Forum: Random Blogs, Poetry and Song Lyrics

Zone Blogs | Chat Yuh Biz | Poetry | Song Lyrics

B.A.R.S IS A KEY FACTOR, THIS POEM IS NOT A DIS..MORE JUST BELIEFS AND MEANINGS
SEE WHEN IM DONE WID THIS ONE IT WILL GIVE UR MIND HUMOUR, RELIEFS AND REASONINGS

WHEN I SAY B.A.R.S THE FIRST THING COMES TO MIND IS PLACE FULL A LIQUOR
BUT WHAT IF MEANT THE FIRST 16 THAT EMINEM WRITE WHICH MADE HIM SICKER

IM TALKING BOUT THE BARS BEHIND MUSIC..SOME ARE ON FIRE, WHILE SOME DEAD
MOVADO CAN ONLY WRITE A HOOK, SOME DO 32, BUT THE GAME DID FOUR HUNDRED

IT COULD BE ONE OR ONE THOUSAND...ITS ALL TO PILE THAT AMOUNT
SITTIN INNA STUDIO WID A PEN AND PAPER WITH UR ONLY THOUGHT THAT COUNTS

BUT MAYBE WHEN I SAY B.A.R.S..SOME PPL WILL BE THINKING DEEPER AS SCAPE GOAT
WHEN I DO A POEM SAYS UR ADDICTED TO B.A.R.S AM I SAYING KARTEL LOVES CAKE SOAP?

REMEMBER MY WORDS ARE THE ONLY THING I HAVE TO ME THATS REAL
IF I SAY UR ADDICTED TO THE B.A.R.S DOES THAT MEAN UR OBSESSED WID CASTILLE

AM I JUST WRITING A POEM TO PUT AN ARTIST NAME IN IT AS A TRUE BANGER
IM BRIGHT LIKE A CARBOLIC BUT MY TYPE IS VERY COMMON LIKE A BLUE BAMMA

GLAMMA LAUGHING...DEM SAY MI LOVE COOK UP FOCKRY...IM THE CHEF LIKE RAEKWON
ME AND MY INNER EGO...NOBODY WANT TO SEE US TOGETHER LIKE AKON

BUT BACK TO B.A.R.S..IS IT THE KIND THAT MAKES U INCARCERATED TO FELL ON KNEES
U LISTEN TO THE NEWS TODAY..EVERY ARTIST SEEMS TO BE LOCKED UP...SOME TURN FELONIES

THEYRE BEHIND BARS...AS SOON AS THE ALBUM FI DROP AND SUMMER ROLE
WHO NUH BEAT WOMAN, IN FI QUESTIONIN OR BUY GUN AND VIOLATE PAROLE

DENIED BAIL, SENTENCE FI BUY 5 KEYS A COKE AND SUFFER THE GRIEF AND PAIN
CYAAH WRITE A DECENT TUNE NOW...CAUSE U FAME SEEMS TO BE IN DISDAIN

OR LAST BUT NOT LEAST WHEN MI SAY B.A.R.S..MAYBE THE CONCEPT WID MUSIC TEK TWO FI TANGO
WHO NAAH DRINK HENNY OR STREET VYBZ A GET DRUNK LIKE BEENIE, DEVA BRATT AND FAMBO

CAUSE DEM BEHIND THE B.A.R.S RIGHT?? LOOL....CHAMPAIGNE DONE..ELE AND BOUNTY ORDER TEN FAH
EITHER U HOLD A CRANBERRY OR SPRITE, T PAIN A SHOUT THE BARTENDER, HIM COME UP SHORT LIKE MARK WATSON TEMPER

SO IT MAKES ME TO MEDZ AND WONDER..THE WHOLE CONCEPT BEHIND THE WHOLE WORDS STAR
WHO NUH DEH BEHIND B.A.R.S A WRITE B.A.R.S SEH DEM NUH WAAH DROP DEM B.A.R.S AND WISH THEY WERE IN B.A.R.S

I OCTANE-PUFF IT(lyrics)

November 15, 2010
Started By cescojam0 Comments
Yo West
Wah dis man
Yo Octane a di real ting dat eh eh
Yo Cashflow
Da one ya sick
Hey
First mi a try this now
Mek mi light it up
Hey pass it
Uhm
(Yeah yeah)

Well mi friend dem a tell mi bout di best from West weh dem bring pon di corna
See dem wrap it inna 20, 50 or 100 bag sen it on yah
Mi a gwaan like mi new to di ting yeah
Mi a gwaan like mi fool to di ting yeah
Mi bredrin weh name Pang weh pro to di ting

Roll it up and gimme how fi puff it, puff it
Head top just a float up
Waan catch mi breath but mi cyan catch mi breath
Cah mi chestplate just a choke up
Puff it, so mi puff it again
Him seh pass it mi seh no, mi a puff it again
Mi seh youths weh yuh get it him so trust him go trust
Mi seh anyway yuh trust gwaan go trust it again yeah(Puff it)

From da time deh mi pass it round
Every single day mi a shark it down
Wake up Biggs inna the miggle a di night
And tell him fi go help mi go walk it down
Not even mi Katty mi nuh love like di chocolate brown yeah
Mi mek a link dung a market ground
Tell Kiki seh fi walk wid pound
Wi waan blaze cah mi waan hear mi heart it pound hey

Mi go Downtown and buy a Clarks
And while mi a try a Clarks, mi see di high grade I a pass
The high grade aroma
Mash up mi head, mek mi eye a gas yeah
Di Clarks money yo mi spend it off
And roll it inna mi heads bare mi sen it off
No mi deh yah high, high, high, high, so high

Cah mi roll it up and puff it, puff it
Head top just a float up
Dem seh pass it mi seh no, mi a puff it again
Mi seh anyway yuh trust gwaan go trust it again (Puff it)

Cah mi need this heal inna next sell
Mi have nuff high grade mi nah save it fi a next day
Docta dem tek a X-Ray
A seh mi lungs dem black like di astray
Yo mi nah not stop puff this
Mi suit up wid knife or cutless
A now mi woman a complain, a what kinda love this
A ruff love so ashes

Everytime puff it, puff it
Head top just a float up
Dem seh pass it mi seh no, mi a puff it again
Mi seh anyway yuh trust gwaan go trust it again uhm(Puff it)

Verse 3:
Love it so now
Mi a tell yuh woooyy
Uhm mmm
Mek mi eye dem a cloud now
It good fi my I.Q.
And who a try hurt di herbs dem mi nuh like yuh
Ummm

Roll it up and puff it
West, puff it, puff it again
Pang puff it
Rock puff it
Cashflow, Cashflow
Roll it up and puff it, puff it, puff it
Tatchie puff it now man
Sen it on now man
Sick
Mi nah put no money in front of mi friend dem
A mi mean weh mi mean
Mi nah put no money in front of mi friend dem
Mi a support my real team
Woohh

Da song ya dedicated to di real dawgs
Di real king
Di baddy selektah in the world Squingy
The boss!

