Worst me nuh fraid a none a dem (dem)

(Verse 1)
Nah go hide di truth
Me haffi talk
Cah me tell dem seh dem neva walk di road dem weh me walk
Road weh me a talk, no Waterford no Gregory Park
Me nuh walk dem road cah me nuh trust no shadow afta dark
Me nuh pree some man when dem a pass dem by di mark no
Me shotta friend dem lock di whole a Hagley Park (hey)
Nuh killa but me surround by di eagle and di hawk
Run di devil with di evil and di fork
Heyy...
Di verse nuh done
Mi have a bagga ting fi talk
Like how mi give dem strength and show dem love outta mi heart
Neva know dem waan di link fi part
Neva know dem waan di ship fi sink and wah we park
Dem bwoy deh cya give we nuh talk

Bring dem out inna di light when dem did hide inna di dark
Some bwoy nuh real soh when mi see dem mi hold mi heart
Now from di friendship put off

(Chorus)
Me and some bwoy cya friend again
Nah friend again
Think dem was mi bredda dem
Nuh laughin again
Me nuh wah fi see none a dem
Nah friend again
Rite now a deh head a dem
Cya friend again
Worst me nuh fraid a none a dem

(Verse 2)
Now you see me and some bwoy cuda neva be friend
Dem a play hypocrite but mi can neva pretend
From mi find out say a enemy dem
Mi cut off di frenship down to di memory dem
Ask dem who gih dem di melody dem
But me's a yute pan nobody mi neva depend
No, Jah Jah guide me through everything
Mi put mi heart and mi soul inna every riddim
God knows mi neva do dem nuh wrong
A true mi nuh tek program from nuh man (nuh man)
Yeah, dem mussi see say mi stubborn

Cah nobody cya tell me how mi ting fi govern
And mi not even frighten when dem call mi name inna song
Cause a di sameting dem do Jesus wid di nail inna hand
Cya get mi out all wen dem team up inna pair and gang
Yuh neva know now yuh hearing dis song

(Chorus)
Nah friend again
Nuh laughin again
Nah friend again
Cya friend again
Worst me nuh fraid a none a dem

(Verse 3)
Cause we nuh wah no friend from some people
We nuh need no friend from some bwoy
No we nuh need no friend from some people
Cut dem off (we a cut dem off)
We a cut dem off (cut dem off)
True dem,
Seh dem a we friend when dem a enemy
Some a dem a pree and dem a penny we
But dem nah go see
Dem nah go see
Dem nah go see we pop dung
Seh dem a we friend when dem a enemy
Nuff a dem a pree
Dem nah go see

(Chorus)
Nah friend again
Nuh laughin again
Nah friend again
Cya friend again
Worst me nuh fraid a none a dem (dem)

EVERYBODY WANTS THE ROYALTIES, I WONDER WHAT THEY MADE OFF COVER VERSION
THEY SING THE TUNES IN DI BOOTH AND FEEL THEYRE COVERED LIKE FLOOR WID PERSIAN

HOW MUCH DID PERCY SLEDGE COLLECT WHEN THE NINJA AND TINGA LAND
NO WONDER NOWADAYS THE YOUTHS A GO HARD LIKE SOLES PON TIMBERLAND

PRODUCERS AND MANAGERS CREATE BRUCK FOOT POLICIES AND ROB IT
FORCING ARTIST TO THINK OF EARLY RETIREMENT AND GET CRACK LIKE CERAMIC

EVERY BODY A FIGHT OVER "ORIGINAL" RIDDIMS THAT THEY STOLE FROM JAMMY'S
THATS HOW THE BUSINESS GO SONNY, DEM NYAM U FOOD LIKE FRY FISH AND BAMMYS

NO ONE HAS THEIR OWN MELODIES, THEY STAND TALL LIKE TRIPOD AND LISTEN THEIR IPOD
THEY TAKE CONCEPTS OFF SHOWTIME AND JOY RIDE AND PPL SEH"BUT THIS GUY BAD"

SO GET RICH SCHEMES ARE MADE, SO WE GIVE THIS YOUTH THE LOOT FOR A RIDDIM OFF FRUITYLOOP
THE MASTERING IS GARBAGE, NO INSTRUMENTS, PLEASE DONT MUTE THE TRUTH

ITS UNFAIR CAUSE SELECTORS SHOULD BE LIVING WEALTHY OFF PARTY VIBES
PIRACY AND BOOTLEGG IS A NEXT STORY, BUT LONG LIVE THE LP'S AND 45'S

THIS IS JUST A OUTRAGE, WELL ACTUALLYA PROTEST TO THE LOYAL THIEVES
JUST SIGN HERE, IM THE SLAVE  TO YOUR BOOTH ALL I NED IS ROYALTIES

I like her
Push me gainst d wall back it up me mek u feel it brace me
Flexible f*k u no lazy, inna bed u so crazy!!!!
Gal u bad and wicked inna bed
Gih me d wine weh a mek man pop like tred
Gal sidung sidung sidung sidung sidung sidung sidung.................

How u bad pon d buddy head sooooo
Flexible f*k ben dung touch u toooooooe
Jiggle up your body and win gudung low
Hey, sidung pon d buddy and a bubble a u hubby
Tan tuddy pon d buddy and a bus it like a sluggy
Wen u breast me a rub it seh oh oh oh oh ooooh
Hey dont leave me girl dont gooooooooooo
U have d best hole and me want u fih knooow
Jiggle up u body and wine gudung low

Dash out!!!
U look so good, hot inna your shorts
Hot inna your shorts, And me affi pop it off
If u man c**ky soft, Den u affi lock him off
How u fih get ride and jockey dropin off
Hastin ting Spec-tacular fih talk
Me and u a walk and stop inna the park
Den we start wuk and drop inna d gra**
Den u come pon top, tic-toc it toc it off
Want tun bakway, Tell u fih gwan
Want c**k up one foot, Me tell u fih gwan
Want c**k up pon me, Me tell u fih gwan
And wen u start gwan me beg u fih calm
One foot pon shoulder, One under me arm
From u land inna me palm, Bare stabbin affi gwan
Wuk till sweat a run inna d cabin go warm
Thats how it goes

She want!!!
D gal dem want d lo-long ting fih spin pon
Mek u waist rotate like spinning fan
Cuz me love u smooth sexy skin tan
And u no fava no gorilla king kong
Me love the way it wen pon it u quint pon
all wen u gone u me a think pon
U nah no deep ocean a sink man
Telephone ring, gotta get a link pon
Why?????
I loooove, D way u wine it
Love it wen u tell me a mine it
If a gold in deh i gwine find it
I looove, D way how u wine wen u wine pon timin
I wanna beee, Inside it

Push me gainst d wall back it up me mek u feel it brace me
Flexible f*k u no lazy, inna bed u so crazy!!!!
Gal u bad and wicked inna bed
Gih me d wine weh a mek man pop like tred
Gal sidung sidung sidung sidung sidung sidung sidung.................

207nbch.jpg

Spoiler
ZONE COMMANDMENTS

1.THOU SHALL NOT REQUESTS THINGS AND YOUR ANONYMOUS, A COMPLETE GHOST
MEMBER FI TWO YEARS AND YOU NOT EVEN HAVE ONE DECENT POST

2.THOU SHALL NOT CUSS ABSOLUTLEY NO ZONE WOMAN, GIRL NOR DIVA
U WILL NEVER WIN AND TRUST ME U WILL FEEL THE WRATH OF QUIVA

3.THOU SHALL NOT SIDDUNG PON ZONE WHOLE DAY A CHAT BOUT GAZA/GULLY FUED
PPL LIKE ILLMATIC DONT HAVE A LIFE, SO JUST GIVE IT A REST DUDE

4.THOU SHALL NOT COPY GAMEPUN'S STYLE OF WRITING POETRY, U CANT MANAGE
QUOTING BIBLE VERSES IS NOT ENOUGH, LIMITED VOCABULARY WILL CAUSE DAMAGE

5.THOU SHALL NOT CALL OUT ASKING "WEH ADMIN DEH" HE/SHE WONT ANSWER
JOLLY JO WILL NEVER SHOW UP, LIKE WOMEN WITH PROSTATE CANCER

6.THOU SHALL NOT FIGHT OVA POCA, JESUS CHRIST!! A ONE PUM PUM SHE HAVE
LOOK HOW PROUDABODY AND TASSIE SWEET AND NOBODY NAAH GRAB

7.THOU SHALL NOT POST NUH NEW TUNE B4 TWENTYFIRST, ELSE HIM WAAH QUIT
HIM WILL SCREAM, CRY, GET IN TEMPER TANTRUM AND THROW A FIT

8. THOU SHALL NOT SAY "BLESS" AND "THANX" TO EVERYTHING AND U NAAH PREE
SOME MAN JUST WAAH VETERAN MEMBERSHIP, SO THEM STAY UP QUARTER TO THREE

9.UNDER NO CIRCUMSTANCES, TRY CUSS NAZ, THATS JUST TOO IDLE
THE REST A ZONE WILL TURN GAINST U AND THEN U GET THE PANTY TITLE

10. SHOW RESPECT TO YOUR OTHER ZONE MEMBERS, WHETHER GAZA, GULLY, SMART OR EDIAAT
FREE UP LYNDO, BREAK ALL BARRIERS, AND KNOW SEH A ONE FAMILY AND A JUST WE DAT

-- Edited by Dj Quiva (Admin) on Monday 16th of November 2009 09:10:41 PM

-- Edited by Dj Quiva (Admin) on Monday 16th of November 2009 10:06:02 PM

ANDREW & WADA *lo**-NAH DWEET(lyrics)

February 16, 2010
Started By cescojam0 Comments
(intro)
(andrew & wada,nah bwoy nuh badda)neva!!!
my madda tell mi long time
a gal ya a love fi licky licky and love beg
anybwoy weh mi see love likes
jah kno seh yo mi neva trust dem
dem want tell mi freedom fi talk
inna dem dutty this a wont wi take part
dem waan change selassie I rules and laws

