OUT A NOWHERE HARD TIMES JUST APPEAR ITS LIKE DEM WANT MI FI RESORT BACK TO EATING PURE BULLA WITH A PEAR
MI HAFFI STICK TO THE THINGS DEM WEH MI CAN AFFORD SUH RIGHT NOW MI CAAH PREE NUH DREAM CAR, BECAUSE MI CAAH BUY A FORD
WHATS EVEN WORST, SOMETIME BACK THEN, MI DID BORROW A LOAN BUT DI BANK A PRESSURE MI 24/7'S AND WON'T LEAVE ME ALONE
PLUS LAST WEEK MI GET A GIRL NUMBER, NAME AND ADDRESS BUT RIGHT NOW MI HAFFI A HIDE FROM HAR, BECAUSE SHE WAAH MI FI BUY HAR A DRESS
RIGHT NOW DI WAY TIME SUH HARD, IF MI A GET 38 MILLION A YEAR LIKE MR. LATIBEUDEAR, THAT WOULD BE MORE THAN A GOOD YEAR! BECAUSE MI WUDDA ABLE FI BUY SOME GOOD TIRES OR EVEN BUY OUT DI COMPANY NAME GOODYEAR
OR PROBABLY, OPEN A COMPANY AND SELL PHONE BECAUSE EVERYBODY NOWADAYS WANT A CELL PHONE.....
so me a say so me a say im missing you da teacher my babys repesenting for you know who you are gaza girl with out in my life im lonley me a try to call ya phone ya but when me a smile me a cry inside me stand up in the club but me lonely why you hurt me so yeah me feel it inna me soul yeah me heart me give now me have no reason to live me baby girl me love you so i would a never never never let you go you treat me like a poppy show people know you are my woman anywhere you go this sound so me nah go cry you trick me with your lies and your alabys my love for you bigger then alot a crimes evrybody know say me love you who yes i dont know when im around you my life feels like the colors of the rainbow thats why i cant belive you hurt me so my love realy hurt me so my love no matter what you where my love without you in my life i am lonely i try to call your phone yea when me a smile me cry inside me stand up inna di club but mi lonely why you hurt me so yeah me feel it in me soul yeah me heart me give so me have no reason to live my granny tell me move on and forget it easy to try hard to catch you me find in my life and its like me love you and dont want the next even b4 we met you kill me with disrespect me love you regardless me dont need no witness no lie dicector test evrybody know say me love you who yes i dont know when im around you my life feels like the colors of the rainbow thats why i cant belive you hurt me so my love realy hurt me so my love no matter what you where my love without you in my life i am lonely i try to call your phone yea when me a smile me cry inside me stand up inna di club but mi lonely why you hurt me so yeah me feel it in me soul yeah me heart me give so me have no reason to live
From The Day I met You... I Know Yu a Happen.... From The First time You call Babez... I felt Good Inside EveryTime I see...
I never Saw Your Picture.... But By The Way You Chat... I know You Was A beautiful Person... Even If You wasn't beautiful on outside.. You was Beautiful On Inside.. From Wha Day...
I Used To See You... A Smile Will Come On My Face... Makin me Happy All day... Inna Chat Box ... You Used To Run me Down So I know You was That special Someone..
That I can talk to when i was down... and Be Myself... So May ask...How special Are You!!! You Special alright... In My heart You alwayz Have a place....
cyah laff fi di road cyah stop mi dem cyahhhh dem cyahhh lock mi dung or mek mi lock mi gun badmind cyah stop mi dem cyahhhh dem cyahhhh lock mi dung or mek mi lock mi gun mi a chant it
chorus) portmore nuh isaiah chant to di bible from psalms go to isaiah badmind ah try frame donia seh mi mek bullet shock people like it a livewire portmore nuh isaiah chant to di bible from psalms go to isaiah dem ah try frame donia seh mi will off mi gun an tell jerry or size fire
admire wah fi stop mi bread dem nuh wah fi see mi shine mi! ah di baddest deejay an dem nuh waan fi gi mi mine seh dem ah mi friend dem a plan fi stop mi bread but! dat never happen yet cah dem never shot mi yet gwan like dem genuine but dem ah hiprocryte hol leap ah ting dem talk hol leap ah ting dem try fi trick mi with mi an dem kickoff dem anno friend becah dem switch suh quick keep mi herd ???? cah mi nuh sniff nuh shyt dem start talk a bagga tings seh mi mek dem bredda dead mi drop ah jail weh man run off an nuff bwoy weh mi hear ah laff mi hold it till me case buss off some deejay weh mi par with wah fi see mi visa tek wey anyway jah near an deh suh mi ah step deh
chorus) portmore nuh isaiah chant to di bible from psalms go to isaiah badmind ah try frame donia seh mi mek bullet shock people like it a livewire portmore nuh isaiah chant to di bible from psalms go to isaiah dem ah try frame donia seh mi will off mi gun an tell jerry or size fire
yo who ah fight ah wah fi stop me unu cant pon dirty minds psalms 35 weh mi chant jah ah bless mi an ah guide mi fi step fi rail yute bwoy panic wen dem see an think twice an haffi regroup who ah fight ah wah fi stop me unu cant pon dirty minds psalms 35 weh mi chant tek mi plan tell dem dem cant cut me life short cah mi inna christ thought an in selassie I heart
nah laugh fi di road nah laugh fi di road nah laugh fi di road nah laugh fi di road nah laugh fi di road nah laugh fi di road nah laugh fi di road
Kartel Kartel, yuh nuh hear tongue gad a call up yuh name One to him brain Pimpin, ground gad ah idlers enuh Hey killa, me doh even know yuh Wha kinda argument dat? Like yuh wa mi long out mi tongue an show you, *****MAN!
(VERSE1) Mi nuh bore my tongue You use your tongue bore sue young Yuh fi low henessey and drink street vybz rum An your tongue wouldnt bore Kevin bottom Tongue god not cuz yuh born inna june You shouldnt use your tongue taste june plum You drink off milk with yuh likkle spoon tongue When di gal dem see killa dem seh the womb broom come
Killa yuh ah nuh nuh big man Diss gaza yuh nah live long Stop **** di gal dem inna dem ***** An *lo** up di sheet up ah Hilton
(CHORUS) Nuh man pan di gaza no bore tongue (2x) When yuh see the nozzle a di 4 4 run Like yuh ***** man son and nuh slow down Nuh man pan di gaza nuh bore tongue (2x) Yuh fi stop **** di gal dem inna dem ***** An *lo** up di sheet up ah Hilton
(VERSE2) Killa pop dung and yuh lame Gaza commandment block out yuh name An tru yuh desperate fi get a hit song Yuh ah come with bore tongue rumor fi a fame Stop mek di gal dem piss inna yuh head Like how mi like seh stop soak thru brain Wa style gaza yuh do it in vain Yuh career dun crash like the twin tower plane
Killa yuh ah nuh the big man Diss gaza yuh cyant live long Stop **** di gal dem inna dem ***** An *lo** up di sheet up ah Hilton
(CHORUS) Nuh man pan di gaza no bore tongue (2x) When yuh see the nozzle ah di 4 4 run Like yuh ***** man son and nuh slow down Nuh man pan di gaza nuh bore tongue (2x) Yuh fi stop **** di gal dem inna dem ***** An *lo** up di sheet up ah Hilton
yuh dun know enuh pimpin, a joke dis cuz dem nuh inna wi leagues ground gal if yuh know she yuh outdate, yuh antiquated . . ground girl yuh belated, ground b!$%h ah gaza govern the universe and empire govern the globe.. timeless addi teacha
Killa yuh ah nuh di big man Diss gaza yuh cyant live long Stop **** di gal dem inna dem ***** An *lo** up di sheet dem ah Hilton
(CHORUS) Nuh man pan di gaza no bore tongue (2x) When yuh see the nozzle a di 4 4 run Like yuh ***** man son and nuh slow down
Blak Ryno:]Wha gwan Siva? [Sean Storm:]Deya yu kno Blak one [BR:]Deya yu kno. So wha yu a deal wit? [SS:]De ya a gwan Siv yu kno [BR:]Jah kno star Yo whe yu phone say- yu hav credit dawg? [SS:]Yea,mon credit deh long time [BR:]Gimme a mi call Mek mi call di catie here dawg Hold-on: How di catie numba come up- how yu kno di gyal deh from dawg
[**Chorus**] Shawn Storm.... [Blak Ryno:] Dat gyal deh whe mi see yu wit di othanite a di same gyal mi carry home lastnite all when she tell yu say she nuh have nah man She c**k up in a fi mi van a drive
[Shawn Storm:] But Ryno when she lef outta yu yard lastnite Mi pick her up inna mi hammer bike All when she tell yu seh she nah have nah man She just a tell a bag a lies
[Verse] [Blak Ryno:] She call mi and say fi pick her up one day when yu call her phone and a cuss Mi tell her say fi tell yu say she deh SuperPlus but a mi and her did ago home pon a bus
Shawn Storm: Ryno Stop Talk cuz mi touch her first! Plus she just a spin around like a circus Di money weh yu give her to pay fi di blender she trust she come gimme fi purpose!
[Blak Ryno:] She clown yu she cyan clown me! Miggle of mi bruk and she call mi Mi send her fi search down yu wallet Clean every dollar from yu pocket
[Shawn Storm:] Mi mek she give u one tuff stunt Ova di phone not up front one day yu call and tell her come over Mi tell her fi tell u a fi her MONTH!