Mi cyan believe seh mi friend Squingy gone
Squingy gone
Mi cyan believe, di king Squingy gone
Di baddy selektah him go-o-o-ne too soon
Mi seh mi good friend gone
Good friend gone woohhh

Mi friend Squingy gone too soon
Whole heap a people tell mi but mi still couldnt believe di news
Squingy yuh gone too soon
You neva live above the law
A music yuh choose
Mi know seh him face it but him neva look confuse
But I pray to God that you may rest in peace wooh

Once you livin' please appreciate life
Worst if the day done and yuh really survive
See Squingy gone deh him a future plan
But him neva yet done live him life
So youths dont tun nuh gunman
When you going to di party mek sure yuh dont drink and drive
Although Squingy died from natural cause
Mi did waan see him live till him a hundred and five
So please mek and ?? the sunshine
I mek you sure shine like the sunshine
Cause everyday it is not a sunshine
While yuh livin' please dont waste your time
Cah yuh cyan bring yuh hot car wid you
And yuh cyan bring nuh money with you
When you a go yuh haffi have God inna yuh heart,worlwide

You neva live above the law
A music yuh choose
Mi neva yet see him one day and him neva look confuse
But I pray to God, you may rest in peace wooh

Let mek mi see yuh lighta if yuh lose a good friend
Press yuh keep upon yuh cellphone if yuh lose a good friend
Your modda and your fadda coulda be yuh good friend
You auntie, yuh sister,yuh neighbour and yuh own children
Mek mi see every lighta tun on
Mek mi see every cellphone tun on
And representing good friend
From he and she's gone

Squingy yuh go-o-o-o-ne too soon
Mi seh Squingy yuh gone(too soon)
Di baddy selektah inna di world
Woohh

Blessin all the peacemakers for they shall be called children of god
Squingy born and grow
Inna the community of Stair Town, the parish of St.Ann
A represent, di baddy sound inna the world
Which is Bass Odyssey from St.Ann Alexandria
Squingy, yuh fans and all yuh friends
Everybody miss yuh,rest in peace mi bredda woohh

Neva live above the law
A music yuh choose
Neva yet see him one day and him neva look confuse
Squingy, mi idol
(You may rest in peace)

LUTAN FYAH-TRUE LOVE IS ALL(lyrics)

November 15, 2010
Most High every time Selassie I first(hey hey yes)
Cutting and a Clearin
????
Wohoh

Wake the town and tell the people the love is in the air ye
Put away yuh from get coulda evil becah we all dont care
Seet ya now
All right hey

True love is all we know
Yes it is the answer
And of that I'm sure
True love is all we know
Rebel and conquer
Its an open door
True love is all we know
Yes it is the answer
And of that I'm sure
True love is all we know
Rebel and conquer
Hear me out

Love is joy love is kindness love is real
Love is like a precious gem like di ocean breeze
It is pure from the heart and it is genuine
Its worth more than vanity and material thing
It brings pain yuh ?? so hertical feeling
Sometimes it bitter but I tell you it's the healing
What is love without true meaning
And it's the conscious mind so revealin'

True love is all we know
Yes it's the answer
It ?? open door
True love is all we know
Rebel and conquer
And of that I'm sure
True love is all we know
Yes it's the answer
And it's an open door
True love is all we know
Rebel and conquer
Aright

We labour in every way possible
To get rid of all bad weighs and obstacles
Exam in the past
Even ??? and the bible
Love takes charge nuh more dem cyan stifle
It is a blessings to keep love close
In everything we do
love it is the must, yes it is the strong arm
When the weak man a town
I tell you how it is the healing ?? hey

True love is all we know
Yes it is the answer
It is an open door
True love is all we know
Rebel and conquer
And of that I'm sure
True love is all we know
Yes it is the answer
And it is an open door
True love is all we know
Rebel and conquer
And of that I'm sure

Verse 3:
I testify
Of that we Jah receive is like a gospel to the mind conquer all bad things
Give thanks to the most high
And beg jah jah please
Give di children strenght so trust and believe
Remove all the pain and the dutty bad greed
One bulk a blessing' a dat we conceive
With di precioust joy of love
And that we come achieve
you know we really got far to reach

True love is all we know
Yes it is the answer
And of that I'm sure
True love is all we know
Rebel and conquer
??? open doors
True love is all we know
Yes it is the answer
And of that I'm sure
True love is all we know
Rebel and conquer

SCRUFFY WEH DI PPL DEM DUB DEH!!!!!

November 15, 2010
Started By JOPWISEH6 Comments
FROM SEP 17TH DI yute pay yah for dub and nuttin all now?

2 days more will make that 2 months

VYBZ KARTEL-SHE WAH MORE(Lyrics)

September 23, 2010
Started By cescojam2 Comments
Wayne.
Da gal ya a pressure mi brain
Baby ahuo,cyaan believe
You say, you love me

She will tek har modda man she nuh know love
She no have a personal man nuh own up
Gi har money now yeah she will turn up,oh
Don't lef your condom when you a go
My granny tell me weh sweet nanny goat ahuo
And go run your belly if you don't know
Memba the age drive around you
Gal you fi stop move like a yo yo

You cyaan satisfy, you cyaan satisfy
No matter how you try, you cyaan satisfy ahuo
She waan more (hood), fi di fire oh
You cyaan satisfy

Gal dem really trickin him
She even tell him say she waan pickney
But another man must mean-ning
If as third thatshe bringin in
Same time she have a man pon di gaza oh
And di blackberry she pickin him
That worst dan a sin dat a sin-n-in
She a ??? what ??
She dat

You cyaan satisfy

Baby me cyaan believe you say you love me

She will tek har modda man she nuh know love
She no have a personal man nuh own up
Gi har money now yeah she will turn up oh
Don't lef your condom when you a go
My granny tell me weh sweet nanny goat ahuo
And go run your belly if you don't know
Memba the age a fi around you
Gal you fi stop move like a yo yo

You cyaan satisfy

THEM SAY MEK U FRENS KNOW FROM NOW HOW MUCH U VALUE DEM IMPORTANCE
SO I DID THIS ONE TO KEEP IN MY HEART AND MY LAPTOP..ITS WITHIN MORE STANCE

SO MI MEK SUGA AND MADDY KNOW SEH DEM A REAL EMPRESS...DEM LOVE HAVE SO MUCH WORTH
MEK JAYBEE KNOW SEH WI LINK TIGHT LIKE A GIRTH..POCA A STILL SOMEBODY EVEN THO HAR FEELINGS HURT

RD A TRUE COMPANION...A MAN WHO TEACH MI  FI ROW MY OWN BOAT AND HAVE U OWN PADDLE
KEVIN YAAH ONE A DI SICKEST NEXT TO MDOT,ASHANI AND ZEEKS...MI DON..IF I WAS A DJ, U A MY ROLE MODEL

BIG UPS TO MATIC, BEATZ AND DELLY..NET BEEF A LUUU...SOMEDAY IT HAFFI TRAMPLE
THE DAPPAS DEM A BEST PAIR..THEM LOVE LIFE IS SOMETHING WEH GIVES MI HOPE AND SETS EXAMPLE

LYNDO IS A YUTE WID TALENT EVEN THO HIM MISERABLE...KILLA SEH NONE A WI NUH PERFECT
MI GYALLIS FREN WYZCO...MI DOOPS REVVY EVEN THO U YOUNG..U SKILLS DEM NUH HEARD YET

QUIVA AND NAZ...DI REMIXOLOGIST AND SPINDERALLA...YUH TOO BIG FI ZONE RADIO
ZIGGY KEEP UP THE WORK, U ALWAYS ADVERTISE U SINGLE, ALTHOUGH NO1 PLAYED YOU

DARK LAW AND SHEM ALWAYS QUESTION THINGS WEH TOO ADVANCE FI DEM..DEM SMART WID DAMN EGOS
NOKTURNAL, SILENCE, AND BBLUNT....BLESS UP!! YAAH MI REAL PALS AND AMIGOS

SHOWSKY, FIREMAN, HABLA, MODO, MARK WATSON, BLACK FLAMES, FUSION AND QUOOLIE...DEM YUTES YAH TOO REAL
TESS, TASSIE, TONI, APPLEZ.STEPPZ AND I.P...IN MY HEART U KNOW HOW MI ALWAYS FEEL

