Forum: Random Blogs, Poetry and Song Lyrics

Zone Blogs | Chat Yuh Biz | Poetry | Song Lyrics

LYRICAL FINALE' I CALL IT A GRAND SLAM WINNER BRO,POCKETS FULL A MUSCLE, IT WRESTLED WID BAM BAM BIGALOW
I HUSTLE THE WHITE LIKE NEGRIL's DAMN MAN JIGALOW..U CYAAH THIEF MI STYLE, THATS DAMN SCAM WID A FLOW

EVER SINCE THE DAYS WHEN PETER PIPER PICK A PEPPER, I PASS SPLIFF NEED A LIGHTER SO WEED A BETTER
IM HOT LIKE LAMP SO EVEN LIGHT A WICK A WETTER, I'LL WRITE A LETTER TO GET EVEN WITH A HEFFER

THE WAR GET BITTER LIKE U NYAM JIMBILINS, CUDDA GET UGLY LIKE THE DAMN GREMILINS
YOU'S A FAKE LIKE U SCAN BENJAMINS...BUT IN MY HEART IM TOUGH LIKE TAN TIMBERLANDS

THATS ACTUALLY THE SOLES ON YUH FEET..YAAH PREE MI HARD LIKE GRANNY WEH GET OLD AN A PEEP
YAAH FALL OFF.... BETTER GET A HOLD AND A CREEP...MI MIND SICK MI LIKE MI SON WEH GET COLD AND A SLEEP

HIM HAFFI GET RICH EVEN IF MI GET ONE THIRD A MILL..PPL SEH MI A DI SHYT LIKE ONE TURD YAH SKILL
MI STRIKE HARD LIKE WHEN SOME KURD A KILL...RITE YAH NOW MI HEAD HOT LIKE A HAMBURGER GRILL

KRYSIS....LA LA LA LA LA

DA LINE DEH HARD DAWG

U MEAN WHEN MI SEH HAMBURGER GRILL?? ONE BK SPECIAL IF HIM FEEL REAL...WHEN MI REEEL STEEL
HIM CYAAH TEK A STAND LIKE HIM PEEL HEAL, PICK UP A CORN LIKE U ORDER A KFC MEAL DEAL

MI HEART COLD LIKE DEM CANADA WIINTER FELLAS..YUH CAREER FALL OFF LIKE SLIPPERS OFF CINDERELLAS
I SEE BADMIND EVEN WHEN I SIN U JEALOUS, I MAKE THE 357 BARRELL SPIN LIKE TWIN PROPELLAS

IM OUT!!!!

-- Edited by gamepun on Monday 7th of June 2010 04:30:18 PM

-- Edited by gamepun on Monday 7th of June 2010 04:31:37 PM

I STAY ON POINT LIKE A TARGETS FOR A MISSLE
MY REP CLEAN LIKE THE BODY OF A WHISTLE

IM OFF THE MAP NEVER SEEN EASY LIKE A BEACON
SOME PPL RAP SHEET LONGER THEN MEMORIAL WEEKEND

STAY FAR FROM DRAMA SO MY NAME CYAAH STIRRUP
I STAY CLOSE TO GOD LIKE WEEZY WID SYRUP

HE IS MY ONLY WITNESS,KEEP HIM CLOSE AND HOLD ON
HATERS WILL LEAVE U WET LIKE ARMPITS AFTER ROLL ON

MY MONEY CYAAH MIX WID THIER, NO FRIENDS WID OURS
BAD COMPANY I CUT THEM LIKE HEAD OFF CUBAN CIGARS

MY MEDZ IS EVERCHANGING LIKE PICTURES IN PHOTO CYCLES
CYAAH STUDY MI, I WILL NEVER FALL OFF LIKE VADO ON MOTORCYCLES

MI WAAH FI EAT ORANGE PON A RANGE WHEN A PARK UP A RANGE
CALL MY DREAM STRANGE..NEVER NASTY LIKE MANGE...EVEN THO IM DERANGE

STYLE TOO GROSS THO.EVEN THO THE EXTERIOR MAYBE NEAT
TRUST NO1, STAY STRAP AT ALL TIMES LIKE A BABY SEAT

Yo russian
Yuh smell dat ??
That's money
(Mi waan di paper yuh know)
I smell di money
We're working so hard
So hard
All about the paper
(Haffi collect paper)
Konshens

Chorus
Yo Mi hand miggle a scratch mi
Right now mi hand middle a scratch mi
And mi grandmother tell mi seh
This means money
Grandma tell mi sey
This mean money
How mi hand miggle a scratch mi
This means money
Grandma tell mi sey
This mean money

Yo mi si di sign
Sufferation soon done
Just a gwaan do di work
Cah di pay soon come
When yu si mi gwaan certain way mi nah hype
Just a practise fi rich cause di money soon run
Ghetto youths affi get rich bout yah
Di house and di Bentley and di Range Rover
Wi du di hard work as a soldier
Su mi affi reap di benefits of mi hard labour

This means money
Grandma tell mi sey
This mean money
This means money
Grandma tell mi sey
This mean money

Oh what a joy
Fi know seh mi likkle daughter needs mi supply
And oh what a feeling
Fi si di food pon di table dis evening
Oh whoa whoa whoa
So  mi affi give thanks and praise to di father
Set better goals su mi work likkle harder
Sip a glass a Hennessey wid mi fren dem and look back pon wi achievements
Happy till wi eye full a water

Chorus
This means money
Grandma tell mi sey
This mean money
This means money
Grandma tell mi sey
This mean money

Verse 3:
Working hard every night and day
Weekend come mi a gu want dat pay
Things affi get better some day
I smell money coming my way
Working hard every night and day
Weekend come mi a gu want dat pay
Things affi get better some day
I smell money, money

chorus

AIDONIA-NUH TRUST FREN(lyrics)

April 7, 2010
Started By cescojam3 Comments
(intro)
dem cyan use style and tek mi life
hypocrite weh use smile and tek you life
nah gi dem a chance fi try and tek mi life

cahh
badmind people is full up of evil deeds
a man a lick weh dem fren weh ?? a spliff
that's why

(chorus)
nuh trust frenn
a p**syy dem
all when you and dem a come from far
dem waan you fi drop off lay dung pon tar
nuh trust fren
a p**sy dem
cyan car mi go f**** mi will run from bar
cyan time wi up inna nuh gun man cyar

(verse 1)
hypocrite cyan smile inna mi face
mi nuh play loose ball
cah mi always watch mi head
friend weep and hope man fi clap you head
friends wi stand up side and yuh a watch yuh dead
some man weh man beat dem fren like di ??? dem
laugh of a dem cah mi nuh waan see none a dem
mek sure you trust the lord
some a dem weh grow up dem dark fi shoot up yuh yard

(chorus)
nuh trust frenn
a p**syy dem
nuh trust fren
a p**sy dem
cyan car mi go f**** mi will run from bar

(verse 2)
mi know jah jah a guide mi step
from who hear mi and who neva lie mi yet
nah gi vampire di chance fi come bite mi neck
frenemy man buss head like raggy ??
watch you head back you tun yuh back is knife you get
mi life badmine a try fi wreck
mi learn some from mi own
mankind change like the weather and a diss mi nah fi get

(chorus)
nuh trust frenn
a p**syy dem
nuh trust fren
a p**sy dem
cyan car mi go fross mi will run from bar

THE MEDS FLOW LIKE *lo** INNA SPLEEN TRACT...MY MIND OPENS LIKE TEEN CHAT
THEY WANT ME TO BE A TARGET, SO I SHUD GIVE EEN THAT AND STAY STILL LIKE A SCREEN SHOT

THEM WAAH TEK EVERYTHING WEH MI WORK FAH AND NYAM IT OFF SO MI TOIL STILL
GOSSIP A RUN FAST SO THAT MEAN SEH RUMOUR SPREAD LIKE THE GULF WID A OIL SPILL

MORE TIME IF GOD NUH SHAKE MI AND SAY GET A GRIP LIKE A TRACTION SHOES
MI HAFFI KEEP MI MOUTH SHUT ELSE MI GET MORE BULLETS THAN ACTION SHOWS

MAVADO SEH WI NEED A CHANGE RIGHT NOW LIKE WE A GET RID A BAD TYRE
ELSE DEM A GUH FIND WI INNA DI MIDDLE A ROAD LIKE SOME TORN UP FLYER

NO MORE CAN WE FEEL LIKE A CIRCUS IM NO MAFFI SIR
SYSTEM NEED FI CHANGE LIKE A UPGRADE IN PROCESSOR

MI NEED FI PAST FOOD STAMPS AND DREAMS OF CASH POT AND LOTTERY
MI WAAH HAVE MI OWN SOUND, SO MI HAVE MORE DUBS THAN A RIM FACTORY

PPL HAFFI LOOK PON MI AND SAY PUN!!! SO MUCH MONEY TELL ME NOW, U SANE?
BUT GETTING MONEY IS HARD, ITS MERE IMPOSSIBLE LIKE ASAFA OVERLAP USAIN

BUT IS LIKE THE COUNTRY INNA ONE STAGE, U KNOW HOW THE MOTION STAY
U NUH SEE WEH DEM DO TIVOLI..THE YUTE DEM *lo** RUN LIKE CRANBERRY OCEAN SPRAY

WOMAN CYAAH MIND ONE BABY MUCH LESS HAVE 3..DEM FI PRESERVE FERTILITY
NUH BADDY NAAH NYAM NUH FOOD, ARTIST VISA GET TEK WEH LIKE GIRL'S VIRGINITY

IS LIKE MENTALLY WE A FEEL THE BACK STRAIN, TRU WE GOT HEAVY LOAD
DEM  DO THE CRIME AND THEN WE GET THE PIN LIKE A BLACKBERRY CODE

SOLDIER KICK DUNG YUH DOOR, HEAD GET BUSS OFF LIKE CAP PON SNAPPLE
DUDUS IS A PRODUCT OF THE SYSTEM, NOW THEM WAAH EAT HIM FOOD LIKE TEETEE APPLE

ITS ALL MIX UPS BANGARANGS...NAUGHTY WORK..ITS ALL JUST CORRUPTION
TIVOLI NEED A RE-FIX LIKE LYNDO TRACK ON MUDLSIDE PRODUTCTION

WE A GUH END UP DISAPPEAR LIKE JANSPORT BAGS WEH A LOOK THIEF
FIND WE A GULLY WID WI HEAD TEAR OUT LIKE A EXERCISE BOOK LEAF

CAUSE WHEN THE GOING GETS TUFF AND THE MOTOR START IT NUH STOP TRACKLE
WE ARE ALL VICTIMS, YUH LIFE DONE LIKE STARVING  ETHIOPIANS WID PEPSI BOTTLE

THIS IS JUST THE WAY..FROM THE CRADLE TO THE CRAVE...TO THE CASKET WAS ONCE IN THE CERVIX
NOW WI A PART OF A GREAT DEPRESSION, SUFFERATION LONG LIKE ONIEL FUNERAL SERVICE

WHEN WILL THE  CYCLE DONE, WHEN WILL THE LORD VISIT LAST
WHEN WILL OUR SPIRITS RUN FREE LIKE RUM LEAK OUTTA FLASK
Do You Know Me by *~*Sweet Applezz*~*

Do you know my faults

Do you know my fears

Do you know what makes me laugh

Or what makes me burst into tears

Do you see the real me

Do you see my heart full of love

Do you even care about me as a person

Do you believe in God above

Can you see through my walls

That I've built to protect the real me

Do you see me as myself

Or do you see the person you want me to be

Do you know how hard I try

Or that it took me oh so long

Do you know that all I want

Is to find a place where I belong

I want a place to be myself

Where I'll be able to remove my mask

Where I can be who I was meant to be

Is that really too much to ask.... blankstareblankstare
Love....Can
*~*Sweet Applezz*~*

Love don't come often ... just when it can.
Hopefully you'll be with just the right man.
You will get this feeling. With no warning sign
It will soon take over your body and mind.
Try hard to hold on to your dignity and pride.
You'll find this to be a long and rough ride.

