Forum: Random Blogs, Poetry and Song Lyrics

Zone Blogs | Chat Yuh Biz | Poetry | Song Lyrics

297726.jpg
So here's another blog I put together with facts from different sources also the help of Marriage counselor M. Gary Neuman.It was good asking him questions .Great person anyways lets get back to my blog.
What makes men cheat? Well digging through past research on male infidelity I found that most answers came from the girlfriends point of view. Wouldn't it make more sense to ask the guys? .

48% of men rated emotional4m2hyxx_th.gif dissatisfaction as the primary reason they cheated.

So much for the myth that for men, cheating is all about sex: Only 8 percent of men said that sexual dissatisfaction was the main factor in their infidelity. "Our culture tells us that all men need to be happy is sex, But men are emotionally driven beings too. They want their wives and girlfriends to show them that they're appreciated, and they want women to understand how hard they're trying to get things right." The problem is that men are less likely than women to express these feelings, so you won't always know when your guy is in need of a little affirmation. "Most men consider it unmanly to ask for a pat on the back, which is why their emotional needs are often overlooked," . "But you can create a marital culture of appreciation and thoughtfulness and once you set the tone, he's likely to match it.

66% of cheating men report feeling guiltGuilt.gif during the affair.

The implications are a little scary: It isn't just uncaring jerks who cheat!! In fact, 68% of cheaters never dreamed they'd be unfaithful, and almost all of them wished they hadn't done it,. Clearly, guilt isn't enough to stop a man from cheating. "Men are good at compartmentalizing feelings. They can hold on to their emotions and deal with them later. So even if your husband ior boyfriend swears he would never cheat, don't assume it can't happen!!!!(LADIES DONT SWEAR FOR HIM). It's important for both of you to take steps toward creating the marriage or relationship you want.

77% of cheating men have a good friend who cheated.

Hanging around friends who stray makes cheating seem normal and legitimizes it as a possibility. The message he's subconsciously telling himself: My friend is a good guy who happens to be cheating on his girlfriend. I guess even the best of us do it. You can't simply ban your husband or boyfriend from hanging out with Mr. Wandering Eyes, but you can request that they spend their time together in an environment that offers less temptation, like at a sporting event or a restaurant for lunch rather than at a bar or club.(THAT WORKS FOR ONLY WHITE MEN STILL LOL BUT I STILL SUGGEST IT because some black men will consider it) Another strategy: Build your social circle around happily married couples or commited partners that share your values it'll create an environment that supports marriage and commitment for relationships.

intro

Nah stop hunt di paper dis year, mi a go fi my food, hustla. Mi wish mi have a money tree a grow inna mi yaad, hustla, hot head.

Im all about my money, link di gangsta pon di side a di gully, me say pon di edge and gal a fight ova mi buddy, stay on the grind nuh sidung like a crash dummy. Hot head, hot head

chorus

mi want a brinks full a money right now fi sought out mi business a morning, mi affi mek the money someway somehow, mi nuh like fi see mi pickney dem yawning no.

verse 1

To --- mi wan own tiger mart a mega mart liza price mart, mi wan couple franchise a island grill, margarita ville all di jungle a negril til, mi money bag nuf so mi go buy out asylum and quad, rename the street from nuts ford call it busy boulevard, help poor people and devout mi levity to God. Now picture me owning the American embassy, youths get visa fi fly out go place dem never see, build a couple high school, prep school, primary. Free up education nuh mek di youths mind bury, tired fi see di *lo** run like cranberry, traffic inna cementry and dead body cant bury youths fi rich and dem alone mi use fi chase mi hennessy, couple offshore account away from di enemy

Chorus

Verse 2

Well if a me a run diss, mi free holington, cash pluss, me mek sure she every --- road inna jamacia done fix, nuh politics chu a man have power, man a tomp fist, mi wouldnt run di higgler off a di side walk, all who a sell draze better dan skilawk, mi couldnt inna me right mind see people a enjoy demself, run in and a tell sound fi sign off, nuh careless shot couldnt buss plus mi wouldnt charge sumuch fi di fare pan di bus, cut down di tax price, gas price, caw mi nuh know why the --- it cant stop rise, yea, taxi man and vendors wid a stall, mi would a neva mek dem likkle food stall, inna school new computers install, give thanks for your blessing no matter how it small. Hot head, boy when embassy tun we dung, dem nuh have Nuh conscience fi refund we fund, talk di truth, dont it better man hustle likkle weed and grabba dan pick up di gun, yea.

chorus  

Outro

Im all about my cheese, yes Ive got empty mouths to feed, yes Ive got baby mommas still a breed, yes Ive got a lot of people in need, yes Ive got hot head a warn mi fi leave, oh yes Ive got gal a swarm mi fi seed, yes Ive got a lot of money in need. Believe me, hot head, hot head

FROM THE FIRST TIME I LAY EYES ON MY MONITOR AND ADDED U TO MY FRIEND LIST IN FACT
I KNEW THAT SOMEDAY I WUD BE YOUR CONTACTS...I JUST CANT WAIT TO FULL YOUR INBOX

LET ME COMPOSE THE RITE WORDS TO WRITE ON UR WALL..IM ALWAYS IN THE RITE MODE
LETS KEEP THINGS A SECRET IN PRIVATE MESSAGE..I PLACE MY HEART AND SOUL ON UR WHITEBOARD

JUST DISABLE YOUR FIREWALL AND LET ME INTO UR DSL MODEM, BABY IM ALL AND ABLE
I FEEL UR PRESENCE LIKE WIFI SIGNAL...I JUST WANTED TO CONNECTED LET ME PUSH IN MY LAN CABLE

RUN WEH ARCH AND FLAMES WID THEM TEENY 4MB....I HAVE 10 MEGS OF UNLIMITED SERVICE TO UR CERVIX
I WONT GO DOWN LIKE INTERNET...IM ALWAYS UP LIKE GOOGLE SERVER..U CAN CALL ME MISTER FIX

WE ARE ONLINE LOVERS FOREVER..I WONT LOSE MY STATUS LIKE BLACKBEATZ WHO GOT DEMOTE
OUR MSN LOVE LIFE IS ALL COLOURFUL LIKE MEDIAZONE WID A HUNDRED EMOTE

COMPARE THIS TO LIFE...WELL HERE I SEEN LESS HELL...U WILL ALWAYS BE HERE FOR  ME AS LONG AS I PAY MY DSL
AS LONG AS MY MEMORY IS RUNNING PROPER..I CAN SAFELY SAY IVE SEEN BEST WELL

I SEND NUDGES TO UR WINDOW AS IS IT GIVES U CHILLS TO YOUR BROWSER RITE THERE
U SEND BACK WINKS...ADMIN SAYS MY TIME IS UP...SO SIGN UP TO MY HEART..WITHOUT FEAR

*wHisper in ur ear*

whats the use of searching all my life for love when she' rite here in my arms.......
.whats the use of hugging pillows at nites..when ur caring words keep me warm.......................

whats the use of having you here and not letting u know how i feel.................
im not throwing random love lines but keep it real

whats the use of having me here if i cant save u from ur fears............
whats the use of u crying if im not here to wipe ur tears

whats the use of asking for someone else when god sent and angel from above........
whats the use of searching for the rite person when i have u as my true love

I USE TO THINK WE CUD BE FRIENDS...BUT ITS CLEAR WE SHUD BE LOVERS
ITS CLEAR MY HEAD REST ON UR LOVE LIKE PILLOW...BUT I NEED TO BE UR COVERS

EVEN THO I DONT WANT TO BE ALL OVER U...AND GIVE U UR OWN SPACE
I ALWAYS WANT TO BE BY YOUR SIDE LIKE I WAS A PHONE CASE

SEE I MADE U LAUGH...I CANT HELP...I ALWAYS BRING U JOYS AND LAUGHTER
IM UR RIVER AND UR HEART SET AFLOAT LIKE IT WAS A RAFTER

SEE LOVE IS ONLY AN ILLUSION TO SOME...BUT I HAVE SEEN MIRACLES IN THIS LIFETIME
I GUESS ITS JUST WHEN THE TIME IS RITE WE'RE AFRID TO PICK UP THE LIFELINE

IF U DONT WANT ME LEMME KNOW...THEIR IS NO NEED TO LIE AFTER
IS THAT SWEAT ON THE SIDE OF UR FACE...OH DAMN ITS EYEWATER

LISTEN HUN, UR WHOLE AURA PLEASES ME....ITS LIKE A LOVING HEMISPHERE
JUST SAY TO UR SELF...HE REALLY DESERVES ME, AFTER ALL... TO HIM ITS FAIR

ENTER MY AMUSEMENT "PARC"-(By Marc's Parc Brown)FULL VERSION OF FREESTYLE SAMPLE POEM

WELCOME to GEM-IN-I's AMUSEMENT PARC

MARC is here to take u on this merry go round

Round I make you spin till you high above ground

Take in every inch,which I give u each POUND

Taking every inch,making sounds all cross the yard

I'm your human rollercoaster,you be screaming on these heights

Flights through the wild,you can call this JU****IC

Like the ride which bares its name,this lovin is classic

Our motion is sickness,be enjoying your thickness

There be no kiddie rides,it's a grown people trip

Flip on ma turf,You doing a top spin

Like the effect of a gravitron,its like our brains wearing thin

Joggled memories,eyes almost popping out

Dizzy from this adventure,such grueling action

All these views are so nice,I be feeling this attraction

Running water ride,leaking till your wet

Party like environs,everytime's like a fete

U can bet on this union..and win this teddy bear

Have no fear while u step thru the gates

ENTER MY AMUSEMENT PARC,where rides run till late

CHECK OUT MY NEW FREESTYLE POEM VIDEO SERIES ON THE MARC'S PARC FAN PAGE..SUGGEST TO ALL YOUR FRIENDS AND HIT UP THAT LIKE BUTTON..FEEL FREE TO POST YOUPOETRY LINKS AND VIDEOS..BLESSINGS!

