in my mind I see your pretty face
I woulda never get carried away

KIPRICH-WHY(lyrics)

July 21, 2010
Started By cescojam0 Comments
Yeah
Ayyyyy(right now its serious)
Yeahhh yeahhhhh Ayyy(Weh di man a look pon har likkle pickney dem)
Yeahhhh ayyyyy(rape all a likkle girl)
Yeah yeahhh yeahh(harm a people weh homeless,lookin all no self man)

Tell mi how you sleep inna your bed tonight
Tell mi how the hell you turn wrong inna right
Tell mi how you outta likkle future weh bright
Tell mi how you really really think you a spite
And then tell mi who a possess you fi a move so cool
Tell mi how you hurt a eleven year old
Tell mi how you feel now fi gi weh yuh soul
Tell mi if you conscience playing a rule
Tell mi how you expect a madda fi feel
Tell mi if da pain deh yah a supm cyan heal
Tell mi if a fulfill mental reveal
Tell mi if a dream this story the real

Tell mi whyyyy(tell mi why)
Why you haffi rape and kill
Tell mi whyyyy
Mankind a move so ill
You kill a youths whatever no reach noweh
You nah listen weh fadda god said

You do yuh senseless killing now a it you a brag
Wah mek you waan treat a human being like hog
You cut up a mirror and put di youth inna bag
Weh you affi deh you replace it with  a ??
Nobody nah tell nobody when dem go wrong
You cyan waan afford weh you a hear inna song
Gangstas and blessin' that is just fiction
You cyan waan ???

How you think it feel fi people fi live inna fear
Start bearing and nuh one waan go nowhere
It happened so much time is like nobody care
Yuh nuh see seh down too baby dem yah man no spare

Tell mi whyyyy
Mankind a move so ill
Tell mi whyyyy
Mankind a move so ill

RAS PENCO-NEVER FAIL(lyrics)

July 21, 2010
Give thanks and praise
Unto the most high always Rastafari guide mi from di evil
Bless and sanctify

Wah gone bad a morning
Cyan come good a evening
Dem a try fi tek you life
Cah people deceiving

Dem nah live fi see mi fall
Dem nah live fi see mi fail(faill) (fail)
Nah fail
Nah go see mi suffa
A mi back against di wall
All mi end up inna jail(no jaill) (jail)

Alright
Nuff a dem mi see seh dem a wish bad
Dem nah hail Rastafari dem a diss god
Tell dem keep dem distance
Bun dem wid di fyah mi nuh response yo
Playa haters keep on coming around
Weh dem a go do when mi run in the town
No matter weh dem try,cyan keep wi down
Cyan tek wi ground

Nah fail
Nah go see mi suffa

(Badmind is
If you follow evil people dem you wi waan stop live
(Badmind is
Dem nah pray fi free di youths dem outta captive
Aright
Tell dem seh mi nah give up
Hey even though di time it ruff
Mi madda and mi fadda mi haffi big up
Inna jah jah mi put mi trust

None a Dem nah live fi see mi fall
Nah fail
Nah go see mi suffa

Wah gone bad a morning
Cyan come good a evening
Dem a try fi tek you life
Cah people deceiving

Nah fail
Nah go see mi suffa

Repeat verse 1

CHUCK FENDER-REAL MAN(lyrics)

July 21, 2010
Bwoy mi nuh know weh fi do for me this man love and treat mi right
Deh ya fi mi everyday and just a hurt mi
Jah know

Your man seh him no business  and him no care(that him seh)
Him a flash it and dash it everywhere
Him seh him too much fi one girl
Certain tings haffi go share
Hear mi now

Girl you need a good man in your life
A real real man in your life
A man fi love you up
A man fi care about you girl
Each and every night
Yuh nuh waan a man fi a make you cry
Yuh nuh waan a man fi come tell you the lie
This a weh you waan
Attention girl dem deh thing that make you feel so right

Hook
Loneliness is taking over (she feel so lonely)
And those di sheet and di pillow
Conforts her at night
A even though di girl if alone and  she nah have a good man in har life
She seh she nah go give it up now
She a hold on time to har pride
Hear mi now

A man fi love you up
Each and every night
Yuh nuh waan a man fi a tell you nuh lie
Yuh nuh waan a man fi come make you cry
This a weh you waan

??? pon your finger, park you like car
Around back a DJ like him a star
A anytime you talkin him haffi tun it inna war
A dem ting dem mek unno a dream weh so far

She a summady pickney too,you nah go sista too
Every night and day she a bawl a weh she do to you
Love and respect everytime that she gi to to you
A when you down and up she always see to you
Hear mi now

Hook:
Loneliness is taking over (she feel so lonely)
And those di sheet and di pillow
Conforts her at night
A even though di girl if alone and  she nah have a good man in har life
She seh she nah go give it up now
She a hold on time to har pride
Hear mi now

A man fi love you up
Each and every night
Yuh nuh waan a man fi a tell you nuh lie
Yuh nuh waan a man fi come make you cry
This a weh you waan

Verse 3:
Yes I
She she love the living fyah
She seh she want di living fyah
Yes I
The living fyah taking higher
Girl take you higher
Hear me now
Cyan cool

Hook

Chorus

blessings As you all know cyb is aired each and every Thursday right here on the zone, to take part in the discussions all one has to do is add mzjashow to your skype and your on!

We do however need to stress a few IMPORTANT rules that we wish to maintain on the programme which are as follows:

1. Callers PLEASE try to refrain from calling the persons name that you are calling about. This is to ease some of the tension in the chatbox as a result of mentioning names.

2. Try to keep the language PG13 as Mediazone caters to a wide audience we would like to keep it as clean as possible. If one  badwud slip out a so... we do however prefer a CLEAN show! sweeping

3. please say at least one thing on the topic. We don't mind you calling in with your individual suss, but we waa hear unu opinion pon di topic dem!!!

cybcall

djgtwirlkn

-- Edited by *~*Linkz Diva Appz*~* on Tuesday 20th of July 2010 12:07:55 PM

VYBZ KARTEL-SOCIETY(lyrics)

July 20, 2010
Yo snypa
Weh you question tell you now
Ah

Babylon waan mek you put so much burden pon wi(pon wi)
Society forsake wi
Tell mi weh the system a go do fi my pickney

Nuff ghetto youths nuh have nowey fi sleep
Nuh have no clothes fi wear
Nuh have no food fi eat oh my Jah
So dem a hustle in the streets
Nine pon top a nine days pon top a days weeks pon top a weeks uhmm

Ghetto youths mi nah stop
No so mi nah give up di fight
Di system design ,fi none a wi survive
Di politics corrupt di youth a it a start destroy
A it a mek wi waan fi dead wi waan anedda life

Inna di heart of di garrison we come from
Dem seh di whole a wi a criminal and gunman
Di youth fi pay di school fee weh di fuss dollar haffi come from
Jah know seh wi need a solution

Aks dem Miller 9
Society forsake wi

Tell mi weh you a go do fi black woman
No daddy she nuh know she and har madda one
Right girl inna class she a number one
??? a come around no money fi heads
Society now fi di garrison no nuff love nuh
But from di best come to worst di script tell you so
Di teacha mek it be known
Di stone weh di build a ???

Society forsake wi

GAPPY RANKS-BUTTERFLIES(lyrics)

July 20, 2010
(You bring mi butterflies)
(You give mi butterflies)
Okkkk
Yeah yeah
Na na ,na na na na na na na
Na na nana
Butterflies

Girl anytime love says Hello
There's always goodbye
You bring mi butterflies
Girl you give me butterflies
There's always goodbye
You bring mi butterflies

As I sing how a tree
To your window
Love let the wind blow
And neva let mi go
Cause you're my Juliet
And I'm your Romeo
Pure as winter snow
You always come and go

There's always goodbye
You bring mi butterflies
There's always goodbye
You bring mi butterflies

Emotions run deep like the seas
I'll fulfill your needs
And just be live in me
Hold mi close,like a rose,in the garden
Lay your burdens on me
Like ??? neva green
Forever,and ever,together
You're my treasure
I'll give you pleasure

And I know when the time comes
For you to go
Girl I want you to know

There's always goodbye
You bring mi butterflies
There's always goodbye
You bring mi butterflies

mm_twitter.jpg
Just a few short years ago everybody was into myspace, facebook, Hi5, Tagged etc
All of these are social networks are somewhat very similar, some people use them for networking, some for business, some seeking relationships, some just because everybody else is doing it.
Today Twitter seems to be taking over.Everbody is tweeting, from the biggest business down to the big breast girl that works at Pizza Hut has a twitter page.
Let me tell you about my first experience with twitter.
As most of y'all know I use reverbnation to keep in touch with my fans, friends and contacts via my email list.
I remember reverbnation giving me the option to use twitter to update my status, so I signed up not knowing what I was really doing. I imported some friends and every now and then I tweeted just to update my reverbnation page.
Thats how I started but I honestly can't tell you how I became the avid tweeter that I am today with my 17,300 + tweets as of today.
Lets break it down. When you tweet you basically type what you are doing?
That's it!!!!
simple is it?
So you might ask yourself what is the big deal, well whoever thought up twitter was actually a genius. Let me tell you why.
We all in some levels have narcissistic qualities, We all love our selves and in essence love talking about ourselves and we all like to believe that people give a **** about what we are doing, thinking, planning, promoting etc
So twitter gave us all the medium to quench our desire to tell people what we are doing
Its gets deeper than that, unlike other social networks where individuals are mutual friends, twitter has a follow, follower system. So you have to follow somebody, and if they choose to they can follow you back or not.In many instances you will see someone with thousands of followers but that person is only following a few 100 people
eg. @RevRunWisdom has 780,000+ followers but he follows 0 people
again with this feature twitter plays to your ego, many people want as much followers as they can but really don't want to follow that many people
SOME PEOPLE WILL EVEN GO TO THE EXTENT OF FOLLOWING YOU AND THEN UNFOLLOW YOU WHEN YOU FOLLOW THEM TO "APPEAR" IMPORTANT eg @MRNUHSEHNUTTIN
So it was inevitable that twitter with the correct promotion would've been a success, since it strokes your ego and if you manage to build a sizable followship it is a great tool for marketing, promotion and networking.
If you are new to twitter you have to remember certain things.
1. Twitter is public, anything you tweet even if it is a response to someone specific, anybody can go to your twitter page and see it.
2. Making your page private defeats the purpose, its twitter for crying out loud, if your page is private only those you follow you can see your tweets, therefore it is impossible to network, if you try reaching out to someone the will not see your tweets. I personally dislike following private twitter accounts because a) I can't see what kinda things you tweet about (to decide whether or not you are worth following) and b) I don't feel like I should have to ask you for permission to follow you (who the hell do you think you are?)
3. If you not tweeting now you gonna be on twitter in the near future (trust me) so just give in and go to twitter.com and sign up
4. Tweet from your phone, most phones have twitter apps that make the tweeting experience favourable, almost everybody who is anybody has twitter, and twitter is real time, so think about twitter offers you the opportunity to connect with say "Shaquille Oneal" @THE_REAL_SHAQ [Yu can send a message to Shaq phone or almost anybody yu can think of if they tweet]
Bottom line Twitter is genius, its the new way to get information real time and to share information real time, it is single handedly the fastest growing social network in the history of social networks. Get with it and make sure you following me @FUDGIESPRINGER .
I AM A WHORE AND I ENDORSE TWITTER.