LINKO, TOMMY, SEAN P, MAFO,TOPSHOTTA..... MZ ALLIANCE WILL ALWAYS STAY CLASSIC LIKE THE BEAT FROM A AMILLI
SCOOPA, CHAMS, FR@SS, MAFIA, FYAHYPE, DUGGY...MAD PROPS AND HONOUR TO THE GAZA FAMILY

FI THOSE WHO LEFT OUT...A TRU MI FREN LIST TALL SO IT NEED AT LEAST TEN LADDERS
LAST BUT NUH LEAST....KON,JUSTIN, KRYSIS, DOUBLE A, WYZCO, PUN SEH RESPECTS TO MI MOD BROTHERS

-- Edited by gamepun ( Mod ) on Thursday 28th of October 2010 01:11:55 AM

KONSHENS-THE REALEST MEDZ(Lyrics)

November 8, 2010
(Cashflow production)
Realest
Eh
Dem say yuh nuh fi trust friend
Cause a friend kill the most friend
Enemy once was a close friend
Despite all a the love weh yuh show dem

But warn to the friend dem weh buss dem friend
Warn to the friend dem wey a build dem friend
Friend good and friend bad
That's why I'm so glad

That I know
My real friend dem
Di fadda show mi di pretenda dem
Tell you that I know
My re-e-e-al friend dem
Mi know mi friend dem
Real friend to di end

Yo
No tell me nuttn about dem
No tell mi nuttn about my bredda dem
No tell mi nuttn about mi real sista dem
No tell me nuttn about my nigga dem
Of mi nigga dem mi bredda dem

Mi seh mi know whole heap of people
But mi nuh got a lot of friend
So my friends dem haffi be friend to di end yeah
Jah gimmie di sign fi identify dem
Mi know di flip flop of dem, mi know di back stabba dem
But mi know fi a F***
Mi know mi cyan put my head pon di block
Mi real friend nah sell out mi headback
Nah set up nuh trap nah stab inna mi back

I know
My real friend dem
Di fadda show mi di pretenda dem
Tell you that I know
My re-e-e-al friend dem
Real friend to di end

Granny tell mi show mi yuh friend dem and mi tell yuh who you are
Cyan seh yuh straight if yuh a nuh lean man a par
If yuh nuh know di driver dont siddung inna di car
Cah yuh life nah go spare if dem gang up inna war
Cool and easy mi trod, mi nah lie
People know mi nuh bad
But if you waan mi get cross and mad mad
This one a my friend dem
Mi seh

No tell mi nuttn about my bredda dem
No tell mi nuttn about mi real sista dem
No tell me nuttn about my nigga dem
Of mi nigga dem mi bredda dem

I tell you that
I know
My real friend dem
I knowwww
Mi real friend dem
(Mi know dem,mi know dem)

Chorus

Dem say yuh nuh fi trust friend
Cause a friend kill the most friend
Enemy once was a close friend
Regardless of the love weh yuh show dem

But warn to the friend dem weh buss dem friend
Warn to the friend dem wey a build dem friend
Friend good and friend bad
That's why I'm so glad

HYAH SLICE-LOVE ME UP(lyrics)

November 7, 2010
Hot hot
Baby I love you(I love you,I love you)
(Cant live without you)
Everyday it's all about yuh, cause I love you
Touch me again and again, your love really calms my brain
Love it when you call my name
It's Hyah Slice

Girlfriend I love it when you love me up
Girlfriend I love it when you kiss me up
I know that you never would leave mi
From the first time you have seen mi
Empress I love it when you love me up
Empress I love it when you kiss mi up

Dem press yuh truly yuh blessin
Teach I love lesson, she's on my level
And it look like she's makes mi comfortable
She's so honourable, cyan style har as no devil
Me and you we'll never break apart
Girl I tell you why love you, I love you from the start
You're always in ???
Forgiveness is here if you ??? short

Just set yuh mind at ease
I love cah mi done like the fresh cool breeze
Di world dont know you mi want and need
And pon yuh fertile soil I'm gonna plant my seed
That's why mi give you my love girl everyday and everyway
I dont wanna yuh to stray nor go away
You are my sunshine lady
I love yuh baby

Verse 3:
All a good man need
To perceive with his life
A woman with strenght and courage by your side
Someone who's carin lovin and sharin
Making sure that you're everything's right
My woman love mi
She kiss and hug mi
In her arms out day all night
Givin her good loving good loving
She want persist Hyah Slice mmm

KEIDA-TROUBLE(lyrics)

November 7, 2010
Every single day and night ??? havin loving you
I search I gonna search gonna cannot catchin for you
Every single day and night ??? havin loving you
Keida

You mek mi waan back it up tic it up toc it too time
Turning around when you give mi di sign
Look how yuh sexy mi love how yuh body design
Mi ready fi give you this love
Through you deh yah with yuh girl you cyan play mi nuh mind
But mi see weh yuh a think a weh a go through yuh mind
Know di too how a yuh a tek it to di exit sign
There cyan tek it no more

Oh oh oh oh oh oh,oh oh oh oh oh
Somebody is in trouble
Oh oh oh oh oh oh, oh oh oh oh oh
Somebody is in trouble

Mi woulda love it if yuh rewind
Seh back through the door
Let's make things betta like there were before
When I was in your arms you neva need nuttn more
But you movin along and I not sure
Gimme your love, gimme back yuh love
Gimme back di feeling that was sent from above yeah
Mi miss your touch
Mi need yuh so much
Come mek wi slide back boogie

My body is in trouble
My body

Verse 3:
Now that you are mine
I'm gonna loving yuh till the end of time
As a lover and a friend
I'm glad we're back again my baby

You mek mi waan back it up tic it up and toc it up time
Turning around when you give mi di sign
Look how yuh sexy mi love how yuh body design
Mi ready fi give you this love
Through you deh yah with yuh girl you cyan play mi nuh mind
But mi see weh yuh a think a weh a go through yuh mind
Know di too how a yuh a tek it to di exit sign
There cyan tek it no more

Somebody is in trouble

Repeat verse 2

Repeat chorus

T'NEZ-ME SHE LOVE(lyrics)

November 7, 2010
Troytonnnn
See dem fi know seh a T-Nezz(yeah)

Neva know a mi she love
Him think a di money tree she love
And a loving yo a weh real she love
Neva deh deh when she need di love
Him neva know a mi she need
Him think a di money tree she need
And a loving yo a weh real she need
So everyday she seh she feel fi leave

Inna di streets him love to tax him a money maker
She nuh get nuh loving cause him love di paper
As him rise and kissin him girl and tell har runny later
She seh she nuh mind di money but Jah love him greater
Him neva deh home ??
Woman him girlfriend mi deh yah too neva alone
As day break him a get up fi home
A when him girlfriend a call him him a tek up de phone
She like the way fi feel wrap up inna arms
She waan fi wrap up inna charms
Him no tek di time out fi please har
But him a vex when him a find out

Seh a mi she love
Him neva know a mi she need

Right ya now she all a seh she waan company
And if mi nuh come to har she a come fi me
She cyan tek in loneliness nuh more
She waan done with it
Because di only way har man a spend time and chill
Is if she transform two a five gram bill
And that's why har tax deh pon I man steal
She nuh waan ?? love life stand still
Him think she just a pree vanity
Wash yuh outta lovin with di real quality
Though him a just a money important
Well him a givin money mi a give romance

Seh a mi she love
Neva know a mi she need

Verse 3:
Everyday she seh she feel fi leave
Wooohhh
Neva know a mi she love
She waan see
And just mi she waan see
Mi she waan see
And just mi she waan see
A mi she love

Chorus till end

http://www.youtube.com/watch?v=6SSdnW4MyJ0

Intro: (Cescojam)
Familia
Di system a ill inna???