PAGE LINK:http://www.facebook.com/pages/MARCS-PARC-PLAYGROUND-OF-A-LYRICAL-GEM-IN-I/128162990548644
WEED A BLAze INNA DARK...IT BRIGHT LIKE FIREWORKS PON INDEPENDENCE
WITHIN THE TENSE BLEMS IT COMES WITH IN TENTHS BLENDS

IF U NUH UNDERSTAND....IT COME WID 9+1 FLAVORS..SO U HAFFI TOAST YARD
CHALICE A BUBBLE...IS LIKE JESUS A WALK PON WATERZ LIKE A COAST GUARD

THIS CANT BE SOLD IN STORES OR ONLINE FI GET EBAY DIGITS..IT MEK U PREE BAAY MIDGITS
COKE MEK U STUCK LIKE DOORS UNDER LEEWAY WIDGETS, ARCHI SO HIGH HIM A TALK TO GOD.. NUH NEED PREPAID MINUTES

IT HAVE MI MEDZ COOL LIKE WATER UNDER FACET..IT HAVE MI A SEE MI GREAT GRANDFATHER MR GROSSET
SPLIFF TAIL COME EEN LIKE TOOTHPICK, MI NUH FLOSS YET...DOCTA SEH MI LUNGS BLACK LIkE BOUNTY CLOSET

ITAL WE SAY....GRABBA MEK U SLEEP....BIBLE LEAF WILL HAVE U HEADING IN HEAVEN
ARCHI HAVE THE CHALICE A BUBBLE LIKE SLURPEES AT 7/11

HIM HAVE THE MULTI COLOURED BONG...MEDZ HAVE INNA TWIGHTLIGHT THATS FI HIM HIGHLIGHT
TESS SEH BLACK N MILD RITE.WHEN SHE A BUN A BIG HEAD, SMOKE INNA AIR DEM THINK A POT A SOAP A NINE NITE

-- Edited by gamepun ( Mod ) on Friday 13th of August 2010 11:08:19 AM

FRIDAY DI 13th ------- ARCHI POEM

August 13, 2010
Started By Architek92 Comments

Friday di 13th
Sum seh it wicked
Sum seh it just a day
Suh tell wi why u cut a building wit 26 floors
renaming its halfway
Sum tink a Jason
Sum seh dem yaad dem guh stay
Sum tink it dark
and cyan wait fi satadey
sum like di hype
especially in di night
today a full crescent
so hold it like a mic
not many will pass u by
So dont sit a u yaad
and let di devil mek u cry
God hates wen u tink its over
have u screaming askin, WHY
today u shuld live
not wonderin if u will die
Sum tink auspicious
Sum use it to be vicious
sum throw around di phase
like dem throw around a discus
but today mi get paid
so no need to be malicious
today mi get to eat
sum food dat is delicious
dont tink it unlucky
at least use it as an excuse
to get u extra F***ys ride
dont tink like america
one who likes to use this F***ery
makin sales in di paper
so di rich can tax ur luxury
todey is Friday di 13th
Hope all u get lucky.

Bless,

usain_bolt2-208x300.jpgNOW IT BAD WHEN U NAME A CALL UP PAN ONE /TWO OOMAN.... BUT IT WORSE WHEN U NAME A CALL UP PAN ALMOST EVERY GROUPIE WHEY PASS CHOO ALMOST EVERY ENTERTAINER IN JAlc.... NOW USAIN A TEK DI TING PAN LINE A LOOK OOMAN...*NB*....LAVA N MILAN.... FROM BOBI JACKSON , TO MYSTIC, MILK, MERCEDESlc...PLUS WHOLE HEEP MORE WHEY DEH PAN DI SCENEsigh..AND A NEX CHICK WHEY HIM SHOULD BE HOOKING UP WID SOONwhis... DEM SEH PEASY WILL STALK DUNG OOMAN PHONE A BEG A BEG ALL WHEN HIM KNOW DEM REPre... DEM SEH DI MAN SEH HIM WAA SHOW DEM WHEY HIM CAN DUH......wtf?? OH REALLY NOW PEASY?? A DI TRACK U FI SHOW WHEY U CAN DUH N GO SEKKLE USELF!....WE NUH WAA NO APALAGYYYYYYsrt WE DOW WANT IT!....nope ALL DI $500,000.00 WHEY U GI BOBI FI WHA? MI WAA KNOW IS WHA U CUDDA FINE AFTER SUH MUCH MAN DUN CORNER, SIDE, ST8 OUT DI WHOLE A SHE.... YET U FIND SUMTING FI GI HAR $500,000.00 FAH.... U IS A GROUPIEglareDI GROUPIE DEM SEH U SEN U WALKZ MAN UP FI CALL DEM N DEN U DEH BEHIND DI MAN TAN UP CAUSE U TOO SHY FI TALK TO DEM USELF...U NUH SEE YAW BAIT??hmmIT LOOK LIKE SEH IS A NEW TING FI MAN SLEEP WID OOMAN WHEY DEM KNOW ADDA MAN A SLEEP WID ...A DI TREN/DI MODUS OPERANDI/STATUS QUO /DI INTING/DI IT FACTOR...A WHA?? MI NUH GET IT N MI WUDDA LIKE U EXPLAIN IT TUH MI WID A QWIKNISS hmm

(intro)
stephen
this one is not evil
this one is to uplift the people(the genius)
ah ah

dem only can wish
dem only can talk
dem neva walk the road that we walk
stephenn

nuh fraid a we
??? we nah pree dat

stephen
badmind and scrupulous people
get on up and a study bare evil
that's all dem can do
dem cyan do we nuttn
yeahh

(chorus)
no no no noooo no na nooo noo
dem cyan take wi life( cyan do wi nuttn,no way)
no no no noooo no no no noooo no na nooo noo
dem cyan take wi life(no way,no way)
dem cyan take wi life(cyan do we nuttn)
no no no noooo no no no na nooo noo dem cyan tek wi life(stephen)
(gully) (every trench)

(verse 1)
walk through the valley of the shadow of death
neva scared neva fret wi
youths neva do nuttin weh you haffi regrets
neva scared neva fret ee
gangsta for life until mi last breath
neva scared neva fret neva sell out yet
gully till death
neva sell out yet

nuff a dem wish
fi si wi fall
wish fi si wi fail
want si wi drop off
nuh want fi si wi sail
want see wi mash up
we know dem a pretend
seh dem like wi
weh dem want see wi missing
nuff a dem a grudge fi you things and nuh know
how hard we work fi dem
glad mi earn fi dem
nah go eva si mi burn
neva see mi stall
and that's all(stephen)
tell dem

(chorus)
dem cyan take wi life( cyan tek wi life)
dem cyan take wi life
not even wid a knife
tell dem
no no no noooo no no no noooo no
dem cyan take wi life
no no no noooo no no dem cyan tek wi life

(verse 2)
hey
this gully(gully)
this gully this gully this gully
a grow up with a lot of friends
most of dem stocking the pen
I dun know when dem gonna see dem again
dem seh please lord
take dem out the misery
dem promise so dem neva killa again
but den again
dem only fren is a misery
let mi enemies dem pay fi di tings dem waan do to mi

(chorus)
dem cyan take wi life( cyan do wi nuttn)
no no no noooo no no no noooo no na no
dem cyan take wi life(cyan do wi nuttn)
dem cyan take wi life(geniusss)
no no no noooo no no no na nooo noo dem cyan tek wi life(gully,gully)

yuh zeen
that's just how it is

you know life is all is ??
you have badmind people you have grudgeful people
yuh nah mean

weh you have rise above dem
cause a struggle mek wi stronga
seh wi live longa
stephen
this one is not evil
this one is to uplift the people
ok?
yeah
gully
cyan do wi nuttn
(we know dem want do wi supm)
(but dem cyan do wi nuttn)

(the genius)

Rediculous Hard Talk (lmfao)

August 29, 2009
Started By Dj Tweety18 Comments

PUN: THE VIEWS EXPRESSED ON THIS PROGRAMME ARE NOT NECESSARILY THE VIEWS FROM ZONE MEMBERS, & ALL ARGUMENT ARE BASED ON ACTUALLY DIPiCTION OF EVENTS THAT HAVE ACTUALLY BEEN ACCURED AS USUAL. THE OWNERS OF THESE NAMES SHOULD NOT BE TAKEN THIS SERIOUSLY AND EVEN IF YOU DO WE TOTALLY DONT GIVE A FO0K!!!

RUE: hello  PrettyPlusTax caller line 1, mizz seductive caller line 2 & jamaicanqueen caller line 3,  we goin by calls so hold and listen. Callers what do you think about zone men?

PrettyPlusTaxhello barky rue zone man dem a ole crafis..dem jus a look nookie  fi get a brukie den dem leffi and find a next katty. ole rapist nico him a heartbreaker nuh want ntn but fi stalk yuh.

J@M@!C@N QU33N: some a dem chat 2 much ****ry, some a dem r gud frens, some a cuss 2 fookin much

PUN: ZONE GIRLS MOVE TOO COLD....THEM ASK U FI A INCH, AND IN RETURN U CYAAN EVEN GET NO OLE.  

RUE: I OBJECT TO BLUUDKLAT!! WEH DAY A BOI A BOAST OW HIM HOOD BIG AND IS A BLERDKLAT NEEDLE POINT HOOD THE GAL SE SHE SE & TELL D MAN SE SHE NUH FERK INVISIBLE HOOD.

SPOOGY: YOU SHOULD b****KLAT KNOW!!

PUN: MI NUH HAVE NUH FRIEND WEH HAVE SENSE A HUMOUR..................DEM SO HOT HEADED DEM SOON GET F***ING BRAIN TUMOUR

MI BREDREN LYNDO HIM KNOW HOW THE THING GO, MI HEAR SEH A REGULAR HIM TEK OFF GYAL BINGO, ZONE FULL A BARE MIX UP AND LIMBO

STEPPZ WID DI TITE OLE.MI CYAAH  EVEN USE MI FINGER.RITE YAH NOW MI JUST A WAIT FI DI THINGS DROP LIKE TREES WI DI TIMBER

RITE YAH NOW MI A SAVOUR THE FLAVOUR, INTRI MI LOVE U, SUGAR LIPS A MI SAVIOUR

TITUS WAAN TUN MOD, HIM HAFFI DEH PON GOOD BEHAVIOUR

SOME MAN A CUSS TOO MUCH, IT LOOK LIKE DEM A RIDER, CAUSE MONTHLY DEM DEH PON DEM CYCLE, DEM P.U.S.S.Y DEH A SOME REAL SMIKLE

NAZ GI DEM DI R-A-W-S-E-C-L-A-A-T PANTY TITLE

I DONT KNOW WHY THESE GUYS A FLIP

WAIT TILL THEM FEEL THE WRATH A MISS VISOR GRIP

BOOTLEG KIPRICH A PUNK., WAPPEN TO DA BRUTE OF A YUTE YAH

MI NAAH SHE NUTTIN MORE,CALL OUT BLUDc**t MUTABARUKA

MUTA:

HAIL FANS, I WANT TALK BOUT CERTAIN F***RY WAAH GWAAN, CERTAIN THINGS WEH JUST NAAH PROSPA

WHY THEM HURRY COME UP SELECTORS YAH WONT STOP FIGHT OUT BADRASTA

DEM NEWBIES YAH A MOVE TO BLUDc**t FRAUDULENT

INSTEAD A DEM DEH PON TOP A DEM GYAL DEM JUST DEH PON GAZA/GULLY ARGUMENT

LIKE SPICE,, MI A TALK THE THINGS, PLAIN AND STRAIGHT, NO FABLES

A TIME WI TUN NAZ PON SYNERGY AND TURN THE BLUDCLAAAT TABLES

RUE YUH CYAAH TOO PREE DEM BWOY YAH, YAAH FI KNOW HOW DEM STAY FUSS

DEM A MOVE LIKE SOME GYAL WID BIG P.U.S.S.Y LIKE HOTEL ROOMS WEH SPACIOUS

AND ON THAT NOTELET ME BE THE AMATUER AND KILL A PRO, SO WHO DONT LIKE RUE CHUCK OFF

AND IF U BADMIND A TEK OVER, TELL YUH CONSCIENCE F.U.C.K OFF

*HANGS UP*

GAMEPUN: PON DAT NOTE.U CAN HEAR DEM A STAMMER, DEM A STUTTER-FUSS

COME EEN MI TITE POKEY PRINCESS, MEK WI FEEL GLAMOUROUS

RUE: YO PUN!!! MI LOVE THE WHOLE HEEP A BUMB0KLAT DRAMA SO MI NA REMAIN NUH MUCH CALMER. NUFF A DEM TOO BADMIND SEE DEM A CARRY WI NAME TO & FROM Y THEY ARE DOING THIS AND WE HAVENT DONE THEM WRONG

QUIVA: IM GOING TO SAY THIS. PUN & RUE ARE THE ZONE FINEST POETS! JAH IS THEIR PROVIDER AND ALL WHO UNKIND UNNU A %#&&^ RIDER!