[**Chorus**]
[Bridge::] [Together]She a style wi style wi Our turn now fi wi style she [SS]Ryno call her today fi di Reebok [BR]Tomorrow yu call har fi a Nike Our time now fi surprise she Mi a go straight her gate and drive in When she ask a who? Mi aga say Driveydrivey Den mi ride up and say a BIKE-eh?!
Blak Ryno: 2 Friend wit di same girl, cuz we a Gallis wi nuh blame girl I to O balance di ratio fi life dat mean say di two a wi fi share girl
MI NUH LIKE POLITICS GAZA MI SEY JAMAICA DI SYSTEM DEM AH EVIL BELIEVE MI PEOPLE LIFE COULDA EASIER A JUST TRU SOCIETY OOOOOOOO
CHORUS) REPONSE FI DI GHETTO YUTE DEM BABYLON AH EXECUTE DEM DI SYSTEM CORUPT MI SONS AN TEK MI DAUGHTERS AN PROSTITUTE DEM NUFF A MI FRIEND DEM SEND GO HEAVEN FROM DOVECOT BACK TO MAYPEN A WARFARE CORUPT DI SYSTEM PLACE PEGSHELL PON DI PITNEY PLAYPEN
WHO RESPONSE FI SET DI WAY FI DEM DI SYSTEM BLOCK DI WAY FI DEM DI YUTE DEM A WATERHOUSE DI POLITICIAN DEM DOH REALLY CARE FI DEM WEN A ONEMAN WISE UP DI SCHEME DEM SEY HIM IS A DON AN DEM SLAUGHTER DEM BUT WEN ONE GHETTO YUTE LIFE GON IS A HUNDRED MORE GHETTO YUTE AH BORN AGEN HMMMMMMMM MI BABY WAHN FEEDIN MI HAFFI TRY HUSSLE DAT BY THIS EVENIN MI NEXX BABY MADDA LEFF MI YUTE AH MI YARD SHE SEY TIME TO HARD FI SHE KEEP HIM JACKASS TELL DAH WORLD YAH NUH EVEN 5 GRAND A WEEK DATS DI LIFE WEH MI LIVIN AN AH ONETING SOCIETY BELIEVE IN WHOLE AH WE AH TIFF AN GUNMAN
CHORUS) REPONSE FI DI GHETTO YUTE DEM BABYLON AH EXECUTE DEM DI SYSTEM CORUPT MI SONS AN TEK MI DAUGHTERS AN PROSTITUTE DEM NUFF A MI FRIEND DEM SEND GO HEAVEN FROM DOVECOT BACK TO MAYPEN A WARFARE CORUPT DI SYSTEM PLACE PEG SHELL PON DI PITNEY PLAYPEN
VERSE 2 WAH GO HAPPEN TO MI DAUGHTER TELL MI WEH DI SYSTEM HAFFI OFFER AH NUH EVERYBODY CYAN SING OR RUN FASS LIKE HUSSIEN AN OSAFAH AN AH NUFF SMART GHETTO YUTE DROP OUTTA SCHOOL CAUZ NUFF AH DEM NEVER HAVE NO SPONSER DEN DEM AH WONDER WHY DI CRIME N VIOLENCE TAKEOVA SOCIETY LIKE CANCER HMMMM YU SHUDNT SEE DI MAN A HUSSLE PON DI ROAD AN TEK OUT YUH BATON AN BEAT HIM AN POLICE AH POOR PEOPLE PITNEY TOO SUH MI AH WONDER AH WATS WIT HIM NUH LIGHT BILL SO THERE OTHER ONE LIGHT COMPANY INNA DI SYSTEM HOW WATER RATE SUH AN AH ONE COMPANY DEWINDI PROVIDIN OOOOOOOO
CHORUS) REPONSE FI DI GHETTO YUTE DEM BABYLON AH EXECUTE DEM DI SYSTEM CORUPT MI SONS AN TEK MI DAUGHTERS AN PROSTITUTE DEM NUFF A MI FRIEND DEM SEND GO HEAVEN FROM DOVECOT BACK TO MAYPEN A WARFARE CORUPT DI SYSTEM PLACE PEGSHELL PON DI PITNEY PLAYPEN
WHO RESPONSE FI SET DI WAY FI DEM DI SYSTEM BLOCK DI WAY FI DEM DI YUTE DEM A WATERHOUSE DI POLITICIAN DEM DOH REALLY CARE FI DEM WEN A ONEMAN WISE UP DDI SCHEME DEM SEY HIM IS A DON AN DEM SLAUGHTER DEM BUT WEN ONE GHETTO YUTE LIFE GON IS A HUNDRED MORE GHETTO YUTE AH BORN AGEN HMMMMMMMM MI BABY WAHN FEEDIN MI HAFFI TRY HUSSLE DAT BY THIS EVENIN MI NEXX BABY MADDA LEFF MI YUTE AH MI YARD SHE SEY TIME TO HARD FI SHE KEEP HIM JACKASS TELL DAH WORLD YAH NUH EVEN 5 GRAND A WEEK DATS DI LIFE WEH MI LIVIN AN AH ONETING SOCIETY BELIEVE IN WHOLE AH WE AH TIFF AN GUNMAN OOOOOOOOOO
CHORUS) REPONSE FI DI GHETTO YUTE DEM BABYLON AH EXECUTE DEM DI SYSTEM CORUPT MI SONS AN TEK MI DAUGHTERS AN PROSTITUTE DEM NUFF A MI FRIEND DEM SEND GO HEAVEN FROM DOVECOT BACK TO MAYPEN A WARFARE CORUPT DI SYSTEM PLACE PEGSHELL PON DI PITNEY PLAYPEN OOOOOOOOO
INTRO: as far as i can see, your love is apart of me. you have yuh baby modda them, but mi nuh care yuh mek mi say.
BRIDGE: i love you, i love you, i love you, i love you, i love you, i love you, oooh i love you, i love you.
CHORUS: no ones taking whats mine, my man i mine it seal and it sign, don't mean fi mash up yuh love life, but we've been together a very long time, and me nah let you taking whats mine, dah love yah design fi last ah life time, don't mean fi mash up yuh love life, the lord will see you if you make me cry.
VERSE 1: one memba you ah my man, two may your love come and go, three me nuh see nuhbody i would dis yuh, four now were right back at one. nuff time when me see yuh and har drive past me wid all yuh two son. pain inna mi heart and mi body get numb, why you wanna hurt me so my love, me nah give up.
CHORUS: no ones taking whats mine, my man i mine it seal and it sign, don't mean fi mash up yuh love life, but we've been together a very long time, and me nah let you taking whats mine, dah love yah design fi last ah life time, don't mean fi mash up yuh love life, the lord will see you if you make me cry.
VERSE 2: mi feel like seh yuh baby modda pick up the rake ( woman ano idiot ), like me she love you so like me she hold the faith. me nuh see nuh bwoi fi tek yuh place, so why yuh do tings in front me face, me friends say why me let you treat me like dawg, but mi nah go pass mi place. yuh know mi woulda do anything for you, anything you want me too, so baby why you wanna hurt me so my love, me nah give up.
BRIDGE: i love you, i love you, i love you, i love you, i love you, i love you, oooh i love you, i love you.
VERSE 3: one memba you ah my man, two may your love come and go, three me nuh see nuhbody i would dis yuh, four now were right back at one. nuff time when me see yuh and har drive past me wid all yuh two son. pain inna mi heart and mi body get numb, why you wanna hurt me so my love, me nah give up.
YUTE WHEN YUH AGUH STOP POSTING CRAPPY POEMS PON MEDIAZONE BOI YOU WILL NEVER LEARN, CAUSE YUH HEAD TOO TOUGH LIKE A PIECE A BOARD
PEOPLE MI DID TELL UNNUH LONGTIME SEH THIS BOI A FRAUD HIM NUH NO SI SEH MI WILL CRUSH HIM IN MINTS, CAUSE MI SHARP LIKE FIBRE GLASS
MI DID TELL YUH FROM LONTIME FI STICK TO WRITING LOVE LETTERS BECAUSE POETRY IS JUST NOT YOUR STYLE; IT WILL RISE UP YOUR B.L.O.O.D PRESSURE
YUH NUH SI SEH YUH NEED HELP, LIKE A PATIENT THAT VISIT A THERAPIST YOU WILL NEVER PUT TOGETHER A DECENT POEM AND GET THE RIGHT MECHANICS
YUH POEM DEM TOO LONG AND MEK MI EYES DEM DOZZLE WHICH IS HORRIBLE MINE YUH A WABBLE, CAUSE LIKE QUIVA, YUH POEM DEM JUST NAAH BOZZLE AND WHATS WORST, SOMETIME MI CAAH UNDERSTAND DEM, ITS LIKE YUH A WRITE INNAH PARRABLES
SUH YUH NUH SHAME, CAUSE NOW YUH HAVE MI LAUGHING AND COUGHING SUH STOP PUT POETRY "PON YUH HEAD" LIKE A WOMAN WEH A COME FROM MARKET WITH DI BASKET
-- Edited by KILLAPRO on Thursday 5th of November 2009 05:45:56 PM
WOW.....TWO STATESMEN HAD JUST RESIGN IN JUST TWO WEEKS, SO NO WONDER WHY PEOPLE FOUND THIS SYSTEM DOUBTFUL EVERY YEAR THE CRIME RATE INCREASE WHICH MAKES THE COUNTRY UNDER SEVERE PRESSURE LIKE COWFOOT......