THANKS FOR SUCKING MY DICK (WOMEN ARE WONDERFUL BEINGS)

Let me preface this blog by saying I KNOW that every woman gives head

If you find this offensive that is not my intention.....

I am more interested in making you more comfortable with the things you do

and sending me a message saying you do not is pointless so please my empresses save your energy

Popular entertainer Chris Rock explained it best in the video clip from 1999 (and I emphasize 1999)

In the year 2009 Contrary to how it may seem at reggae events, I think I can speak for all men when I say , "THANK YOU, LADIES FOR SUCKING MY DICK"

Dancehall culture or Jamaican culture is one of many "taboos" , most of which I personally agree with.

We no like *****man, fish, @#$ and dat nah go change

We no like informer, rat, snitch..

We no like badmind, grudgeful....

The list goes on.....

When it comes to women one popular taboo is "women providing oral sex" or "sucking dick" if you will

This one is very interesting because the same men who "fire burn" it in the dancehall "request" it in every day life.

This to me seems like hypocrisy and blatant stupidity

I personally don't play "heads high" and songs like those, I personally big up the girls who do them ting as much chances as I get

Pree the music , my song "My girl put yu mouth pon the buddy" was recognized by FADER MAGAZINE as being a milestone in dancehall so to speak

But almost every Vybz Kartel girl song makes some reference to girls giving head (tek a pree if yu no believe me)

Reggae a change, dancehall a change, they say the only constant in life is change

In the year 2009 Ladies , no shame in your game. I, Fudgie Springer, Di GYAL DEM WHORE,

i) give you permission to be yourself,

ii) to not worry about what people who either are doing the same thing, or willing recipients, say about you,

iii) to be proud that you are willing to please your significant other,

I HAVE TO APPLAUD YOU, My life has been better because of the things you do

Who would I be without you

I have not slept with every girl by no stretch of the imagination, but every girl I have slept with more than once has gave me head. MAYBE I'M JUST LUCKY... who knows...

BUT LADIES THANKS FOR SUCKING MY DICK

my_best_friends_girl.JPG Ok big Up all the people who are following me on Twitter. If you are not sort out yuself http://www.twitter.com/fudgiespringer TWITTER HAS A RATING SYSTEM CALLED TWEET GRADE http://www.tweetgrade.com rating how followable (is that a word LOL) each person on twitter is so yu can pree mi tweet grade before you follow me, then pree some other people's LOL. Last night I was forced to spend the night at a local 3 star hotel in Pittsburgh and with all the spare time I started thinking about some topics that most people probably would avoid or not give the thought that it deserves. On twitter mi title it MY OPINION Lets paint a picture: Yu breddren a go crazy over wah girl, he introduces you to her as his main squeeze, she is good looking and seems like a nice girl and you are happy for your boy. (LADIES Y'ALL CAN FLIP IT TO APPLY TO YOU) After interacting with them you start notice say the girl lets call her "GOOD PUMS" a pree you. Further more she start flirt with you and tries to link up with you without dude knowing. WHAT IS THE CORRECT PROCEDURE AT THIS POINT??????? a) Tell yu breddren right away b) ignore her because she is just playing c) **** Her a keep her secret d) **** the %&%* outta her and tell your boy everything ASAP LETS ANALYSE THE OPTIONS HERE: a) Tell yu breddren right away This might seem and I stress seem like the best thing to do. But let me share something with you THAT IS THE WORST THING YOU CAN DO !!!!! Let me tell you how this progresses, You tell dude, He gets mad, he confronts his boo, GOOD PUMS, who he feels strongly for, She denies it and says yu did a try look her and NOW..... DI TWO A DEM A PREE YOU !!!! so obviously option a) is a no no b) ignore her cause she just playing Now this one seems slightly better than the previous option and can be considered especially if you think you should just mind your own business and not get involved. To how I see it, mi check fi mi breddren dem and if GOOD PUMS would come on to me, knowing that me and dude are friends imagine who else she would come on to. So if yu breddren really a check for this girl IT'S NOT IN HIS BEST INTEREST FOR YOU TO IGNORE IT!!! c) **** her and keep her secret YOU A ****ED UP FRIEND !!!! Dats all I can say if you considered this option d) **** the %&%* outta her and tell your boy everything ASAP This may seem like the worst option right, But think about it, If your girl **** your breddren yu know she anno wife material right, if yu breddren say yu girl a come on to him or he say your girl gave up the p**sy which statement would have a greater effect, which statement could she not so easily deny. In every option before d) dude is getting played IN OPTION D HE IS FORCED TO WAKE UP AND SMELL THE COFFEE Call me a genius, a philosopher, call me a Whore , who cares.... OPTION D is the correct answer (and I am speaking from experience both sides of the equation) THE SECOND MORAL OF THE STORY IS YOU NEED TO BE FOLLOWING ME ON TWITTER LOL

KONSHENS-NO RETREAT(lyrics)

July 19, 2010
Girl,we nah go talk anymore
This nah postpone
Afta we leave from the party
I'll be taking you home
Mi holding on for so long
I've been waitin
Thank for the real ting

No retreat, nuh surrenda
Tonight I loving you deh pon mi agenda
Seh dont try go round, dont back down
Nuh try tek mi fi nuh clown
No retreat, nuh surrenda
Yuh gettin all a di joy and di splendor
Dont try go round,dont back down
Nuh try clown mi out

Mi nah go pretty up mi statement
Mi tired of this bagga talkin
Tired of this one bagga argument
Waan whole heap a cheat chat, mi nuh wid dat
Girl yuh fi need fi quick dat
Bagga seh mi nah get into a Parliament
Baby why you runnin' from di pleasure
Let mi use mi hands and explore yuh like mi a search fi treasure
We nah go mek nuh love pon di phone tonight
Me and you together till a morning light

No retreat, nuh surrenda
Nuh try clown mi out

Baby this nah go stop when mi start it
And from the look weh deh pon yuh face mi know you want it
So girl just be a soldier dont pop off
Stand up inna di fyah baby dont dont jump out
You tell mi seh you body callin'
And you know seh mi a bleach from mornin'
Girl there's no time like the present
Let's we do wi now,let's do wi now

No retreat, nuh surrenda
Nuh try clown mi out

Girl,we nah go talk anymore
This nah postpone
Afta we leave from the party
I'm gonna taking you home
Mi holding on for so long
I've been waitin
Thank for the real ting

No retreat, nuh surrenda
Nuh try clown mi out

-- Edited by cescojam on Monday 19th of July 2010 08:59:41 AM
Hey
You a di baddest girl,inna di party tonight(come now)

No odda girl inna tonight
Cyan flop the show mi gal you know you body right
Mek you so hot,mek you so hype
Gal you fi tek di video light

You know fi mek it bounce like a ball
Spin like a wheel
In your flip flops or inna six inch heel
Baby when you wine it mi just like to see
Right next to you girl is where I wanna be
You mek it bounce like a ball
Spin like a wheel
Love the way you style it love how you a gwaan
Baby when you wine you know you turn mi on

Balance balance you know fi set you know fi position
Use up that body weh you got inna your possession
When you a wine is like seh winin a your profession
We need fi link up tonight that is my suggestion
Girl when you wine mi pray to God you neva stop
Wine to the ground and bring you shape back to the top
You got a wire in your waistline
Love how you a bubble pon di bassline

Spin like a wheel

Girl mi love it when you swing it from di right side to the left side
Bbay turn da way deh,show mi which side is your best side
Pretty face, and girl your body love proppa too
Money inna yuh pocket so yuh nuh really need nuh man to follow back a yuh

Girl you have it inna many ways
Drive mek mi crazy, got me lost inna your body fi many days
You are di hottest and mi dont talk
Up inna di video you fi mek a walk

Spin like a wheel
No odda girl inna tonight
Cyan flop the show mi gal you know you body right
Mek you so hot,mek you so hype
Gal you fi tek di video light

Spin like a wheel

TRIALS AND TRIBULATIONS RUN TRU A FAMILY....IF A NUH ME, A MI MADDA, PROBABLY NEXT HAR SIS
WE ALL STAY FAR FROM TROUBLE, BUT IT SEEMS AS IF WE LOVE CROSSES LIKE AN EXORCIST

LETS FACE IT....I TALK SO MUCH WORDS..THE COMPLEXITY HAVE U BUSY READING A THESAURUS
I USE WORDS THAT ARE PRIMITIVE LIKE SORES ON THE BACKS OF LAZARUS

BUT PPL TAKE MY THOUGHTS FOR GRANTED...THEY DRAW NEGATIVITY ONCE I USE ONE TEXT
I GUESS MY FEELINGS TAKE OVER, MY VOCABULARY HAS NO CONTROL, ITS ALL IN CONTEXT

TOO MUCH BIG WORDS ONLY PROVES U LIKE TO TYPE, IT JUST PROVES MORE COMPLEXITY
MAMA TOLD ME HUMBLE CALF DRINKS THE MOST MILK, IMAGINE WHEN HE GETS SOME NEXT TITY

THE POINT OF THE MATTER IS I REFUSE TO BE A PRESS BUTTON FOR THE MASSES
EVE SAID LOVE IS BLIND, JIMMY CLIFF SAID I CAN SEE CLEARLY LIKE I NEEDED GLASSES

BECAUSE I REFUSE TO BE YOUR SLAVE OF SUPPORT, STARDOM, STUPIDITY OR AFFECTION
LOOKING AT LIFE FROM A SPACE SHIP, HOUSTON WE HAVE A PROBLEM, JUST SOMETHING WE HAVE A FIX ON

I HATE HEATED ARGUMENTS AND EXPLOSIVE DISPUTES...FRENS TRY TO KEEP ME COOL LIKE A ACCUTEK
MY EX ONCE SAID U THINK TOO HARD...IS LIKE UR MOM THREW AWAY UR GOOD BRAIN AND A MAC U TECK

