when yuh ben down low
Mi know seh yuh p**sy fat, it a show
It mek yuh panty look like it outgrow
c**k up lickkle more tip pan yuh toe
False hair a pop out lef soso cornrow
Pan eh c**ky pose like domino
Mi did tell yuh seh it big
Yuh can't say yuh nae know

Yuh get the bicycle and yuh like it(Yuh like it)
Yuh get the icicle and yuh like it(yuh like it)
Mi love how yuh p**sy ah the right fit
Cah mi love tap,tap it up with the ice prick
Two ah weh love it like
Coming like yuh pssy tie me
Wi fi part daily and nightly
Any weh wi guh mi gun deh beside me
Cah dah good p**sy deh a something fi fight fi

Tun it front ways tun it back ways(baby)
Gyal yuh fat p**sy mek mi c**k laze(wi ah ****)
From down stairs guh back upstairs
Mi ah (whisper the things dem inna yuh ears)

She seh:kartel weh yuh know bout mi
She seh: weh yuh know bout mi
Mi seh

Gyal ben ova more
Mek mi tell yuh fi sure
Yuh nuh love love making
Yuh love it hardcore
The bed make up
Wi ah **** pan the floor
When the neighbor dem sleep
Wi **** round the yard more
She seh she neva mek it to the drug store
Fi di birth control mi cum inna har more
33 - 24
Inna that mount of months baby ah born sure

Two ah weh love it like

Tun it front ways tun it back ways(baby)
Gyal yuh fat p**sy mek mi c**k laze(wi ah ****)
From down stairs guh back upstairs
Mi ah (whisper the things dem inna yuh ears)

Mi seh

Gyal bend down low
mek mi tell weh mi know
mek mi tell yuh mi know
when yuh ben down low
Mi know seh yuh p**sy fat, it a show
It mek yuh panty look like it outgrow
c**k up lickkle more tip pan yuh toe
False hair a pop out lef soso cornrow
Pan eh c**ky pose like domino
Mi did tell yuh seh it big
Yuh can't say yuh nae know

Two ah weh love it like

Yun it front ways tun it back ways(baby, Laughs)
(wi ah ****)From down stairs guh back up stairs
Mi ah (laughs)

Mi seh

(intro)
lifeee
liiiiifeeee(yeah) a life,a lifeee
yeahh liiifeee lifeeee a life,a lifee
yeah

(chorus)
win some you lose some
aint not new some
sometimes you lose sometimes you gain
life is just one big game
win some you lose some
aint not new some
sometimes you loose sometimes you gain

(VERSE 1)
life is just a cycle
obstacles inna your way high like the Eiffel
badmind a fyah pon rope it like rifle
waan see mi stifle
but dem cyan I'm jah disciple
we have been through the hills and di valleyy
and we neva caught up inna dem fally
fi all di evil weh yuh done you cyan tell jah jah sorry
and di wrong meditation you a carry
and then mi go so

(chorus)
win some you lose some
aint not new some
win some you lose some
aint not new some

(verse 2)
everyting inna di earth happen fi a reason
di fadda mek di world wid four different season
some man a act like dem blind cyan read the sign
sign a revelation time
now all di prophecies mi see a come true
and the day of judgement what the wicked gon' do
and now here I'm sinner that's bless by you
you you youu

help me jah to persevere
and give mi strenght to face my fear
and when it's seems there's no one cares
you will be there

outta every bad come a good
nuff people do things dem neva know dem could
yo from dem mankind conceive,you can achieve
all you gotta do is believe
life lesson yo

(chorus)
win some you lose some
aint not new some
win some you lose some
aint not new some

repeat intro

chorus

BRAMMA-GHETTO MAN DREAM(lyrics)

April 7, 2010
Started By cescojam0 Comments
(intro)
this a fi di youths pon di corna(cornaa)
society a judge woohh na naaa
this a fi di youths inna di scheme
weh dont got nuttn but a dream
ah brammaa

(verse 1)
as a kid comin up a did lot a cryy
some man weh seh dem bad no dem bad back a timee
mi madda used to bawl and cry a lot of time
she beg mi lock weh mind
cause she waan some piece of minee

and even when mi tell you seh it rough
coming up mi tell you seh mi life it did tough
yeah but ambition mek wi nah go tun nuh cruff
each ?? mi waan di money nuff

(chorus)
hold this a ghetto man dream
a ghetto man storyyy
big up youths weh hustle fi di glory
we nah bow and sell out
a hustle man a hustle fi di food inna di throat
this a ghetto man dream
a ghetto man storyyy
we nah bow and sell out
a hustle bramma hustle fi di food inna di throat yeah

(verse 2)
mi know weh hungry feel like mek mi tell you this
when mi look and pree life and mi reminisce
through we do as weh we like no benedits
dem terrorize wi and dem style wi as terrorist
mr jacket and tie weh di benefits
likkle youths weh own homeless and a nuhpromises
unno style wi as quarters unno prejudices
to every corner every premises

(chorus)
a ghetto man storyyy
we nah bow and sell out
this a ghetto man dream
a ghetto man storyyy
we nah bow and sell out

(verse 3)
yo mek mi tell you now all di fax
when wi hustle pon di corna we cyan relax
cah nuff time mi see di neighbours call di cops
we thanks fi snap
and dem waan wi box yeah
we nah beg a di lord we aks
when di war fi start nothing so wi try fi aks
grow ruff so no bwoy cyan call wi stops
??????

(chorus)
a ghetto man storyyy
we nah bow and sell out
this a ghetto man dream
a ghetto man storyyy
we nah bow and sell out

VYBZ KARTEL-BABY MOTHER(lyrics)

April 7, 2010
(intro)
tesha
some man a gwaan like a baby fadda dem have
uh uh

mi baby madda,weh mi bring mi youth dem
your respect bigga than di world yeah
even if wi leff

no doubt it believe mi love yeah
when mi look pon mi pickney dem
mi see some of you
some of mi

ah mi haffi mek you know
no matta weh gwaan between me and you
wi nah wi lifetime
you are mi youth life line
and fi dat mi love u till di end of time

mi carry go school mi pick dem up
if dem a cry mi lift dem up
one spoon of gripe wata fi eat up
jah jah bless us fi create life when wi touch,mi love u so much

mi see some of you
some of mi

(chorus)
you are mi baby maddaa
you are mi baby madda honey
you tun mi inna fadda
and mi neva mi neva regret it
baby maddaa
you tun mi inna fadda

(verse 2)
ah mi haffi mek you know
you mek mi know what's it to love somebody
when you talk bout true love
you haffi talk about di real ting
you haffi talk about shady and addi
?? and Theo talk bout shary or Sonny
we son dem a go tun we inna grandmammy and pappy

(chorus)
you are mi baby maddaa
you tun mi inna fadda
baby maddaa
you tun mi inna fadda

(chorus)
you are mi baby maddaa
you tun mi inna fadda
baby maddaa
you tun mi inna fadda

mi see some of you
some of mi

(intro)
seanizzle
we put god firstt(we put god first)
inna every likkle ting(inna every likkle ting)
inna we going out(inna we going out)
and we comin in

(chorus)
cause there is no one like god to mee
no one like god to me
cause when the wicked rise
against mi lord
you will be there for mi
shout it out and sing
no one like god to mee
there will be no one
when dem rise against mi lord
you will be there for mi
jah jah

(verse 1)
when mi door a open lord a yuh alone fi mi
thank you fi di show us god blessing you send come gi mi
light a shine bright so dem waan come near mi
dem type a company deh ova deh so a nuh fi mi
so from a blessing wi shot a none wi nuh shot a none
dem nah go live fi see we ting wi wata down
dem nah go fi see bare foot a walk a ground
nah put mi mouth and talk a ground

(chorus)
no one like god to me
against mi lord
you will be there for mi
shout it out and sing
no one like god to mee
there will be no one
you will be there for mi

(verse 2)
everytime
weh yuh think mi put god alone above the rest
cause a him alone deh deh inna mi troubles and stress
him name mi sing a song weh nuh stop get request
him alone unno fi pray to one not less
mek wi gi god around nah ?? fi more than deserve it
him gi wi life same waan preserve it
clap clap clap unno hand like unno inna serve it
to wicked people we allergic

(chorus)
no one like god to me
against mi lord
you will be there for mi
shout it out and sing
no one like god to mee
there will be no one
you will be there for mi

*INHALES*
DING DING!!!!

MY HEART RACES LIKE A DRAG CAR, CAFFIENE PUMPING TRU THE *lo** VESSELS
IS LIKE SEH MY THUMBS WRITE A STORY THAT ONLY MY MIND CUD WRESTLE

LIFE RUFFER THAN CONCRETE WEH SETTLE PON MORTAR
I MAKE BADMIND DISSOLVE LIKE DETTOL ON WATER

I SEE PPL SELL THEM SOUL FOR NICKEL AND QUARTER
REAP WEH U SOW, FARMER USE THE SICKLE ON PASTURE

SOCIETY HEARTLESS, GANGSTERS WHISTLE AND CROSS YAH
AND IS LIKE WHERE IN IRAQ, DEM USE MISSILE AND BLAST YAH

WHENEVER MI TOUCH THE GRAND FLOOR, AM LIKE THE CANCER DOCTOR WID THE ONE CURE
IM SO TOUCHED LIKE A MANICURE, AFTER THE BEAT DOWN THE CROWD A BAWL FI A ENCORE

TRAINER: YOW PUN, YUH LOOK GOOD OUT DEH, JUST KEEP DODGING YUTE, HIM A WABBLE TEK HIM OUT

DING DING!!!!!!!!!

