run
Di boy dress up like police, an a run like tief
Doee run, barber boy doe run

(Chorus)

Notnice di puussy do three song but me ago kill it wid one
cuz me mek up tingz pon tracks but me a talk facts
U seh me chat shiit but u nyam shiit from county to county
dats why di toilet paper name bounty
kick me kick down ninja man but u run when lenard seh howdy

CHORUS:
U cya mek nuh K clap a clap a clap a clap u nuh badman
mussi clap u ago clap wid u bludclaaat hand
puussy u thief piece piece a spragga benz song
and a put it inna one fi diss di gaza badman
u inform pon johnny, mice & ratbat
and haffi run weh from seaview weh u come from
and a call man chatta box any weh me see u killa u me a shot a box

VERSE 1:
How u fi seh u nuh wah gyal weh freaky, killa weh used 2 nyam milk puussy weekly
shorty never tell di puussy ntn bout nuh pee pee, but angel tell everybody seh u suuck it like sweetie
ramping shop u cya style yes, mi nuh seh ntn bout spice me seh spice breast
u gyal peaches weh me used to fuuck seh u nyam under har till u belch wen it digest (burp)
u a chat fuukry facts me a talk killa u career look dark
from jamaica to new york u suuck too much puussy and di gyal dem a talk
cadeen from havendale seh u a shark, regular she shiit inna u mouth and fart
battty mouth killa nuh give me nuh gun talk, which banana clip a mussi banana stork

CHORUS:

VERSE 2:
puussy pathologist a da name deh di teacha derive, cah me fuuck gyal to death fuuck till she revive
inna sibreeka pum pum u mek a nose dive, gun$hot inna u goat face me a force five
if u see battty inna di center u faggy, a bling dawg brief u tek off a nuh baggy
when me tun gyal back way mi nuh see nuh battty, if a dat u a look fah look up inna di shotty
u know u shouldnt diss calabar puussy, u pick up gun$hot from rice bag & ratty
a nuh ntn if me mix up breast wid patty, every man love breast from him a baby pon di titi
listen back di school song style, dont fuuck pon di school bus me tell di child
kill u ears clog up wid marshall c0cky oil, di teacha a nuh pedofile
virginity song mek every gyal smile, me a reminisce bout when me was a child
if har parents wah watch mi nuh care, me a sit down inna saddle and a ride couple mile

CHORUS:

VERSE 3:
puussyclaaat & bumbboclaaat a di same ting, so puussy and bumbbo a di same ting
so me nuh fuuck battty cah mi nuh peter king, bounty deh pon di tape inna di mansion wid him
true angel go sit down pon a next man peg, killa u go hear and fra$$ inna u head
u gah di gyal yard go shiit pon har bed, who dont believe kartel ask angel
a seven years u deh u believe it, and it come in like seh u never seed it
u shudda know seh u tongue cya bring nuh pickney, as beenie get har him breed it
talk bout free scholarship a u need it, u see u name pon bulla and cya read it
u see u name pon puussy and go eat it, killa u dead addi defeat it

CHORUS:

-- Edited by Ryan_g23 on Saturday 15th of August 2009 09:45:22 PM
(intro)
gi mi a futuraaa
di ghetto waan know have none
likkle gal wey a thirtheen
tun baby maddaa
every juvenile
seh badda
dem feel like fi di hot grabba
youths wey a seventeen
nuh hope nuh dream
big yard

(chorus)
the life wi live
it harden dem all
that's why dem fight ghetto youth
more and more
but memba

we go on and on and on
memba we go on and on and on
we go on and on and on

(verse 1)
memba when mi granny used to tell mi seh
god will help you if you help yuhself
mi believe but mi black so mi tell miself
it nah go come easy
not even wata wid a slice of bread
many hungry night mi haffi go to bed
but mi read a part inna di bible seh
ghetto youth joy come it in di morning

(chorus)
the life wi live
it harder dem all
more and more EMPIRE

we go on and on and on
GAZA we go on and on and on
we go on and on and on

(verse 2)
many homeless people sidewalk fi bed
juvenile a stop light a walk a bed
so mi bun di green and mi bun di red
no JLP no PLP
mi love mi life a mi nuh waan fi dead
so mi nah buss no coppa nor buss no led
cah mi read a part inna di bible seh
ghetto youth joy come it in di morning

(chorus)
the life wi live
it harden dem all
more and more EMPIRE

we go on and on and on

(verse 3)
ghetto youth
wise up yourself
to the system
dont be no victim
society nuh like wi
dem waan tek weh wi powa
from the gaza
spit cornaa
dem nuh waan see NotNice and Mr. Palmer
have moneyyy(moneyy)
hey no nooo

(chorus)
the life wi live
it harden dem all
more and more EMPIRE

we go on and on and on

(intro)
gi mi a futuraaa
di ghetto waan know have none
likkle gal wey a thirtheen
tun baby maddaa
every juvenile
seh badda
dem feel like fi di hot grabba
youths wey a seventeen
nuh hope nuh dream
big yard

(chorus)
the life wi live
it harden dem all
more and more EMPIRE

we go on and on and on
Hey huggins dem bwoy deh a nuh tugz some likkle fool diss dem dem cya talk me and me dawgz dem roll any violation nah talk a di teacha adidja Chorus: You cudda dead me dont like run so me nah go nuh weh without my own without my own without my own me nah wait till night come down me just nah go nuh weh without my own without my own without my own me a di last man standing last man standing cah me dont like run me dont like run me dont like run and when you see gaza a party come test if you think me leff my own me leff my own me leff Verse 1: Hey popcaan when badman a party me nuh leff me fat shorty gaza nuh boxer and me nuh have black belt inna karate danger will mek you disappear shortly from me a likkle bit a bwoy inna khaki no man never too back talk me (no sah) addi wudda start world war 3 and dis a nuh stucky you cya bawl cree you betta seh weh you seh mek me do weh me wah fi do seh weh you seh mek me do weh me wah fi do do weh me wah fi do do weh me wah fi do Chorus: You cudda dead me dont like run so me nah go nuh weh without my own without my own without my own me nah wait till night come down me just nah go nuh weh without my own without my own without my own me a di last man standing last man standing cah me dont like run me dont like run me dont like run and when you see gaza a party come test if you think me leff my own me leff my own me leff Verse 2: Hey you cya diss adidja di teacha di man dem a gaza will rise every creature and deliver the beef to your door like toppings pon a dominos pizza how you fi hype and you never know lisa something ago like and me know seh a nuh visa visa rhyme with freezer you nah go heaven cuz you wasnt a believer you never believe me head hotter than fever thats why you seh weh you seh mek me do weh me wah fi do seh weh you seh mek me do weh me wah fi do do weh me wah fi do do weh me wah fi do Chorus: You cudda dead me dont like run so me nah go nuh weh without my own without my own without my own me nah wait till night come down me just nah go nuh weh without my own without my own without my own me a di last man standing last man standing cah me dont like run me dont like run me dont like run and when you see gaza a party come test if you think me leff my own me leff my own me leff a di teacha adidja

Aidonia - Day & Nite Lyrics

May 12, 2009
Started By skendon15 Comments
Intro

*takes in weed*
*cough*
yo
ight

VS 1

wi smoke di weed day n nite
spliff inna mi mout
lita inna mi han
mi spliff it affi stay alite lite
i love di weed i always got sum gra**
an a smoke some archie
weed an it dun too fass fass
now look at diss
3 a clak inna di mawnin mi fi a sleep
but mi a look a spliff spliff
an a hunt di weed inna di worl
neweh it deh
yeah
tell keke seh is a gran bag mi seh
cause i smoke di weed so much

CHORUS

evryday an evry nite
i gotta smoke weed no coke
mi feed pan gra** like goat
grabba affi inna my weed
caaause
ital weed mek mi choke
pull on di hott grabba spliff 
sometime it mek mi throat dry like drought
love di weed so much
evryday i gotta smoke weed no coke
mi feed pan gra** like goat
grabba affi inna my weed
caaause
ital weed mek mi choke
pull on di hott grabba spliff 
sometime it mek mi throat dry like drought weed no coke

*takes in weed*

VS2

weed a di bes ting to mi life
a believe
cut up di weed pan di board
pick out di drop leaf
mek sure seh it don have di seed
get a nice piece a grabba
di happy leaf
di one weh ave di cola like ackee leaf
red up mi eye like pink eye
a disease
high grade tickle mi nose
mi affi sneeze
mus fra** caw di weed baaaaad
an mi pull it off fass
wa mi race it fa
di weed 
weh strong like weightlifta
mi lite up di weed
an it mek mi head spin like seh
it inna wan cake mixa
inna di ashtray di spliff brews
weh mek bad brain heavy like six shoes***
yea
one pull is a quick booze
a di spliff weh rik go lite**
di weed weh green like kryptonite
wat a spliff suh nice
feel like im in di sky
di spliff weh rik go lite**
weed green like kryptonite
feel like im in di sky
evrydayyyy

CHORUS

OUTRO?

