She seh mi a nuh be har type
Through she nuh see mi inna nuh club with black card that's why
When everybody order a Hennessy mi order a Sprite
But if she look inna mi wallet
She woulda waan come a mi yard tonight
But har she want a hype
She seh she want a car she nuh waan nuh bike
A Gucci or a Prada she nuh waan nuh Nike
But that's how she do har ting and she wil tell you to your face so it's a borderlife

She waan di dearest bag di dearest clothes di dearest shoes the dearest dress
Waan fi buy di dearest ting as soon as yuh clear yuh check
But as di money gone, yuh nuh see why she gone
She woulda walk outta yuh life a just yuh hand yuh close alone she leff
Waan fi mash yuh up, a mek yuh feel like you deh close to death
And the way she waan fi live, girl it's not appropriate
You want a man because him rich, and money yuh sure fi get
You nuh want mi a mi cambio associate

But har she want a hype
But that's how she do har ting and she wil tell you to your face so it's a borderlife

She seh the type a man she want, haffi always in the spotlight
Everybody fi a stare, when she pull up pon the stoplight
She flash to be my key, pump people she nuh stop hype
A beg she could try dat wid from quite
So through is a taxi mi a drive
You a gwaan like yuh nuh rate it
Telling all yuh friends dem how much you would date
Mi sure a one ting girl, mi know seh mi nuh crazy
Money and vanity so dont praise

But har she want a hype
But that's how she do har ting and she wil tell you to your face seh it's a borderlife

Verse 3:
All yuh want a money girl
Yuh nuh waan mi for mi
And through mi nah have nuh money yuh tell mi straight up yuh nuh waan mi
All yuh want a money girl
Yuh nuh waan mi for mi
But through mi nah have nuh money yuh tell mi sehyuh nuh waan mi

But har she want a hype
But that's how she do har ting and she wil tell you to your face seh it's a borderlife
But har she want a hype

BEENIE MAN-SKETEL SHADOW(lyrics)

September 12, 2010
Started By cescojam0 Comments
Yeah
Genius again
Eh eh
I dont,I dont know(I neva know)
Wah mek she stay,wah mek she stay,wah mek she stay so
Oh no wooahh

Some gal nah have nuh plan fi di future
Dem plan fi tek a new man everyday
Warn to all di dutty  you possess inside

Some gal nah have no sense of pride
How dem so serious
Dem tek man fi fun and laughter
Just to remind dem how dem a used to

When every woman researchin for a hero
She a look a next man to look unto
She neva find no man fi fulfill har need

That's not the way to be
You shoulda have one man
How you end up wid all 2 and three
That's why you have fifteen
A you end up a rid

When your madda tell you long ago
Never to walk inna nuh sketel shadow
Weh she fail you should succeed
You nuh fi follow nuh gal a lead yuh fi lead
Hook pon drugs now school you leave
Carnival inna house wid your boyfriend Steve
Pull mi heart from through mislead
Fifteen year old I cant believe

Your mamma nuh trust yuh
Yuh pappa nuh trust yuh
So how you come around a expect man fi trust yuh
Sketel pon sidewalk have gal lock a cuss yuh
A yuh buss di man dem unno di man dem buss yuh
Every man yuh lock up yuh stalkie and ouch yuh
Ghetto divan yuh look ?? and handcuff yuh
Every likkle youth pon di lane dem touch yuh
Catch up pon yuhself before di big one catch yuh gal

Verse 3:
You're not the losest
My gal dweet yuh chest
Mek a bwoy know you have the greatest,thing that yuh possess
Mek dem know that you nah the weakest
Link from east to west
My girl pull off that treasurest
And just come kiss mi chest
And just wine pon mi

Outro:
Look into yuhself
Know yuhself
Woman be woman and be strong
Cannot do what a man do, a still be a woman ovastand
A woman might seh mi wrong but cho
Woman is woman
Is the mother of,life yuh know
Is the mother of, di whole generation
You foundation of life
Without woman, there'll be no man
Love unno, anyway

ZONE MI HAVE A STORY FI TELL U, THIS IS NAZTY NAZ ABOUT FI ENTER, SO TALK START
WAH DAY HYPER BOWER SLICE TOAST BREAD, HIM NYAMSUM AND LEGGO 50 BAGGA DARK FART

HIM GO REMANO CENTRE FI GO PICK UP KrYISIS AND A DI CAR JUST BARELY A TRACKLE
HIM CALL WYZGOAT BUT HIM SEH HIM HAVE %&%* STAIN CAUSE HIM JUST EAT ROTTEN APPLEZ

I LAUGH TILL I IPIS, CAUSE GENIUS AKA DUNCE BUY HIM MAC AND RAM WID DI GOAT MONEY
MI LAUGH TILL MI DEH A GRung LIKE A DRUMMER ROACH, CAUSE DI WHOLE THING FUNNY

DI SAME GOAT USE TO DEAL WID BOOOOOM AKA BLUE BALLS, AND THAT JUST SEEM IRONIC.DONT?
DAT MEAN SAY DI GOAT GI WYZCO BLUE BALLS....A DAT TIME LAUGHTER AMOUNT

JUST GO HOME GUH COOK SOME FOOD, SO MI LIGHT A FYAHSTICK AND MEK SOME FRY RICE AND BUN UP GAME-TONGUE
A JOKE MI A MEK, JEEESAZ CHRIST, DONT HATE, GIRL POWER MI SEH, UR FIFTEN MINUTES A FAME DONE

nick names
naz--naz-ty naz
jhandsum--nyamsum
darklaw-darkfart
dj fifty--50bag
wyzco --wyzgoat
Ip--Ipiss
javan --taxi man
gamepun-bun rice
booom--blue ballz
dj drummer--drummeroach
genius-duncebat
remano-remancentre
hyperactive--hyperbowpower aka bush god
appelz--rotten applez
krysis--krasis
slicebread-toaster boi
srtwho have a problem..sorryyy...ahm we dont give a ****
looooooooooooool#dead

NEW ADDITION

FBI--fart-bi

-- Edited by dj naz on Sunday 25th of April 2010 03:37:12 PM

G WHIZZ-MY GIRL(lyrics)

September 11, 2010
Something I gotta let you know, know girl
Girl a long time mi a pree yuh
Girl I gotta let you know yeah

Girl I want you to be my baby(want you)
Want you to be my girl
Girl I want you to be my baby(want you)
Can you be my girl
My girl my girl
Want you to be my girl
My girl my girl yeh
Can you be my girl

Cause girl I love-ove-ove to see you pass my way
Girl mi swear a yuh mi want up inna mi life
You me say,
Girl I want you I need you
Need you more each day
Anyday mi eva get you girl
Neva gonna give you away no

Cause I want you to be my baby
Want you to be my girl
YesI want you to be my baby(want you)
Can you be my girl
Oh my girl my girl
Want you to be my girl
Oh my girl my girl yeh
Can you be my girl alright

So girl tell me what I gotta do
To be your man for mi to call you my boo
This love I feel is true
And it's only for you
Girl I even dream
About of being together
So clear to see
Girl a you mi really rather yeahh

Want you to be my girl
YesI want you to be my baby
Can you be my girl
Oh my girl my girl
Want you to be my girl
Oh my girl my girl yeh
Can you be my girl

Cause girl I love-ove-ove to see you pass my way
Girl mi swear a yuh mi want up inna mi life
You me say,
Girl I want you I need you
Need you more each day
Anyday mi eva get you girl
Neva gonna give you away no

Want you to be my girl
YesI want you to be my baby
Can you be my girl
Oh my girl my girl
Want you to be my girl
Oh my girl my girl yeh
Can you be my girl alright

So girl tell me what I gotta do
To be your man for mi to call you my boo
This love I feel is true
And it's only for you
Girl I even dream
About of being together
So clear to see
Girl a you mi really rather yeahh

Chorus till end

I OCTANE-MAMA YOU ALONE(Lyrics)

September 11, 2010
Hustle round a Coronation Market
Know seh it ruff because she target
Load from mama basket
Strain har neck and now it mark it yeah yaaay
More time bare foot she affi walk it
Still she stand firm like a forklift
Know she nuh have it
But we still a get we sweetie and we chocolate yeahh yayyy

Mama you alone
So wey you gwaan spread the bed till you come home
Mama you alone
I nah fraud seh you gwaan sweep di cot till you come home
Mama you alone
I yah gwaan take care mi likkle bredda dem till you come home yeah
Mama you alone, you alone,mama you alone ,mama yeaaayy

Papa wah you fail
Hey mama strenght and upliftment tell ?? to prevail
So we nah go gonna jail
Hey mama words of wisdom fresh like breath we neva stall yeah
I know the ?? well
You come a talk bout a years son fyah bun you make it dwell
This a nuh fairy tale
Memba you lead was like Jonah inna the belly of the whale

You neva deh deh when we duggin for hug yah
??? Much much longa
Although dem thief mama goods inna di street when she a slumba
She hold it out,she hold it out
Gas fuel belly like Honda
???
And through mama waan we grab a school
She try get di cash van numba
(A she alone)

Mama you alone
So wey you gwaan wash the plate till you come home yeahh yeayy
Mama you alone
I nah fraud seh you gwaan sweep the cot till you come home
Mama you alone
Mama you alone, you alone,mama you alone

Now I become a man
I embrace what you preach my mama
Nah fault a I'll practice what you teach my mama
Your stress your pain I shall relieve my mama
So me nah touch di road and go switch no hamma

She seh son mek you youth dem go a prep school, a clean style
Son check son dem a leff school
Buy your sweats ??
So get food
So no badda follow friends and turn fool
Cause a mi alone

Hustle round a Coronation Market
Know seh it tuff because she target
Load from mama basket
Strain har neck and now it mark it yeah yaaay
More time bare foot she affi walk it
Still she stand firm like a forklift
Know she nuh have it
But we still a get we sweetie and we chocolate yeahh ayyy

Mama you alone
So wey a gwaan wash the clothes till you come home yeahh yeayy
Mama you alone
I nah fraud seh you gwaan sweep the cot till you come home
Mama you alone
I yah gwaan clean di one room pon floor till you come home yeah
Mama you alone, mama you alone,mama yeaaayy
Mama you alone
So wey you a gwaan spread the bed till you come home
Mawema you alone
I nah fraud seh you gwaan sweep till you come over
Mama you alone
Mama you alone, mama you alone,mama yeaaayy

VOICEMAIL-TIME(Lyrics)

September 11, 2010
hey heyyy, baby heyyy yeahh

I think a might be some time,time
To clear my mind
Timeeeee
To know if its right
That I-I
To let you walk out of my life
That I'm a really need some time

Then I dont really know what I was thinking
And now that you're gone
This house is not a home without you in it, noo
I neva meant to take your love for granted
How stupid I was to eva give up
Give up pon the best ting ever had
So deep I ?? like a knife
Still you a really to fight
In loving you was ever wrong
That I dont wanna be right
I know is hard to let you go
So I'm sing what I write
Although is killing me
Still I'm a say what's on my mind

I think a might be some time,time
To clear my mind
Timeeeee
To know if its right
That I-I
To let you walk out of my life
That I'm a really need some time

Now see That I dont wonder really ?? love
Tell me what I got to do to make it up
Now the situation is kinda hard
Tell me where restart
This is how I will be build up

So emba****ed that I shake
Emba****ed that I shake
Feel without you I'm so afraid
Never love again
Yeah yeah
??? eva make a ??