(chorus)
dem waan wi givin but we nahhhh dweeeett(neva!)
we nahh
nah go get weak
some bwoy gone because dem love sweets but badman nahhh
nah dweettt
we work hard so we must switch
dem sell out because dem love sweetnesss

(verse 1)
heyy
nuff a dem gone di wrong way
leff di gal dem and gone dung a ?? way
mi did ??
becah mi straight from mi born so mi nah gone no wrong way
but too dem waan wi designer
dem nuh waan wear nuh clothes from china
inna bare tights pants and winaa
but dem type a man dem I'm not a kina

(chorus)
dem waan wi reachin but we nahhhh dweeeett
mi nahh
nah go get weak
di  bwoy dem gone because dem love sweets but badman nahhh
nah dweettt
we work hard so we must switch

(verse 2)
heyy
look how wi tell dem how wi tell dem nuh fi dweet
a one ting mi sure jah jah face nah  sit
through vanity they all day you cyan keep
sell out a seven big rims and jeep
but none a bow fi nuh bitta turn sweet
nuh rastaman nah get defeat
route of success fi whola  dem gone cheat

(chorus)
dem waan wi reachin but we nahhhh dweeeett
we nahh
nah go get weak
di bwoy dem gone because dem love sweets but badman nahhh
nah dweettt
work hard so we must switch

repeat verse 1

JAH VINCI-KILL BOY(lyrics)

February 16, 2010
(intro)
ochi empireeee
a gaza mi sehhh
big yardd a foxxy link productionn
a jah vincii

(chorus)
kill boy from 9 to 5
di whole day shot a beat
none a dem nuh bad like mi
my war cyan beg ?? you
how you cyan bawl cree
anytime when you hear my rifle beat
bwoy spread out under sheet
when mi buss mi gun
bwoy skin a burn
and mi haffi go a nine night fi

(verse 1)
gaza fi life that mi promise
weh mi shoot mi nah go look becah mi cyan miss
gunshot chuck inna yuh face like ??
nah bring life to di star when a war diss miller 9
squeeze wine and a tuff chat
nuh fraid fi send a bwoy dung a Dovecot
(kill dem all and done)teacha love dat
buss ??? like pon a chat ??

(chorus)
kill boy from 9 to 5
di whole day shot a beat
my war cyan beg ?? you
how  you cyan bawl cree
when mi buss mi gun
bwoy skin a burn

(verse 2)
when mi gun dem a roar like lion
fi mek shot shock bwoy bad like fyah pon high and
kalishnikov inna my hand
fi mek you scream out like virgin diana
shot inna body mek bwoy burn crack up
unno a run weh cyan pack up
shot inna face marrow face pon yuh wall
like when you put ??
kuff inna side weh a crawl like snail
mi ?? him mek find dem ??
gun bigga dan di ship weh colombo stage
and melt inna head like ill

(chorus)
kill boy from 9 to 5
di whole day shot a beat
my war cyan beg ?? you
or you cyan bawl cree
when mi buss mi gun
bwoy skin a burn

repeat verse 1
this it what i really need to know but i cant understand what he sing....

please......

losing a fren

July 9, 2009
Started By bad-me12 Comments

losing a fren

ohh bwoi dem chats we had
brought us closer and made us think bad
yea we had it all
serious times, laughter and even some fantasized sex
but somehow things got bad
i dont know how but we suddenly stopped chat
as busy as i am at first i ignored it
but suddenly dem mornings kinda feel like a torment
i rushed myself try find what caused di hole
but alone in di dark yu never gave any feedback
now im jus writing and posting these words
in hope yu'll ever read this and give a last explain sad

(Pls Read to the end or you may miss out on the true message!)

Cocoa brown skin lookin so heavenly in that Baby Phat Jean body suit
Hair like bam bam bam lookin correct and perfect too boot
Fillin it like the sand fills an hour glass
dayum.. just for a minute or a lifetime to bask...

Now with a treasure that entices my senses to that degree
why would i want it for a single night, but instead i'de want it for man-y
Short time pleasures and the pain that is wrought
You played yourself - you looked at forever and saw an hour - now your caught

Hittin them skinz isn't all it's cracked up to be
because trust you - me - at the end of that short lil journey
is a hole so deep and full - it's called EMPTY!!!
so you try to fill it by hittin them skinz not so good, but plenty

And after each moment of fullfillment your a step lower on that pole
you know the one.. the one where you lifetime partner exists
if she knew how many partners you had slept with she would definitely be pissed
but you continue.. and continue to play that playa role

Now if your truly awaiting your Queen
the one that puts it ON YOU like NEVA before.. - yeah you know what I mean
then why not give her the blessing of a few
make yourself worthy to do whatcha do
being able to stand in front of her, head held high - knowing SHE has the very best of YOU

because you did not throw it away but saved it for her
and now when your hittin the skinz of the one you hold dear
if she gets pregnant you have no fear
for this to, much like her would be a blessing come true
so why be out there hittin them skinz - when all you need to do brothas - is be true to YOU!

~Me

-- Edited by RastaQKing at 09:47, 2008-04-08

Blue Mist

November 15, 2007
Started By RastaQKing3 Comments

There is a mist on the horizon, that which is gray and moving slow.  A large mass of cloud like formation, rolling over the hills and engulfing them in its aura, trampling them beyond their own existence with each and every move. 

As the mist grows nearer and nearer, life, it seems, begins to close in around you.  Soon it is as if you are at the center of the mist - the only and last obstacle in its path of destruction.

Suddenly you have arrived at the pearly gates of blue
Down on your knees you beg of it not to take you
But there is nothing that you can do
For it didn't spare the others and it will not spare you.

The mist that is before thee
The mist that will become me
The walls are now upon you
And darkness shall forever be.

What is this blue mist that I see
I sniff it, I breath it, it cloaks me
Covered around me like a sinister being
I realize, gasping for breath, there is no use fleeing

What is this mist that becomes me
My heart, my lungs are full of thee
A down trodden victim caught in his own snare
Struggling and strife attempting not to be there

What is this mist that surrounds me
Is it life, is it turmoil - will I ever be free
Now it has me never to surrender
It is a apart of me and I am it's prisoner!

~Me

WHY BOTHER........??

June 5, 2009
Started By slimnerdz 5 Comments
WHY BOTHER TO SAY THINGS WE DONT MEAN?
WHY BOTHER TO HAVE FALSE AMBITIONS WHY WASTE A DREAM?

WHY BOTHER TO DO THINGS THAT HURT OR OFFEND?
WHY BOTHER TO LEAVE THINGS UNFINISHED, WITHOUT AN END

WHY BOTHER TO DISREGARD THOSE WHOM WE LOVE THE MOST ?
WHY BOTHER TO SHOW OFF, BE c**kY, WHY BOAST?

WHY BOTHER TO APOLOGISE THEN DO IT ALL OVER AGAIN?
WHY BOTHER TO FIGHT FOR A CAUSE NOT WORTHY TO DEFEND?
WHY BOTHER I WOULD SAY..

BECAUSE I THINK WORDS LIKE THIS ARE NOT MEANT FOR ANOTHER
WHEN TEMPTED TO DO ANY OF THE ABOVE JUST SAY
WHY BOTHER

slimnerdz

old time days as ""NEWBIE""

February 11, 2010
Started By Dj Tweety9 Comments
MI RAZZ KEVIN USE TO TRACE ME LIKE SISTA LASHY
MORE WHILE ME WONDA IF A HIM DEM CALL ASHLEY

THE BOI KONVICT WHEN HIM FUSS WALK INNA ZONE HIM TELL EBRY BODI FI SCUK DEM MOTHER

THE 1 MARK WATSON HIM ALL DEM COULDA DO A BEG HIM SONG.. EVERYDAY HIM COMPLAIN  "" UNNU TINK ME A UNNU RASZ GYAL UNNU JUS A BEG SO""

TASSIE SHE COME EEN WID HAR SELF POOR FLUFFY ME TRACE OFF N WE TUN MATEY NA D LONG RUN hi

DIS YUTE WEH NAME >>NAH STRIKE a.k.a BREEDA A DI WUKLESS NIGGA ME EVA FIND
ALL DEEZ TIME HIM NAME BREEDA AN PON HIM AGE PAPA IT STATE>>LOW SPERM COUNT

(intro)
every gal stand at attention
wine fi di movie you must get a pension
di first movie was a hit
so chimney pictures come back with a next one
LIGHTS,CAMERA,ACTION!
LIGHTS,CAMERA!

(chorus)
gal you get di glory
you first come to mine every single time when mi write di story
the show name Story of my life
dat mean seh a you fi hold mi
nuff gal waan play you role
then get mi number and telephone mi
but a you one star di movie yeah
you only

(verse 1)
you are di leading lady
when you wine every gal a get crazy
gi yuh way mek you do dirty dancin
nuh Jennifer Grey a nuh Patrick Swayze
a nuh comedy you star gal a drama
you director a Adidjah Palma
Lara haffi go hold har corna
when you do di forbidden dance di Lambada

(chorus)
gal you get di glory
the show name story of my life
you only

(verse 2)
could u be a friend of mine
inna mi heart and inna mi mind every time
gal bring yuh girlfriend  could u be so kind
do di next love scene wid Miller Nine
what a natural talent yuh nuh practice
badda dan every Hollywood actress
every moviee fi you do hit box office
and bruk it,smash it

(chorus)
gal you get di glory
you only

(verse 3)
Chimney Pictures Thugs a seh
Gyal wen yuh whine da bumba deh
a nuh comedy like Three's Company
Is a triple x movie
Film inna 3D fi come pan yuh TV
Gyal all di fame weh yuh get di press
Weh yuh get all di angels envy

(chorus)
gal you get di glory
you only

(intro)
every gal stand at attention
wine fi di movie you must get a pension
di first movie was a hit
so chimney pictures come back with a next one
LIGHTS,CAMERA,ACTION!
LIGHTS,CAMERA!