*blows smoke*
rite now mi fi booze enuh******
shoot wi shoot people
bwoi wen wi fra** enuh
yo
kla klam
poi
buss dem up

VS3

yo 
me clap it up
an squeeze up
dat beat up dat
clap it inna bwoi hed
mek *lo** leak up top
yo 
body get fcuk up 
bone bruk up
like is a teacup drop
kneecup chop 
12 gauge 
3 buck shot
buss up head
*lo** leak up top
me stuff shot 
inna belly
nah ease up dat
an people seh
me mus stop
mi rise up di ak fi miself
an guh fi di shotty fi
coughity 
shotty pebble bun skin acidy
*lo** flow like cassidy
dem fall like 
bowling pin
bullit bullit
bore him skin
wen di glock dem a beat
dem a drop dung a street
a nuh we a drop dung a street
chat dem a chat seh
hey
weed n grabalicious

return of di don nh

-- Edited by skendon on Wednesday 13th of May 2009 02:57:15 AM

-- Edited by skendon on Wednesday 13th of May 2009 04:33:08 PM

-- Edited by skendon on Monday 18th of May 2009 08:31:09 AM
boi flex
dem gyal a gwan wit bear sumtin
hmmmmm
i tell u
this girl

girl ur sumting
got a hold on me
yeaaa
this girl is so
this girl(whoo)
yea

chorous

yea she hold on pon mi
and she nah wan fi let mi go
she grip mi wit di muscle
and doe want fi let mi go
girl let mi go(let mi go)
but she no wah fi let mi go
mi affi fi ask wah make u grip me so

verse 1

she make mi say
girl yes u hold mi tight
yes u grip mi right
she make mi say
girl u make mi wan fight
no hold nobody after tonight
she make mi say
girl yes u hold mi tight
yes u hold mi right
she make mi say gir ir ir ir rl
u hold mi in dis wor or or or orld
jus mi name she hear
she wan kno who am i
wats in my heart
she say please dont can i
sneak inna jeans
show u wat it means
and mi kno she say understand i
every step she tear up mi calcani
so much gyal wah whine up pon i
she say di man ah yard treat her like car
every night wipe her down wit shamai

chorous

yea she hold on pon mi
but she no wah fi let mi go(let let go)

verse 2

gyal u have di stikity and di gripity
gyal u hold mi u hold mi u hold mi
to how she go down n come up
gyal u control mi
u hold mi u hold mi
ah jus trough how she move
yea
she hot like fire
ah dis ah gyal she nah coldy
wen she say she nah wear nutin
she make mi get horny

chorous

yea she hold on pon mi
but she no wah fi let mi go

bridge

she hold mi tight
she hold mi
she hold mi
she hold mi
she hold mi
yessss
garrison gyal hold mi
di garrison gyal dem hold
uptown girls dem hold mi
new york girls dem hold mi
connecticuit girls dem hold mi
she control wen she say she nah wear nutin
she hold mi
she make mi feel hold mi
she hold mi
she hold mi
she hold mi
she hold mi
mi neva believe
she hold mi
(intro)
hey bishop
badmind a di wickedest disease
it worse than cancer
(tell mi why you seh so)
it cause things like these

(verse 1)
friends turn enemies
grow together
fight together
share any dreams
why you want fi see mi die
by any means
you tell di Feds bout machines and jelly beans
yuh badmind
fi di benz wey a money green
a di browning legs you waan come between ih?

are a true you hear di bank
tell a aks if mi bankbook
using steroid like di rugby team
a really dat you waan mi dead fah

(chorus)
(you call it)
jealousy
(some call it)
envy
(some call it)
grudgeful
yankee style
playa hata
but we seh
BAD MINDDD
yardiee seh
BAD MIND
(you call it)
jealousy
(some call it)
envy
(some call it)
grudgeful
yankee style
playa hata
but we seh
BAD MINDDD
yardyy seh

(verse 2)
friends turn enemies
from di basic school to di primary
to high school then to thugs wall finally
remember the first weed we smoke a Miss dottie(we pass out)
suga wata from Sista P
we skateboard and get di cherry from di blista tree
waah change now from di baby we to Mista we
through mi mek links like di chan dem pon mista t
show Trailer a load da money mi a pree

(chorus)
(dem call it)
jealousy
(some call it)
envy
(some call it)
grudgeful
yankee style
playa haters
but we seh
BAD MINDDD
yardiee seh
BAD MIND
(you call it)
jealousy
(some call it)
envy
(some call it)
grudgeful
yankee style
playa haters
but we seh
BAD MIND
yardy see
BAD MIND

(verse 2)
mi cyan believe
(mi cyan believe)
seh you a pree fi take mi life although we used to be
like a family(like a family)
mi know your modda your fadda
and the bredda you should have it proud of me
mi cyan believe
(mi cyan believe)
seh you a pree fi take mi life although we used to be
like a family(like a family)
you let mi down
weh you get dem feelings deh from

(chorus)
(you call it)
jealousy
(some call it)
envy
(some call it)
grudgeful
yankee style
playa haters
but we seh
BAD MIND
yardy see
BAD MIND
(you call it)
jealousy
(some call it)
envy
(some call it)
grudgeful
yankee style
playa haters
but we seh
BAD MIND
yardy see
BAD MIND
BAD MIND

-- Edited by cescojam on Monday 6th of July 2009 01:59:25 AM

-- Edited by cescojam on Tuesday 14th of July 2009 03:20:26 AM

(kartel)
yow green viel a gaza government
gaza rifle a claat
boy gun park and bere turn dark
b*m**ohole shuda neva make d war start
me murder u b*m**oclaat

(jahvinchi)
me kuf dey so  kaf dey so
any way d boy walk
d eagle a pitch like hawk
bullet bite dem up him think say a shark

(kartel)
miller 99999

(chorus)

(jahvinchi)
rifle shot shot bubblin over and over
middle day me a claat it nuh need no pull over

(kartel)
da war ya neva stop

(jahvinchi)
teacha me eva strap
wid to clip tape up and two more wid extra shot

verse 1

(kartel)
hey
me a nuh boxer
me a trigger squeezer
me no love piece not even pizza
all when 10 000 police a
look fi jahvinchi and d teacha
me still a get rifle a cuba it easier
plus like how me nuh have nuh visa
but any boy dis gaza procedure
b*m**ohole a fi lay down pan di freezer

(jahvinchi)
any way them turn mi a go fi dem
an mi nu play mi no chat mi no nuffi dem
coppa fi de little dirty dog and di puppy dem
P**y cud a go way to di lard me a duppy dem
boy a chat to much mi a fi buss him head
kill all di boy way say him no fi dead

(kartel)
way u think miller 9 go for make the f**ker spread marrow, face paste on pan di wall like butter bread

(chorus)

verse 2
(kartel)
not nice rise the gun and select it
a no chinse k a ariabian make it
step pan dem ends and wave and wet it
no body nuh escape peer pan get it
whole a dem a sham and a nuh day damn get it
tru me done nuff god career and rek it
whole a dem a talk say addi a di hell boy
but if addi a di devil a so satan set it

(jahvinchi)
dem hear the rifle beat and a run up and down
when dem turn dem run up pan gun
singa blinger go rise up sum gun
mek sum boy *lo** run
marrow fly and pitch on pan di ground
one day before de fenaral come
me go pass tru a nine night done
people a fling way the fry fish
a fling way the rum
all de part a soup dey a ground

(chorus)

-- Edited by kichan on Monday 13th of July 2009 01:56:32 PM
A war dem a bawl fah,
How yuh fi war wid di Gaza?
See it say a war dem a call fah,
Mi rise up di Lama an shell dung yuh corner,
Di K kick off yuh head like a baller,
Clip bend up like f**kin banana,
Use di rifle an shell dung yuh corner,
Member Gaza turn ur endz inna goner!!

Chorus

Mi run yuh dung inna yuh,
Sky blue Nikes,
Gunshot a go,
Fly thru tripe,
Rifle points a buss yuh chest turn yuh inna mesh,
Coppershot a,
Fly thru eye,
When yuh turn yuh pick up a,
Drive thru prize,
Usually mi wuda,
Ride two bike,
From yuh diss di link den yuh know yuh dead inna di day or right tru night!

Verse 1

Shot a clap, shot a clap,
When di drive by van stop,
Gal a run man a drop,
When di six pance start clap,
Shot enter forehead an exit head back,
Man ketch dem coward an a dash weh dem strap,
Bwoy tek weh yuhself,
Gun inna a hand an mi a clap it inna bwoy head.

Chorus

Sky blue Nikes,
Gunshot a go,
Fly thru tripe,
Coppershot a,
Fly thru eye,
Drive thru prize,
Usually mi wuda,
Ride two bike,

Verse 2

Mi nuh fraid a dem bwoy deh,
Tell dem bwoy deh fi bring back dem nine deh,
Bout yuh just mek a duppy wid yuh nine,
Yuh mean yuh just mek a duppy wid yuh mind,
Real badman weh stay pon time,
As a bwoy violate we give yuh di dolla coin dem,
Mi a real badman weh a knock it inna bwoy head,
Send family fi join dem,
Hold my rifle like mi lady,
Bare man a bawl like a likkle baby,
Rifle fling bwoy marrow all bout,
*lo** run like chicken gravy,
Mi mek bwoy head buss out inna di miggle a di road an run like Aileen Bailey,
When my gun clap bwoy get gunshot,
A nuh if, nuh but, nuh maybe!
Whe me do?

Chorus

Sky blue Nikes,
Gunshot a go,
Fly thru tripe,
Coppershot a,
Fly thru eye,
Drive thru prize,
Usually mi wuda,
Ride two bike,

A war dem a bawl fah,
How yuh fi war wid di Gaza?
See it say a war dem a call fah,
Mi rise up di Lama an shell dung yuh corner,
Di K kick off yuh head like a baller,
Clip bend up like f**kin banana,
Use di rifle an shell dung yuh corner,
Member Gaza turn ur endz inna goner!!

-- Edited by Shottess (Mod) on Wednesday 9th of September 2009 04:00:29 AM
PUN:

"ALRITE F.U.C.K.E.R.S!!!!!!! EVERYBODY GET PON DI GROUND, NOT EVEN SECURITY A GO BE YUH LIFE SAVERS"
RUE LOCK THE DOOR ANYBODY SEE TEK WEH DEM SELVES LIKE RAVAS KLAVAS

RUE:

AIGHT PUN.....