TOO MUCH PREDJUDISM AND POLITICS RUN THIS COUNTRY; WE NEED A BALANCE THATS WHY I DON'T THINK THEY WOULD APPOINT THE NEW COMMISIONER ROLE TO MR. ADAMS....
ITS SAD SEE THE MORALS HAD BROKEN DOWN; WE DON'T REALLY WANT TO BE A INTRUMENTAL PART OF SOCIETY OR A REAL ORNAMENT MI CAAH BELIEVE WEN MI READ WEN SOME MAN SHOOT UP A BASIC SCHOOL AND DEH PON A "KILLING SPREE" LIKE DI GAME NAME UNREAL TOURNAMENT........
NOT TO MENTION IN BROAD DAYLIGHT, MAN WAAH CHAP MAN HEAD IN TWO LIKE COCONUT! ITS LIKE DEM NUH FEAR PRISON NUH MORE AND LIKE WEN DI "SOAP A DROP"......
MAN A KILL LITTLE KIDS; CAPTURE DEM AND PUT DEM TO SLEEP AS IF DEM LOVE TO SI KIDNPAP HOW DI HELL WI HAVE SO MUCH CHURCHES PER SQUARE MILE AND HAVE SO MUCH CORRUPT CHRISTIANS?
WHATS EVEN MORE AMAZING IS, ONE POLITIAN IS BUYING A SINGLE CHAIR FOR SEVENTY THOUNSANDS AND ANOTHER ONE IS REFURBISHING A HOUSE FOR SIXTY MILLION AND WHEN CONFRONTED ABOUT IT HE SAID: "HIM NUH WAAH LIVE INNAH NUH SQUALOR!" THATS WHAT YOU CALL A REAL SHOCKER LIKE WHEN THEY PUT INMATES ON A CHAIR TO BE ELECTRICUTED, SO DEM CAN BAWL AND HOLLA!
NOW ITS PURE COFUSION; WE AND OUR POOR CIVIL SERVANTS, ESPECIALLY OUR NURSES ARE FACING THESE DELUSIONS, BECAUSE WE THINK THIS PRESENT ADMINISTRATION COULD BE THE SOLUTION HOWEVER, PEOPLE; WE HAVE TO TAKE A STAND; WE NEED A REVOLUTION!
FIRST YOU SHOW ME SIGNS LIKE YOU INTERESTED, HOWEVER, WHY YOU KEEP ON RUNNING LIKE A RAT THAT KEEP THE PLACE INFESTED.
I TRIED TO MAKE PROGRESS: BY CALLING YOU, BUT YOU I DIDN'T GOT YOU, SO I LEFT A MESSAGE, HOPING TO SEE IF WE COULD MEET SOMETIME IN THE FUTURE DARLING BUT HOW YOU MEAN YOU DIDN'T REMEMBERED THE PRO-TEX(T) AS IF YOU FORGOT TO BUY THE SOAP AT THE SUPERMARKET.....
LISTEN GIRL, MI NUH HAVE TIME FI DI GAMES, BECAUSE I'M NOT A "POPPYSHOW" THAT TAKES CRAP SOMETIMES MI HAFFI WONDA WHY GIRLS LIKE YUH, LOVE PLAY GAMES SUH LIKE YUTES WEH "SKULL" CLASS FI GUH GAMESHOP
I'M NOT SAYING YOU MUST BE A EASY TARGET FOR ALL BUT MI NUH WAAH YUH PUT MI THROUGH "HOOPS" LIKE I'M A DAMN BASKET BALL!
IN ADDITION, IT NUH MEK NUH SENSE YUH TRY TEST MI OR EVEN TRY TRICK MI WIT YOUR SWEETTALKS BECAUSE MI WILL JUST PASS THE GIRL TESS(SHOTTESS) ON THE STREET LIKE A YUTE WEH STREET SMART....(NOTHING PERSONAL JUST A NAME PLAY)
SO GIRL, JUST QUIT THE MIND GAMES AND TELL ME WHATS TRIPPING BECAUSE MI WAAH LIGHT YUH FIRE LIKE STOVE INNAH KITCHEN....
HOWEVER, YOU HAVE TO QUIT THE CHILDISH GAMES AND GIMMICKS OR ELSE, I'M GOING TO "HIT THE ROAD" AS IF I'M ANGRY WITH IT.......
I'M NOT GOING TO BE LIKE SOME GUYS WHO GOT THEMSELVES INTOXICATED AND RAPE THE FEMALES AND GOT CASTRATED SO IT MIGHT AS WELL YOU GIVE UP, BECAUSE LIFE IS FAR TOO SHORT FOR YOU TO KEEP PROCRASTINATING; AND I'M QUITE SURE YOU DON'T WANT SPEND YOUR WHOLE LIFE MISERABLE AND MASTURBATING.....
I KNOW THAT YOU WANT ME, BUT YOU HAVE TO UNDERSTAND THAT, THERE IS NO WAY YOU'LL EVER GET A PERFECT MAN, SO LETS JUST WORK TOGETHER AND STOP PLAY HARD TO GET AS IF YOU ARE THE PERFECT JOB.........
Many Jamaican men love a brilliant women but cannot handle the psychology that an intelligent woman brings to the table.
I had assumed that the archaic mindset and perceptions towards women that had plagued previous epochs were buried with the passing of time but I was wrong. Many scholastic and successful women can attest to the premise that when a woman exudes too much confidence and savant, a Jamaican man runs. Franklyn I find such behaviours towards accomplished women as irreverent, primitive and incoherent. I cannot comprehend why in this data based era and technology operated world, why a man would not want an educated, intellectual and business savvy spouse.
Yes I can hear many cadre men disagreeing with my thesis but before I precipitate into the meat of the matter I must establish the difference between a qualified, certified and literate(QCT)female opposed to an educated ,cerebral and savant (ECS)woman. An intellectual and analytical person will quickly support me when I state that most of our academias are only certified and qualified. They exhibit the same behavioural characteristic of a vacuous individual and is only their occupation, status and artifacts that distinguish them from the illiterate man on the streets (a topic to be addresses in the future). Yes we have a lot of those QCT women n Jamaica, you see them in the banks and other employs, with faces made up like a porcelain doll, conceited glares and perceived cadre postures that cause some of us to cringe and cower under their stares or in their presence(not me, of course). Many of these women have degrees and credentials behind their names but are not philosophical, pragmatic and rational. Frankly they are superficially attracted with no value and substance whatsoever and unfortunately that's how most Jamaican men like them.
A Jamaican man misconstrue the debatable and reasoned discussion of a woman as being nagging and would rather have a relationship with a puppet that does what he says and only question his actions and misdemeanors' when he permits her to. He purports that a woman who questions his actions and disputes his flimsy excuse and demerits is crossing the gender lines, which is in his chauvinist idiom, she is behaving like she is the man'. Many will quickly remind the highbrow female that no woman behaves the way she does and her conduct is insubordinate' (as if I am a child) and threatens to end the relationship if she does not discard her investigative and inquisitive manner. Many men claim that god had ordained for a woman to be docile to her man but I never read any where that he stated that women should be mute, dumb and elementary.
Many men love an educated woman but cannot deal with the psychology and independence that comes with an educated sister. Ladies if you want to stay single for a long time; simply have a comprehensive knowledge of what a relationship is about and what YOU need out of a partnership! Furthermore if from the first date a man gets the impression that you are sagacious (than him!) do not expect a call from him or another date invitation. Such admirable traits are considered defects in thought process by many Jamaican men. Matter a fact, I was told that I would be a spinster my entire life because of what males (and sadly a good proportion of women) perceived as extremely high and quixotic standards such as equality of detective instincts and opinions. Moreover it has been substantiated that a Jamaica man will run if you act smarter that a carrot; that is if you are aware that your sole purpose in life is not to grow, feed and reproduce in tandem with weather patterns.
I thank god for the few men who admire and appreciate a logical female mind and have made it possible for women like myself to live n sync with the objective behind our creation. Finally, Jamaican men! Rise up out of your vintage ways and embrace the twenty first century woman. And as for the meretricious QCT cease from making my cause seem futile. Men are like consumers if the goods does not suit him altered; he will visit a producer that guarantees custom made commodities. That said, if me hol up hard end on values and attitude, he will discard me because they are so many cheap women out there!
Shot buss and dat drown out the chatter Hollow-tips and extra-clips fi callicos me got a lotta Hustling fi get the dough , so me pocket getting fatter Ey .noh bother try hype the matter You know say man ah real thuggy thuggy Hustling fi get the dough, got Me finger pon the trigger, so nuh mek no wrong move Temper heated ah brew like a stove Cah the only man me fraid of , him residing up above Zzzzzzzz yo me buss the heat-seeker Gunshot ah amplify with no speaker, dem ready fi de war And me got the night creature The calico heavy still me claat it pon peter. dem.... full up of spite and deceipt ya the best friend me keep ah me 9millimeter oil up and grease and bright like next week and it sing sweet like alicia keys.....