ALL HATERS A GET RUB OUT LIKE MI HELPER, MISS MERKLE KNEES
DEM SOUL WORTH THE LEAST, DEM NUH NEED A COMEBACK, LIKE HURCULES ON WORK RELEASE

I LEAVE EVERYTHING TO GOD, I REALIZE THAT A ME HIM GOT A FUTURE FOR
MI STRAIGHT, SO MI WENT TRU DA DOOR, I TRY NOT TO LET MYSELF BE SEEN LIEK A LUCHADORE

MEK SITTIN HAPPEN TO ME, THATS WHEN U SEE ONE RIOT,SO WHEN U SEE ME GONE QUIET
CHECK OUT THE LOGO, U SEE THE LEAGUE ON MY HAT, BUT MI STAY FARR FROM BEEF LIKE A VEGAN DIET

THEM FEEL SEH MONEY A SITTIN FI PLAY WID, ITS NOT A RAAWS JOKE, DEM DEH PON A FLOSS SPORT
THEM MOVE OFF KEY LIKE TUNE WEH LOSE DI LAST NOTE, DEM GIRL LEGS OPEN MORE THAN EMBASSY WID DI PASSPORT

WHO SAY PPL DEAD U DUN KNOW A MY DELIGHT
MI HEAD HOTTER THAN PAN CHICKEN ON FRIDAY NIGHT

WAR DONE IS LIKE SEH THE SPONSOR LOSE, MI NUH INNA OVERDRIVE MI BEGAN TO CRUISE
WHEN IT COME TO HEAD YUH GYAL STAY BELOW ME LIKE SEA LEVEL A SANTA CRUZ

THESE DRAMA b!$%hES I CALL THEM MEK TENSION BROADS
ROLL OUT PON DEM WID RIFLE TALL LIKE EXTENSION CHORDS

THEM GOT SWAGGA, BUT DEM A BOOTLEGG FLOSSING TO CYASCO BOSS
BUT MI HOTTER THAN 10 FIRESIDE OR MEXICAN TOBASCO SAUSE

THEM A BOAST , BLAH BLAH BLAH, ITS NOT BEST TO FLAUNT
MONEY STOCK AND PILE LIKE DUTTY PLATE A CHINESE RESTAURANT

NO MAN CYAAH GIVE MI LIFE FI MI REAR, THAT A WEDGIE MURDER
RITE NOW A THEM ALONE, MI NAAH NUH BEEF LIKE A VEGGIE BURGER

ALRITE!!! done deh so ......

NO MAN CYAAH SEH MI LUU, MI NUH INNA NUH HANKY PANKY
NO MAN CYAAH KETCH ME LIKE JAVON BACK A MAS JOE DONKEY

SOME DEH PON DI SITE A MUNCH PUMS AND TEK ONE JOHN
ALL DI ONE SHOTTA54 A GARDNER A PETER KING MANSION

MI NUH BUSINESS WHO BEX WHEN MI DONE TALK, MI HAVE POWER
WHOLE A DEM GWAAN LIKE DEM BAD A GET DEM BA.TTY NEED OUT LIKE FLOUR

MI DO MY THING DIFFERENT, U NAAW SEE MI JOIN UP WID LIST A HORNY MEN
MI NUH LOOK GYAL INNA CHATBOX, AFTER MI NUH PUM PUM ORNAMENT

MAN A PUT WOMAN PICTURE INNA WALLET, WHEN A PHOTO FI SHOW SEH DEM GOT A AUNTIE
MAN SEH DEM A LADIES MAN, DEM A WASH A BAG A PANTY A TRACE LIKE DEM A RAGASHANTI

WHILE DEM A WATCH CHELSEA MATCH, MI A TEXT WIFE
MENTALLY DEM BOY DEH WEAK LIKE STAINLESS SEX LIFE

MI NUH TOO BUSINESS WID A GUY, DEM A LUU NONE DI LEAST
MI NAAH PUT THIS A ROAD, JUST CALL IT A UNRELEASE
We met some time ago we quickly became friends.
We had something i knew or thought would never end
But i was still young and foolish i wore my heart on my sleeve
Because yet again i am seeking reprieve/
We talked well into the night sharing our problems
Nothing was censored nothing was left out
But we touched a certain topic and you put up a defense
To me it didn't really make any sense/
Throughout the time that we spoke you kept my heart beating
Ive Never shed a tear you never gave me reason
But like everything else for each thing its season
So like the final train the love i have is leaving/
Ive broken hearted before but i though you were for real
I guess I've lost all sense of how real really feels
Because you were the perfect you had and still have everything that i need
But your going to stand by and watch as my heart bleeds/
I'm bleeding for you alone i wanted to give you all i had
But you rejected me at every turn now y depression is past bad
Ive never wanted anything else in this world the way i wanted you
But obviously to you my heart looks better blue/ 
So you said you have a man look at the way he treats you
Your with him yet i treat you better than he could ever do
I love you unconditionally i love all your flaws
But ever approach i make you pull back, as if im baring claws/
I would never hurt you and you know that thats no lie
The day i ever hurt i really wish to die
You were my heart beat but that beat i slowing down
This sorrow is building up like a wave in which i will drown/
Don't tell me its puppy love i know what i feel is real
Look into my eyes, Lie and say in not the real deal
You know id make you happy id never make you sad
You know you are the only one i wish i could have/
So why are you rejecting i said it a million times
I Love you with my heart, but your making y heart die
We could do amazing things i know there is no one perfect in this world
But we could be close to perfect if you would just be my girl/
I love you no matter what you are and no matter what you have become
You mean the world to me you are my moon you are my sun
You are not being treated the way way that you should
You being pushed to the curb in my eyes that can never be good/
But your being hard headed with me, would it have been better if i lied?
Would you want to hear all the depths that i've defied?
I Know a million words wont bring you back cause i know i damn well tried
And neither will a million tears Baby girl because i've cried/
Ive cried the ocean for you and you still rejected me
Am i not good enough wont you just try to see
No one will ever treat you like i do
You aren't my number one you are my one and only Boo/
So stop putting your self under unneeded stress
You can lay your worried head upon my chest
You man is not treating you right you deserve better
Don't discard me because you might regret it later

It's too late for us I wasn't perfect enough
We lost it all I now know nothing last forever
I'm just sorry I couldn't be perfect 
Just wanna let you know you were perfect in my eyes
You were all iever wanted but I guess I just wasn't good enough to be yours 
But no matter what you will be in my heart
My mind and in my soul 
Be even so nothing can change all those words you said 
Nothings gonna make me smile again
You turned your back on me
And now it's my turn to turn my back on you
I hope you don't take it personal
I just hate being lied to
Your words cut me like a knife 
You cut me to the core
And there is a limit to all the things the heart can endure 
I'm tired of picking up the pieces now
You were the last straw
My heart has been broken into
Spry of like a burglary 
But I'll have it no more
I've given up on this thing they call love
Love is dead in my eyes
Your the only one I wanted
But you are the one I couldn't seem to have
Sorry if i ever wasted your time
You won't ever see me again
But I hope you are happy
Yeah I still care 
Something you will never know how to do
And something you will never experience from me again

Where has My Heart Gone

April 5, 2010
Started By GangstaGentleman0 Comments

I've gave up a piece my heart I put you in it's place
You were the air I breathe every breath I would take
Losing you would simply mean losing myself
Losing all sense of reality 
All sense of me and who exactly I am
Girl you became my heartbeat
You want me to let you go but I can't
How could I say goodbye to another piece of me
Another piece of my heart
But even though that's the hardest thing you every asked of me
I'm willing to sacrifice my self to see you smile
Even if it is the very last thing I see in this world
In this lifetime
I can be content knowing I was the cause
Knowing that in the very end my life was worth something
Something more than the simple waking up in the mornings
My heart my love my soul 
Your name reflects all that is good within me
My love is yours forever 
Even if you do leave
The memories we make will remain
Allowing me to feel that pain
Allowing me to at least know I am still alive

-- Edited by GangstaGentleman on Monday 5th of April 2010 06:14:06 PM

Still I Rise

You may write me down in history
With your bitter, twisted lies,
You may trod me in the very dirt
But still, like dust, I'll rise.

Does my sassiness upset you?
Why are you beset with gloom?
'Cause I walk like I've got oil wells
Pumping in my living room.

Just like moons and like suns,
With the certainty of tides,
Just like hopes springing high,
Still I'll rise.

Did you want to see me broken?
Bowed head and lowered eyes?
Shoulders falling down like teardrops.
Weakened by my soulful cries.

Does my haughtiness offend you?
Don't you take it awful hard
'Cause I laugh like I've got gold mines
Diggin' in my own back yard.

You may shoot me with your words,
You may cut me with your eyes,
You may kill me with your hatefulness,
But still, like air, I'll rise.

Does my sexiness upset you?
Does it come as a surprise
That I dance like I've got diamonds
At the meeting of my thighs?

Out of the huts of history's shame
I rise
Up from a past that's rooted in pain
I rise
I'm a black ocean, leaping and wide,
Welling and swelling I bear in the tide.
Leaving behind nights of terror and fear
I rise
Into a daybreak that's wondrously clear
I rise
Bringing the gifts that my ancestors gave,
I am the dream and the hope of the slave.
I rise
I rise
I rise.