PUN:

NOW LISTEN UP PPL, THIS IS A HOLD UP, SO SAY UR PRAYERS AND MEK U CONFESSION..........MY PARTNER AND I ARE SUFFERERS, WE ARE THE PRODUCT OF A RECESSION

RUE:

H3Y GAL WEH D BLUUDKLORT YA GO  SIT THE FUUK DOWN! THIS AINT N0 FICTION.
B4 MI SHOOT OUT YO MARRO & CAUSE AN IMPOSSIBLE MEDICAL CORRECTION

PUN:

DONT EVEN TRY A THING!!!!!!THROW ALL GUNS TO THE LEFT, DONT UNDERESTIMATE THE TEAM...............
EMPTY OUT POCKETS AND PLEASE THROW IT IN THE BAG LIKE FABULOUS AND DREAM

RUE:
LADIES YOU GOT 5 MINUTES TO TAKE OF ALL UR JEWELLRIES
AND PL@CE ALL PHONES ON THE COUNTER, NO TOM-FOOLERIES

PUN:

TELLERS IF U EVEN THINK BOUT PRESS THE BUTTON UNDER THE COUNTER? THESE BULLETS U GET SOME...............
SO JUST CO-OPERATE AND LET EVERYTHING SLIDE LIKE A ERICCSON

RUE:
H3Y GUARD BOI M0VE OVA YASO & FAST TO!! BEFORE MI GOD SEAL YUH FAITH
PUN WATCH DEM P.U.S.S.Y YAH, MI A GO MEK SURE THE SAFE GET REGULATE

PUN:

HEY GYAL TEK OUT ALL WEH INNA DI VAULT DROP INNA DIS, WI NUH WANT NUH ACTION............
NUH BADDA WID NUH BAWLING.JUST LET IT FLOW LIKE TONI BRAXTON

RUE:
YOW PR3TTYPLUSTAX GIVE DA b!$%h DE ALLUMA ASAMBA
THE BAG MEK SHE PACK ALL CELL PHONES AND JEWELLRIES AND GET TO STEPPING LIKE LA BAMBA

PUN:
RIGHT NOW ANYTHING A ANYTHING, MY SON HUNGRY AND MI NAAH GO DI POOR WAY...........
COME EEN RUE BLUDc**t CONSTABULARY FORCE DEH A DOORWAY

RUE:

YOW KERN SPENCER YU TINK U ST@RT BAWL  YET ANNUH LIGHT BULB SKANDAL AMOUNT
DISSA BOI (kick) GET UP AND TRANSFER ALL CASH TO MI ACCOUNT

PUN

GIRLS LETS GRAB HOSTAGES, LADIES AND GENTLEMEN, THANK U FOR CO-OPERATING WID US.SORRY FOR THE TRAUMA WE HAVE GIVEN YOU......
RUE, ZONE NUH READY FI PART FEW..DIS R.A.W.S.E MUST CONTINUE

PART FEW COMING SOON

-- Edited by gamepun on Saturday 29th of August 2009 04:50:16 PM
PLEASE WHOEVER IS IN CHARGE, GIVE THE YOUTHS A CHANCE, A DAT WE A PREE
WE WORK TOO HARD, POST TOO MUCH THINGS AND STILL CYAAN GET VIP

WE FEEL UNDER-PRIVILIGED LIKE A WEEDMAN WHEN POLICE RAID YUH
NUH TRU WI CYAAN DESIGN BANNERS, INFORM PON PPL OR PLAY PON RADIO

YUH ALMOST GI LEAH MODSHIP, A LUCKY THING MI NUH E-MAIL HAR A FAT BOX
IM TIRED OF READING PPL'S CONVOS 24/7 IN THIS BLASTED CHAT BOX

IM NOT ASKING FOR SELF PITY OR FORGIVENESS, NIETHER DO I NEED TIME-OUT
IF U DELETE THIS, UR CENBSORING ME FROM SPEAKING MY MIND OUT

I DONT NEED PROPS, CAUSE REALLY AND TRULY, PPL ABUISNG DEM AND LOSING EM
PATRICK HAS BEEN A MEMBER SINCE THE DAYS OF JOHN THE BAPTIST AND JESUS IN JERUSLAEM

OR WAS IT BETHLEHEM, I CANT TELL, NO TIME FOR SUCH FACTS BIBLICALS
MY MIND CANT RIBBIT-ALL, BUT STILL TRU POETRY I TRY TO REMAIN PIVITOL

I COULD BUY MY VIP IF I HAD DOUGH BY THE BAKERY SIZE STACK BY TEN TRAY
ON THE ZONE I  WANT TO LEAVE A MARK LIKE GRAFFITI WALLS  WID DI TIN SPRAY

WID ALL THESE CREWS, ZONE NEEDS A SUB-DIVISON, GIVE THE LEECHERS SOMETHING TO BITCH ON
MARTIN HAD A DREAM, NOW HERE COMES THE VISION, SHEM AND PAIN  IN POSTING COMPETITION

IM JUST HAVING FUN, WHO WAAN LAUGH FEEL FREE, NUTTIN TO RELLY FUSS, TRY TO ADJUST IM SO RELIGOUS
BLACKBEATZ A LIVE LIKE HIM DEH PON HIGH SEAT, MEMBA WAH REACH MS THOMAS P.u.s.s

ALL I WANT IS MY ADMIN RIGHTS, MI NAAH BADDA A SOUL, MI RESPECT ALL A UNU THE MOST
AND BY THE WAY WE NEED SOME POETRY CONTEST AND SCOOTA WANTED A GOAT REARING POST

TWENTY FIRST DESERVE IT TOO EVEN IF UNU GI HIM AND FUSS ME
ME AND DJ NAZ A FRIEND NOW SO WHO DI RAWSE CAN CUSS ME 

hahaha

-- Edited by gamepun on Thursday 2nd of July 2009 02:16:44 PM

-- Edited by gamepun on Thursday 2nd of July 2009 02:22:38 PM
Stephen da gyal deh belly too flat and too even
hey bludclaat gyal heaven sent u B
me need me family me love me baby
can you give me a baby me need me family
you fi breed before you even leave

(and and and thats why) come ya gyal mek me mek you belly swell
buddy come free pu$$y nuffi sell
gimme you number fi you digicel cuz a long time you wah breed fi kartel
you tell me you man seh you nuffi run none and you nah give him bun
354-7211

(and and and thats why) From you come a me yard me done know weh you a pree
me ask if you need something you cya speak
me know you dont come fi watch TV
me done see a fuuck you wah skin out di tight pu$$y gimme
whenever you feel something a crawl inna you belly
put your lips pon me ears and sing
kartel come breed me (seh dat again) kartel come breed me
(weh you nah do) me nah go dash weh you baby
(you will) no me nah go dash weh you baby (alright then)
(alright) no me nah go dash weh you baby

Come ya gyal mek we have a little fun me have a million ways fi you tun
if me choke you when me a cum you fi stand up and tek fuuck dont run
me buddy ask you pu$$y a question gyal you ever fuuck wid a gunman
c0cky a drop inna you pu$$y like b0mb (b0mb)

Stephen da gyal deh belly too flat and too even
hey bludclaat gyal heaven sent u B
me need me family me love me baby
can you give me a baby me need me family
you fi breed before you even leave (and and and thats why)

come ya gyal mek me mek you belly swell
buddy come free pu$$y nuffi sell
gimme you number fi you digicel cuz a long time you wah breed fi kartel
you tell me you man seh you nuffi run none and you nah give him bun
354-7211

-- Edited by Ryan_g23 on Thursday 9th of April 2009 03:52:35 AM

MAVADO-SWEETEST TIME(lyrics)

July 26, 2009
Started By cescojam3 Comments
Intro

hi girl
why wont u come over
i can see ur lonely
ur my next door neighbour
u dont have to sleep in da dark(girl)
jus come on into my room

chorous

ah di sweetest time
wen di sun gone in
rain ah fall
and de moon start shine
she doe wah wear nuttin
????? god give her di sweetest whine
she say ah mi alone alone alone lone can
mek she feel fine
she call mi phone line
same time

verse 1

wen she cruise pon it
kick off her shoes from it
ah 1 man she choose from it
she get couple bruise from it
up and down
round and round
shake it around
mi love how u round
move ur body to da beat of the sound
she give a pasa pasa like da street inna di town
girl
go on it(x2)
girl
go on it(x2)
girl
g0(x7)

chorous

ah di sweetest time
wen di sun gone in
rain ah fall
and de moon start shine
she doe wah wear nuttin
mek she feel fine
she call mi phone line
same time

verse 2

hey let mi tell u bout dis girl dat i kno
how she whine so crazy
and she jus like my flow
how she whine and whine
and she go pon di car top
di middle of di sun ????
dont stop
mi admirin(whoo)
girl
mi admirin u
dont stop
tick tock
tic tic tock front tock
dont stop
mi admirin u(whoo)
girl
mi admirin u
dont stop
go girl
he he he

chorous

ah di sweetest time
wen di sun gone in
rain ah fall
and de moon start shine
she doe wah wear nuttin
mek she feel fine
she call mi phone line
same time

bridge

please dont stop
english ladies
dont stop
japanese, chinese girls dem
dont stop
dont stop
african woman
dont stop(x3)
jamaican woman
dont stop
barbados, trinidadian ladies
dont stop(sexiness)
porturican girls
dont stop(x2)
gwan again from top

chorous

ah di sweetest time
wen di sun gone in
rain ah fall
and de moon start shine
she doe wah wear nuttin
mek she feel fine
she call mi phone line
same time
out clear, russian
ah ja vinchi, everyday i
pray i, know that jah will guide my way

through me know, mi friend dem from mi foe
jah mek mi know, so mi ask him fi guide them though
cause a prayer a day will chase dem away
dem a wish bad but a love me say
i know that jah jah, jah will guide my way

pagan wah see me dead but me a carry on
everyday me say a prayer and me chant a psalm
me have faith inna me prayer me nuh fear no man
thats why dem nuh scare we , jah jah near we
so jah jah please guide gairy,
cause anytime we a rise we head dem wah tear we
big yard see it clearly, the reason why dem badmind
ah through dem lazy

me walk pon the earth but me don't wah walk alone
no me don't want walk alone
every day man a carry gun , fi mek a poor mother scream out
lord, a sorry sound
dem kill dem a lady, dem nuh care bout the woman
the pickney ,nor baby
water the money wey the .....pay me
thats why me ask jah walk near me

pagan wah see me dead but me a carry on
everyday me say a prayer and me chant a psalm
me have faith inna me prayer me nuh fear no man
thats why dem nuh scare we , jah jah near we
so jah jah please guide gairy,
cause anytime we a rise we head dem wah tear we
big yard see it clearly, the reason why dem badmind
ah through dem lazy

Intro
Aidonia & Addi have a laugh

Addi: ahh mia tell u star ah joke dis jahkno star yow ah di teacha inno weh diddy
deh weh u seh diddy
Aidonia: weh mi duh

Chorus: hahaha we laugh and shat dem nuh run we walk pass an shot dem gun pop off an shot dem , dem carve pon shot den look like shark attack dem haha we laugh and shot dem shotty nozzle buss off get saw from ax den dat lock aff man oxygen fass dan tracksmen ........ dnt kno wat he sed dere mate fill dat in 4 me sum1
repeat x1