I think it could be some time,time
to clear our mind
Time
to know if its right
More time, time
To work tings out in our life
Girl I really need could be some time, yeahh ayyy
Oh yeahhhh

I really think we need some time
To clear our mind
Heyyyyy

VYBZ KARTEL-TEACH ME HOW(Lyrics)

September 9, 2010
Position this way not dat way
Turn round turn round back way
Di F*** good and it nah mek di **** stray
Gal you punany tighty

She say
Teach me how fi F***
Teacha teach me how fi F*** oh
Teach me how fi F***
Teacha teach me how fi F*** ahuo
Teach me how fi F***
Teacha teach me how fi F***
When you wine pon ****y gal ****y fi a bruk
She say
Teach me how fi F***

F*** anyweh but no go pon di bed gal
You hav di position pon your head gal
Me no waan no gal weh nah have nuh vybz dat
Comin like say me a F*** a dead gal
Inna di club mi F*** inna di bathroom
Police cyan tell me say dat illegal
Backshot ina di wata dung a di mineral
Till dung inna di church and di gully funeral

She say
Teach me how fi F***
She say
Teach me how fi F***

You gwaan ting so fi put up pon di whole girl
This ****y till it up dan a stone wall
No matter how di ****y hard nuh fall
It a ring inna ya ****y like a phonecall ring
You love the icecream cah di gun tall
But it a lip and it a beat pon yuh ??
You haffi say Addi a your owna
A coulda jerry Springer a coulda Oprah

She say
Teach me how fi F***
She say
Teach me how fi F***

Position this way not dat way
Turn round turn round back way
Di F*** good and it nah mek di **** stray
Gal you punany tighty

She say
Teach me how fi F***
She say
Teach me how fi F***

F*** anyweh but no go pon di bed gal
You hav di position pon your head gal
Me no waan no gal weh nah have nuh vybz dat
Comin like say me a F*** a dead gal
Inna di club mi F*** inna di bathroom
Police cyan tell me say dat illegal
Backshot ina di wata dung a di mineral
Till dung inna di church and di gully funeral

She say
Teach me how fi F***
She say
Teach me how fi F***

You gwaan ting so fi put up pon di whole girl
This ****y till it up dan a stone wall
No matter how di ****y hard nuh fall
It a ring inna ya ****y like a phonecall ring
You love the icecream cah di gun tall
But it a lip and it a beat pon yuh ??
You haffi say Addi a your owna
A coulda jerry Springer a coulda Oprah

KONSHENS-GOD BLESS(lyrics)

September 9, 2010
F****
Give thanks
Whether Christian or Ras

*la*hd still a run through mi vein
Oxygen a pump inna mi lungs
Miss the love the meditation inna mi brain
Live mi life to the fullness and no matter what comes my way(my way)
To the most high I pray(yea ayyy ay)
And I give thanks night and day
Dem waan see mi lose my way, but I never straa-a-a-y

Hook:
When di troubles start pile up and gang up
I neva fall I neva run away, Jah Jah help mi stand up
Enemies a plot and dem a plan up, but a Jah Jah grace
When dem see mi smilin'face

God bless(god bless)
God bless, yes I know I
God bless(god bless)
Yeaaaaaaayyyyy-a-aa-ay
God bless(god bless)
God bless, yes I know I
God bless(god bless)
Yeaaaaaaayyyyy-a-aa-y

I've been run in the streets, hustling for so long
Sometimes mi feel like seh mi cyan hold on
Nuff time mi nuh know weh mi a go get anodda meal
But somewhere somehow that's how mi know seh jah jah will
Inflation nuh progression and recession bring depression
So mi pray every hour every minute every second
Fi divine intervention from Jah Jah
Nuh odda, just stay close to mi closer dan a brodda yo

Hook:
I neva fall I neva run away, Jah help mi stand up
Di bore dem a plot and dem a plan up, but a jah jah grace
Show dem mi smilin'face

God bless(god bless)
God bless, yes I know I
God bless(god bless)
Yeaaaaaaayyyyy-a-a-y
God bless(god bless)
God bless, yes I know I
God bless(god bless)
Yeaaaaaaayyyyy-a-a-a-y

Verse 3:
Nuh matta what a gwaan and nuh what weh dem a try
All when dem a pree and penetrate fi see yuh die
Bredda dry your tears, sista dont cry
All you got to do is trust inna the most high
Nuh matta what a gwaan and nuh what weh dem a try(weh dem a try)
All dem a plan nd penetrate fi see yuh die
Bredda dry your tears, sista dont cry
Just trust inna the most high,high

Hook:
I neva fall I neva run away, Jah Jah help mi stand up
Enemies a plot and dem a plan up, but a Jah Jah grace
When dem see mi smilin'face

God bless(god bless)
God bless, yes I know I
God bless(god bless)
Yeaaaaaaayyyyy
God bless(god bless)
God bless, yes I know I
God bless(god bless)
Yeaaaaaaayyyyy

Chorus till end

IM TIRED OF WEARING THIS SAD FACE JUST TO MATCH LIFE'S PRESURE AND STRESS
TIRED OF DOING SINS AND GUILT STRIKES SO I HAVE TO GO CHURCH TO CONFESS

TIRED OF TELLING PPL THAT SOMEDAY WILL GET BETTER KNOWING IT WILL NEVER
TIRED IF TELLING PPL DONT GIVE UP KNOWING ITS JUST A HARD ENDEAVOUR

TIRED A THIS PLASTIC SMILE AND FIGUREEN HAPPINESS...GIVE ME NEW LIFE
TIRED OF TURNING ON MY RADIO IN THE MORNINGS TO HEAR BOUT PPL STRIFE

TIRED A INTERNET WITH ZONE, FACEBOOK A, TWITTERS AND LINKS
TIRED A BREAKFAST FRIED...TIRED OF CONSUMING FLITTERS AND DRINKS

TIRED OF HEARING BOUT CRIME RATE, THE FACT THAT IT TRIPS ON MURDERS
LIFE IS JUST LIKE  A STEADY LOW DIET...MI TIRED A CHIPS AND BURGERS

TIRED OF HEARING EVILS CRY, GOOD LIVITY NEED FI WARN A DEVIL
TIRED FI A TRY AND NAAH ADVANCE...TELL FRENS SEH MI DEH PON ANOTHER LEVEL

TRIED OF WRITING...ACTUALLY MI FEEL SLEEPY AND IM OUT
IM TIRED OF SPEAKING MY MIND, SO I WRITE AND TIME TO SHOUT

Where Has My Heart Gone

September 7, 2010
Started By GangstaGentleman0 Comments
've gave up a piece my heart I put you in it's place
You were the air I breathe every breath I would take
Losing you would simply mean losing myself
Losing all sense of reality 
All sense of me and who exactly I am
Girl you became my heartbeat
You want me to let you go but I can't
How could I say goodbye to another piece of me
Another piece of my heart
But even though that's the hardest thing you every asked of me
I'm willing to sacrifice my self to see you smile
Even if it is the very last thing I see in this world
In this lifetime
I can be content knowing I was the cause
Knowing that in the very end my life was worth something
Something more than the simple waking up in the mornings
My heart my love my soul 
Your name reflects all that is good within me
My love is yours forever 
Even if you do leave
The memories we make will remain
Allowing me to feel that pain
Allowing me to at least know I am still alive

Lovers Dance

September 7, 2010
Started By GangstaGentleman0 Comments
The midnight sun gazes upon our bodies
Intertwined in the dance of love
Two bodies becoming one
As nature has blessed us
The cool air causes strange but welcome sensations as it breathes upon our skins
Your long dark hair covers your supple body beads of sweat glistening in the moonlight 
Your body oozes sexual arousal 
Calling to me in a tempting voice
I listen I follow I obey the call
Increasing the tempo of our dance
Your shouts of pleasure echo in my ears
All else blocked out I'm tuned to only you
We constantly change the style and feel if our dance
Alternating between fast and slow
Calm and rough
Hours upon hours we dance
Never losing our connection
The two opposing mountains upon your chest moving in sync to the beat our bodies play 
You push your head back let out a low guttural sigh
I know the dance is approaching it's end
Your body goes limp in my arms as you let out a savage moan of pleasure
I hold you and continue to dance but I too have reached my limit
I moan with pleasure and sadness as the dance ends
The midnight sun has become the midday moon
We sleep as one waiting for the night when our dance begins again
THIS GOES OUT TO THE GIRL WHO I JUST CANT STOP LOVE, SHE'S SUCH A WIFE
SHE'S BEEN EVERYWHERE WITH ME, SHE'S SUCH A INSPIRATION SHE'S MY LIFE

IM SO JEALOUS OF HER, SHE GIVES A POSITIVE MESSAGE AND AT THE SAME TIME ITS WAR
SHE CANT HELP IT EVERY NITE SHE'S IN THE CLUBS, DANCES AND EVEN POOL BARS