LIFE IS ALL A FITE TO THE DEATH SCENARIO..U HAVE TO HAVE KILLER INSTINCT TO BE A STREETFIGHTER IN THIS MORTAL KOMBAT
BUT EVEN I DIE A THOUSAND DEATHS, JUST LIKE P.J...I SHALL RETURN EVEN IF I HAVE TO WALK AND COME BACK

THE POWER OF A POWERFUL MAN

July 17, 2010
Started By dark_law0 Comments
A good man.
He influenced so many.
He was a leader, a miracle.
Ladies loved him, men envied him,
He just kept making money.
He made sense.
Smiles,
Laughs,
Wine,
Winks,
Spreading legs,
The life.
He bought his dreams and desires.
He bought his wife.
He bought his life.
He bought his death.

http://blog.game-resources.com/uploads/poker_mona_lisa.jpg

WHEN YOU DONE READ THIS YOU PROBABLY TEK MI A FI A JOKER
BUT IMMA CALL IT AS IT IS LIKE STOCK FIGURES FROM A BROKER

THIS GAME IS LIKE A CHEATING BI,TCH TAKING U FROM UR SPOUSE
SHE WILL TEK ON THE WHOLE A YUH FRENZ EVEN WHEN U HAVE A FULL HOUSE

B4 YUH LOSE ALL U MONEY TO HAR, EVEN MEXICAN GANGS PLACE DEM BRAKES
EVEN MI FREN SELL HIM SOUL FI GET A GREEN CARD SO HIM RASISE THE STAKES

I GUESS ITS THE LOVE A THE GAME, ITS DONE FOR ALL FLUSHES
HIM FEEL SEH ITS A GAME OF HEARTS BUT ITS ALL ROYAL FLUSHES

TALK ABOUT SLUT MACHINES...UR IN THE CASINO FEELING PROVOKEN
EVEN KRYSIS A RAM POKER BOX CAUSE HIM NUH WAAH LOSE HIM TOKEN

IM A JACK OF ALL TRADES, WHILE SOME GIRL'S GO FOR DIAMONDS TO PLAYED
THEY ONLY HAVE A HEART TO BE IN CLUBS, BUT DONT WORK BY PICKING UP A SPADE

THE WHOLE FEELING OF LOSING BRINGS CHILLS AND TINGLES
NO ONE CAN MAKE ME STACK MY CHIPS LIKE A CAN OF PRINGLES

LIFE IS ALL ABOUT DEALING THE RITE CARDS, PUT UR LIFE ON LINE
ASK MI BREJIN HYPERACTIVE HE GOT PLAYED BY POKER ONLINE

IT SHUD BE THE OTHER WAY AROUND, GAME MEK HIM SPEND HARD TILL HIM LOST BARE GAS
MI NAAH GAMBLE MY LIFE WID DI GAME AGAIN, JUST SHUT MI EYE WHEN MI GUH LAS VEGAS

-- Edited by gamepun on Thursday 17th of June 2010 07:48:44 AM

-- Edited by gamepun on Thursday 17th of June 2010 07:49:54 AM

A WAPPM TO THEM MAN YAH THO GOD. IMAGINE!!!! JUST FI GET A ONE TIME CHOOPS
MAN WUDNT MIND SELL THEM SOUL, DELETE THEM ACCOUNT JUST FI BE ONLINE BOOPS

EVERYTHING IN LIFE CAN RUN SMOOTH, MONEY MEK SURE THERE IS NO GLITCHES FI RICHES
BUT I DONT GET HOW SOME MAN SPEND BAGGA MONEY PON SOME ONLINE BI.TCHES

GYAL FLESH A GET FLASH LIKE SOME UNLOCK PHONE...U DONE KNOW WI SEET FAR
MEDIAZONE TUN DATING SITE...MAN A SEEK WAR OVA GYAL AND NOT EVEN MEET HAR

A CYAAH BELIEV U SO SOFT LIKE A DROP MANGO, THEM HAVE U INNA LIMBO LADDY
IMAGINE THE YUTE START WRITE HAR A COMPANY CHEQUE AS SHE GUH PON CAM AND SHOW HIM THE BINGO BAGGY

INNA DIS LIFE IT COME EEN LIKE A MI TOO EARLY AND THEM TOO LATER
HOW MI GI WEH SALARY AND MI NOT EVEN SEE HAR FI CARRY HAR GUH THEATRE

GYAL "MEEH WAAAH MEE WAAAH LIKE SIREN....MAN GUH ALL OUT FI FIND A MAC
STRATE SEH NO INTERNET PU55Y, JUST 5 BILLS A WHORE AND HAR LEG OPEN LIKE BANK DOOR AT 9 O CLOCK

KRYSIS SEH HIM DONE HAVE THE SPANISH HARLEM WHEN THEM SEN ON TACT
MAN SEH NOT EVEN UNCLE SAM MONEY, CAUSE HIM RIFLE CYAAH GET CLEAN BY MSN CONTACT

SO WHILE SOME GYAL A PIMP OUT MAN PON FACEBOOK THEM A HIT HARD LIKE A MALLET
AS UNU GONE PON VIDEO CONVO, SHE COME UP PON U SCREEN AND SAY "WHATS IN UR WALLET"

-- Edited by gamepun ( Mod ) on Monday 5th of July 2010 07:59:06 PM

SO WAPPM? WHY WHEN BIG MAN A CALL TO YOU..U NUH ANSAH...LIKE MI A DONKEY LOAD SIDE
MI JUST SIDDUNG YAH SO AND A BILL...MI SEH "EXCUSE ME MISS" AND YUH A PASS ME LIKE SHYT A ROAD SIDE

JUST BECAUSE U SKIN PRETTY AND U A BEAT A TOO LOW SKIRT
OR A TRU MI PANTS TEAR UP...AND MI INNA DUTTY POLO SHIRT

IF MI DID SEE U A CLUB NOW, SHE WUDDA SEH SHE WAAH ONE BEER
MI JUST A LOOK A LIKKLE CONVO, MI NUH SOFT LIKE GOLDIE LOCKS OR PAW PAW BEAR

YUH STOMACH SICK JOHN CROW.....U WORST THAN EPILPSY OR CANCER
Ohhh!!!! SO IF MI DID A KARTEL OR AIDONIA LOOK HOW LONG U WUDDA ANSWER

IS IT BECAUSE I DONT HAVE A RANGE LIKE BOUNTY..A STUDIO LIKE STEPHEN
DONT JUDGE ME FI THE FACT THAT I HAVE NOT....SOME TIME IN THE FUTURE I WILL GET EVEN

SHE SEH SHE WANT IT INNA HAR TILL IT START BUCK LIKE VOLUME PON TV
YUH SEE HOW SHE ROUND, A WAAH HAVE HAR PON LOCK DUNG LIKE ARMY DEH A TG

SHE HEAR SEH MAN A MOD, POET, PROMOTER AND HUSTLER, SHE IS A KITITIAN
JUST LAY DUNG YUH PORTFOLIO PON MI DESK SO MI CAN SIGN U PETITION

JUST PREE HAR SWIMSUIT PICTURE, HOW ONE LIKKLE DRAWS CAN CARRY POKEY?
MI NUH KNOW WEH SHE DEH PON BUT SHE CAN CHAT PON MI MIC LIKE KARAOKE

PERFUME A KICK LIKE TAE KWON-DO, SHE SO DISTINGUISH, GOD SENT
CHECK HAR OUTTA INNA JEANS SHE THICK LIKE STEPPZ ENGLISH ACCENT

LESS CHAT...NO TALKER... SHE NEED A MARATHON RUNNER...NOT A WALKER
SHE HAVE MI TWO BALLS IN HAND...AND SHE WANT ME DELIVER A YAWKA

MI LIKE THE VIBES MI FEED YOU...YAAH NATURAL EMPRESS, NUH MEK YUH EGO LEAD YUH
A HONEYMOON SUITE A GRAND LIDO NEED YUH...LONG TIME MI WAAH U, MI PATIENCE THIN LIKE FIDO DIDO

MI COMPLIMENTS FI YUH IS "A+" .....SKIN TO SKIN CONTACT....FEELING ON YUH BREASTS DOUBLE D
YUH CLIT A JUMP LIKE A EASTER BUNNY, MI HAVE U WEAK IN THE KNEES LIKE SWV

TEMPERATURE A RISE LIKE A SLURPY WHEN THEY FIZZLE...HEART A BEAT LIKE A RIDDIM FROM J WIZZLE
I DELETED INTRICATE PUNS...BUT THE FEELINGS NEVER DIE FOR ME THIS ONE FOR MSZ J. BIZZLE

Yesterday I Cried.....

July 2, 2010
Started By TBDGlamma0 Comments
Yesterday I Cried

I came home, went straight to my room, 
sat on the edge of my bed,
kicked off my shoes, 
unhooked my bra,
and I had myself a good cry.
I'm telling you,I cried until my nose was running all over the silk blouse I got on sale.I cried until my ears were hot.I cried until my head was hurting so badthat I could hardly see the pile of soiled tissues lying on the floor at my feet.

I want you to understand,
I had myself a really good cry yesterday.

Yesterday, I cried,
for all the days that I was too busy, 
or too tired, 
or too mad to cry.

I cried for all the days, and all the ways,
and all the times I had dishonored, 
disrespected, and 
disconnected my Self from myself,
only to have it reflected back to me 
in the ways others did to me
the same things I had already done to myself.

I cried for all the things I had given, 
only to have them stolen;
for all the things I had asked for that 
had yet to show up;
for all the things I had accomplished, 
only to give them away, 
to people in circumstances,
which left me feeling empty, 
and battered and plain old used.

I cried because there really does 
come a time when the only thing left 
for you to do is cry.

Yesterday, I cried.
I cried because little boys get 
left by their daddies;
and little girls get forgotten by their mommies;
and daddies don't know what to do, so they leave;
and mommies get left, so they get mad.

I cried because I had a little boy, 
and because I was a little girl,
and because I was a mommy 
who didn't know what to do,
and because I wanted my daddy to be there 
for me so badly until I ached.

Yesterday, I cried.
I cried because I hurt. 
I cried because I was hurt.
I cried because hurt has no place to go
except deeper into the pain that 
caused it in the first place,
and when it gets there, 
the hurt wakes you up.

I cried because it was too late. 
I cried because it was time.

I cried because my soul knew that I didn't know
that my soul knew everything I needed to know.

I cried a soulful cry yesterday, 
and it felt so good.

It felt so very, very bad.

In the midst of my crying, 
I felt my freedom coming, 
Because Yesterday, 
I cried with an agenda. 
(Iyanla Vanzant,
from her book Yesterday I Cried:
Celebrating the Lessons of Living
and Loving
)

WHAT IS WRONG WITH U?