SPOOGY: BLAZE IT UP HOT HOT HOT SELASIHI  AGO STRIKE YO BLUUDKLORT. HEY GAL RUE COME GIMMI THE PUSY CLAP!! CLAP!! CLAP!!

RUE: NOE TO MUMA PUSI RAS$ BLUUDKLAAT. HEY DUTY BOI SPOOGY A WHO YO JUS DUN BOX? AND A ORDER MI FI GI U PUSI EEH LENKY HOOD BOI.

SPOOGY: HEY GAL SHUT UP AN GO CHUCK CHU YO MUMA!

NYK: SPOOGY MI HEAR SE YA RAPIST?

PUN:

A TRUE! A TRU A BLUUDKLAT TRUE!!!!! DI MAN COM EEN LIKE A BIG PUSIOLE A BEAT SEXY RUE!!!!!!

SPOOGY: HEY BOI NICO, PUN & NYK GO SUPPORT YO MADDA AND NYAM SOME CHAKKAZ!

NYK: A TRU MON SPOOGIE & U NYAM D PORK TO!

SPOOGY: HEY BOI A DIS YO JUS DIS ME? SCUK YO MADDA :CLAP!! CLAP!! CLAP!!

NYKALLY LUYA, ALLY LUYA ALLY LUYA ARIGHT SPOOGY PLEASE NO MORE I SURRENDER ME GONE WASH GIRLS POWER DEM PANTY!

SPOOGY: MEK SURE ENUH!! MEK BUUMBOKLAT SURE!

NAZ: A LONG TIME DAT FI REACH DRAWZ MAN!!! HIM EVA INNA PEOPLE BLUUDKLAT BUSINESS. HIM BETTA WASH  THE PANTY DEM CLEAN TO!!

MIZZ SEDUCTIVE: WOIE MI CLITAROUS rl

J@M@!C@N QU33N:  PASS HIM A NEXT BAR A KAKE SOAP lol

PUN: DEAD WITH BUUMBO RAS$KLAT LAUGH..

-- Edited by Vi$er Grip on Sunday 30th of August 2009 01:10:47 AM
banads.gif

MONDAY, TUESDAY, WEDNESDAY, cybyaymuu

First of all, bigup to all our valued listeners both in and out of the zone. D
Last week Genius and I gave u guys a chance to call in and basically ''dash out di tings'' which turned out to be way better than we hosts expected smile.gif

This week however we are back on our topics and have chosen a few that we are sure 95% of you can relate to and discuss with us. They are as follows:-
  1. Women, if a man flirts with you does that mean he wants you?
  2. Male point of view: Just because i flirt with you doesn't NECESSARILY mean i want you.
  3. What are the actions that men / women portray when they are leading a partner on?
  4. Who's the best liar? A man or woman?

These and so much more are what we hope to discuss this Thursday. D

In the meantime, Genius and I feel that we need to give the listeners an input on the topics discussed on the program and we would love if you could offer suggestions for topics that YOU as our valued listeners would like to discuss. You can do so by adding to this thread and we will of course take your valid suggestions into consideration.

Once again thx for your continued input and support and we look forward to hearing your views.

djg & kn

-- Edited by *~*Linkz Diva Appz*~* on Wednesday 4th of August 2010 09:27:41 AM

MARC's PARC FACEBOOK FAN PAGE

August 4, 2010
Started By GEMINI880 Comments

WANT TO SHOW YOUR POETIC EXPRESSIONS??..THAT JA INDEED DOES HAVE TOP NOCH WRITERS?..JOIN THE MARC'S PARC FAN PAGE & FEEL FREE TO POST YOUR POETIC TALENTS,BOOK EXCERPTS & MUSIC..CHECK OUT MY TWO NEWEST POEMS..VIDEO POETRY COMING SOON!..KEEP THIS POSITIVE MOVEMENT GOING!..BLESS! PREE THE LINK HERE:

http://www.facebook.com/pages/MARCS-PARC-PLAYGROUND-OF-A-LYRICAL-GEM-IN-I/128162990548644?ref=ts

GAMEPUN: MMMM BABY TO HOW THE SOMETHING EXTRA TITE, INNA u HOLE MI WAAH EXTRA DITE
JUST REAL BOY AND GIRL THING, NUH WOMAN TO WOMAN, U NUH NEED A EXTRA DYKE

TWEETY: GAMEPUN ME PUM PUM SEH FI TELL YO KOKY GOOD NIGHT
APROX. 2HRS LATER ATFER THEIR TAG & WAR WAS A THE SUBSTANCE LOOK LIKE EGG WHITE

LUE PON THE PUSI-PUSI DAT MEK KOKY GO PON STRIKE
MI LOV RIDE MY KOKY LIKE A MOTOR R6 BIKE

GAMEPUN: TWEETY, NUH BECAUSE MI A CHINEY, BUT BEWARE DA FATE YAH
HAVE U INNA BED,CLIP YUH WING, NOW THE BIRD CYAAH FLY LIKE AIR JAMAICA

MI A PREE U LONG TIME, MI WAAH MULTIPLY... SO CLOTHES AND PANTY MUST MINUS AFTER MI DONE SEND AWN BUDDY, YAAH RUN LIKE NOSTRIL SINUS

TWEETY:  BUT C YAH,A WA DO YUH PUN,
DAGGA ME AN TAP D CHATTING THE FUN HAS JUST BEGUN

BUDDY & PUM PYM GO WILD
US GO BARE BACK EQUALS 1 CHILD

GAMEPUN: MI START BEAT c**kY PON U, MI WAAH RUB DUNG BREAST AND BREED EH
TO HOW YAAH GET SORT OUT, YAAH GET TIRED AND BUN OUT LIKE CESS AND BEEDY

TWEETY: BO.MBOK LAAT MI CAA TEK DIS ME AFY GO FLEE
DIS POSEYKLORT BOI WA COME MASH UP ME PUS C

GAMEPUN: SEET DEH NOW, U CYAAH HANDLE WEH YAH GET AND A IT U CRY FOR/
BUDDY A STRETCH U, U SAY IT FEEL THICK LIKE A 2 BY 4

p**sY A GET BEATEN LIKE KADEEM FACE FI KILLA,/
OYE MINE YUH SOFFUCATE, STOP BURY YUH HEAD INNA DI PILA

TWEETY: EEN MI A LID DUNG AN TEK KOKY NA MI OLE CAZ ME LOV MY FOOK,U TAB MI UP MORE
MEK I TEK CONTROLL YA NOW, SEEIT DE U EYE DEM A ROLL BACK INNA U HEAD WEN ME DONE U MUSS CALL ME WHORE

GAMEPUN: MI A DI PROFESSOR FI YOUR SCHOOL, DIS PU$$Y IS THE BEST, GIRL U GOT DAMN CLASS
MMM, NUH DO THAT YET, MEK MI LOCK OFF THE LIGHT, ZONE TOO DAMN FAST

-- Edited by gamepun on Friday 30th of April 2010 01:42:54 AM

-- Edited by gamepun on Friday 30th of April 2010 10:04:10 AM

VYBZ KARTEL-GO GO CLUB(lyrics)

September 17, 2009
Started By cescojam5 Comments
(intro)
hey russian
build da song ya fi da gal yah inna di go go club
God know
this a fi di gal inna di massage pool I know

no man neva tell you this yet baby mi love you
tek off your pants you know
uhmmm

(chorus)
gal how you love the F***
siddung pon ****y till ****y bruk
or you have back it up like a shock
she nuh waan nuh missionary stylin nuh
ben ova suh
ben ova suh
up inna your ear cah di bulldozer go
ben ova suh
ben ova suh
how you foot sexy pon di shoulder suh

(verse 1)
just do what you feel like
gal are your choice
nobody cyan judge you fi your life
pound mek a gal she ???
like seh you a di devil inna passion of Christ
?? fi di weed cream on di
you know weh fi do fi mek mi feel nice
mi give you my money you give mi paradise
to have weh habit till  mi F*** a next time

(chorus)
guh dung now
cum up back mi baby
weh yuh tun deh
mi a beg you put it pon me
guh dung now
cum up back mi baby
weh yuh tun deh

(chorus)
ben ova suh
ben ova suh
ben ova suh
ben ova suh

(chorus)
guh dung now
cum up back mi baby
weh yuh tun deh
guh dung now
cum up back mi baby
weh yuh tun deh

(verse 2)
yuh nuh pooring gal
yuh nuh lame
dweet fi di fortune
dweet fi di fame
mi nuh matta weh people a class you
gal to Adidjah
angel round here
so gal be a freak all neva complain
and next mi a cuss but gimme more brain
delete it till mi ****y explain
memba a you tell mi you love sugar cane
suh

(chorus)
guh dung now
cum up back mi baby
weh yuh tun deh
guh dung now
cum up back mi baby
weh yuh tun deh

ben ova suh
ben ova suh
ben ova suh
ben ova suh
Baby girl
Full time fi your real life
The man you've been lookin for is right here in front of your eyes

Gimme your finga
Let mi put the ring on it
Put it up girl let mi see the ring on it
Baby girl let mi put the ring on it
All night she got mi dreamin' on it
This mi woulda waan

Baby let me be the man to sekkle you down
Mi know you tired of running around
Lovin mi gi yuh surplus run weh di cloud
Let me be the man to sekkle you down
So you call mi I'll be outta inna yuh ???
The search is over the right man you found
Let me be the one to sekkle you

She a play the game so long and all I know she cyan score
A-a-a-nd a seh she dont wanna be a player no more
Been with so many men and a you dem ignore
But I'm a different man from all di one deh wid you been before
I'm the man to make you happy ease your pain cause yuh a hurt
Put you first inna mi life all when dem did she dirt
Baby let mi give you comfort
Wid all a di lovin weh you need and all di money that yuh worth cause

You nah get no younger, you a nuh daddy's likkle girl again
Look how long mi know yuh more than just a fren from yuh a ten
Stop pretend mek up yuh mind I'll be yuh lover a then
From yuh pass mi seek yuh learn fi seh some betta future trend
Baby girl I'm not tend to judge this is not a trial
Why every girl always waan live in denial
And deep dung dem waan fi sekkle yuh down
Mi a look a girl like Tarrus Riley whom weh so royal