ALAINE & CHINO-ME AND YOU(lyrics)

February 13, 2010
Intro: (Chino and Alaine)

Di Genius (hahaha)

Yoooo (hey yeah-eah-eah-eah)

Mek we keep it a secret

Hell and powda house if we eva leak it

My girl.

Chorus(Chino)

Me a pree you from long long time

Hope one day you wuda be mine

Nuhbaddy nah fi know bout me and you

Nuhbaddy nah fi know bout di tings we do (baby girl)

(Alaine)

Feeling you, I know you feeling the same

Both caught up in the game.

Nuhbaddy nah fi know bout me and you

Nuhbaddy nah fi know bout di tings we do

Verse 1 (Chino)

Secret lovers,

A so we dweet

Di game we a play name hide and seek

Paparazzi dem a peep inna di jeep

Fi see weh we a do when we creep inna di street

(Alaine)

Secret lovers,

Dats what we are

Come outta di jeep mek we creep inna di car

We mek di par,

We see it inna di STAR

Dem tecky-tecky-tecky too far

Chorus (Chino and Alaine)

Verse 2 (Chino)

Well Alaine a long time mi well wah fi get you inna di link

From when mi first spot yuh inna di pink.

Nuh worry bout yuh boyfriend and weh him a go think

Buckle up and jump inna mi thing, top whip, don't trip

Me nah go tun yuh inna di house wife

Weh just cook and wash di dishes dem weh inna di sink.

Yuh gimmie dis warm feeling inside,

Mek me haffu put couple more cube a ice inna mi drink (woaaah)

Bridge (Alaine)

Dis is a secret so we haffi keep

Hell and powda house if we eva leak it

Hell and powda house if we eva leak it.

Ey Lamp powda house if we eva leak it

Dis is a secret so we haffi keep (yeah-eah-eah-eah, yeah)

Hell and powda house...

Repeat Verse One

JAH VINCI-I GOT SUNSHINE(lyrics)

November 11, 2009
Started By cescojam2 Comments
(intro)
uuuuuuuuuuuuhhhhh
da da dadaaa yeahhhh
(a jah vinci)yeahhh

(verse 1)
even though mi have a girl
a thousand times before
feelin you love so strong so deep
knockin on my door
and I know
your love is worth we real
so hold me close till late
let's make sweet memories

(chorus)
I got sunshine
so I'm having a sunny day
I'm proposing to my lady
so she wont go away
I got sunshine
I'm proposing to my lady
so she wont go away

(verse 2)
slowly but surely
love has come for mi
how I never bring new heartache
having ???
I love you singing
ohhh it feels good ??
hold me closer to your heart
until di end of time

a thousand times before
knockin on my door
and I know yes I know
let's make some memories

(chorus)
I got sunshine
I'm proposing to my lady
so she wont go away
I got suuuuunshine
I'm proposing to my lady
so she wont go away

(verse 3)
cause I love you girl
I need you
like a fountain flow wi water
love run some you
and I dont want to be leff lonely
so glad you come my way
and now we're feel so good to say girl
your love is here to stay

a thousand times before
knockin on my door
and I know yes I know
let's make some memories

(chorus)
I got sunshine
I'm proposing to my lady
so she wont go away
I got suuuunshine
I'm proposing to my lady
so she wont go away

got a reply from my mama
hold it
hold on mek me tek time and clear this
read it oud loud mek di whole world hear this:
dear son it's your mother ms Ettle this

I heard lots of tings so let's sekle this
first of all i hear u driving taxi
'no mum not even when duppy box me'  
these people r on yr name like parasite
i see your name on the federal website  
heard u get caught with guns and dandimite
well i'm coming ova there on the next flight  
right now my *lo** pressure is sky high
plus me cry till me eyes dem run dry  
tired fi talk to u about yr behaviour
right now u in the hands of the saviour  
anyway aunt may say how u do 
lady saw call and ask me how me do
yuh must know these people are your true friends   
charlie blacks seh u dont need no new friends   
u know police kill your friend spragga benz son
tell lie about di likle boy had gun   
plus i heard luciano got arrested
g wiz got a song I'm impressed with   
mavado got couple songs we a done di place
but right now a gaza a run di place   
glad to know dat u reading u bible  
my son we are all god's disciple
mi know seh prison neva made fi dogs   
I rather know dat u deh and not the morgue
i know u heard gun men kill ice   
and usain broke the world record twice
i hear vegas plan fi get baptized 
i hear esco stop par with leftside
and beenie and angel break up   
the whole dancehall business shake up
jamaica government ban daggering  
spice hot she a gwan with a bag a tings   
and just like u said about May Pen
no boy can tek this fi Play Pen   
i hear Zebra get charge fi rape again
Jimmy Riley beat up his girlfriend   
well your friend Nina Brown from St. Ann
sorry tell u him and both Squingy pass on
yuh likle nephew Steve Dot love to run joke   
seh mus tell u seh DO NOT DROP THE SOAP   
just to know that yuh fans dem miss u
and i am praying fi di people dat diss u   
anyway son u gwan see mi shortly
sincerely your mother miss barkley   

-- Edited by shottafiyah on Wednesday 3rd of February 2010 12:58:24 PM

THIS WAS BROUGHT TO MY ATTENTION BY MY FRIEND RD FROM GUYANA
HE WUD NEVER BOW FOR A GUY HONOUR, HE TOLD ME BOUT DIRTY DIANA

SHE BEEN AROUND SINCE THE 70'S, HER FIRST BF WAS ROGER TROUTMAN
HE'S FROM THE GROUP ZAPP, HE WAS IN CALIFORNIA LOVE, DEM TIME YAH YUTE MAN

SHE WENT UNDERGROUND FI A WHILE, BACK THEN WHEN THINGS NEVER SEEM HARD
I WAS AT WORK CHILLING, THEN I HEARD HER IN SEXUAL ERUPTION WID SNOOP DOGG

CAN U BELIEVE IT SHE END UP ALL OVER THE PLACE, SHE WAS BECOMING THE FAME
SHE BUILD MUNGA CAREER AND DEMARCO, AND FOR T-PAIN SHE DID THE SAME

SHE WAS A GROUPIE, A CRACK WHORE, ALL LIL WAYNE GET A PIECE HIYA
IT COME EEN LIKE IT GET WORST WHEN SHE GO OVER KARTEL AND EMPIRE

SHE NAAAH LET GOOO, TILL POP CAAN AND DOZA TURN HAR INNA A STUDIO WHORE
SHE BECAME NUTTIN, NO VALUES, SHE WAS MADE IN THE HEAVENS NO SHE'S THE FLOOR

SHE CAME TO SERVICE THE LEGENDS, THE HAS-BEENS,IRON BALOONS AND GOONS
SHE WAS A WORK OF ART AND I USE TO LOVER HER, HER NAME IS AUTO TUNE

IF I WERE A MOD FOR A DAY ALL ZONE BOT.TY MAN GET DELETEbman
IF I WERE ADMIN FOR A DAY MI FIRE "TOPSHOTTA" WIDOUT PAY HIM NUH BONUS

IF I WERE A MOD FOR A DAY I'D DELETE ALL GAZA & GULLY POST (except music)
IF I WERE ADMIN FOR A DAY ID PROMOTE BAD MAN "GAMEPUN" WIT A TOAST

IF I WERE A MOD FOR A DAY ALL NEWBIES WUD GET BANNED
IF I WERE ADMIN FOR A DAY ID MAKE THE RULES RIGHT..

IF I WERE A MOD FOR A DAY ID HAVE A MAN vs WOMAN TRACIN CONTEST
IF I WERE A ADMIN FOR A DAY I'D ENSURE ""ALL MODS"" SET EXAMPLE ((OR ELSE))

IF I WERE A MOD FOR A DAY ID HAVE A GRILS DAY ONLY (banned men)
IF I WERE ADMIN FOR A DAY ID "DEMOTE MR. G"

IF I WERE A MOD FOR A DAY ID BREAK ALL RULESmuu
IF I WERE ADMIN FOR A DAY ID GET RID OFF  NONE POSTERS

IF I WERE A MOD FOR A DAY ID LET ALL ZONE WOMEN DO WHATEVER THEY WANT
IF I WERE ADMIN ID CREATE AN ""IGNORE BUTTON" FOR KRYSIS

IF I WERE MOD FOR A DAY ID KEEP IT REAL
IF I WERE ADMIN FOR A DAY ALL MEMBER & MODS >>>MUST BE OBEDIENT"" INCLUDING MYSELF

JAH CURE-UNCONDITIONAL LOVE(lyrics)

February 9, 2010
You never see it coming
and the next thing you know
unconditional love
she aint lookin for no diamonds
and digging for no gold
just somebody to love
unconditional love
woah

First of january
said you startin over
your hearts been in remission
makin a new beginning
and its been six months since you got sober
taking a new position
to make another decision

Then you head to the corner store
and forget what you went for
just as soon as he says hello.. hello... hello

You never see it coming then the next thing you know unconditional love
unconditional love
she aint lookin for no diamonds
and digging for no gold
just somebody to love
unconditional love
woah

You never see it coming
unconditional love
she aint looking for no diamonds
and digging for no gold
just somebody to love
unconditional love
woah

The fourteenth of February
got a cold shoulder
from someone so unexpected
you left your heart unprotected
yeah
then you bit the china bowl
got it like a soldier
people would call your phone
you act like nobody ?s home

And I went to the corner store
and I forgot what i went for
just as soon as you said hello
helllooo

never saw it coming
and the next thing I know
unconditional love

I aint looking for no diamonds
and digging for no gold
just somebody to love
unconditional love

You never see it coming
unconditional love

I aint looking for no diamonds
and digging for no gold
just somebody to love
unconditional love
woah

be my baby
my one and only
te amo
mi amor
people in the world
dem crying out dem crying out for help yeea
people in the world
crying out crying out yowwww

even wen tings ah get rough now them still ah go through
people nuh really know weh dem go through
cause di system lock dem up and caged dem up just like a zoo
and yuh wonder why dem still have a smile
cah dem nuh put certain ting pon dem mind
yet dem still go pon di grind but more time