Aidonia : drive up pull up sit inna di vechs ova di passenger di 4 5th inna di seat infawma talking lipping and dem leak wen mi buck dem up bullit ah clip dem pon dem beak bullit ah move like it skipping on di beat shoot in ah dem head like its pipping on the street rite ya now me sittin ah di beach wid a spliff inna me reach fone call baby missing from di creech(ring) gi dem it fi drink afta mi piss inna di bleach bullit ah full dem up ah lef dem fist inna dem feet u flipping on di teacha shat ah piss inna yu teet lef u jaw red like yu gyal kissing on yu cheek rubba handle yh gripping affi sweet fi knock it an watch yu *lo** dripping on di sheet yu vomit up green like chicken patty meat wen mi crash di swiff inna di jeep.
(weh mi duh)

Chorus

Addi: donia yu kno sick inna him head it tall come wid essential
hahah teacha buss out wid laughter rise up di k gunshat cum out it afta inna him gyal head mi open ah tek den mi kill miself hahaha ah joke mia mek wid di rachett and rifle and rope wia step coppa mek yu holey like a pope u ah check ropes turn round your neck like a boat wia deck ayy aidonia bet seh ah di chrome yaa tek no yu fulla dawg like only ah vet  wen diddy move to di grung yu ting ah stone ya get wuss if ah him an ......... rasta croney ah step wid di new klashnikov weh lav show mi ah death(laughter) ah joke dis mi rise mi wont miss it hopeless yu run shat twist u like rope twist mi kill bwoy an dike but mi prefa inna di day play run out wid di ak and deh pon hahahaha

Chorus

any1 feel free to add missing lyrics caz i couldnt get all of it it was quite challengingsmile.gif so feel free to fill in the missing lyrics thanksgfgf6buz

-- Edited by steppz at 17:12, 2008-08-14

GAZA STAR STAR STAR

IF A WAR MI READY WHEN U READY FI GO BEAT IT (BEAT IT)
FLY THE FIRE PIN AND RELIZE IT
ANY WAY ME SEE U HEAD GUNSHOT  A PIECE IT
D AK AND THE MAC 90 DEM DONE GREESE
RIFLE 2 LOVE POLICE CANT COM FI EET
CAUSEEEE FROM ME GUN POP OFFFF
BOY LIFE LOCK OOFFFF

SO DEM FI KNORE DIS

(CHORUS)
ANY WE ME DEM MI A DUN DEM (DUN DEM)
MI POP OFF ME BERRITA AND BUN DEM(BUN DEM)
BOY f**kING HEAD A BUSS
WHEN THE GLOCK A WORK
YES A TODAY A U JUDGEMENT
ANY TIME U SEE WI A HIM HAVE THE GUN DEM
NISA READY FI BUN DEM AND DUM DEM
FROM MI A LIKKLE BWOY ME A GO SCHOOL WID MI GUN INNA MI LUCNH PEN?

BOUT THEM WANT DIS THE GAZA FATHER
ME GENERAL, ME DADS ADIJAH PALMER
MI A BEG U PLZ NO DESITE? DA WAR YA
CAUSE NUN A DEM P**Y DEY NO BAD WHEN THEM CROSS CASAVA
ME 45 NA STICK INNA FACE
DATS WHY MI HAFFI LEFF A FULL CLIP INNA CHASE
ME NO NO HOW THEM RATE THE BARBA
AND DEM CATCH DIALIA A *u*k THEACHA HOOD PAN THE GAZA

WAR START
ANY WEY WI BUCK UP IT A GO f**k UP
MY GUN NO FRIAD A SCREW FACE NITHER CUT UP
NEW VERSION AK WAY CANT BRUCK UP
ONE SHOT OPEN GUT UP
FLY TRU BACK BRUCK UP

BIGYARD THUGS DEM NO PLAY WID PEOPLE
EVIL WID THE EAGLE INNA THE TINT UP VICHLE
DRY BY SHOOT UP D BLIND A CREEPLE
AND WHO A PEEP GET TREAT 2
(GAZA WAR)

(CHORUS)

DEM BOY NO KNORE BOUT WAR
AN LOOK WHO INNA CAR WHEN MI FOOT IT PAN THE TAR??
GUN LOAD CHEST COVER WID BERE KEVLAAAA
RACHET INA LEFT RIGHT HAND A S.L.RRRR
SPOT THE P**Y AT THE BAR
KMAR RISE THE 10R
CLAP IT INNA FACE HIM DEAD HIM GIRLFRIEND RRR
BEFORE SHE CAN SAY GAZA
RACHET INNA LEFT BREAST TO HER MAKER ME SEND HER??

MIDDLE DAY KILL A EMPIRE THING
LENG PRESS TRIGGER TEL HIM BRUCK THE FIRE PIN
TRU THE CHURCH WE A TAKE IT ALL WHEN THE CHOIR SIGN
FROM INFORMER DEADR START THE IYARIN
GAZA THUGS DEM NO PLAY WID PEOPLE
EVIL WID THE EAGLE INNA THE TINT UP VICHLE
DRY BY SHOOT UP D BLIND A CREEPLE
WHO A PEEP GET TREAT 2
(GAZA WAR)

(CHORUS)

IF A WAR MI READY WHEN U READY FI GO BEAT IT (BEAT IT)
FLY THE FIRE PIN AND RELIZE IT
ANY WAY ME SEE U HEAD GUNSHOT  A PIECE IT
D AK AND THE MAC 90 DEM DONE GREESE
RIFLE 2 LOVE POLICE CANT COM FI EET
CAUSEEEE FROM ME GUN POP OFFFF
BOY LIFE LOCK OOFFFF

SO DEM FI KNORE DIS

(CHORUS)

WRITTEN BY KICHAN GAZA STR8

-- Edited by kichan on Tuesday 28th of July 2009 09:35:06 PM

Nuh Fraid - Vybz Kartel

January 17, 2009
Started By TROYYY6 Comments
(Intro)
Devil's Advocate,
Steven arch evil,
Gregory Park, rise every gun inna yuh sight, how dem bwoy de a move so?
A talk mi see dem a talk, mi use gunshot buss dem f**king head,

(Chorus)
P**y,
We nuh fraid a people,
A to di K wi spray yuh Vehicle,
Shot pointed like dressmaker needle,
A gunshot fi gunshot an if a death a just dat but mi naw back!

P**y,
We nuh fraid a people,

(Verse 1)
Anywhe my gun cyan go mi naw go,
Man like mi whe do killin fi joke,
laugh an buss off yuh *lo**claat throat,
Infront a di police dem a di airport,
Yuh waan see mi squeeze it like a remote,
Lef pure dead body, spent shell, gunsmoke,
People say, da bwoi deh a tek coke,
Inna head copper inport marrow export
Mi jus waan know say mi clip full,
watch dem a circle me how dem so bad,
Mussi tink a crowd head a open like cupboard,
Innocent war dis mi nuh know nuh god,
All when police say mi wanted,
Me prefer dead like man dan live like coward,
From mi a likkle bwoi mi a slaughter people, nuh cow, nuh goat, nuh hog!

(Chorus)
P**y,
We nuh fraid a people,

P**y,
We nuh fraid a people,

(Verse 2)
Mi nuh fraid a chucky,
Mi nuh fraid a Jason,
Dem gun yah wi mek yuh softer dan mortar without di mason,
Bwoi *lo** run like di wata inna di pipe without di basin,
Buss him head u tink a grape when dem find him him favor raisin,
(Dry up)
Bury an rotten,
Dat dead an nearly forgotten,
Cum a pose inna marina like say copper fraid a cotton,
Steven,
Nuh pree nuh chattin n'even latin,
Watch wha happen,
Full a strap'n like mi go Lat'n America go shop'n,
Watch me,
When we travel marrow dash whe pon di gravel,
Head a open like a novel,
Tell di judge puh dung di gavel,
Unravel di murdah case,
Yuh lose di battle, free di shackle,
Sign or die mi lawyer, missa sapple from big apple tackle.

(Chorus)
P**y,
We nuh fraid a people,

P**y,
We nuh fraid a people,

(Outro)
Gregory Park
Di P**y dem a talk,
But mi nuh fear dem
A talk mi see dem a talk
Mi use gunshot buss dem f**kin head..

mek mi kill di dog

July 1, 2009
Started By kichan9 Comments
gaza me seh enuh

(ruf ruf ruf)
yow wa do  *lo**claat dem alliance monguel dog ya
(gunshot!! ew ew ew ew)
(twins of twins: so u shoot all the dog dem)
how u mean
yow exfactor
a da riddim ya u ge me fi kill off d whole a dem P**y dey over dey suh
death sent tanks
its a gaza war
nuh?
a shawn strom enuh
(twins of twins: talk to me bout d dog dem now d dog dem u shot!!)
gaza me say

(chorus)
teacha mek mi kill di dog
im coulda pa wid d lard
me a put im ina d moug?
shot a red ina head
ina brain it a spread
dem catch the  barber and chase ina bed
dats y
(gaza we say)

well da war ya cant stay till later
bullet fi chase any way ina jamaica
bout dem a real mckoy and dialia use im tongue like tiolet paper
wait wa P**y whole u think me a waiter
shot cause me hear u a f**k wid daseaca
bout im a float pan 1000 dollar bill and a micheal manly dey pan the paper
bout it bear way the browning rag
have him teeth pan her jars like tag
d barber say him bad if him badd why u never shot u brother way a fag
xfactor
way chase cross a study
fi yam buddy and ubby
d barber a hype wid one browning ina him range and da girl *u*k off every artist buddy

(chorus)

wa dem a deal wid
wa wa do flexing
shallow P**y hair like xsedring
next thing
y grandspen x him
him go f**k jorge p den jorge p guh sex him
bling 30 year old virgin
want dis d teacha hhhmmmmm wrong thing
a no razor and hair me a bring
f**k up bling cuts while u have the barber a trim

we kno wats in u brown bottle
a u brown modle cause she pis enuh u hennessy

ever body every body kno the barber a fake
dry him teeth pan P**y like ape
all niki z pis ina him face
we a fi kill d dog