She a play the game so long and all I know she cyan score
A-a-a-nd a seh she dont wanna be a player no more
Been with so many men and a you dem ignore
But I'm a different man from all di one deh wid you been before
I'm the man to make you happy ease your pain cause yuh a hurt
Put you first inna mi life all when dem did she dirt
Baby let mi give you comfort
Wid all a di lovin weh you need and all di money that yuh worth cause

Let me be the one to sekkle yo

WAYNE MARSHALL-TELEPATHIC(lyrics)

August 4, 2010
Started By cescojam0 Comments
Woooohhhhhyyy ayyy ayyy Wooohhyyy ayyy Wooohhhhh ay ayyy Woooooo

Well excuse mi miss can I tell you straight
You messing with my mind
There's something going on in my brain
You got me hypnotize
I feel your body all over me
And it feel so real
Could you be the woman I've been waiting for
The one just for mi

Hook:
Cause its so amazing
How you make me
Want you more and more
And it's crazy how you running through my mind
Back and forth
I cant explain the sexy super natural control
Tell me lady cause I really need to know
Are you

Tele-tele-tele-Telepathic
Cause the vibes that you send mi mi so neurotic girl
Cause you send mi inna message God knows that I got it girl
Cause the vibes that you sending mi mi so neurotic girl
So-so-so-so so neurotic girl ay

Well let me tell you straight
That I'm not like this
I never really talked to strangers
But if I've been step up to you girl
I think I'll be in danger
Of losing my mind,losing this chance
I'm not gonna let this moment passed
I'm gonna let this moment last
You got me inna trance

Hook:
Cause its so amazing
How you make me
Want you more and more
And it's crazy how you running through my mind
Back and forth
I cant explain the sexy super natural control
Tell me lady cause I really need to know
Are you

Verse 3:
So amazing
How you face mi
The way you got mi captivated
Got mi thinkin' no debating
I got to get you aint no waitin
This one and you know the right things to do
its funny how mi cyan tek mi mind offa you
Are you aware of the things you do
Its funny how you got mi all into you
are you

The names used in this poem by no means are intended to offend anyone *twin of twins voice* but if you do we still don't give a fuqq!!!!

Arite me a talk up the things dem now
me nuh care who a goatman, hog or cow
this a the nicknames fi all a who me know
no offense intended just enjoy the show

Nico name Chelly-seed i.e Chelsea
Gamepun name chiney baboo like creamy
Najah name "the bwoy weh neva like me"
madest name madest cuz she a me baby

Chaos name toothless because him lose dem
wah day yah a jump ova da man deh goatpen
I am a king, a the Ban Bazooka
Rearrange M.A.F.I.A 7 yuh get L.O.S.E.R

applezz is one evil pu$$y cat
one day XIV muss tap that
Tybo you name donkey man
you and goatman can go buy piece a land

Mafo name Crepp but me call him Frodo
Syphon a you dem a call Comodo?
Dj cess rhyme wid incest
i dont know why just luck i guess

fusion i dont know what to call yuh
yah human or what, stop hide yah Zarro?
shem name clarkz, sean mobay name crepp
the man dem weh a bowaz, to yuh me nah step

Pocahontaz name Poison Ivy
steppz have the glue, lippzy have me baby
kelia name la fille de mes reves
indian princess a the zone seductress

Dj Quiva name Forbidden fruit
yah fi avoid har or lose yuh suit
I also call her the Police Port
cuz when she send yuh gaa jail it nah reach court

big up to tanique although she have me sprung
me wudda kiss har lips not the one near the grung
Lady J cool she's a hotsteppa
Javon love cuss him a Mr. Peppa

fi write my owna name it haad
me nah tell nobody seh me no have no yaad
unnuh fr4ss fi think seh me a mek unnuh know
seh last night me woman run me so me affi sleep a door

Again this wasn't made to diss nobody yuh zimme so again please dont take offense a just humour me dweet fah D peace out.

VYBZ KARTEL-ONE WOMAN(lyrics)

August 3, 2010
Four thousand seven hundred eighty one and still countin
Dont think I'm jokin
(Candy I want u)
Jah kno

You coulda pretty like morning
Coulda good like rose gold
Mi have something fi tell u
My love cyan live inna one gal soul

Mi seh, mi seh
One woman cyan satisfy mi
This a weh mi tell my baby

Hold on
Monday fi Gina,Tuesday fi Trina, Wednesday Selena
Thursday fi Tina, Friday Katrina Sabrina Regina
Satday fi Lina Sunday fi Gleena
Full up inna di bimma,bimma
Di word from di teacha seh mi love di gal dem di gal dem love mi and mi madda love mi she not owe mi neither

Hook:
You coulda hot like fiyah
Good like gold
Nuff  cyan live inna  one gal soul
Gal east west north south Pole
Half a di story neva been told
Good like gold
Nuff  cyan live inna one gal soul

Mi seh, mi seh

Hold on
Mi love you ,gal a seh to mi
And dem a dash it out in every way to mi
Di gal dem a seh dem pray fi mi
Nuff a dem a say dem ,dem  pray to mi
Cyan ??
Gal bare to mi
??
Gal fi di rest of di week
This carefully gal fi di months a di year
We nuh play

Hook:
Good like gold
Nuff  cyan live inna  one gal soul
Good like gold
Nuff  cyan live inna one gal soul

Mi seh, mi seh

CHARLY BLACK-GOOD FRIEND(lyrics)

August 3, 2010
Digiplay woooh
Please tell some bwoy seh fi stay away hey

Go tell dem seh me nah put no money in front of mi friend dem
A mi mean a mi mean
Me nah put no money in front of mi friend dem
Mi a support mi Trelawny team cause

Good friend betta than pocket mo-o-oneyy
And if mi dont see it already
Charly Black cyan switch again

Friend in need
Is a friend indeed
Influence of mi bredda and mi fren same speed
Share di same gal and share di same weed
But mi nah go badmine di prophet tek delete NOO

Mi prefa help him while he proceed
Mek sure seh him neva get mislead
Mi nah go become like some a dem
Wey a sell out dem fren cause a greed

That's why me nah put no money in front of mi friend dem
A mi mean a mi mean

Tell dem seh a Charly mi name mi nuh lean
Mi nuh have no funny fren wi waan clean up
If mi rich, my fren dem haffi rich too
Youtube you stream up
No mi nuh find fi Star ex news nor Gleaner
My real frenz a spotlight dem inna
Mi always wearin fi mi white Marina
Aks sexy gal Sabrina

That's why me nah put no money in front of mi friend dem
A mi mean a mi mean
Mi a support mi country team cause

Verse 3:
Tell some bwoy seh, go clean up dem ways
God nah sleep him a go sharp dem days
Dem cyan stay deh and a gwaan form fool
And act like seh dem a gaze
Memba, a mi seh mi nuh waan a nuh fren
Digiplay go and tell dem
Digiplay production
Hold on mi seh

Tell dem seh me nah put no money in front of mi friend dem
A mi mean a mi mean

MI JUST A WAIT PON THE SHOW FI DIS BAWBIE FAWT WALK ON YAH
FI HAR BAD LUCK IF SHE START KARMA, MADEST KICK HAR INNA HAR JAW CORNER

SOME PPL A TEK ZONE FI SOAP OPERA LIKE DAYS OF OUR LIVES
WHEN SINCE DELLY GET WOMAN?? CAN BELIEVE SAY GAYS HAVE ALL WIVES??

DELLY A TRACE LIKE MARTINA, HIM WUSS DAN OLD CLOTHES WEH PPL FART INNA
MOUNT A b**** WEH ME START c**t EEN YAH, HIM GYAL HAVE ESCALADE BODY AND GET REV OUT LIKE CARTEENA

MORE TIME DEM STYLE MI INNA DEM CHATBOX, DEM WAAH MI GO PON DEM LUU SIDE
BUT MI A YUTE WI BOX BREAD OUTTA DAWG MOUTH EVEN IF IT BUTTER PON TWO SIDE

SEND DI MONEY COME!!! DAT A FI HAR SLOGAN, POCKET HAFFI THICK LIKE HULK HOGAN
B4 SHE START BLOW DON, THE HOMBRE HAFFI PUT AWN TROJAN B4 HIM THROW JOHN

DI HATERS DEM A PREE ENUH KEVIN, DEM A GAZE PON ALL EYEZ
DEM FEEL SEH MAN GET COW DOWN...LIKE A BULL WEH GRAZE PON ALL HIGHS

DEM CYAAH BUY OUT MY FRIENDSHIP, THIS GYAL FEEL SEH CAN TIE MAN AND TRAPPING ALL
THE AMOUNT A MAN RUN TRU HAR LIKE CHANGING ROOM AT A SHOPPING MALL

INNA DIS TIME MI CYAAH DO NUTTIN WIDOUT FADA GOD, A HIM ALONE WATCH US
BUT WHO REALLY GIVE A **** BOUT TWO EDIAAT....... WEH A BOAST BOUT DEM ONLINE MARITAL STATUS

APPLEZ KNOW SEH A MI ALONE RUN MY SHOW...SO THERE FORE A ONE MOD!!!...ONE MIND!!!
COME A TALK BOUT SEH MAN A SHOW ASS PON CAM....WHEN YAH THE BIGGEST CYBER SLUT ON LINE

FIRST OF ALL MR.LEGEND............ MI NUH WAAH U GYAL, AFTER MAN NAAH PREE SHORTY

DIS GYAL A  TALK BOUT CHINEY BOY FI GET WORK.....ME JUST A TALK MY MIND...ITS NOT A MEANS FI GET EVEN
MEDIAZONE A ONE FAMILY, ITS A BIG SHIP....SO A TIME FI DROP DELLY LIKE CHINO AND STEPHEN

NUFF RESPECT TO JOLLY AND THE ADMIN DEM, REAL MODS MI SEH AND TO ALL MEMBERS

NUH PUT NUH GYAL PON YUH HEAD FI SELL OUT U FRIEND..THATS ALL U HAFFI REMEMBER

YOU CAN TAN DEH GET CLOWN OUT....NUFF A DEM HAVE MAN.... ZONE OUT
DEM LOSE DEM PRIDE...SAKE A WOMAN DEM GET OWN OUT...DEM JUST HAVE LONE MOUTH

NUFF A DEM LOOK PON LIFE LIKE ITS ALL FENCES WID PICKET, CHOOSE UR DESTINY,U PICK IT
HOW MAN FI SEE PICTURE PON ZONE AND CLICK IT AND BUY ALL PLANE TICKET B4 HIM STICK IT

DEM SAME ONE A THREAT WOMAN LIKE LETTER STAMP, B4 DEM SEND HAR OFF DEM LICK IT
BOUT DEM WAAH BEEF, DEM MUST HAVE RICKET, A PORTION A GYAL A BOWL DEM CRICKET WICKET

GYAL NOT EVEN BLOW HIM LIKE NINTENDO CARTRIDGE, SHE WAAH FRIDGE
BUT HIM DONE PAY HAR RENT AND MORTGAGE, DEM GYAL DEH FI FLY OUT LIKE A PARTRIDGE