SHE'S THE FIRST I HEAR IN THE MORNINGS, YEP ITS LIKE SHE'S ALSO IN MY HOME
I SEE HER EVERYWHERE ONLINE, EVEN THE BOYS AND GIRLS WANT HER ON MEDIA ZONE

I KNOW FOR A FACT THAT SHE IS IN ALL HYPE VEHICLES, EVEN TAXI AS WELL
MI HEAR SEH SHE DEH CHURCH PON SUNDAYS, I WONDER IF SHE GOING TO BE IN HELL

SHE DEH PON DI ARTIST DEM MYSPACE, EVEN DI MAN DEM STUDIO, SHE'S GOOD AND VERY NAUGHTY
SHE MEK MI CALM, SOMETIMES THEM CALL POLICE SEH SHE DISTURBING WHEN DEH A DI PPL PARTY

SHE CARRY HARSELF TO EVERY CORNERS IN SOCIETY,  SHE HAVE THE ABILITY TO MOVE PPL
SHE MOTIVATE MI IN MY POEMS, BUT SOMETIEMS SHE CAN SEEM SO EVIL

SHE DEH A DI CINEMA THEATRE, A START SCARE PPL WID HAR HIGH FRIGHT
SHE A GO DEH A ATI, SHE DID DEH A JOUVERT, SHE HAFFI DEH A NIGH NIGHT

SHE'S MY NUMBER ONE GIRL, EVEN WHEN MI MARRIED, SHE WILL BE THERE, I WONT REFUSE IT
I LOVE U SO MUCH DARFLIN, AND HER WONDERFUL NAME IS MUSIC

-- Edited by gamepun on Tuesday 14th of July 2009 09:40:10 PM

I MISS THE FUN DAYS...THE DAYS OF JOYS LAUGHTERS AND PLEASURE
THE DAYS WHEN WE WUD RUN JOKES ON EACH OTHER AT OUR LEASURE

I MISS THE DAYS WHEN MI CALL KON POOSEY JUICE OR ****TTY BREATH
THE DAYS WHEN BREEDA USE TO COMMENT B4 THE POST EVEN SET

BUT NOWADAYS ITS MADDA THIS....MADDA THAT...MAN DEM NAAH NUH FEELINGS
MI HAFFI LOG OUT MORE WHILE AND BUILD AND HOLD A MEDZ HIGH LIKE CEILINGS

NO ONE TAKES THE TIME OUT TO PREE THE WRONGS..I WONDER WHERE ALL THE HURRY CAME
IF U STEP PON A MAN CORN...IS LIKE HIM HUFF AND PUFF AND WAAH BLOW DUNG YUH HOUSE LIKE HURRICANE

PPL SO IGNORANT NOWADAYS..IF U CORRECT THEM....DEM WAAH LIGHT U UP LIKE A SWITCHBOARD
KRYSIS HAFFI WATCH HIS WORDS...KON HAFFI TALK LESS..AND AS USUAL THE ONE GLITCH BORED

THE PLACE START RUN A WAY...IF IT WAS REAL LIFE WE WUDDA DIE FROM ALL THIS E-VIOLENCE
BADRASTA WIN SYNERGY AND SEE ENVY...NEW MODS A RUN IT PROPA...AND BY THE WAY WHERES SILENCE

THIS IS BY NO MEANS THROW WORDS OR CORNS INNA FOWL COOB FOR PICKING
WE ALL NEED FI REALISE SEH LIFE IS NOT SET AT ONE PACE AND TIMES GOES ON TICKING

SOMEDAY SUGA WILL LEAVE...ONE DAY MADEST WILL SMOKE THE LAST SPLIFF..ITS JUST A MATTER OF WHEN
I DONT NEED FORGIVENESS FROM NO MAN..I SAID WHAT I SAID...AND GOD AND MY YUTE ARE MY ONLY FREN

BUT JUST KNOW THAT WHEN U ACHIVE NEW HIEGHTS OF GREATNESS THERE WILL BE ACRES OF HATRED
AND THAT BEHIND THIS LOG IN SYSTEM IS A BUNCH A SAD, TALENTED LONELY PPL SHARING MUSIC BEHIND BAAY THREAD

WHEN WILL WE EVER TELL JUBALSON SEH BLESS UP FI GIVE US ALL THOSE NEW ARTICLES
OR COBRA FOR KEEPING MY HARD DRIVE FULL...OR FIREMAN FOR BUILDING THE VIBES..BUT THEYRE JUST PARTICLES

SIMPLE MICROSCOPIC DOTS ON THE WORLD WIDE WEB...JUST SIMPLE MEMBERS...NOT IN ONE UNITY
WE NEED TO SHOW OUT MEMBERS THAT THEY ARE VALUABLE AND HARD WORK MEANS ALOT IN THE WEB COMMUNITY

JUST BECAUSE IM IN JAMAICA AND KELIA IS IN FRANCE...DONT MEAN WE WILL BE HARD..SOME SOFT
THERE IS A NEXT LIFE YES....IT HAS REAL PPL AND ITS OUT THERE ONCE THIS POWER BUTTON GOES OFF

I STARTED OUT A POEM SAYING I MISS THOSE DAYS BUT I GUESS THE MOOD CHANGE OR IS IT THE SAME
IS THIS WHO WE REALLY ARE OR IS IT JUST A BLUFF TO BOOST UR CHARACTER FOR FAME

WE WILL NEVER KNOW...ALL I KNOW IS I MISS THOSE DAYS AND I HOPE U PREE IT ALSO

SOME PPL FEEL SEH DEM A KING AND QUEEN INNA DEM OWNA PALACE
DEM EGO TALL LIEK BEN WALLACE AND FEEL SEH DEM FI HAVE INTERNET MALICE

GWAAN FOCK WID DEM ERE...MINE DEM DELETE U OUTTA DEM FRIEND LIST
"I WONT SHARE MY SONGS WITH U ANYMORE..NO  MORE BLASTS, LET ME END THIS!!"

"LEMME TEK IT TO TWITTER AND FACEBOOK!!!"U SEE SEH DEM FOCKING WUTLISS
U HAVE SOME PPL LIKE FI STYLE GOD BLESS JAMAICANS AND DEM FAVA MUDFISH

"LEMME WRITE U UP IN MY BLOGS AND GET THIS FEELING OFF MU CHEST"...U THINK MI A SINUS
MI A LOST AND FOUND? FI YUH A FOLLOW MI PON TWITTER....TRUST ME IT NUH HARD FI FIND US

TO HOW TIME HARD YAH NOW..MAN WI MERK U PON MSN..U BETTER STRAP AND HYPE WHEN U LOG IN PON SKYPE
MAN DEM A BADMIND U FROM U TOUCH TINYCHAT...DEM JUST WELL WAAH TEK U LIKKLE E STRIPE

"OK FINE!!HAVE IT YOUR WAY IF U WANT A DEMOTE"..PSSH THINK MAN A PRESS BUTTON LIKE REMOTE
MI EMAIL U A KISS MY A$$ EMOTE...ME NUH HAVE TIME FI NET WAR...JUST WAAH COUNT MI C-NOTE

U LINKS CUDDA BE OUTERNAL..INTERNAL...EXTERNAL....JUST WAIT FI A NEXT TURN GYAL.
MY LIFE NUH DEH PON SERVERS...ITS LIKE A NBA CONFERENCE....ITS EASTERN AND WESTERNAL

DEM WAAH PUT DUNG U NAME PON PARCHMENT PAPER...SO U MEK THE LIST FUSS
MI FLING STONE INNA PEN AND IT KILL HOG...COOK THAT BLUDc**t FI CHRISTMAS

RITE NOW IT BETTER MI JUST PLUG OUT MI MODEM AND DEH PON A BEACH WID JUANITA
JIMMY CLIFF SEH I CAN SEE CLEARLY NOW..IS LIKE HIM DID A LOOK TRU A PLASMA SCREN MONITOR

SEE KRYSIS MARKS THE SPOT...SHUD I SAY MARK SPOTS THE KRYSIS?..OR KRYSIS IS THE SPOT MARK
MEK MI LOG OFF MI PC YAH....TOO MUCH NET GRIEVANCE...SO LET MI TAKE A LONG WALK

-- Edited by gamepun ( Mod ) on Saturday 4th of September 2010 07:46:59 PM

SYON-LONELY(lyrics)

September 3, 2010
Now this one
This song that Syon is about ??
Is gonna make lots and lots(hey) a babies

I feel a lonely girl lonely girl
I want you to come over
A lonely girl,lonely girl come stay with me

I need you here in my arms
To hold you and keep you warm
Come on let me give you my charm
And give you whole heap a loving till the morning done
I want to have you next to me
Stay close to you let be to see
Your beautiful face its what I need to see
I need your company

I feel a little lonely girl lonely girl
I want you to come over

Yeah  my baby is arrivin'
Temperature is rising
Its hot tonite
She's so hypnotizing
She took me by surprising
And now she's mine
With you I dont need no next girl
Its clear you'll forever be my best girl yeah
Dont need to worry bout the rest girl
It's you alone I want in my world

I feel a little lonely girl lonely girl
I want you to come over

VYBZ KARTEL-TAP TANA(lyrics)

September 3, 2010
Started By cescojam1 Comments
Tap ta tana tap tap
Tap tap tanaaaa
Just another day, same ting today

Mi a walk pon di road and
Mi buk this girl name Wendy
She tell mi she dont have no boyfriend
So mi tek di phone numba
Di next day she come link mi
And mi cyar har run go watch a show
Dem mi cyar har a go back road
And she give mi di ting round here

Tap ta tana tap tap
Tap tap tanaaaa

Early one Tuesday the morning
Me go link Notnice pon di medz
Popcaan did a voice one song
So me sit down a reason wid sweet'n
One har girlfriend come link har
And a seh she like teacha
We deh deh a reason an reason
And mi cyar har inna di bathroom

Tap ta tana tap tap
Tap tap tanaaaa

Verse 3:
Mi bredren drop out
Everybody go a nine night
Funeral keep it next day
Me run out inna full suit a black
People a cry buk pon a gal
Stan up and just a did a pree me
Around a di church back she bring me
And give me di supm right here AHUO

Tap ta tana tap tap
Tap tap tanaaaa
Just another day, same ting today (ready now)