July 2, 2010
Started By TBDGlamma3 Comments
You're breaking my heart without even trying 
It's not like you're out there cheating and lying 
You're so far away and I should know my place 
For some odd reason I wish I could see your face 

You're twisting me around without signals and ease 
It's not like you kissed me and then hid behind trees 
You're ever so close yet so far away 
You're breaking my heart, the one you never betrayed 

So many things are hard to say 
When I'm sitting here with you so far away 

You're breaking my heart without even trying 
It's not like you held me or kept me from dying 
You're not even close to where love should be sad

DEM SEH MI A MOD NOW, IMAGINE HOW MI HEARTFEEL..MEK MISTART REAL
CAUSE SOME PPL A BIG p**sY LIKE HEATCLIFF BETTER YET GARFIELD, A MY STYLE DEM WAAH FEEL

IM A STRAND OF MY FATHER'S HAIR. YEP!!! MY POP'S MARE, SO I GUESS THATS FAIR
THE GAME IS NOT FOR AMATEUR, SO I HAVE TO TEST U PU$$IES LIKE A PAP SMEAR

MI MOVE MILITANT, YAAH SOME REAL FRAUD TRAMPS, WE A REAL HARD TANKS
MI TIRED A YUH GIRL NOW, SHE ONLY FEEL U ONCE A MONTH LIKE PERIOD CRAMPS

B4 MI WAS SHERRIFF, DEM LET SOME ALL OUT FA.GS LOOSE...WID SOME RAW MOUTH THATS PROOF
PUN NAAH CHANGE, I WILL NEVER GET SOFT LIKE SOME TAWED OUT BAG JUICE

U FEEL SEH MI SWITCH OVER? WRONG!..DEM? AS A LIKKLE THING HAPPEN DEM SNITCH OVER ONE
DONT TEK KINDNESS FOR WEAKNESS, MI STILL VEX...DEM THINK MI CROSS FADE LIKE WHEN U SWITCH OVER SONG

MI GIRLY SWIFTLY...NUH PLASE CALL I....JUST TEXT BACK ME QUICKLY....
BOUT MI A POLICE..NUH TRU MI GET MOD LIKE A XBOX 360

WHY SELL MY SOUL TO SATAN?, THATS THE DEVIL WITHOUT A CLAUSE, THEY TRACE MORE THAN SHERYL WITHOUT A DRAWS
MI TALK FI A PURPOSE, THATS REBLE WITHOUT A CAUSE, DEM WORDS ARE UNHEARD LIKE PLAYING TREBLE WITHOUT A PAUSE

LOOK PON YUH GIRL, SHE'S A SEACOW.. DAMN MAN....PUT HOLE IN U HEAD SO U SKULL LEAK OUT ONE PLAN
SO GIMMI THE SIEKO!!BAM BAM... B4 POLICE COME... HEAR SIRENS AND HORNS LIKE EFFECTS FROM NICO BAM BAM

THEM INTERNET GANGSTERS NEED FI STOP CHAT...GUH FIND A WORK IF IS EVEN MOP SHOP
BOUT DEM A WALK WID CHROME, MUST THE WEB BROWSER PON DEM BLUDc**t LAPTOP

-- Edited by gamepun ( Mod ) on Wednesday 30th of June 2010 09:04:22 PM

PRODIGIUM

YO FI WRITE 16 BARS A DI LEAST.....BUT FI DEM WAR A DI LEAST
CAUSE HOW DEM FI DISS THE STARS A THE EAST
WHEN THEM GYAL SUCK WI c**kY TILL IT LEFT SCARS ON CHEEK

FOR THIS COMBO PPL REALLY AWAITED THIS
CAUSE THIS A SOMETHING FI UNU FASCINATED WITH
SO PUN WI READY FI DI NEW AFFILIATED CHICKS
AND WORST MI EVEN READY FI SOME POOSYOLES LIKE A STIMULATED DI.CK

IF MI KILL THESE FOOLS I WILL NEVER REGRET IT BRO
CAUSE OUR MEAL WE HAFFI DEFEND IT BRO
SO GIVE ME WAY MEK MI DONE DEM LIKE SOME STRETCH CLIT HOES
AND WHEN MI DONE. PASS THE BODIES MEK MI DUMP DEM LIKE SOME REJECTED SPOUSE

SEET DEH...DEM SLOW MAWSA CAUSE DEM NEVER KNOW THAT WE A SOME COLD MASTERS
BUT FROM WEH DAY MI A AVOID THE BULL%&%*, HENCE THATS WHY MI STAY FAR FROM COW PASTURES
BUT UR JOB IS TO PREACH..SO WHY U FU.CK THE COW PASTOR??

MI NAAH BUSS NUH GUN....LOOK HOW 16 KILL DEM DAMN QUICK
BUT THIS TOO COMPLICATED FI DEM UNDERSTAND KING
SO ITS TIME TO PUT THE BOX-IN(BOXING) THE GRAVE LIKE UNDEGROUND MATCHES PROMOTED BY DON KING.

PUN...

THEM A CARRY FEELINGS LIKE SICK PPL IN A COPTOR FOR ALL
POETRY SO POWERFUL, JUST A CHAPTER LURE ALL..INNA MI WAIST MI STRAP BIG LIKE DR CURE ALL

WE A DI STARS A DI EAST WHEN IT COME TO CORN...ANYWEH 3 LEGGO..4 LAND
WHEN WE GUH PORTLAND, SHOT A BEAT LIKE A FRE KICK FROM DIEGO FORLAND

ALL HAVE TO ADJUST MI A GI YUH SOMETHING OUTT THE IRON A MAWNING LIKE FEED PON ALACTA ONE PLUS
SOME A DESE KIDS A JUST PLAY BADMAN LIKE THEY ARE ALL ACTOR ONE PLUS

MI HEART COLD LIKE HOW REAL ICE TAN EVEN IF MI LOSE MI FEET ON A KNEE I STAND
MI A NUH SHADY... NAAH PREE GUY STAN...COPS A LOOK FI DI STAR A DI EAST LIKE 3 WISE MAN

MI JUST SHIZZLE LIKE A ELE OWN FABLE
APPOROACH HATERS AND FULL DEM UP A COPPER LIKE TELEPHONE CABLE

DEM A WAIT FI MI MEK MISTAKE INNA CHATBOX WHAT A OMMISION
THEM WAAH MI HEAD BUSS LIKE A PIPE FROM WATER COMMINSION

HEAD FLY OFFA A HOPE BAY IT A LAND A NEDDA LAND
MI MEDZ HIGH LIKE DI WEED INNA HOLLAND A NETHERLAND

-- Edited by PRODIGIUM on Friday 6th of August 2010 12:06:25 PM
YOU MR. YES YOU, THE HARD WORKER, WHO TRY TO MAKE BREAD FOR HIS JUVENILE
EVEN THROUGH PEER PRESSURE AND DENIAL U STAY SOLID, FOR YOUR SON U CUD WALK THROUGH THE NILE

U GAVE UP EVERY SACRIFICE, ALL UR HOBBIES JUST TO SEE UR HOLDING OWN
PAPA IS A COUNSELOR, A LEADER, A WARRIOR, HE'S MORE THAN A ROLLING STONE

U SURPASS THE LIMITATIONS, U MAY NOT SHOW THE LOVE PHYSICALLY, FINANCIALLY U TRY TO LOCK IT
U WENT THROUGH THE WORST BADTALK,"YOW MY YUTE, U NUH SEE THE GYAL GI YU *lo**CLAAT JACKET

SO I SAY THIS TO YOU, MR MAN, MR RESPONSIBLE WHO NEVER ONE DAY FORGET HIS CHILD
MAYBE UR NOT THERE WITH UR KIDS, BUT U HAVE TO SHOW LOVE WESTERN UNION STYLE

HOW MANY NIGHTS U GO TO BED HUNGRY JUST TO MAKE SURE UR KIDS HAD A PROPER MEAL
U GIVE UP UR WORK LUNCH JUST FOR THEM, CAUSE STARVING IS WRONG, AND THATS HOW PAPA FEELS

FOR THE DAYS WHEN U WERE THOUGHT BY UR FATHER TO BE A MAN, STOP BIENG A BLASTED FOOL
NOW LOOK A YOU, UR CARRYING UR SON ON BICYCLE, LUNCH PAN IN HAND ON HIS WAY TO SCHOOL

FOR THE TIMES WHEN U HAD TO WORK OVERTIME, U NEVER WANTED TO BUT IT WAS THE WORST DAY
U SAVED ALL THOSE BONUSES, JUST TO BUY UR SEED A COMPUTER FOR HS BIRTHDAY

U CUD HAVE RAN AWAY FROM IT ALL IN TIMES OF STRESS AND DECEPTION
OR WORST U CUD HAVE CALLED FOR AN ABORTION OR SOME OTHER MEANS OF CONTRACEPTION

SO IM ASKING U PLS MR BROTHER MAN, READ THIS,COMMENT, AND LOG OFF THE ZONE
CALL UR OLD MAN, SAY HAPPY FATHERS DAY, AND SPEND SOME TIME WITH UR OWN

BLESS GAMEPUN

DI WAR UGLY LIKE BARAKA...GYAL SEH MI REVENGE SWEET, SHE SAY DAM HE HANDSOME
HAR MAN FAVA KABAL WHEN THE LIGHT TURN OFF SO ME TRANSFORM LIKE SHANG TSUNG

MI MEDZ TOO POWERFUL...U GET A ROUNDHOUSE KICK LIKE RAIN TILL THE GAME LAPSIDE
PREE MI BARS HOW DEM DEEP. DEM SEH IT TOUGH LIKE SHEEVA BACKSIDE

ME KEEP AN EYE OUT FI U LIKE KANO..DIS KEYSTYLE WELL URGENT
DRAPE U AT COLLAR POINT AND SCRUB U LIKE A JAX AND MI NAAH TALK DETERGENT

MI A MOVE WELL COLD LIKE SUB ZERO, JUST A GWAAN FREEZE TILL THE SMOKE CLEAR TIL THE ICICLE CHIP
WHILE NYK OUT DEH A GRAB MAN BALLS LIKE JOHNNY CAGE, MI HAVE U GYAL UPSIDE DUNG LIKE SONYA BICYCLE KICK

SHE ALL SWALLOW MI LIEK KITANA..TO EVERY SINGLE DROP EVEN THE LAST ONE..MI NAAH MOUTH HAR OUT
MI DARK LIKE NOOB SAIBOT...MI NUH WAAH FALLA JAVON BE A REAL A.SS.MAN LIKE MOTARO