(chorus)
dem find it hard yes them find it hard
just fi know how it go
when some dont have a place fi call dem yard
yes dem praise di lord
just fi know how it go
when some dont have a place
just fi know how it go
yes dem praise di lord
just fi know how it go

dem nuh've noweh fi live
thats why di youtes dem ah go negative
dem nuh've no cousin ah foreign fi bring in ah barell
ah family no relative
hey!! mi know dah one yah relative
fi di youte dem weh know wat hungry belly is
nuff affi rob and guh jail and get beaten from police
and get beaten from deputies
hey!! that is how stressin it is
nuff bigger heads dem molesting the kids
di one dem weh doh make it offah di streets
dem gon ah morgue and go rest in di fridge
nuff nuh to know what a blessin it is
when yu have one chicken breast in yuh fridge
di gas and di rent dem carressin yuh ribs
di youte dem broke like dog

(chorus)
just fi know how it go
yes dem praise di lord
just fi know how it go
yes dem praise di lord
just fi know how it go

well di whole world ah suffer from reccession
one minute after 2 o clock dem locking off we session
ahlone depression make yu see some man ah rise dem weapon
mista man dah weh yuh deh pon we nuh trust yuh fi ah......
and mi see dem read di budget and a louw we pay nuh budget
youte cyah find no work altho him have in every subject
from last year mi nuh done pay off creamy fi di fugde yet
mi put mi trust inna di lord
di youte dem broke like dog

(chorus)
just fi know how it go
yes dem praise di lord
just fi know how it go
yes dem praise di lord
just fi know how it go

dem find it hard
ayeeee
oh lord

(chorus)
just fi know how it go
yes dem praise di lord
just fi know how it go

(Intro)

(Nobody move, weh mi seh)

(Nobody move, guh pon di ground bwoy)

We cyaan take it no more

Duh officer nuh kill him, nuh kill him

(hey gyal guh inna yuh yawd, yuh nuh see police)

We need somebody fi defend the poor

badman, police, everybody a kick down we door

We jus have a concern yuh nuh

(Chorus)

Government and police

Civilian and police

Taxi man and police

Everyone and police a war

Who make it reach so far?

Is a while now I nuh spot a squaddy inna lawn a par

Police haffi run from police

what is this pon police

We nuh know but the thing bizarre

Right now the force needs CPR

It look like deh wound deh a guh leave a scar

(Verse 1)

Officer you cyaan throw gas inna fire

Cause the people ago bawl and go fi the tyre

Make the church haffi kneel and go inna prayer

When the people a rebel and a seh dem a suffer

A criminal elements alone nuh love the law

So why a the majority a call you murderer

Mi think we need fi hurry up and solve deh puzzle yah

Remember our duty is to first uphold the law

(Verse 2)

No matter how it ruff, you haffi think before yuh draw

When the people them nuh with you then the criminal applaud

So nuh kick off mi door when you come inna mi yawd

Me know the thing ruff, me know it tough, me know it hard

We know seh dem yah youths dem nuh have nuh discipline

But police brutality is just a better sin

I really hope you listening

Something wrong ?cause everybody bawling

(Chorus)

Vendor and police

Soldier and police

State show and police

Soundman and police a war

What is this pon police

It look like deh wound deh ago...

(Vesre 3)

You went into the force,

Nuh so, to protect and serve

Yuh mother never with it so it mash up her nerves

But you seh you nah go lef it ?cause you have a concern

?Bout the youth dem weh a buss it and somehow dem nah learn

You ruff up everybody no respect you nah earn

Extreme tolerance a fi that we all learn

(Verse 4)

The people from the gully side, the Gaza strip, the lanes and the tavern

Woulda love fi see the day when every gun burn

Police get back a baton and the poor pocket fatten

Then you wouldn?t haffi worry ?bout crime

Cause, the shotta dem a pree the dollar sign

So make up uh nuh mind ?cause we looking around

And we see nuff youth trying

A nuh kill fi kill, help in a perilous time, a chill fi chill

So find the will and no dis

A nuh jus rhyme move the veil from your eye

Cause somebody obviously blind

(Chorus)

Artist and police

High grade and police

Bad word and police

What is this pon police

It look like deh wound deh ago leave a scar

Repeat Verse 1

Repeat Verse 2

(Chorus)

Government and police

Civilian and police

Taxi man and police

What is this pon police

It look like deh wound deh a guh leave a scar

VYBZ KARTEL-SEDUCTIVE(lyrics)

January 4, 2010
Started By cescojam1 Comments

She Know Wah She A Do Yea!
Wey ya get da seductive look dey
I'm fallin for it mi love wen ya look at me

like a lollipop and bite up ya lip
Mi Know seh ya know wat's on mi mind
Come wine up for me..Baby come gimme ya love deh
addija teacha right away

Babyyyy
Wen Ya Wine da body deh mi feel da need fi love

yea... whisper inna mi ears and tell mi sey
addija mi wan cha mi need cha... well alright
(Repeat)

Wen ya tip up on ya toe like dat

and ya wine up slow like dat
wen ya give mi di yo-yo style cah yah roll down
deh sa and ya roll rite back
and di magnum ?? street vybz rum inna di cup
wey we mix we flow like dat come a mi yard
fi a ole nite cap
just fi supm else cah mi dnt like chat

addija teacha right away

Babyyyy

(Repeat)
WEn ya tun so mi like dat yea (repeat)
mi nah lie ya full of chat but ya prove

everything wat ya did alot say
Picture Tek see di flash deh
mamarazzzi paparazzi dat ah we dawg so ah dat we cant sey look inna mi eye yuh wud see wen mi seh

addija teacha right away

Babyyyy

(Repeat)

Wey ya get da seductive look dey
I'm fallin for it mi love wen ya look at me

like a lollipop and bite up ya lip
addija teacha right away
Babyyyy

(Repeat)

Wen ya tip up on ya toe like dat

and ya wine up slow like dat
wen ya give mi di yo-yo style cah yah roll down
deh sa and ya roll rite back
and di magnum ?? street vybz rum inna di cup
wey we mix we flow like dat come a mi yard
fi a ole nite cap
just fi supm else cah mi dnt like chat

addija teacha right away

Babyyyy

(Repeat)

INTRO;
indu: bet seh mi mash yuh up
kartel: really
indu: how yuh mean?
kartel: wha yuh hear seh?
indu: ah wah you feel seh?
kartel: think me's a walkover

CHORUS;
indu: you can stay deh, anyhow me tun it da way deh
kartel: ah wah yuh think seh dat a go do di teacha?
indu: mash yuh down fi da whole day deh
kartel: well alright come climb da mountain nuh
indu: mek shure seh yuh find da route ya know
kartel: dem journey will tired yuh out ya know
indu: action over mouth ya know

VERSE 1;
kartel: gyal ah wah yuh feel seh?
indu: mi ah go bruk yuh back me seh juss like that
kartel: that a weh you mouth seh, feel seh badd step inna da house yeah
indu: you can't manage it when me ah turn and twist like a beijing kite yuh do say juss like that
kartel: everybody know seh empty barrel mek noise da most yeah

CHORUS;

VERSE 2;
indu: me nah back down no
kartel: me worser nah back down no
indu: somebody haffi drop down
kartel: somebody ago loose dem stripe (x2)

kartel: when yuh go suh pon di rocky road hold on nuh
indu: mine yuh broke yuh neck round di corna
kartel: no, no low gear nuh inna mi armour ah no mrs. palmer, dis ah mr.palmer
indu: cah yuh deh pon seh yuh ah mi paasenger, yuh haffi tek weh yuhself chuck thru the window, and look how easy you life line long
kartel: no sah mi have yuh life wrap round mi fingaa see it deh

CHORUS;

CHORUS;

OUTRO;
indu: bet seh mi mash yuh up
kartel: really
indu: how yuh mean?
kartel: wha yuh hear seh?
indu: ah wah you feel seh?
kartel: think me's a walkover

CHORUS;

MAVADO-AGAIN & AGAIN(lyrics)

January 20, 2010
Started By cescojam1 Comments
(intro)
Alliance
fi di poor
again and againn
Daseca uhhhmmm

(chorus)
again and again
it happening again and again
again and again again and again
dem have the people on a false pretence
again and again
yet sell out buy fake friend
pagan waan mi life fi end

(verse 1)
since last year
thing been safety for the past year
jah if yuh nuh visit past year
mi life stress
mi life is a mess
they underline cause of mi arrest
mi life is stressed
no rest forever weary
my eyes stay cloudy for my friends that < gotta bury in the cemetery
it's all good it's all fine
I aint givin up pon di gully
because you know di gully side is mine
yes I heard dem bad commence
but jah let me become a star
eveyrywhere that I went tun my odda feel alone
sometimes I close my eyes
and picture home

(chorus)
again and again
badmind waan life mi end
again and again
it happening again and again and again
woohhaa

(verse 2)
please god can you save me
from the world comfortin ??? me
is like they wanna drive me crazy
can you save me
seh they neva eva ?? me
my enemies still could never face me
even though hard times it get drastic
when people seh dem jeans dem lane inna casket
hard times it get drastic
when all the leaders dont know mi struggle
and they put me pon di black list
is it because of the media
is it because of the bad things they feed to the reada
nuff a dem waan cut da speed yah
and now seh dem no like mi no like dem neither

(chorus)
again and again
dem have the people on a false pretence
again and again
again and again gain daeca again
woohhaa

fi di poor
yeahh

every gully every trench
Marverl
towa hill
whitehall
cassava piece
spunglers ???

chorus

gully god againn
Me outside in the bushes...no thats not the start,
I met her a couple weeks ago she stole my heart,
So cute and innocent she can barely talk,
as me see her I said me want her to b****c**t,
She called me everyday straight for a week,
I was her man we dated a couple times now me fi get a piece,
Me never bother with the stone again..I hope u understand,
I had a bad experience (read use my hand),
So the Saturday the talk got dirty,
She told me what she going to do me...say she a go back it up if i'm worthy,
Now me love punaany bad just like shabba,
worse I was underneath me weed & grabba,
Me seh gimme a link she say...no I should come over,
Who me...me a go mash up that like a car crash a dover,
Call me taxi friend (nah go round no corner me no drive),
It was eleven pm when I arrived,
Him seh come back fi you? me seh dawg ga u bed,
Cause tonight a murder in a bed & people deadddddddddd,
as me inside a kiss & such she a whisper seh a 4 months she no ****,
weh d **** boots i've heard enough,
Me nah go be too graphic (probably too late),
The **** weh she gi me was worth the couple weeks wait,
fast forward little I am lying down,
Ringgggg Ringgg there goes her phone,
She looks at it like shes seen a ghost,
hand goes to mouth...looking lost like a tourist in rockfort,
She say baby call u taxi...I dont understand,
Me seh who a call u...she whispers baby me...mmaaa mmaa man,
Me seh wtf girl u a luu a 3:35 me live a ghetto no taxi not going through,
So tell him seh him salt...she whispers u have u gun on you?
Me seh oh lord what u mean she seh him own a firearm,
weh him deh? "down the road a come" she sounded so calm,
As me bus the door I see him 1 thick bredda him no see me yo me gawn,
Dive chuck roll me a hide inna the bush outside pon d lawn................