Verse 4:
When me did live a Okland
Me baby mother get a helper
She neva did too young still
But she neva too old still
When mi baby mother gone
Me a nine inna di house
Instead a she a just dont furniture
She a do cough!!cough!! STOP IT DEH SO

Tap ta tana tap tap

CHRIS MARTIN-PAPER LOVING(lyrics)

September 3, 2010
She know, she know she know(ta ta da ta da )
She know mi treat har better than har man(wooh)
But she a worry bout the millions, the millions, the millions
Girl, you love mi the true
But certain tings in life they say you waan fi do hey
So you seh mi need fi understand
That you are made for a money man
But

If you cyaan love me now
Dont love me later
When my later is much greater
It only proves that she love di paper
My paper
If you cyaan love me now
Dont love me later
Cah mi nuh waan no impersonate
For my paper

Girl do you love mi or do you love him
Who introduce you to kissin' and huggin'
And genkle rubbin',and sexy touchin'
And dweet to mi girl and mi'll gi you di proppa lovin' ohhh

Let things ?? reach on mi
You shouldnt' be because a money mek a switch pon mi
Cause if you leave girl
Dont badda come back
Because my heart wont afford you, dont other confort zonee

If you cyaan love me now
Dont love me later
My paper
If you cyaan love me now
Dont love me later
For my paper

Girl I know you have stability
But I dont mean seh you fi sell yuh soul fi vanity noo
Bright life fast cars a di city
And di Fastlane mek yuh loose your sanity but
Mi cyan believe yuh sell yuhself so short
To get di money you will make man break you part but
A gal life mek yuh choice because
Mi nah mek yuh break mi heart noo

If you cyaan love me now
Dont love me later
My paper
If you cyaan love me now
Dont love me later
For my paper
If you cyaan love me now
Dont love me later
My paper
If you cyaan love me now
Dont love me later
For my paper

Verse 3:
I dont want to turn di hard way
So I'm taking you to love as one
You want money just fi party girl
You take mi fi fool
Every piece of my heart you gave away
I'll gave it away to you
And I thought you dont understand baby
But I'm running out of you

If you cyaan love me now
Dont love me later
My paper
If you cyaan love me now
Dont love me later
For my paper
If you cyaan love me now
Dont love me later
My paper
If you cyaan love me now
Dont love me later
For my paper
LIFE SO HARD YAH NOW, THE ONE DOLLAR HAFFI STRETCH LIKE ELASTIC TO HOW IT DRASTIC
MI BREJIN DID SLIM LIKE A SUMO WRESTLER WAH DAY...NOW HIM THICK LIKE A MOPSTICK

TO HOW HUNGRY RAW$E MI MORE WHILE....GAS TEK MI UP TILL MI KETCH KALIC
MI SOON STOP DRINK SO MUCH BOTTLE WATER..IT A TURN MI INNA ALCOHOLIC

NAAH FALLA NICKROCK AND ASK BANGBROS FI GIVE THE CHURCH SOME SOON SPONSOR
TO HOW DA ONE DEH SWEET FIREMAN...HIM ROLL A GRUNG AND LAFF TILL HIM GET WOMB CANCER

WOIIII MI BELLY A GRUMBLE...A LONG TIME MI NUH EAT SOME BOIL DUMPLIN INNA GRAMAZONE
IM LIKE MICHAEL LEE CHIN CAUSE MI GOT FLOW WHEN IT COME TO GRAMMER ZONE

TWISTED MINDZ A THE THEME SO MI CONCEPTS IS ALL TWIST LIKE PLAT AND CANE ROW
MI BRAIN BOX A RUN PON 2 PENLIGHT BATTRY..SO THE FLESH START DROP AND DRaIN LOW

FIREMAN HAVE A DONKEY WEH NAME PHOTOSYNTHESIS ......SHE PRETTY LIKE ANY CHRYSANTHEMUM
DOAN LAUGH.....MAN SEH A HIM GF MI SWEAR PON MI GRANDMA GRAVE...THAT MAKES HER CHRIS AUNTY MUM

DA YAH NAME NAAH NUH SENSE....TOTAL FOCKRY....I CALL IT JAVON... A JUST WASTE A SPACE
IF DAMN FOOL WAS A NATIONALITY...GOD WUDDA ERASE THE RACE, NO MORE DELAYS, HE DE-LACE THE WASTE

-- Edited by gamepun ( Mod ) on Wednesday 1st of September 2010 10:34:59 PM
cyb-fb.jpg

DON'T FORGET TO SUBMIT YOUR TOPICS FOR UPCOMING SHOWS !

djgkn2

JAH CURE-NEVER SAY NEVER(lyrics)

September 1, 2010
Uhhhh yeahhhh yeahh ahhhhh(yeah)

Cure again
Come to give you more again
Ladies only for you
For  my ladies yeah

Girl if you think I'll go
Baby you dont know
How much I L.O.V.E. Y.O.U. how so
You're my sunshine in the rain
Gimme strength so I can live again
You make me laugh you make me cry
Girl when you and I
Are together

Never, never say never
To the love we found
In my heart there's no doubt(yeahh)
Baby forever, ever and ever
Till di end of time
You will still be mine(you will still be mine)

It's a love was on holiday
So we take a break
wake up to the test
Of love ohh, baby
Let the sunshine in your face
?? grace
It's a new day(it's a new day)

Let us got to live and love again(live and love again)
Through the heartaches and the pain

Never, never say never
To the love we found
Till di end of time
You will still be mine(you will still be mine)

Verse 3:
Baby take off your shoes
And put yuh toes in the sand
Let's walk hand in hand(walk hand in hand)
Near di ocean shore

Baby we did it
Togedda we did it baby
You got to admit it
Please dont forbid it yeah

Never, never say never
To the love we found
Till di end of time
You will still be mine(you will still be mine) yeah

Yeah woohhh oh yeah
All my ladies, this much for you

The Calm

August 29, 2010
Started By Msz JayBee3 Comments

Cloudless skies,piercing sun, birds chriping melodiously among the flamboyant trees

Smile painted on my joyously cherubic face as my eyes glistened with intensity

My heart becomes saturated by the smooth raspy lyrics that dances into the canals of my ears

And like the snake charmer I become captivated

Damn damn damn hes goood!

Time progesses slowly , mother nature as been so good to me and so she exposes true beauty

Blue skies magically transforms into hues of yellow and oranges

Juciy clouds are now outlined with shades of pink and purple

Beauty at its best!

I stood in awe at how the sky suddenly dances in shades of purples : lilac , lavendar and dark purple

Never seen something so spectacular

Life is vibrant, my *la*hd stream is vivd, Im in perpetual bliss and God Damn I LOVE IT!

His lips are warm, kisses so sweet, his finger tips sends shock waves he has me skin deep

My breath cuts short as he nibbles on my ear, with an arch in my back

Should I be scared?

Stillness....heat....silence.....is nature asleep?

Clouds rush in without shades of gray;  and within the wink of an eye midnight appears

I stare at my wrist its only 4:30 pm

The wind hurls around me and rudely obstructs me

My eyes forced shut by the flash of a gigantic camera

Crude voices surrounds me so cold, harsh and non chalant

The  unexpected crack made my spine stand at attention

The sky ducts opened and violently stung me

My cheeks are stained and eye lids are heavy, the river is running now and no one can help me

My chest has exploded, my heart is in pieces

Nature is angry and I am grieving

Call it unpredictable  but I am addicted love is real but its also misleading.

-- Edited by Msz.JayBee on Sunday 29th of August 2010 11:27:28 PM

-- Edited by Msz.JayBee on Sunday 29th of August 2010 11:29:06 PM

CE'CILE-HOME TONIGHT(lyrics)

September 1, 2010
They say a woman it's supposed to do
What I'm about to do
But your so fine boo
Oh boy I want you
I'm not supposed to do
What I'm about to do
But I want you-uuuu

Yo baby straight up
Right now me affi tell you
Me ago want yuh lookin sexy in your jeans
and your Marina turn me on now yeah
Mi woulda buy yuh if dem put yuh pon a shelf
If yuh have a girl just keep it to yourself
A she run fi,make you come out
Cause if you have mi man mi lock yuh dung inna mi house

So can I take you home tonite
Can I take you home tonite
I'm coming on strong boy
I hope yuh dont mind
Cyan help myself
Cause you're lookin so fine
Baby what you drinking
Anything you like
Put away your money it's on me tonight

Cyan wi eave this club right now
I cant take you to my crave baby show yuh how I live
What you say or you in
Are you down for some loving what that's I wanna give
You wanna ?? ??
Put on a custom  mi let you take it off my body
I mek yuh feel good daddy
I know yuh gonna like it so baby come gimme yeah

I'm coming on strong boy
I hope yuh dont mind
Cyan help myself
Baby what you drinking
Anything you like

Verse 3:
You know mi like it when mi seh
From wey across di room baby mi feel di chemistry
Mi waan feel di energy so come closer to mi
Mi dont gi yuh a ?? nuh mek wi solve di mistery
Come ,dont mek mi see
Come, dont  mek mi see
If yuh all a attack and if mi a all ??
??  let mi shy but right now mi a insist
Even if mi haffi tek yuh weh baby nuh resist
Come, dont mek mi see

I'm coming on strong boy
I hope yuh dont mind
Cyan help myself
Baby what you drinking
Anything you like

Yo baby straight up
Right now me affi tell you
Me ago want yuh lookin sexy in your jeans
and your Marina turn me on now yeah
Mi woulda buy yuh if dem put yuh pon a shelf
If yuh have a girl just keep it to yourself
A she run fi,make you come out
Cause if you have mi man mi lock yuh dung inna mi house

I'm coming on strong boy
I hope yuh dont mind
Cyan help myself
Baby what you drinking
Anything you like
Dem badmind mi see
Why dem waan see me dead(Dem grudge man for nuttn)
How dem so badmind(Jah kno)
Jah a watch my head(Seal ya)

Yea though I, walk through the valley of death
Mi neva fear, mi nah fret
Jah jah neva fail I yet
Jah jah neva fail I

Dem weep whole heap a team
Dem try fi take me life
Dem wah me madda cry
Jah jah wipe mi tears away
When ????
Di mek har better life
and a that di pagan dem dont like(dont like)