I thought I found just the right man.
It started out honest, faithful, and true
But ended in a lie and left me blue.
Do all relationships end like this?
Hopefully I'll find out just what I've missed.

I know I've found just the right man.
It started out rough and ended good,
Just like we both hoped and knew it would.
No one knows what their future may be
But right now things are going wonderfully for me.....

Dagga Still On My Mind - Act 1
*~*Sweet Applezz*~*

Still it rushes through me,in every pore,through every cell.

What is this . . .what feeling is this?

I cannot tell,what secrets unveil
capabilities unknown to limits.

This absolute emmersion blankets my every conscious thought.
Drawing you closer,bringing you here...

.So close to me I dare not say -still not within my sight
.I feel your breath,heat penetrating my skin like a hard summer rain.

I feel your face, your eyes,trace your mouth with my fingers.You give me breath so close to your mouth,still we do not touch.

Smoldering fantasies ignite burning, lust and longing.Desire tempts me.
"Move closer . . . " he whispers,"closer, closer. "A paradox?

Closer to you ,like the finest lace -our bodies occupy exactly the same space.

Deeper you come!

Taking you in -surrounding me and filling me up- and down- push, shove
CRASH!

Eyes open, must I see?

Truth is now . . . this reality.

-- Edited by *~*~Sweet Applezz*~*~ on Saturday 5th of June 2010 06:51:27 AM
DID THIS AS MY SBA FOR COMMUNICATION STUDIES AT BROWNS TOWN COM C IS NOT THE ORIGINAL 1 JUS WAT I COULD REMEMBER

The music is the drug, the headphone the needle,
press play and it pulses through his veins like a drunks Vehicle,
WOW!!!!!!! what a rush, it soothes his soul,
Nothing matters but this drug that makes him whole,

To him, it's his world, it's Everything,
His food, clothing, shelter, anything,
Supplies are low, he needs a source,
He'll do what it takes(as long as it nuh luu), no remorse,

He's permanently attached no seperation in site,
and any sudden detachment will prove futile that's right,
Its no common addiction that rehab can help,
just suggesting it could really deplete ur physical health,

Is there a cure? Known is none,
and this pandemic has only just begun,
Such an unusual drug addict is he,
Such an unusual drug addict is me.
TASSI....A MI TEDDY BEAR YA...WEN MI SI TWEETY MI SEH SI MI DOLLLY YA...MI LUB BROWN GAL N MI LUB BLACK GAL GAL WEH WHITE LIKE DA LADY-J YA...MI NAAA BOX DUNG APPLEZZ ALTHOUGH SHE A NEWS CARRIA.....INDIAN PRINCESS TODAY FI U BUT A FIMI TOMARRA.......SEXI LI PET  TEK U TIME MI NUH INNA NO RUSH...KELIA SEH FI LO-UUOOK BUT DONT TOUCH......SHANNIE FLING OFFA MI WID A NIFE...SHE MI HUG UP.....
2 years ago u used to be able to say wtvr u want
and it never built to anything but chat inna box.
now u got to watch wut u say
cuz sum wud stab u in u back
sum admin a sway and summa dem wabble
mi wouldnt even touch dem wit a bullet or an arrow
U cut out Cable like u got wi-fi instead
di man was mi doops
why try him fi dead?
which admin this?
mi no it not suga
cuz she sweet like applez
mi no it nuh Quiva
cuz dats mi likkle sista
watch we all cut outta zone
and touch ground sumweh else
or mek wi really find u
and put u inna jar onna shelf
u prolly di same one who nah let applez be mod
u affraid of our glory?
if not, then stop acting like God.
Freedom of speech mi seh
dont let dem tek it.
seh wuh u wanna seh
and neva start fakin
This is a civil war
on a real small scale
stop acting like hitler
or di zone guh guh fail.

-- Edited by Architek9 on Tuesday 13th of April 2010 07:01:16 PM
INTRO:
AH WAH DO ILL-MATIC AND TITUS??  AKA  WILLMA-CLIT AND BITE-MUST....YOU TINK YOU CAN EVER STYLE MAFO....WE NO DEAL WID YOUR KINDA SUPM ROUND YA....BOUT YOU KNOW LIKE JAMAICANS AND DEH PAN MZJA.....KMT

Pu.ssy holes ah you dat fah....
right now nobody cyaan make me cool offa
coulda mod or even if all him friend ah admin...
me nuh care cuh me done draw fi d chrome winchester
the two of dem tag like Ba.ttyman and Rubbin...
and mafo cyaan never dead like Joker!!!!!
man boast pan zone bout him have four....
but me never hear ooman get breed wid mouth water
you married and you deh pan zone all hour??
must be four jacket him get VIA him jamaican neighbour
Hairy throat bwoy stop boast your Saliva
pree d demonic signs inna dem signature....
ill-matic and titus is 2 fa.g recruiter
nun of dem Ba.ttyman never like Jamaica....
Look how dem lock up Buju inna Florida
Man ah Gallis weh load c**ky inna pum pum pan all cylinder
him wife first call him ill-matic...cuh tongue faster dan a 6 shooter
one day titus say him smell fish from him computer
is like him never memba he have a Sponge Bob avatar
KMT...big man ah watch sponge Bob Tic Toc like Dirty angela
one day a yute say Kartel hood look long inna Lisa hype picture
TiTus run eeh and say "YOU LATE" Like him know dat way before
LMAO MAFO Nuh let dat slide so me put dat inna my signature
Make every body know TITUS favor peter king inna Grenada

OUTRO
Separate and aside from D fact we all witness BBLunt saying you push him %&%*
Memba old people tell you look before you lip..so ill-matic why U nyam Wilma clit
Quick lip nyam soo much pu.ssy till him swallow D puerto-rican ooman zip
go cough up last week hairball, and while you at it spit out yuh wife half slip
certain luuuu round ya ah mistake....but dem two shark deh ah fish steak
p**sy fi fuq so stop offer fi nyam sweet applezz like patty beef cake

TITUS
0.jpg

lOOK PAN DAT RAT BAT ILL-MATIC
28cofti.jpg
DUDUS
IT'S NOT ABOUT COCAINE, IT'S ABOUT OIL

Tivoli Gardens is a manipulation 
To create the outrageous situation 
For a 'legitimate' American invasion

Sugarcane, bauxite, tourism - all locked up tight
Deep, deep oil - now seeing the light
Poverty and oppression - things still not right
Freedom from Babylon - bubbling into sight

Politicians in power - caught in a trap
Reaching for gold - can't give it back
Jamaica's new wealth - Babylon wants to tap
Satellite blackmail - no stopping that

Heart of the people - under attack
600 years - it's time to end that
One Love's in play - Bob's watching fast
Soul of Jamaica - Freedom at last

...Nyahbinghi Guard Dog
1A_-_Bob_Smoke_1.jpg

Love Is by eva Hype

April 21, 2010
Started By Fy@hhyp33 Comments
Make You feel butterfly.
Make You Feel Good.
Make You Feel Otherwise.
Make You Feel Happy.
Make You Feel Sad.

Make You Hate.
Make You Jolly.
Make You Glow
Make You Smile
Make You Thru.
Make You Everything

It Can Also Bring You Down
It Can Also Bring You Pain
It Can Also Hurt At Time
It Can Also Bring You Up
It Can Also Make You Happy when You Sad.
It Can Also Make You care For Other

Love Is Lovely
Love Is Enternal
Love Is Forever
Love Is For You
Love Is for Everyone

If You Can't Love Yourself.
Then You Can't love another
Love Should Be a enjoyful Pleasure.
Not Pain In Your ass.
Hurtin Every Second
Makin You Cry.

Take Love In.
and It Will Take You Out.
Don't need No One.
To Love Yourself.
Or To Feel Love.
As Long as You Strong

Or You Can Breath
Than Love Goin To Be There.
By Your Side.
Hand By Hand.
Holdin You Like No Other.

So Love Is Love
And Love Is Lovely.
Love It .
Feel It
Touch It
LOVE YOU.