DIS A NUH SEPERATION LIKE APARTHIED...A CUDNT MI SHE WAAH TIED
WHEN NUFF A DEM GYAL YAH READY FI WAAH LIED....NUFF MAN HAFFI START WALK WIDE

SHE HAVE ONE DOZEN BIRTHDAY......HAR MUMMA HAVE TEN ALONE PON FUNERAL
A SO SHE RENK LIKE A LONE MAN URINAL, DEM HARD FI UNDERSTAND LIKE ROMAN NUMERAL

DEM NEED FI UNDERSTAND SEH LIFE NUH ALL SWEET LIKE FROSTED FLAKES...BETTER SHE FLOSS WID GREATS
SOMETIMES THING WI GET STICKY LIKE MASKING TAPES..SHE LOVE MONEY EVEN THO SHE HAVE WINERY LIKE MI TALKING GRAPES

THATS BASICALLY THE WHOLE MEAT A DI MATTER.... MI JUST NEED A RELIEF LIKE MI LEAKING MI BLADDER
SHE WAAH PUT MI PON FILE....SHE RELEASING THE PLACKER...SHE A GUH UP MI FAMILY TREE....SHE SEEKING MI BROTHER

MILKING ME OUT IS HAR BEST INTENTION
SHE ALL WAIT FI MI GANDFADA WHEN HIM COLLECTING PENSION

EVERY MAN MUST KNOW WEH MI A TALK, ITS JUST A CRAZY FEELING
GYAL WAAH BERRY AND IPOD,.. SHE HAFFI GUH BLOW LIKE BULBS INNA CIELING

NUH GYAL CYAAH BOOPS MI OUT...KEEP HAR IN CHECK LIKE DA WHITE NIKE YAH
NUH BODY CYAAH RIDE MY BACK LIKE A BAG PON A HITCHHIKER

YUTE MADDA SEH SUPPORRT U SON..THAT MI TELL SALLY YES FAH
CAUSE NUH GYAL CYAAH HAVE MI STRIPE LIKE EPOLETTE PON POLYESTER

I ONLY GOT 3 GOALS IN LIFE, CALL ME HAT TRICK LAZY
NAAH SELL MY SOUL FI GYAL, WUDDA TUN GHOST LIKE MI NAME PATRICK SWAYZE

MI USE TO RUN BACK A GYAL, FELL AND GET 3 CUT PON MI KNEE CUP, NAH MEK DEM NYAM MY FOOD LIKE A PEANUT,CYAAH PREE MI FILE PON UCHUBE FI GUH STREAM UP
EVEN WHEN WI MARRIED AND TEAM UP FI SIGN PREE NUP, HAR SKULL WUDA CRACK LIKE TEA CUP...SEE HOW SHE FRIGHTEN...HAHA FU. KA NEARLY KETCH HEECUP

LOOK PON WYZCO.....AS SOON AS THE GIRL PULL TOP STRAP HIM MEK SURE FIND OUT WHEN APPLE MAC DROP
AS SHE GEEM THE PUMS HIM WALLET FLY OUT LIKE RATBATFI BUY HAR A LAPTOP

CLOSING ARGUMENT...TO THE ZONE PARLIAMENT......DONT DRAIN U LIFE SAVINGS FI A WUSSY
DONT GI WI U LAST SALARY FI ACHIEVE PLEASURE WID LIKKLE PU55Y

DOWNLOAD LINK http://vaultshare.com/mei98hfzs8t2

-- Edited by gamepun ( Mod ) on Friday 30th of July 2010 12:07:21 AM

-- Edited by gamepun ( Mod ) on Friday 30th of July 2010 12:08:18 AM
A MOTHER IS A FRIEND
A FRIEND U CAN KEEP
SHE WILL NEVER ENCOURAGE WRONG DOINGS
SHE WILL NEVER MAKE U WEEP

SHE IS NEVER TOO BUSY
SHE IS NEVER IN A RUSH
SHE IS ALWAYS THERE
WHEN U NEED A FRIENDS TOUCH

MASSICKER-MUSIC EMBARGO(lyrics)

July 31, 2010
Yo Homegrown
Dem mussi waan tun jamaica inna war zone
I tell you
Yeah, somebody tell mi what a gwaan
Dem a try mash up mi island woohhh
Dutty babylon come unno so wicked

Hook:
Well a wah dat mi hear
Dutty babylon a try mash up pure dat is career
When it clear seh di peace dem nuh care
Yuh nuh waan si black people a rise di FBI dem  intervene

Dem waan fi ground di gully squad and di grung god
Dem nuh see nutting yet if dem think di place it a run bad
Dem lock down Flippa and Gargamel
Right ya now mi nah go tell nuh lie
Fi one man dem a mash up nuff lifes yes

It's a music embargo wooyyy
A song chant for people weh dung inna di ghetto dem nah go fi help di youths dem hitch weh dem waan go
Dem scornful
It's a music embargo wooyy
Artist dem a blame is a shame
But if things nuh change
Di country a go go dung di train

Well mi seh ??? di right possession
Like was yours
So a yard man a nuh fi fly pon tour
Man a lock di world a get pure forward and encore
And it clear seh di people waan more

A weh dem waan
Roots,reality and culture
Vampire dem ??? like vulture
Coming like dem neva read di scripture
Jah will mek a way outta now we dividin a river
Rastafari a go guide and deliver
Lighting and thunder mek dem shake and shiver
Big up Konshens cause every man deserve to be a winna
And every youths deserve dem dinna
So weh we seh

A song chant for people weh dung inna di ghetto dem nah go fi help di youths dem hitch weh dem waan go
Dem scornful
But if things nuh change

Verse 3:
Mi seh fight dem a fight dem a fight
A war gainst this or dat
Still we nah get nuh rights
Everyday dem raise di tax price
So tell mi how they help poor people is supposed to mek life

When a man look food fi eat and searchin nuh find cyan dweet
When two endz nah meet, end will meet inna di streets
So when gunshot start beat
Nobody point a finger cause unno dweet, yes a unno dweet yeaayy

I tell you,yes a unno dweet ya so
But dem a tek weh man Visa
A wah do dem wooooohhhh Heyy

Dem scornful
But if things nuh change

Yo a wah mi tell dem seh
Well a wah dat mi hear
Dutty babylon a try mash up pure dat is career
When it clear seh di peace dem nuh care
Yuh nuh waan si black people a rise di FBI dem  intervene

Repeat verse 1

Chorus

Hey peeps,here promoting ma new Poetry Fan Page on Facebook-MARC'S PARC-PLAYGROUND OF A LYRICAL GEM-IN-I, a page where you can post your favourite poems,book links,music and so forth,just to help promote us Jamaican poets.Can pree the link here:

http://www.facebook.com/?sk=messages&tid=1502591373899#!/pages/MARCS-PARC-PLAYGROUND-OF-A-LYRICAL-GEM-IN-I/128162990548644?ref=ts Press Like and Suggest to all your friends..BLESS
dem nah hold no meds...dem tongue dirty like pad
inna d panty government....dem ah pum pum watch guard
Cut through Galvanize and jump zinc Fence
D way dem suq out D community dem man nah no sense
Bald Head like Rawsta ah Bowers....
Even the good good pastor turn Bowcyat
tongue stiff like D twin Towers....
should drop dung same way and choke dem bludc**t

Dem bex againts Buju Bantan...fi him sing BOOM BYE BYE
If ah ongle bowcyat and batt.yman...we cyaan multiply
Pagans take d Bible literal...
and wah prickle inna man/ooman Baxide
Dirty Life nah no Sequal...
Bullit high tide wash dem up worldwide
Man cyaan licky back...Same sex cyaan husband and bride
But Di system have Di whole world program like andriod
Me see dem cuss out topshotta cuh him post 2 man ah kiss
then how come unno loww Kartel luu out D Bizniss??

-- Edited by Mafo on Thursday 29th of July 2010 09:47:02 PM

VYBZ KARTEL-CLARKS AGAIN(lyrics)

April 18, 2010
Started By cescojam5 Comments
NTRO
Russian....
Clean out yuh closet,
Deposit.....
Di Clarkes dem mi luv it (a oh)

From mi tel yuh bou desert clarkes
evry crepe a get fling weh
strait wallabee, bank robber and dem ting deh
gyal a c mi and a bawl seh di ting deh
Victoria c dem ting deh get fling weh

She seh mi smell nice suh mi feel sweet
seh mi shirt bad seh mi jeans neat (oh)
mi seh baby mi seh mi love freak
shi seh shi freaky
shi seh shi waa dweet

me seh....
hey gyal mek mi c da tongue ring deh
all a di tatoo pan da clean skin deh
inna yuh blackberry c mi pin deh
scroll... guh dung an cum up and dem ting deh

she seh mi smell nice suh mi feel sweet
she seh shi freaky
shi seh shi waa dweet

gyal a mine mi fi whine mi
shi love mi off
shi seh shi a go a town
mi seh bring di clarkes
she seh wha kind a style yuh want
me seh... me seh...
bring it inna suede and leather
evry material fi d boss
bank robber, wallabee, desert clarkes (oh)
a dem style yah wi luv endorse (a oh)
mi represent fi d gaza

di type a clarkes weh mi a wait pan
affi mek a england it affi mek a vietnam
mi a beat it frm mi inna grade 1
poppin/poppy luv di leather
pim pim luv d suede one

she seh shi freaky
shi seh shi waa dweet

fi get a child man an ooman creation
too easy it can d dun by a caveman
mi affi get pickney frm evry nation
all color, all cordination

she seh shi freaky
shi seh shi waa dweet

gyal a mine mi fi whine mi
shi love mi off
shi seh shi a go a town
mi seh bring di clarkes
she seh wha kind a style yuh want
me seh... me seh...
bring it inna suede and leather
evry material fi d boss
bank robber, wallabee, desert clarkes (oh)
a dem style yah wi luv endorse (a oh)
mi represent fi d gaza

Russian....
Clean out yuh closet,
Deposit.....
Di Clarkes dem mi luv it (a oh)

From mi tel yuh bou desert clarkes
evry crepe a get fling weh
strait wallabee, bank robber and dem ting deh
gyal a c mi and a bawl seh di ting deh
Victoria c dem ting deh get fling weh

EINSTEIN-SPOTLIGHT(lyrics)

July 29, 2010
Ahhhhh
Chimney records seh yeah
Girl why would you leave,girl
When we can achieve uhmm

Dont let the spotlight
Use u
And abuse you cause you're beautiful
Dont let the hype light
Use u
And abuse you cause you're wonderful

She wants the fake love
She even grow to hate love
Promises all what she needs
She want the heartache
She dont care about the heart break
Cah she dont know what she needs
She seh my love cyan not buy
First class tickets to fly
When she wants paradise
You saying goodbye,girl I'm not gonna cry
I wanna say this to you

Dont let(dont let) the spotlight
Use u
Dont let the hype light
Use u

Seh she a nuh  Jennifer ??
She cyan tired a di spotlight
she love the  hot life
Sendin har nah live di things and rock life
That's why she affi go like the green pon the stop light
Seh she tired of mi lame weekends
Prefa par wid tuffy and jezibel
Tired of mi ghetto endz wid standing fun
She love di tun house wid ???