Kiss

April 22, 2008
Started By skendon3 Comments
Point your lashes down
and you can picture my face-
I'm smiling......

What I'm happy
and I'm happy that I'm your-
I'm very happy.......

Open your eyes
and what do you see-
do you see me looking at u so happy....

Open your mouth,speak with your heart
and you can see my soul-
I'm waiting......

What do I do now
and should i wait for you-
yes i well.....

Place your arms around my waist
and you can embrace my uncertainty-
I'm shaking......

Press your lips against mine
and try to catch me-
I'm falling...

I'm falling well you catch me
and save me-
or just catch me and kiss me again...

I LOVE YOU alot
we u be mine forever
I'll be yours.......

Accepting the challanges of life

April 16, 2008
Started By skendon2 Comments
Life's coming together
Emotions smoothing out
Excepting things I can't change
Or do anything about.

Now as I look into the mirror
I'm beginning to like what I see
An aging old man
That man's me!

A few more little wrinkles
Tells the story of my life
Finally I've seen the beauty
Now it won't cause me strife.

My heart remains the same
It could never change
Inside it's beautiful
No more tears to fall like rain.

This little journey I've taken
We all are going to face
But I've learned to accept
Life.... I'll forever chase.

Today I have a few more wrinkles
Thanking God for every single one
He's given me strength and courage
To age with Pride and Grace.

FORGIVENESS...

March 17, 2008
Started By RastaQKing6 Comments

Self Improvement is dependent on forgiving those who have done you wrong..

* that ex, who cheated on you.. they are sleeping at night while you are sad and down and depressed - forgive them - NOT for them but for YOU.. then and only then will you be able to move on - leaving the baggage behind.

* that coworker or boss who would rather back stab to get ahead then to be nice and admirable...  forgive them also for otherwise you will always be under their control.

Ras ~Q

OH, HOW I LONG TO BE IN YOUR ARMS

FOR YOU TO KEEP ME IN YOUR EMBRACE

TO SURROUND ME BY YOUR CHARM.

OH HOW I LONG FOR SO MUCH MORE THAN KISS.

WHEN YOU TOUCH ME, I FEEL LIKE I SLIP

IN A WORLD WHERE THERS ONLY YOU AND ME

WHERE WE COULD MAKE LOVE IN PERFECT HARMONY.

YOUR LIPS ON MY LIPS

ONE MAGICAL KISS

WITH OUR TWO TONGUES ENTWINED

AND YOUR HAND UPON MY GROIN

ALL FEARS DISSAPPEARED WITHOUT A DOUBT

WHEN YOU SLIPPED MY BREAST INSIDE YOUR MOUTH

YOU SUCKED THEM THROUGHLY AND LICKED THE TIPS

UNTIL ONCE AGAIN YOUR TONGUE MET MY LIPS.

I WAS TREMBLING, I COULDNT KEEP STEADY

UNTIL YOU KISSED MY EAR AND WHISPERED

"ARE YOU READY?"

I COULD FEEL THE CHANGE INSIDE ME THEN

AS I SPREAD MY LEGS AND SAID

"JUST SAY WHEN!"

WITH NO HESITATION HE GRANTED MY PLEA

AS HE CLIMBED UP ON THE BED AND FILLED INSIDE ME

THAT SWEET SENSATION I CANNOT FORGET

I GAVE HIM MY VIRGINITY WITHOUT A REGRET.

UNFORTUNELY IN THAT WORLD MY FANTASY ABIDES

AS ALL MY THOUGHTS OF YOU ARE KEPT INSIDE

SOMETIMES I WONDER IF A VIRGIN, FOREVER  I WILL BE

UNTIL THEN, MY SWEET FANTASIES SHALL REMAIN MY PLEA.

TOUCH MA BODI

March 24, 2008
Started By Caramel_Delite22 Comments
RD COME TOUCH MA BODI
THROW MI ON YOUR FLOOR
f**k MI UNTIL I SAY NO MORE.

RD COME TOUCH MA BODI
THROW MI ON YOUR WATER BED
f**k TILL I AM VERY WET.

RD COME TOUCH MA BODI
LET RUB MY _ _ _ , _ _ _
ALL ROUND YOUR _ _ _ _ _ _
JUST A LIKKLE TASTE.

TOUCH MY BODIIII
SOMETHING NICE AN SOFT
JUST BETWEEN DE TWO OF US

Mirror of my mind

April 22, 2008
Started By skendon11 Comments
I stand up tall
Look in the mirror,
Not knowing my condition
Is very severe.

My ribs show
and are easily seen,
Its just a stage
I'm but eighteen.

Slits and cuts
along my arms,
My own Decorations
from my self-harm.

Nobody can see them
I hide them in sleeves,
Nobody can know
About my sudden grief.

The blade I use
Is safely hidden
"Im not suicidal,
You must be mistaken."

Ill feed everyone lies
Never telling the truth,
So nobody will know
about my troubled youth.

I don't need another parent
or another therapist
The boy that needs help
He doesn't exist.

Don't tell me that,
I have so much to live for
Its my decision only
It is not yours

If I decide to die
then don't disagree.
Let me slit my wrist
and end this misery

Two quick cuts
forty seconds of pain
As I sit and watch
all my *lo** drain.
KRYSIS U RUN COME MEK POEM BOUT ME AN DNT C U DNT GOT A SPOTLIGHT
ewv @ beyonce & ur right i dnt fit for no man FIANCE OPPS!! AM THA WIFE!!
IF U WERE MY MAN U GET BUN MORE THAN THE SEASON ""EASTER""
DNT TRY COMPLETE WID A WOMAN........WEN A GYAL IGNORE U JUS STEP 1 SIDE.
JUS BCUZ ME TELL A BO SCUK DEM MODDA TRU D CYBER WORLD U TEK TO HEART
ALL EVEN "KUNTAETINTE WEH UGLY AV MORE MENTALLY SENSE DAN YOU TO BL.ODKL0RT..
DNT BE A HATER ITS ONLY A WEB PAGE WITH JAVA SCRIPTS,CSS,HTML RSS & MORE THAN DJ TWEETY DISTINGTIONS & QUALIFICATIONS CAN BE PUT TO BETTER USE THAN ZONE.... SO IF I WERE U AVOID ME

PART 2.

as this nasty ****a see me log een him start b!$%h and say"blah blah blah, yaah two pound matey and u aint no beyonce
mi man haffi seh tweety bird, me never believe it this great
krysis is a virgin, him c**ky only come out pon a piss break

a come trace wid girls, but which ****ttyman a fi yuh teacha
go weh wid yuh souvenir c**ky, yuh tongue a lose nature

bout my pum pum slack, mek mi siddung inna yuh face, yuh worried
look pon him picture good, it look like ***** juice a glisten pon him forried

krysis a gu tru him mid life menopause, inna man lap a wine a holla MISS!!!!
son-gay tongue deserve a bachelors in science, it gu tru more p**sy than gynacologist

-- Edited by Dj Tweety on Sunday 31st of January 2010 07:29:57 PM

ANOTHER DAY, HAND TO MOUTH POLICIES AND I CANT SEE MY WAY OUT LIKE BLIND PUPPIES
I HAVE TO SUFFER IN THIS POINT IN TIME, CAUSE I REFUSE TO BE A SELL OUT, FISH OR EVEN GUPPIES

WAKE UP AT SEVEN TO THE SOUNDS OF RJR AND THE SMELL OF FRY EGG AND PLAINTAIN
WHO MAKE THE NEWS TODAY?? BRUCE? DUDUS? HATIANS, JUTC? OR IS ANTOINETTE HAUGHTON

SUN RAYS A MI WINDOW SIDE, WHILE I LOG EEN TO ZONE TO SEE WHATS NEW, WHICH TUNE DROP
BATHE, GET DRESSED, CALL THE ARTISTS , EAT, READ SUNDAY GLEANER AND TEK A CRAP

CALL THE DRIVER FROM EARLY OUTTA HIM SLEEP "YES MI DON GIMMI 5 MINS MI TEK A SHOWER
SIDDUNG A WAIT FI HIM, HERE HE COMES,. BEEP BEEP, HE ALWAYS Tek HALF HOUR

PICK UP MI NEXT DOOPS WHO LIVE  TWO MILES AND AS USUAL HE DRIVER A BAWL LIKE KNICKS
SAY HOW TIME RUFF AND bludc**tt BRUCE A GUH KILL WE OFF WID HIM FUQQING POLTICS

DEH A TOWN PICK UP THE CAMERA MAN INNA THE HEART OF WATER HOUSE
WE HAFFI WAIT A NEXT HALF HOUR, HIM HAVE DI WORLD A PROBLEMS, YES HIS SPOUSE