~|Fyahhype Eva Hype|~

-- Edited by hyperactive09 on Wednesday 21st of April 2010 04:51:04 AM
I hide to cry
because I have no where to call my own
and "happily ever after" is a land too far away,
just after once- upon- a- time; just this side of the rainbow

and no one really cares anyway

I hide to cry
because I know I will never leave this place
and dreams don't really come true
its just all make- believe

and it really doesn't matter

I hide to cry
because my weakness brings my tears
and I have no one to hold me close
no one here who loves me

I hide to cry
because I embar**** the moon
and she is my only friend
but she's too far away to hold my hand

and it really doesn't matter anyway

I hide to cry
because no one really cares anyway
and is this pain even real
it really doesn't matter

I hide to cry
because no one validates my pain
and no one really cares
so why should I

and it really doesn't matter anyway

MS TELL IT ALL, SHE NEVER SEEMS TO CARE
SHE'S A FREN BUT REALLY SHE IS A SCARE

SHE GIVES THE WHOLE NEWS AND NUTTIN ELSE
TALKING PPL LIVES HOW DOES IT REALLY HELPS

SHE'S THE TYPE FI LAUGH IT ALL ON FUN
THE TYPE TO TALK IT ALL AND DONE

TUN LAUGHING STOCK, PPL A ROLL LIKE BALL PON GRUNG
FROM WHO DASH WEH BELLY TO WHO USE UP ALL ON TONGUE

MIX UP WRITTEN ON THE WALL, GHETTO HIEROGLYPHICS
NEWS PON FIRE.IS LIKE SUSS COME WID ITS OWN PYRO PHYSICS

WITCH A DI EAST? SHE A DI BEST A D WEST, BUT REALLY THE MOUTH A DI SOUTH
U CUD PASS ON INFO WID A DOG WHISTLE, SHE DECYPHER, BROADCAST AND SHOUT

HAS ALL SMILES LIKE SHE'S ON A HAPPY DECK
GOT MORE PPL ON FILES THAN A OFFICE CABINET

U KNOW IM JUST FUQQING WITH U, IM JUST MESSING THURR
ITS LIKE MSN GETTING ANNOYING, BUT DONT SHOOT THIS MESSENGER
Intro
Gimme d phone link
Its on, its on
D phone link
Now me cyaa keep calm, no
D phone, d phone
Its on, its on
Gimme d phone link GIRL
Me and fi yuh bedroom war
Is like ah clash of the titan
Ting seh she bad
Mi hold mi tool inna my hand
Try fi run away, ima catch har if I can
If I up in plane she fly pon

Chorus (x2)
Big, bad and bold
So we love the good times role
All d gyul dem ah bounce up, gyul ah whine up
Baby let me tek control
Cauh anything me touch turn to gold
So we ah deal w/ dem cold

Verse 1
Well ima give yuh d trip ah yuh life
Woman yuh know dats a known thing
Gimme tonight, fi mek yuh feel like yuh floating
Aint no joke ting, gi-gi-gimme d phone link
Get you crunked up whether yuh do or yuh dont drink
She gimme d round ting
Me give har this grown ting
Me step up inna har hard
Me mash up d sink n mi phone sink
Doh tell mi bout yuh man
Becauh me doh care what dis clown think
Cause ima keep yuh moan n grownin

Chorus (x2)
Big, bad and bold
So, so, so we love the good times role
Have d gyul dem ah bounce up, gyul ah whine up
Baby let me tek control

Verse 2
SP, dats who Ill be
Gyul dem love mi forever
Say mi hot an seh mi clever
Fi diss we, dem we never
Me lovin dem will treasure
Me nuh light like ah feather
Kick back, an bun ah spliff
While dem sip dem Amaretto
Last night
Me have har put foot upon d dressa
She jump up on d bed
Seh it hot like ah peppa
But she still wuh d lead
She still wuh d spreada
She love d way mi ride an sled har

Chorus (x2)
Big, bad and bold
Have d gyul dem ah bounce up, gyul ah whine up
Baby let me tek control

Repeat Verse 1
Repeat Chorus (x2)
Repeat Verse 2

Outro
Big, bad and bold

DA ONE YAH NAME EAT TILL YUH GUT BUSS....CRAVEN PPL SINTING
GREEDY AND FULL A STYLE...LAUGH OFFA HUNGRY PPL IS A SIN THING

SWALLOW BONE AND NUH GI MAWGA DAWG...A JUST THE AROMA HIM SINK OFF
NAH TEK PRISONERS...ALL BREAD WID JUNJU A NYAM...FORCE SODA FI DRINK HALF

CHICKEN LEG A DROP A GRUNG GET SEASON WHEN U BRUSH OFF DI GERMZ
BUFFET STYLE FOOD A GET WIPE OUT THAT A DI NEW FOOD TERMS

WHEN KFC SEE WI DEM HAFFI LOCK DOOR, WI NYAM TILL WI WHITE LIKE CHALK
DRINK KOOL AID TILL WE TRIPE SEH ALLELULIA TILL WE CYAAH WALK

DRY BUN MEK WI JAW CORNA SLIP OUT AND TONSILS NAAH NUH WANTS
CHOLESTEROL HIGH LIKE JPS LIGHT BILL, HEART CORK LIKE FREE DANCE

WHEN WI DONE ALL JOHN CROW BADMIND WI..DOUBLE WHOPPER DEAD TO BO.MBO
TASTEES TO THE THING...SOME BOY MEK INNA MOTHERS DEM TONGUE GO.. A WI SEH 3 PIECE COMBO

WAH NAME KIDS MEAL??,RA.WS.E!!!!!........... YUH THINK A PLAY KING THING
WHEN WI DONE NYAM WI FACE GREASY LIKE CHRISTMAS CAKE BAKING TIN

FAMILY REUNION A WASTE A TIME, WEH DI FOOD DEH...A NUH AUNTIE MI COME FI SEE
A JOKE MI A MEK STILL PPL NUH FI SO GREEDY..KALICK WILL FOREVER BE YUH BEST COMPANY

-- Edited by gamepun on Sunday 30th of May 2010 09:21:33 PM
Mi see u face when mi pack up and leave 
Ah so mi kno u ah mawwd ova me 
You bright e 
And you ah mawwd ova mi 

You cant tell mi you no regret it
Who say wi lef 
Memba ah yuh said it 
Mi gi yuh mi heart and you take it a wreak it 
Baby listen weh mi haffi say 
Mi a tell you don?t waste your digicell credit
Mi shoulda a kno by now 
say you have a man a gi you luv by now 
But you kno you a spy out mi yard 
If mi neva tell you now 
You woulda still neva find out 

When you see mi a yuh yard 
Ah you auntie mi come for 
Joyce tell mi mi she luv da ting a ling 
Well mi give ryno di someting 
Den a your someting anna my ting 
Do your ting 

Mek sure you ova mi
Mi done get ova you 
It fresh inna mi memory 
Ah yuh tell mi say u nah wan mi 

But member what is old to you is new to she
What is old fi you is new fi him 

Stop come a mi yard 3 oclock inna di nite 
Stop treaten mi ooman bout you and her will fight
Stop text text and call mi phone line 
Before mi call you mi call 1 1 9
So you say yuh wan fi spite mi den 
You run gone live with mi enemy den 
Memba mi kno how fi mash up yuh head 
But mi get ova yuh dat can?t work again 

When you see mi a yuh yard 
Ah you auntie mi come for 
Joyce tell mi mi she luv da ting a ling 
Well mi give ryno di someting 
Den a your someting anna my ting 
Do your ting 

Mek sure you ova mi
Mi done get ova you 
It fresh inna mi memory 
Ah yuh tell mi say u nah wan mi 

But member what is old to you is new to she
What is old fi you is new fi him

YUH A MI QUEEN, ROYALTY!! THE GIRL WEH MI GIVING TITLE
BUT B4 WE HAVE A BEDROOM WAR U HAFFI CLEAN THE RIFLE

WE A GUH HAVE IT OUT LIKE WHEN HEAVEN AND HELL MET
BUT BEFORE WE START RIDE, GIMMI A GOOD LUCK KISS PON THE HELMET

YAAH TELL MI SEH IT WRONG, BUT NUH SEH YUH CYAAH WHEN MI A CHANT
JUST KEEP IT CLEAN LIKE THE DISH DEM A MISSA CHIN RESTAURANT

LOOK INNA MY EYES WHEN YAAH DWEET SO MI KNOW ITS THE TRUTH
KEEP IT NICE AND SHINE LIKE WHEN DEM POLISH SEARGENT BOOT

THE TEST GLASSES HANG DUNG PON DI BRIDGE A YUH NOSE, NUH WORRY BOUT REPETITION
SHOW MI SEH U LYRICAL PON THE MIC, WHETER U BE JAMAICAN, YANKEE, TRINI OR KITITIAN

YUH HOLD IT FIRM LIKE ARCHITECTS WID DI PENCIL IN DRAWING WID STENCIL IN
JUST TASTE IT LIKE COUGH MEDICINE, U NEED A DAILY DOSE LIKE PENICILIN

SOME DWEET FI FUN, OTHERS DWEET AND GUH PON PICTURE FI GET FAME
THE VITAMIN "C" GUD FI THROAT, JUST SAY AHHH AND SWALLOW IT THE SAME

YAAH PLAY WID DI BALLS LIKE LOTTERY PON A SATDEH NIGHT
U DID A SHOW DOUBT BUT NOW IS LIKE YAH PRO WID DELIGHT

MI TEK IT BAX PON YUH JAW, U START LAUGH AND GIGGLE
LATER ON INNA DI NIGHT, IT A CRAWL UP INNA YUH MIDDLE

BUT ANYWAY BABY B4 U GET SOME BEDROOM SLAUGHTER
JUST OPEN UP WIDE AND SWALLOW MI SONS AND DAUGHTER

JAH KNOW, MY GIRL U HAVE VIBES.INNA MI LIKKLE DUNGEON U IS NOT A DEAD STOCK
JUST SMILE WID IT, U LUCKY MI NEVA POP OFF PON YUH FOREHEAD, THATS A HEADSHOT

U HAVE THE BREAST AND THE FACE...ROUND A BACKMI SEE U HAVE THE ASSET
USE TO SEH U IS A WASTE GYAL, BUT UR A HEAD CLEANER LIKE A FAKE VIDEO CASSETE

SO LET ME END THIS POEM BUT A HAPPY, PROSPEROUS AND WONDERFUL GOOD NOTE
PPL A WONDA IF A SHOULD A PUT THIS GIRL NAME AND WRITE IT FINE IN THE FOOT NOTE

*U TOO FAST*

-- Edited by gamepun on Friday 28th of May 2010 11:02:39 AM

THE Government has agreed to consider a suggestion that the limited State of Emergency in the parishes of Kingston and St Andrew be extended to sections of St Catherine.

The suggestion to extend the emergency measures to the neighbouring parish was made yesterday by Opposition parliamentarian Sharon Hay-Webster, who said violence in the nation's capital, Kingston, had spread to sections of her South Central St Catherine constituency, "where many lives have been lost since Monday night, including three children in drive-by shooting".

DSC_0447_w370.jpg

assult-2_w370.jpg

The Government on Sunday declared the limited State of Public Emergency for the Corporate Area as it intensified attempts to arrest reputed Tivoli Gardens don, Christopher 'Dudus' Coke who is wanted by the United States to face drug-and gun-running charges.

The period of emergency is expected to last for one month, unless revoked before.

Members of the army and police have since Sunday been engaged in fierce battles with gunmen who have been trying to prevent the arrest of Coke.

"Is there any consideration of the extension of the boundaries of the State of Emergency to include possibly Portmore and Spanish Town because of the rate of violence that is escalating in those communities? I plead on behalf of the persons affected in those communities," Hay-Webster said in the House of Representatives yesterday.

Prime Minister Bruce Golding, in responding, said St Catherine was not considered initially since the focus was on areas of concern, as defined by the intelligence that the security forces had.