Aright
A buss di tune yah
Blaze it up!Fyah and flame(Blaze it up, blaze it up, blaze it up)
A dem call mi name Babylon
Yuh a dirty lame yuh kno?
Yo undestand?Hey Re-ze
Tell 'em straight inna dem face
Aright!Dem a virus, a virus yuh zeen??
Yah hear mi now

Chorus: (Re-ze)
And we'll never be alone
Till de fyah blaze it up
Leave de evil hell dem a live
And burn Babylon from down to the top
And we'll never be alone
Till de fyah blaze it up

Verse 1: (Cescojam)
Tek a lighta
Tek a tek a tek a, tek a lighta
Call di fyah brigade cah fyah haffi risa
Pon di corna, co-co-co-corna
Why you a chat mi Mary and mi Ana
Bun Babylon from I.T.alia to Tijuana
Camouflage yuh skin yuh nuh real green iguana
System deh ya pressure wi, too much informa
Keep the fyah burning, nuh style and pattern

And we'll never be alone
Till de fyah blaze it up
And we'll never be alone
Till de fyah blaze it up

Verse 2: (Re-ze)
So bless until mi death
Mi nah give cah mi nuh get
Mi really waan fi seh
Hey-hey-hey-hey-hey
A mi nuh waan to see bad people dem a laugh-laugh
A mi dont par to be dem friend cah dem a clap-clap-clap
Dem waan fi take mi life and dem fi set mi trap-trap
Dem turn mi back-back, dem chatty mouth-mouth

(Cescojam)
Finga pon di trigga, mi nah linga, mi nah drink nuh liquor
Mi just chill and hol' a medz cah mi a blaze di Indica
We nuh fighting fi no one a call di investigator
Cause fyah, love and ****ycat a we a penetrate
We nuh fish,we nuh food, a yuh nuh alligator
Cause too much friend a tun mi back like a Judas traitor straighta
Proud of what mi are and mi give thanks to di creator
Who a guide mi pon di bakklefield a nuh assasinator seet yah

(Re-ze) Cescojam
(Blaze it up,blaze it up)
We nuh mek dem talk
Cyan touch di road when wi walk
Dem fi know seh wi a badman, wi nuh skylark
We nuh mek dem talk
Cyan touch di road when wi walk
Dem fi know seh wi a badman, wi nuh skylark

And we'll never be alone
Till de fyah blaze it up
And we'll never be alone
Till de fyah blaze it up

Keep the fyah burnin
Fireplace burnin
A real fyah brigade
A so we a collaborate
Bless people
Memba good over evil
Memba dat

bb1.jpgTo Whom It May Concern:

The Embassy of the United States in Kingston, Jamaica is in the process of REVOKING the visas of the following citizens of Jamaica. The people mentioned here currently hold a U.S. Visa that we have not yet been able to physically cancel. Do not allow these passengers to board any flights bound for the United States in reliance on this visa. The specific information is as follows:

1) NAME: Garfield Augustus McKoy

DOB: 16-JAN-1965

PASSPORT: Jamaica #: A2720093

US VISA CONTROL #: 20090797640002

2) NAME: Garfield Augustus McKoy

DOB: 16-JAN-1965

PASSPORT: Jamaica #: A2222490

US VISA CONTROL #: 20061105840006

3) NAME: Moses Anthony Davis

DOB: 22-AUG-1973

PASSPORT: Jamaica #: A2923459

US VISA CONTROL #: 20082808300001

4) NAME: Moses Anthony Davis

PASSPORT: Jamaica #: A2923459

US VISA CONTROL #: 20082808300001

5) NAME: Moses Anthony Davis

PASSPORT: Jamaica #: A3091250

US VISA CONTROL #: 20100538930001

6) NAME: Sheldon Ricardo Aitana Lawrence

DOB: 06-APR-1981

PASSPORT: Jamaica #: A2888921

US VISA CONTROL #: 20092086730009

7) NAME: David Constantine Brooks

DOB: 30-NOV-1980

PASSPORT: Jamaica #: A2398975

US VISA CONTROL #: 20071062360008

8) NAME: David Constantine Brooks

DOB: 30-NOV-1980

PASSPORT: Jamaica #: A2802052

US VISA CONTROL #: 20082055440001

9) NAME: Rodney Basil Price

DOB: 12-JUN-1972

PASSPORT: Jamaica #: A2492299

US VISA CONTROL #: 20081512130006

10) NAME: Rodney Basil Price

DOB: 12-JUN-1972

PASSPORT: Jamaica #: A2492299

US VISA CONTROL #: 20090577210002

Regards,

Fraud Prevention Unit

U.S. EMBASSY KINGSTON

NOW MI GET IT LIVE FROM MI LINKS... BOUNTY N DEM TAX PEOPLE YAH MEK ARRANGEMENT FI PAY DI TAX DI DATE NEVA COME YAH AND DEM WELL SEN POLICE N WRECKA GO A DI YAWD GUH CLAIM DI MAN VEEKLE DEM!!! NOW DUTTY BRUCE YES MI SEH SUH....BRUCE AFTAH U MEK DI US GOVAMENT TEK WHEY DI MAN DEM VISA INA DI MOST DISGRACEFUL WAY...... U REALLY WAA DI MAN WHEEL OUT $14MIL INA TAXES PAY OUT......YES PEOPLE DEM SEH IS DAT BRUCE WAA BOUNTY SHELL OUT......MI NUH SUPPOTE TAX EVASION BUTTTTTTT MI WUDDEN PAY %&%*TT....WHEY DI MAN FI GET 14MIL FRAM? BRUCE NOT EVEN U LIE DEM....YES DI GOOD UP ONE DEM WHEY U TELL PAN MINATT WHEY DEM HAFFI GUH DUNG INA DEM BELLY BATTAM FI TRY RUB OUT....NOT EVEN DEM LIE DEH WUT A GUD$2 MUCHLESS 14 MIL INA TAXES.... FI WHEY BRUCE?????? FI GO WHERE? IMF LEN UNNO MONEY IT TEEF OUT.... CHARITIES GET MONEY UNNO TEEF IT OUT......... 14 MILLION.BRUCE UNNO FOCKIN RUDE.... WHEY UNNO A DUH FI JAMAICA??????????smh

SUBMIT THE TOPICS YOUR WOULD LIKE THE HOSTS OF cyb 2 DISCUSS

AS U WAKE IN THE MORNINGS U SEE FIREMAN AND SUGALIPS A CUSS THE MOST
TONI THE ZONE CAMERA IS ON 24/7 AND GLAMA IS AROUND TO MAKE HER DAILY POST

WHO A GET READY FI WORK...JUST A EAT BREAKFAST LEECHERS DEM A CREEP OUT
USUALLY U WUDDA SEE TOMMY ONLINE...OR MAYBE HIM DEH A CATTY YARD A SLEEP OUT

MANO START JUGGLING OR HIM DEH PON DI  TRAIN..GIVING OUT HIM HTC WARNING
HERE COMES FR@SS KID AND MAFIA...ALWAYS TROUBLE NOK 1ST IN THE MORNING

SCOOPA LOG EEN AND ENTER ZONE PLAZA AND START DEFEND THE GAZA..FROM WEST BANK TO COAST
AS SOON AS A NEWBIE COME EEN GENIUS DEM A DISS THE MAN TILL KRYSIS SCREENSHOT A LUU POST

DIMPLEZ ASK WHY WE CANT GET ALONG...JUST FI ONCE CAN ALL OF US BE EVEN
MAFO  A DEFEND KILLA, FYAHYPE SEH KARTEL AND BLACK FLAMES SEH JOP AND STEPHEN