SO WE RUN BACKA ARTIST JUST FI PROMOTE THEM, THATS HOW DIFFICULT THEY ARE
U GIVE DEM THE WORLD OF RESPECT AND THEY LET OFF FUMES IN YOUR FACE FROM THEIR CAR

WHO U? WEH U WANT? WHO U COME TO? NUH MUSS YUH raw,se EDIAAT
U SHED b.lo.od, SWEAT AND TEARS FI DEM EMBARRASMENT, WONDER IF MI BOSS PREE DAT

UR BRAIN BECOMES EXHAUSTED, CREDIT A GET LOWER, PPL NAAH ANSWER
THOSE WHO DO; A CHARGE BIG MONEY AND A LOOK BENIFITS AD SPONSOR

WE GET ONE ARTIST AND THEN COMES A NEXT, SUDDENLY A TIME FOR THE THIRD
BIG MAN CALL ME "YOW WAAH GWAAN" MI SEH YEAH MAN IT A SHOT LIKE AK'S FROM THE KURD

DROP OFF CAMERA MAN, HEAD BACK HOME, TO A DAY OF HARDSHIPS DISSAPOINTMENTS AND WORK
I WISH I CUD GO ON A SPACE SHIP BEYOND THE STARS LIKE SPOCK AND CAPTAIN KIRK

REACH HOME AFTER 6 AND GONE BACK PON MEDIAZONE, AND START FIND MI SELF A DOZE OFF
THIS IS NO BED A ROSES, THE SAME THING HAPPENS TOMMOROW, GOD BLES WHO KNOWS HALF

-- Edited by gamepun on Tuesday 26th of January 2010 04:40:32 PM

-- Edited by gamepun on Tuesday 26th of January 2010 04:58:02 PM
VYBZ ZONE SEH HE TRYING TO WRITE A POEM & CAH MEK HIS OWN LYRICS
TRY A COMPLETE WID ME WID HIM OLD FASSHIOM GIMMICKS

DIS BREDDA TEK ME WORDS TO HEART AND A CYBER WAR
BET SEH D FOOKA DNT EVEN KNO OW FI DRIVE A RASZ CAR

yaah come trace wid gyal,yuh cyaah stop mi progress, mi a move up liek escalators
man a west a dig out yuh ****ttyhole like farm work excavators

a come talk bout mark watson and how my pu55y bumpy and hairy, boi behave
sound like u describe u face after u look inna mirror, u use p**sy juice fi aftershave

him seh him a guh send me money a western union, yaah talk 2 grand?
lol after them sort u out wid two john, u come a pose wid cd player weh new brand

but you real? who knows it? u must have damn well feel
put on a muzzle and stop use yuh face fi panty shield

YO AV MAN"""VIREN""" A RUN BACK A YO LIKE HE IS THE WIFE U CLAIM U MARRIED
KMT....ITS JUS A STUPID RING WIT A PAPER. U STILL DNT AV NO OWNERSHIP

mi nuh frighten fi man, so who hate gwaan hate, who cheer gwaan cheer
vybz zone face a beach and him wife a use him tongue fi lawn chair

mi a straight gyal nuh have nuttin fi mi a hide inna closet
u fi use yuh mouth fi talking and not a sanitary pad deposit

mi nuh born pretty yesterday, ive been a while hot
fat boy goodly tek so much buddy him a c.ac.ky pilot

dis boys see vagina and mistake it fi cheese and gratto
tek u mouth outta yuh gyal p.u.s.s.y, weh yah search fa? serato?

everything weh mi say this sowah boy try fi deh behind it
u woman cyaah find har ovaries, check vybz stomach if u find it

nuh because mi say bird to the world, nuh mean seh mi a john crow
kiss mi a.s.s fatboy, leave me alone, **** off and thank you

-- Edited by Dj Tweety on Thursday 28th of January 2010 01:06:12 PM
Brain cells together unified prepared to illustrate,
Lyrics rehearsed for today the crowd anxiously waits,
The backup vocalists are ready I stand prepared like Bob,
Tongue don't fail me or my fans will eheh eheh transform into a  mob,
My chest begins to pound...sweat dripping off my brow,
Lord I forgot the first line oh lord how the damn melody go,
I know I should have invested in a michrophone with autotune,
well here goes I hope the Shure one will do,
Me ratid see one bredda weh me and him use to war him in the front row,
If me flop is the Mc fault him put me up after Mavado,
Cho ratid time fi do me tune before them bottle me c**t,
Ahm leng pay me the rest a money before me start,
alright me get it now me can relax......me done get pay me no care a ratid if me flop....
Hello Jamaica let me introduce to me song.......
it no really have no melody but me producer buy me a number one.......

(intro)
let now(yeah)
gimme another chance baby
gimme another chance girl
another chance
just one bly

(chorus)
one more night
gimme just one more night
girl one more night
cause I cant live without you
one more night
baby gimme one more night girl
a million more nights
cause I cant sleep without you
alright

(verse 1)
cause everyday mi say mi want you inna mi life
cah mi nuh want fi wake if you nuh deh deh by mi side
a beg mi a beg you waan ply whola mi pride
gal mi work so cold without you and mi feelings cyan hide then
mi memba when you say you need mi all day
make love from the room to inna di hallway girl
mi nuh really waan fi learn di hard way
mi nuh fraid fi seh please girl stay
hotthead

(chorus)
one more night
girl one more night
one more night
a million more nights

(verse 2)
memba when you miss mi call mi and tell mi seh you waan see mi
mi neva reach in time a you a bawl fi mi
but soon as mi reach you doorway
big smile pon your face you lock me down fi di whole day
gyal mi nuh want you fi stray mi nuh want you fi leave
mi nuh want you fi leave
baby girl
baby girl dont leave mi in dismay
mi need you by mi side like how di hive need di bee

(chorus)
one more night
girl one more night
one more night
a million more night
one more night
mi need you one more night
one more night
a million more nights

(verse 1 and chorus til di end)
DEAR ZONE MY NAME IS SHAUNA,MY HUSBAND AND I LIVE IN THE VIRGIN ISLANDS, AND HE'S A POPULAR MEMBER OF YOUR SITE, WE ALSO HAVE 3 CHILDREN. MY HUSBAND EDWARD* WORKS FOR THE LOCAL TOURIST BOARD WHERE HE CARRIES TOURISTS ON BOATS TO SKII AND SCUBA DIVE AND ALL THOSE BEACH ATTRACTIONS. WE HAVE BEEN MARRIED FOR 8 YEARS, IT WAS THE GREATEST TIME OF MY LIFE, BECAUSE WE BOTH CAME FROM POOR FAMILIES AND ABLE TO ACHIEVE SO MUCH TO CUT THE STORY SHORT, IM HAVING A PROBLEM WITH EDWARD, EVER SINCE THE "GAZA" CAME IN, HE HAS BEEN VERY OBSESSED WITH THIS MOVEMENT. HE LOST HIS JOB RECENTLY, HE LIVES ON THE ZONE 24/7, EVEN WHEN HE'S ASLEEP HE SCREAMS OUT "GAZA MI SEH!!!!!!!!!" IN THE MIDDLE OF THE NIGHT, I DONT HAVE A PROBLEM WITH VYBZ KARTEL OR DANCEHALL MUSIC, BUT I JUST WANT EDWARD BACK. HE DOESNT EVEN REMEMBER WHAT OUR CHILDREN LOOK LIKE, HE HAS TATOOED "GAZA" ON HIS ARM, AND HE HAS OFFICIALLY GOTTEN HIS GAZA CHEERLEADER LICENSE. I WILL NEVER CHEAT ON HIM BUT AT THE RATE THAT THIS RELEATIONSHIP IS GOING I MIGHT HAVE TO. EDWARD HAS NO TIME TO HANDLE MY BUSINESS IN THE BEDROOM. HE'S RUNNING UP MY LIGHT BILL AND INTERNET. I NEED YOUR HELP SINCERLY YOURS: SHAUNA PS: COULD THE ZONE MEMBERS PLEASE TALK TO HIM
PPL TELL MI WAAH GWAAN? WATS UP WID DI  LUU THING
IT WUSSA DAN YUH BRUCK MISS MATTY SHOP LOOTING

COME EEN LIKE SEH WI MOUTH LOCK OFF AND SIGN CONTRACT
EVERY DJ HAFFI CAREFUL WEH DEM SEH PON A DAMN TRACK

SOME A REAL LUUIST, DEM LOOSELY WANT A FAT BOX
TWO MAN A FIGHT OVA ONE PU$$Y PON A CHATBOX

MAN A CALL HIM FRIEND BOO, WAH KINDA THING DAT
NOWADAYS YUH HAFFI MEK SURE DI ARGUMENT THING WRAP

SOME MAN A TRY CORRECT THEM SELVES AND END UP A CHAT CRAP
U BUY A BIG ROOSTER FROM YUH FRIEND,YUH CYAAH SEH U GET A FAT c**k

TESTING ONE-THREE BUT GARY HAVE HIM TICKET, CORRECT A CHATTIE
JOE PASS MI BRIEFCASE, NOOOO CUD  U PLS GIMMI DAT ATTACHE

D.BROWN SAY "ACTING LIKE A CHILD SO YOUNG AND GAY" WAH DEH PON UR MIND
LORD EVVIL A GI BBLUNT A SORT OUT WHERES THE SANITY I NEED TO FIND

LUUU EVERYDAY, BY THE MINUTE, HOUR, YOU CAN GET IT BY THE TRUCK LOAD
WELL THIS F.U.CK.RY NAAH DONE FI NOW LIKE A MEDIAFIRE UPLOAD

DONT WORRY BOUT CORRECTION A DI 8TH STANZA, YUTE MEK IT STAY
AFTER MI NUH FOOD, NO BOY CYAAH SERVE ME PON NO TRAY

CHECK U STATEMENT, KILLA SAY WATCH THE SPEECH AND THE WORDS THAT U SAYING
WORDS ARE POWERFUL, SO JUST HAVE A FIRM CONVO WID GOD WILE U PRAYING

-- Edited by gamepun on Monday 18th of January 2010 11:08:57 PM

PEETAH MORGAN-I'M SO LOST(lyrics)