she waan vacation,first class ??
Seh she want live like the queen in London
She even waan the dog in a Paris Hilton and
Plus hair style weh cost more than one grand
U.S that she a spend not less her
Seh when she have money nottin cyan stress her
Girl no put money over life
Things weh you waan not come over night
Dont let the spotlight
Use u
Dont let the hype light
Use u

Verse 3:
Girl you can wait
We can achieve
IIIIII, girl you can wait
If you really in love with me

Dont let the spotlight
Use u
Dont let the hype light
Use u

ALAINE-UP(lyrics)

July 29, 2010

So what they waan say this say that
So what they waan do this do that
Jah love will bring you through this through that
It no matter it no matter it no matter it no matter
It no matter it no matter

Just open your eyes
Up up up up
And look to the sky
Up up up up
Soaring higher(higher)and higher(higher)
Spread your wings and fly
Up up up up
And look to the sky
Up up up up

You're a bird
Highly blessed yes
Meant for greatness
No life aint strive and stress
Dont you forget this yes
You're an eagle
Soaring above
The rest ??? cyaan pick and try
But dem cyaan fly as high
Just open your eyes
Up up up up
And look to the sky
Up up up up
Up up up up
And look to the sky
Up up up up

It no matter it no matter it no matter it no matter
It no matter it no matter

You are blessing
Touched by God
And only you can fulfill your dream
No enemy will win no no
You are guided
Divinely  provided
For no obstacles in your way
Will eva eva prevail

Just open your eyes
Up up up up
And look to the sky
Up up up up
Up up up up
And look to the sky
Up up up up

Verse 3:
Not broken
Down but not dead
Harsh words they spoken
Still lift up your head
Beat not broken
Down but not dead
Harsh words they spoken
Still lift up your head

Just open your eyes
Up up up up
And look to the sky
Up up up up
Up up up up
And look to the sky
Up up up up
Soaring higher and higher

VYBZ KARTEL-FI DI GAL DEM(lyrics)

November 17, 2009
Started By cescojam3 Comments
(intro)
gaza the girl dem say you nuh don
so weh mi fi do,wah

supm fi di gal dem
from yuh body dont condemn
wine and touch your waist my lady show dem
yuh cute face my baby
bruk out mi gaza gal demmm

(chorus)
mi love you more dan even life itselfff(more dan even life itself)
you wine your body with a confidence
mi feel di riddim when di song a playyy
mi love it when you turn your backway

(verse 1)
hold on
baby odda wine deh mi like
set it so like seh you deh pon di bike
mi know you nuh leggo mi know you hold tight
da one dey so brightin till di bright light
you know you goody goody and you pretty pretty like
mi seh you goody goody and you pretty pretty like
nuh man a nuh switch and yu a nuh ??
you celebrity sat us ?? satellite

(hook)
you mi waan fi my wife
you mi love fi the rest of my life mmm
baby you body alright
wine up your waist up inna di video light
you mi waan fi my wife
you mi love for the rest of my life mmm
you are di star di sunlight
you are everyting inna my life
wine fi mi now

(chorus)
mi love you more dan even life itselfff

(verse 2)
mi nuh see nuh gal out de way a wine like u
a ticky and a tocky inna time like u
mi love how you a bubble and a look pon mi
just so mi know seh yuh friend tell you seh mi like u
mi love how de jeans deh so gone pon u
mi fi tek off if your clothes you'll put on pon u
bring yuh a new fren fi don corleo
mi know mi nuh waan nobody but you

(hook)
you mi waan fi my wife
baby you body alright
you mi waan fi my wife
you mi love for the rest of my life mmmm
wine fi mi

(chorus)

(verse 1)
hold on
baby odda wine deh mi like
set it so like seh you deh pon di bike
mi know you nuh leggo mi know you hold tight
da one dey so brightin till di bright light
you know you goody goody and you pretty pretty like
mi seh you goody goody and you pretty pretty like
nuh man a nuh switch and yu a nuh ??
you celebrity sat us ?? satellite

(hook)
you mi waan fi my wife
baby you body alright
you mi waan fi my wife
you mi love for the rest of my life mmmm
wine fi mi now

(chorus)

SERANI-GOT TO SURVIVE(lyrics)

July 28, 2010
Liv Up and Daseca
It's Serani
I Gotta make it,make it ohuuhuhuhu

I'll never stop hunting hustlin for mine
I'll try until I die
Cause I got to survive yeahh
Got to provide for my wife and child
In this jungle so wild yeah
Got to survive

My family need to eat
I got to keep my promises and hit the streets
I'm the best, cyan stop Serani is the lead
Delete defeat
I dont need a Benz fi impress my frenz
That's why I got a house with a playground
Cause I'm not fine if my son not smilingg

I'll try until I die
Got to survive yeah

I'll never do nuttn illegal
Above mi will stand nuh waan ??
Nah loose now Just watch di sequel
See how mi Get so lethal yeahh
Livin aint easy
On this very ruff road
You gotta be tuff
But that's not enough
Cause in the most high I trust so

I'll try until I die
Got to survive yeah

My family need to eat
I got to keep my promises and hit the streets
I'm the best, cyan stop Serani is the lead
Delete defeat
I dont need a Benz fi impress my frenz
That's why I got a house with a playground
Cause I'm not fine if my son not smilingg

I'll try until I die
Got to survive yeah

Yeah you know Hey
It's Domaino yeahh ayy wooh yeaa hey
Girl I really love you so
I like to let you know

The first time I lay my eyes on you
I know one day that you will be my boo
I try to catch you everytime you passed
To say something just to make you ??
You're an angel sent to me
I was made for you and you were bless for me
Me and you together its our destiny
Jah Jah sent you cause he know what's best for me

Hook:
You're my sunshine
Gotta spend time
Cause you're so fine
You keep my heart warm in the cold time
You're the one for me
You're my sunshine
Gotta spend time
Cause you're so fine
You're the one for me

Girl I got so much love to share,girl
I just wanna hold you near, girl
Cant you see my heart's for you,girl
And My love is true yeah yeah

Girl you are the beat of my heart
We' the perfect couple we should never be part
Love fresh and clean you're my african princess
No other girl like you mi sure interest
Hug you up you inna mi arms everyting bless
No war no stress straight heppiness
Cah you nuh flirty flirty like di other rest
You are the best and you mi haffi honour yes

Hook:
You're my sunshine
Gotta spend time
Cause you're so fine
You're the one for me
You're my sunshine
Gotta spend time
Cause you're so fine
You're the one for me

Girl I got so much love to share,girl
I just wanna hold you near, girl
Cant you see my heart's for you,girl
And My love is true yeah yeah

The first time I lay my eyes on you
I know one day that you will be my boo
I try to catch you everytime you passed
To say something just to make you ??
You're an angel sent to me
I was made for you and you were bless for me
Me and you together its our destiny
Jah Jah sent you cause he know what's best for me

Repeat Hook & Chorus

G Whizz's 'Life'

June 5, 2009
Started By shawndj1 Comments

Intro

Ummmm a life, a life, TJ a jus life, ghetto youts neva give up di fight G whizz dat ahh!

Chorus

Mi life soon sort out so mi nuh worry umm, my life soon happy, nuh matta weh dem talk bout, nuh move crabby umm nuh watch, nuh bad mind nuh body, mamma tell mi seh son gwaan hol a medz nuh mek no body trick you and come full up you head, caz life soon sort out so mi nuh worry umm my life soon happy

Verse 1

Ghetto youts jus gwaan brave di weather jah go mek it betta, do yuh ting, in yuh hustling be wise and get your act together, no do nothing wah no clever fi dem get di betta fi come lock yuh inna jail and mek yuh suffer, nuh greedy, gwan work fi yuh likkle till yuh likkle tun nuff, no badda be no cruff, believe mi ghetto youts full a talent so yuh know we mus buss, jah guide us

Rept. Chorus

Verse 2

You might nah drive a car now but yuh soon can drive one, yeah yuh soon can buy one, yuh might neva fly inna plane before but yuh soon mek a flight man, jus gwan trust di most high one. Mamma teach me fi never give up, all when di road get rocky and di dutty get rough and mi tell har seh, mamma mi nah be no cruff, mi a go out deh go wuk it and mek yuh live up

Rept. Chorus

Bridge

TJ ... ummmm a life a life ummm a jus life, G Whiz neva give up di fight, I go on and on and on ummm a life, ummm a jus life, ghetto youts neva give up di fight me dat

Rept. Chorus

Cah life soon sort out so mi nuh worry umm my life soon happy, no matta weh dem talk bout, no move crabby umm mi nuh bad mind nuh body, mamma tell mi sey fi gwaan hol a medz, nuh mek no body trick yuh and come full up yuh head, cah life soon sort out, so mi nuh worry umm my life soon happy, mi life soon sort out so mi no worry umm, my life soon happy no matta weh dem chat bout mi nah move crabby noo mi nah bad mind nuh body mamma tell mi say fi gwaan hol a medz no mek no bwoy trick yuh and come full up yuh head. Caz life soon sort out so mi no worry umm my life soon happy, soon happy, soon happy.

Yo
It's Pressure
Hey,oh ohhhhhhhhhhhh wohhhh ohh
Ohhhhh wooohhhhhhh(yes truly)
It's Pressure
Hey babyyyy

I never gonna give up pon yuh love like that baby
Even if I drift too far I'm still coming right back baby
Never gonna give up pon yuh love like that baby
I'm real sure, that I'm forever yours

My love for you will never change
Through all the fame
You call mi by my first name
And even when I'm ?? pain
You hold mi straight
Still love you mi the same
Tell me if I'm going wrong(tell mi)
Cause my feelings are growing strong heyyy
Girl you got it going on
Girl you're the reason for my song baby

The way I speak a few my frenz seh I'm crazy
But you're the one who makes mi feel like a lady
You amaze mi,and your love a so much more value than a brand new ??
You're my baby,not have you lock up inna nuh house like slavery
Woman just stay free
She aint tired of love like this lately
Yeah babyyy

Verse 3:
Well like ??
Di world against mi and you
You always mek mi feel brand new
Girl you're the chosen of the few
I notting gonna stop us now
Take you away ???
Baby I gonna mek you feel so proud

BLASS-JOURNEY(lyrics)

July 27, 2010
Yo
In this time we gotta try to make it,try to make it
Gotta have ??
Hey stone ages

Woohhhh
Life is a journey
Now is kinda hard
Got to try tomake it from early
Cause it ruff dung a yard so I

This a nuh the time fi siddung
This a nuh the time fi siddung,no way
This a nuh the time fi see gun aright then

We tired a di crisis
And right now wi cant afford dem prices
How mi fi waan cook a pot of food
And cyan find di flour and dont know where di rice is
Poor people talk dem nuh waan fi hear di voices
Mi waan fi see betta bout way di choices
Dem love fi seh dem tek up di tax
Off baby pampers we nuh waan no more surprises cah

Life is a journey
Now is kinda hard

Yeah we haffi find a better way
Mi nah stop work till mi see a better day yeah
Too out time a run everybody see seh straight outta poverty di whola wi haffi get aware
Nobody nuh know if a live fi see tomorrow so
Everybody betta pray
Cah time ruffa dan our alligator state
It mek mi cyan pay di tool fi cross