"I take note of the events you have referred to. It is a matter, naturally, that we will have to consult with the security forces about, not only in terms of the need, but also in terms of the capacity to maintain the kind of intensity that would be required in an area that is subject to emergency powers, but I certainly will undertake to consult the security forces on the matter," said the prime minister.

In the meantime, Golding said operations in Tivoli Gardens were being maintained to allow for detailed search for illegal guns and persons who may be wanted by the police for criminal charges.

He also said that during the period of public emergency a concerted effort will be made to go after gunmen in whatever community they may be ensconced.

BUGLE-FINE WITH ME(lyrics)

May 24, 2010
Started By cescojam0 Comments
uhh yeahhh yeahh
I wrote this song for you
no one else but you
yeah yeaaayyy uhooo

if it's fine with you
then it's fine with me
girl I wanna date you
wanna meet you
wanna love you
no matter who hate you
keep you in my life
I'll neva replace you
other girls who live and try to imitate you

Baby girl let's have a nice time
I would really love to sleep with you at night time girl
I wanna love you for a lifetime
Just come into my life
And let my life shine
(you are mi blushing let just crashing)
grow unno be out of  you wanna be so much in
?? is not to prove me
I'll do that constantly
worthed closet girl
girl I'll do the best

fine with you
then it's fine with me girl
wanna date you
wanna meet you
wanna love you
no matter who hate you
keep you in my life
I'll neva replace you

girl your pictures connect with my spirit
yeah you have me inspirate
I know you're no perfect
but the things about you that's well

I could be nice with
girl ? repeat to myself
dont wanna say no one to you
wanna seek myself

I'm so happy that the first time we met we were introduce
fine no one girl at meet by my side

(chorus)
fine with you
wanna date you
wanna meet you
wanna love you
no matter who hate you
keep you in my life
I'll neva replace you
fine with you
wanna date you
wanna meet you
wanna love you
no matter who hate you
keep you in my life
I'll neva replace you

Verse 3:
she a mi love for a lifetime
this girl of my life line
(need you in my life)everytime,everytime
I want her to be mine
me feelin you
girl I really need you
wont me deceivein you

chorus

repeat verses and chorus

AKSESS-STRESS ME OUT(lyrics)

May 23, 2010
(intro)
Aksess tell neva di less man
me want know why we feel so much stressed hey
babylon waan lame and fi rest yes
ghetto people this unno rest cause

mi a teel you seh jamaica nice
but jah kno the life-style nuh nice,a da paradise

babylon a stress me out
dont eva stress mi out
right now

(chorus)
da system a just a stress me out
hungry mek mi bawl out
poor and poverty
babylon now rate mi song a rate
me seh da system a stress me out
hungry mek mi bawl out
poor are poverty

(verse 1)
as a ghetto me telling you di truth
fight di system nuh care if wi waan lose man
no better nah come a dem issue all gunz
dem dey a road a mash di youth dem stall down
but when you hitch upon yuh yard
we haffi deh ya road a hustle hard
mi a pray to di lord
beg him fi find a way fi mek mi fly go abroad

sufferation nuh flirt here
inna ??
ruffa in tuffa in sticky round here
who well waan fi launch out like a nuclear
cah babylon just no care right now
dem siddung and a text and dem a tax and dem a fax and dem dont give a nyam mi food cyan buy chicken back
everytime when mi vote
dem nuh ?? man ?
so how dem fi kick back relax and a tax man

(chorus)
mi seh da system a just a stress me out
hungry mek mi bawl out
poor and poverty
me seh di system a stress me out
hungry mek mi bawl out
poor are poverty

(verse 2)
and me a tell yuh what is this now
cah dem fightin fi powa fi get big now
and dem nuh care if we dead or we live now
me say the country a run like a ??
all when dem live mi nuh see nuh betta
mi feel more pressure
when mi a  tell you seh this life style bitta bitta
me deh ya feel like mi run weh
but nowhere fi run go mi deh ya and a humble
all now mi feel like fi tell dem bout cho

you see di system no no upliftin
gun dem give di youths fi tun murda victim
bun dem fast life mi no inna di quit ting
rate mi unda pain mi unda da this ting
speak your mind mi seh one cah mind mi listenin
memba use seh fi ride when mi whistling
and now a money time now a you a each king

chorus

ESCO-HELL & BACK(lyrics)

May 23, 2010
(intro)
oh yeah yeahh
now it's esco yeahh
now it's esco yeahhh

(verse 1)
what would you do
if you are too back for your life
any second how you could fall victim to the night
now you realize you might no make it through the night
take it from me
you better have courage fi fight yeah
di dawg dem hungry and yuh dem a pree fi bite
you just get strike
and the place flash white now
*lo** a run and yuh a kick with all your mind
you get aware but it's still like it feel

(chorus)
like I'm into hell & back
with the stars to prove it
thank the fadda seh mi life mi nuh lose it now
hell & back for know you haffi go through this
a real thing you life
flash like the movies now
hell & back
weh my mind refuse it
but from you alive  everything else a bruises
hell & back gone
listen mi cry to the music

(verse 2)
hey
who that talk
today will be the day for me
thank you mama
cah some only knew to pray for me
while ?? haters wanna dig a grave for me
I swear It feel like hell fyah nearly blaze on me
constantly remind me deep in my mind
?? place for me
one trim to di barba really was a ?? shave for me
so love your life
flash your life the puff you grades on me
cause trouble no set up like cloud when it raining  on we
and me know it coulda worse
cause some get bullet
but fi me this is a course
cah me image me daughta and mi family and watch mi friend dem push me inna hearse
when mi wake a this mi tell di nurse

(chorus)
I feel I've been to hell and back
a real talk you life
flash like the movies
hell & back
weh my mind refuse it
but from you alive everything else a bruises
hell & back
I feel I've been to hell and back
a real talk you life
flash like the movies
hell & back
weh my mind refuse it
but from you alive everything else a bruises
hell & back oh yeah oh yeahh

SOME MAN A PUT GYAL FOOT INNA DEM MOUTH LIKE SEH A SOCKS AND SHOES
DEM WANT MI GI DEM A KICK OUTTA MI TIMS, OR MI AIR MAX AND CRUISE

A PUT THEM SELF PON PHONE LIKE SEH DEM A FLEX CARD
WHILE DEM DEH PON INTERNET, DEM WIFE A GET SEX HARD

YOUNG GIRL TEK EEN U EDUCATION, BEWARE A FREAK WEH DEH A ROAD A LOOK SAUL
KNOW BOUT SEX, DONT BE LIKE SOME GYAL WEH THINK SEH BUSS BOOTS A MASH UP SHOES INNA FOOTBALL

GIRL LIKE SEXI LIL PET HAVE AMBITION AND GOOD LOOKS, DEM NUH SEEM FI GOT A FLAW
WHILE U HAVE SOME WASTE GYAL WHO LIKE FI PLAY WID BALLS LIKE A LOTO DRAW

SOME PPL FI GUH EAZY, GIRL LIKE INTRI HAVE THE HYPER CHEST
A NUH YUH MEK SOME GYAL A BUY PAD PON HIRE PURCHASE

EVERY MAN FI GUH EASY, WATCH HOW THINGS A GUH AND GOT SENSE
CAUSE WOMAN WI MEK DEM MISSING LIKE THE "T" INNA ENGLISH PPL ACCENT

JEZEBEL: PUN WHY ARE U SO MEAN TO ME cry.gif u write poems bout me and my hubby and its hurting me, im so hurt.....u are a fake fren

box SHUT THE FUQQ UP AND GUH ONE SIDE, UR NOT MAKING FI MI GRANT
U GIVE A WAY YOUR CROTCH MORE THAN U.S GREEN CARDS FOR IMMIGRANT

HOME IS WHERE MY HEART IS, I DONT NEED SOME PLACE THAT HAS A STAMP ON
U NEED TO CHANGE UR LIFESTYLE, UR GYNO SEE'S UR VAGINA MORE THAN A TAMPON

NEED A GIRL WEH GOT SENSE, AMBITION, PRIDE, SHE HAFFI DAMN SURE GOT INTELLECT
DONT NEED SOME TRAMP WHO A PUT UP THEM PIC AND USE GOOD LOOKS FI FOOL MAN PON INTERNET

SKYPE CONVOS AND MSN INVITE CYAAH FOOL ME...MAN WAAH REAL LADIES FI PLEASE
WHEN SINCE CIRCUS CLOWNS BECOME A MAJOR STRIP TEASE

HAHAHA

IMAGINE A MAN OF RESPECT SUCH AS MYSELF GO FOR  IT AND A SEX DUMMY
SAKE A BROWN SKIN, IF MI CYAAH GET A EMPRESS, HOLD A VASECTOMY

DEM NUH WAAH SEE MI MEK SMOOTH SAILING LIKE WHEN THE WHARF THING STOP
IMAGINE MI A BREED SOME ONLINE BI.TCH, AFTER MI NUH WAAH BE LAUGHING STOCK

DEM CYAAH STOP PUN, SO DEM A JUST A TOMFOOLERY AND RIDICULE
JUST TIE A ROPE YUH NECK AND JUMP OFF BABES, THATS REALLY COOL

THIS GOES OUT TO THE NAWSY GYAL DEM WHO STRIP PON WEB CAM INFRONT A STRANGER
TO THOSE LIKKLE GYAL WHO GUH VACATION FI TEK HOOD 1ST TIME, WITHOUT DANGER

THE LIKKLE SKYPE WHORE....THE MAN DEM CUSTOMER SERVICE REP WEH DEH PON SPEED DIAL
YUH BODY GET MORE TOUCH THAN A IPHONE, ITS AVAILABLE ONCE A YUTE MEK A REDIAL

YUH BODY IS A SEX MACHINE,UR HARMONES NUH FIX, THAT MI NUH FIGURE YET
HOW IS IT U REACH OUT TO MORE THUGS THAN WRIZLA AND CIGGARETTE

DEM SEH KONVICT A WALK FOOT, ONLY SHOES HIM GOT LOCK, SUH DEM SEE JAVON WID THE DROP TOP
DI THING BETWEEN THEM LEGZ GOT WACK...DEM JUST WAAH PROGRAM MAN LIKE MAC LAPTOP

GWAAN STRUT YUH STUFF WASTE GYAL, FOREVER YOUNG, NO GOLDEN AGER
LIFE IS A FUNNY THING, YUH PLAY MAN MORE THAN SONIC PON SEGA

I GUESS WHEN U USE TO GO SCHOOL, U FUQQ OUT THE WHOLE 3 SESSION
UR VAGINA IS LIKE THE U.S ECONOMY, IT WENT TRU THE GREAT DEPRESSION IN THIS RECESSION