Maya Angelou
PPL BAN YUH BELLY? CAUSE DEM HAVE BANDITS OUT DEH WHO QUICK FI RULE YUH
BOUT DEM A BANDELEERO, THEM EGO SHOW SEH DEM A BANDOO-LOO

DEM RUN DI INTERNET BANDWIDTH, DEM MEK MORE NOISE THAN A BAN-STAND
MEK THE BAN TAN, THATS WHY PRESSURE ALWAYS QUICK FI REACH BUJU BANTON,

TRU DEM A NUH RASTA DI FUQQA DEM WUDNT MIND IF DEM CUD BAN TAM
INNA THIS WORLD WEH A BARE ROOSTER, NO HEN, DI PLACE FULL A BAN-TAM

SOME PPL QUICK FI SUCK UP LIKE SWEETIE WEH A BON BON
SEE DEM A GANG BANG INNA ALL TYPE A WRONG BAN

DEM A DRIVE PPL INNA BONDAGE, FRAUDCASTING COMMISSION FI BAN IT
DEM CENSOR TITTY FI JANET, WI A GO BRING MORE HEAT THAN A CAR BONNET

THIS TIME AROUND MI A RISE THE BANNER, DEM FI LOW DI GIRL AND DONT BAN HER
BUT NUH MATTER BAN HIGH BAN LOW, LIFE GOES ON LIKE SPANNER BANNER

MI A LONE A PLAY MY TUNE, SO THEM CAN CALL MI THE ONE MAN BAND MAN
RIGHT NOW EVERYMAN FI DEM SELF, NO BOND, SO ONE MAN BAN MAN

-- Edited by gamepun on Sunday 11th of October 2009 11:01:11 PM
IF TIME CUD START OVER, I WUD STICK TO MY PARENTS TEACHINGS AND BE A BELIEVER IF TIME CUD START OVER, I WUD NEVER CAUSE TROUBLE ON ZONE OR EVEN CUSS QUIVA IF THINGS CUD GO BACK TO HOW THEY ARE, JA RULE WUD NEVER REPLY TO 50 IF THINGS CUD GO BACK TO HOW THEY ARE, BOGLE WUD NEVER DRIVE OUT IN THE F150 IF LIFE CUD START FROM SCRATCH, I WUD STOP 9/11 ATTACKS BY ANY MEANS IF LIFE CUD START FROM SCRATCH, KARTEL AND VADO WUD LAUGH IT OFF INSTEAD OF BIENG ENEMIES IF TIME CUD START OVER, I WUD SAVE EVERY MONEY I SQUANDERED WID EASE IF TIME CUD START OVER, I WUD TELL THAT GIRL HOW SHE MEANT, SHE'S NOT JUST A TEASE IF THINGS CUD GO BACK TO HOW THEY ARE, I WUD AVOID BIENG UNEMPLOYED IF THINGS CUD GO BACK TO HOW THEY ARE, MY VISA WUDNT BE NULL AND VOID IF LIFE CUD START FROM SCRATCH, I WUD LEARN TO ACCEPT NAZ AS A TRUE FRIEND IF LIFE CUD START FROM SCRATCH, THESE THINGS CUD HAPPEN,BUT IT CANT, ITS THE END
THIS POEM WILL COME WITH GAME AS A PIECE, SO U CAN CALL IT A TOKEN
PPL DONT UNDERSTAND THAT RULES AND BONES WERE ALWAYS MEANT TO BE BROKEN

IF ACCOUNTING PRINICPLES WERE'NT BREACHED, WE WUD NEVER KNEW THE FLAWS AND FRAUDS
IF ROSA PARKS NEVER SAID NO, WE WUD A FOOT IT FI MILES GAAH WI R.A.W.S.E YARDS

IF WE STUCK TO THE RIGHT, HOW WuD WE KNOW WRONG WUD EVER CEASE TO EXIST YUTE?
ONLY IF EDIAAT EVE NEVER LEFT OUTTA HAR GARDEN AND GO NYAM OTHER PPL FRUIT

DO SOME PPL JUST ACT LIKE THEIR HOLIER THAN THOU JUST TO BECOME MODERATORS
YET STILL THEY DISS THEIR OLD LADIES, I CANT STAND THOSE F.U.CKING MOTHER HATERS

SOME A DEM NOT EVEN GO SUNDAY SCHOOL, AND DEM BEHAVE LIKE DEACONS
DEM DUTTY WAYS  JUST LEAVES A  TRAIL LIKE A SET OF BEACONS

LETS CENSOR SEX, SHUB OUT ALL 45'S, GLOCKS, AKS' OF ALL TYPES AND SIZES
GIVE CHILDREN DRUGS AND AMMO LIKE GIFTS AND PRIZES

MY FREEDOM OF EXPRESSION IS VIOLATED SAKE A CRATCHES, THATS A LAME SIGN
ITS 6 A ONE, HALF DOZEN A DI OTHER, SO GOD BLESS U AND F.U.C.K OFF SAME TIME

SO LYNDO PASS ME THE CLOROX, ZONE NEED A SCRUB, LEMME GET RID A STAIN
MI DONE RIGHT YAH SO, B4 SOME PPL GET UPSET AND START WRITE BOOKS FI EXPLAIN

EVEN THO THINGS KINDA HARD A WAY AND IT SEEM LIKE MI DEAL WID DI LORD A WAY
MI STILL FADA GOD A PRAY, BLESSINGS NEVA RUN OUT, ME GET FREE THROWS LIKE HARD A WAY

WHILE THEIF A BRUCK A NEXT ROBBER FOOT, MI KNOW YAH LAUGH
MI WUD NEVER GO FI A SPIN BARREL, UNLESS MI DEH A WHARF

SAVE ME FROM JDF AND BABYLON, FROM THE DUTTY CORPORAL AND BULLY SARGE
AS LONG AS UR BESIDE ME,MY PROTECTION HI LIKE FONE WEH FULLY CHARGE

STAY FAR FROM RUMOURS,PPL KEEP MOUTHS RUNNING LIKE ENGINE OIL, THE 3 CYCLE THINGS
SEE A TRASH RECOVER TO BE A MANS TREASURE, YEP YOUR GIRLS A PRODUCT OF GHETTO RECYCLE BIN

FADA GOD MI A CRY TEARS, THESE YUTES JUST WAAH SEE WHO GOT BIGGER GUNS, WHO CLAP HATTA
THE MAN DEM HAVE LASER BEAM RIFLES, IT COME WID TELESCOPE AND A PRESS BUTTON LIKE TOPSHOTTA

SEND U MIRACLES DOWN HERE PLEASE, MEK SURE U COME WID ESSENTIAL
MI KNOW YAAH LAUGH, DONT TEK MI FI A JOKE LIKE COMEDY CENTRAL

IMAGINE MI A WORK FI A MAN AND SAKE A GYAL, HIM FIRE I-DRIN
RIGHT NOW MI DEH A ROAD MORE THAN A FIRE HYDRANT

I SMOKE WEED SO MI HIGH ABOVE THE CLOUDS, IM TIRED OF BIENG UNDER THE WEATHER
IS LIKE MI EYES ARE THE CLOTH OF A MATADOR, MI NUH SEE NUTTIN WEH REDDER

THANK U FI PROVIDE MI WID TALENT, SO A ARTIST LIKE MI CAN GO PON DA NEXT TOUR YAH
MI FED UP A POLICE, MI CYAAH KEEP A DANCE, PARTY GET CRASH MORE THAN INTERNET EXPLORER

GRANT ME WID DI GIFT TO VISION MY JOURNIES, SO ITS LIKE EYES AND SIGHT
THANX FOR U TIME, I GIVE U A PRAYER WEH SHORT LIKE A MIKE TYSON FIGHT

IM ON MZJA LISTNING DJ QUIVA FEELING SO INTRICATE, IM NEVER HYPERACTIVE
I WUDNT MIND HAVING A INDIAN PRINCESS OR A JAMAICAN QUEEN TO RAP WID

SHE HAFFI BE PRETTY PLUS TAX, THE PUM PUM TWEETY,CAUSing ERUPTION,THATS FACTS
MI WAAH BABY SASH, MI NAAH BE HEARTLESS AND GO INNA CASINO A FIGHT OVER POCA BOX

STREETWIZE, MI A CERTIFYDE GANGSTA, NO LIL PIMP, RAJA KNOW SEH MI A NUH IMPOSTER
ASK DJ NAZ, SHE SEh FREEZE AND SHOOT PPL WID TOMMY45, SHE A DI REAL BADRASTA

MI NAAH NUH BEHAVIOUR, A SOON THE TWENTYFIRST SO MI HAFFI MEK STEPPZ FI FREE LYNDO
CALL THE LAWYER MARK WATSON, MEK SHOTTAIFIYAH PON BLACKBEATZ U KNOW HOW THE THING GO

MI A ONE HONOREBEL TOPSHOTTA WEH BUN CANNABIS SATIVA, ME EVAFRAS UNTIL ME GET DROOPY
BOUT DEM A MEDIAZONE BADMAN, MORE LIKE GAZA GIRL, BIG UP MI DJ SOUND MOOKIE

RITE NOW TASSIE IS SO SEDUCTIVE SHE A MEK MI CHANGE COLOURS LIKE DAM GECKO
YOW DAPPA TELL KOLONJI PASS ME THE CALIBA45 IT GO SO BOOOOM TILL JAM-ECHO