MI NUH DEH PON DI BAGGA TALKING LIKE SHAO KHAN, NAAH USE NUH HAMMER THROW
MI JUST TELL HAR "COME HERE!!!!" LIKE SCORPION...AFTER MAN A NUH AMATEUR

NUH LUU TALK.NAAH BLOW FLAMES LIKE DRAGON....THAT A SOME REAL LIU KANG
MI DADDY ALWAYS LAY HIM HAT LIKE MR. LAO...AND THAT A YOU KUNG

MI A NUH 5-0 LIKE STRYKER...NAAH CARRY BOMBS AND BATON WHEN A RAID THEN
THIS POEM IS ALL A SUPRISE..I JUST GAVE U QUITE A SHOCK LIKE RAYDEN

-- Edited by gamepun ( Mod ) on Tuesday 22nd of June 2010 06:22:41 PM

THIS TOPIC MIGHT BE CRAZILY INSANE OR INSANE CRAZILY TO SAY THE LEAST
WHY DI ZONE ARTIST CYAAH GET A BUSS, UPLIFT AND RISE LIKE A YEAST

SOME SEH HIM OFF KEY WHIL OTHERS SAY HIM VOICE FLAT LIKE GRAPE SODA
SOME SEH HIM FI STOP D.J...SOME SEH HIM SING...UNU NAAH KETCH DA CODE YAH

HIS NAME IS ON THE MINDS OF MANY...WHILE HE SITS IN THE STUDIO IN LIMBO
MELODIES AND VOICE CAN CREATE A LINGO..WORDS POWERFUL, Y DEM HATE LYNDO

U NUH HAFFI TURN DOWN THE YUTE SO, IS NOT LIKE EMBASSY WID A VISA
DI MAN CUDDA DO SONG WID JESUS UNU CUSS, SEE HIM DO REMIX FI CERTIFIED DIVA

HIM CUDDA DJ LIKE KARTEL, SING LIEK VADO...VENT A FAME LENGTH
BUT I GUESS ITS CRAB INNA BARREL...YEP..DRAW DUNG ENTERTAINMENT

THE WORDS OF THIS PROTEST WILL GO UNHEARD..SO EVEN IF MI GO TELL SED THING
I GUESS ITS FAIR TO SAY LIFE HAS MORE UPS AND DOWNS THAN A HOTEL BEDSPRING

JUST GIVE THE YOUTH A CHANCE..BLACK PPL FI UPLIFT..U KNOW HOW THE THING GUH
IT SHUDNT HARD FI ONE YUTE SUH...I CALL THIS ONE EVERYBODY HATES LYNDO
YO VINYARD TOWN ,MOUNTAIN VIEW, EASTSIDE
AIDONIA OR LORD EVIL DIS
LORD EVIL STUDY ALL EVILNESS
NUH TALK WID MI LIP
MI c**t IT IT START CLIT CLIT CLIT
DI 40 CLIT CLIT 
PUT UP AH HALLOWPOINTS TO DI TIP
DEM AH BAWL OUT
WEN DEM BONE JAW IT AH CHIP
DI 90 AH KICK
DONIA NUH FIGHT WID NO FIST
SOME BWOY WID DEM TONGUE BORE
DEM FACE MI GUN BORE
AH HEADSHOT A ROAD

(CHORUS)
GUNSHOT INNA FACE DEM b****c**t HEAD A SPIN
CYAA CALL MI JERKY NUH BWOY HEAD MI NEVER TRIM
GUNSHOT!DEM SKIN DI BARETTA STING
ALL DEM A TALK (DEM FRAID AH MI)
(DI WHOLE A DEM FRAID A ME)
SHOT INNA FACE DEM HEAD A SPIN

CAUSE AH ONE BWOY BADDER DAN DONIA
AND AH ME AHLONE
STEP PON CRIME MI AHLONE
44 DI BIGGER CHROME
SKULLCAP CRACK IN TIME THAT SLAP INNA BONE
p**sY DEAD AH ROAD AND DEM LEF DEM KID AT HOME
I-BURST 15 OUTTA DI TRI-BURST 16
SUH BRIGHT LIKE HERSE 15
MI NUH TRACE LIKE wEN PATSY CURSE CHRISTIN
MI FLING STEEL INNA BWOY CAR THROUGH WINDSCREEN
SKIN PEEL DI GLOCK CLAP HEADTOP DROP DAT POP THROUGH DI SUNROOF
*lo** AH RUN THICK TILL IT ENOUGH LIKE KUNG SOUP
YOUNG YOUTH MI GUN SHOOT
FACE BUSS LIKE A PLUM FRUIT
SHOT GON INNA YUH HEAD
LACH INNA YUH SKULL ROOT
AUTOMATIC!MI GLOCK AH CLAP IT
WALK A CLAP IT
HALF A SHOTTY
BILL IN HIM WHOLE HEAD AN START AH TRAFFIC
SOME p**sY JUS AH TALK AH CHAT IT
MI BUSS IT MECK SHOT GON INNA HEAD

(CHORUS)
SHOT INNA FACE DEM HEAD A SPIN

SHUBE GUN INNA DEM FACE DEM %&%* UP DEM PISS WRENK
IN AH BWOY HEAD MI CLAP THAT IN FLESH DI HALLOWTIP WENT
DI WAY MAN AH STEP MECK SOILDIER AFFI PITCH TENT
BERE RIFFLE SHOT OUT DI 15 CLIP LENGTH
MI AH BWOY WEH BLEACH WID MI RIFFLE INNA NIGHT COLD
DI DEVIL NUH HAVE MY SOUL
BUT MI HEART ICE COLD
PIPE ROLL AND BUSS DEMM UP WID SOME 45 WHOLE
SHOT RUN THROUGH FACE AND SLAP UP DEM EYE HOLE
LORD EVIL!
SEH YU BAD WEH YU AH RUN FAH?
START RUN THEN DI CLAT BURN DEM
SHOT BURN DEM DROP DUNG DEAD
FLAT DEM SPREAD
PAT DEM FACE
HAVE SOME LEAD
NAH STOP BUSS IT TILL DEM HEADTOP RUN RED
HEADTOP TURN RED
RIFFLE SHOT GON AH BRAIN
SKIN UP SHOOT DEM BROAD DAY LIGHT
WARM UP LAME
DI TALL UP AIM
DEM FEEL IT BAWL A SHAME
"SHOT GON INNA YUH HEAD"

(CHORUS)
SHOT INNA FACE HEAD WOULDA SPIN

EQUINOXX
JOP SQUAD
J.O.P WE SEH ENUH
JAMAICA OUR PLACE
DI WORLD ARE OUR
SIZE TEN SEH NON - SMILE
YO JERRY
YO BLACKBIRD
YO ABLO
YO ISLAN
MI SEH HOW YUH HEAD DEH YAH MAD

YO VINYARD TOWN ,
MOUNTAIN VIEW, 
EASTSIDE
LACH OUT RAPID! RAPID!
OUT DEH

BANG!

LION D-GOOD GANJA HERB(lyrics)

June 18, 2010
Yo star
A weh dem feel like
Weh dem know some bwoy a try
I dont cyan come on yah you know
We a run tings and now dem nuh know
Let mi tell you
so me seh

Well it was just di other day
Police dem pull I yah wid a likkle spliff tail
But mi tell di officer
Rasta him cyan go a jail
Cah ganja we a bun and Selassie we a hail

It's all about di good ganja herb
Cause ganja is so good for my nerves
Its all about di good ganja herb
When mi come back and mi Hard from my hard day of work
Me love fi smoke
Di good ganja herb
Cause ganja is so good for my nerves aright it
Its all about good ganja herb
Sweet sensimilla weh mi truly deserve

aright
I dont know expect
To be just di five by the laws of men
Me smoke di herb
Cah its the whole di sacrament
Fool dem nuh fi badda with no foolish argument
If yuh know di ting you betta gwaan go tell your friends
Cah mi cyaan bun a spliff and just feelin tense
Tired fi run from police and jump over fence
Woulda like fi know a who a talk bout arrest
Woulda like fi know a weh di informa nest

Nah fi touch mi good ganja herb
Is  all about di good ganja herb
When mi come back and mi hard from my hard day of work
Me love fi smoke
Di good ganja herb
cause ganja is so good for my nerves
its all about good ganja herb
sweet sensimilla weh mi truly deserve aright

Verse 3:
Some bwoy a call di doctor mek wuk pon him case
Mi tired di medicine weh coma sickness
It name ganja
And its so good for my nerves
It is a natural ting
Lion a tell unno straight
It is so good waan mek mi relief the stress
When mi come back and mi hard from a hard day of work
It a mek mi write mi song
It a mek mi meditate
No bwoy dem cyan violate

No badda touch mi good ganja herb
Its all about di good ganja herb
When mi come back and mi hard from my hard day of work
Me love fi smoke
Di good ganja herb
Aright it is l about good ganja herb
Sweet sensimilla weh mi truly deserve

repeat verses and chorus

(Razz and Biggy)

Notice I told y'all

It's hot, it's summer (Hey, hey)

It's Bugle, its Chevaughn

Razz and Biggy

Verse One (Bugle):

Mek we sum it up again,

Caz summa deh yah again.

Who nah party,

We nuh waan see some of dem,

Put your hands up,

Put your drinks up

Bugle Chevaughn and

Di girls dem a link up.

Chorus (Chevaughn):

Inna di miggle of di year,

Look wah di girls a wear,

Short shorts, sunglass

It's strictly summer wear.

It's not just another day again,

Of course its a holiday again

A reach some a reach

A nuh near it deh deh near,

Of course its a holiday again.

Verse Two (Bugle):

Inna mi nice white tees,

White air force one,

Mi nice jeans made by True Religion,

Dem sey Clarks a wear

So mi have a couple pair,

A couple Converse, bright colour Nike Air.

Di girls skin clean hear couple acres dem wax,

Di further just lighten dem locks,

What a gwaan Chevaughn,

Di girls intellect

Some of dem mi only see pon Internet.

(Chevaughn)

Heeey,

Bugle I got three hot girls beside me

Any man don't have a girl avoid me.

Girls, to ma left,

Got girls to ma right.

From di beach to di club,

We party all night

Chorus (Chevaughn):

Short shorts, sunglass

A reach some a reach

Verse Three (Bugle):

Everybody clean,

No matta di cost of di clothes,

Perfume and cologne,

Smell gone wid mi nose.

Di grades dem high,

So mi brain get high,

Mi not have time fi sleep,

Not even fi dose.