January 18, 2010
(intro)
ah ah ah heyy eeh
ahh ah yeah
you neva know the youths a
(neva know the youths a)
well to the one who runs dry(runs dry)
hey hey

(verse 1)
ten o'clock in the morning
sun's out above is outshining for mi
it's like I'm losing my way
days gone by when I talkin
constantly I'm callin
but I keep no elses all day

(chorus)
without you in my world
I'm so lost,cause you're gone
and now I'm
here with the life that's so lonely
without you in my world
and now I'm
without you in my world

(verse 2)
baby
I cant seem define happy
happy has gone so far away
my life still stallin (she's stallin)
how it's so appaling
hopeless has become my new name

(chorus)
without you in my world
and now I'm
without you in my world
and now I'm
without you in my world

(verse 3)
baby I'm so lost
and Im feel so lonely(without in my world)
yeah I feel pain
that I cant explain(without in my world)
oh I'm so lost
and I'm feel so lonely(without in my world)
I feel pain
that I cant explain

(chorus)
without you in my world
and now I'm
without you in my world
and now I'm

GENTLEMAN-NO TIME TO PLAY(lyrics)

January 18, 2010
(intro)
(world domination) (world domination)
no time to play
none at all
no time to stray
no way
no time fi wonda
neither pon da
nah go linga
mi sing again
no time to play
none at all
no time to stray
no way
no time fi wonda
neither pon da
nah go linga

(verse 1)
oh yes I got love for my people
no grudge for my people
some success life for my people
both I hope for my people
more life for my people
nuh stray for my people
I got to stick along to be long date for my people

I stay with my people
bless di day with my people
tell lucifer nah run away with my people
dont play with my people
lay lay with my people
rememba people a people
mi sing a song

(chorus)
no time to play
none at all
no time to stray
no way
no time fi wonda
neither pon da
nah go linga
mi sing again
no time to play
none at all
no time to stray
no way
no time fi wonda
neither pon da
nah go linga

(verse 2)
hear dem when dem talk a dem a say dem a di general
everyday dem get up on dem cause another funeral
neva tek no time fi grow a shaft inna di mineral
created pollution with dem chemical
up inna dem tower weh mi see dem a di liberate
link up dem link cah di unno dem collaborate
champaigne poppin badmind dem haffi celebrate
how much more wi haffi tollerate

(chorus)
no time to play
none at all
no time to stray
no way
no time fi wonda
neither pon da
nah go linga
mi sing again
no time to play
none at all
no time to stray
no way
no time fi wonda
neither pon da
nah go linga

repeat verse 1

chorus

LUTAN FYAH-YOU GOT ME(lyrics)

January 18, 2010
(intro)
no no no
woohhhh no no heyy
it's been oh no noo
oh noooo oh no no oh yes

(verse 1)
it's been 6 months and 7 days
since I havent see your face
the memories of you girl is so hard to erase
saw you in my dreams
every night I go to bed
girl I'll neva wanna let you go
now I almost lose my head
6 months and 7 days
since I havent feel your touch
I always have this lovely feeling
caught up inna heated rush yeah
tell mi why you might missing you so
(tell mi why,why)nooo
feeling I ever cant let you go
oh yes

(chorus)
you've got mi
weak in my knees
baby I'm tumbling
you've got mi
weak in my knees
I'm out of control
you've got mi
weak in my knees
oh yes

(verse 2)
the thought of just makes mi smile wooh
sleepless nights and lonely days
cant eat cant sleep now that you are away
they get too my days
without even thinking
what you've been to me
sick and tired to being alone
I call you phone
they say you're not at home
thinking about you breaks mi down
I'm losing it knowing that I'm on my own

woman you leff mi inna desperate zone
I'm hurting deep inside you are not around when
mi hear yuh name feel like I'm in the clouds
inna mi owna tears mi waan drown
oh yes
(tell mi why,why)nooo
feeling I ever cant let you go
oh yes

(chorus)
you've got mi
weak in my knees
baby I'm tumbling
you've got mi
weak in my knees
I'm out of control
you've got mi
weak in my knees
oh yes

the thought of just makes mi smile wooh

repeat verse 1

chorus

VYBZ KARTEL-GLOCK SPIT(lyrics)

January 18, 2010

Yow Gurru, ah we name gaza. we nuh play, doh? oh..

Di Glock quick and di chopstick.
when mi beat it bwoy haffi drop quick
pull yuh *lo**c**t grill like locksmith
wen di glock spit (brrrrrr brrrrrrrr)

Verse:

Mi ah put sum bl**dcl**t shot inna yuh *la*h**laat body.
sumbody sorry from simaddy dis addi (hmmhm)
dem ah gwaan like seh dem ah badman,

nun ah dem nuh tough dem a plastic dolly.
(?????????????????????????????????)
shot kick like world cup inna di finally
M16 ah bruk yuh spine-ally
bwoy cripple inna wheelchair like him a granny

Mi av di SK, di AK, di Ingram.
couple mac 90 rifle from england
Mi av di lugar from germany, Astra from Finland
a Gaza mi name so mi fling bomb!

Verse:
Yuh nuh dis, Pin-pim and popcaan dat a poppy
which part yuh come from, nuhbady naah happy (ooh)
our crime bin laden waa copy.
wi kill man a station, fedz cyaa stoppy.
Yuh eva see a head open like ackee
and bus like mang julie an blackie?
Mi an mi gyal drive by more while cuz she bad like nanny an mi badda dan tacky!

Verse:

Dem shudda neva try fi test di teecha, caa dem kno dem wuda die.
Wen di rifle shot dem add up and a multiply.
Bwoy cyaa violate di gaza, 'mount ah gun mi buy
Mi waa see who first ah go come fi try..

MORNING, AFTERNOON AND EVENING U COMPLAIN, UR EXCUSES ARE EASY TO RECITE
SOMETHING IS ALWAYS WRONG, U ALWAYS WANT TO LEAVE THIS SITE

U CYAAH BOSS ME AROUND LIKE OTHERS,SO NUH TEK MI FI A DAMN TRICK YUTE
MI DEH PON ZONE B4 YOU, MI IS A CORNERSTONE, MI HELP FI CONTRIBUTE

ALWAYS SAYING HOW MUCH U KNOW AND HOW EXPERIENCE U ARE, WELL U RIGHT
BUT THE PURPOSE OF THE BOARD IS TO KEEP GIVING AND WE ALL SHOULD UNITE

I NEVER BELIEVE IN QUITTING, ALWAYS HAD TO GIVE MY HUNDRED AND ONE PERCENT
SO LET ME PROVE YUH WRONG SO U SWALLOW UR PRIDE AND LOSE WHERE UR WORDS WENT

I HAVE NO TIME TO PLAY MR.GREEDY AND ARGUE OVER HORSE DEAD AND COW FAT
YOU WILL BE A LAUGHING STOCK, TODAY IS YOURS AND TOMMOROW YOUR SHOW FLAP

MR NEVER TOO MUCH, WANTY WANTY AKA SIR.TOO-FAT, PPL THIS MAN A FOLLY
MI WANT MY SHARE OUTTA LIFE, MI NUH DEH PON DI DUTTY LIVITY AND MONOPOLY

People in the jails and on the streets

pump your fist high

some of you never did lie

never pushed a button

that made a million baby mothers cry

they wanna give him 20 with no slack

while administrations pump up the ghettos

with administration made crack

no doubt im not back

im upfront

with a very loud clap

frame up Buju?

politicians ah go dead.

lie bout that much coke?

Wi SEH Buju,

STAY strong like your dreads!!!

Still b*tty man go dead

in a perfect world

b*tty nah get fed

"poor people fed up" ------(bounty sample)

Boom Bye Bye till we fill b*tty brain full a lead

the truth a go free him

cuz God no like wicked acts

but dem haffi frame up the good

without the righteous facts

God's words are our Bond

CONservitive governMENt

go throw yourself in a pond

20 years of hell you preech

fi make Buju Go gone.

All people unite

kill b*tty just fi spite

Stand strong outside the courts

and join God in this fight

-- Edited by Architek9 on Sunday 20th of December 2009 09:19:04 PM

-- Edited by Architek9 on Sunday 20th of December 2009 09:20:20 PM
THEM FEEL SEH THEM FAKE CHARACTER WILL HURT ME ONE
WHY GIVE U CHARITY AND U PHONE AND LAPTOP COST 113 GRAND

U GIVE FROM YOU POCKET, BUT YET STILL U HEART NUH FEEL THE SAME
ITS LIKE SMILING WITH DARK SHADES ON, UR EYES HIDE THE SHAME

WHY YUH SAY YAAH SUFFER, AND U WEAR THE BIGGEST PANTS WAIST LENGTH
THEN WHATS UR STATEMENT? U FULL A MORE SHYT THAN WHERE THE WASTE WENT

NO MONEY CAN BUY MY LOVE, NOR MY RESPECT FOR OTHERS, WHATS THE PRICE
THEM SAY BOUNTY CONDUCT WRONG, BUT LETS TAKE MONEY FROM RODNEY PRYCE

THEM SHED TEARS FI PPL WHO A SUFFER AND STILL A NYAM KFC BIG DEAL COMBO
EGO BIG LIKE SHOE OF MUTOMBO, SORRY FI MAWGA DAWG, MEK HIM BITE YUH INNA YUH BU.MBO

I CANT FEEL YOUR REMORSE, YOUR REGRET DOESN'T BUDGE ME NOT ONE BIT
U STILL DONT KNOW YOUR SIZE, ITS LIKE U TRY ON THE WRONG FIT

U ONLY HELP ME, JUST TO GET YOUR SELF THE PROSPERITY AND ALL THE SAME
UNLESS U WERE A RADIO, THATS THE ONLY TIME I WUD SAY U HAVE "FAME"

SO DONT SHOW ME YOUR GOOD SIDE, AS IF THATS WHO U WERE FROM THE START
I WILL BE HERE YOUR READY AND WILLING TO GIVE WITH A OPEN HEART

ROBBED (DJ PROUD)

January 15, 2010
Started By djproud6 Comments
furiousMotha FFF'ers robbed me on monday took my laptop an my PSPs....had th show to do saturday now its in th tubes....screw the thief dem dead dem fi deadlc

Dont Read

March 20, 2009
Started By shardo14 Comments
There once was a guy named Jack who had a girlfriend called Ashley. She was the most popular girl in school. The three most popular guys were Tom, Marcus and Jack. Ashley thought Jack was okay, but she really liked Marcus, who liked her, just like every heterosexual guy at the school. Marcus and Jack were archenemies. Marcus repeatedly stole Ashley away from Jack.