Hook:
Me dont love dem style
Come a sprinkle dem oil
Jah a there
Jah a ?
Whole hypocrite, parasite
Me pree dem long time
Cah me meditation so high
Devil inna every pon earth
See seh dem a idlers whole a dem a waste time(waste time)
Why do di heathen reign yeah
And di people image vain tings
But When mankind forsake mi, forsake mi
Jah jah always there near me

Jah jah neva fail I yet
Jah jah neva fail I

Him no leave mi no time
And a seh know mi know sometime
Some bwoy dont glad
Through  mi step out inna dark inna sunshine
Put dung di bread and  butter life
Fi stingfish ?? hot rice
me popcan and not nice
See di cake and come fi our slice

Hook:
Me dont love dem style
Come a sprinkle dem oil
Jah a there
Hah a ?
whole hypocrite,parasite
Me pree dem long time
Cah me meditation so high
Devil inna every pon earth
See seh dem a idlers whole a dem a waste time(waste time)
Why do di heathen reign yeah
And di people image vain tings
But When mankind forsake mi, forsake mi
Jah jah always there near me

Jah jah neva fail I yet
Jah jah neva fail I

VYBZ KARTEL-WINE(lyrics)

September 1, 2010
Baby (mmmh) me love the way how you wine
Baby (mmmh) me love the way how you bubble
Baby (mmmh) me say a you fi hav mi baby Oh baby Oh
Baby (ahoe) me love the way how you wine
Baby (mmmh) me say a you fi hav mi baby baby

Me know you love me know me love you
So wine fi me baby wine fi me now
So wine fi me baby
Come over yah so come wine pan mi
Turn around come wine pan me
Skin to skin come wine pan me
You look like somebody when me waan have me baby AHUO

Wine your body gal bubble up now
Baby inna di bed you can put it hard so
Mi see sweat around your body warm up
Tongue gimme tonight dont say tomarrow hey
Spanish gal come te llama
Mr Palmer a say te quero te amo
And you mek me say gal waan you a gwaan so
Don't stop and don't play rewind or forward

So wine fi me baby

How you mek your waistline move so fast
Mi love off your stile beauty you endorse (mm)
Mi inna nap you inna cast
When you waan fi see pretty you look inna di glass
Teacher gi you di test you can pass
Ina wining college you neva miss a class
Tip tap go straight ina di finance
No drop out like Italy weh neva advance oh

So wine fi me baby

Baby (mmmh) me love the way how you wine
Baby (mmmh) me say a you fi hav mi baby Oh baby Oh
Baby (ahoe) me love the way how you wine
Baby (mmmh) me say a you fi hav mi baby baby

mmmh mmmhh oh oh
AHUO

So wine fi me baby

BEING FAITHFUL

August 31, 2010
Started By dappa750 Comments
SEEING THAT TONIGHTS SHOW ABOUT CHEATING ITS ONLY LOGICAL THAT OUR NEXT TOPIC MUSS BE FAITHFULLNESSidk mek mi know wha unnu think. Can elaborate pon it too like is it possible to be faithful to your partner during your relationship whether it be husband and wife, boyfriend and girlfriend etc

KARI JESS- NEGRIL(lyrics)

August 31, 2010
A weh so much gal come from(a weh so much)
A weh so much gal come from
Mi see gal inna groove pretty and cute inna ?? total sometimes
Positive Production
Wi love di gal dem wi cyan function
We nah go a Flat Bridge yuh nah see mi dung a Junction
Inna di summer

When wi touch dung a Negril
A di gal dem mi seh mi waan
Mi see di gal dem a wine and di gal dem a dance, and yuh know mi haffi beg dem a chance
Touch dung a Negril
Gal inna ball suit, gal inna shorts and Nike mi see dem a walk

When wi touch dung a N.E.G.R.I.L.
You know mi haffi get some G.I.R.L.
No G.U.Y energy you and run come brace pon mi don fling pon mi Chantelle
Gal over gun we nuh waan nuh Askell
Alliance fi stay roun'a tranquill
Weh gwaan a Negril, stay a Negril
Nuff good gal go deh go town sketel and bombshell
Nuff man a Negril gallis
Cause a only when dem down deh deh have gal locky
When dem they a town, dem nuh have gal a standpipe
Cause none a gal dung a poppin'
We as di party cup
Nuff from a beat champaigne poppin'
We party till sun come outta and till sun gone back it

Mi see di gal dem a wine and di gal dem a dance, and yuh know mi haffi beg dem a chance
Touch dung a Negril

When mi touch pon the strip
Gal pass mi haffi preep
She look good small waist ??
Police a pass mi a bun a small spliff
Mi neva dash it weh so yuh nah fi aks it
Before mi go deh deh home mi haffi touch di mall quick
Clean mi nuh look like dung a market
Fresh like mi deh pon di red carpet
Every gal waan tease mi like a piece of chaplet

From mi see mi start a drink a waan mi waan
From mi start move hype a gone mi gone
Go look every gal from dust till dawn
A di gal dem mi waan mi waan mi waan

Hey oohhh hey oohhhh
Through sudden so mi get a refill
Risk di business dung a Margaritaville, ???? coulda chill

Touch dung a Negril

Verse 3:
Hey oohhh hey oohhhh heyy yooo heyy
Dung a Negril
Cah di gal dem a party, a di gal dem a chill
A yuh know seh nuff ?? haffi spill
Just blaze some grades from Orange Hill
Gal haffi sen on dem cyan gi mi no bill
Mi and mi shorty mek mi feel happy
Hennessy,Bacardi mek gal get naughty
Do di wash pan dash it out inna di party
Gal yuh waan sort out nuh worry mi mi sort ting
Megalinks deh yah yuh know we nuh play
Kari Jess deh yah yuh know mi nah stray
Dung a Negril you ago reach right ya way
A when mi reach 99 and mi older

Touch dung a Negril

VYBZ KARTEL-NO LIE(lyrics)

August 31, 2010
Gal you hot(mmm) you real hot(mm)
When you wine mi pree dat
Bend your back baby you nina(weh yuh seh)
Bend you back baby you nina oh
Gal a chat you devil pree dat
You a diva she a idiot
You a princess dem a street rat baby
You a diva she a idiot

No lie gyal when  me see you wine (OH)
Baby you mash up mi mind
Love it when you wine fast and when you wine (slow)
Baby me waan put a ring pon you
Me know you a wine from time,long time

Baby you do the likkle ting dem mi like fi see
Mi time fi you tun inna mi wife fi see
Click Nike scissors and wine me see
Gal come fi di bicycle ride easy
And weh you sit down inna saggle take time easy
Million dolly same time me see
Wooyyyy you dont hav no spine you see
Me haffi swear to jah jah no mankind easy ahuo

Baby you mash up mi mind

Baby you bright up the room every eyes a see
Bruck out pon di riddim the voice of me
Gal mek yu do it so nice fi addi
Popcaan haffi peep  Notnice a pree
This swing rule and di ice a steam
Mek yuh deh pon di top of your voice a scream
Woohh mi tun up di skin
Dem say how me brown so nuh must di cream (OH)

Baby you mash up mi mind

Gal you hot(mmm) you real hot(mm)
When you wine mi pree dat
Bend your back baby you nina(weh yuh seh)
Bend you back baby you nina oh
Gal a chat you devil pree dat
You a diva she a idiot
You a princess dem a street rat baby
You a diva she a idiot

Baby you mash up mi mind

MERITAL-GIRLS ALL OVER(lyrics)

August 31, 2010
Sick maddy
Yuh know it's Merital, hey Spine
Dem girl yah look fine
Caribbean girl, girll

Gi-gi-rls around, girls all over
Di girls wanna be my lover

Di whole a di gal dem a fi mi
So mi mek a phone call ova chiney
Di gal dem have some fi gi mi
Dem seh Merital dem well waan you see wi
So mi mek a phone call ova Renate
Di gal dem a seh a wi dem rate
Inna di rain or sunny weather
Dem seh our love strong like a leather um um

On a street vybz rum gal a wine up yuh know
All Pump Pole gal a climb up yuh know
Gal a lotion just fi shinin up yuh know
Gimme anodda girlfriend before di time up yuh know

9.58 get gal a wine quick
Gal a bubble up and a gal bruk off di stick
Mi like gal weh fat, gal weh slim gal weh thick
Seh mi body firm waan bruk off di brick

??? Saint Lucia and St. Martin
Di gal dem a request mi ??
Dem seh Merital mi love how yuh talk tings
So a mi seh ?? but some a call mi dollin
So mi ?? go Antigua
Gal a catch ?? dem a catch feva
Dem seh Merital now yuh can leave
?? Nuff youth seh mi haffi

Inna mi room weh mi have gal a turn
Like a fyah so mi ago mek it burn
Inna yuh belly it a wiggle like worm
Tek da lesson yeah tek mesh weh yuh learn
A nuh school But mi change gal every turn
So mi give it to who will concern
??? a weh mi give  to Tavern
A ? gal  a nuff year weh mi earn

YOW INTRI, XIAH, TINKER,KELIA, SUGA....GIRLS WE NEED FI MEK A LINKUP
INNA DI BACK A DI COASTER STINK UP, FLAMES HAVE THE WEED WEH TWINK UP

FUSION BLAZE THE CHILIUM TILL IT SINK EEN HIM TWO JAW CORNA
HIM RIBS A EXPOSE LIKE YARD SALE WHEN THE MEDZ WALK AN YAH

CYAAH MEK SARGEANT RAY KING WALK PASS AND SMELL THE SLAWT A ODOUR
FIREMAN DOG SNIFF THE GRANGE HILL WEED AND START FRAUT LIKE SODA

JOHNNY WONDER EYES DEM ZIP UP LIKE 103..CHALICE A BLAST LIKE HIM EMAIL WAH TUNE
GIR BRAINS DEH PON OVERLOAD....SO HIM HAFFI HOLD A MEDZ AND WATCH SOME CARTOON

KEVIN A BUILD MUSCLES HARD...TILL HIM A WALK WID WEIGHT LIKE HIM A PUSH DRUGS
GANJA PACK UP INNA MODEST BRAINS LIKE A 45 WEH FULL A 50 CABLIRE SLUGS