Life is a journey
Now is kinda hard

MAKEIDA-INFORMER(lyrics)

July 26, 2010
Hey yo lefty(Yo Makeida)
From wah day some gal a pree mi you know
Like dem a premature
Weh dem call dem girl deh again

Informa
Some gal outta road a informa yeahh
Di whole a dem a informa

Through dem see mi pon di road inna mi brand new shoes
Some gal outta road dem a carry bare news
A see so with dem fren weh drink di badmine soup
A so come dem get bout a bruise

Cah dem a Informa
Di whole a dem a informa

My girl tek it easy(yo)
Cah you done already know yuh food cheesy
And mi hear from di shout seh yuh easy,lord
Mi a beg unno fi breeze mi

Chatty chatty mouth
Unno Cyan get mi out
Stop worry bout weh mi have inna mi house
?? a wuk and go buy a new blouse
Da one deh weh love pree mi

She a Informa
Di whole a dem a informa

Verse 3:
See mi they nuh know mi
Dem ongle see mi
See mi they nuh know mi,lord
See mi they nuh know mi
Dem ongle see mi
See mi they nuh know mi

BUSY SIGNAL-DEM MAD(lyrics)

July 26, 2010
I wanna know
How dem time ya get so cold
I wanna know
ah ah ah ah ah
I wanna know
How dem youth ya get so cold
I wanna know
di people waan know
yeah
hey

Chorus
Why dem leff mad
Dem mad
Dem run go kill di all woman and come a brag
When leff dem mad
Dem mad
Afta school a likkle pickney dem go grab
When leff dem mad
Dem mad
A with a big gun go spot di likkle tag
When dem left mad
Dem mad
Dem couldly gone gone mad mad

Dutty priest
How you fi a pree di pickney boxers and breath
Try no go buk up deh pon di pulpit and preach
Affi nah go run and all di money you a thief
Jah Jah shine him light so no secret cyan keep
Dem catch di pastor wid a church sista last week
So ?? daughta weh ??  fi a keep
Thunder a roll a bruk dem neck nah tongues dem a speak
Nuff a wolf and disguise like sheep

Chorus
Dem mad
Dem mad
When leff dem mad
Dem mad
Afta school a likkle pickney dem a grab
When leff dem mad
Dem mad
When dem left mad
Dem mad

Raper bwoy (raper bwoy)
Murderers unno fi stop mek duppy
Full time di youths unite make money
Just like how di bees pon di hive a mek honey
Hold a choice
Speak up no bring no dommy
Go Hustle fi yuh food when rain day a sunny
Watch your step a road cah too how di  time cold
When di streets and ?? you couldly ??

Chorus
Dem mad
Dem mad
When leff dem mad
Dem mad
Afta school a likkle pickney dem a grab
When leff dem mad
Dem mad
When dem left mad
Dem mad

Dutty priest
How you fi a pree di pickney boxers and breath
Try no go buk up deh pon di pulpit and preach
Affi nah go run and all di money you a thief
Jah Jah shine him light so no secret cyan keep
Dem catch di pastor wid a church sista last week
So ?? daughta weh ??  fi a keep
Thunder a roll a bruk dem neck nah thugs dem a speak
Nuff a wolf and disguise like sheep

Chorus
Why dem leff mad
Dem mad
When leff dem mad
Dem mad
When leff dem mad
Dem mad
When dem left mad
Dem mad

I wanna know
How dem time ya are get so cold
I wanna know
ah ah ah ah ah
I wanna know
How dem youth ya get so cold
I wanna know
di people wah know
yeah
hey

Chorus
Why dem leff mad
Dem mad
When leff dem mad
Dem mad
When leff dem mad
Dem mad
When dem left mad
Dem mad

next episode of chat your bizness I would like to hear a discussion on music generally. leave your thoughts.......

MR.DIAMOND-GULLY & GAZA(lyrics)

July 25, 2010
Some seh Gully(oh ohhh),some seh Gaza(Hey ayyyy)
I wonder weh dem a go say now(woohhhh)
Hey

Is for real
You cant never imagine how I feel hey
Fi see two bigger rivals
Put di war aside,now dem fightin' for di youths dem survival
Is for real
Fi see two bigger rivals
Put di war aside,now dem fightin' for di youths dem survival hey

Rememba when shot used to buss and youth ??
Inna yuh house unda yuh bed but dem nuh tings nah go  work again
When you hitch up pon di endz and yuh chilling with some frenz
A car a pass and haffi splurt again
Dem seh ya time fi hold di order
Dem seh done wid all di gully and di gaza
A time fi hold di peace and di skillin it fi cease
Just love up unno brodda

Is for real
Fi see two bigger rivals
Is for real
Fi see two bigger rivals

Nuff a dem illiterate people disappointed
But di once a dissapointed yuh fi run go get ??
With di healin of jah jah
So you can hold di peace and hold di order
Man what do you gain
Fi see yuh brodda lie down di lane, a *lo** a run outta invain
Man what do you gain
Now di man dem set di order so it wont be the same

Is for real
Fi see two bigger rivals
Is for real
Fi see two bigger rivals

Verse 3:
See deh now
Dont you feel free
You can walk inna yuh own community yess
Dont you feel free
When I show love to you you can show love to mi yes
Dont you feel free
No more war no grudge no killing spree
Dont you feel free yes

Is for real
Fi see two bigger rivals
Is for real
Fi see two bigger rivals

FLEXX-CALL MR.BRUCE(lyrics)

July 25, 2010
Yo yo yo
Well I'm the voice of the voiceless yo
Yo mi see dem a gwaan like dem fi fraid fi talk
But mi nuh fraid mi talk
A mi a talk from mi heart
Hey Romeich

I beg you just call mr. Bruce for mi
Tell him fi leave di state of emergency
A bare innocent people dead a Tg
A nuh lie mi a tell mi see it pon mi Tv hey
I beg you call mr. Bruce for mi
Di garrison a suffa mi nuh see no MP
A bare a.k. Mac 10 and MG
From police and soldiers pure brutality

??? Every jamaican neva mek rename bombs and gun
We only mek artist and athlete weh run
Footballers lock down any stadium
But from wah day is like we fun down
Dancers stay truth everyting pop down
Nuh money nah come from pocket that a run
Kingston hotta dan di sun weh a bun
Coulda fi suffa fi di ***** ???

I beg you just call mr. Bruce for mi
A bare a.k. Mac 10 and Mg

Stick a pin
Every four year when dem win
Dem only come trick poor people it's a sin
Then you dash weh like rubbish inna garbage pin
Dem a fish like mackerel inna thin
But ghetto youths, haffi rise,and mek it
See wi goal,reach and take it
Seh mi recipe although dem a reject it
Di fiss and di fee Mi nah go accept it

Call mr. Bruce for mi
A bare a.k. Mac 10 and Mg

Repeat verse 1

Repeat chorus
Dont want you to leave my arms baby
Nooooo
Noooo

And I dont want you to go
I dont want you to go
Cause it hurts mi when you leave
Wonder if this is how she feels hey

I cry a river
Flowing flowing flowing flowing when you
Say you going
How this can go on
Boy you fantastic,bwoy you're marvellous ,your position got me delirious
Dem a fell for you
There's no breaking up
Dont wanna share you,but if a must a must
So

I'm gonna love you when you here with me
And love you when you gone(gone)
Situation so wrong
But pay the love is so strong
And I have to love you when you here with me
Too anodda girls are

I deserve better
But baby better makes mi save by you
Gimme pleasure
So I keep holding on
They say love is blind
Well it must be
Cause I cant see you
Aint without mi
If you dont leave her
How I'll be stay
That's the way love goes
Sometimes you sharin
Ohhhhhhhh

Situation so wrong
Too anodda girls are

Verse 3:
And I dont know who you true
Somebody's gotta win
Somebody's gotta loose
And I dont know just what you do
And who decides to stay and who will walk away

Boy you fantastic,bwoy you're marvellous ,your position got me delirious
Dem a fell for you
There's no breaking up
Dont wanna share you,but if a must a must
So

Situation so wrong
Too anodda girls are

Chorus till end

I NEED THESE GIRLS., THEM PURE LIKE WATER TRU FOUNTAIN..I KNOW U WANT THEM
STEPPZ GOT A BIG RUMP THAT U MOUNTING, EVEN THO SHE COLDER THAN BLUE MOUNTAIN

JUST CHECK OUT THESE HOT MACHINES....THEM A FEED PON SOME REAL MAD DASHINES
CYAAH WAIT FI HOLD ON PON..SO PREE BOX WATCH EEN...PUN A GET THE PAPER LIKE XEROX MACHINE

ARCHI A DI GIRL DEM BOOPS, HE WILL MIND DIME CREWS....PUT THEM ON FINE WINE CRUISE
AND WHILE HE DOING THAT, ALL EYES ON ME LIKE UR TV ON PRIME TIME NEWS

IM SO HOT LIKE FELLOW HELL TOAST, ITS ALL SIZZLING LIKE A MELLOW WELL ROAST
SHE WAAH KNO HOW MUCH DIGITS MI HAVE, MORE O'S THAN A LOOOOOOOOOOL POST

MI SEE U BREJIN WEH DAY..HIM GOT RAWWSE BOATS AND SCHEEZERS...ITS MORE VALUABLE THAN WYZCO LOST GOATS AND FREEZER
AS YOUR GF, SHE ALWAYS HAVE HAR LEGS OPEN LIKE PASSPORTS AND VISAS

RANK US IN DOMINOES..........UR A DOUBLE DEUCE....WHILE I ARE ACE
IM UR GIRL'S PERRY MASON, I FLY HAR CASE, SHE A PREE MI CASH LIKE I.R.S

THINK MI NUH SEE HAR WEH DAY WHEN SHE A DANCE OUTTA EARL TRUCK
A SHE SAME ONE MI BREJIN FU.CK TILL HAR WOMB DROP OUT LIKE FRANCE OUTTA WORLD CUP

UR WIFE LOOK PON ME AND SEH "WELL HE  UGLY, BUT I NEEDA LUCK, GO AMM GEEMA FUQQ"
I GUESS ITS THE SWAGGA...CAUSE IM CHASING PAPER LIKE IM LATE FOR THE GLEANER TRUCK

MAAAAAWWWHD

-- Edited by gamepun on Sunday 20th of June 2010 07:39:25 PM

-- Edited by gamepun on Sunday 20th of June 2010 07:43:44 PM

FLEXX-MONEY(lyrics)

July 24, 2010
Yuh zeett
Bwoy dem girl a nowadays
Dem only have a song a sing wid one phrase
MONEY,MONEY,MONEY!