ITS MY TIME "TO EAT A FOOD" LIKE MI JUST BUY IT AT THE TUCK SHOP NOT TO MENTION, ITS FULL TIME MI GET A "BUSS"LIKE STRANDED PEDESTRIANS AT THE BUSTOP...
THERFORE, MI CAAH AFFORD TO PRETTY UP TINGS AND MOVE TOO SOFT BECAUSE ITS NOT A BOAST TING, PEOPLE LOOK UP TO MI LIKE DWARF.....
IN ADDITION, MI CAAH AFFORD TO GET "LEFT OUT"LIKE A ABANDON DAUGHTER MUCH LESS TO MAKE MY TALENTS "GUH DUNG DI DRAIN" LIKE STAGNANT WATER....
SUH RIGHT NOW, MI JUST A RELAX AND ANTICIPATE THE FUTURE SCENARIOS BECAUSE NUH MATTER HOW MUCH DEM FIGHT MI; MI STILL AGUH GET THE "BIG UPS"(MUSHROOM) LIKE SUPER MARIO....
THERES A TIME FOR EVERYTHING; A TIME FOR PEACE; A TIME TO SHINE AND BOOM DUNG DI PLACE LIKE LADEN THATS MI WONDER WHY DEM TRY EVERYDAY FI OVERTHROW MI, LIKE N.F.L FOOTBALL IN MADDEN.....
ITS SUCH A SHAME, WHAT SOME PEOPLE DO TO GET KEEP THEIR EGOS IN TACT DEM FULL A TOO MUCH ISSUES; THATS WHY MI TELL FI GUH LINK UP WITH CLIFF HUGHS IF DEM WAAH MEK AN IMPACT.....
SUH MI NUH CARE IF YUH DID A CHRISTIAN, OR EVEN IF YUH WAAH WEAR FLIP FLOP; YUH CHAT TOO BLASTED MUCH, SUH JUST KEEP YUH DISTANCE, AND DON'T TRY FI INTIMIDATE MI OR TRY PUSH MI LIKE SWING SANG........
-- Edited by KILLAPRO on Thursday 5th of November 2009 05:49:13 PM
I've been observing certain practices of women and have been wondering, why they act silly and immature at times.... Men and women, please fill me in on this, cause its pure stupidity to me...
A man will give a woman compliment and sey she look cute or she sound nice over the phone, (and him might left him lady fi u, u know, just a play round thing) and the woman them will tek it up pon them head and think sey a look the man a look them... why???? are you daff????
A man will have a woman, and him a talk to a girl, NOT LOOKING HAR, just giving her compliments and thing and a vibes round har, but the woman now, decide fi tek it serious like sey the man a go left him girl fi har, and start tell everybody sey how this yah man a look har and start spread rumors how him a cheat... WHY????? a so unnu FOOOOOL????
A man will TYPE anything to them over the net, and pretend to be all that the woman want him to be, yet still the woman tek it as gospel and think sey a so the thing set up and start twist up the story and SPREAD it fi please themselves so them can look like the innocent one in all of this..... why??? a so u self-esteem low??? or a so u easy fi trust???
I am sure a lot of men on here have "wrote" not done, but WROTE somethings on the net which is definitely not in their interests of doing, JUST out of CURIOSITY or CONVERSATION to get the women to pour out their feelings. Yet still the woman them TEK IT FI GOSPEL as to how the man stay and what he will or wont do... why???? people who know the TRUTH obviously sitting down and LAUGHING their asses off at you. Why are women like that????
So now i want to know:
*why cant a man be giving you a SIMPLE compliment???
*why unnu haffi go round and think sey a man a cheat just because him a TALK or TYPE to u like a human being????
*why unnu love go give GOSSIP bout things whey nuh go so????
*why when unnu FORM unnu IDIOTIC CONCLUSIONS BASED OFF WRITTEN OR VERBAL CONVERSATIONS (NOT PHYSICAL ACTIONS, i repeat NOT PHYSICAL ACTIONS) unnu nuh keep it to unnu self instead of TELL SOPHIA, SHAUNA, TOM, and HARRY???????
*why do you give men reason to tek us for "chicken heads"???????
*why unnu think sey unnu must try and gather so-called "DIRT" or SECRETS pon everybody?????? MEMBA sey when YOUR "DIRT" or "SECRET" come out a unnu EVERYBODY a go LAUGH afta!!!!!! *I am sure that most people dont know who EXACTLY they are talking to on the INTERNET, so why are you so QUICK to BELIEVE what is TYPED????? lawdd man unnu fool eehh!!!!!
Ladies, please realise that MEN NUH KEEP SECRETS, anything said in the dark can come to light with men, (cause majority of them nuh mean shit whey dem TYPE pon the net or SAY over the phone) If a man send you a pic or turn on cam, that nuh look bad pon dem. But if a woman send pic being naked or a do deeds pon cam, a UNNU it a look bad pon
most women are the one that have "shame tree" and if the man dem must retaliate pon unnu and unnu rumors or so called "dirt", a unnu a go shame and not them, MEMBA THAT!!!!!! Stop acting foolishly cause when a man out fi revenge it NAH go pretty!!!!!
Everything that happen on the internet, can be SAVED and STORED and for those who have cam and doing unnu deeds, RECORDED. so unnu stop act like a bunch a fools and wise up and stop giving them reasons to believe sey we a chicken heads and believe everything that is SAID or TYPED, not DONE!!!!!!!!! So all who believe sey and a spread sey every man whey talk to them a look them, or a support them lifestyles, memba sey if that come out inna light, unnu caan even go face the man dem when them laugh afta you fi EVEN THINK sey that was REMOTELY POSSIBLE!!!!!
(intro) (gachapan records) (mammy) yeah yeah(konshens) proud of mi got to make you proud of mi ohhhhhhhhhhhhhhh konshens representin
(chorus) I'm glad that I make my mama proud fi know nobody cyan look down pon me she big up herself inna any crowd mama never turn har back pon me nuff time mi disappoint har mek she cry now she can hold har head up high and everyday I try I try to make my mama proud
(verse 1) (mamma) mi neva turn a docta or mi neva turn a lawyer but your baby still a hold it cah mi nah beg nobody and mi nah be nah sponger you neva grow mi so fi know it mamma you talk mi to on my own neva stop until I bring di food right home and now I'm glad that you're around to see mi takin care of my family
me haffi mek sure seh mi madda think good inna di street fi diss her nobody eva could inna di street cause when no money neva deh deh mamma go own di food and di wear that she could inna di street and now mi know she feel alright cause mi name nah call up inna di war light and mi see har platinum smile from a far when she see di worl a call har baby a star mamma
(chorus) I'm glad that I make my mama proud fi know nobody cyan look down pon me she big up herself inna any crowd mama never turn har back pon me nuff time mi disappoint har mek she cry now she can hold har head up high and everyday I try I try to make my mama proud
(verse 2) mama you deh deh when mi neva have nobody else fi call always deh deh fi mi when mi back against di wall when di pressure tek mi and mi feel mi a mi go bawl once mi hear your voice mi stand up firmer than a wall a when nobody nah support mi needa mama deh deh fi mi as mi cheerleada I'll neva forget the things that you did are you teaching to my get mama seh di pain heartache a nuh uplflit di nation dont forget your pride and your reputation responsability is what you nuh fi run from yuh nuh likkle bwoy so stand up firm like a man she seh dont grudge anodda man worl any man weh diss dem madda dem fi dead mama you rate things taller dan a skyscraper paper
[Verse 1:] Said I been watching you Wonder ways hoping I could make you stay For the rest of my life You make it easy to fall for you Your like my favorite tune Playing all through the night See I can explain the things you do and I want you to know That I'll be here for you If you want me to And I'll never let you go
[Chorus:] Cause IIIIIIIIIIIIIIIIII Want you to know that I'm forever your girl I'm forever your girl I said a IIIIIIIIIIIIIIIIII Want you to know that I'm forever your girl I'm forever your girl
[Verse 2:] We're like night and day But the same His love is off the chain And nothing can compare Cause when you put it down Turn me on His love is all I want His love is always there Baby, don't you know what you do to me How can I make you see yeah I won't let this feeling die I'm loving you all my life
[Chorus:] Cause IIIIIIIIIIIIIIIIII Want you to know that I'm forever your girl I'm forever your girl I said a IIIIIIIIIIIIIIIIII Want you to know that I'm forever your girl I'm forever your girl
[Verse 3:] You can count on me I will be there forever Through the passion, the pain The pain and the pleasure With the love that we got We can storm any weather Standing tall in love together From this moment on I have made a decision To love you for life Without condition Let me know if you share my vision We were meant to be
Intro: Di people dem a weep (true) How long dem a go do it Jamaica a go nice again ? dem a go live fi see it Mash up wi likkle island ? no we nah go mek dem do it Dis mi hear from di street (dem a seh!)