Di car and di bikes dem link up,

Anywhere we meet is a drink up

Unga have di igloo inna di Alteza,

A Jamaica deh so we party foreva

Chorus (Chevaughn):

Short shorts, sunglass

A reach some a reach

Outro (Bugle):

Caz I'm loving it,

I'm loving it (I'm loving it)

Mi have mi money

So tonight I'm clubbing it

Girl from UK,

From Canada, America, di island

Girls dem a party wid I-man,

Hey mi nuh care fi a RTI or ATI,

Beer matey a look up inna a matey eye.

EVERYBODY HAVE THEM STRUGGLES INNA LIFE..WI HAFFI GU WORK HARD TRU SOME BATTLE
WHILE OTHERS A TOIL HARD FI MEK A NAME, OTHERS WAAH BREAK U SPIRIT LIKE U SMASH RUM BOKKLE

GI DI CYAAT MAN A HELP WHEN HIM PASS TRU, FI PUT UP GOODS PON HIM LOAD SIDE
WE SEE THESE THINGS EVERYDAY, WI INNA DI STREETS LIKE CALBOT A ROAD SIDE

MI NUH WAAH BE A DON FI DI ARMS, AS IF TO SAY WHEN A MY CALL LOCK SOME TRIGGER
SOME YUTES GWAAN LIKE DEM TOO BAD, DEM NEED FI BEAT IT LIKE MICHAEL JACKSON THRILLER

HELP MI TRU THE STRUGGLES FADA GOD, MI JUST WAAH KNOW SEH A ME RIGHT
THE UNEMPLOYMENT LINE LONG LIKE OUTSIDE A QUAD PON A FREE NIGHT

NOT EVERYDAY A BOATMAN GUH SEA HIM BOUND FI GET HIM BEST CATCH
THE ROAD TO SUCESS IS LONG OVERDUE LIKE A WEST INDIES TEST MATCH

NOT EVEN LAW GIVE A DAMN BOUT WE,HOW MUCH TIME U SEE DEM SENT HOME SARGES
MI FRIEND GAVIN SEH DI BIRD HAFFI ROAM FREE LIKE RATES FI CELL PHONE CHARGES

IF MI UNCLE DID JUST PUT DUNG DI DRUGS, AND MEK DI LOADED CLIP TAN
RIGHT NOW HIM WUDDA DEH FARIN, HIM WUDNT GET DIP LIKE TEA BAG LIPTON

WHO HAVE JOBS KNOW SEH IT HARD, ONLY ONES WITH EXTRA LIVES TOOK LEAVE
JOBS HARD FI GET AND RIGHT NOW MI PATIENCE A WEAR TIN LIKE EXERCISE BOOK LEAF

Ohhh oh oh (washroom) heyy ayyyy
Hey

Even though you passed and you gone away
You're still right here with me
Memories of you keep me through the day
Even though mi cyan see you face to face
Time could not erase cause you're still right here with me

It's been such a longtime since you gone
Still mi cyan, forget how we did par
We used to skip school bun grades and play ball
We use to look the girls dem hot pon the mall
You might no deh ya inna flesh but you live on through your kids
What a way you likkle daughta dem get big
Your son is your split in image
You like ??
Through the good that you did woohh

We miss you bad jah know we miss you bad
But we have to find the strenght in the good times we had
Forever more we have must to flag
Your memory nah go feel the way like no ??
Like a thief in the night so dem come a tek yuh life
A nuff time mi cry cause you go before you time
Your picture neva lef mi bedside
We know we a go link up again
When mi reach di other side now

Verse 3:
Through the life that you life you still here
And through the deed that you did you still here
And through the things we go through and the memories we share
A so mi know you still here
And through the children I know you still here
And through your wisdom I know you still here
No matta what you will always be there
Right throughout the years

Yeahh woooaahhh
In life there so many obstacles(ayyy)
Mi just put first
And see what happen
Ay ay ay ay oh oh oh
Ravers ding dong marshall(ah ahhh) (wayne marshall)heyyy

I'm so super fly(yeahh)
Aiming to the sky(to the sky to the sky)
You cant stop my shine
Cause I dont made up my mind
you may not believe
in my hopes and dreams
Life is all I need
And I know I will achieve

Marshall let me tell you
I'm so fly
With extention wings
From swimming in the ghetto to ????? and the hills
??
Life inna di haters cause your words cyan kill
Anyway
Only to the father gotta pray
Thank him everyday to let mi see see see another day-ay-ay

I'm so super fly
Aiming to the sky
You cant stop my shine
You may not believe
In my hopes and dreams
Life is all I need

We on the Billboard now
And I was unpredictable
That some a life is ?? that's why
That Anything is possible
Sometimes I'm like di incredible,Hulk
Because I get stronger when in trouble
Some people see me
But they dont really know what is to be me
I feel inna ghetto reputation  is neva easy
Just believe me
It is very really difficult to be me
So when you see mi rising to the top

I'm so super fly
Aiming to the sky
You cant stop my shine
You may not believe
In my hopes and dreams
Life is all I need

Verse 3:
I know wah I'm waan in life
I know what I really wanna do in my life yeah
Cause it's my life
So anybody wanna stop my life
Or even waan stop my shine
I'm going for mine
I dont care if I'm deaf or I'm blind
I'm still stay on the grind
Livin up ??
I'm so in love with this punchline
So please play one more time

I'm so super fly
Aiming to the sky
You cant stop my shine
You may not believe
In my hopes and dreams
Life is all I need

Verse 4:(Wayne Marshall)
Superfly
Ding we superfly
Nado we superfly
You know the limit is the sky
Hard work that cyan deny
I'm going for my shine
This is my time
Yes a seh we superfly
You fi know seh we a superfly

I'm so super fly
Aiming to the sky
You cant stop my shine
You may not believe
In my hopes and dreams
Life is all I need
Intro: (Wasp)

A Poor people thing a poor people thing yo

Ghetto people thing a ghetto people thing yow

To all the youths dem wey a do dem hustling

And want fi mek it,

Inna yard and foreign sing

Chorus: (Raine Seville)

Nutt'n naw gwaan a the word out ina the street,

We have no food,

To eat we are stressed out and tired of begging, nooo

We have no where to go but the bigger heads they don't know

We are stressed out and tired of begging

Verse One: (Wasp)

Yo Slave master never knew in a million year

Say the ghetto youths woulda turn millionaire

Say dem lock off the light and the pipe down here

Ghetto youths hold up your head and don't have no fear.

Look pon mi face and tell mi how mi face look

A bet yuh never see tha face ya pon Facebook

Because I am not intimate with the Internet

Work and sweat still can't collect cause

We have no food,

Verse Two: (Wasp)

Life ina the ghetto mi a go tell yuh it hard

It nuh easy when time yuh see yuh kids them a starve

Now the landlord a say mi fi come outa the yard

And mi naw tell nuh lie you know mi shame like dawg

But mi know say one day mi career ago shine

Mi know say up the ladder ghetto youths goin climb

But in reality mi still don't have a dime

Yuh see the signs of the time and it say

We have no food,

Outro: (Wasp)

Poor people thing a poor people thing yo

To all the youths dem wey a do dem hustling and want fi mek it.

Ina yard and foreign sign

Poor people thing a poor people thing yo

To all the youths dem wey a do dem hustling and want fi mek it.

Ina yard and foreign

We have no food,

BRAMMA-DEFEND MI OWN(lyrics)

June 17, 2010

The Lord is my light and my salvation, yea

Yea yea yea yea yea

Inna life yah we neva scared yet

God a weh we trust

Tell dem sey we neva fear death

Cause me spend mi owna money

Wuk mi owna pay check

So none of dem cyaan mek a step

Caw ...

Mi can defend mi own,

Defend mi own, defend mi own,

Mi nuh fear none of dem a

God a protect mi though.

Defend mi own, defend mi own

So all dem a talk, dem cyann come around.

Caw mi defend mi own, defend mi own,

Nobody can't call and threaten we pon we phone

Defend mi own, defend mi own.

So mek dis one word be known.

Verse One:

Yeaa

... gal frock tail dem a lap,

Sey dem a fren but mi see sey dem a hack

Mi fly out pon tour

And mi sey when mi come back,

Mi cyaan believe di tings

Wha mi hear sey dem a chat yeah

Dem fi know mi heading to di top

To rise against di ship

Dat means yuh begging to be flop.

Dem sey dem lock di ends

True dem run a 30 pack

Wonda if dem know

So we nuh fear duppy bat.

God a weh we trust

Wuk mi owna pay check

Caw ...

Mi can defend mi own,

God a protect mi though.

Verse Two:

If God was like man,

Yuh woulda drop down desso

A come a tell me how

Yuh mek yuh magnum echo.

A we a hold di peace

And mek yuh have fun deh sso,

So bwoy watch di words,

Weh yuh tongue leggo.

Yute, nuh mek dem stress yuh, no

Nuh mek dem press yuh.

Devil can't stop yuh

When a God done bless yuh,

Just defend yuh own,

Nuh mek trap come ketch yuh.

Wrap dis inna envelope,

Tell dem sey mi sey so.

God a weh we trust

Wuk mi owna pay check

Caw ...

Mi can defend mi own,

God a protect mi though.

Verse Three:

Alrite den,

Dem a Judas,

Dem a heathen.

Dem a watch mi,

Mi nuh pree dem,

Dem a hype up,

We nuh see dem.

Cyan believe nobody ah no ??

Dem a fight we,

Wha di reason,

Dem a guard up,

Ring a squeeze dem,

Dem a nuh gangsta

A nuh G dem,

Ship we a sail,

Gwaan go ask Stephen.

God a weh we trust

Wuk mi owna pay check

Caw ...

Mi can defend mi own,

God a protect mi though.

KRYSIS
WORLD CUPP IS HERE....PIRU START STREAM IT
WORLD CUPP FEVER EVERY WHERE...ZONE PPL a FEEL IT

EVERY BODY START REPRESENT..DEM RUN GONE FI FLAG
CHams where u goin wid dat GAY FLAG??? LUU

World Cupp Is Here..every Body Draw a Chair
Argentina a Win this!! I Promise U I Swear

Dont believe me ask Kelia.Ray King, Ask NIco t
Argentina gonna win world cup..watch and U will see

Hear it on da radio..see on da tv..read it In Your Gleaner
There can Only Be One world cupp 2010 winnerz and that is Argentina!!

Every man Start Cuss now...dEM Seh Shut Ur R@SS UP KRYSIS
Ruption seh world cupp 2010 Spain Definetly have this

KOnvict start Dead Wid Laugh Lady J start Giggle
Then Mi see a Yute Type..Ruption Go F.UK Ur Hand Middle

GAme-pun seh Germany Have this world Cupp..but Him Must Mad
Konvict and LJ seh world cup 2010 belongs to England

I say LJ & KOnvict U must be crazy..U must be Looney
dem seh wi have di best LAMPARD GERRARD And wayne Rooney

So place ur bets...All who seh dem want Bet Me
Cause Argetnina a Win!! 50 goals By Lionel Messi!!