YUH NUH SEE U MEDZ NUH RITE, YOU'S A NYMPHOMANIAC AND A JUNK HEAD
WHY WUD I WANT YOU FOR A WIFE, MORE MEN SLEEP ON U THAN SOLDIER BUNK BEDZ

MOUTH TIGHTER THAN THE HOLE, SO DEM DECIDE FI GUH THE SUCK WAY
DEM HIDE BEHIND BAAY MAKE UP AND GET MORE TRAIN THAN A NY SUBWAY

MI NEED RIDE OR DIE CHICKS LIKE ANGIE MONTANA WEH USE HAR FIST INNA SOME EDIAT GYAL FACE FI TEST ON CHIN
DEM ONLY GOOD FI TEK BACKAS AND SCREAM TILL THEM HIT HIGH NOTES LIKE TESSANNE CHIN

NAZ A REAL GIRL, QUIVA AND APPLEZ MI SEH, INTRI AND BABY, KELIA AND PET PET
DAPPA WIFIE A REAL WOMAN
MI NUH NEED A GIRL WEH A EXPOSE HAR SELF LIKE APPLIANCE INNA YARD SALE, MEN WEH UNU SEH?"A TRU MAN"

MI A TALK THE TRUTH, MI TYPE MI REVELATIONS TILL MI BLUDc**t THUMB SORE
SOME GYAL A JUST LIVING FREAK, THEM JUST WAAH MEK MAFIA TONGUE SOAR

YOU NOW, MS MSN TRAMP, YAHOO B.IT.CH, FACEBOOK FUQQ BUDDY..DO A B.LUD TEST FI YUH HEALTH
JUST LOCK YUH LEGZ MY GIRL, THIS A NUH CHARITY STOP... SHARE YUH WEALTH

-- Edited by gamepun on Friday 7th of May 2010 11:56:27 PM

This post contributed by a freelance writer who wants to remain anonymous...

Many people dont know but the LA Galaxy (MLS) shelled out a whopping USD250 million for David Beckham in 2006what are my thoughts?

I do believe accolades such as FIFA's 1999 and 2001 runner up in the Player of the Year Award were a stretch. Is he worth the money? From a straight overall footballing perspective...running...pace...dribbling...etc...nah!. He is nowhere close to the Brazilian "god" Pele...the Argentinian magician - Maradona, not even close to some of today's lesser mortals such as Zidane and Ronaldinho. So is he worth $250 Million big ones...nah!

And what do I feel about Beckhams footballing skills

Personally, I have always felt that Beckham was and is the most overrated, overhyped player in the history of sports. He is unquestionably a "free kick" genius...a real master, who bends a soccer ball like no one else can. There is no argument there. He is undoubtedly blessed with an amazing gift, but man for man...nah!lc

So what is Beckham worth (especially at the ripe old age of 33?)

ZERO! Beckham may have been worth a little a few years ago but now is way past his primefman.

The LA Galaxy must counting their lucky stars that AC Milan bailed them out of their misery...I wonder what AC sees in him...hmmm!!!!

I know there must be a quite a few Beckham fans on the Zone. I don't care...Beckham is an overated one kick wonder who has seen better days.

Pain Is Bliss

December 25, 2009
Started By GangstaGentleman8 Comments
Another day in the life and times of me
Another day added on to the last time I've seen your face
I've been counting for three years now unable to forget your touch
Unable to forget your smell or your face
I've been constantly haunted by the memories 
The memories we shared the memories we made
Trying to smile through the hail of thoughts attacking my mind
The love that we shared continuously trying to resurface
But I have to keep it at bay
I don't know if you're hurting like me or any at all
The pain that follows me is excrutiating and unbearable
I try my hardest not to miss you
But no matter what I do the subtle hints remain
I remain here in this eternal unrest 
Suffering day after day
The only reprieve I get is when I shut out the world at night and fall into that semblance of sleep
Then there comes the dawn
And like a broken record this day plays out again
Counting the days again etching that line into my skin
One more scar to remember you by
The only way I know to keep my sanity
Doing to myself what you always used to do
Inflicting this pain rending bits of flesh from my own body 
I use this pain to remember you by 
Knowing that this is as close to you as I can be now and ever more
This pain is my drug and you are my drug dealer
I'm addicted to your quality to your knowledge to your art
This pain is blissful and until I die I will never let go.
Walking trough the lonely nights,
Trying to find lights that are shining bright.
Wishing for better days,
Where I won't remember the mistakes I've done.
Wishing for better turns,
Where I would repair the damage I've done.
But, it still hurts,
To see that all I do is not appreciated,
And my heart burns,
When it sees that I'm unwanted,
Again...
Unwanted again...

No one understands the pain I feel,
They all think it's not real.
And sometimes I just cry,
Sometimes I want to die,
Because I can't handle it anymore,
And I have got nothing to live for.

They believe in words I didn't say.
Blame me for things I didn't do.
I wish it wasn't this way,
But I don't know what to do,
To make them see that I am not that bad,
And it makes me sad,
Just to know that I'm unwanted again,
Never wanted around.
So unwanted...
So misunderstood...
So without a chance to explain...
To their hearts that are so vain...
(intro)
uhmmmm yeahhhh ye-ye yeahh

oh what a cloudy day
dont need no umbrella round here
we dont need no umbrella-ella

(chorus)
it might seem strange
but di people dem dancing
easy dem dancing in the rain
keep dancing in the rain
it might seem strange
but we dancing in the rain
we dont care what nobody say
keep dancing in the rain
it might seem strange
we no care what nobody say
keep dancing in the rain

(verse 1)
when the rain start fall
we dont fret to hide away
save right money away
keep dancing in the rain
behind di truck
this is where a we gonna be
dj nah stop play
keep dancing in the rain

weh some a  dem afraid of a raindrop
cyan free di wash weh dem hair
mad fi di mash up dem haircut
but we nah care it yah
cause we dont give up
weh some a  dem afraid of a raindrop
a so dem run weh search for a rooftop
we stay right here
and we get weet weet weet
cause we dont care yah

when dem clouds dem move away
sun come outta again
but we stay deh we stay deh we stay deh we stay dem

(chorus)
it might seem strange
keep dancing in the rain
it might seem strange
keep dancing in the rain
it might seem strange
keep dancing in the rain

(verse 2)
everyday we ?
and we surely getting wet
so we cannot be afraid no
keep dancing in the rain
and if you feeling sad
a we di only once to blame
come out and keep on dancing dancing dancing
u know we dancing in the rain

(chorus)
it might seem strange
keep dancing in the rain
it might seem strange
keep dancing in the rain
it might seem strange
keep dancing in the rain

repeat verse 1

chorus

1zefi1h.jpg

-- Edited by gamepun on Wednesday 19th of May 2010 04:34:47 PM

I GOT THEM SCARED SHOOK LIKE EARTHQUAKE VICTIMS WAITING ON AFTER SHOCK
U KNOW WHAT TIME IS B.ITCH!!! LIKE STARING AT THE MASTER CLOCK

SO HERE COMES THE WEB TRAMP AND THE BUNCH A COWARDS, PLAYED WUSSY
GOT THEM WORRIED AS FU.CK LIKE BROKEN CONDOM INNA AIDS P.U.S.SY

WHY DO I NEED TO BOAST? DONT HAVE MUCH, GOD BLESS PPL WHO HAD TWO HOUSING THEN
DEM TRY FI PUT MI DOWN BUT I MAKE A SUDDEN COMEBACK LIKE JERRI CURL IN TWO THOUSAND TEN

I MAKE THEM FEEL THE PAIN THAT COMES AFTER LIKE CRAMPS WITHIN THIRTY
TALK BOUT PRINCESS, HYPERACTIVE GOT HER STUFF MORE THAN A THANKSGIVING TURKEY

WHEN MI TALK EVERYBODY SILENT, NOW AND THEN THEM MEK A ONE CRY
THEM FEAST TODAY IS FAMINE TOMMOROW LIKE HUNGRY PPL A FAN FLY

TO HOW WORDS POWERFUL ALL DEM EMOTE FEST ALL A FREEZE
CAUSE MI BOX FOOD OUTTA DOG MOUTH WID CRIS WALLABEEZ

IF A MI LIKE THEM, AFTER THIS "PEOM" WRITE, MI WUDDA FEEL MORTIFIED
THEM GYAL DEH A **** FROM DEM EYE DEH A DEM KNEE, B4 BARRY G A PLAY 45

EVERYTIME DEM FORM BANDWAGON PPL SEE SEH A PUN AND HOP OFF
JUST LIKE A LIKKLE GIRL A MASH UP DOLLY, BARBIE HEAD JUST GET POP OFF

-- Edited by gamepun on Thursday 20th of May 2010 12:05:22 AM

COCOA TEA-BUJU(lyrics)

May 20, 2010
(intro)
I'm praying for my friend
I'm praying for my friend oh
praying for my friend(praying for my friend)
you're my friend untill di end(friend until di end)

buju buju
everything I say
buju buju
now every night I pray

you say me want to be free
from outta penitentiary
what is to be Got to be
this couldnt be your destiny

buju buju
everyday I pray
buju buju
I'm down here on my knee
buju buju
like a him gets enemies
and all my tears turn to *lo**
cause *lo** sticker than mud
no matter what they say
yes you're my friend anyway

buju buju
everything I say
buju buju
I'm praying everyday
buju buju
everything I say

for me you're still innocent
all when dem find you guilty
cause some nuh know Tampa
not even know Miami
di likkle fish they a go fry
cah dem a some satan spy

a true a true
everything I say
buju a true

informers call your name
but soon they will be ashame
because a so defence work
in every corner dem a lurk
dem a set up dem trap
fi see di prison doors lock
but dem soon catch heart attack
seh when dem sistem flop

chorus
buju buju
every night I pray
buju buju
everyday I pray
buju buju

me say you must get justice
if not from man from Jah
bun out di informer
bun out every tears builder
whatever news carrier
dem likkle fish dem ago fried
cah dem a satan spy

buju buju
everyday I pray
buju buju
I'm down here on my knee
buju buju
just like a him gets enemies
me said
buju buju
I know all my tears turnin to *lo**
buju buju

me said
dem fish affi fried
cah dem a some satan spy
set up dem traps and tell lie
an come come lock up di high
but rasta know dem ago die

buju buju
everything I say
buju buju

BATTLE LINES DRAWN, POLICE JEEPS AND TANKERS A DI ENTRANCE
THE PLACE TENSE, MICHAEL SHARP PON THE FLOOR LIKE HIM INNA TEN TRANCE

BRUCE DEH PON LOUD SPEAKER A CALM DOWN THEM FI TRY RESOLVE DEM
THE AROMA OF TEAR GAS IN THE AIR, CAMERAMAN SHAKE LIKE HIM HAVE NERVES PROBLEM