DEM A DUTTY JOHNCROW, BOUT CRAZY CHICKEN, MEK DEM GWAAN EAT SLICE BREAD AND TIN BEEF
GAMEPUN TALENTED WHEN U PUT MI TO THE TESS, NICO T KNOW SEH DEM A F.CKING THIEF

-- Edited by gamepun on Thursday 12th of November 2009 12:20:11 PM
MI WAKE UP THIS MORNING AND IS LIKE EVERYTHING NUH FEEL RIGHT
ME FEEL LIKE MI LOSE MI JOB AND ALL OF A SUDDEN MI LOSE EYE SIGHT

WHAT IS GOING ON IN THE WORLD, IS THIS SHYT REALLY THE LAST DAYS
DANCEHALL/REGGAE THE BIGGEST MOVEMENT, NOW BOYCOTTED BY GAYS

NUTTIN NUH FEEL RIGHT NUH MORE PPL, EVERYTHING TUN UPSIDE DOWN
DI MUSIC A GET EXTREMELY VOILENT, WHERE'S ALL THE LOVE AND FUN

LUCIANO A HOLD FUGITIVE, HIM A FACE TRIAL AND LOSE VISA INNA THE END
RIGHT YAH NOW MI NUH TRUST NUH MORE MESSENGER, NOT EVEN MSN

NINJAMAN GONE A JAIL FI CONSPIRACY FI MURDER, DI INDUSTRY SHED TEARS
BUJU GET LOCK UP FI 5 KEY A COKE, HIM A LOOK PON A MINIMUM 20 YEARS

BEENIE MAN LOSE THE SPOTLIGHT, DING DONG AND MERITAL GET THE SWING
PEACEMAKER RODNEY PRYCE SEH WAR, AND L.A LEWIS A HEADLINE STING

WAR TEACHA AND GANGSTA A LAUGH AND HUG UP NOW THIS SEEMS SCARY
BUSY ALWAYS A HIDE FROM LOOSE TALK, REQUEST ONE MORE NIGHT FROM GARY

SO PPL SEH, EITHER MI HEARING NUH GOOD, OR MI CYAAH READ AND WRITE
MICHEAL DEAD GONE A DI PLACE, REALLY AND TRULY 2009, NUTTIN NUH SEEM RIGHT

PPL MY WORDS A JUST THE TRUTH, U CAN CALL IT AN EPISTLE OR EVEN A SCRIPTURE
WOMAN A DEEJAY SEH DEM PROUD FI BLEACH AND A SUCK DICK PON PICTURE

MI JUST A TALK IT PLAIN AND STRAIGHT, SOME MIGHT SEH MI IS A APPRENTICE
MI NUH KNOW IF DAT MAN BORE HIM TONGUE, AFTER MI A NUH HIM DENTISTS

PPL MI JUST A GWAAN LIVE OUT MY LAST DAYS PON MASSA GAD EARTH
CAUSE DIS WORLD REALLY GONE LUUU AND IT NUH HAVE VALUES AND WORTH

-- Edited by gamepun on Monday 14th of December 2009 11:08:46 PM

GEOGRPAHICALLY, GOD GIVETH GHETTO GIFTS GAINST GRUDGES
GODFATHERS GIVE GANGSTAS GUNS GENERATING GENOCIDAL GROUCHES

GRACIOUSLY GOVERNOR GENERAL GRANTS GENERATION GRATITUDE
GARRISON GERMINATES GRIMEY GO-GO'S GETTING GROOVE GLUED

GAZA/GULLY GAINED GREATLY GARGANTUAN GRACE
GRANDPA GETTING GENUINELY GALVANIZING GATES

GAME GIVEWAY GUNSHOTS GRAVITATING GHOSTS GOING GRAVEYARD
GANJA GRAPH GENEALOGISTS GETS GEARS GIVE GUARD

GOLDEN GNOMES GO GIGANTIC GALAXIES GROOME GENTLE GLIDISTS
GIRLS GODESSES, GAYS GIVE GLOBAL GASTROENTERITIS

GENIUSES GRAB GINSU'S GRAVELY GASHING GRANNY GOITER
GENERALS GLOATINGLY GREAVE GAMEPUN GREATEST GHOSTWRITER

MI WANT A LIKKLEMISS LINKS WEH HAVE A PROUDABODY AND NICE PAIR A SUGARLIPS
MI CARRY HAR PON DI SCOOTA, HAR CURLY LAXXX A BLOW INNA MY FACE AND MI HOLD HAR HIPS

SHE'S A GEMINI, MY TRENDSETTER, REMANO TELL MI SEH SHE IS A VYBZ ZONE
SHE A MY EMPRESS, SHE NUH LIKE HOW X LASH OUT PON HAR AT HOME

AT FAMILY REUNION,MY PAPS ROMEO DID A CHAT TO HAR FADA ZEEKS, SHE SEH WI A LISTEN SOME RIDDIM, DADDY
DI CHEF OP DID A STEWIE UP SOME CRAZY CHICKEN, I GUESS FI A JAMAICAN BOY HIM IS A YARDCORE SMADDY

HAVE HAR INNA HOUSE A PLAY WID MY JO-JOLLY, GI HAR BACKAS, INNA HAR SHE WAAN ME CHUCKY
SHE SAY BABY YAAH SHOTTA MI SEH NO SAH, MORE LIKE CHINESE ASSASIN, IM ASIAN, U TOO $@#$% LUCKY

AFTER SEX, WE LAY DOWN A PREE 3 STAR WHICH PART DEM A SHOW SKY, AFTER THAT WE PLAY ROUND
SHE SEH PUN MI A HAVE A BABY, HIM A GO HANDSUM SO WI MUST LINK DRJAYBONE

MI SEH RIGHT NOW DOC, MI NUH WAA GO INNA NUH LOOPZ, A KEVIN A DI BREEDA
SHE SEH UP 2 DI TIME WHEN WI A SEX, A GAUDIN OR SCUPPO A DI LEADER

DIS GYAL HAVE RAWKET PON HAR MIND, I WONDER IF SHE GIMMI THE BEST VIRUS, MI GET %$^ FI DI FUTURE
MI CYAAN EVEN LINK RICARDO AND TO HOW DANE HYPE HIM NAAH GO LEND MI NU MONEY FI SUPPORT DA YUTE YAH
MI DONE WAR, SO MI MEK IT END-OVER, DEM FEEL BAD LIKE WHEN DEM HAVE HENG-OVA
SOME PPL SELL THEM SOULS A BEND-OVER JUST FI GET A LAPTOP WEH A LENOVA

TOO ONE TRACK MINDED, NO WONDER UNU TUNNEL VISION, YAH SEH YUH NARROW
MI FLY YUH MARROW AS YUH HEAD OPEN MI SHOUT OUT SAYANARO

NUH THINK A PENGO CD'S MI HAVE WHEN MI SEH MI GOT SLUGS ON SPINDLES
SOME A UNU CHAT PON MI NAME LIKE ARTIST WEH A DO DUBS AND JINGLES

DEM CAREER A TUN OVER LIKE WHEN BEENIE MAN HUMMER CRASH
TALK BOUT SIX SHOOTER,THE BARREL A ROTATE LIKE DING DONG SUMMER TRACKS

IF MI DID WAR OVER JESUS NOW?, MI AND SAN AND STITCHIE EVENS
MI WI JUST MEK THE AK'S SING LIKE GARNET SILK AND RICHIE STEPHENS

DEM A JUST A TIN CAN, HOW A TEEN CAN WAR INNA MY LYRICAL CANTEEN
DEM NUH KNOW SEH MI HAV THE CITY LOCK LIKE IT UNDER QUARANTINE

SORRY CYAAN BUY CYAR SO HOW IT NAAH MEK YUTE TOO BEG LORRY
BETTER THEM GO ROB U TILL U HAFFI STRIP LIKE BOOTLEG JEWELERY

SO I GUESS THAT MEANS IM A WORDSMITH WID NO IDENTITY
FAKE POETS SLY THEN WITTY, NAAH BEG GUYS DEM PITY

I DIGESTS VOCABULARIES LIKE ILLMATIC WID GIRLS, CAUSE HE'S A MAMMAL
IM A POETIC GENIUS, U JUST MASTER STUPIDITY LIKE 3STAR GRADUATING FROM JAMAL

A FULL TIME NOW MI WRITE THEM OFF LIKE NAMES OFF SOME PETIITION
LYRCALLY, IM LIKE A MONOPOLY ECONOMY, THERE IS NO COMPETITION

-- Edited by gamepun on Sunday 11th of October 2009 11:09:53 AM

-- Edited by gamepun on Sunday 11th of October 2009 11:20:52 AM
ONE GYAL PPL??? REALLY NOW A SO LOVE HARD FI GET?A SO LIFE ATTRACTIVE
SHE MEK FYAH STOP LEECH, CHANGE HIM NAME AND NOW HYPER-ACTIVE

SHE MEK ALL THE GOOD DELLY BRITISH DONATE HIM ORGANS NOW HIM HEARTLESS
THE MAN USE TO CHAT NUFF NOW HIM GET SILENT AND TALK-LESS

SO MUCH SEXY GIRLS PON ZONE AND YET STILL DI MAN DEM A WASTE TIME
X LASH GET CRAZY AND POST A POEM, HIM THIEF SLIM SHADY LINE