AFTERNOON  HAVE KEVIN A BLAZE THE RADIO, MADEST A BAWL FI A SONG PULL UP
NICO A IDLE IN CHAT AS  USUAL AND HIM DEH WORK AND HIM BOOKS NEED FI RULE UP

TWEETY A FOCK ROUND PPL.....KONVICT MEK APPEARANCE AT RANDOM
JAYBEE COME EEN FROM SKOOL..DARK LAW ASK QUESTION...BOII WAHT A MAN DUMB

MANO WAAH MUSIC AS USUAL....SILENCE A CUSS...MAN TEMPER SHORT LIKE CHARLES BARKLEY
LJ A KISS A NEXT NEWBIE..WYZCO A MOVE LIKE A WALKIE TALKIE...MAN A REAL GYAL SHARKY

ITS AFTER 10 AND ALREADY THE SITE GETS LESS AS THE MOON  LOWERS
BBLUNT A CALL MAN FISH...AND MEGA DEM CALL HIM SIENT BOWERS

ALL THIS CONTINUES...TILL THE MEMBERS DIMINISH...NOT THEY ALL GONE
JUST A NORMAL DAY ON ZONE...MIGHT AS WELL GUH BED CAUSE MI STARTyawn2

DEMARCO-WORK HARD(lyrics)

October 28, 2010
Ah ah
Yeah
Mi radda stand fi supm and dead fi nuttn
My mammy and daddy work hard fi mi reach someweh yeah

My pickney dem nah grow up and seh
Dem neva see no daddy no daddy nuff a deh dead
Yuh mussi mad
And mi see dem mi seh
Pedifile rapist bwoy mi a pree dem mi seh
Oh lord

To nuh face the ripper
Tell 'em seh mi madda neva raise nuh quitter
By intention haffi get rich and
Fi work hard and pay the picture

Alright
Wi haffi, work hard
Yes wi haffi work hard
Mek sure seh mamma papa deh pon di fyah fi earn lord
Haffi fi serve God
Although di time hard
Mi cyan afford fi leff mi pickney dem a yard
Likkle sky so ready fi grab a school
Fifteen thousand a turn mammy fi go form fool
Mi likkle daughta star she a grow up and she soon know
Har fadda work hard but him neva go store blue

Yuh mussi mad
And mi see dem mi seh
Oh lord

To nuh face the ripper

Mi nuh know how fi sleep cah sleep mek wi dead
Mi cyan mi tell when last mi rest mi head
Too how di place a run a bare *la*hdshed
Di mount of people a di pen pon mi fi get fame
Outta road a just a run real red
Still a work hard nah go get frustrated
Mi and mi friend dem fi a break bread
Mi believe seh pocket nuh fi ???

Yuh mussi mad
And mi see dem mi seh
Oh lord

To nuh face the ripper

Repeat verse 1

Chorus
Hey heyyyy Dj ??
Yes

Some people search in lifetimes
Mi neva seem to find
Happiness and peaceful life

Thank you for loving me
Through my ups and downs
And ins and outs
You stuck by me
Dj ??
Thank you for loving me
Through my silly lies and lullabies
You stuck by me
Dj ??

So many nights, you cry sleep
Neva knew the life I live was making you weep
We ?? you couldnt even meet
Only the lord knows what you ??

Thank you for loving me
Through my ups and downs
And ins and outs
You stuck by me
Dj ??
Thank you for loving me
You stuck by me
Dj ??

Cho
For all that it did hurt
I'm so sorry for the hurt
And the pain that I've cause in your life
I would make a sacrifice
To do the things that's right
Just to keep you now and forever

True love never goes away
To get the best of love be careful of the games you play
A woman's love is something which should treasure
When I wrapped in your arms ohhh  what a pleasure

Thank you for loving me
Through my ups and downs
And ins and outs
You stuck by me
Dj ??
Thank you for loving me
You stuck by me
Dj ??

DEEP THROAT SEH SHE FROM POLAND AND CANT SPEAK POLISH

DAT MEAN IT WAS ALL A LIE THAT STORY THAT SHE TOLD-ISH

SHE SAID SHE IS PROUD TO SUCK C0CKY SHE IS VERY BOLD-ISH

SHE EVEN WENT AS FAR 2SAY THAT LADYJ BREAST DEM LOOKED OLDISH

SHE CAME UNTO ZONE AND WAS VERY RUDE-ISH

SHE EVEN SAID BLACKS MENS C0CKY IS HER FOOD-ISH

NOW ALL THE LADIES LIKE APPLES AND LADY J START MOVE MOOD-ISH

WHY THEY HATE THE GIRL FOR SUCKING DICK??? THATS FOOLISH

<br/><a href="http://oi55.tinypic.com/2ykl1zs.jpg" target="_blank">View Raw Image</a>

AS SOON AS DEEP THROAT SIGN IN MARK WATSON EYE PEEP OUT

MARK WATSON SAYS HE WANTS HER IN HIS BED TO FEEL OUT

NOW KEVIN AND ALL THE MAN DEM WANT GET SOME DEEP THROAT

AND THEY DONT EVEN KNW IF ITS A MALE OR SHE-GOAT

MARK WATSON SEH HIM WANT SHE SUCK IT TILL HIM FEEL WEAK OUT

BLACK FLAME SAYS HIM WANT SHE DO IT LIKE SHE SUCKING HIM SEED OUT

KEVIN SAYS HIM WANT TILL LIKE A b!$%h HIM SCREAM OUT.

-- Edited by KrYsIs (Radio Mod) on Thursday 30th of September 2010 09:16:27 AM

ELEPHANT MAN-INFORMER(lyrics)

October 27, 2010
Informa badman nuh rate
Dem always try violate
Tell dem nuh mek wi get rude
And go shell dung dem place
Dem eva try stop wi food
When dem si wi with di plate
Inform pon man dung a yard and inna di United States
State Spanish Town man fi clown and carry dem business go talk
Inform pon man from Compound, sting a rat bat an Ackee Walk
Try dont call up no man name from Waltham and Cassia Park
Inform pon man a feel a New York

Informa fi get murdaaaa
Ahh
Informa fi get murdaaaa
Nowwwww
Informa fi get, murder
Informa fi get murda
Murda dem

Fool!
Inform pon badman you drive run outta town
Di world too small fi you go outta bone
Nuff clip and bullet cyan run outta round
We a tun it up inna dem ears like surround sound
If you waan see people run a hold dem head a bawl like 9/11 when di Twin Towers fall
Violate or ramp wi name a call
Warn dem

Informa fi get murdaaaa
Ahh
Informa fi get murdaaaa
Nowwwww
Informa fi get, murder
Informa fi get murda
Murda dem

Warn dem!
How napis
Fi tell badman dem a di baddest
Man wi nuh leff it anyweh wi go have it
Dark like cave we brutal and
??? informa that a we habit
Run out with di ting dem weh tall and long
Well beat till it all a trod down on
Weh da beat da? shoot out di car and van
As fall dem a fall dung pon

Informa badman nuh rate
Dem always try violate
Tell dem nuh mek wi get rude
And go shell dung dem place
Dem eva try stop wi food
When dem si wi with di plate
Inform pon man dung a yard and inna di United States
State Spanish Town man fi clown and carry dem business go talk
Inform pon man from Compound, sting a rat bat an Ackee Walk
Try dont call up no man name from Waltham and Cassia Park
Inform pon man a feel a New York

Informa fi get murdaaaa
Ahh
Informa fi get murdaaaa
Nowwwww
Informa fi get, murder
Informa fi get murda
Murda dem

ROMAIN VIRGO-NO MONEY(lyrics)