THIS IS THE PLAYGROUND FI DEATH AND GUNS DECIDE FI FLAUNT YAH
U.S MARSHALL ARE PRESENT, HOTHEAD OVA THE NEXT SIDE WID ROCKET LANCHER

"MR.COKE SURRENDER NOW OR WE WILL TAKE EVASIVE ACTION" WELL SO DEM SAY
ALL I CAN SEE WAS CRATES AND DEBRIS PILE UP LIKE GUINNESS A WEDDI  WEDNESDAY

SUCK YUH MADDA POLICE BOY SED A TIVOLIAN, AS THE 4 GULLY CREATURE REEL OUT
DEM A PICK OUT LAWMAN LEFT RIGHT AND CENTER, SEARGENT, USE ONE A HIM SQUADDY FI SHIELD OUT

SNIPER RIFLE TEAR THE SUPE UNIFORM, BULLET A TEAR UP ONE CLOTH
ALL OF A SUDDEN MI SEE MAN A TEK UP DEAD BODY PON HANDCART

GUNPOWDER RESIDUE BURN THE EYES, AK A BEAT PON RAPID, MY EARS DEM LOCK OFF
MAN DEM ROLL OUT WID A CHROME GATLIN, BIGGA FORD AND HIM SQUADDIE DEM BACK OFF

WHO A GUH COME TO THE AID,WHO CAN WE SAY IS WORTH TRUSTY
SEAGA APPEAR LIKE A PROPHET AND BOTH PARTIES GUNS CEASE LIKE DEM RUSTY

AFTER A 2 HOUR STANDOFF, TIME FI GET RID A LOAD LIKE WE TURN TRACTOR, MOVE ON LIKE WE TURN CHAPTER
JDF A FLY OVA, BOOOOOOOOOM, THE BIRD GONE DOWN, THATS NOW A BURN COPTER

WHAT OCCURED WAS BREATH TAKING, U MAY SAY WE END THIS IN LAUGHTER
BWOY A DOAN KNOW, U WUDDA HAFFI DEH DEH FI KNOW WAH GWAAN AFTER

(intro)
hey
reachin out to all those beautiful ladies around the world
na na na yeah

(chorus)
I'm coming back for you
no matter what you do
I'm coming back for you
I'll be coming back for you
I'm coming back for you
no matter what you do
I'm coming back for you
oh oh

(verse 1)
it was the first time I met you girl
then I know you are the one for me
now I've been around the world
girl you're the one who makes me feel complete
whatever it takes baby keep it mine
I'll be right there with you in time
I cant live another day without you in my life

(chorus)
I'm coming back for you
no matter what you do
I'm coming back for you
no matter what you do
I'm coming back for you
oh oh

(verse 2)
though you so far away
I pray our love still remains
not even words can explain
cause everytime its rains
I keep longing for you
longing for you
and every single word
in this song is for you
girl I mean you know how
just believe me now
cause

(chorus)
I'm coming back for you
no matter what you do
I'm coming back for you
no matter what you do
I'm coming back for you
baby

(verse 3)
and I will see you in another place
and we can meet in another time
how a long to see your smiling face
just say the word and I'll be there at ?? ??
I'll make this thing  I'll it to real
I'll be coming to you
running to you
confess the way that I feel

(chorus)
I'm coming back for you
no matter what you do
I'm coming back for you
no matter what you do
I'm coming back for you

(intro)
cash flow records
dem cyan stop da country bwoyer
(dem cyan stop mi)it's charlyy ohhh
badmind dem a plan up
but a god a wipe up
dem nah go live fi see mi fail

(chorus)
mi find out seh a traitor dem
a judas dem
mi seh a traitor dem
that's why mi seh mi nuh waan no new fren
mi see it clear seh a traitor dem
a traitor dem
mi seh a judas dem
charly cant miss nah keep no new fren

(verse 1)
mi see is not everyting good fi eat good fi talk
some man seh dem a your fren and waan fi kill you like shark
but charly black nah trust nuh shadow afta dark
mi read mi new testament bible from psalms to mark
dem nah get nuh chance fi sell mi out
mi nah allow judas fi shell mi out
mi nah like waggonist nor too much cutless people
so weh mi see dem mi a shout

(chorus)
a traitor dem
a judas dem
mi seh a traitor dem
a traitor dem
mi seh a judas dem

(verse 2)
dem stand long up dem mouth through mi seh nah par wid dem
mi nuh fraid fi drive inna car wid dem
nah lose mi focus and go war wid dem
trelawny citizens nuh waan nuh judas fren
dem a talk but ??  when mi build dem
but all wah gwaan a badmine a kill dem
dem a snort and tek dem nose fi ?? dem
mi prepare fi di whole a dem
because

(chorus)
a traitor dem
a judas dem
mi seh a traitor dem
a traitor dem
mi seh a judas dem

(verse 3)
make a joyful noise unto di lord
all you lance
serve di lord wid gladness
memba seh a far mi a come from,mi nah gi weh mi life so easy
badmind a envy gwaan go dive inna

(chorus)
traitor dem
a judas dem
mi seh a traitor dem
a traitor dem
mi seh a judas dem
(intro)
uhhmmm not niiiiiiiceee
youths wise up a tommy leee

(chorus)
mmm holding out the pressure
trying to do the right
some foes nah go want it happen
come a steam a up bagga a vibes
but tell dem fi humble
and nuh mek nuh di man rise
waan go look inna di mirror and waan you sell uhmm

(verse 1)
mama cyan sleep inna har bed
cah di youths dem a road dem a lose dem head
dem waan fi run di place red
dem claim head hot nah hold nuh medz
one bagga shot inna di night
uhm time seeing when innocent dead
a wah dem a go do fi help demself
how god forgive dem dutty ???

life is a journeyy,be careful
what are you wishing for
see,what a good boy will be
what a good boy will be
my respect to Addi

(chorus)
trying to do the right
but tell dem fi humble

(verse 2)
nuff time man face hard life uhmm
a wah do some bwoy
wey you waan tek har life
get to di point
nuh fun nuh fun dem badmine

life is a journey,be careful
of how you instinct
see uhmm ,what a bad boy they be
what a bad boy they be

??? your instinct cant see,open your eyes
wise cause only your eyes can see

(chorus)
trying to do the right
but tell dem fi humble

repeat verse 1

chorus

PRESSURE-TOUCH U(lyrics)

May 17, 2010
(intro)
aaahhh ahhh oohhh
only for u,my girl
only for u, ??? life

(chorus)
let me touch u in the right placess
my baby
girl you driving me crazy
you're my baby
touch u in the right placess
my baby
you're my lady

(verse 1)
just wanna make sweet love to you all night
all through the night
my body  gains  you and it's all right
all right
bring that sexy body close to me
I'm gonna love u like love supposed to be
you worth more than a rose fi mi
so just pose fi mi

(chorus)
my baby
you're my baby
my baby
you're my lady

(verse 2)
girl I think about you all the time
were so young and in upright
you're my moonlight you're my sunshine
there for you when you gone
there's my love you cant ever done
giving you more

(chorus)
my baby
you're my baby
my baby
you're my lady

(verse 3)
now and forever,I'll be there with you
yeah you're smooth as your feather
baby I love u u u u

touch in places
mek you feel like it's your first
baby stay with me for betta or for word

(chorus)
my baby
you're my baby
my baby
you're my lady

DELLY RANKS-THIS XMAS(lyrics)

May 17, 2010
(intro)
quick link music
mek the people of this world know seh
dem get dem talent and nuh know a wise way dem fi use it
yuh understand me
yes I
the war crimes is not great
(neva great)
yuh understand (cho)
but gainst wah
we a go just teach youth dem fi elevate
aright

(chorus)
artist mi a beg unno done wid di war
dont badda tek it too far
mi nuh waan nobody leff pon tar
(this christmas)
save the industry di wholla we a star
no badda try  plant no bomb inna car
(this christmas)
nuh tell your friend fi go buss no gun
if him tek it up fi go buss him mek it put it dung
politrix war mek crazy *lo** run
unite and mek wi have some fun
(this christmas)

(verse 1)
a peace and love delly waan fi di festive  season
kartel and movado fi stop rate yuh
how fi mek things nice when dem crown a stephen
dem fi done wid di war cah every man evil
media stop from carry those negative news
highlight some good works and gi good refuse
pon di betta run weh pure death news and produce a weh people use

(chorus)
(this christmas)
no badda try plant no bomb inna car
(this christmas)

(verse 2)
bounty and beenie fi mek everybody see
inna di party dem a share dem hennessy
inna ?? sunday uptown and monday
passa passa bembe and over weddy
?? teach man stash act stop from cuss
and nuh war ting mek elephant man buss
unno fi memba seh ?? suss
and nobody neva did a fuss

(chorus)
(this christmas)
no badda try  plant no bomb inna car
(this christmas)

repeat verses and chorus

http://www.jis.gov.jm/royalvisit/images/Bruce%20Golding_official.jpg

PPL SEET DEH, UNU KETCH HIM!!! KETCH HIM!!! PRIME MINISTER IS A WILD GOOSE
MAN A RUN LIKE ORANGE JUICE, WEH HIM NAME? NAAH NUH SENSE BRUCE

WE NUH WAAH NUH TRUCE, JUST BUY A POUND A ROPE  A HARDWARE AND MEK A NOOSE
HIM A MOVE LOOSE, SO WEH JUST HENG HIM AS THE SUN COME UP AND C.OC.K GUH PON DI ROOST

WI TIRED FI HEAR ALL THE EXPLANTIONS, HIM NAAH NUH USE AND WE NUH NEED NUH EXCUSE
MAN COLT THE GAME A DOMINO, GI WI A 6 FI A 9, MORE LIKE DOUBLE 6 FI A DEUCE

TAXCOLLECTORS A HUNT WE AND KILL WE LIKE WE A DEER OF A FOREST MOOSE
BRUCE A MOVE OUTTA SHAPE LIKE A ANGLE WEH SEEM FI BE OBTUSE

IF HIM NUH SHAPE UP,JAMAICAN PPL A GUH FIND HIM STILL UNDEGROUND LIKE PAPOOSE
MEK WE DUN WID GARRISON AND VIOLENCE, LIVE IN PEACE AND TELL BRUCE VAMOOSE

WE UNDERSTAND SEH HIM A FEEL THE BLAME, BUT A E GI HIM THE SEAT FI INTRODUCE
DEM WUDNT SUPPORT POOR PPL SHOW, U THINK U WUDDA SEE BRUCE AND AUDLEY A LA ROOSE