(chorus)
gaza we say*2

BEFORE THE BEENIE MAN, THE VYBZ KARTELS, VADOS AND BOUNTY KILLERS
THERE WAS THIS BAD MAN WHO TALK BOUT BILLIE JEAN U WUDNT MINE BEAT IT WHEN U HAD THE THRILLER
REMEMBER THE TIME YOU HEAL THE WORLD U WUDNT STOP TILL YOU GET ENOUGH
YOU WERE THE MAN IN THE MIRROR WHTER BLACK OR WHTE, THEY ROCK WTH YOU AND THATS TOUGH
FOR SOMEONE WHO WASNT CONSIDERD DANGEROUS U WERE STILL A SMOOTH CRIMINAL
AS FOR MY  LIBERIAN GIRL EVEN THOUGH SHE'S OUTTA MY LIFE BUT FOR ME ITS  HUMAN NATURE MINIMAL
SHE WAS A PYT THAT MADE ME SCREAM BUT THIS TIME AROUND SHE WAS A DIRTY DIANA
2 BAD THAT "LITTLE SUSIE" DONT CARE ABOUT US AND TREAT ME LIKE A STRANGER IN MOSCOW IN NO MANNER
AS FOR YOU MJ WITH UNBREAKABLE HISTORY I SEE YOU WANNA BE START SOMETHING FROM B4 OFF THE WALL
U DID A EARTH SONG, IT MADE THE WORLD SPEECHLESS, HEAVEN CAN WAIT BUT U WERE GONE TO SOON, THAT ALL

RESPECT IS WHAT U EARN, ITS YOURS FOR THE RIGHTFULLY TAKEN
U KISS ASS B4 U KICK IT, ITS YOURS IF YOUR FORSAKEN

SEE ITS ALL DONE IN TIME, HONOR, GRATITUDE, APPRECIATION IN PRECSION
SOME SELECTORS CANT GO CLOSE TO COMMERCIAL UNLESS THEYRE INFRONT THEIR f**kING TELEVISION

SOME PPL INTERPRET POETRY IN FORMS OF HATRED AND HAVE NO VALUES, BUT THATS JUST HOW IT GOES
ALL THEY CAN DO IS DISRESPECT AND TALK BEHIND THEIR LIKKLE LAPTOPS ON ONLINE RADIO SHOWS

TODAY IS FATHERS DAY, CMON NOW WHY CANT WE GET ALONG AND DONT PREE EVIL
THEIR FURY BURNS LIKE MATCHES LIT IN A DRUM FULL A DIESEL

HELL HATH NO FURY LIKE A WOMAN'S SCORN LOL, BU THEY ARE FIRE BREATHING DAMN DRAGONS
THERE ARE SOME THAT BEG FRIENDS AND HAVE ARMIES FOR HIRE LEADING BANDWAGONS

MY POETRY IS THE BLUEPRINT TO MY INNER FEELINGS, SO I DONT CARE IF THEY GUESS LESS
THEY COULD BE BOLD AND BEAUTIFUL, THEY CUD END UP IN A GENERAL HOSPITAL FOR BEING YOUNG AND RESTLESS

SO BLESS TO ALL WHO SHOW SUPPORT U KNOW LIFE HARD SO WE UNDERSTAND THE SITUATION
DONT BLAME ME IF SOME TAKE THIS WRONG, ITS THEIR CONSCIENCE THAT GIVES THE INTERPRETATION

SITTING HERE THINKING ABOUT MY TRAGEDY, FLASHBACKS, THINGS TO REMINISCE
A FRIEND GAVE ME THE IDEA BUT ITS REALLY HARD TO WRITE THIS

THE LOVE OF MY LIFE AT HIGH SCHOOL, THE ONE WHO IS MY LUCKY CHARM
THE GIRL I MET WHO WAS IN FRONT ROW WHEN WERE IN FIRST FORM

TOO MUCH MEMORIES, WRITTEN ON THE WALLS OF MY MIND, ITS HARD TO LOOK BACK
IF I CHECK ALL MY NOTES I WUD FIND UR NAME DRAWN IN THE BOOK BACK

I WONT SAY UR NAME, IF I DO U MAY SUE ME FOR DEFAMATION
BUT WHY DID U LEAVE ME IN SO MUCH PAIN AND IN A STATE OF ALMOST COMPLETE DESOLATION

I WASNT IN FOR THE HYPE, THE KISSES. OR EVEN THE FREE f**k
I GAVE U ALL AND U TOOK MY HEART, AND U AND UR FRIENDS PLAYED KEEP UP

I BOUGHT U VALENTINES GIFTS WITH THE MONEY I GOT WHEN I WENT TO TOWN
NOW WHEN I LOOK BACK AT IT I WAS A CERTIFIED AWARD WINNING GYAL CLOWN

IF U SAY I FELL IN LOVE THAT'S A LIE, I BROKE MY ANKLE WHEN I FALL
U TOLD YOUR MOM THAT U WERE NOT THERE WHEN I TRIED TO CALL

MY FRIENDS TOLD ME "SHE A TREAT U LIKE DOG" SO I WAS JUST A LONER
MY LOVE WAS WORST THAN BLIND, ITS EYES WERE GOUGED OUT WHEN IT HAD GLAUCOMA

I WAS THE YOUTH WHO WALK WITH U AFTER THE SCHOOL, I WAS WAY PAST HUMBLE
BUT U WANTED SOMEONE ELSE, SO THAT'S WHY U f**kED UR UNCLE

HE GAVE YOU MONEY, JEWELERY, FOOD, ALL THAT A DRUGGIST WUD MAJOR
ALL I HAD WAS A HEART, SCHOOL BOOKS, AND MY LUNCH MONEY NOT MUCH TO SAVOR

SO MS LADY, THANK U FOR RUINING MY LIFE, U WERE A BITCH BEHIND THAT PRETTY FACE
I HAD ALL THE ORIGINAL CD'S I GAVE YOU, JAY-Z, BIG,PUFFY AND MASE

I LEARN THE VALUABLE LESSON IN LIFE AND THAT'S TRUST NOBODY
U GAVE ME A BROKEN HEART WITH 2 YEARS OF TEARS AND POEM AS MY HOBBY

-- Edited by gamepun on Tuesday 23rd of June 2009 01:18:47 PM
Dear Gamepun

ever since ive known u, youve been nothing but a real curse
ur friends talked u into leaving me, they are all fools like april 1st
u must be numb, when it comes to me u have no feelings
to me? im just another fan like those spinning in ur office ceilings
Ive been more than a friend to you, u were actually sumthing
i may be the # 1 yes, cause im actually next to nothing(zero)
when im calling u, its like customer service, thats how quick u switch to the nextline
and the only time u give me money is immediatley after sextime
i pictured wedding bells, and flowers and kisses at our marriage
u dont even want to look at me, after i had a miscarraige
im giving up, i will find a job, even if i have to scrub floors till my knees-hurt
no more crying, i will turn the page, its time for a rebirth

sincerly urs

I WANT HER TO BE FREE SO I ALLOWED HER TO HAVE HER OWN WAYS
BUT SEX AFTER SEX, I NEVER KNEW IT WUD COME DOWN TO THIS DAYS

SHE WAS HAVING MY CHILD, I WAS FILLED WITH COURAGE, HAPPINESS AND HUMOUR
GOD THANK U FOR THIS DAY THAT I WAS BLESS WID LIKKLE BABY PUN JUNIOUR

I NEVER KNEW THAT MY WORLD WUD CHANGE THAT THESE ARE THE THINGS I RATHER
TO BE LOVING TO HER AND ALWAYS BE TEHRE IN THE FUTURE AS A LOVING FATHER

I KNEW SHE WAS THE ONE FOR ME, FROM THE FIRST I SAW THAT LADY
SHE GIVES ME JOY, AND WHAT BELONGS TO CESAR SHOULD BE GIVEN THATS A BOY BABY

SHE HELD HIM IN HER ARMS AND SAID THANK U GOD WHEN SHE LOOK UP IN THE CEILING
AND ZONERS, THAT WHEN YOUR BELOVED GAMEPUN GOT THIS FUNNY f**k UP FEELING

IT WAS MORE THAN A FEELING OF STUPIDTY, IT WAS MORE LIKE ZEALOUS
HE GOT ALL THE CARE AND I DIDNT GET NONE, I WAS BECOMING JEALOUS

IT WAS AS IF MY BASTARD CHILD HAD POISON MY ROOTS TO THE GARDEN OF EDEN
SHE DIDNT COOK NO DINNER BUT MY SON WAS LUCKY TO GET HIS f**kING FEEDING

I CANT GET SLEEP AT NITES, LIKE TRANSPORTING MAD PPL, THI KID WAS DRIVING ME CRAZY
I WAS DOING ALL THE WORK, ITS NOT LIKE I WAS SITTIN AT HOME BIENG LAZY

I HAVE TO BE SLEEPING AT WORK , ITS LOCATED IN THE CITY THEN
THE LIKKLE f**kER IS AT HOME LAYING DOWN *u*kING OFF HER TITIES DEM

MI MORE STRESS, WATS WORST, ITS IN RECESSION AND BAD INFLATION
MI CYAAN EVEN GET NUH SEX, BUT MI NAAH GO GO-GO CLUB, MI PREFER STICK TO MASTURBATION

HE'S MY LITTLE BUNDLE OF JOY THO, EVEN THO HIM GIMME HELL-YU SEE
WHY WUD I BE BADMIND MY LITTLE SON, THATS CRAZY JEALOUSY

-- Edited by gamepun on Saturday 20th of June 2009 12:14:49 PM

*DELETED*

-- Edited by gamepun on Friday 10th of July 2009 11:48:49 PM

-- Edited by gamepun on Saturday 11th of July 2009 06:59:41 AM

-- Edited by gamepun on Friday 11th of September 2009 02:18:27 PM

*DELETED*

-- Edited by gamepun on Friday 11th of September 2009 02:10:16 PM

Have you ever felt this way?!!