A man TYPE OUT...BRAZIL FI MONEY...BRAZIL ALREADY HAVE IT
Dj NAz seh..How u a Place Bet? and U Know U Bruk Pocket

GAMEPUN:

WHO THIS YUTE FI SAY MI MAD, A NUH HIM A DI SAME ONE WAR GAINST TINA
MI A CARRY A SIDE WID DISCIPLINE, MI WUDDA NEVER BRING ARGENTINA

NYK CHANGE HIM COLOURS MORE THAN A CHAMELEON, HIM A BAN WAGON AND FAKE IT
NICO SEH STRAIGHT BLUE AND WHITE, LETS FACE IT, WHO WAAH SEE MARADONNA NAKED!!

SHEV SEH A ROONEY AND CRISTIAN A FI HAR MAN DEM, LONG TIME MI PRAY SHE A TRICK
JAVON PUT UP JAMAICA FLAG, MI NEVER KNOW SEH DI TAXI MAN DEM SO PATRIOTIC

TOPSHOTTA AND RAWKET SEH WHY MI A CARRY DEUTCHLAND...LIKE MI HOLD A CRIME
MADEST PUT UP IRISH FLAG FI ITALIAN, U NUH SEE SEH SHE COLOUR BLIND

DAGGA SEH HIM A BRAZILIAN MAFO SWITCH TO GERMANY I WAS SOO UNAWARE
KELIA SEH ONLY TIME SHE CARRY FRENCHIE IS UNLESS SHE HAVE ON THE UNDERWEAR

NAJAH FLAG STIFF LIKE LUMBER, ALL DA OTHER YUTE, HIM A BEST CLOWN
MEK DEM GWAAN TALK, GERMANY FOREVER, DEM SOON SWITCH PON DI NEXT ROUND

LADEN-HOLD THE FAITH(lyrics)

September 4, 2009
Started By cescojam2 Comments
[intro]
GENUIS
wats goin ooooon
yuh kno its laaaaden
ayyeee woooyee woooyeee
woooyeeee wooooyyyee
wooyyyye ahhhhhh woooyyye

[CHORUS]
ah long time mi a
gwaan hol di faith
right now a my time yuh kno dem cyah hol di gate noo (hold di gate)
suh mi a gwan celibrate
to how mi food big right now me cyah hol di plate now
suh mi a gwan hol di faith right now a my time yuh kno dem cyah hol di gate ( hol di gate now)
suh ghetto youths if yu wah elevate
yu better do someting in life
low di guns and di knives

[verse 1]
suh mi give tanks fi everyting mi earn inna life
cauz mi member wen mi use to pick out worm inna rice
now mi cyan guh paris an ah virginia twice
me is a youte mi kno mi bless becauz mi serve inna christ
nuff nuh really love fi see when ghetto youtes ah rise
fi mi buy di house and put infront ov momma eyes
tell her nuh fi cry n wipe di tear drops from her eyes
mi fadda him nah dey yah but mi still ah hol a vybz
momma she guh tru di pain wid nine of us(nine of us)
and none of we poopa not even drive a bus(drive a bus)
geniuus mi nah go lie mi sey di life a rough(life a rough)
but almighty god him ah provide for us
altho the road is rocky
dem wont stop we
som wudda love fi see we roamin unhappy
cyah tek we fi fool cauz dem kno we nuh claffy
fi mek it inna life u will haffi.....

[CHORUS]
ah long time mi a
gwaan  hol di faith
suh mi a gwan celibrate
suh mi a gwan hol di faith right now a my time yuh kno dem cyah hol di gate ( hol di gate now)

verse 2
I've been tru alot, got alot to learn
weh nuff carry gruge jus for wat yu earn
in this business u got to firm
get up and big fi di cd's dat yu burn
nuff fi stab yu inna yuh back if yuh back weh turn
get through dem share aready wah stop yuh turn
dem wudda throw u inna di fire and watch yu burn
dem cyah move atall mi ah stop yu firm
cuz dem never rate we . wen nuttin ah gwan for we
but now dem see we shinin dem wah talk to we
di whole a dem ah hypocrites and parasites
dem haffi rate we now ' cuaz dem nuh have a choice
well dis is a new year
and we affi draw a new gear
di ting explode jus like a nuclear
sniperking yu nuh fi worry
scottman yuh nuh seh yu swear

[CHORUS]
ah long time mi a
gwaan  hol di faith
suh mi a gwan celibrate

[bridge)
woooye wooyyyye woooyeee
nuuhhhhhh ahhhhhh woyyyye
a long time mi a , gwaan hol di faith(my time yuh kno dem cyah hol d gate)(hol di gate now)
gwan hol di faith

[CHORUS]
ah long time mi a
gwaan hol di faith
suh mi a gwan celebrate

Forever and on

June 14, 2010
Started By Indian_princess0 Comments

the pain tore me apart
untill you came and fixed my broken heart
i guess everyone needs a way out
& you say theres no escape but
take my hand so we can fly away
together for ever and ever again
this is one hell of a ride

so lets do this together
we'll get through together
forever and on
brace yourself now
just hold on tight now
tighter then ever 
forever and on

and just thinking about
seeing your face or hearing your voice,
takes the tears away
& they say
your the best thing thats ever 
happened to me
we're simply meant to be
now this is one hell of a miracle

so lets do this together
we'll get through together
forever and on
brace yourself now
just hold on tight now
tighter then ever 
forever and on
can u feel that?
we're really doing it
for the first time in our lives,
we seem to be flying

-- Edited by Indian_princess on Monday 14th of June 2010 04:28:37 PM

Be Mine

June 14, 2010
Started By Indian_princess0 Comments

I'm delicately handing my heart to you,
In your caressing hands to forever keep.
I'm giving you the chance of destroying me,
And I know I'm in your love too deep.

I'm giving my entire self to you,
All of my mind, body, and soul.
Handing over to you my everything,
In hopes, you'll be the one to keep me whole.

I'm depending on your gentle and sweet love,
To get me through the tragic world each day.
I'm praying to God you'll always be here by my side,
And that's where you'll always be to stay.

Putting you over everyone else including myself,
You automatically go to the front of my line.
Which is why I'm delicately handing you my heart,
In hopes, you'll always and eternally, completely be mine.

FIBI

Her dance is a quick flutter,
She is so quick and so steep.
Her memories will be forever,
They are hers for keeps.
To exit from them will not be,
To jump from a cliff,
She will never be set free.
She will withstand at her own hands,
She evolved and rooted in this darkened land.
Memories shuffle and stab into her vision,
Hate, love, and trust grope at her...
There is always this constant collision.
They dash into one another so perfect in deed,
She has forgotten by now,
As time marches yet she will never be freed.

GAMEPUN

SHE WILL NEVER BE FREE, SHE FLIPS ON CHANGE
BONDAGE IS ALL SHE KNOWS, WHIPS AND CHAINS

SHE STAYS MYSTICAL AND POWERFUL LIKE WIZARDS
MIND NEEDS TO LET GO, ELSE SHE FALL HARD LIKE BLIZZARDS

SHE NEEDS TO FLY LIKE A BIRD FAR FROM CONTENTION
ALL BOTTLED IN, SHE NEEDS TO LIGHTEN UP LIKE MJ COMPLEXION

SIN IS A PART OF HER, LIKE SHE GOT THE APPLE FROM EDEN EATEN
HERE COMES HE THEN WHO GIVES A BEATEN TO SHE THEN HEATHEN

SOMETHING IS MISSING, I CAN NEVER SAY THAT SHE DUMB
ITS LIFE, EVEN WHEN WE DONE, WHERE'S THE FREEDOM??

SO EVEN WHEN WE PASS LIFE'S LAWS, ITS THE SAME VOTE
ITS NO MATTER OF WHERE IS SHE, POINT IS WE IN THE SAME BOAT

-- Edited by gamepun on Tuesday 1st of June 2010 02:43:51 PM
For My Friendz*~*Sweet Applezz*~*

across the miles

you touched my life,

opened my eyes, and

filled my empty heart-

strangers, yet friends,

our spirits reach out,

always touching, never apart- -

you in the east,

me in the west,

never together,

never apart- -

muu2muutdw
FIBI
Think , think , think,

No not with your mind, think with your heart.

Open your eyes,

Out of all the emotions, love seems to get left behind,

Behind the tears of your eyes,

Behind the pain lives all the lies,

Everybody wonders and nobody tries,

Everybody wants but never compromise,

If you say you don't care, then neither do I,

Your lips are moving but I follow your eyes,

Your eyes want to tell what your heart wont show,

And that is how I know you don't want to let go

I didn't give up, I had to let go

A little bit, I'm tired of trying

Placing you somewhere that you wouldn't fit,

I am in love with you but I'm sick of it,

And when your alone you just might admit,

You also want that feeling but nobody knows,

You keep pushing me away but you don' really want me to go,

If you don't want me to leave that is all you have to say,

And until you let me know I cant really stay,

I'm tired of trying but I'm not ready to give up,

If you only knew the things I do for crazy love.

You would then admit.

PUN

BELIEVE ME HUN, I CANT HIDE EMOTIONS ANY LONGER
I TREAT U LIKE TRASH, BUT IT TEARS ME UP, NEVER STRONGER

JUST YOU BIENG BESIDE ME GIVES ME CONFIDENCE, PARTLY FACTS
I SHUD NEVER PICK U UP FOR LUST AND PUT U DOWN LIKE USLESS ARTIFACTS

MY PRIDE WONT LET ME TELL U TO COME BACK, MY PRIDE? IS IT WORTHY
LISTEN HOW I SOUND....MY EGO IS TALL LIKE THE STATUE OF LIBERTY

IF U CUD ONLY SWIM THREW MY TEARS OF SORROWS AND RESURFACE IN MY HEART
UR LOVE SHOULD JUST BE ON VACATION..I DONT WANT IT BE PERMANENTLY APART

PHYSICALLY IM DRAINED..MENTALLY ITS LIKE A MARATHON, IM IN FATIGUE
I GOT MORE THAN I WANTED...I GUESS ITS FAIR TO SAY U WERE OUT OF MY LEAGUE

THATS IT!!! I WONT HOLD BACK MY GUILT NO LONGER, NO MORE PRETENDER
THIS IS MY 6TH LETTER I WROTE YOU, AND THEY CAME BACK "RETURN TO SENDER"

I DONT EVEN KNOW WHAT TO THINK, IM A MASTER AT POETRY BUT THE RITE WORDS I CANT FIND
NOTHING CAN HEAL THESE WOUNDS...ONLY GOD NOT EVEN TIME, HUGS AND KISSES IS MY LAST LINE

-- Edited by gamepun on Tuesday 8th of June 2010 09:40:38 AM
AFRAID

(dedicated to a friend)

FIBI

I am not afraid to speak, I am not afraid to say no, I am not afraid to cry, but I am too scared to let go,

I am not afraid to smile, I am not afraid to laugh, I am not afraid to move on, but I fear the last chance,

I am not afraid of you, and I am not afraid of me, I am not afraid of us, I am scared of what we might be,

I am afraid of hurt, I am afraid of love, I am not afraid of pain, but I am scared of all of the above,

I am not afraid to be different, I am not afraid to be weird, I am not afraid of individuality, but I am afraid to be scared.