CHANCES A GET SLIM, EVERYDAY A GET HARDER, LUCK A GET RUN OUTT, IT START REDUCE
BRUCE TREAT THIS ECONOMY LIKE A WHORING GYAL, ROB IT OF ALL AND HAVE IT A SEDUCE

madest-one: pun mi don, long time i waah see u write a weed poem inno

ahh, nuh seh a word

GIMMI WEED INNA DAY, WEED INNA DI NITE, DAWG DRINK GANJA TEA SO HIM WAAH LESS BONE
MADEST BAD WID THE RIZLA, SHE A BUILD A SPLIFF WEH BIG LIKE A CORDLESS PHONE

STEAM A PUMP LIKE WHEN BOILING FOOD AND THE DUTCHIE FIGHT
SMOKE A BLOW LIKE TRAIN MUFFLER WHEN MI HAVE THE KUTCHIE LIGHT

MI AND NUH BODY NAAH SHARE SPLIFF, SO GWAAN MEK ONE FI MI JAH SUZIE
BLAZE UP DI 3 SPRUNG CHALICE, WATER A BUBBLE LIKE A JACOOZI

MEDZ CLEAR, NOSE A RUN WATER LIKE A FOUNTAIN INNA GARDENS
GWAAN CRUSH OUT THE LAST LIKKLE 50 BAG B4 IT DRY AND HARDEN

MI FEEL THE NATURAL MYSTIC, BRAINS SHARP LIKE HORN PON A UNICORN
MY EYE DEM RED LIKE THE BOY DEM JACKET FI CORNWALL COLLEGE UNIFORM

KELIA A BLAZE A PURPLE SKUNK, SHE CALL IT THE PEPE LEPEW
APPLEZ NUH STOP BUN OUT MI STASH, WANT A BET MI LEFF YOU?

WHEN MADEST AND SUGA LINK UP, WEED IN MAD COLLAB, WHAT A  R.AWSE TEAM
FLAMES GIMMI SOME FROM GRANGE HILL, GREEN WAAH HOT UP LIKE CALALOO WEH WAAH STEAM

MI SO HIGH THAT WHEN MI A HOLD A MEDZ IS LIKE MI AND GOD A KNOCK FIST
WEED GIMMI A EXTENSIVE KNOWLEDGE MIX WID BUDDHA, EINSTIEN AND JOHN THE BAPTIST

TO HOW MI WISE.SOLOMON HAFFI ASK MI ADVICE, WEED NUH MEK MI IDLE
BUN THE ALASKA SKUNK, IT MEK MI GET MORE POWERS THAN MACKA B BIBLE

MI A BUN MAKAVELI ASHES WHEN MI WAAH SOME POETIC KNOWLEDGE
WEED TUN DUNCE BAT JAVON INNA STRAIGHT "A" STUDENT A COLLEGE

BRACE BACK A YARD LISTEN, BOUNTY, BUJU, LIKKLE ADDI AND SIZZLA
MI A GO HOLD A MEDZ, MI HAVE MI GAZA LIGHTER AND GULLY SIDE RIZLA

-- Edited by gamepun on Saturday 15th of May 2010 09:55:08 AM
MEDIAZONE BADMAN :PUN, WHY CANT U FIND SOMETHING TO DO BESIDES BIENG ON ZONE

HMM, SO DEM PPL YAH A PREE MI HARD LIKE GLEANER AND OBSERVER
DEM JUST A RIDE PON PPL NAME LIKE BEACH WAVE FI SOME SURFER

SAKE A HATER DEM SHOOT ONIEL LIKE BIRD INNA HUNTING SEASON
BADMIND WAAH ZONE BORING, DEM WUDNT MIND THE FUN TING CEASING

WE CYAAH HAVE A LAUGH SAKE A BADMIND PARASITE, DEM NUH LIKE SEE SMILE PON PPL FACES
ENTER THE CHAT PLACE. DEM DO EVERYTHING FI TRY PULL WE OUT LIKE ADIDAS LACES

GOD BLESS MI WID A TALENT FI SPEAK MI MIND TRU POETRY, DAT MEANS DEM NUH LIKE DI ALMIGHTY
DEM DISS EVERYTHING FROM THE NEWBORN, TO THE DOG A ROAD TO THE GRANNY WEH INNA ALL NIGHTY

MI WALK WID EYES INNA DI BACK A MI HEAD, DEM MI PREE COME CLOSE
DEM WAAH SEE QUOOLIE DEAD A GULLY AND DECOMPOSE

WICKED PPL DEM NUH  LIKE SEE UNITY, DEM DISS THE BABY INNA DI ONE STROLLER
AND HAVE MOD INNA DEM BACKPOCKET, A TUN PRESS BUTTON LIKE NINTENDO CONTROLLER

BUT MI NAAH STOP DO WEH MI A DO, I HAVE NEVER BEEN THE ONE TO QUITTED
ANYBODY WEH DA CAP YAH FIT, THEM BETTER WEAR IT LIKE A YANKEE FITTED

WHO GOD BLESS NOT A MASON CAN CURSE, SO TRY NUH DISS, THE YUTE WEH HAVE HEART WRITE THIS
ALL WHO U DISS INNA YUH YOUNGER DAYS, U WILL FEEL THE PAIN WHEN U OLD LIKE ARTRITIS

MI NAAH SEND A MAN NUH THREAT OR TELL HIM FI WRITE WILL
BUT THEM MEK MI GET DARK LIKE MI NEVA PAY MI LIGHT BILL

JUST FI MEK EVIL HEAD KNOW SEH WE NUH FRAID, HEART TOUGH. WE WELL HARD UP
GOD INNA WI SOUL SO WI NUH NEED JEWELLERY PON FINGER FI SEH WI GUARD UP

WE TIRED FI HEAR SEH PPL A DEAD BY THE HALF DOZEN PON NEWS 7 A MORNING
TIRED FI HEAR BOUT WHO A GAAH HELL BETTER SHOUT GOD IN HEAVEN A WARNING

TIRED FI SEE PICKNEY THROAT GET SLASH, GANG WAR MEK HOUSE A BUN DUNG
EARLY AS THE SUN RUN, THE FUN DONE, TIRED FI EAT SOME BUN, WAPPM TO RUN DUNG

TIRED FI SEE THE PPL WID STRESS PON DEM FACE, MI FEEL PRESSURE,IT WEAK AND A ME
TIRED FI SEE HABLA,SHOWSKY, KONVICT, NAJAH AND STEPPZ, CUSS BOUT JAMAICA ECONOMY

TIRED FI SEE PPL A COMPLAIN BOUT HOW"HANDY WONDER" SELL OUT DANCEHALL
DEM A DEAL WID IT LIKE A PIMP GAME, AND THE MUSIC A PUM PUM LIKE DAWN SAUL

TIRED FI FEEL THE BURDEN, SAKE A DUDUS, WI POOR PPL AFFI GAAH BED HUNGRY
WHY DEM WONT STOP PRESSURE ARTIST, NOW THEM HAFFI TOUR A GERMANY AND HUNGARY

SAKE A DROUGHT MAN NOT EVEN HAVE TEARS, JUST FI READ THIS AND CRY ON WORDS
TIRED FI SEE THIS GOVERNMENT PUT "FOR SALE" SIGN PON WI, GOODBYE TO THE IRON BIRDS

TIRED FI HEAR SOME @#%#^& TUNE, THE WHOLE DANCEHALL A PHASE OUT
IF JAVON SEH  SUCK MADDA ONE MORE TIME, MI A GUH SHOOT MI BRAINS OUT

TIRED FI HEAR SOME PPL A HYPE PON WI AS SUFFERERS TO MI THE WHOLE ORDEAL NUH RITE
TIRED FI NOT NOT GIVING UP TIRED FI KEEP ON PUTTING ON A FIGHT

TIRED FI HEAR THE WORD SUSS AND MIX UP, MEK MI HENG MI SELF WID A LASSO
MI HEAD A GET TIRED AND WEARY, IM VERY TIRED, SO MEK MI DONE DI POEM YAH SO

-- Edited by gamepun on Thursday 6th of May 2010 06:13:49 PM

33bmmoj.jpg

STRATE: YOW DAWG, U NUH SEE THE LUUU POST WID DEM TWO ZONE BOY DEH

EEEH
KON: DO SOMETHING FI DEM BOY DEH

WAPPM TO THE LIKKLE BOY WEH GUH CHECK UNCLE PETEY
HIM A PREE THE JUVIE HARD, ALL A WATCH HIM PEEPEE

TEK THE YUTE OUTTA YUH LAP, HOMBRE THATS A NO-NO
GUH LOOK A OLD WOMAN,WASTEBOY GUH FIND A GO GO

POOR KID MIND MESS UP SAKE A THIS OLDER CREEP
UNU A SHARE SHEET LIKE IT WAS A FOLDER LEAF

SEE DEM PON ZONE, B4 DEM GUH JUMP FENCE AND GET CATTY
DEM A SING LULLABIES AND RUN WEH DI WOMAN DEM, REAL BENCH AND ****TTY

POOR LIKKLE KID, HIM A GO GET SOME DEFEAT WHEN HIM GET UNCLE PETE
WATCH YUH REAR LIKKLE YUTE, U CYAAH HAVE THE BIG MAN A GUH DUNG THE PLEAT

MI NUH MIX UP INNA DEM LIFESTYLE, DEM NASTINESS DEM FI KEEP IT
THE BIG MAN A TELL THE BIY "THIS IS OUR SPECIAL SECRET"

DEM THING DEH WRONG UP, HOW U UNCLE FED AND FEEL YAH
DEM A SOME TUSTY ISLAND BOY, A BIG TIME PEDOPHELIA

WHEN MI DONE DROP THIS PON A 45, SELECTA AFFI SEH "WHEEEEL UP!!!"
AFTER YAH NUH SANTA CLAUSE, HOW U HAVE YUTE INNA LAP A FEEEL UP

YAAH WOBBLE LIKE BICYLE WID SOME BAD RIMS AND TYRE
WAAH DOSE THEM INNA GAS AND LIGHT DEM THINGS ON FIRE

THIS IS JUST A REMINDER, PARENTS WATCH YUH KIDS FROM PREYS AND PREDITOR
BOUT U WAAH THE YUTE FI TEK U SEAT, AFTER U NUH M.P OR SENATOR

U KNOW WAH, MI LOW UNCLE PETE MEK HIM GUH SMOKE A BLUNT AND BILL
ANYMAN WEH A UNCLE PETE A GET PAGE, WE A MOVE EEN FI DI KILL

Your IP has been banned by the administrator of this forum. You are not permited to comment.