October 27, 2010
Mi nah have no money
As you aks mi you think mi fi runny
And you a laugh like you think seh it funny
??? for weak man
Gimme a break man
Mi nah have no money
Look how much you want mi
You betta you low mi,low mi,low mi,low mi

Why you think seh you problems bigga than fi mi
Mi neva see you yet and you have nuttn fi gi mi
And everytime mi aks, wey you a deal wid
A just nuttn nah gwaan you zee mi
Mi cant afford fi give you everytime
Cause right ya now mi dont have a dime
The time you siddung pon di corna a lurks
Just gwaan go look a work

Mi nah have no money
??? for weak man
Gimme a break man
Mi nah have no money

Mi a try and a try but mi cyan understand
Everytime you see mi you want mi gram
And mi know sure seh nuttn nuh do you
You just a walk round with your tool in hand
God help those who help demself
But you just stand up like a bokkle pon shelf
You nah mek nuh progres, a just pure stress

Mi nah have no money
??? for weak man
Gimme a break man
Mi nah have no money

Verse 3:
Call me anything weh yuh want
Call mi badmine a call mi meal
Cause mi know everybody have a dream
I'm woulda like fi know and who it feel
How mi fi gi you weh mi nuh have
You nah go mek mi tek up no gun and rob
Before mi look pon you and give you a gram
Mi radda give a mad man

Mi nah have no money
??? for weak man
Gimme a break man
Mi nah have no money

Chorus til lend

QUEEN IFRICA-WHY(lyrics)

October 27, 2010
Goes out to my fellow musicians artist
Government leaders, area leaders
Mek wi turn di youths dem inna achievements

Look into yourself
And then just tell me truthfully
Are you giving everything
You've got to set this family
You owing to the children
Who are killing their friends on a school day
It's a face-off emergency
What a tragedy
Everyone a penny mi

Why are we so hungry
Why are we so sad
Why are we so sorry
Why are we so mad
Why are we so hungry
Why are we so mad
Why are we so sorry
Why are we so sad

You nuh like me
Me nuh like you
You nuh like three
Me nuh like two
A so di ting set up you haffi just know fi truth
To every youths pon di gully bomb this a fi yuh
Every night mi gwaan mi bed mi chant a prayer fi yuh
Dont give up cause Fyah Mumma deh ya fi yuh
If mi could mi woulda change all di weather fi yuh
But fi know mi cyan holding tell you seh fi love yuhself
???

So hungry,hey
Why are you so mad
Why are you so sorry
Why are you so sad
Why cant we be happy
Why cant we be play

Verse 3:
Though mi know pon di endz again
All borderlines di dance dem free up again all thugs a link again
Di artist seh dem a go try dem best
Fi put di likkle Passa Passa thing to arrest
Di selektah dem a tell di girls to wear a dress
And stop di bleachin thing because it is a mess

To all my children that is lost in the ???
Back up di guns dem ongle fling dem up a god knows
Mek dem know seh that a life you a preserve di most
And all di best thing is you haffi have in your house
Mi a go aks a question yuh fi ansa mi
Why you all know yuh nuh do nuttn fi likkle Shermaine
A plenty people get slain body find inna gutta
Inna trench inna train
But instead dem come up with ?? fi ease the pain
Dem send go buy a thousand more nuclear weapons what a shame
You cyan fight ?? so do supm but you active cause wi nuh like the movie
Ah

Why are we so hungry
Why are we so mad
Why are we so sorry
Why are we so sad
Why are we so hungry
Why are we so mad
Why are we so sorry
Why are we so mad

ANTHONY B-ALL WE HAVE(Lyrics)

October 26, 2010
Come on
Please don't stop the music(dont stop the music)
Don't stop the music(dont stop)
Let it play (let it play)
Mr. Dj(let it play)
I say ayyy

Please don't stop the music(dont stop)
Please don't stop the music,let it play(let it play)

Remember Bob Marley king have repeat
You seet

Cyaan buy fish kind cyaan buy rice
Cyan pay fi gas a pay the bill same time
Mama fridge bruk down and she cyan buy ice
And you neighbour will shot yuh no waan no think twice so

When di light gonna out(when di light's gone out)
And the food gone out(and the food's gone out)
All we have(all we have)
Is reggae music(is reggae music),
All we have(all we have)
Is the music(is the music), music

So when you see mi step out dont treat me unkind
You nuh know what it's like in a island like kind
A reggae music we use calm down crime
Bob Marley seh one love and break borderline
So dont look pon me like ?? style
Me know yuh no understand me all the time
But memba rastaman did a warn dem long time
Seh be careful of the flu from this wine

All we have(all we have)
Is reggae music(is reggae music)
All we have(all we have)

Verse 3:
Seen
Everything when me do dem try fi stylist
Give thanks dem a nuh try when di rain a fallin
Nuff see yuh and nuh know yuh story
And still nuh waan seh yuh get yuh glory
Weh mi seh
?? a Peter Tosh and Bob Marley
Dem unda near wi cyan stop call him
And dem set di foundation before wi
So pon di house we build another story

So When di light gonna out(when di light's gone out)
All we have(all we have)

Verse 4:
Tell dem
I'm from Jamaica it a mi identity
From mi born and grow as a reggae kid
Nuff thing way a gwaan its sick mi
Dem a fight reggae music that a hypocrisy
So mek wi done di duppy in a club and party
When mi go a dancehall hold on pon shorty
Show dem when they a roll with ??
And we dont need no glock forty

All we have(all we have)

Please don't stop the music
Mr. Dj
I say
Remember Bob Marley king have repeat

Chorus till end
GAMEPUN-POEM

A DONT KNOW WHERE I GET IT FROM....

CHARLY BLACK-MONEY MI WANT(lyrics)

October 20, 2010
Woohhhh
Yo Supa Blunt
Di new name fi di man dem weh do nuh like work fi feed dem owna tings
You call 'em too fenke
What dem new name, too fenke

Israel
Some bwoy nuh want fi work fi dem own
But dem waan come beg man things
Mi work fi my own, go work fi yuh things
It's Charlyyyy
Woohhh

Right now mi a work harda
Givin thanks to di fadda
I'm so multitalented mi nuh know a wah do dem badman bwoyer
Mi a work hard, fi mi pickney dem
Anything dem waan mi a try gi dem
Cause mi neva have it when mi did small so mi nuh waan dat reach dem

So if you see mi and mi look upset
Dont aks a wah do mi dont mek my face badda yuh
A some money mi want, right now a some money mi want
And if yuh see mi in di street nuh aks mi wah mi deal wid from di deh pon di road you fi know

I'm working from ??? to kingston
And tun too fenke nah tun come around
Nah wait pon nuh Farin nah clothes fi fly down
Mi a work fi di U.S. and pound
Dem thief mi car but dem neva thief mi voice
Mi bun out badmine and antichrist
Mi a hustle fi mi things dem a dat mi choice
Di Almighty mek Charly Black nice

And if yuh see mi in di street nuh aks mi wah mi deal wid from di deh pon di road you fi know

Verse 3:
Mi used to poor life, so a that's why mi cyan give up
Charly Black a real hustler mi nah give up
Mi girlfriend waan think so mi nah give up
A Israel mi come from so mi haffi live up
Big up every taxi man pon di road
Big up every hustler weh deh pon di road
If mi nuh get nuh joke fi laugh
But mi serious like a judge and that my ??