Chorus: (We) Tired a di bag a killin ina di slum Di people dem a seh a money fi a run Same topic mi hear every weh mi tun Di di di di people dem a she a mo mo mo money fi a run How we fi hungry and you come a gi we gun Di people dem a seh a money fi a run Same topic mi hear every weh mi tun Di di di di people dem a she ah mo mo mo money fi a run
Verse 1: (Hey you) Weh stand up ova deh so and a screw It woulda pay you better if you find something fi do (Big up who?) Who? Every every hustling crew Di man weh sell di peanut wrigley?s and di cashew (Hey Sue!) Baby girl mi have something for you And all di hustlin ladies ? una a mi boo Big up di husler dem weh live inna seaview Riverton city, callaloo bed to baktoo
Repeat Chorus (1x)
Verse 2: To the hustler jugglers ina di scheme Di thugs de ina foreign weh a hustle de green Di di di seller di haggler dem weh a hustle the cream And di taxi dem weh a run from half way tree to papine Dem and dem bag a promises and we caan see no better Da Da da dats why mer mer merciless havi write dem a letter We tired of dem promises a money wi prefer Caa we want pointed mouth shoes build outta alligator (We We We!)
dem cyah draw we out (cyah draw we out) nuh bwoy cyah draw we out (cyah cyah cyah cyah) see dem a pree we (dem ah pree we) stephen! laden! yeaa
CHORUS} see dem a pree how foreal dem a pree but dem cyah do we nut'n atall nut'n nut'n nut'n nut'n g dem ah pree wi but dem cyah do we nut'n dem bwoy ah press button button button
verse 1 mi done find out ah baby dem tru ah one don buy a k gi dem say dem heart cold like di ac dem but dem cah diss country dem an reggie dem sidung pon corna everyday see dem ah suh mi know a some waste fi dem bawl dem ah bawl wen dem face di pain movado mi ah hope and pray fi dem ah weh dem know about self defense hear ambulance ah come and tek defense peek information and tell di feds run gon ah court gon guh gi evidence as a ting start ah dem send fi friends feel dem ah gansta tru dem rest gainst di fence talk bout ah dem response fi every event and cyah run off dem residents
CHORUS} but see dem a pree how foreal dem a pree but dem cyah do we nut'n atall nut'n nut'n nut'n nut'n g dem ah pree wi but dem cyah do we nut'n dem bwoy ah press button button button
verse2 dem doh know waht it is that it is dem nuh have no pocketive no catridges ??we lock dismiss and wen we walk we hold we head str8 we know look weh di c****es is dem love fi talk bout dem rinsin riffle and dont believe a word weh in di bible nuh've no mercy atall dem bitter like ? bible but dem cyah win mi title "dem cyah draw we out" mi ah one a di king disciple see oxygen ah rise wah him fi stiffle fi hussle everyday ah ting we try do stop pree man ah dat unu fi try do and do yuh own ah ting doh try fi do weh i do mek yuh mind offah mi tings memeba no guy nah offer we tings
CHORUS} see dem a pree how foreal dem a pree but dem cyah do we nut'n atall nut'n nut'n nut'n nut'n g dem ah pree wi but dem cyah do we nut'n dem ! bwoy ah press button button button
dem cyah draw we out (cyah draw we out) nuh bwoy cyah draw we out (cyah cyah cyah cyah) see dem ah pree we (dem ah pree we) stephen! laden! yeaa
CHORUS} see dem a pree how foreal dem a pree but dem cyah do we nut'n atall nut'n nut'n nut'n nut'n g dem ah pree wi but dem cyah do we nut'n dem ! bwoy ah press button button button
Put yuh money weh yuh mouth deh oddawise nuh badda chat yeah nuh you seh yuh full up a cash yeah seh you have money fi dash weh dem now a days gyal yah nuh frighten bay hotness wen dem step out yeah so all boasyman out deh put yuh money weh yuh mouth deh CHO mi waan yuh pay da light bill deh, phone bill deh,da wata bill deh mi waan put on da hairstyle deh an da shoes deh match wid da blouse deh di rent fi pay by friday and di nails affi dun by saturday yuh say you a di realest man out deh so put yuh money weh yuh mouth deh (1) Nuff bwoy full up a chat full up a lip bout him full up a dat full up a dis bout him full up a money to di top a di tip listen mi, mi tell you dis you full a lyrics yuh nuh ave nuh car fi block traffic an yuh say you rich you a bruck pocket youth gwaan go tek off yuh fren jacket caah di man dun sweat inna it. rpt cho (2) wul on watch him a brag watch him a boast watch him a gwaan like him a di most free champagne watch him a toast watch him a pose inna people clothes mi nuh run dun man fi dem tings mi DJ fi get mi owna tings but any man a look mi an a brag dis yah song mi ago sing rpt cho
(intro) Cure again come to give you more again yeah tetatataaataaa for my ledies do it once again
(verse 1) they say I weak into deep blind it by a love I just can see jealousy wont make me sleep dont a go hurtin me I'll testify it's you and I hold on till di end di end yeahhhhh yeaaaahhh
(chorus) Lay your head on my soldier cry if you want to I'll be there to dry your tears protect you like a soldier as the time get colder baby we'll be fighting through the years hey
(verse 1) like heavenly and ivory reminisce I'm what use to be circumstances make me see what love supposed to be love supposed to be yeah love supposed to be yeah
(chorus) Lay your head on my soldier cry if you want to I'll be there to dry your tears I'll protect you like a soldier as the time get colder after all we've been through
(verse 3) while you cry cry I will dry the tears from your eyes baby baby while you cry cry cry I'll dry tears tears from your eyes yeah
all my ladies out there I'm coming to clear who can relate to this wooyyy baby baby ehh woy ooooyyyy
(chorus) Lay your head on my soldier cry if you want to I'll be there to dry your tears protect you like a soldier I'll be there to hold you after all we've been through through the year
try try cry cry baby cry for you while you cry cry I'll dry dry the tears from your eyes girl tears from your eyes cry cry I would dry dry tears from your eyes hey hey oh oh ohh
?? to the world we come here we come again
(chorus) Lay your head on my soldier cry if you want to I'll be there to dry your tears protect you like a soldier as the night yet colder baby we been through easy oh baby oh
(intro) from january to december I'll always remember the night we spend together you know you're precioust treasure eh my heart desire you know(my heart desire you know)
(chorus) I wanna give you love whether is night or even day but the way you make I feel I'll take your loving right away
(verse1) all my love I give to you girl you know my love it's true yet so near and still so far girl you know you are my shining star though you are so far away our love grows stronger everyday I'll be true to you my love oh yeah yeah
(chorus) I wanna give you love whether is night or even day but the way you make I feel I'll take your loving right away I wanna give you love whether is night or even day but the way you make I feel I'll take your loving right away
(verse 2) sometimes in life life is filled with a lot of surprise(surprise) I never knew this is how I would make my wife she is so charmy me she's my darling and she wakes me up early in the morning we go exercizing see the sun rising let around sweet love we will be makin'
(chorus) I wanna give you love whether is night or even day but the way you make I feel I'll take your loving right away I wanna give you love whether is night or even day but the way you make I feel I'll take your loving right away
(verse 2) I want to give you love the thing you've been missing so natural loving and huggin and kissing cherry wine so refine would be sipping I love you wheter night or morning my darling You are the only girl to satisfy me through good and bad times girl you neva deny me with beautiful words girl you motivate me to make the rastaman feel irie
(verse1) all my love I give to you girl you know my love it's true yet so near and still so far girl you know you are my shining star though you are so far away our love grows stronger everyday I'll be true to you my love oh yeah yeah
(verse 1) I and I hold a meditation and be stand in reverence babylon press di trigga nuh rasta nah go jump the fence a wah do dem dead dem catch a mental pestilence di cross and di rifle a fi dem ultimate defence di temple of di most high neva build up pon di earth why you pastor pray and purify your actions inna di church ?? be di one who nah go put god first neva ?? be di one who dash it thought inna di dirt
(chorus) is got be the first trumpet by this way be the last many more will have to suffer many more will have to die dont aks mi why there's a natural mystic blowin through the air such a natural mystic blowin through the air
(verse 2) this could be the first trumpet quite as well could be the last watch di wicked dreadful man a drownin inna one glass judgement a go lick down every race and social class armagideon control come and put we all pon past
(chorus) there's a natural mystic blowin through the air such a natural mystic blowin through the air
(verse 3) we comin in from the cold and so we marchin to di light jah jah people stop di tension got a dreamless let's unite it's natural and mystic you must feel it inna di air if you dont feel it simply mean seh all this time you neva care and mi child on di man on di messenger of di ?? on di keepa have di secret a di one who dont know game on di prophecy di legacy di bible is my soul jah please bless up mi chantin and just take it to di worl
(chorus) there's a natural mystic blowin through the air such a natural mystic blowin through the air
(intro) Let you neva know that I could sing like this I just neva told you that's I just neva told you wooy yeah
(verse 1) it was a sunny day when the most high brought you on di earth one angel genkle leff you on the beach rope up inna short di legends says your father is the ocean and your mother she's di moon cause the sea may it love to di stars and that was true is just a simple story what I want my people let know cause you are my moonshine send from above yeah
(chorus) moonshine (moonshine) girl I'm so glad that you're mine moonshine (moonshine girl) moonshine (moonshine) girl I'm so glad that you're mine moonshine (moonshine girl)
(verse 2) it was a sunny day when the most high guide your soul to me so let jah moon come shinin, our destiny you're beautiful and special you take my breath away woh yeah your mother she's the moon that's what the people dem say that's what the people dem say
(chorus) moonshine (moonshine) girl I'm so glad that you're mine moonshine (moonshine girl) moonshine (moonshine) girl I'm so glad that you're mine moonshine (moonshine girl)
(verse 3) it was sunny day when the most high brought you on di earth but now you're a woman you just gave birth let me tell you your daughter she's so beautiful she take my breath away yes she take my breath away a grandmother she's the moon that's what the people dem say that's what the people dem say that's what the people dem say
(chorus) you're my moonshine you're my moonshine (moonshine) girl I'm so glad that you're mine you're my moonshine (moonshine girl) you're my moonshine girl I'm so glad that you're mine mine minee mine yeahhhh (moonshine girl)
I'M NOT A SAINT, BUT I READ THE BIBLE REGULAR FOR THE ANSWERS, PLUS IF MI A TRY FI DUH THE RIGHT THING, WHY GIVE MI A "WRONG BANG"AND SABOTAGE MI LIKE THE PEOPLE DEM A BAGDHAD? YUTE, MI SI SEH YUH TRY FI TEST MI AND SI IF MI AGUH DUH WRONG, BUT MI BIGGA THAN THAT; IT BETTA YUH TRY EDUCATE THE KIDS LIKE DORAH WIT DI BACKPACK
IN ADDITON, YUTE, IT BETTA YUH FINISH WIT DI PUN-K STYLE, BECAUSE THAT IS UNTIMELY; AND OUTDATED FROM THE EARLY NINETIES. PLUS, IT NUH MEK NUH SENSE YUH TRY FI PULL OFF A STUNT GUY AND TRY FIGHT MI, BECAUSE I'M PROTECTED BY THE WORTHY ALMIGHTY
MI SORRY SEH MI EVEN WAR WIT YUH INNAH DI FIRST PLACE, CAUSE IT REACH TOO FAR, SUH JUST STOP BE A "WARBOTE" WEH JUST LOVE FI SHOOT STAR(SHOOTING STAR) AND MEK A WISH FI NUH SI DI SUP STAR;(SUPERINTENDENT) YUH FI JUST COOL STAR, CAUSE MI NUH REALLY WAAH MEK YUH LOOK LIKE A FOOL STAR.....