SO I SIT HERE PATIENTLY WAITING FOR MY DAY TO FORWARD, ME GET BAN WHATS THE CAUSE
SOME *****BOI NUH LIKE SEE PPL PROSPER PON DEM SITE DEM WORST THAN GYAL WEH WEAR DRAWS

MI PUT OUT THE MOST WORK AND A THIS MI GET IN RETURN AS MI *lo**c**t FAVA
MI LEAVE EVERYTHING TO GOD, SOM DAY FI DEM B.LO.OD A GUH RUN LIKE GRAPE SODA FLAVOR

TELL DUTTY BOI BOW HARD KELLY SEH HIM CYAAH STOP ME, EVEN IF DI MASON A RIDE HIM BACK WAY
WHEN MI DONE, HIM A GET DEMOTED SO FAST, A GOOGLE A DI ONLY SITE HIM CAN STAY

WHO STAY YAH THE LONGEST AND PUT OUT THE MOST CONSISTENT POST? SO WHY MI GET THE FIGHT
ZONE NEEDED A CHANGE UP, AND WHEN CABLE PROFILE GET TAMPERED WID, DEM NEVA HAVE THE RITE

BUT A FRIEND THING RUN THIS, AN THE PPL SOON LEFF, BELIEVE ME IT A COME SOON AFTER
MI NUH FEEL MAD INNO, MI JUST A GUH MEK THIS RUN ITS COURSE LIKE A RIVER WID A RAFTER

MI JUST A SHOW UNU HOW BAD MIND STAY, SO PPL WATCH DONT LIVE IN FEAR
JUST BE CAREFUL A SOME BAD MIND MOD, AND THE MASON DEH PON DEM REAR

MEK THE HATERS GWAAN LAUGH, AS LONG AS MI HAVE GOD PON MI SIDE MI GOOD EVERYDAY
MATIC CAN GWAAN BEATZ BLACK AND FEEL JOLLY, IDLE PPL DEM, ALWAYS A STRAY

HYPERACTIVE CAAH WARN ME, MI DO WAT MI WANT WHEN MI FEEL LIKE WITHOUT DANGER
MI AND UNU A NUH FAMILY, SO MI WI RUN U WEH, CAUSE TO ME UR A STRANGER

MI JUST GWAAN HOLD A BILL INNA THE COMFORTS AND PREE WHO A MI REAL FRIEND
APPLEZ NUH WORRY YUH SELF, MI A GUH HAVE THE LAST LAUGH, MEK THEM GWAAN PRETEND

O%E2%80%99neil-Edwards-%28From-Voicemail%29-Was-Alleged-Robbed-And-Shot-Several-Times-At-His-Gate-In-Duhaney-Park-Hpnotik-Qrew.jpg

WHY DEM WAAH TEK U LIFE YUTE??? WEH A HUMBLE YUTE LIKE U DO PPL
DONIA TELL MI SEH NUH TRUST FRIEND, SO I GUESS U MUST KNOW EVIL

DEM PPL YAH WICKED, JAH KNO, DEM WAAH EAT U LIFE LIKE CANNIBAL
WHETER THREE, FIVE OR SIX SHOT, YUTE YAAH HUMAN, NO ANIMAL

WHY BADMIND SO BUMBUHc**t MISERABLE, EXCUSE MI FRENCH, BUT MI VEX!!!
DEM SHUB OUT BOGLE, ICE, DEM TRY GET U, A WONDER WHOSE NEXT??

IS LIKE EVERYDAY MI WAKE UP, DEM A MEK MORE DUPPY THAN A HORROR MOVIE SET
A TIME FI WI AS A NATION TURN UP THE HEAT AND ROLL THE DICE LIKE A LUDI SET

DEM WAAH SHOOT THE YUTE LIKE BIRD, MI PRAY SEH NUH MORE ARTIST NUH FALLA U
YU HAVE A BULLET INNA YUH BRAIN AND WI A PRAY SEH U NUH TUN VEGATABLE LIKE CALLALOO

THE FUSS TIME MI SEE U, YOU AND THE REST A DI GROUP WAS ON A FLIGHT TO KINGSTON
DI FLIGHT WAS SORTA TENSE, UNTIL THE PPL START CRACK WHEN U GOT JOKES AND FLING SOME

EVEN THE TIME WHEN WI DO THE INTERVIEWS AND U DID MOST A DI TALKING, U IS A YUTE WID INTELLECT
IF PPL NUH BELIEVE ME, CHECK OUT LYRIC STREET WARS PON YOUCHUBE, RITE PON THE INTERNET

WHEN I HEARD U GOT MESSED UP TODAY, ALL THAT RAN IN MY MIND WAS THE WORDS, I GOT IT
U SAID A FULL TIME ARTIST FI WISE UP, CAUSE WAR COST TOO MUCH AND DEM NAAH GUH PROFIT

U SEE ITS ONLY THE STRONG THAT WILL SURVIVES, IT PROVES THAT U HAVE HEART, EVEN BENNY FIT
THEN U SAID IN THE VIDEO, "WHAT DOES KILLING OFF ONE A NODDA PROVE, SEE BOGLE GONE...HOW DEM BENEFIT?"

YEP...YUTE YUH TOO YOUNG FI LEFF WI, SO MEK SURE U DEH INNA STUDIO SOON A VOICE TUNE AND DROP ONE
U AND THE NEXT ONIEL AND CRAIG FI BUSY A TOUR U.S, ENGLAND AND JAPAN

SO MEK WI SAY A LIKKLE SMALL PRAYER, IT CYAAH BE THAT HARD, JUST CLOSE YUH EYES AND HOLD A REASON
ALL A WE HAFFI GO SOMETIME, BUT JAH NOW, RIGHT NOW A NUH ONIEL SEASON

LADY J:I LIKE UR POEM PUN, IT MADE ME FEEL PROUD TO BE A MOM
MADEST: BOSSY DI FUSS TWO A SHOT!!!
NAZ: MI GLAD SEH U WRITE FI YUH MADDA BUT WAPPM TO THE REST A WE

ALRITE, THIS GOES OUT TO THE REAL MOTHERS, NAAH TALK THE PATTY SHOP
THE ONE DEM WEH A HOLD DOWN DI FORT FROM DAY ONE AND GOTTI LOCK

MI A TALK THE MADA DEM WEH RAISE DEM KIDS WITHOUT A FATHER FI SUPPORT THIS
THE MAN LEFF U ALONE FI FEEL THE PRESSURE, MORE TIME U FEEL FI TELL HIM FI SUCK OUT THIS

BUT U CUDNT DO THAT, UR A RESPONSIBLE MADDA, NUFF TIME U SACRIFICE U MONEY FI DI HAIRDOO
U NUH SEE HAIRDRESER FI MONTHS, CAUSE U NUH WAAH U YUTE SEH DEM HUNGRY, THATS WHAT WE FEAR TOO

I DONT KNOW HOW PPL CAN TELL OTHER FI GUH SUCK DEM MADDA, TELL MI HOW THEN
JAVON, BBLUNT AND MAFFIA NEED FI STOP DISS PPL PARENTS, THAT MEANS U COME FROM OUTTA COW THEN

TO HOW MOST OF US SO OVER PROTECTIVE OF OUR MOMS, IF SHE EVEN SIGH, THE WORLD TUN OVER
NO MATTER WHAT! MOMS SHARE IT WID THIER CHILDREN, IF IS HALF A BREAD, OR HALF A SODA

THE GREATEST FEELING IS SEEING A SMILE ON UR MADA FACE DURING UR GRADUATION
I WANT TO SEE THE WHOLE JAMAICA STAND UP FOR MOMS AS A NATION

SO BIG UP THE REAL MOTHERS....NAZ, MADEST, LADY J, NOT SURE WHO ELSE, MI NUH FAST INNA PPL LIFE
BIG UP SHEV AND INTRI, MI FUTURE BABY MOTHERS ..AND CZAR MADDA HOW CAN I FORGET, U WERE LIKE A WIFE

PAPA WAS A ROLLING STONE BUT MAMA WAS A SOFT HEARTED WARRIOR, UNU DESERVE THIS BLESSING FOR ALL
SOME WOMAN FI USE CONTRACEPTIVES THO, CAUSE HAVING HALF DOZEN KIDS WASNT UR CALL

SO I LEAVE U WITH THIS ENDING, MY THIRD POETRY, THIS HAS BEEN THE JOURNEY OF A MOTHER'S NURSERY
MAY GOD SHINE HIS LIGHT  OF LOVE ON U, AND U WILL ALWAYS GET RESPECT, HONOUR AND MERCY

MAMA? PPL WILL NEVER UNDERSTAND UR LOVE LIKE HOW MI SEET
ITS SORTA LIKE THE PAIL OF WATER THAT IS USED TO WASH MY FEET

I REMEMBER WHEN I GOT BEATING BY YOU FI WATCH BLUE MOVIE
LOL...I KNOW U MEMBA, U NUH PLAY NUH GAMES LIKE LUDI

U GROW MI HARD, TOUGH, BUILT TO LAST LIKE A DODGE RAM SUV
ME USE TO BEX YES, LIKKE DID I KNOW U WERE THE BEST YOU BE

IF IT WASNT FOR YOU, I WUDNT BE BLESS WITH A TALENT SUCH AS THIS
IN MY MIND I HAVE THINGS TO GET YOU, YEP ITS RIGHT THERE ON A LIST

U REMEMBER WHEN THE EARTHQUAKE CAME IN 93, ITS LIKE THE ISLAND WAS TORN IN HALF
JUST WHEN IT STARTED U COVERED ME WHEN ALL THOSE BOTTLES FROM THE SHELF RAIN OFF

REMEMBER WHEN U GOT HELD UP IN THE SHOP AND THE GUNMEN TOOK OFF WID DI FUNDS
AND U RAN THEM DOWN WID  ME IN UR HANDS AS A TWO YEAR OLD KID, WHEN U TOLD ME I WAS STUNNED

I HEARD ALL THE DIRTY TALK IN UR BAR, AND I NEVER REFLECTED THEM ON ANYONE, THATS FUNNY
WHEN THE WORST DAY CAME WHEN I ALMOST DIED, I NEEDED THE TREATMENT AND YOU FOUND THE MONEY

I WILL ALWAYS LEAVE A EMPTY SPACE FOR U IN MY HEART AND IN MY POETRY ARCHIVES, U DESERVE A BOOK
U GONE CHURCH, SO WHEN U COME BACK, IF ALL GOES WELL,THE DINNER COOK

SO BIG MRS CHUNG AKA MAMA PUN....KFC THIEF U SLOGAN, NOBODY DOES IT BETTER
UR THE GHETTO QUEEN, THE PEN FI MI POEM THEM, BASICALLY UR THE NUMBER ONE TREND SETTER

-- Edited by gamepun on Sunday 9th of May 2010 08:42:35 AM
«First  <  116 17 18 19 2046  >  Last»  | Page of 46  sorted by