One warm Friday, Marcus asked Ashley out to the movies. Jack was eavesdropping and knew when and where they were going.

Later that night, Jack snuck into the seat behind Marcus and Ashley. Jack watched them put arms around each others' shoulder, then hug... then kiss... then PASH!
"Do you want to come to my place and skip this boring movie?" said Ashley.

"Hell yeah!" said Marcus.

Jack followed the couple home. He watched Marcus and Ashley have sex. Then, Jack ran away home. He didn't want to see any more.

On Monday, Jack didn't come to school. At lunch, all the popular kids at school were having their usual coversation.

"Where's Jack?" asked Tom.

"I dunno, probably crying at home because he didn't get to go out with Ashley last night!" said Marcus. Everybody laughed. Marcus had a way of making people laugh. Only the three of them were there. It felt really weird. Jack had never been away from school in his entire life according to Tom.

"Well I never did really break up with him except by text on Saturday!" Ashley added. Both the guys laughed again. It seemed really weird to have such a popular group with only three people in it that day. But that's because it was no ordinary day.

The next day, Jack didn't show up to school either.

Or the next day...
Or on Thursday...
Or that Friday for that matter.

On Saturday, Tom kept trying to ring Jack to see if he could come over, but his phone was switched off. He walked up to his house and knocked on the door, but there was no answer. Then he remembered that Jack's parents were commercial airline pilots and they had to work every day so they wouldn't be there. He knocked again, but there was no answer. So Tom figured that Jack must be out, however there was no answer for the rest of the day.

He did the same on Sunday, but he wasn't there all day and he knew that Jack was rarely allowed out at night. Especially when there was school the next day. So Tom sadly rode his bike home at 6 which was his last attempt.

The next day at assembly, the principal had told them that this week the year 12s had to stay back for a special assembly. It was their last assembly and they had Block Exams to do. Why did they have to stay back? The whole year was shocked when they saw Jack's mum walk in.

"Kids," she sighed. "I have made a special announcement because one of our school members has died. Yes, I know. You probably all know Jack Halagey. Yesterday when I came back from a stressful flight to Bangkok and back, I searched for Jack, called the police and found his dead body in his closet. They carbon dated it to be about a week old. There was a note next to it, and I suggest that if you do not like these kind of themes that you leave now.
"

Some people in the assembly left, but only for religious reasons or the fact that they wanted more study time which they should have been doing for the past 2 months.

"Okay," said Jack's mum. "The note said...

My dearest Ashley,
I watched you at the movie theatre and at Marcus's house and I will continue to watch you. I never thought you would do something like this to me.I really loved you, Ashley. I died for you just like Jesus died for the Christians.

Always with you,
Jack.
"

Then came the usual tears after that story. The principal walked up to the microphone.

"Thank you Margret Halagey for sharing that sad story with the year 12s. That concludes this week's assembly, year 12 is now dismissed.
"

Please post this message in 5 places or more, otherwise Jack will haunt you forever. He now watches the mafia as well as Ashley and knows where you all live. He wants you to know about Marcus. He wants you to show you care.

Thanks.

[in loving memory of']
**Jack Halagey**
Born: 29th December, 1992
Died: 4th August, 2008

Still don't believe me? Well here's what happened to my friend's girlfriend. I was at her house two weeks after that happened and we were posting up stupid answers to a blog. Then when she saw this message she blatantly ignored it. The next day at school on that gloomy Monday morning, something excited the whole school. As she was making a speech in front of the class as her English assignment, she collapsed in front of everyone. She had just suddenly died.

[in loving memory of]
**Catherine Morton**
Born: 1st April, 1995
Died: 25th August, 2008

Later on when police investigated, they found poisoning in her sandwich that she ate that day.

After school on Wednesday, my other friend was checking through his e-mail and found this same message. I was at his house for a sleepover. He deleted it thinking it was a stupid forward. He was on a flight to Indonesia the next day. When he got to Jakarta International Airport, they found a form of poisoning inside his bag. When Australian justice found out about this, it was also the same one-of-a-kind poison that was found in that girl's sandwich. Since he was in Indonesia and she also came from Indonesia, he faced trials the next day and on Monday, he was executed.

Two weeks later, Brisbane International and Sydney International airport security went through the records and found that the poison was in fact snuck into the luggage that went on the flight to Jakarta.

[in loving memory of]
**Matthew Grainne**
Born: 28th February, 1995
Died: 1st September, 2008

Two examples of how people ended up dead by not spreading this message.

Something else had also been found relating to the case.

Imeem Music Website
Tuesday 6th January 2009...

haunted (permalink)12:31am
WHEN U R READING THIS DONT STOP OR
SOMETHING BAD WILL HAPPEN! MY NAME IS
SUMMER I AM 15 YEARS OLD i have BLONDE
HAIR ,MANY SCARS no NOSE OR EARS.. I
AM DEAD.
IF U DONT COPY THIS JUST LIKE
FROM THE RING, COPY N POST THIS ON 5
MORE SITES.. OR.. I WILL APPEAR ONE
DARK QUIET NIGHT WHEN UR NOT ExPECTING
IT BY YOUR BED WITH A KNIFE AND KILL
U.
THIS IS NO JOKE SOMETHING GOOD WILL
HAPPEN TO U IF YOU POST THIS 5 MORE TIMES!

[in loving memory of]
**Summer Jones**
Born: 31st March, 1993
Died: 5th January, 2009

So remember to post this on more than 5 places, otherwise you DIE!

DEM SAY DI COUNTRY MASH UP BUT A FROM LONG TIME, WHEN WE GET CAUGHT UP INNA MICHAEL TRICKS
NOW WI HAVE A "FOR SALE" SIGN WID REDUNDANCIES AND A SHIPLOAD COMING WID MICRO CHIPS

THIS WAS ALL A CYCLE, NUTTIN SUPRISING.........SO WHY DO WE HAVE MAYHEM AND COMMOTION
PPL MIND CYAAH PASS OBEAH AND BADMIND.WE NUH CONFIDENT INNA DI BLACK RACE, SO RUB SOME LOTION

WHILE THE MORAL STATE OF THE COUNTRY A DECAY, SMILING FACES BEHIND THE SUFFERATION
YOUTHS NUH KNOW DEM HISTORY, BUT DEM KNOW WHO HAVE BORE TONGUE, ITS A SICK NATION

DEM MEMORY BANKS CONTAIN THE LATEST RIDDIMS, SLANGS AND ALL THE LYRICS USE INNA SONG
THE GIRLS BECOME SEX SLAVES AND ALLOW OLDER MEN TO TAKE OFF THEIR G-STRINGS AND THONG

DI ONLY MAN A MEK MONEY A DI DADS WHO A HAUL EEN THE KILO FROM WOPPI KILL PHILO
YOUNG MEN NUH SEE DEM WAY OUT SO THEM TURN TO GUNS OR REST THEM HEAD SIDE A MAN PON PILLOW

MI WAAH FIND THE END A DI RAINBOW SO MI SEARCH HARD FI POT OF GOLD OR MONEY CHEST AND OPEN THAT

JUST PUT YUH X SIDE A DI.... KMT VOTING WHAT?, BETTER UNU SEE MI A ROAD AND OPEN MI HEAD LIKE COCONUT

DI YUTES DEM DESPERATE FI SINTING, DEM MEK THE THING SPIN AND ROB MR CHIN THING
DEM A PREE MATALON, AZAN AND LEE CHIN, U NUH SEE SEH DI SYSTEM A CREATE THE LYNCHING

A WONDER WHICH PART THE RIFLE DEM COME FROM HAITI? COLUMBIA,CUBA OR IS GUADELOPE
SEGREGATION A CREATE A LOTTA GROUP, EVERY BODY A DO THE CRIME, DUNG TO ALL THE LAD A LOOT

SO GWAAN PREE THE SIGNS YOUTH, THE WHOLE A WE A FLESH, WE UH MEK OUTTA IRON
JAH BLESS KIDDUS I, HIM TELL ME KEEP THE FAITH, KNOW UR PURPOSE AND U WILL GRADUATE IN ZION

-- Edited by gamepun on Saturday 9th of January 2010 09:15:16 PM

EVEN THO TIME HARD AND THE DOLLAR A SLIDE LIKE HOT KNIFE PON BUTTER
TEK U MIND OUT THE GUTTER AND KNOW SEH WI SOON STOP SUFFER

WE MIGHT NUH HAVE ALL THE BIG HOUSE LIKE SOME PPL OR THE HI SPEED BOAT
NUH MAN NAAH DIP HAND INNA MY COOKIE JAR OR PAY MI FI GET MY VOTE

NAAH SELL OUT MI FRIEND DEM, NUH MATTER HOW MUCH DEM A PAY
JUST TRUST INNA DI MOST HIGH AND WAKE UP EVERY MORNING AND PRAY

WI JUST LEFT THEM CONFUSE WHILE DEM A CONGREGATE AND PONDER
DEM A DRAFT PPL, BUT WI A UPLIFT, SO MEK DEM GWAAN SIDDUNG AND WONDER

MI ENGAGE TO THE STREETS, EVEN WHEN MI GET A MILL, A SHE MI WAAH MARRIED
A JUST ME ALONE U SEE OUT DEH, U CAN CALL ME RIHANNA FARRID

MORE TIME THE STRUGGLE PAINFUL LIKE WHEN U GET A GRUNG TACKLE