I am not afraid of change, I am not afraid to try, I am not afraid to learn, but I am scared of all the lies,

I am not afraid to forgive, I am not even afraid to forget, I am not afraid to walk away, but I am terrified of regret,

I am not afraid to listen, I am not afraid of truth, I am not afraid to fall in love, but I am scared of what love can do,

I am a girl,and I am not scared to say,the next time I give my heart away, I promise I wont be afraid.

PUN

IM NOT AFRAID TO SHOW EMOTIONS, NOT AFRAID TO STAND UP TO MALE OR FEMININE
NOT AFRAID TO WRITE WHAT EVER COMES TO MIND..EVEN IF I USE THE SONG TITLE FROM EMINEM

NOT AFRAID OF DYING, EVEN THO IM WORRIED THAT MAYBE THE AFTER LIFE IS RUFFER
NOT AFRAID OF LEAVING, IM AFRAID THAT LOVED ONES I LEAVE BEHIND MAY SUFFER

NOT AFRAID TO WRITE MY LIFE STORY GO IN THE BOOTH AND DROP IT IN SIXTEEN
AFRAID THAT MY BEST FRIEND WILL HURT ME, NOT AFRAID TO BLEND IN WITH PPL AND MIXED EEN

NOT AFRAID TO COLLAB WITH FIBI...WE CONNECT LIKE 3G..WE NOT AFRAID TO DO POEMS FOR FREEBEE
NOT AFRAID TO BE INCARCERATED FOR MY SINS...IM AFRAID OF BIENG FRAMED..SO PLEASE FREE ME

NOT AFRAID TO STEP UP TO PROMOTE..AFRAID TO GET DEMOTE..NOT AFRAID TO LIVE WHAT MI WROTE
NOT AFRAID TO VOTE...AFRAID OF MY GOVERNMENT TREAT ME LIKE A REMOTE..NOT AFRAID TO END TIS NOTE

-- Edited by gamepun on Wednesday 9th of June 2010 09:23:52 PM

FIBI

To every girl  who fights for love and you lost the round before it begun,

To every girl  who searched up and down, yet answers still came unfound ,

To every girl  who ever thought suicide would ease the pain you feel inside ,

To every girl  who ever trusted a guy , who shattered your heart with lie after lie ,

To every girl  who now thinks they're all the same , its not your fault, its him who you should blame ,

To every girl  who couldnt see, you ran yourself in circles when its you they  should be chasing

You were chasing him, while he was chasing her , and the further he runs the more spacing occurs ,

To every girl  who now wonders "what is wrong with me?!" , beauty on the outside must go beyond skin deep for him to keep.

To every girl  who ever said "I love you" , you now wonder if his response was ever true,

To every girl  who now thinks of regret , the Bible says "forgive & forget" ,

So to every girl  with tears in your eyes , stop being angry , just wipe them dry ,

And if you ever feel the need to need to cry , just do yourself  a favor and look to the sky ,

To every girl  whose wondering why , just know God says "He loves you" , and He never lies .

PUN

TO EVERY GIRL WHO HAD TO GIVE THEIR FLESH UP FOR EXCHANGE
TO EVERY GIRL WHO HAD TO DANCE IN CLUBS TO GET A NEXT CHANGE

TO EVERY GIRL WHO GOT TOUCH BY THAT SPECIAL DAD OR UNCLE
THIS GOES FOR U WHO HAD TO CRY TEARS, KEEP IT REAL AND HUMBLE

YOU BABY, YES YOU, I SAY THIS GOES OUT TO U WHO GOT RAPED AS A YOUNG ONE
TO THE GIRL WHO HAD TO STOLE FROM DAD TO GIVE HER BF U KNOW U DONE WRONG

WE STILL LOVE U, I GUESS ITS THE PRICE U PAY FOR BIENG LOYAL
TO EVERY GIRL WHO FELT UGLY INSIDE WHEN THE MIRROR SAYS UR ROYAL

TO EVERY GIRL WHO GOT EXPOSED TO HARD LIFE, WHO BROUGHT FERTILITY
TO EVERY GIRL WHO HAD TO BE FORCED TO LUST AND LOSE VIRGINITY

I SAY THIS TO U MY DEAR, WE ALL MAKE MISTAKES WE ALL GOTTA LIFE
WIPE THOSE TEARS GOD WATCHES OVER U LIKE A NASA SATELITE

TO THE GIRL WHO HELP ME WROTE THIS POEM, UR TALENT IS A VIRTUE
THE LORD IS IN YOUR HEART AND HE WUD NEVER LET NO ONE HURT U

TO EVERY GIRL WHO READ WHAT I EVER WROTE AND I REMEMBER WHAT I QUOTE
I GUESS MY BLESSINGS IS TOO HEAVY GIRL..TO EVERY GIRL I LAY MY COAT

-- Edited by gamepun on Wednesday 9th of June 2010 08:24:10 PM

WAH MI A GUH TALK BOUT?? MEK MI THINK ONE SEC...B4 MI START FI SINK ONE TEK
NAAH SELL MI SOUL, NUH PUT NUH INK ON CHECK, IM LIKE QUICKSAND WHEN U SINK ON STEP

NUH EVIL TO MI THING DEM CYAAH DEMONIZE..GOD ALONE MI DEEM ON EYES
LIFE SOON BETTER CHECK OUT DI MAN HIGHS. U CYAAH GET MI STARE INNA DEMON EYES

MI WAAH CREATE MORE IMPACTS PUT MORE POEM WITHIN TRACKS, SO WHEN THE THING DROPS
MI FEEL COOL LIKE MI WEAR THIN SOCKS WHEN THE TIMS SLACKS OR BAREFOOT INNA TWIN SHOXX

ALL DI BOY CADRINGTON, PICK UP MORE SHELLS THAN EGGS INNA HATCHING PAN
c**t DI MACK INGRAM, HEAD SPIN LIKE BLADE PON A STANDING FAN, HOLE BIG LIKE WASHINGTON

ALL DI DAMN GUY CLAUDE, SNIPER PICK HIM UP AKA THE "ONE EYE DAWG"
ACCURACY PICK OFF A MILE ON CARD AND NOW U NECK STRING BUSS OF LIKE NYLON CORD

BEFORE MI DECIDE FI EMPTYY THREE...BULLETS FULLY LOADED LIKE IPOD WID MP3
MI WAAH SEE DI GREEN LIKE WHEN DEM PREE TREE..U LIFE A GI WEH LIKE SHIRT WHEN TEN-TEE FREE

NAAH LAUGH WID MI ENEMY..ME FRAID GIMMICKS..THATS WHY WE SAY LYRICS
MI WAAH CLOCK G'S LIKE EBAY DIGITS..DID HE SAY PHYSICS...I AMEK U LIFE CUT SHORT LIKE PRE PAID MINUTES

CAN U IMAGINE ME TURN HEEL AND SIN JIM?...BETTER MI BURN WHEEL AND THEN SING
MI MIND NUH SOBER, REAL AND SLING GIN...SO DRUNK MI BRAINS TUNE UP LIKE LEYLAND ENGINE

U SOUL RISE LIKE THE DEAD ABOVE..YUH CYAAH BULLY ME LIKE WHEN U FED A GRUB
INTRI SEH THE LYRICS REMIND ME OF WHATS BETWEEN HAR LEGZ, TITE LIKE A LEATHER GLOVE

MI REALLY SORRY B. MI JUST A SIMPLE WAITER MI A NUH MISER OR A MONEY HATER
LOOK LIKE WE HAFFI GUH WALK AFTER WE WATCH AVATAR A THEATRE

RITE NOW TO HOW LIFE HARD MI A LOOK A BANANA BOAT AND PREE MIGRATION
DI MOVIE COST $1400, POPCORN AND DRINK 2000, MI POCKET DEH PON DEHYDRATION

JESUS REBUKE ME FROM THIS WICKED GYAL MEK MI FIND A CRUSADE AND PRAY TENT
MI BUY HAR A THOUSAND DOLLAR FLLEX CARD AND IT DONE LIKE SALINE DRIP FI PATIENT

MI A CAREFUL A DEM PROMISES NOW...NUH MORE VALENTINES...NAAH GO NO TRAP
INSTEAD OF PAYING FI YUH HAIR AND STUFF, MI SHUDDA BUY FRONT A GO GO SHOP

FULL A SWAGGA...TO HOW YAH BLING ...TRUST ME. MI NEED BOUT TEN VISOR
WHEN CHRISTMAS COME...U NEED A DELIVERY TRUCK FI COLECT DEM PRIZE YAH

DEM GYAL A SUM REAL OLD VAGABONS..HOLD YUH POCET HOSTAGE LIKE HERO TALIBANS
U MONEY BURN LIKE NERO HOLOGRAMS..DEM STRICT LIKE MADEST THE MOD.ZERO TOLERANCE

DEM LIKE ALL SUPRISE AND THRILL...IF THEM NEED FI GUH ROB DEM HUNT DUNG GUYS AND KILL
DEM NEED FI TAW OUT LIKE FROZEN FRIES AND CHILL...AS U MENTION FOOD DEM SEH ISLAND GRILL

KONVICT--NOT EVEN A PATTY DAWDIE OR EVEN FI GUH COOK SOME FOOD

CYAAH TALK TO THEM BOUT U HOPES AND DREAM...DEM KILL SOME WID EASE
AMOUNT A TME MI GET PILLS FROM DENISE...GREED INNA HAR GENES LIKE WILSONS DISEASE

DEM LOVE FI USE MAN, DI AMOUNT A TIME DEM CALL HYPER TRASH
MI TIRED FI TALK BOUT THEM, DEM IRITATING LIKE DIAPER RASH

-- Edited by gamepun on Wednesday 9th of June 2010 03:52:35 PM
«First  <  115 16 17 18 1946  >  Last»  | Page of 46  sorted by