SEXI PET A TEK EEN THE AROMA....SHE NUH KNOW SEH MI WELL WAAH BLAZE HAR FIRE
STRATE A TOUCH HIM SECOND SPLIFF AND HIM START LEAN LIKE DOG WEH PISS PON CAR TYRE

COKE MEK U JUMP FENCE AND TEEF OXYGEN...BRAINS BOMB UP LIKE AL QAEDA AND MEDZ CRAWL LIKE SPIDER
CHAMS HAVE A TWENTY POUND PON DI MARKET TRUCK...CAUSE LIFE UGLY LIKE SNYDER

TO HOW MI HIGH MI A FLOAT TRU MI FAMILY TREE...GONE WAY UP INNA GREAT GRANNY HERMA LIST
THIS A JUST A SMALL MEDZ A HOLD BY A ZONE POET WHO A VERBALIST...WHO A SPEAK FI DI THE REALEST HERBALISTS

-- Edited by gamepun ( Mod ) on Monday 30th of August 2010 11:36:50 PM
Yuh nuh haffi do di ting if yuh dont want to
And if yuh dont dweet mi a go still waan yuh
But some gal ting nuh set right
So dem haffi shine like light

Yuh do di ting becah yuh want to
Some gal dweet becah dem got to
Yuh do di ting but you supm still fat too
And any man weh go deh haffi come back to
Yuh nah fi hide cah yuh nuh fraid people catch yuh
Yuh do di ting because yuh want to
Some gal dweet because dem got to

Girlfriend mi nah force yuh fi do now
Mi like it but if not twist till cyan do supm
Nuh mek nuh bwoy programm or press yuh button
If yuh nuh want dweet nuh do nuh

Woman mi nah go dweet to yuh so yuh nah haffi dweet to mi
But if yuh want gimmi beg yuh please dweet fi mi gal
Dem cyan press yuh nor programm yuh ting
Whateva yuh want or yuh nah do di ting

Hypocrite gal weh ongle dem business
And yuh nuh business
Weh yah gal har man a chat inna di business
Cause nuff a dem wey a chat people business
Fi dem business a di duttiest business
Is like pickney business,and  animal business
Woman to woman and man to man business
Well nuff a dem a mix up inna di Anton business
But anyting yuh do gal a yuh waan yuh own business

Hypocrite gal show ongle dem business
And mi nuh business
Weh yah Gal har  man a chat inna di business
Cause nuff a dem wey a chat people business
Fi dem business a di duttiest business
Is like pickney business,and  animal business
Woman to woman and man to man business
Well nuff a dem a mix up inna di Anton business
But anyting yuh do gal a yuh waan yuh own business

DI GENIUS-DONT CRY(lyrics)

August 30, 2010
Uhhhh
Some fi di ladies
Some, some fi di ladies
Ohhhhh
Some fi di ladies
Some, some fi di ladies

Neva gonna make you cry
neva gonna leave neva say goodbye
Girl you know you are the reason why
I try I try
Neva gonna make you sad
Give you everything I have
I'm in love
And I'm glad

Cause you're mine
You're mind that gave me a sign
They say love is blind
Gonna love you till di end of time
Girl I mean it,mean it
Baby believe it
Girl, erase all your fears
Dont wanna see you shed no tears

Dont cry girl,(cry ) dont cry girl
(Cry) dont cry girl
Girl you know that I love you girl
(Cry) dont cry girl,dont cry
No one above you girl

Mi affi tell you this straight my girl
Shorty you rock my world
Loving for you wont stop my girl
You, you get the number what's spot my girl
And mi affi tell you this love is real
Baby girl that's the deal
Loving for you this hide and seal
That's how I am feel
cause

Cause you're mine
You're mind that gave me a sign
They say love is blind
Gonna love you till di end of time
Girl I mean it,mean it
Baby believe it
Girl, erase all your fears
Dont wanna see you shed no tears

(Cry) dont cry girl
Girl you know that I love you girl
(Cry) dont cry girl,dont cry
No one above you girl

Verse 3:
Girl, Listen weh mi tell you dont cry
Wipe the tears wipe dem from your heart
Love you girl you know I wont lie
girl you are my bonifide
In the name of love a we'll try
To remove di grey dark from your sky
And I promise you girl
To love you till di day I die,-i-i-ie-e-e

Chorus

Cheating Spouses

August 14, 2010
Started By GA8 Comments
Can a session be devoted to cheating lovers?

N Word

August 21, 2010
Started By DJ Romeo4 Comments
I know this subject matter probably does not affect the avg. jamaican living there, but it affects us abroad.

A popular US radio talk show host Laura Schlessinger [url]http://en.wikipedia.org/wiki/Laura_Schlessinger[url/] of Jewish-Italian heritage said the N word 11 times on air while addressing a black caller on the air. Thus sparking another big debate on free speech and race relations in this country.

Growing up in Ja the word meant nothing to us. I t has many meanings to many people. Personally the word is used amongst my cousins as a term of endearment, meaning that there is nothing we would not do for each other, we have each others back. So we greet each other as my Nigga. I meet white people who cautiously use the word around me, some while a Hip Hop song is playing, others use it and try to justify it as slang and I remind them say it with an A not an ER. In fact some of you have white friends that we use the word around but while talking openly to each other but the white friend don't dare say it. LOL.
But the word still carrys hurtful meaning especially with the older generation who had to endure segregation. They have not forgotten all the prejudices they had to endure.
Brothers take it as a compliment, there is a reason it rhymes with bigger.

Sticks and Stones may break my bones but words will never hurt this Nigga.

IMAGINE DEM TIME DEH,IF JESUS DID CUSS THE TREE, THEN HOW THE FIG FEEL??
WHY JAMAICANS HAFFI WAIT IN EMBASSY LINE DRESS INNA "3 PIECE" LIKE BIG DEAL

THEN THEM GET TUN DUNG LIKE GLASS A WATER AFTER U DONE DRINKY
MI NAAH LIE, JAH KNOW, MI SWEAR WID MI RIGHT HAND OR EVEN THE PINKY

CYAAH CRY NO MORE, MI COME DRY- EYE, ME NEED FI ASK SOME GUY WHY?
HOW DEM REALLY A FIGHT GAINST BUJU BANTON YEARS AFTER BOOM BYE BYE

MI A SEARCH FI KNOWLEDGE LIKE WHEN BOOKERS HUNT WORDS
MI A TRY KEEP FAR FROM THEM NASTINESS LIKE BOOGERS AND TURDS

GYAL PUT PRICE PON DEM SELVES, F***? A GRAND FOR. WHAT A PROPOGANDA
DEM CLAIM SEH WAH NEVER GOOD FI DI GOOSE, NEVER GOOD FI A PROPER GANDER

MAMA LIVE INNA 10 X 10 WID 6 PICKNEY PON ONE BED, THAT LOOK LESS SPACIOUS
DEM GI WEH VOTING MONEY WEH CUDDA SEND THEM GO SCHOOL, OH GOODNESS GRACIOUS

CRIME A WORSE FEVER THAN RHUEMATIC,SCREWFACE A LEAST, NUH TRU YUH SEE DA GOON YA THICK
TEN YEAR OLD WEH FAVA STEVE URKLE A SHOTTA AND MAD RAVING LUNATIC

SO WHILE MI GO TO BED AND PRAY TO THE ONE AND ONLY MOST HIGH
MEDZ AND HOPE THAT SLEEPING IS THE ONLY TIME I CLOSE EYE

MI PASS ON MI BLESSINGS TO MI FRIENDS AND EVEN TO THE NEXT YUTE YAH
GOD A MI BEST TUTOR A DI SUPREME BIENG, MI NAAH FIGHT GAINST A SUPER MAN LIKE LEX LUTHOR

-- Edited by gamepun on Sunday 20th of September 2009 11:28:54 PM
THIS GOES OUT TO THE FORBIDDEN WORD, THE CENTER OF ATTENTION THE WAY OF LIFE
ITS A VERB, A STATE OF DISTRESS, ITS A QUICKIE, A ONE NIGHT STAND, ITS MAN'S ACTION TO WIFE

WE SAY IT LOUD AND PROUD, WHEN WE WERE KIDS WE WUD SHOW PPL THE MIDDLE FINGER SIGN
ITS A FORM OF MENTAL RELIEF, PPL CANT HELP IT EVEN CHRISTIANS SAY IT IN THEIR MIND

UR MOM SAID IT, UR FATHER DID ALSO, COME ON PPL,A ONE WAY WE KNOW AND A ONE WAY WE GROW
WHEN PPL BADMIND YOU, U SAID F.U.C.K UR MADDA, UR SISTER UR AUNTIE AND BABYSITTER, THAT FELT GOOD THO

WHEN THE WORLD HAS U DOWN, TIMES TO HARD, AND ALL U SEE IS HOPELESSNESS AND NONSENSE
THE WORD IS IN UR STATE OF MIND, IT NEVER LEAVES U, ITS UR SUB CONSCIENCE

MENTAL AMMO PROJECTED WID A STRONG VOICE, SHUT THE F.U.CK. UP!!!, WHEN SOME GO TALK
IF CUSS WORDS WERE MARRIED, JAMAICANS LOVE TO JOIN IT WID B.U,M.B.O.C.L.A.A.T

ITS A UNIVERSAL SLANG, WHETER U BLACK, WHITE,YOUNG, OLD, GAy OR STRAIGHT
ITS THE KING OF ALL BAD WORDS, ITS SOMETHING THAT WE ALL CAN RELATE

THE SAY IT MEANS *FORNICATION UNDER COURT OF THE KING* BUT TO ME A F.U.C.K.R.Y THAT
ITS A FORM OF SELF EXPRESSION, THE VOICE OF THE PPL, THEY WANT TO CENSOR THE CHAT

WRITTEN ON A WALL IN GRAFFITI NEAR YOU, BROADCASTING COMMISION SURRONDS IT LIKE VULTURE
IT HAS BEEN IN HIP HOP AND DANCEHALL FOR DECADES AND THEY WANT TO CLEAR IT OUT OUR CULTURE

SO STCIK WITH ME U BEATIFUL WORD,IF U STAY BESIDE ME I WILL NEVER RUN OUTTA LUCK
FOR THOSE WHO DONT LIKE IT, WHO CARES, U KEEP URS, BUT WE STILL DONT GIVE A F.U.C.K

-- Edited by gamepun on Sunday 6th of September 2009 12:02:28 PM

-- Edited by gamepun on Sunday 6th of September 2009 12:20:38 PM

SOME PPL CYAAH HAVE THEM OWN STYLE SO THEM TEEF MI TRADEMARK
WHO SEH SLAVERY DONE....DEM WUDNT MIND GET TWEETY AND TRADE MARK

EVERYBODY A WALK ROUND NOW WID TAG PON DEM....LIKE CLOTHES WEH NEW BRAND
MAN A SELL DEM SOUL FI MODSHIP...CHECK THE PRICE TAG A JUST TWO GRAND

FRIEND A GET DROP LIKE BAD HABIT...THE ROOM GET QUIET FROM MI ENTER
PARROTS A COMPETE FI SUSS TITLE ....GOSSIP A DROP LEFT, RIGHT AND CENTRE

MAN A DO ONLINE SEX CHANGE..... SO DEM SIGN UP LIKE DEM A TNKERBELL
MI NAAH HEAR NUTTIN POSITIVE...ITS SO MUCH TALKING....EARS A RING U THINK A BELL

TOO MUCH ENVY. JEALOUSY, GREED,  BADMIND, WICKED HEART, HATRED AND GLUTTON
PPL A FIGHT OVA RADIO SPOT AND DISS ONE A NEDDA ...U THINK A RICE AND MUTTON??