SOMETHINGS NEVER CHANGE WYZCO WILL NEVER LEAVE THE GOAT
ILLMATIC NAAH GO GIVE UP HIM BAG A MAN WEH HIM HAVE INNA BOAT

BUT THIS GIRL, THIS LIKKLE EMPRESS HAVE THE MAN DEM HEAD LIKE HELMET
DI MAN DEM ALL WAAH PROPOSE TO HAR AND DEM NOT EVEN MET YET

SHE LOOK GOOD STILL INNO, NAAH LIE, SHE'S LIKE A ANGEL FROM ABOVE
BUT RUDEBOY, MI A BEG UNU, DONT BE A SLAVE TO THIS THING CALL LOVE

PPL A COMPLAIN, EVERYBODY A FEEL THE PRESSURE RIGHT
DEM NUH SEE DEM FUTURE A REACH NO WEH, IT A GET FIGHT

TOO MUCH A DI ONE ARTIST, WHEN FI DEM TUNE A GO PLAY?
DEM CAREER A STIFLE, SEH IT NOT EVEN MEK NUH SENSE YUH PRAY

IT NOT EVEN MEK SENSE VINTAGE ARTIST COME BACK, IT NAAH GO CLICK
G WHIZZ LUCKY HIM MEK IT, DAT DAY VADO DID DEH A FARIN AND KARTEL DID SICK

BUT EVEN WID DAT MI PPL, YUTES STILL HAFFI GI  JOCKS MONEY FI SQUANDER
SO EITHER YUH GET EXTORTED OR BECOME A ONE HIT WONDER

EVEN MAD PPL CAN MEK IT IF THEM HAVE MONEY, SO WHO CARES IF U SANE
U CUDDA LYRICAL EVEN WHEN U RUN THE TRACK LIKE U WAS USAIN

TWO MOUTHS ALONE A FEED, EVERYBODY ELSE HAVE RIBS EXPOSED
OTHER ARTIST HAVE KIDS WHO NEED SCHOOL AND CLOTHES

PRODUCERS A CLOSE DOWN STUDIOS PON EVERY ENDS AND PLAZA
SEH NOBODY NUH WANT THEM RIDDIM IF A NUH GULLY OR GAZA

WE NEED BACK THE GOOD OLD DAYS, THE 90'S TO REFRESH ON
LETS GO TO MORE OLD HITS PARTIES OR RETRO SESSION

DIFFERENT TURNTABLE SAME ARTIST, ANOTHER BORING NIGHT
WHEN WILL THE HUNGRY COME TOGETHER AND FIGHT FOR THEIR RIGHT

WHEN WILL THE INDUSTRY'S TAILORS, USE A PIN AND BURST THE BALOONS
WHEN WILL IT BE THERE TIME TO SHINE AND DROWN THESE BUFFOONS

SO LETS PLAY THE UNPLAYED, UNMUTE THE VOICE OF THE REAL PPL
WERE TIRED OF HEARING PARROTS, TIME TO RELEASE THE EAGLE

-- Edited by gamepun on Thursday 15th of October 2009 01:11:37 PM

Phenomenal Woman MAYA ANGELOU

April 4, 2010
Started By TBDGlamma2 Comments

Phenomenal Woman

Pretty women wonder where my secret lies.
I'm not cute or built to suit a fashion model's size
But when I start to tell them,
They think I'm telling lies.
I say,
It's in the reach of my arms
The span of my hips,
The stride of my step,
The curl of my lips.
I'm a woman
Phenomenally.
Phenomenal woman,
That's me.

I walk into a room
Just as cool as you please,
And to a man,
The fellows stand or
Fall down on their knees.
Then they swarm around me,
A hive of honey bees.
I say,
It's the fire in my eyes,
And the flash of my teeth,
The swing in my waist,
And the joy in my feet.
I'm a woman
Phenomenally.
Phenomenal woman,
That's me.

Men themselves have wondered
What they see in me.
They try so much
But they can't touch
My inner mystery.
When I try to show them
They say they still can't see.
I say,
It's in the arch of my back,
The sun of my smile,
The ride of my breasts,
The grace of my style.
I'm a woman

Phenomenally.
Phenomenal woman,
That's me.

Now you understand
Just why my head's not bowed.
I don't shout or jump about
Or have to talk real loud.
When you see me passing
It ought to make you proud.
I say,
It's in the click of my heels,
The bend of my hair,
the palm of my hand,
The need of my care,
'Cause I'm a woman
Phenomenally.
Phenomenal woman,
That's me.
gamepun a real thing yah talk bout boss
nuff zone man a switch its like dem lost

me skill fi screenshot and expose dem raaas
i hate nothing more than c0(ky and ass

rememba the days of AJ the Pelpa
the days when the mods never act so greater

me glad zone grow but the effects a show
who nah deh wid who a s.u.c.k off gyal toe

me jus a gwaan enjoy tassie and her breasts
me a give the gyal dem me all nothing less

the man dem fi tek a page outta some book
and cover dem face wherever dem a look

gamepun no mix up thats why me rate him
me rate the man dem weh nuh clip like hairpin

big up all me gurls although that pointless
unnuh always a me numba one like Ivy and Heartless

so later yall and please stop the luu
unuh go back unnuh fist if unnuh dont know what to do

SOME BOY A DISS BLACK WOMAN AND TRY TEK THE THING RACIAL
WAAH USE APPLEZ PU$$Y AS DUST MASK, DEM NEED A FACIAL

A COME HYPE PON JAMAICANS, A HIM SAME ONE UNDER RAY KING SKIN
WHEN HIM DONE WID UNDER KIM, HIM FACE GREASE UP LIKE A BAKING TIN

A BOAST BOUT BIG SCREEN T.V, MAN A BEND U OVER LIKE A COLLAR FIX
TALK TO THE HAND BOSS MAN, U LIPS GO TRU MORE p**sY THAN GYNACOLOGIST

U A BRAG AND SHOW OFF, MAN HAVE U A SCREAM WID EACH INJECTION
WIPE OFF THE BREAD CUMBS AWF U FACE, NO SAH DAT LOOK LIKE RESIDUE FROM YEAST INFECTION

KNO U SELF YUTE, YUH IS A LIKKLE FREAK, NUTTIN BUT A WILD MAN
MAN A RAISE U UP INNA DI AIR LIKE THE FLAG A VIRGIN ISLANDS :vi:

AS FI CLAFFIA, JUST FI YUH GET p**sY, DAT A YUH BEST BREAK
LIFE SHORT JUST LIKE U PENIS, IT CYAAH EVEN SHOW PON DI SEX TAPE

MI NUH FEAR NUH BOY, HIM CUDDA DRIVE TAXI, OR A POSE WID PPL BABY AS HIM DISPLAY PICTURE
FADA GAD, GUIDE ME FROM THESE NAWSY PPL, MEK MI READ MI BIBLE SCRIPTURE

LIFE IS SO UNFAIR, MI HAFFI PREE THE HOLY SCRIPTURE
AND BY THE TIME MI LOOK, DEM DELETE A NEXT PICTURE

NUH DELETE MI POST OFFICER, AND GWAAN LIKE U TEK WI FI REAL CLAFFY SAH
EH, TRU THE YOUTH DEM INNA ZONE A FULLJOY THEMSELFU A BEHAVE LIKE A REAL CRAPPY SAH

LET THE POST STAY EDIAAT, AS DI GIRL DEM SEE U DEM SEH A PEE PEE THAT
EH, LEMME FEEL FREE FI DO WHAT MI WANT, THIS IS NOT A NEEDY ACT

AS THE PPL DEM VOICE OPINIONS AND SHOW SIGNS A DEFIANCE
BLACKBEATZ DELETE ANYTHING WEH SEH JOP, GULLY SIDE OR ALLIANCE

THEN THERE IS A FLOP SHOTTA, WHO DO WHAT HIM WANT AND ACT RUDY
HIM THIEF LIL PIMP LINKS TO PORN, COPY THEM AND A WATCH THE BLUE MOVIE

WHY DEM A GI DI VETERAN MEMBERS SIGNS OF DEFEAT
AS DEM SEE PUM PUM PICTURE, DEM QUICK FI DELETE

DEM NUH WAAH RUN NAZ BANNERS FI HAR RADIO PROGRAM
ALL DEM A DO IS RUN DUNG WHO CAN REACH POST COUNT #344 GRAND

MI JUST A PRAY TO FATHER GOD, MI AND HIM ROLL IN  ACCORD LIKE ONE VEHICLE
DI WHOLE A DEM A PLAN EVIL,AS YUH QUINT, DEM READY FI WAAH BAN PPL

MI NUH TOO PREE WEB FEDS, OR CYBER POLICE AKA ADMIN PRESS BUTTON
THESE TECHY GUYS SO SKILL, DEM BAN U THOUGHTS JUST WHEN U FI GUESS SOMETHING

DEM A KILL WE FREEDOM OF SPEECH, DEM A GI YUH A MORAL BACKAS FI YUH RITE
BUT MI NUH TOO SAY NUTTIN, CAUSE DEM ALL A DI INTERNET SITES A FIGHT

IF THIS GET DELETE IT PROVES SEH BOW HARD KELLY NUH RATE GHETTO YUTES
THATS WHY WE START DO WE OWN THING AND TEACH THE RIGHT TO OUR RECRUITS