Right now mi a work harda
Givin thanks to di fadda
I'm so multitalented mi nuh know a wah do dem badman bwoyer
Mi a work hard, fi mi pickney dem
Anything dem waan mi a try gi dem
Cause mi neva have it when mi did small so mi nuh waan dat reach dem

DEMARCO-I LOVE MY LIFE(lyrics)

October 20, 2010
Eh
Amarcoooo
(Star Kutt)
I love my life(I love my life)
I love my life, I love my life(yeahhhh)

None a wi nuh know weh tomorrow might bring cah di future there's always away
So mi a live my life today, live my life today yeah
So low mi mek mi talk but mi waan fi talk mi have nuff mi say
So mi a go live my life today, mi a go live my life today
So everybody haffi sing it out

Oh oh
Mi love my life
Oh oh
Mi love my life
Oh oh
Mi love my life
So mi a live my life today
Oh oh
Mi love my life
Oh oh
Mi love my life
Oh oh
Mi love my life

Mek a change dont mek nobody stress yuh
Dont mek no *la*hd pressure mek yuh life leff yuh
Neva yuh hurt a soul and less yuh
Haffi defend yuhself if dem try test yuh
Thank God fi mi life yes
Mi wake up this morning and alive yes
Mek dem gwaan judge nobody nuh perfect and fadda god alone bring brightness
If yuh nuh like how mi seh go find the lord
Mi nuh have nuh time fi di war cah time so hard
Dem nuh mad mi, mi nah go nuh cycle a ward
Or go join the morgue
Enjoy mi life oh yoo

Few friends weh mi have weh dear to me
Mi nuh trust people so mi choose dem carefully
Dem heart nuh clean so dem cyan come near to me
Cyan compare to me

Oh oh
Mi love my life
Oh oh
Mi love my life
Oh oh
Mi love my life
Oh oh
Mi love my life
Oh oh
Mi love my life
Oh oh
Mi love my life

Cho
Neva mek nobody get di best of you
Look pon di person inna di mirror pon di dress a too
Tell yuhself seh yuh nah go mek dem pressure yuh
And live life to di fullest that yuh betta do
Just believe me, mi know life nuh easy
Nuff of wi neva born wid gold spooon fi feed wi
Nuh be greedy, set a piece inna life and achieve
Listen to mi ??
Mi love mi L.I.F.E.
And till it leff mi
Mi a gwaan keep puppy and pray to fadda god
Seh old age catch mi
Mi a beg yuh fadda, bless mi
Guide and protect mi
Fi every wrong move weh mi mek inna di streets correct mi yeah

Oh oh
Mi love my life
Oh oh
Mi love my life
Oh oh
Mi love my life
Oh oh
Mi love my life
Oh oh
Mi love my life
Oh oh
Mi love my life

Leave a f**king reply people.Or else

Intro

Di waar staaaart

And it caa paaaart

Whoooi,Yeaaa

Hey

Chorus

Di whole a mi gun dem mi go rise

Mi an mi thugs dem go pay dem a visit

without nuh disguise

Between di eyes

We shooting on di spies

So dont be fool be wise

Mi gun dem autorifle

Mi start a rise

Bwoy nuh mek nuh noise

Verse 1

Mi gun nozzle longa dan London Bridge

See gunshot ya bite it like a ham sandwich

A wrong language

Yo chat to badman wid

Flankas,Gully gulf,canteberry ??

Dem a ramp ramp wid

Western Kingston wid the long tank Wid portmore

Mi nuh in a nuh damn ramp wid

Yuh dis di wrong kid

Yo get stamp & tamp wid

War start, weh we deh de pon di gully bank wid

Chorus

Verse 2

Wen yuh hear the llama,the beretta

The rugar di lugar

The frenchie wid di benelie pumpie & bazuka

Face get mash up like a car weh crash up

We waa di whole go through sa

Him simply seh

Dat a nuh 14 shooter

Run outta him boot

Barefoot like muta

A likkle youth

A ride pass pon a scoota

A seh a test dem a test di freddie krugar

Wen yuh hear the ham(Hammer) rise a man drop

Explosion like a bomb american drop

Kill off adversary & cops

Cause mi hav di K from the Russian & di K from di Japs

Mi relax an mek some contacts

And tell J Hype fi get the anthrax

Timeless in control a di bombs in the watch & clocks

Dem a living a lie

Dem a laps dem a di daps

Chorus

Repeat Verse 1

Chorus x2

-- Edited by Pimping at 10:32, 2008-01-28
bawl

It hurts to breathe because every breath i take proves I can't live without you. Trying to forget you is like trying to remember someone i never knew! i wanted to feel your touch on my skin & hear you yell in my ear, i wanted you loved me like i u but all i feel is painful tears dripping down my cheeks(,)

bawl

-- Edited by Dj Tweety on Wednesday 20th of October 2010 06:53:48 AM

LADY SAW-SECRET LOVE(lyrics)

October 19, 2010
Started By cescojam1 Comments
This is based on a true story
It's about a man who way nuh have feelings
But that's it's not a relationship
And yuh know
I need a man who great values
She's gonna complicated you know seen
Let mi tell you story

I see anticipation in your eyes
You wanna be with me but you have someone else is got
Maybe we could steal some love on the sand
What she dont know wont hurt
Baby let's gi love a try

Let me be your secret
I wont reveal it
I promise to keep it
We should be makin love
Your secret
I wont reveal it
I promise to keep it
We should be makin love

You know where to find me
Call me anytime
Just know that's I've been waitin there
With lovin on my mind
Dont ask my neighbors
You dont want to come
Just follow where you heart lead
Let me give you some

Let me be your secret
I wont reveal it
I promise to keep it
We should be makin love
Your secret
I wont reveal it
I promise to keep it
We should be makin love

Verse 3:
Dont fight your feelings
Come get what you want
Let it be tonight
Or well you may lose your chance
We can stop by talking
And I play the music low
And why we're  conversating let's ?? this provoke

Let me be your secret
I wont reveal it
I promise to keep it
We should be makin love
Your secret
I wont reveal it
I promise to keep it
We should be makin love

Outro:
(I know you want me)yeahhhh
I want you too, my secret love
I know you want me
I want you too
My secret love)

Repeat verse 1 + chorus + verse 2 + chorus)

CE'CILE-SOME GYAL(lyrics)

October 19, 2010
Chimney records fi di gal dem
Hands up
Gal from you know weh you man dehyy
Ina your house weh your man dehyy
From you know a when deh say ieyyyyy
Ye

Mi man inna mi house mi man inna mi bed
Mi nuh care who a call mi nuh care who a text
Your please call me caan hurt up him head
Him caan call you back cah mi a kill him wid di flex
Ding ding pon di blackberry she a fling bout
Guess what gal a di wrong timing
afta di phone just leave a message
Mi and mi man inna mi house a go down di bedspring
Ye

Some gal no know weh dem man dehyy
But my baby is in my bed tonite
My bed tonite my bed tonite ieyy ieyy yeee
So gal from you know weh your man dehyy
Hug him up and gi him a wine tonight a wine tonight yeah

Mi man inna mi house a gimme good good
But now you wan some gal you wish you could
Me start this ya show you a hollywood
Ye a my time my man my ?? aha
She no stop bring up mi man cell
Gwan call you mussy asset no sell
alright mi a give you di intel
mi and mi man get it on girl cant you tell

Hug him up and gi him a wine tonight a wine tonight yeah

Verse 3:
From you know weh your man dehyy
I'm talking to you
Big up yourself your man is on with you
Nuff gal nah have no man nah have no man
But you hav your man so just gwaan singing a song

Hug him up and gi him a wine tonight a wine tonight

DEM THING DEH NUH RITE BIG MAN HOW U FI TEK UP YOUNGSTER
SHE PROBABLY NUH START GROW HAIR PON FRONT..DEM THING DEH NUH FUN SAH

NO PLAY GAMES LIKE SERANI...NAAH LOOK FI KILL IT LIKE PIECE INNA LUDI
ME AND NUH GYAL CYAAH GUH THEATRE AND SHE TOO YOUNG FI WATCH THE MOVIE