YUTE, YUH HAVE TALENT, SUH USE IT TO UPLIFT THE SICKLY; AND STOP CHEW PON MI NAME LIKE WRIGGLIES. BECAUSE IT EASY FI CRITISIZE PEOPLE AND FIND DEM GUILTY, BUT IT NUH EASY FI ENCOURAGE PEOPLE AND SEEK FORGIVENESS
DI BIBLE SEH: "WE ARE GOD'S WORKMANSHIP,"(EPHESIANS 2:10) SUH THAT MEANS SEH WI NUH PERFECT; WE ARE LIKE A WORK IN PROCESS THATS NOT YET COMPLETE HOWEVER, DON'T BE A "DUNCE" THAT CAN'T PASS THE PRO-TEST LIKE MOTORIST THAT LIKES TO COMPETE
MI ANUH b!$%h, SUH MI NUH COME YAH FI TRACE AND KEEP MALICE WIT YOU; BECAUSE YUH KNOW SEH MI AND YUH A COME FROM FAR, SUH NUH MEK NOBODY WAYS TRICK YOU. DI TRUTH AND THE FACT IS, EVERYBODY HAVE TO FACE ISSUES, SUH WAR NAH GUH SOLVE DI PROBLEM; IT BETTA YUH JUST KEEP THE FAITH IN GOD AN JUST BILL YUTE......
[Intro] Right now I don't know how I going bring this news to har After mi promise har how mi a go be the true to har
[Chorus] Mi have mi wife a mi yard(wife a mi yard) But mi woman outta road a breed Mi tek a chance and mi go to far in romance Bare back mi shouldn't plant nuh seed Mash up mi yard (mash up mi yard) Cause mi woman outta road a breed Look how mi tell har I do but the likkle I knew I knew seh mi should a cut down mi speed
[Verse 1] Right now mi woman outta road she a seh to mi Tell mi seh she fed up so that talk deh a get to mi She seh a four year wi deh and still a use boots Mi seh you taking controseptic she seh yet to mi A so fi please har mi seh come mek wi check that Yea we do the test and mi see seh everything lock So I start skin to skin mi love the feeling So look wah tek mi now thru bare back
[Chorus] Mi have mi wife a mi yard(wife a mi yard) But mi woman outta road a breed Mi tek a chance and mi go to far in romance Bare back mi shouldn't plant nuh seed Mash up mi yard (mash up mi yard) Cause mi woman outta road a breed Look how mi tell har I do but the likkle I knew I knew seh mi should a cut down mi speed
[Verse 2] Wifey seh how mi a sleep so like an infant So she a go tek a test fi see if she pregnant But when she see seh a nuh she She start badder me and start check mi text message them instant But mi hide that phone deh inna mi car Cause if she have a slight idea a this a war Yu see mi phone weh she have a just few people call It block a mi mother and lever
[Verse 3] A mi nuh know a how mi a go tell har this a one But mi caan mek mi youth raise by a next man A hope when I tell har she will understand Cause trick mi get trick this ya one wasn't plan Mi love har so mi give har wife position So if she love mi she keep the pow keep the wedding band Mi nuh want mash up this family foundation Mi want some advice unnu help mi now man
Cash Flow Badmind Nuh Like See The Cash Grow A Ryno Seet Deh Yea Take Control Pagan Wah Stop Mi Suh The Almighty See An Know Dem Badmind
Chorus: Take Control Jah Jah Yuh Fi Take Control I Was Born By The Rivers Of Jordan Not Gonna Lose My Soul Take Control Jah Jah Yuh Fi Take Control Born By The Rivers Of Jordan To Take Control
Verse 1: Touch Di Road Fi Work Hard Fi Mi Bread Badmind Just A Watch Hard An A Bawl Fi Mi Dead The Boy Dem Fi Kno Man A Survivor An Even Mcguyver Set Still When Dem Send Saw Through Mi Head Gotta Touch Di Road Caa Him A Hustler Money Weh We Live A Kill Da Hustle Yah Caa Mama Wah Couple Millions An Mi Wah Some Billions An Ready Fi Bust It Pon A Shuffler
Hook: God Almighty Protect My Soul To Make It At The Finish Line An Get My Goal Because I See The Pagans A Try Take My Soul So Mi Look Up In The Sky An Do An Fall
Chorus: Take Control Jah Jah Yuh Fi Tek Control I Was Born By The Rivers Of Jordan Not Gonna Lose My Soul Take Control Jah Jah Yuh Fi Tek Control Born By The Rivers Of Jordan To Take Control
Verse 2: Heights Of Great Men Work Hard In The Day And The Night It Was Reached An Kept Wah Do Sum Pagan Dem Nuh Wah Mi Fi Rise An Shine Dem (Badmind) Alright Some Of Them A Liar'd She Dem Nuh Wah Wi Buy Di Honda Mi Inspired All When Man A Try Hold Di Faith Dem Mek Mi Haffi Put Sum Big Bulldog Inna My Yaad
Hook: God Almighty Protect My Soul To Make It At The Finish Line An Get My Goal Because I See The Pagans A Try Tek My Soul So Mi Look Up In The Sky An Do An Fall
Chorus: Take Control Jah Jah Yuh Fi Tek Control I Was Born By The Rivers Of Jordan Not Gonna Lose My Soul Take Control Jah Jah Yuh Fi Tek Control Born By The Rivers Of Jordan To Take Control
A Ryno Seet Deh Yea Take Control Pagan Wah Stop Mi Suh The Almighty See An Know Dem Badmind
Chorus x2: Take Control (Take Control) Jah Jah Yuh Fi Tek Control I Was Born By The Rivers Of Jordan Not Gonna Lose My Soul (Not Gonna Lose My Soul) Take Control Jah Jah Yuh Fi Tek Control Born By The Rivers Of Jordan To Take Control
(intro) crush on gi dem supm fi talk bout rasta empire(munga) andrew and wada hilltop(selassie I) if badmind a disease your gunshot a di cure gun sufferation cyan tek that no more(hilltop) youths haffi reach we haffi have money galore tell 'em wi heart clean and pure
(chorus) mi waan know a weh dem feel like a weh dem feel dem fool haffi know seh man a rasta fi real yeah a weh dem feel like a weh dem feel supm ago happen mi if you try fi stop mi meal yo a weh dem feel like a weh dem feel bwoy a tuff up himself like him back outta steel yo a weh dem feel like a weh dem feel a king selassie I a mi shield
(verse 1) munga nah response a who dem king shango dont tell mi fi slew dem lightning a fly through dem coulda Christian nor Jude dem dem cyan mislead I ??
munga anyting a anyting watch it mek we grow fi dem bwoy a mek a bagga a chat like duppy dem but when di rifle a beat dem a run to police and inna di station man a duppy dem
(chorus) mi waan know a weh dem feel like a weh dem feel dem fool haffi know seh man a rasta fi real yeah a weh dem feel like a weh dem feel supm ago happen mi if you try fi stop mi meal yo a weh dem feel like a weh dem feel bwoy a tuff up himself like him back outta steel yo a weh dem feel like a weh dem feel a king selassie I a mi shield
(verse 2) cah if a judgement fi pass it no partial haile selassie I him a di feel marshall rememba Waterhouse nuh fraid hilltop nuh fraid J town dont care bout di Cobra
di hustlars link up pon di hilltop high grade fi burn if a hennessy we spill that we have some fat sexy gal a gwaan build back any pagan violate rasta cho
gi dem supm fi talk bout rasta empire andrew and wada hilltop if badmind a disease your gunshot a di cure gun sufferation cyan tek that no more youths haffi reach we haffi have money galore tell 'em wi heart clean and pure
chorus
-- Edited by Gaudin (Mod) on Saturday 10th of October 2009 04:34:34 AM
WHATS THE SENSE, GOING AROUND BLAMING OTHERS FOR YOUR OWN MISTAKES? WHATS THE SENSE, GOING AROUND SLANDERING PEOPLE AND CAUSE A DISGRACE?