SO STOP BEHAVE LIKE A VAGINA, AS IF UR IN UNDER MISS MATTY SAH
*MEK MI COPY AND PASTE THIS POEM*CAUSE UNU IS JUST A UNFAIR NET OFFICER

THE PLACE WHERE INFLATION IS A CONSTANT REMINDER
WHERE THEY GIVE CHEAP PENSIONS TO OLD TIMER

THE PLACE WHERE ONE MAN A DECIDE OUR DESTINY AND FATE
WHERE GIRLS SELL THEIR BODIES LIKE CIGGARETTE, NO MORE DATE

MAN GET ARRESTED FOR A NATURAL HERB, WHERE DEM LOCK DI FERRY
MAN A SUFFER AND STILL A WEAR BURBERRY, POLICE BUILD HOUSE OFFA BRIBERY

TEK DANCEHALL ARTIST TAX MONEY AND A CLAIM SEH DEM A MENACE, THAT NUH NEW
CRAWNI-VAL GWAAN TILL DAYLIGHT, BUT OLDIES PARTY GET LOCK DUNG AFTER TWO

13,000 DOLLAR DECIDES WHETER U LEAVE THIS PLACE OR NOT, SOME WONDER
IF ALL THIS IS JUST A TRAP, GREEN CARD CHICKS MARRY MEN TO LEAVE SLUMBER

DEBIT IS A FANTASY WIFE, WHILE CREDIT IS THE OLD DUTTY WHORE AT YUH BED SIDE
THE PLACE WHERE MUSICALLY U TEK SIDE, U MAKE THE WRONG DECISION, DEM TEAR AWF  U HEADSIDE

THE PLACE WHERE ITS EVERY MAN FI DEM SELF, EVERYBODY GETS THERE OWN PIE OR PIZZA
WHERE JPS RUNS EXTORTION ON THE POOR AND WE ALL HAVE LOTTO DREAMS AND SHED TEARS FOR VISA

PEPSI COST MORE THAN GAS.....THE GOVERNMENT LEAVES US IN FINANCIAL ESCAPADES
WE LIVE IN BOARD HOUSE AND ZINC FENCES, BUT OUR FUNERALS HAVE HEARSES THAT ARE ESCALADES

WE GIVE BIRTH TO GO GO CLUBS AND RUM BARS, WE SO WEAK WE RELY ON BARRAGE OF ENERGY DRINK
CRAFT MARKETS HAVE NO BATHROOM FACILITIES, NO PUN INTENDED, THE WHOLE THING STINK

LONG UNEMPLOYMENT LINES ARE LIKE A MAIN ATTRACTION TO THE CITY
THEY INCARCERATE BUJU AND NINJA, CORNERSTONES GONE, LEAVE INIQUITY

BADMIND WORST THAN SWINE FLU VIRUS, PPL MI NAAH CRY ON WORDS
MY ADVCE TO U, RUN WEH IF U CAN ONCE U GO PON THE IRON BIRDS

THIS IS THE LAND OF MY BIRTH, THE PLACE WEH FULLA SUFFERATION
NOBODY NAAH HELP WE, BUT YET STILL BRUCE A GO FI HAITIAN

I WRITE THIS WITH A CLEAR CONSCIENCE A FIRM MEDZ, NO STUMBLE
WE A LIVE INNA SLAVERY STILL, AND WE CALL THIS THE CONCRETE JUNGLE

OH BABY U HAVE NO IDEA WAT U DO TO ME MMMMMMMM...U MEK MI SYSTEM LOADING
WHEN MI TURN UP MI BURNING SPEED, MI THING A FLUCTUATE, SO RESTART THE MODEM

JUST FEEL MI BANDWIDTH INNA YUH OPERATING SYSTEM, REMOVE YUH DRAWS, THAT U SOFTWARE
MI A RUN FAST LIKE A FARM RAT, MI NOT EVEN WAAH FORMAT WHEN U GET U SORT HERE

LET MI SHIFT UP YOUR FIREWALL WITH EACH HARD DRIVE U GET, LET MI USE UP YUH MEMORY SIZE
YOUR GLITCHES WONT BE HARD TO FIND, I KNOW UR IP ADDRESS, MY ROUTER ANTENNA IS ON RISE

YOUR LEGS OPEN LIKE A LAPTOP, WHEN IM DONE WID U I WONT REBOOT, u know this NIGGA RITE
RUN WEH DI TECHY, HIM HAVE A USB STICK, AND EVERYBODY KNOW THIS GIGA BYTE

WHEN IT COME TO CURRANT, MEK MI LOAD YUH LIKE A MP3 PLAYER, JUST DRAG AND DROP
MI A CHINEY MAN, SO IT WITHIN NUH TIME, U A BAWL WHEN U UNDER THE DRAGON JACK

YUH NUMBER ONE PON MI BUDDY LIST, YUH A GET A FU.CK. LOAD
MI JUST WAAH U FEEL MI FILE SIZE, AND BRACE WHEN MI A UPLOAD

NUH TOO INNA VOICE COMMAND, BUT U CAN GWAAN DOWN LOAD, MI NUH SCAMMER
AS YUH PROFESSOR MI JUST WAAH GI YUH THE RIGHT PROCESSOR AND LAY U FLAT LIKE A SCANNER

MY WORD!!!!MI JUST WAAH GAIN ACCESS DEN, MI EXCEL INNA OFFICE, THATS JUST MY POWERPOINT ENABLE
SHE SEH "COMPRESS ME" THEN SHE A RIDE THE WAV, THE SOMETHING LONG LIKE NETWORK CABLE

SHE SEH FI A YUTE WEH HAVE A SEVEN, MI HAVE XP, SH TELL HAR BF HASTA LA VISTA, HIM BEX
MI CYAAH BREED NUH GYAL ONLINE, BUT MI A DI BOSS WHEN IT COME TO THE COMPUTER SEX

-- Edited by gamepun on Tuesday 30th of March 2010 10:16:48 PM

LADY SAW-ME HOLD YOU(lyrics)

March 31, 2010
Mmmmmm
Ahhhh
Ohhhh

Chorus

Boy Mi glad say mi hold you
Use the p**sy control you
Boy you give me the biggest wood mi ever get inna my life
Boy mi never believe you
When you tell mi say mi woulda need you
mhmmmm

Verse1

Saw mi name you no fear
Mi take it pon di bed or di char
Pop out mi hair
And Mi no care
As long as di buddy nah share
Mi want a man fi come drive mi crazy
Mi no want no boy who slow and lazy
Boy you good
You make mi feel it
Gimmie one more time

Chorus

mhmmm
Boy mi never believe you

Verse 2
Di bed and di floor aggo boo doom boom boom
As you step true di door den mi gi yo di poom poom
You rev it like a bike mi ah zoom zoom zoom zoom
Mi no ramp fi dash out the poom poom
Mi neighbor next door dem hear when di lion ah roar
Di sweat ah run an di juice start pour
An mi no care gimmie more pon more

Chorus

mhmmm
Boy mi never believe you
mhmmmm

Verse3
Mi friends been asking whats been happenin
Why all of a sudden mi no wan go shoppin
Tell dem say mi tired and mi need some nappin
Ah tru dem no know say ah all night lashin
Mi neighbour next door dem hear when di lion ah roar
Di sweat ah run an di juice start pour
An mi no care gimmie more pon more

Chorus

mhmmm
Boy mi never believe you
mhmmmm

Mmmmm
Mmmmhmmmmm
Chorus

Boy mi never believe you

JAH CURE-BELIEVE ME(lyrics)

March 31, 2010
I cant wait
For you to see how much I changed
No excuses
It was my fault
I?m the only one to blame
But I?m different now
Won?t you believe me
You gotta believe me

It?s Been a couple months now since I heard your voice
Give me time to think now
And get away from the noise
Got a message from my heart now
And it just cant wait
Tried to write it in a letter
But I found the words to say
And they go Oooooooooooo
I regret the tears that fell from your face
Hate to see a pretty girl cry
And I?m like Oooooooooo
Sat outside my cell I?m in the coldest place
Gotta tell you something

I cant wait
For you to see how much I changed ( yea )
No excuses
It was my fault
I?m the only one to blame ( oh Yea )
But I?m different now
Won?t you believe me (wont you believe me)
You gotta believe me ( gotta believe me )
Come on and believe me ( wont you believe me )
You gotta believe me ( gotta believe me )

Consions talking to me
Like it can wait another day
No she didn?t wont to hear me
You gotta take it to her face
I pleaded of not guilty
To the charges that she claim
Jump to one conclusion
Hope you find the mind to change
And I?m like
Ooooooooo I hate to see you with another man
Oh I can?t take it
And I?m like Ooooooooo I wanna put my world back in your hands
Then I can show you

I cant wait ( I cant wait no -)
For you to see how much I changed ( how much I changed )
No excuses
It was my fault ( all my fault )
I?m the only one to blame ( Blame me )
But I?m different now
Won?t you believe me ( wont you believe me )
You gotta believe me ( you gotta believe me )

If there was a lesson
I?ve already learned it ( Yea )
Didn?t need to start a fire
Don?t let me just burn ( oh no )
Cuz I cant wait ( eh )