MAN A JAYWALK TRU HELLWAY....CALL IT A JAY HELL THE WAY HOW DEM A FIGHT OVA LJ
ITS LIKE TRYING TO REACH JIGGA MASONRY LEVEL....JESUS CHRIST!!!! I HAD TO GUH TRU HELL JAY

EVERY HOE HAVE THEM STICK A BUSH....SO EVERY POISON MUST HAVE DEM OWN PORTION A POTION
WHATEVER U GET U TEK IT...SO PUT UT BOAT IN WHATEVER WATER...THATS UR MOTION A OCEAN

NAAH MACK AND TOAST....BUT MI HAFFI JUST BE A HOG AND COLLECT MI ROAST WHEN MI CAN HUSTLE THE MOST
MI A PUT MI FOOT A GRUNG AND CHANT...NAAH HIDE AND TALK LIKE THE CHAT YUH BIZ HOST

WHEN MOTHER NATURE GIVETH...WE ALL HAFFI TEK COVER AND LOW FI BRED
I SAID MI BOX BREAD OUTTA DAWG MOUTH....SO IMAGINE IF A LOAF A BREAD?

IS A RAT RACE...SO ON YUH MARK TEK SET....TO HOW HARD MI A WORK..MI RAG NUH COLLECT SWEAT YET
AS LONG AS MI ALIVE A COLLECT BREATH..CHECK MI BRAIN...ITS ALIVE!!! FI DEM A MET DEATH

KNOCK KNOCK ...WHO GOES THERE? ITS OPPURTUNITY? ITS ALL UP IN FIGHT..I WONT STOP TALKING TILL BREATH LEAVES MY WINDPIPE
SOMETIME WE JUST NEED A BREATH A FRESH AIR....ITS SO COOL LIKE A TIN SPRITE, MI GUH HARD EVEN WHEN THE THING SLIGHT

just another 1 from pedz ????

August 10, 2010
Started By Raja Pedz8 Comments
when i put my pen 2 paper i knwo iam gonan get a whole lot of hater
but i done care  i gotto make  a whoel lot  of cheddar
@ the end a teh day  i have to make my family feel better
as if they are  asleep @night on feathers

me no knwo bout nobody but family important 2 me
me nahh import no stranger 2 my family tree
my mother always say 'son what is to be must be"
but after pappa dies of heart disease
i started to ask o my y we...
it was around 01-03
wher i started to wonder if there was  really  a god that i could not see
so how dem a tell me bout heaven inna sky b?
when u dead u dead !!
the sole moves on
the soel  played it's role
u should of used it wisely a bit more
LIFE IT SEEMS A BIT FARFETCH @ TIMES
MOST MEMORIES IS'NT EVEN ETCHED IN MY MIND
U SEE SOME THINGS INA LIFE MAKE U RETCH LIEK WHEN  A PREGNANT WOMAN SMELL RYNE  FROM LIME
 THIS WRITING IS'NT ABOUT MY RYME BUT WHEN IT DONE IT'S GONNA BE SWEET LIKE PINE
THAT IS SOLD @ KIRKVINE IAM HERE TO TAKE WHATS MINE
EVEN THOUGH HATERS WANT'S TO BURRY ME IN  A MINE .AFTER THEY SET  THE MINE
I'AM MOVING SO FAST IN THIS LIFE NOT EVEN  THE COPS CAN STOP ME TO GIVE ME A FINE
TEH FEMALES ARE NOW TRYING TO FINE 
ME TO CLIMB
BUT I STILL STAY FOCOUS IN MY MINE
I HAVE A WIFE  AND A CHILD  I CANT AFFORD TO MAKE THEM  PINE
THATS WHY WHEN I  SEE THEM SLUTS APPROACH  I JUST JUMP IN MY PORCHEjcar
AND DRIVE OVER THERE TOE'S AS IF THEY ARE ROACH

-- Edited by R/-|J/-| |>3|}Z on Wednesday 28th of July 2010 09:49:27 PM

*SMH*

August 10, 2010
Started By Raja Pedz8 Comments
life is unfaire dont u think
to how the  world go more while u cant even blink
it's so ez to have a 1 night fling
dem gall ya just a run it without even  thinking about a ring
but dem run it even faster if u can ping

just make sure u have a bb a role wid
 then u find out u no affe married
dem mid section so deep u will all skid

like  a trailer a come down mt rossa
heyaa what a passa passa
most a dem oman ya impersenate rasta
oh hi ettana

FLY. gir poetry............:)

August 24, 2010
Started By GIR8 Comments
i know you may not be ready i know your afraid and all these things at once your heart might be heavy but at the same time longing for passion
and love and joy and comfort all over shadowed by the feeling of hurt loneliness and discomfort
but don't be weary its ok to feel these things
for up out of the ashes you will take your wings
and you will fly, i hope to me.
together we will break the boundaries of uncompromising silence
higher heights new horizons
we'll conqueror love
we'll find our purpose, but only together
can we accomplish this dream
we do it together we do it as a team.
without regrets without remorse
no stone unturned every battle won every bridge burnt
theres no going back, there nothing there to see
cus now we've got each other
i've got you, you've got me.

-- Edited by GIR on Tuesday 24th of August 2010 08:11:50 PM

-- Edited by GIR on Sunday 19th of September 2010 05:43:59 PM
WHY ALL THE GOOD FRIENDS NEVER STAY AROUND,I WONDER IF ITS MY CONSCIENSE?
WHAT HAPPEN TO THIER MIND SINCE THEY SELL THEIR SOULS FOR NINE CENTS THATS NONSENSE

WHY PPL ALWAYS WANT AND NOT EXPECT TO GIVE..THEY DO IT CONSTANTLY ITS TIRELESS
RITE NOW TO HOW THINGS GUH, IT BETTER MI BOOT OUT LIKE MI GET KICK OFF A WIRELESS

WHY PPL GO ALL OUT TO LOOK FOR LOVE AND WHEN THEY FAIL, THEY SAY LOVE DOESNT EXISTS
THE GOOD GIRLS ACT ALL SEXIST AND PISS ME OFF, I HAVE TO LEAVE OUT ONE A THE EXISTS

SALVATION IS NOT ONLY IN THE TEMPLE...THAT DOESNT MEAN U HAVE TO WITHSTAND CHURCH STILL
DONT BOTTLE UR EMOTION HAVE ALL HATE LIKE HITLER AND START A WAR LIKE WINSTON CHURCHILL

WHY DO PPL HATE AUTHOUTRTY...THEY CURSE THE SYSTEM ONCE ITS TIME TO HOLD SARGE
PASTORS TELL U TO LIVE GOOD AND THEY SEE MORE BARS THAN A NOKIA PHONE ON FULL CHARGE

WHY ACT LIKE THE RELATIONSHIP ONLY BUILDS ON TRUST, MY MOTIVE IS I WANT SAWL
FU.CK LOVE!! U ALWAY LEAVE, U QUIT MORE THAN MR. VEGAS IN DANCEHALL

FRIENDS A NUH GOOD SOMETHING DEM SKILL FI GUH DECEPT FI CON
THE EVIL INNA DEM EYES,PLAY GOOD NOW DEM TRANSORMED LIKE DECEPTICON

WHY PPL CYAAH HAVE DEM OWN STYLE, REAL COPYCATS, WAH DO U? AS MI ACT, YUH TEK
SOME A UNU NEED FI BILL, GUH EAZY, JUS COOL LIKE A BRAND NEW FAN CALL ACCUTEK

DEM WAAH BRUCK YUH FOOT, MAMA MI KNOW U CRY AND HEAR, SOMEDAY AGAIN MI A GO FLY ON AIR
NAAH DRINK OUT MI LIFESAVINGS, NUH FLASK A RUM, NOT EVEN A CUE LIKE CD MACHINE PIONEER

WHENEVER MI PRAY GOD, JUST LISTEN WEH MI A SAY AND ANSWER QUICK
THINGS AND TIME A GET MORE DANGEROUS LIKE A CANCER STICK

SOMETHING PEOPLE DONT KNOW ABOUT ME

August 24, 2010
Started By GIR6 Comments

connected yet distant, near so far apart

love or hate, cold or warmth
happy or sad
good maybe bad

its a battle everyday,

with these thoughts in my head

thoughts of you thoughts of me,

god i wanna be free.

this strange feeling flowing through my veins,

sometimes i feel like i wanna die

then i realize im already dead

for the emptiness inside is now getting to my head.

thoughts from a man lonely all the time
from the mind of a brother who has never been convicted of a crime.

i dont want to be dead nomore,

i will resurrect from my slumber,

walk tall and proud,

ill say how i feel and i will say it out loud...I LOVE YOU.