To how she look and how she shape
Need a one deh wid har
She nuh waan nuh man a left dem drive pretty car
Yes today mi step bare foot inna di bar
Cah ?? and she dont  chat to har
Today she see mi picture come out inna di star
She get fi realize seh man a real superstar
Get fi realize I'm a gully squad a par
She wah drive inna di front of mi car

She a run dunggg vanityyy
Oh oh oh oh ohhhhhhhhh
And it a cause insanityyy
From weh day she a move like vigilante
Yuh zeet

Nuh badda think a joke or is insanity
It's all about di gal dem weh waan man fi vanity
Dem nuh waan wi fi di love only fi di money
She cyan see mi when it rain much less when did sunny
cause if mi could wear Moschino long time
She had leff fi mi fren name Chino mi know
Seh if mi could wear Versace
She woulda leff mi long time fi mi fren Anache
Savage seh
A di car weh mi drive
That keep the relationship alive
Any how mi neva did a travel name a spread like ??
She'd lef mi long time fi Clay

Oh oh oh oh ohhhhhhhhh
If wi live inna ?? di hill back
Pon mi door she would knock

Verse 3:
vanity lover was the under the cover
now the game is over she just a push over
love di gangsta through him range rover
vanity lover wants be under the cover
she come in like radio car or ambulance mek man a run a dem have no six pants

Weh she doesnt want mi for who I am
only love weh thru she see di big coin inna mi hand
Weh she doesnt want mi for who I be
only love weh thru she see mi pon Hype Tv
Weh she doesnt want mi for who I are
She only love mi through she see mi last night pon E.R.
She dont want I,she dont want mi
Fi telling you di truth she only waan mi money

Oh oh oh oh ohhhhhhhhh
From weh day she a move like vigilante
Yuh zeet

JUNIOR X-GANGSTER LIFE(lyrics)

July 24, 2010
p**s and dawg not the same luck
I may go through what you mind get stuck
I know likkle one mama warning
Seh son,change your ways
Nuh waan certain tings a reach him
Sick hard days mamma son
Nuh deh Too far from him grave
Ohhh

Mama tell him seh war a nuh fun ting
Mama tell him seh put dung di gun ting
Mama tell him seh gwaan go look a work
Do likkle farmin her Someting
Mama tell him war a nuh di ansa
Cause it nah have nuttin to have fah
Only a bullbox and ??
There is no happy ever after
If you aint be listen weh mamma did a say
You know you end up inna jail di odda day
If you aint be listen to her mamma did a say

Gangster life aint no joke
I best advice you stay out
Once you're in death is the only way out

??? Out the corner
Mash up di likkle fun inna di place
Nuff people a di heal a nuh ratin
Shopkeeper and taxi man hate him
All him just a squanda with him gun inna dem ways
Mamma likkle daughta nuh safe
Now mi hear seh police man a hunt him
Now mi hear seh badman all a hunt him
Cause di bwoy neva listen weh mama say

Mama tell him seh war a nuh fun ting
Mama tell him seh put dung di gun ting
Mama tell him seh gwaan go look a work
Do likkle farmin her Someting
Mama tell him war a nuh di ansa
Cause it nah have nuttin to have fah
Only a bullbox and ??
There's no happy ever after
If you aint be listen weh mamma did a say
You know you end up inna jail di odda day
If you aint be listen to her mamma did a say

Verse 3:
Him go beat couple corn pon a rival
I never did a pray ??
What a suicide ??
Leff you life careless to no gal
Cause is a gal come call him out
A when him step out
Is a man with a sniper rifle
And put to  inna him neck dust him out

http://www.sheetworld.com/p_images_th/th__LemonSetOnBed.jpg

PPL SEH THE LAST SHOW SELL YUH ZEET.
EVERYBODY WAAH KNOW WHY THE NEXT FELLOW FEET UNDER THE YELLOW SHEET

SOME MAN A CUSS BADWORD....APPLEZ START BUN THEM OUT WID SIZZLA
THE SHOW A TEK LONG FI START EEH...DEM PATIENCE A WEAR THIN LIKE A RIZLA

WAH BOUT THE ZONE GIRL WHO LOVE PLAY WID BALLS LIKE RICON, ALL A DJ PON A MIC ON
SHE GET A SECRETARY WORK, SHE DI BOSS LIE PON..HAVE HAR PON A DESKTOP LIKE A ICON

THE OTHER DAY A NEXT YUTE A LOOK A ZONE GIRL...SHE SAY U REALLY WAAH MY SAUL
HIM SAY WHY NOT? I LIKES ALL....SHE SEH MI NUH WAAAH U, U BREATH KICK, IT NEED SOME LYSOL

MAFIA GIRLFRIEND SAY SHE NUH BUSINESS IF HIM WAAH CHEAT THEN
CAUSE YEAST INFECTION A BUILD UP GINGIVTIS AND PLAQUE PON HIM TEETH THEM

IF UNU NUH WAAH THE PROGRAM MASH UP? PLEASE MI A BEG U NUH CALL LYNDO
A MAN A TELL GYAL SEH HIM NUH READY FI **** ***** YET, LIKE IT MARK DUNG INNA HIM CALENDER

FROM MI A YUTE A GAMBLE MI NUH PLAY POKER...MI JUST WANT UNU FI LISTEN DA JOKE YA
MI IS A KING WEH A LOOK FI A QUEEN, A JACK OF ALL TRADES WEH NUH TRUST THE JOKER

WANT A WOMAN WID CLASS, MI NUH ONGLE PREE FIGURES LIKE MI A STOCK BROKER
SOME MAN A GET DEPRESS OVA INTERNET p**sY, GUH HENG YUH SELF, SEE 3 POUND A BLUDc**t ROPE YAH

HOLD ON...STOP!!! WAIT A MINUTE....DEM SEE STEWIE WID A SHORT WHITEY, HIM A DATE A MIDGET
MEK DEM KNOW SEH U STRAIGHT NUH FIGET...MAN WAAH GAAH FARIN CAUSE HAR PAPER LIGET

ppl!!! A TRU U NUH KNOW, WAH DA WAR NEARLY GWAAN, BOXING, INNA DI GYAL FACE DEM WAH POST A FIST
RUMOURS HAS IT THAT SHE HAS BEEN THROUGH MORE MAILS THAN A CHINESE POST OFFICE

MI DONE TALK INNO....BEWARE A DI SHEET AND THE SELL OUT FRENS, DEM WAH GET EVEN
LET PEACE REIGN AND HAVE YOURSELVES A BLESSED EVENING

-- Edited by gamepun ( Mod ) on Friday 23rd of July 2010 12:03:04 PM

VYBZ KARTEL-SHE LOVE(lyrics)

April 7, 2010
Started By cescojam1 Comments
(intro)
gal dem(gal dem)
mi love you(mi love u)
mi nah leave u
I will neva(neva,nevaa)
message to di man dem
spend time with your girlfriend
treat dem right no mistreat dem no way
mi girl tell mi

(chorus)
she love when mi turn har dat wayy
she love when mi reach di spot yeahhh
di way how mi treat har,she seh she cyan strayy
she deh wid mi till har last day

(verse 1)
that's why
she seh she waan fi have mi baby
she seh fambily she ready
she seh she waan wi fi love up fi life
like fadda romie and mommy lane
Yuh box har? No massa, ah naay me
Yuh tump har? No massa, ah naay me
and if she would dung a man yuh well road fi go bruk rockstone she nuh ruff play mi

cah mi nah go disrespect,and she nah go disrespect
she seh she neva get a love wah so lovely so lovely yeah
and if a ring fi touch di finga
mi ready fi mek di step
she seh she neva get a love wah so lovely yeah so lovely yeah

(chorus)

(verse 2)
and a nuh gal come ya so
is a baby mi love yuh so
teacha treat har like di queen sheba
she cyan seh mi treat har like none
if she jealous a aks mi a question
mi a gal nuh aks mi nuttin
and she always tell mi fi save my money
she nuh dung cyan nuh hollywood

cah mi nah go disrespect,and she nah go disrespect
she seh she neva get a love wah so lovely so lovely yeah
and if a ring fi touch di finga
mi ready fi mek di step
she seh she neva get a love wah so lovely yeah so lovely yeah

(chorus)

I will neva(neva,nevaa)
message to di man dem
spend time with your girlfriend
treat dem right no mistreat dem no way
mi girl tell mi

(chorus)

Weh so much a dem a go man?
Mi nuh know wah dem really a deal wid styll,
But you know a we name GAZA,
How you mean,
Doah?
Yeh!
Oh!
Yow, Pimpin,

Mi nuh know a who a fool dem,
Mi nuh know a who a fool dem, no,
Mi nuh know a who.
If you a chucky boo memba you haffi chuck inna di dirt when we go fi you!

When, mi pitbull dawg bark,
Man ketch dem fraid,
Man a chuck inna wall,
Man a jump cross gate,
Fatty squeeze thru di grill,
Fatty tek off weight,
From dem violate di GAZA we cause heartache,
Dem betta go a dem bed early,
Nuh lock off late!
From yuh see me a nuh button mi a pop off gate,
A di branch wid di stem wid di top half tape,
Dem cum from Russia,
A kalashnikov place,
If a nuh mine,
Mi naw go carry,
Every shoes mi have,
Duppy deh pon it,
Muss ketch yuh,
Dat a mi promise!
You cuda be di baddest,
Da left han ya never miss!!
Go dung a wharf,
go clear a double Barrel,
Sumn haffi run,
Weh favor sorrel,
Muss ketch yuh,
Dat a mi promise!
You cuda be di baddest,
Da left han ya never miss!!

All dem a bend up dem face,
Mi see say dem a pappy show, 
Put dem to di test,
Cah mi know none a dem bwoy deh nuh bad eenuh,
None a dem bwoy deh nuh bad eenuh,
All dem a bend up dem face,
Mi see say dem a pappy show, 
Put dem to di test,
Cah mi know none a dem bwoy deh nuh bad eenuh,
None a dem bwoy deh nuh bad eenuh,

Den we a start it first,
Mek it all began,
Dem a tell di GAZA dem a Taliban,
When it get serious dem call Babylon,
10 a dem group up an styll cyan b 1,
We a drop sum shellin weh part di land,
Yuh nuh Wayne or Arif or Collin,
Rubbo Ranks, Dalton all Raddigan,
How yuh love chat so like a radio man?

RAS PENCO-HEY BABY(lyrics)

July 23, 2010
Started By cescojam1 Comments
Hey hey,hey hey
Yeahhh ayy
Got to let you know
Represent to di fullness Ras Penco
Yeahh

Girl,I've been wanting you to come my way
So glad I met you Jah Jah blessed that day
Never want to see you go astray
Right now I love you more than words can say

Hey baby love it when you squeeze mi(squeeze mi)
Hey baby please never leave mi(leave mi)
You comfort mi when I'm lonely(when I'm lonely)
I love you baby believe me(believe mi)
Girl, even when we back,against di wall
Stand in love a we neva fall
Hypocrite a talk wi nuh care at all
If a dem love laugh we nuh share at all
Yeah you put a smile on my face
Take mi away with your warm embrace
Call mi when you need mi
To fill that space

I love you baby believe me(believe mi)yeah
When I'm with you I am stronger(uh uh uh)
You are my charmer(uh uh uh)
Love you next to my mother(uh uh uh)
When a winter or summer

I love you baby believe me(believe mi)
«First  <  114 15 16 17 1846  >  Last»  | Page of 46  sorted by