WHATS THE SENSE, GETTING UPSET BECAUSE YOU DON'T GET YOUR OWN WAY? WHATS THE SENSE, HURTING OTHERS BECAUSE OF YOU OWN PAIN?
WHATS THE SENSE OF POISONING OTHERS WITH YOUR BITTERNESS AND LEAD THEM A STRAY? WHATS THE SENSE, TO KEEP ON SLEEPING ON YOUR FOLLY AND NEVER BECOME AWAKE?
WHATS THE SENSE, LISTENING TO ONE SIDE OF THE STORY, AND THEN RESORT TO BACKBITTING? WHATS THE SENSE, REVEALING YOUR SECRETS TO SOMEONE WHO YOU CAN'T CONFIDE IN?
WHATS THE SENSE, TO LIVE IN PURE HATE AND HOLD A GRUDGE? WHATS THE SENSE, TO LIVE IN PERPETUAL PAIN, WHICH MAKES IT DIFFICULT TO ADJUST?
WHATS THE SENSE, TO LIVE IN DEPRESSION OR UNHAPPINESS, WHEN LIFE IS SO SHORT AND YOU MIGHT NOT LIVE TO SEE ANOTHER DAY? WHATS THE SENSE, TO LIVE IN REBELLION AND MAKE YOUR FATHER AND MOTHER SHAME?
WHATS THE SENSE, TO DISRESPECT SOMEBODY WHO HAD PLACED IN AUTHORITY ABOVE YOU? WHATS THE SENSE, TO DISRESPECT SOMEBODY WHO TRUST YOU?
WHATS THE SENSE OF BEING A POET AND YOU DON'T HAVE NO PROWESS? WHATS THE SENSE, VIEWING THIS POEM AND DON'T POST A COMMENT?
-- Edited by KILLAPRO on Friday 16th of October 2009 07:15:21 PM
The things I learnt I'll try to teach, To accept you dont know is the 1st step to acquiring knowledge, Google has more information than your lecturer in college, People lose more sleep worrying about there enemies than there friends, The ones u help will try to destroy you in the end, Do not waste time harboring hate, Say what is on your mind do what is needed move on anything else..time u a waste, If you have an opinion u are labeled stupid, Love is dangerous hence an arrow in the hands of cupid, Happiness is to actually deal with stuff and get them out your mind, Your enemy cannot kill u unless your blind, Therefore watch your so called friends....just don't be paranoid, To accept people are flawed is the difference between being a man and a boy.....
DARLA: LAWD........NUH BODDA WIT DAT NOW, CAUSE ALL YUH WAAH DUH A TEK OFF MI MI DAMN CLOTHES!
PAUL: BABY.....MI IS A HARD WORKING YUTE AND MI NUH PICK POCKET, PLUS MI HAV NUFF LUV FI YUH, SUH JUS BILL CATTY, BUT HOW YUH SUH MISERABLE LIKE YUH NAAH LIVE HAPPY; YUH MEK MI CONVINCE SEH YUH WAAH SOME STIFF C.O.C.K.Y
DARLA: NO DEAR......MI LIVE HAPPY AND MI ALREADY A GET SOME STIFF C.O.C.KY, PLUS MI MAN MEK SURE HIM NUH DEAL WIT DI TING SLOPPY, WEN HIM SIDDUNG INNA SADDLE LIKE A SWIFT JOCKEY.
PAUL: HAHA......YUH FULL A ARGUMENT SAH, BUT PUT MI PON THE SIDE, CAH HOW YUH FI WORK WIT ONE BALLA?
DARLA: HAY, HAY! WOI MI BODY........WHAT A TING PON POOR DARLA, BOI YUH A REALLY SOME DRAMA.
PAUL: WELL A SUH MI STAY DARLA; MI IS A BALLA WEH LIKE FI GUH STRAIGHT TO DI GUH GOAL; MI NUH LIKE FI TEK CORNA.
DARLA: HAHA.....WHAT A WAY YUH LEARN MI NAME FAST, YUH NUH EASY ENUH, BUT AT LEAST YUH HONEST, MI LIKE LIKE THAT, SO WHAT IS YOUR NAME?
PAUL: YUH NOW SEH DARLA, ITS BECAUSE MI HAVE A BIG BREDDA NAME PETER, MI PARENTS DEM JUST DECIDE FI CALL MI PAUL, SUH WATS YOUR SURNAME?
DARLA: EHEHE........WELL, OK PAUL, MI LAST NAME A WILLIS.
PAUL: WILLIS??? YUH DADDY NAME BRUCE WILLIS, ANYWAY MI HAFFI CUT, SUH JUST GI MI YUH SEVEN DIGITS, SUH MI CAN GET FI ASK YUH OUT MISS WILLIS.
DARLA: HAHA! HAHA! NO PAUL, MI DADDY NUH NAME BRUCE WILLIS, WOI YUH A KILL MI, YUH GOT GIMMICKS AND YUH FULL A LYRICS, HOPE YUH MEAN WEH YUH SEH, SO I'LL GIVE YOU MY SEVEN DIGITS.....
-- Edited by KILLAPRO on Friday 16th of October 2009 06:29:19 PM
see ive know plenty that have left me empty still feinding to be caressed, loved and taken to an earth shattering mental orgasm. the walls of my brains are left untouched, unopend, and unstimulated. I ask my self each day "will u be the one"
i day dream of that day wen we will take part in that which we so desire. youve got me open and ready, clit cant stay steady jumping as if its got a medley so now i ask myself "will u be the one" to calm her down change that frown upside down
im lost in the sauce, got me smiling uncontrollably feeling giddy, sayin shyt like "will u be the one" to take me on a higher plane, gimmie sex that drives me insane or will this simply remain: leave me empty feinding to be caressed, loved and taken to that earth shattering mental orgasm. and the walls of my brains still left untouched, unopend, and unstimulated......
WHY DOES IT EXIST?!! WHY CAN'T WE RESIST? WHY IS IT SO HARD TO EXPLAIN? WHAT DO WE GAIN?!!
I'M I THE ONLY ONE WHO FINDS IT EXTREMELY OUT-STANDING BUT AT THE SAME TIME AFRAID OF BEING LEFT EMPTY-HANDED? I'M I THE ONLY ONE WHO PRETEND AS IF IT AIN'T THERE JUST BECAUSE OF FEAR?????????!!!!!!
"IS THERE A MEANING TO IT?!!" YEAH, I CAN IMAGINE THEY ARE MORE THAN A BILLION ANSWER BUT HOW ARE YOU SURE THAT, THAT'S IT?!!! (LOL) YEAH THAT 'THING' IS "LOVE"
Mommy words cannot express how i feel for you, You are like my every dream come true, You bare the pain and joy during nine months, while i was in your tommy easy going and throwing punchs, I've never found the right moment to tell you what i really feel inside cause everytime i tried, tears drops fell from my eyes, You are like a sister to me, my bestest friend, i'm 200 % sure that our friendship will NEVER end, To prove to you how much my love is true, i've written this poem just in 2 minutes by just thinking about you, You were ALWAYS there for me when i was young, i'm now remembering the days, we had fun You shouted at me several times but now i realize that it was not to hurt me but to make me wise, Now, i wipe these tear drops off my eyes, i've finally find a way to let you know what i've been feeling during all these times.
From your lovely daughter who adores you, cant wait till you read this.