Russian
Mi cyan talk now
Mi deh behind di rail
Dem waan mi live a jail

Soap is in the market
Beef is in the bone
What dont concern yuh,leave it alone

You know fi love chat,chat
Yuh luv chat,chat
But if a par a dat, mi have par a trap
Yuh luv chat,chat
Yuh betta put a padlock pon yuh mouth
Yuh luv chat,chat
Betta put a padlock pon yuh mouth

Ho-ho-hold on
Mi deh yah work but di money nuh so fast
Mi have three pickney fi go a class
Mi start hustle pon di side fi a change
Yuh run go cyar mi name to di boss
Bwoy yuh too fast
Thirty thousand a tun fi mi sunglass
A then big money bridge deh mi haffi pass
People like unno put Christ pon di cross

Yuh luv chat,chat

Notnice
A gal cyar bruk down a summa class
Mi seh wah gwaan she seh cyar waan box
Mi baby madda sista see wi attack
And a one bagga ting dat cause
Gal yuh too fast
You neva did see mi and no gal inna nuh g****
You mouth fi a run inna Usain Bolt class
Cah mi know you woulda bruk di record like glass

Yuh luv chat,chat

Soap is in the market
Beef is in the bone
What dont concern yuh,leave it alone

Yuh luv chat,chat

Woohhh
Gachapan record fi di ladies
This is a true confession to mi baby
Mmmm

Girl I know that I was wron-n-n-g
But I need you here beside me
Let's work tings out and move on with out lifes
Girl I miss you so much
So I'm calling to say I'm sorry
Cause you know that you are the love of my life

I know that you are mine but I'm askin yuh please to believe me when I tell you this
I love you,I love you, I love you
Laugh she did on you
But right now I'm very very sorry, never meant to hurt you
You are my lady

Girl please answer the phone
Right now I'm all alone
I've been around the world and I see that you are the only girl for mi
Mi a beg yuh fi come back home
Girl I need you in my zone
Oh girl I'm sorry

I know that you are mine but I'm askin yuh please to believe me when I tell you this
Laugh she did on you
You are my lady

Baby mi know mi nah cheat again
You are my wife to be plus you are my best friend, my lady
Now baby mi waan you fi listen mi
This was my first mistake so please listen mi
Girl I'm sorry

Laugh she did on you
You are my lady
Laugh she did on you
You are my lady

Vybz Kartel - No Robbery (Lyrics)

August 21, 2010
Started By Cjay1 Comments
Baby yuh is a business woman
And mi is a business man
Mek wi come together as one
Ahoe
Nuff corporation

Baby mek we come togedda
We Have something fi wi one-a-nada
Mi wah di duggu duggu Yuh want di ladda
Baby... One Hand was di odda

Exchange Aint No Robbery
Gyal wah shearer gyal wah manley
Exchange Aint No Robbery
Man wah head man wah punami

Baby.. Money yuh wah see di money deh
****y mi wah weh yuh the ****i deh
Money yuh wah see di money deh

Gyal gimmie yuh fattness
Wid yuh titi topless
Yuh gimmie dat first
Mi ah gi yuh wat next
After wi have sex
Credit card access
From yuh ah star up di show porn actress
Mi mek yuh daddy stop work mummy stop stress
Yuh bank book a swell swell money oppses
Every shoe match yuh bag match yuh hat dress
First can yuh undress
OH!

Exchange Aint No Robbery

Ahoe

Verse 3:
Exchange ano no robbery no
My Granny tell Mi so
Up Inna di Hotel We go
Whats Yours is yours whats mine a mine
My Girl yuh fi wait ino
Mi No trickster mi no Rape ino
Di Gyal dem call mi teacha and di teacha seh

Exchange Aint No Robbery

Baby yuh is a business woman
And mi is a business man
Mek wi come together as one
Ahoe
Nuff corporation

Baby mek we come togedda
We Have something fi wi one-a-nada
Mi wah di duggu duggu Yuh want di ladda
Baby... One Hand was di odda

Exchange Aint No Robbery

AS I ARRIVE IN ZONE I SCROLL TO RADIO & TUNE IN,  mwn I WAS WEARING A STEAL PANTY...
LISTENING SOME ASHANTI WINE UP MI BODY WEH ROUNDER THAN THE DOLLAR OF BUSTAMANTE

APPROACHING ME WAS "saka" him a open mi legs like newspapers
i told him my vagina is closed from mediazone rapers..

BREEDA then replied "have no fear NICO-T AINT HERE"
LAUGH BUSS OUT LIKE FAT PPL PON PLASTIC CHAIR

WATCH ALL TODDLER BUDDY STEWIE BOUT HIM A GIMMI BACKAS
DEM A GO MEK MI LAUGH TILL I BRUCK UP LIKE WATER CRACKERS

MARK WATSON MI HUBBY A LOCK THE VIBES, BUN SADAMITES AND MOCKING QUEERS
SEE ALL GREASY FACE LAWWD EVIL, ALL FI HIM TONGUE SHAPE LIKE ROCKING CHAIR

DEM CYAAH STOP THE BIRD MI A FLY HIGH YOU NUH SEE FI DEM SHOW CANCEL
NO COBWEB BUDDY WEH DEH ROUND FROM GRETEL AND HANSEL OR DEM TAMPON TONSIL

DEM WUSSA DAN DI GYAL DEM, BELIEVE IT OR NOT LIKE RIPLEYS
SO A DEM TEK VAGINA FI REFRESHMENT A NYAM PU55Y LIKE WRIGLEYS

DEM A RUN RACE FI DI PANTY TITLE A TRACE MI LIKE MISS PAT
GI DEM THE CHIMMY TROPHY GWAAN GUH EMPTY THE ENAMEL PISSPOT
CHIMMEY FACE TAXI BOY JAVON, MI TALK THE THINGS WID EVIL
NO MAN NAAH SORT OUT MI B.ATTY FI POSE INNA VEHICLE

MI CYAAH STOP STYLE U, MI NUH BUSINESS HOW CARING FEEL
HAVE MAN A HOIST U INNA DIPPY JUST SO U CAN FEEL STEERING WHEEL

EVERY NITE YUH COME TRACE ME, YAAH USE PAD FI KERCHIEF AND RAG
NUH MAN CYAAH BUY MY BODY LIKE HOW DEM CHARTER YUH, YU IS A LIKKLE F.AG

BUT CHU YAAH CAR MAN, SOME SAY BENZ, SOME SAY RANGE, SOME SAY BIMMER
MI WORK FI MI THINGS, YUH MEK GO GO SIDDUNG INNA YUH FACE FI SUNDAY DINNER

U MEK MAN OPEN U LIKE MEGA MART DOOR NOW U NUH HAVE NUH LOCK ON
SADMITE DOAN RAMP WID ME, PLUNGER THROAT JAVON

-- Edited by Dj Tweety on Wednesday 31st of March 2010 08:39:19 PM

VYBZ KARTEL-LET IT BE(lyrics)

August 20, 2010
Mi granny seh mi fi sing ova da song yah
So, mi cyan diss mi granny oh

Mi represent fi di ghetto youth dem
Ghetto youth look inna yuhself mm

When I find myself in times of trouble
Yeah Jehovia comes to me
Whisperin'words of wisdom,let it be

And in my darkest hours
He is standing there in front of me
Speaking words of wisdom,let it be

Let it be,let it be

And when the broken hearted people living in this world of wi
There will be an answer,let it be

For those who may departed
There is still a chance that they will see
That there'll be an answer,let it be

Let it be,let it be

Verse 3:
And when the night is clouded
There is still a night that shines on me
Shines on till tomorrow,let it be
I wake up to the sound of music
Notnice can you play for me
Play until forever,let it be

Let it be,let it be

Mi represent fi di ghetto youth dem
Ghetto youth look inna yuhself mm

When I find myself in times of trouble
Yeah Jehovia comes to me

And in my darkest hours
He is standing there in front of me
Speaking words of wisdom,let it be

Let it be,let it be

GINJAH-LOVE MOOD(lyrics)

August 20, 2010
Wooyyyy ya aayyyyy mmmmm

There's always,always
Something about you
Everytime you come around
You put me in love mood
Even when the chips is down
You're still inna good mood
There's always,always
Something about you

I cant even find words to say
Loving some many way
Glad I like love that day
When you come to me
Come relax in my arms
And keep my spirit calm
Baby a that fi gwaan
From done til done
The rastaman a feel your vibes
Blessing come nice
Empress I need you to be my pride
Need you to be my brave wooyy

There's always,always
Something about you
You put me in love mood
There's always,always
Something about you

Give me another day
I just cant wait
I wanna look through my window
See you ??
Now mi running to you
With smile on my face wooyy
Think about the things we a go have to do
Wish to have you by my place
I'll cook your dinner
Serve the breakfast in bed

I'll make you full of roses ,you deserve it my love

There's always,always
Something about you
You put me in love mood
There's always,always
Something about you

I cant even find words to say
Loving some many way
Glad I like love that day
When you come to me
Come relax in my arms
And keep my spirit calm
Baby a that fi gwaan
From done til done
The rastaman a feel your vibes
Blessing come nice

There's always,always
Something about you
You put me in love mood
There's always,always
Something about you

DI RASTA MAN

June 11, 2010
Started By CRAZY-CHICKEN13 Comments
There was a Rasta man sunbathing nude on the beach in Hellshire.
He saw a little girl coming toward him, so he covered himself with
the newspaper he was reading.

The girl came up to him and asked, "A Wha yuh 'ave undah
de newspaper?"

Thinking quickly, the Rasta replied, "A bird."

The girl walked away, and the Rastaman fell asleep.
When he woke up, he was in Spanish Town Hospital in tremendous pain.
The police asked him what happened.

The Rasta says, "Mi nuh kno. I mon was lying on de beach,den dis likkle
gal asked me a question, ....guess I mon mussah doze off an
next ting I man know is I mon deh ya."

The police went to the beach, found the little girl, and asked her
"What did you do to that naked Rasta?"

After a pause, the girl replied, " me neva do nutten to him? Nutten
at all".
Mi did a play wid him bird an it spit pon me. So, mi bruk di neck,crack
di two egg dem, and set de nest pon fire!"
«First  <  113 14 15 16 1746  >  Last»  | Page of 46  sorted by