I cant wait ( oh no , oh no )
I cant wait ( no I just cant wait )
For you to see how much I changed ( for you to see change )
No excuses
It was my fault ( it was my bad )
I?m the only one to blame ( wanna blame ,Blame me girl )
But I?m different now
Won?t you believe me ( wont you believe me )
Dj Stewie wrote 3m, 2

javon wrote 
36s ago:

me woulda buss off two a unu *lo**clath head innu

6s ago:NO MI PHUCK MAN FI REASON WID MAN UTE
Dj_Trix wrote 
32s ago:
im gay
945874?AWSAccessKeyId=1XXJBWHKN0QBQS6TGPG2&Expires=1270080000&Signature=JLTjejj67cZ4fvDVMKCpajLvftQ%3D&0
silence989 wrote 
1m, 18s ago:
MAFO WOULD BE DI NIGG5H TO WASH MY BOXERS
Blazefire wrote 
1m, 1s ago:
hungry a kill me ... from morning me deh ere an nuh eat nuh food .... stepppz come ere ...ft
Dj Dre4life wrote 
11s ago:
be
MADITUP wrote 
2m, 28s ago:
MY GIRL GIMMI YUH MEN

-- Edited by Dj Tweety on Tuesday 30th of March 2010 03:31:13 PM
MI WAAH TEST OUT THE THREE COUNTIES, CORNWALL, MIDDLESEX AND SURREY
MEK LADY J CLIMB WALLS, GI HAR MIDDLE SEX MEK SHE SAY SORRY

AFTA MI BUN A SPLIFF, MI HIGH LIKE FAT MAN CHOLESTEROL
LOVE SASH TO DEATH BUT MI NAAH NYAM HAR LIKE FESTIVAL

POCA RUN WEH DI WASTE BOY, U NUH SEE A FEASTER
LEMME PULL UR G STRINGS LIKE KITE INNA EASTER

CANT WAIT FI SEE STEPPZ NAKED PON DI SEALY
DAT ALONE MEK MI TEELY LIFT LIKE BIKE WHEN IT WHEELY

MI NUH TOO INT FAT GYAL SO LEAH CAN TAN VEX
DI PU$$Y GOODLY STRECH OUT LIKE SPANDEX

MI SOON FUQQ THE WHOLE A DEM, IT ALL IN TIMES
WAAN PLAY WID TESS NIPPLES LIKE TUNING INTO COLIN HINDS

WHAT A JOY TO CATCH TRINI, ITS LIKE WHEN ALAN WIN MILL
HAVE HAR A SPIN PON CHINEY C0CKY LIKE A HOLLAND WINDMILL

IF SUGAR LIPS A SEND THE PENSION MONEY MI NUH CARE
LONG AS SHE MEK THE c**kY RAISE LIKE TAXI FARE

PPL WAAH MI KEEP QUIET, BUT A MY TIME FI TALK IT
SOME GIRLS SEH DEM A VIRGIN AND GET MORE WOOD THAN CRAFT MARKET

IM SO JOVIAL AND SMART BUT THEY THINK IM ON SOME FOOL FLEX
I LEAVE GAZA GIRL WETTER THAN SANDALS POOL STEPS

18 AND OVER TO ME THING, SHE HAFFI EVEN LEGAL
p**sY WELL TIGHT LIKE A PANTS FROM STEVEN SEAGAL

QUIVA SEH A WESTERN UNION A DWEET WID NO I.D.OMG CAN U BELIEVE HAR?
SHE INSULT ME INTELLIGENCE CAUSE WHEN SHE SEH NO I.D ALL NOW MI NUH SEE HAR

MI DEH PON DI WEST COAST A GWAAN FEEL THE SEA BREEZE AND SIP COFFEE
ANYWAY PPL GOTTA GO,ITS EXPENSIVE TO USE INTERNET AT NEGRIL CAFFE
The Dread & The Mosquito A "dread" was living in rural Jamaica in a community that had no electricity supply. One evening he was reading his Bible (Macabee version) and meditating, assisted by lighting from a bedside lamp (Home Sweet Home), but was bothered by the constant nuisance of some mosquitoes. He could bear it no longer so he decided to cover up under his sheet in bed, but it was useless as the mosquitoes kept biting him on his ears through the sheet. He got up and blew out the lamp and went back under the sheets, hoping that the mosquitoes would not be able to bother him if they could not see him. The Mosquitoes did not bite him for a few minutes giving the "dread" hope that his so-called plan had worked out perfectly. Now he was only hearing the constant "humming' of them flying around in the room. It was getting real hot under the sheets, so the "dread" decided that he would take off the sheet as it was too dark for the mosquitoes to see him now. When he removed the sheets, lay on his back and looked up in the ceiling, he saw a 'peenie wallie' (Firefly) flying around. The "dread" shouted out "*lo** c**tT!! DEM CUM BACK WID FLASHLIGHT FI I AND I!!"

VYBZ KARTEL-MI LOVIN IT(lyrics)

December 5, 2009
Started By cescojam6 Comments
(intro)
pimpin
yuh zeen uhmmm
di gal dem a ...
sayy teachaaa,gal dem a say(weh dem say)teachaaa uhmmm

(hook)
gal it must be the way you wear clothes
the way how you do your eyes
the way how you wine your waist slow

baby that's the reason
mek mi say

(chorus)
mi loving it
the way how you smiling
mi lovin it
the way how you do yuh hair
mi lovin it
nobody nah love u like mi
so thunda way you come face pon mi
dont let go she a brace pon mi
gal yuh nuh regular yuh VIP
baby a yuh fi have mi baby uhmm

(verse 1)
gal mek mi tell u supm
this a nuh one love gal  a double this a double
seh you have a man den a trouble this a trouble
cause inna mi bed you haffi guggle haffi guggle
when you see di teacha
gal a bubble yuh fi bubble
screechie go on like a smuggle yuh a smuggle
question ask nuh seh nuttn nuh seh nuttn
cah anybody trouble you a trouble trouble trouble
you becomin like a time mi song

(hook)

baby that's the reason
mek mi say

(chorus)
mi loving it
the way how you smiling
mi lovin it
mi lovin it
nobody nah love u like mi
baby a yuh fi have mi baby uhmm

(verse 2)
gal watch mi pon di tele
cah mi wata go a pumpkin belly
every gal a road a run dung kartelly
dem a rush kartelly kartelly waan shelly
a mi a call and text har digicel
she a mad mi like ?? inna belly
just through the way she know fi take care of mi
sting fish irish and all mi fresh wata jelly
all becomin like a time mi song

(hook)

baby that's the reason
mek mi say

(chorus)
mi loving it
the way how you smiling
mi lovin it
mi lovin it
nobody nuh love u like mi
baby a yuh fi have mi baby

BLAK DIAMON-CRITICAL DAY(lyrics)

March 27, 2010
(intro)
jah bless di youths...yeah yeah
well it's the blak blak,UIM yeah
if every day dem get up pon this gun ting
mi nah leff mi house before mi pray oh yeahh yeahhh

(chorus)
just anodda critical day(critical day)
anodda innocent get slay(slay)
to fadda god I and I pray
asking fi change dem wayys woooh yeahh

(verse 1)
dem likkle youths ya nah tek nuh talk
is like dem a live dung inna di dark
as you make a chat a bare gunshot a bark
see they now dem leff line inna the  park woo yeahh
a see dem looting shooting on the road yeah
a wonder if dem carry a heavy load yeah
dem neva learn the golden rule and now dem act like fool
and see they know speed like mule

(chorus)

(verse 2)
like market people gonna market everyday
so we sell di goods and we target we nuh play yeah
jah bless wi soul wi set to goal woohh
some people might let you down
but jah love is always around
when you see badmind step around
we know we must buss yeah

a dream to be a millionaire
nah sell out but pretty car mi waan fi stay with
wid all mi ?? pon di scene smoke off a pound fi catch a medz that set mi free
but badminded people we just out dem like a cyan get
dem get blowin like di breeze
a yes a mi born and nuh bwoy cyan run mi weh

(chorus)

(verse 3)
oh yeahh
its time to those a beautiful day
yeah yeah and now dem tun it inna critical day
yeah yeah yeah too much *lo** a run yeah
mi a ask di youths dem put down the gun
and live as one yeahh ayyy

KARI JESS-FI DI PAPER(lyrics)

March 27, 2010
(intro)
(kari jess)
yes I,I
I say(na na na)
yo anton
we nah nuh time fi siddung,that cyan mek wi get rich
yeah anyweh you deh man a go go fah(go fah)
tired now fi suffa
now fi aks mi
mi nah go siddung mek the money pass mi
yeah

(chorus)
that's why mi hunt fi di paper,go fi di paper
looking the paper(looking the paper)
hustling hard we hustling hard,we hustling hard
just hustling hard
stocking the paper (stocking the paper)
just hustling hard,we hustling

(verse 1)
give thanks fi see day bright a draw before day bright
inna mi fitty jeans first ??
badmind a try fi stop mi dem a gi mi bare fight
neva do dem nuttn but dem grudge enemy day night
cause mi get a likkle food seh mi a go tun it
dem waan fi si mi squanda every ting dem waan mi done it

baby madda call day waan food inna stomach
that's why to di streets mi haffi comin

you think a now man a juggle and sell weed
mi run di streets and get everyting weh need
bills fi pay mi have pickney fi feed
mi just find out mi have anedda gal a breed

lord god mi feel like mi waan a mum
mi deep inna mi pocket nuh even nuh dollar mi nah have
god see and know seh mi nuh waan fi raise his arm
that's why inna di streets man a trod

(chorus)
and a hunt fi di paper,go fi di paper
just hustling hard
stocking the paper (stockking the paper)
just hustling hard,we hustling

(verse 2)
right now mi tired a di poor house
mi nuh waan mi likkle son live inna nuh board house
anyweh mi have fi find the food fi mi daughta
go school cah mi cyan mek she end up inna whore house
landlord tek mi things dem ???
?????? fi swalla like ??
badmind woulda waan fi see mi fork out
mi nuh waan dem call mi name inna dem ?? mouth
mi go a jail and dem chat pon fork
mi tell di judges seh that mi nuh know bout
mi neva deh deh when di dawg dem a roll out
dem know seh a no me but dem still a try a role up
a try avoid it a it mi mix up inna
no a.k. mi done inna dem thing ya
informer a talk but dem see inna bimma
mi just a look di food fi mi dinna

(chorus)
a  hunt fi di paper,go fi di paper
just hustling hard
stocking the paper (stockking the paper)
just hustling hard

Every sunday Mark buy a bulla an put it in his pocket 2 eat in church wen d sermon starts an get borin. 1 sunday rev was preaching about places God is. He began, God is in d church, God is in ur home, God is at ur skool, God is everywhere even in ur pocket. Mark said quietly, please God do, nuh nyam mi bulla.....................