February 27, 2009
Started By Talented12 Comments

smilecrybiggrinfuriousconfusewinkblankstareawwhmmyawndisbeliefdohevileyeashamed

Chu, a wha happen to me???
More while mi feel like seh i'm going crazyyy!!
U neva feel sad???
Until it seems like seh a mad u a mad!!
Tsss, more while mi shame...
When dem a give mi beautiful Jamaica bad name,
Mi feel grieve!!
When mi hear pon di news seh a 12 year old a breed.
Sometime mi fraid,
So til mi affi bawl and call out jesus name!!
Right a now mi vex
Mi feel like fi send out some f*ck up texts...
Hmm, u neva confuse??
When everytime dem a talk bout child abuse pon di news?!
Yea, i do get upset
When some yute a try use dem head pon mi just fi get sex!
A wha? u feel pity bout wha happen to miss loo pickney?
Gosh, It sick mi!!
Fi know seh a man a try rape a likkle bwoy pickney!!!

i think i could go on and on....
bless!! (maybe a part 2 a come up not sure)

OH WHAT A DAY PPL, WHEN RICH FOLKS START BRING IN HOMELESS IN THEIR HOME
WHEN LEECHERS START GIVING BACK AND BECOME VIP'S ON THE ZONE

WHEN YOUR ABLE TO WALK FREE WITHOUT THINKING BOUT BORDER LIMIT
OH WHAT A DAY WHEN BADMIND DOESNT EXIST FOR EVEN JUST ONE  MINUTE

THE DAY WHEN WE NUH DOWNLOAD MOVIE, WE GO THEATER TO CATCH A QUICK FLICK
THE DAY WHEN KARTEL AND VADO TAKE THEIR FAMILY IN EMANCIPATION PARK FOR A PICNIC

THE DAY WHEN WE WALK TOGETHER AS JAMAICANS, NO FINGERS, HEADS, BELLS OR FIST
A DAY WHEN SUFFERATION WAS A THING OF THE PAST AND NO LONGER SEEMS TO EXIST

WHEN I DONT HAVE TO WAKE UP 8 AM TO BE AT WORK, JUST BE HOME, WATCH TV AND CHILL
THE DAY MY MAILBOX IS EMPTY AND NOT ONE SINGLE SOLITARY LIGHT BILL

A TIME WHEN I GO OUTTA ROAD AND NOT HAVE TO HEAR "MY YUTE A CHU U NUH KNOW, BARE THINGS"
A DAY WHEN I CAN HEAR THE WHOLE JAMAICA GIVE BEENIE AND BOUNTY 100% RATINGS

A DAY WHEN YOUNG PPL SAY"f**k EVENING CLASS!!! IM GOING TO OXFORD, HARVARD AND YALE"
BUT LIFE IS NOT MEANT TO BE THIS WAY AND WE WILL FOREVER THINKING THAT DAY IS A FAIRY TALE

-- Edited by gamepun on Saturday 25th of July 2009 10:09:45 AM

WHY EVERYBODY VISIT JAMAICA AND YET STILL THEY SAY IS A f**k UP COUNTRY
WHY UNGRATEFUL FANS LISTEN DANCEHALL AND YET STILL THEM HAVE THE HEART FI DIS BOUNTY

CAUSE THEY BITE THE HANDS THAT FEED, SO HE BECOMES THE NOTORIOUSLY MOST HATED
WHY IS THE ARTIST THATS CONSIDERED THE MOST LYRICAL AND HARWORKING IS THE UNDERATED

WHY IS IT MOST ZONE MEMBERS NUH GI LYNDO HIM PROPS AND STOP TREAT HIM LIKE A BUFFOON
WHY IS IT SHAWN STORM, DOZA MEDICINE AND RUSHAN ARE GOODYEAR IRON BALOON

WHY IS IT THE VIRTUAL PROGRAM A KILL THE DJ SECTOR
WHY NAZ HAS TO BE THE ONLY FEMALE THATS SYNERGY SELECTOR

IN OTHER WORDS, WHY MORE FEMALES CYAAN REP THE GIRL POWER LABEL
AND STOP BEING VICTIMIZED BY WHATS ON MUSIC VIDEOS ON CABLE

WHY JPS CYAAH RECONNECT YOU IMMEDIATLEY, THEYRE OUT HUNTING VERDICTS
BUT IF YOU TEK LONG FI PAY, DEM KNOCK YUH LIGHTS OUT LIKE TREVOR BERBICK

WHY EMBASSY MUST TURN WE DOWN AND SOME PPL GET BANDOOLOO VISA FI U.S 2 GRAND
AND WE CLAIM INDEPENDENCE AND YET STILL MIAMI IS HEAVEN FOR CUBANS

WHY IS IT SOME PEOPLE WONT CREDIT MICHAEL JACKSON EVEN THO HIM INNA WEIRD CLASS
BUT YET STILL DEM PRAISE A AREA LEADER WHO HIDE A BLACKBERRY UP HIS ASS

IM SPEAKING THE TRUTH, SO I DONT GIVE A DAMN, WHO GET DISS YET
WHY TITUS USE TO DISS MODS AND NOW HIM A KISS ASS FI GET RESPECT

SOME PEOPLE WANT GRATITUDE BY THE POUND,THEY DONT DESERVE A TAD YET
WHY LEAH WONT LEAVE PPL ALONE, TURN OFF HAR PC AND BOUNCE LIKE A BAD CHEQUE

WHY ZONERS GRAVITATE TO GOSSIPS, SUSS, PASSA PASSA AND ALL THAT FART
WHY MORE PPL CYAAH PREE MORE DJ'S, DESIGNERS, POETS AND PRODUCERS, THATS WORK OF ART

SOME OF YOU MIGHT SAY, A WAPPEN TO GAMEPUN?? HIM A LUUU, MY MIND DRIFT A BLISS
BUT THE TRUTH IS WHY CANT PPL COMMENT ON THINGS OTHER THAN KARTEL AND VADO DISS

WHY BADMIND PPL SO ARROGANT TO ME, DEM NEED FI LIGHTEN UP LIKE A BLEACHER
WHY GAZA FANS SEEM SO CONFUSE WHEN MI GI PROPS TO ADDI DI TEACHA

WHY DID IT TAKE ME 32 POEMS ON ZONE FOR YOU TO REALISE THAT IM SENDING A MESSAGE TO ALL
GOD BLESS TO ALL WHO READ THIS, THEY WILL NEVER WITNESS GAMEPUN FALL

-- Edited by gamepun on Saturday 18th of July 2009 09:29:41 PM

IM CRAZY, STUPID, IM THE POSTER GIRL FOR PSYCHO, IM NOTHING BUT PURE EVIL
IM WORST THAN SMALL POX, OR GONHHOREA, IM LIKE A WALK IN THE PARK WHEN IT COMES TO MEASLE

WHO CAN I f**k AROUND TODAY, THE TRUTH IS I HAVE NO LIFE
YOUNG BOYS ONLY WANT ME CAUSE IM THEIR MEAL TICKET TO A FORIEGN WIFE

HOW DARE THAT BITCH CALLED ME A TRANNY, IM A LADY, AN ANGEL, A STAR
NOW I HAVE THEM SCARED TO DEATH, THEYRE AFRAID TO PUT UP A AVATAR

I NEED TO BE LOVED, WHY CANT U PPL LIKE ME AND ACCEPT ME FOR WHO I AM
B4 I GO IN UR MYSPACE PICS, PUT ON PORN SITES AND MAKE U MY SACRIFICIAL LAMB

IT DOESNT MAKE SENSE YOU TRACK ME, MY IP ADDRESS IS OUT OF SIGHT
THEY SAY WHEN UR BLACK, STAY TO THE BACK, BUT FOR ME? IM WHITE SO NOTHING GOES RIGHT

AT NIGHT I STAY ON FACEBOOK FOR HOURS, IM SO LONELY AND DEPRESS YOU DONT KNOW THE FEELING
I KNOW SOMEDAY MY ACTIONS WILL CATCH UP TO ME AND I WILL BE IN A BOX STAIRING AT THE CHURCH CIELING

EVERYONE TAKES ME FOR A JOKE, GAMEPUN IS ASKING WHY DONT I BE LIKE A BAD CHEQUE AND BOUNCE
WELL YOU CANT STOP ME AND EVEN IF I GET BAN I WILL HAVE MULTIPLE ACCOUNTS

DONT U UNDERSTAND ME DAMMIT!!! I NEED FRIENDS, IS THAT TOO ODD??
NOW THIS GUY NAME DJ TINBEEF IS BLAIMING FOR MAKING HIM LOSE HIS JOB

I CRY AT NIGHTS, I HIDE IT FROM MY SON, OH CMON NOW, IM JUST A SAD HUMAN
I NEED TO BE LOVE, IM TIRED OF BIENG A SIMPLE WHITE MAD WOMAN

Gal A Run Dem Head - Erput

January 17, 2009
Started By TROYYY8 Comments

[Intro:]
John nicky seh yuh fi gaah yuh bed
A wah do some boy seh dem a gangsta an dem gyal ave dem a spin dem like a ball,
A wah happen to some guy

[Chorus:]
Seh dem a gangsta an dem gyal a run dem head
Tell dem wen fi touch di street wen fi gaah dem bed (yea)
From mi born nuh gyal neva run mi head
Nuh clown mi like nuh pinkey panther nor nuh barney nor nuh fred (yea)
Yuh nuh ere seh gyal a sidung pan dem head
Gyal a beat dem inna dem face because a gyal a run dem head (yea)
Nuh gyal caaah run mi b*m**oclaat head

[Verse 1:]
Mi seh nuh gyal
Caah seperate mi from mi fren
Shi cudda pretty from di root go right back to di stem (yea)
Nuh gyal cud neva mek mi shoot mi fren mi mek di talk girl listen follow what mi recomend
Mi bend some message mi send to some boy weh a flex like dem a di catty an dem girl a di men
Shi all a drape dem infront a dem fren
Touch 9 o'clock shi tell him go in before 10
Mi fine out seh nuff a P**y walla wiss
Some watch dem gyal an chat dem gyal & follow back her go piss
Dem a group up well a me dem love fi diss
Shot wudda bus b**** wudda drop tings wud b kris (mi mek dem kno)

[Verse 2:]
John seh him a badman a who him waah fi crown him tru him ave 2 duppybat itch up roun him
Wen him a wash draws wi in di street roamin wen him a get some raasclaat lick from him brownin nuh gi him nuh pipe pass it roun him di way him girl treat him mi know seh dat she grouns him yuh got a fren an yuh don't see nuh man in him don't bun nuh spliff wid him
Don't jamm wid him
Inna dem face draws a fling inna dem mouth gyal a rub up the P**y ring
Yuh feel seh
Mi wudda waah par wid him
Much less fi go drive up inna car wid him (alrite den)