Ayyy A Popcaan Mi Wah Dat Gal Dey Inna Mi Arm Gal Mi Love How Yuh Gwan When Yuh Roll It Me See It From Far Seh
Hook: Baby You A Nuh Ordinary Girl (Ahh) Nuh Ordinary Girl No Nuh Ordinary Girl You A Nuh Ordinary Girl
Chorus: Baby Girl Yuh Nuh Ordinary Face Cuter Than Halle Berry Whine Yuh Waste Yuh Nuh Green Like Jelly A Yuh Fi Be My First Lady Mi Seet Clear Yuh Nuh Ordinary Naa Fi Borrow No Wig From Shelly You A Di Star Fi Di Show Its Clearly You A Di Wife An A Yuh A Mi Baby
Verse 1: Hey, Hey Baby You Can Do That Stuff That Ting Weh We Call Romp Ruff You Have Di Needle Ay An Mi Have Thread Nuff So You Know She Yuh Belly Must Puff Ay Baby Mi Notice She You Can Handle Di Pole You Fit Fi Play Di Wife Role Two Youth Fi Run Up An Down In Di Yard Likkle More Mek Mi Laugh Like Mi Get Tickle More Hold A Fresh Nuh Baby Come Mek We Roll To Di Store Fi Get Grocery In Galore Caa When Di Youth Born Mi Maybe Gone Pon Tour But Inna Mi Heart Deh Yuh Gone Soar
Hook: Baby You A Nuh Ordinary Girl (ahh) Nuh Ordinary Girl No Nuh Ordinary Girl You A Nuh Ordinary Girl
Chorus: Baby Girl Yuh Nuh Ordinary Face Cuter Than Halle Berry Whine Yuh Waste Yuh Nuh Green Like Jelly A Yuh Fi Be My First Lady Mi Seet Clear Yuh Nuh Ordinary Naa Fi Borrow No Wig From Shelly You A Di Star Fi Di Show Its Clearly You A Di Wife An A Yuh A Mi Baby
Verse 2: Mi Have Money Dont So Baby Nuh Badda Worry Bout Nuttin Wah You Favorite Food Chicken Or Mutton No Bwoy Cyan Even Touch One Of Yuh Button Caa Mi Nah Roll Out Left Di Black Sumtin A Mi Fi Be You Man It Is Written When One Door Close A Next One Open An Di Spot Inna Mi Heart Fi You Soft Like Cotton So Baby Just Mek It Happen
Hook: Baby You A Nuh Ordinary Girl Nuh Ordinary Girl No Nuh Ordinary Girl You A Nuh Ordinary Girl
Verse 1: Hey, Hey Baby You Can Do That Stuff That Ting Weh We Call Romp Ruff You Have Di Needle Ay An Mi Have Thread Nuff You Know She Yuh Belly Must Puff Ay Baby Mi Notice She You Can Handle Di Pole You Fit Fi Play Di Wife Role Two Youth Fi Run Up An Down In Di Yard Likkle More Mek Mi Laugh Like Mi Get Tickle More Hold A Fresh Nuh Baby Come Mek We Roll To Di Store Fi Get Grocery In Galore Caa When Di Youth Born Mi Maybe Gone Pon Tour But Inna Mi Heart Deh Yuh Gone Sore
Hook: Baby You A Nuh Ordinary Girl Nuh Ordinary Girl No Nuh Ordinary Girl You A Nuh Ordinary Girl
-- Edited by cescojam on Sunday 27th of September 2009 06:33:05 AM
(intro) my madda neva dash mi weh and your madda neva dash you weh so mek di baby born mek di baby enjoy life a that mi seh
weh di baby madda deh weh love dem son and love dem daughta yeah is da true story pimpinnn
(chorus) all mi a tell har nuh fling it weh she still nuh bring it yeah she mek har fren dem influence har fi fling it weh and dat mash up mi head cah mi a gwaan weh love my pickney dem she mek har fren dem influence har fi fling it weh
(verse 1) mi youth coulda be a lawyer mi youth coulda be a doctor but from you tek abortion you just mash up di world future nine months before di harvest weh you run go kill deceit fah you shoulda tek your own life my girl if a dat you feel di need fah
when fi do with di Pampers and di baby feed girl you know you diss mi and you diss without a reason
di youth to da tek care yah it should be no reason fi start war fah we a di survivor but a him di victim
(chorus) all mi a tell har nuh fling it weh she still nuh bring it yeah she mek har fren dem influence har fi fling it weh and dat mash up mi head cah mi a gwaan weh love my pickney dem she mek har fren dem influence har fi fling it weh
(verse 2) anyway the money deh fi come from mi just nah bow mi nuh low mum di youth to da stay all right di mammy family belly ?? love walk
mi dont believe seh you fi tek a life di worst before that life begun mi waan fi si har and pass har but mi really haffi aks har
when fi do with di Pampers and di baby feed girl you know you diss mi and you diss without a reason
di youth to da tek care yah it should be no reason fi start war fah we a di survivor but a him di victim
teachaaaa its clear to mee knowwww these peopleee hmmmm
moda bawl when she see har son dieee jacket and tie school fee get so high food prices gon sky high me want a work but me no see nowhere fi apply ask d juvenile dem if yuh tink i lie yuh fi... yuh fii.... yuh fii black ryno come teach dem
(black Ryno)
me naaa trust inna d media dem dem promise me na gon believe again cause **** sign inna d country no matter how we fight we na go get rid of dem church money haffi be the preacher dem ???? but all dem ah talk dem still na naahhhh d youth dem hungry ah pree fi draw fi dem pumpy but yuh cant fight crime with police yuh fi fight crime with luxury and inna we heart know say selassie love we but jacket and tie still na...
moda bawl when she see har son dieee jacket and tie school fee get so high food prices gon sky high me want a work but me no see nowhere fi apply ask d juvenile dem if yuh tink i lie yuh fi... yuh fii.... yuh fii black ryno come teach dem
i have ah dreammmm fi own big house chaffuer with lemozine i have ah dreammmm fi eevery ghetto youth elevate inna dem scheme i have a dreammm fi d system try supply and not deny dem fi answer when we reply come sit down and... whyy police ah victimize politician na give we life gyal ah sell between d thighs right infront them pickney eyes no where no pay fi dem learn from d elders listen to d baby dem.. you feel its clear to me knowwwwwwwwwww knowwwwwwwwww these ppl
mother bawl when she see har son die jacket and tie school fee get so high food prices gon sky high me want ah work but me no see nowhere fi apple ask d juvenile dem if ya think i lie yuh fi.... yuh fii.... yuh fii black ryno come teach dem
You know mi have evil ways Dead! Dem dead mi left dem inna day grave!
chorous
Mi mek rifle shot sting dem like a scorpion, bite dem like a bees The ****a dem done mi rise every gun Di dogs dem inna trees like leaves Sting dem like a scorpion Bite dem like a bees dem dead! Gunshot inna head anuh borrow gun mi a squeeze.
Verse 1
Click click click clack when mi gun dem a knock dem find head without headback When in a miggle day gun him down at the corner shop bout him a go buy chicken back When we a step pon boi we nuh disguise we nuh wear wig and frock A nuh toy boi witness real gun and I don't give a **** And a bullet ina mi gun boi name written mi nuh kill dog and kitten Any press mi press a trigger presser p**sy cant call me mi nuh press button Dem seh duppy know who fi frighten so mi nuh fraid of nuttin mi put dem inna grave that a simple sometin with dem head and dem chess open
Chorus
Mi mek rifle shot sting dem like a scorpion bite dem like a bees The ****a dem done mi rise every gun Di dogs dem inna trees like leaves Sting dem like a scorpion Bite dem like a bees dem dead! Gunshot inna head anuh borrow gun mi a squeeze
Verse 2
You see the gullyside is anuh nuh lippin ting is a nuh nuh flipping ting di rifle dem tall and a ching ching ching 12 gauge fi kill kin Unknown rifle chip him like ice neva hear R.I pay di price him head a roll like dice kill dem miggle day and wi drive
chorous
Rifle shot sting dem like a scorpion bite dem like a bees Dem dunce mi rise every gun inna di trees like leaves Sting dem like a scorpion bite dem like a bees dem dead! Gunshot inna head Anuh borrow gun mi a squeeze
Outro
Stonehill Golden Spring A wha happen to him Di K's dem a *lo**clot sting Dat mi seh, dat mi seh Towerhill Fross a wha happen to dem dead dem dead, gunshot inna head Bumbaclot Jr.Sket Don't Dem fi know Gully God, Gully mi seh ****ing world Im out
(intro) yo notnice nuff a dem waan si mi fail waan si mi reach inna jail tell mi how my madda a go feel when she see har son behind rail a she know she nuh get di house mi daughta nuh get di land furthermore mi a work from birth so right now mi need one van
(chorus) mi keep hustling night and day I'm working hard so I must get pay neva stop hustlinnnn fi my mammy hold mi medz daily and mi neva stray
(verse 1) mi see it clear dem a try fi set me up one police man use ?? wet me up cyar me name a di station loud and clear ? teacha mek mi get di buss without fear mi use to tek di buss none a dem neva yet try fi mek mi up si mi a hustle fi mi things and a try tek mine tell mi why black man so envious
mi nah give up cah dem soon give up when dem see all one house so build up and mi dawgs dem bark if a man try walk dem dont know seh everyting build up not nice
mi madda a nuh get di house mi daughta nuh get di land furthermore mi a work from birth so right now mi need one van
(chorus) mi keep hustling night and day I'm working hard so I must get pay neva stop hustlinnnn fi my mummy hold mi medz daily and mi neva stray
(verse 2) so if a bajoure fi sell,we sell dat if fi ?? fi well,we well dat family haffi get wholla bread mi cyan afford fi mi madda eat di bread but have mi ting fi protect my head back
money haffi mek every youth wi a tell dat nah mek babylon capture mi mind and next ting mi end up dung a ??
cah mi madda a nuh get di house mi daughta nuh get di land furthermore mi a work from birth so right now mi need one van
(chorus) mi keep hustling night and day I'm working hard so I must get pay neva stop hustlinnnn fi my mummy hold mi medz daily and mi neva stray
Sweat drips down her face, I watch the rhythm in her waist, Her up and down motion rhythmic pulsing, The moan when the steel touches her skin, Shes controlling her breathing well..but how long can she last, Baby slow down a little I tell her your going too fast, She smiles with me and doesn't say a word, she bites her lip under the pressure, as she slows her rhythm bringing it to her slow she is getting no pleasure, This is her first time shes good like riffles in a war, She still needs a gym instructor though she put too much weights on the bar..........