BETWEEN THE LEGS.....S-!

March 26, 2010
Started By CRAZY-CHICKEN0 Comments
A LITTLE BWOY ASK HIS DAD.....WHATS BETWEENS MOM'S LEG....
THE FATHER ANSWERS PARADISE MY SON...THE KID ASK AGAIN..
WHATS BETWEEN UR LEGS DADDY...THE FATHER REPLIES...
THE KEY TO  PARADISE..THE SON SAYS...DADDY WORDS OF ADVICE..
CHANGE THE LOCK OUR NEIGHBOR HAS A COPY....

I-OCTANE-MISSING YOU(lyrics)

March 26, 2010
(intro)
(cash flow productions)
baby
wanna see your face
uhmmmmm
baby

(chorus)
wanna see your face
wanna feel your touch
wanna hold you in my arms because I missing you so much
wanna see your face
wanna feel your touch
wanna hold you in my arms because I missing you so mu-uuuuuuuuuuch
missing you so muchhhhh heyy uhmm

(verse 1)
now I'm only away for a while
but I cant get you off my mind
so I now missing you baby
just wanna kiss you lady,babyy
loneliness creep up pon me
then I saw your face suddenly
so I now miss you baby
just wanna hug u lady,baby

this woman,my woman
positive and conscious woman
di way she mek mi feel I couldnt need anodda woman
she captivate mi soul with every single thing she do man
she's my one and only ladyyyy

(chorus)
wanna see your face
wanna feel your touch
wanna see your face
wanna feel your touch
uh uh uh uh
missing u so much hey uhmm

(verse 2)
I never felt this way before
but being so many miles cross di ocean
makes mi wantin har baby
it takes mi up inside
feeling just cant hide
tears flowing from my eyes
who seh dat man dont cry
who eva said dat lie
imagine if you die,baby
I will just ???when

(chorus)
wanna see your face
wanna feel your touch
wanna see your face
wanna feel your touch

I wanna see your face
wanna feel your touch
hold you in my arms because I missing you so muuuuuuuuuuchhh
(so muchh)ayyy

((intro)
no would to trust
no would to trust yeahh

(verse 1)
games people play(play)
I dont find it funny
act as if dem love u and nuh dem nuh mean it
dem smile inna your face but dem nuh true
nooo
dem only pretend you've got to check your lover and watch your friends

dem act as if they are with you
and I dont find it funny
the things people dooo

a pose nuff a pose like
dem mean yuh good
dem all put on the clothes of sheep,when dem a wolf
outside dem attractive
inside dem destructive
you cyan judge the book until you read di pages

(chorus)
So I dont trust man so easily
your words and your ways dem must agree
I tell you talk is cheap and you cyan fool mi
mi know a talk is cheap in time will see

(verse 2)
dem smile inna your face but dem nuh true
nooo
dem only pretend you've got to check your lover and watch your friends

and I dont find it funny
the things people dooo

when you share and you break bread
dem a want it all
the'll play games with your head
just to see you fall
you'd feel surprise want to see you in dem eyes
a who nuh waan see you rise
nuff a dem a waggonist in disguise

(chorus)
mi know a talk is cheap and you cyan fool mi
yes talk is cheap in time will see

nuff a dem a smile inna wi face
but dem nuh true
nooo
dem only pretend you've got to pree your lover and watch your friends
and I dont find it funny
the things people dooo

the games people play(play)
I dont find it funny
the games people play
jah kno it nuh funny

no would to trust
no would to trust yeahh
no would to trust
no would to trust yeahh

(chorus)
I tell you  a talk is cheap and you cyan fool mi
mi know a talk is cheap in time will see

BRUSCO-PON DI BADA(lyrics)

March 26, 2010
(intro)
yeahhhh
god guide miii(brusco)
heyy
pon di bada,we deh pon di bada,
pon di bada,we defend di bada
pon di bada,
nite litee

(chorus)
if enemy dem come fi war
we a go send dem back
kill 'em p**sy to b*m**oklaat
pon di bada we defend di yard
everyting we have
we family and we dad
if enemy dem come fi war
we a go send dem back
a murder dem to b*m**oklaat
everyting we have
we family and we dad

(verse 1)
in mi yard mi got mi house mi got mi own family
got mammy and daddy and mi got mi baby
mi will be ready when di enemies
take all mi offencies we nah retreat we fight fi di community
you mi got mi dawgs and di friends mi par with
this is my street a place for my kids
we waan to live in harmony,so we ready fi go war and keep unity and peace
deh pon di bada we nah go fraid
dem ask fi war and di war dem get
tomorrow morning dem a go dead
and bury in the cemetery yeah

(chorus)
if enemy dem come fi war
we a go send dem back
everyting we have
we family and we dad
if enemy dem come fi war
we a go send dem back
everyting we have
we family and we dad

(verse 2)
I'm the kind of man
who never look fi war
mi nah watch mi back but if a p**sy want to fight mi
mi a go fight dem back
and I just wanna a place
where every party got what need to have
but mi family and mi *lo** mi a go kill fi dat
mi a go war fi mi family mi things and fi mi fren
mi ready fi di end fi di things mi haffi defend
some people  lose dem life fi di dollars and di yen
fi di bimma fi di benz how because dem ?? we games
it makes no sense life is bigga than the circumstance
mi fightin everyday because mi waan di things fi change
its hard but mi try again
mi try again,mi try againnnnn

(chorus)
if enemy dem come fi war
we a go send dem back
everyting we have
we family and we dad
if enemy dem come fi war
we a go send dem back
everyting we have
we family and we dad

pon di bada,we control di bada
aayyyy god guide miiiiiii
Weh the window.....me need to exit fast,
Before this bredda put him gun on blast,
is 3 A.M or a few minutes pass,
I would try to talk it out but me inna him girl house & she only inna 1 shorts,
The house consist of only 1 bedroom.....
Maybe i can tell him I am a Jehovah witness or me a sell broom,
**** it me better run...him no plan fi talk see him a pull him gun,
a me...Dj Samurai me life no start it caan done......
why me everytime me try gi me girl bun,
end up inna bushes or a run up and dung......
Me wonder if this happen to any other star....
last time me haffi sleep inna the girl old car....
Big woman thing me nah %$^ her again.....
That is if me survive a shot from this bredda mac 10...
She seh baby me can explain blow 2 box....
The idiot girl a try to fight back.....
Me woulda help her but me kinda busy.....
AHHHH see the window deh me gawn before me get a shot cause that no fire stone ......a no bingie...

HOERING GAL {TWEETY DISS}

January 28, 2010
Started By vybzzone35 Comments
YOW MI CAH WRITE POEMS BUT MI AGO TRY A THING JUST FI THE FUN OFF IT lol

ROSES R RED VIOLETS R BLUE SUK c0Ck GAL TWEETY ANYTIME MI DONe SH!T AND WIPE MY A$$ , ON THE TISSUE IS WHERE I SEE YOU.

YOUR POEM IS WEEK AND YOUR FACE IS SCARY, THE LAST TIME MARK WASTON KU(K YOU HE MADE A POST THAT YOUR PUM PUM IS BIG, BUMPY BUMPY AND HAIRY.

YOU TRY TO DISS VYBZZONE IN HIS PLACE, WHILE ONE OF MY STUDENTS JUST GOOGLED THE WORd CHAIR AND UP POP TWEETYS FACE,

I GOT MARRIED IN THE CHRISTMAS SO EVERYTHING WAS MERRY, BUT I CANT BELIEVE THAT ON MY WEDDING DAY A SAW A VIDEO WITH PI$$ FACE TWEETY SU(K!NG KARTEL HO0D ON MI FRIEND STREETEWIZE BLACKBERRY   .......WAIT OOOH SH!T A DID LISA HYPE THATlol

-- Edited by vybzzone on Thursday 28th of January 2010 02:06:31 PM

-- Edited by vybzzone on Thursday 28th of January 2010 02:12:40 PM

-- Edited by vybzzone on Thursday 28th of January 2010 02:15:33 PM

REALITY(A POEM BY THE DARK LAW)

March 22, 2010
Started By dark_law0 Comments

I say its this way.

You say its that way.

We fight, and fight.

We war.

You say Im wrong,

But thats in your reality