Mi seh nuh gyal
Caah seperate mi from mi fren
Shi cudda pretty from di root go right back to di stem (yea)
Nuh gyal cud neva mek mi shoot mi fren mi mek di talk girl listen follow what mi recomend
Mi bend some message mi send to some boy weh a flex like dem a di catty an dem girl a di men
Shi all a drape dem infront a dem fren
Touch 9 o'clock shi tell him go in before 10
Mi fine out seh nuff a P**y walla wiss
Some watch dem gyal an chat dem gyal & follow back her go piss
Dem a group up well a me dem love fi diss
Shot wudda bus b**** wudda drop tings wud b kris (mi mek dem kno)

I am a hustler 4 Life

June 5, 2009
Started By shawndj2 Comments

Artiste: Andrew & Wada *lo**

Intro

I got my mind on my money

Got my money on my mind

Hustle hard every day gotta stay on the grind

Gotta stay on the grind, gotta work hard for what's mine (yea yea)

Chorus

Wada: I am in the streets like every day hustle hard so mi must get pay

Weh mi say? Money mi say, want fi hear everybody say (la la laa)

Andrew: Yea in the streets mi a trod it one a way chant a psalms keep

The pagan a way, weh mi say money mi say, want fi hear everybody say (la la laa)

Verse 1

Wada: Hustle hard every day, mi just haffy tek a risk

A twenty year straight if dem whole mi with this

But mi want house weh big and mi want car weh criss

No true mi come from the ghetto dat no mean mi worthless

Diamonds pon mi wrist, millions inna chest

Pure hot gal mi want cause mi nah go back no fist

Mi want nurses, lawyers, waitress and actress

Mi want fi hear everybody say (la la laa)

Andrew: I keep my head to the sky and prepare for them shooters

I'm a hustle till I die giving praise to the Ruler

Mi haffy mek it cause I ain't no loser

Ghetto youths dem dying for life to get cooler (yea)

Any time mi bruck a serious thing cause

Mi girl and youth dem want the finest set a things

Money mi know fi bring it home inna the Brinks and

When mi reach everybody just a sing (la la laa)

Rept. Chorus

Verse 2

Andrew: I represent for the gangsters, natural-born thugs

Real hustlers gotta sell music or...

Yea we never touch in the street without...

And when we rolling in the hood yea wi rolling on dubs

Girls dem greet wi with kisses and hugs

Man a Rasta yuh know wi no -like buggs

Represent for the crips, represent for the *lo**s

Mek mi hear everybody say (la la laa)

Rept. Chorus

Repeat intro (Wada)

(intro)
yeah yuh know
weh you seh this one
reachin out to mi empress yuh know
we love forever bless
oh yes
listen

remember back in the days
back then when I had my ways yeayeh
the way you holding me
when we stick tougheter too we all agree
hey

(verse 1)
it's unbelievable
I find you so divine
I wanna be with you
to di end of times
I gonna stay right by your side
to di fadda come get mi
and there's nobody else for me out there
so please don't let me

(chorus)
me and you
got this special something yeah
me and you
me and you
me and you(me and you)
me and you

(verse 2)
mrs. love it's a bliss this love
dont run away from me to will miss this love
dem try fi diss this love
cyan twist this love
JaH JaH know that heart that exist this love
trust in this love
said I lost for your love
bad mind outta road try fi crash dis love
dem cyan touch this love
so it must be loved
it must be loved hey

(chorus)
me and you
me and you
me and you
me and you
me and you heyyy

(verse 2)
I know we fight sometimes
but then we find a way to make it right
I know we trying and trying
that means ?? neva die
I neva felt like this before
no no no no
cyan get enough of you
you always gimme more
hey yeah
mi empress
so divine
lioness
ohh yeah yeah
always be there
show no fear
I'm always there
oh yes
mi empress
oh yes yes yes

(chorus)
me and you
me and you
got this special something yes
me and you
got this special something
this special something
this special something yeah
me and you
got this special something yes
me and you
me and you
got this special something
di special
you special
special

(outro)
bless me empress
ah you well waan now a kiss and caress
forever yes yes yes yes
oh yeah
I real love yuh know
royal love
blessings from above

From mawning we a hustle and put we all in
When we work we nuh pree no stallin
From mawning yeah
A so we stay we never ever change (never ever change)
We never ever change (never ever change) noohooho

No we never switch
No we never miss
No we never hitch none tall
Cause we haffi rich
So Steven go mix dis beat over dis vocal
We nuh take not a talk from nuh snake inna gra**
Try stop we paper we take it to heart
Hate an a talk dem fake from de start
But we still a head straight to the top

From mawning we a hustle an put we all in
From mawning yeah
We never ever change (never ever change) noohoohoo

[Verse 2:]
A soh we say we nuh change none at all
Fi get it we never do notin strange none at all
Bag a gyal a road a fi we name dem a call
But dat nuh mek we stray none at all
No, we move on build some new song
Stick to di right nuh try fi do wrong
Haffi set di ting for when we get we new born
Badmind we prove wrong

From mawning yeah

[Verse 3:]
Yeah
Mi never change fi nobody
And mi nah go change fi no money
Mi nuh play no games
Cah mi only put mi trust
Inna de one weh above mi
Mi never change fi nobody
And mi nah go change fi no money
Mi nuh play no games
Cah mi only put mi trust inna
Yeah

From mawning yeah

[Outro:]
Never never, never never change [x8]

Yeah, a so we stay we never ever change (never ever change)

SEAN PAUL_PRESS IT UP_LYRICS

July 10, 2009
Started By maxx1 Comments

Intro

Spz yo yo fi d gyul dem

Say when you ready girl

When time you want it come get it

Let let me set it girl

Take care ah you like ah medic

Chorus

Cah when you press it up

See the way you wiggle it girl

You mek mi stress it out

So mi cannot wait to caress it

When when you press it up

Say the way you moving it girl

I cannot get enough

When yuh feel mi push it puh press it up

Verse 1

Baby, let mi see yuh juss move that body cah yuh do this everyday

We do this everyday (everyday)

Let mi see you get crazy

Gyul doh hold back nuttin just keep it stong cah you doh play

My girl cah we doh play (we doh play)

Say when the riddim ah bounce gyul yuh keep perfect time

And you ah mash up my mind

When you wine, when you wine

Gyul yuh body keep looking so fine

And yuh doh stop run through my mind

So mi wah come press it pon yurs, so you can press it on mine.

Chorus

Cah when you press it up

You mek mi stress it out

I cannot get enough

Press it up

You mek mi stress it out

I cannot get enough

Verse 2

Girl watch yuh hold up

And yuh stand up and pose up

When I wuh feel it, press it up close (press)

Come press it up close

Gyul yuh get man pose up

Wanna take you home, get you inna d zone and give you the most love

Give you the most love (most love)

Listen me girl if yuh hear wut mi say

Gyul you fi wine pon d head

Like you deh inna mi bed

Den gyul if you accept the leg

And no bother worry no fret

Im gonna give you this thing you will never regret

Chorus

Cah when you press it up

You mek mi stress it out

I cannot get enough

Press it up

You mek mi stress it out

I cannot get enough

Verse 3

Sp say biggin up the girls dem dat fat sexy dat who shoulda know

Say d gyul dem round and sexy

Dem who love say line up inna row

First class girl get mi pass

When dem ah shake dem ass an take it low

This is dancehall music baby

Riddim hit ah bounce and shake that below

Say when you ready girl

Leh let me set it girl

When you ready girl

Let let me set it girl

Chorus

Cah when you press it up

You mek mi stress it out

I cannot get enough

Press it up

You mek mi stress it out

I cannot get enough

(Intro)
Oh oh oh oh shoododo
Oh oh oh shoooo
Most people never notice that all dem want and need is right in front dem eyes
if only they could see shoooo

Hes never satisfied no matter how hard she tries to make him feel like a king,
she stays home alone, she cooks and she cleans ..
shes a good woman but he dont know..
(chorus)
i wish i had someone like her just to show how much shes worth
and if i had someone like her i would work to erase the hurt
ill never take for granted all u give to me to find a virtuous woman is not easy
sometimes love is blind sometimes we see and ringing in my head is what my mama tell meeee
wanty wanty no getty getty getty no wanty huh
wanty wanty no getty getty getty no wanty huh huh
wanty wanty no getty geety getty no wantyyyyy
wanty wanty no getty getty getty no wanty

Verse 2
Hes never satisfied no matter how hard she tries to make him feel complete
She believes his lies, he does no wrong
in her eyes hes her mr right

(Chorus)
i wish i had someone like her just to show how much shes worth
and if i had someone like her i would work to erase the hurt
ill never take for granted all u give to me to find a virtuous woman is not easy
sometimes love is blind sometimes we see and ringing in my head is what my mama tell meeee

Verse 3
Youve gat to show show show her how much you love her show show show her grow together show show show her how much u need her grow grow stronger together

(Chorus)
(intro)
tadatadatdadtatadadtadtatda
cure again
come to give you more again yeaa heey

(chorus)
you'll never find
no one in this lifetime to love you like I do
so neva mind
things could people say that I neva hurt you
you'll never find
no one in this lifetime
so neva mind
that time I'm

(verse 1)
baby lay your head to rest baby(baby)
let just put love to the test baby
and let love lead the way
if we will be lead
join our hearts mind and sould keep us together

(chorus)
you'll never find
so neva mind
you'll never find
no one in this lifetime
so neva mind
that time I'm wind

(verse 2)
when time comes around
and no ones around
I'll be there with you girl
in silence your soul
time after time tings
pardon you down
but I will still love you love you
a friends say that you are not sincere
your friends seh perceive with care
but you see and feel the real missing me
well love is meant to be
a friends say that you are not sincere
your friends seh perceive with care
but you see and feel the real missing me
love is meant to be

(chorus)
you'll never find
so neva mind
you'll never find
no one in this lifetime
so neva mind
that time I'm wind

(verse 3)
baby I'm for you
you for me
it's meant to be(it's meant to be)
exactly how it is
when you are here with me
nothing exist
true love is what it is

(chorus)
you'll never find
so neva mind
you'll never find
no one in this lifetime
so neva mind
that time I'm wind

DEMARCO-IT'S OK(lyrics)

July 17, 2009
Started By cescojam3 Comments
(intro)
yeah
no matter where you are in the world
always gonna be my girl
uh uh
yeahh

this is for my woman woman my woman yeah
this is my story
listen

(verse 1)
when we first met
I was going crazy for you
our eyes connectin
baby it was over(baby it was over)
(yeah)
the way you kiss
that mi fallin for you baby(fallin for you)
girl you drive me crazy you do
so true
yeah

memories of
me and you together(me and you together)
told that we couldnt separate from each other(separate from each other)
nooo
you're so close to my heart
but you're so far
but
no matter where you are you're my boo
oh nooooo

(chorus)
you're so far
far away
didnt wanting
to be in this way
I know there's gonna be a better day
it's ok it's ok
you're so far
far away
didnt wanting
to be in this way
it's ok it's ok

(verse 2)
(until then)
I'll be waitin girl for your love
for your love
for your love girl
cause that's all I'm thinking of

well I think bout breaking up fight ??devil
becah mi have dem always home
yah go come back round to me
becah??? level
so baby girl come and get your love
no badda make it worry
yeah you nuh put it pon your brain
because ? jump and a play
fi get some of your lovin girl yeah
mi walk over up million storm and a trillion rain yeah

(chorus)
you're so far
far away
didnt wanting
to be in this way
it's ok it's ok
you're so far
far away
didnt wanting
to be in this way
it's ok it's ok

(verse 2)
(until then)
for your love
for your love girl
cause that's all I'm thinking of

MUNGA THE PRAYER LYRICS

Lest I forget remind me
if I get lost please find me

Most high Jah Rastafari almighty Selassie-I king.
Emmanuel Marcus Honourable.
So much things to give thanks for I dont even know where to start.
So I come before thee with a very grateful heart.
And in this Gideon I will always play my part.

If I ever forget to give thanks Jah please remind me,
If I ever get lost please find me, and stand beside me
Rastafari Almighty
If I ever forget to give thanks Jah please remind me,
If I ever get lost please find me, and stand beside me, to protect and guide me.

Cause Im so blessed
and I wont stress
I know Jah loves me I wont guess
Pagans may talk plus Jah knows best
Theyre trying to stop me but I wont let them
Be a threat to I
nor even get to I
nor step to I
Rastafari protect the I
and King Emmanuel bless the I
With more words of truth cause Marcus Garvey a prophesy
Red, green and gold on my right hand
I will praise the king as long as I can
He made me and I can
Praise Rastafari and let the world know
Bun fire like an inferno although
Ive learned from all life lessons
Giving thanks for all my blessings
I have seen the kings words manifesting
The words of Rastafari impressing

Yes yes I said
Yes yes Jah said
Selassie-I thou art the greatest I said
And Munga thou will always be blessed Jah said
From north south to the east and through the west Jah said
Oh yes Jah said
Oh yes I said
Give thanks to my prince and my princess I said
And haile the Emperor and his Empress I said
I saw the Ethiopian black Empress I said
So blessed I said
No stress I said
Selassie-I protect me I wont guess I said
I stay focused on my conquest I said
So vanity could never impress my head
Progress Jah said
The best I said
Selassie-I thou art the highest I said
My life in Rastafari I invest I said
Survival is my main intrest

Aidonia - Buss It Lyrics

May 15, 2009
Started By skendon8 Comments
INTRO

lawd evil
trigga a squeeze
an a 
hand a release hamma
di glock a clap
di coppa drop
an pop up inna piece 
and a
bwoi a bawl fi feem mada
him si di scheme b****a
daseca!
tell dem

CHORUS

wen wi a buss it
clap it an wi buss it
police si di road wi deh pan
an caa touch it
wen wi a buss it
clap it an a buss it
bwoi get one inna him face
an inna taxi dem a rush it
wen wi a buss it
kla!klow!
wi buss it
dem hear couple sound 
an seh di eagle dat a muss it
gun dem nuh jam
dem nuh board 
suh dem nuh stick
badman a 
squeeeeeze it

VS 1

yo 
wen war start
danger 
people yu wi seet an tun
gun beat like drum
squeeze af thumb
clap it up til mi finga squeeze an numb
head
buss like peas an plum
him fall down
like leaf pan groun
or piece a bun****
nah stop
walk wid mi gun til jesus come
rifle inna mi hand an mi redi
hole it steady
mi nah trembelin
fi shot out yu face 
a simple ting
di warhead big like jumbelin
bullet
get lick dat nimble him
an open yu head like
pringle tin
shotty saw off
pan yu face yu sprawl off

CHORUS

VS2

di bwoi dem deh pan dem ends ana a chat
tuff to dem frens a mek talk
me jus rise di rifles 
an me have di mp5s 
an we mek a walk
start
claat
di clip shoob out sum bullet 
pan bwoi weh a bite like shark
inna street ur line wid 
chalk
wid u head top buss
off
now ur fren dem stop talk
ends full up a black cloth
neva know dem dat smart
caa si dem 
dem stop walk
caa dem know
di shot inna di clip dem
jump up like a
pop tart
evrytime mi squeeze
a duppy mek
dem drop a asphalt

wen wi a buss it
clap it an wi buss it
police si di lane wi deh pan
an caa touch it
wen wi a buss it
clap it an a buss it
bwoi get one inna him face
an inna taxi dem a rush it
wen wi a buss it
Kla!Klow!
wi buss it
dem hear couple sound 
dem seh di rifle dat a muss it
gun dem nuh jam
dem nuh board 
suh dem nuh stick
badman a 
squeeeeeze it

trigga a squeeze
an a 
hand a release hamma
di glock a clap
di coppa drop
an pop up inna piece 
and a
bwoi a bawl fi feem mada
him si di scheme b****a
dat a di rifle wid di clip
weh fava green bana
nana
an it a squeeze 
an a
hand a release hamma
di glock a clap
di coppa drop
an pop up inna piece 
bwoi a bawl fi feem mada
him si di scheme b****a
daseca!
tell dem

CHORUS

OUTRO

lawd evil
nah laugh wid di road
boretapshi!****
kla!klam!poy!
buss dem up!
mus bus!
a daseca enuh
yo curry
hurry
wid di rifle
mek wi dun dem
f*k dem feel like seh
JA'S most wanted
aidonia
BANG!

-- Edited by skendon on Monday 18th of May 2009 08:20:01 AM
Me really have some question weh me know u want fi ask,
Bear with me for a second dem no organise a ra**,
Why people weh badmind never have nothing good fi talk?
Good people die young & badmind people live til dem hair white & look like chalk?
Why girls who a look fi love a check u pocket fuss?
When since a artist haffi dis a artist just fi get a buss?
Why no one wants to help you work fi get u own?
& when u start mek money them quick fi tear u down?
Why people get so paronoid a pre u everyday?
The second a man put dung badness a him them want fi slay?
Why the police them story always sound the same?
Why when man get in a trouble dem call up gangster name?
Why them say hardwork a the key to success?
& when u never use to work you had more money & less stress?
Why every ghetto youth dream a fi turn into a dadz?
When the dadz dem drop out faster than a knife in a scandal bag?
Why when the money run it always share up bad?
Why me write this poem...a too much time me have?

SLAVERY IS THE MEANS BY WHICH IM TRYING TO STRIVE
SO I GET UP AT 8 TO GO TO YOUR DAILY NINE TO FIVE

I HAVE TO LEAVE ALL MY ERRANDS AND CHORES
NO JANITORS SO I HAVE TO MOP AND SWEEP FLOORS

IM THE PROPERTY OF MY WORK PLACE, YEP THEY OWN US
WHEN ITS BAD, WE FEEL IT, WHEN ITS GOOD, NO BONUS

SOMETIMES I REMINISCE ON THE BULLSHIT AND I LAUGH
THEY BATHE IN DOLLARS AND WHEN ITS HARD THEY CUT STAFF

U WORK UR ASS OFF JUST SO HE AND HIS KIDS GET A SMILE
AND WHEN SOMETHINGS WRONG, ITS THE GOOD DAY SPOIL

U DONT DESERVE TIME OFF, DO ALL U HAVE TO AT LUNCH
U CUDNT EVEN PAY A BILL OR GET SOME FOOD TO MUNCH

WHILE HE SITS ON HIS ASS AT THE OFFICE DESK AND CHAIR
HE CALLS U A IDIOT, TIME WASTER, FOOL, WHEN HE SWEAR

WHO RUN DI STORE, ME OR YOU??, DONT TELL MI SHIT!!!
TEARS FALL, CAUSE U HAVE A CHILD, SO U CANT QUIT

CAN I CALL IN SICk, IM HAVING A FEVER AND HEADACHE
"TAKE TWO PANADOLS AND MAKE SURE U NUH COME LATE"

"NO MAN!YAAH GWAAN TOO BAD, UR FIRED", THATS THE LAST WORDS
BASICALLY ALL I CAN SAY IS MANAGERS ARE NOTHING BUT BOSS-TURDS

but this is where he was wrong......

he wasnt around in 1980s...when election destroyed the country, but at that time , the music had value....dont(and all these things,)....Riiiight

he's gonna tell you that his music had no effect on jamaicas society, he did not influence violence...its because of it why he does these song....satan wudnt tell you he did wrong.....marilyn manson denies that his music influences violence, and so did eminem and 2pac......not to say that they are bad, but they just wudnt........(actually factually).........

VYBZ KARTEL NEEDS TO REALIZE THAT YOU CANNOT FIGHT MORALS.......students wont file lawsuit agaianst a school for not allowing him to smoke weed....or the burglar wont sue the property owner for not letting him break into his house.....u cant take legal action against BC(broadcasting commision), it has serious consequences, and he cant win the war....(tooootally)

split personality thing a get lame......sizzla and beenie do it, u talk one thing and then live a different life....or speak something different in songs...how can i live like a devil and tell them they should be like angel......doesnt make sense

i know alotta ppl will hate me for this, but who cares.....

they know what to go and do....(THAT ONE MEDIAZONE EDITED)
just do some decent tune......and try meet the ppl dem requirements, its not that hard

AND ANOTHER THING......WE DONT HAVE FREEDOM OF SPEECH...dont let kartel or other fool you

YOU HAVE THE RIGHT TO EXPRESS YOURSELF......U CAN BE TAKEN TO COURT FOR SLANDER......so theres no freedom in that

-- Edited by gamepun at 23:32, 2009-02-17
«First  <  128 29 30 31 3246  >  Last»  | Page of 46  sorted by