SHE JUST PASS HAR GSAT AND PON UR HOOD U WAAH SHE SAT
U NUH NEED LYNCHING....MAN LIKE U DESERVE THREE SHOT

THIS WASTE BOY A WAIT PON HAR AT SCHOOL....DEM CALL HIM OUR STRANGER
STOP BRIBE PPL GYAL PICKNEY WID AVATAR, DORA AND POWER RANGER

JUST PREE WEH YAAH DO DAWDIE CAUSE RIGHT YAH NOW JAIL CELL COLD UP
NEXT THING U TUN CELL MATE COAT OF ARMS AND HIM HAVE U FOLD UP

U MIGHT FEEL U BIGGER THAN THE SYSTEM BUT RIGHT NOW U LAME WID LAW
MI NUH SUPPOSE TO A FEEL UP NUH GYAL BREASTS WEH JUST A GUH INNA TRAINING BRA

NUH YOUNGIN NUFFI HYPE PON A BIG MAN....SHE WI PICK UP KICKS MI GIVE HER FEW
MI CO.CKY NUH FI INNA NO GYAL WHO GET ALLOWANCE, A DO S.B.A AND HAFFI DEH PON CURFEW

WAAH KETCH DEM WASTE YUTE DEH RIGHT A MCDONALDS A WAIT PON INFANT...A GIRT SHIRT U FIGET
ANYTIME A GYAL APPROACH U JUST MEK SURE SHE SHOW U I.D...T.R,N AND HAR BIRTH CERTIFICATE

sad I couldn't sleep for all i thought about was you sad

it's incomplete but leave your thoughts of my incomplete thoughts smile.gif

It started with a simple "hello"
and a wish to never be lonely again
A wish and several phone calls
and  hope to be more than friends
Twas then we started to be open
and whatever came to mind was spoken about
My experience of abuse from my first love
then followed by a promise with no doubt
He seemed sincere and was s o m b e r
as his sedate admiration was revealed
Our past and our future merged for better
the totality was on an even keel

sad my thoughts would remain incomplete until you have completed your chapter in my life...the meaning you gave to it seemed so right but now your absence have impaired my sightsad

ONE DAY THINGS MUST GET BETTER!!!

-- Edited by BERRY GIRL at 11:45, 2009-02-13
Andrew Blacks
Yooooo oyy yy
Wooyyyyyy
Hey, yeah yeahh
Hardrive and Blak Diamon(black people)
Andrew Blacks and Blak Diamon(Well it's the Blak Blak Ok)
??? UIM
If you black and you know that you are from the first time(Wooyyy yeahh)
Why you bleaching out yuh skin, why you're not satisfied

Let me tell you bout my black skin
I'm shoutin it loud, way out I'm so proud of my black skin
It's my culture, my heritage, my roots, it's my love
I love my black skin
No matta weh dem seh, dem couldnt let wi down, get wi down
I'm black and I'm proud
I'm shoutin it loud
So mi skin mi nah go bleach out

Verse 1: Blak Diamond
From mi likkle and a step up
Dem a try fi mek mi know seh anything black nuh good
Dem seh anything black nuh good
Dem call mi Blak ??and call mi ?? luu
Mr. Black, but now mi feel proud fi be black
A Marcus Garvey did black, Martin Luther did black
Malcom X him did black yeah Obama him black yeah
And this is not prejudice, I am talking to di black nation

I love my black skin
I'm black and I'm proud
I'm shoutin it loud

Verse 2: Gyptian
Well it's my skin,is my skin
I like that my black skin
Is on my body and this is my skin
Wherever I go, my compliance not becarryin
It's not a burden to me
I'm glad that I'm takin it free
And I'm free from di penitentiary
Betta go count ??? more black fren
Nuh badda try fi be second Michael Jackson

I love my black skin
I'm black and I'm proud
I'm shoutin it loud

Verse 3:Hardrive
In this world so many crazy things are happening
Mi waan fi know wah mek dem a bleach out dem skin
Tell dem that's not righttt, in
King Selassie I sight, and
Dem a tell wi seh dem strong mi know dem weak
Di ?? thing a when you look pon dem face
I will neva, eva eva, bleach
I will neva, tell you bout

I love my black skin
I'm black and I'm proud
I'm shoutin it loud
I love my black skin
I'm black and I'm proud
I'm shoutin it loud

AIDONIA-FALL IN LOVE(Lyrics)

October 18, 2010
Chimney records fi di ladies
Ooooo girl I love you
Girl

Bubble up your body so warm me now
Gal put it pon me now
Me love when me wan gi you
Come inna my army now
Love when you gwaany now
Like is a war we go
Sweat till you wet till you body get warm yu know
Body me calling you, you body call him too
Uu babygirl I wanna give you my all in now
Look ina your eyes mek me coming now
Your body refine like a gold you body now

So from mi look inna your face mi fall in love
She look inna mi face and fall in love
You are mi babygirl mi darling love
You can call me when you wan gwan fi rub
From mi look inna your face mi fall in love
You can call me you can call me

Come an mek mi wholla tek you time
Squeeze up your body gal you clothes fit yuh right
Smile up your face pretty teeth pretty white
Bwoy caan eva call yuh nuh get nuh citybike
Body good so miggle ina di videolight
Bare gal a watch an I say oh she so hype
You fi hype ca you are my choice
Smile for you know seh you a my life

Verse 3:
Girl your love is what I want
Love is what I need
Aaaaaaaaaa
Love is what I want
Your love is what I need
Girl give you loving to me

Say what you wanna say
That is not my concern
I will neva lose my way
Forward mi go and I have nuh time to reverse

Dem cant get me down
Could neva get me down
Hypocrites and vipers around
Dem try to push me to the ground Jah
Dem cant get me down
Could neva get me down
I praise the one who wears a crown
The one who sits and ??? strong now

Today for you tomorrow for me
That's how it goes
Sometimes you win
Sometimes you lose
You betta know
Live is a cycle naturally that's how it flows
I am a overcomer so I cant be overthrown now
Everyday I give Jah thanks and praise
For he's the one who give me latter day
When I'm he ?? makes mi ??
To fight against those who try to put me inna grave

Dem cant get me down
Could neva get me down
Dem try to push me to the ground cah
Dem cant get me down
Could neva get me down
The one who sits and strong now

Dem a penny me
Cyan study me
For nuh reason at all they criticize me
Dem cyan trouble me neither worry me
I'm protected by the power of the trinity
I'm like the seed that it fertile da soil
I make good fruits and yuh know that cyan spoil
Pot it a bubble and food it a boil
I'm a survivor I tell you all the while

Dem cant get me down
Could neva get me down
Dem cant get me down
Could neva get me down
The one who sits and ?? strong now

Verse 3:
So propagandas and rumours dem spread
Dem trying their best to get my frustrated
But I know that it's written and said
None Jah Jah children shall bear
Who Jah bless no one can curse
Give thanks and praises I'm not the worst
When I'm thirsty Jah quench my thirst
Forward mi go and I have nah time to reverse

Dem cant get me down
Could neva get me down
Dem cant get me down
Could neva get me down
The one who sits and ??? strong now

46965_152423064776839_152293164789829_414382_5815888_n.jpg
HOW THE NOMINATION PROCESS WORKS:

INSTEAD OF GIVING YOU NAMES, WE HAVE CHOSEN TO LET YOU NOMINATE WHO YOU SEE FIT BY CLICKING THE NOMINATE HERE LINK AT THE END OF THIS THREAD.

FEEL FREE TO ALSO ADD CATEGORIES IN TO THIS THREAD AND WE WILL AWARD THE NOMINEE WITH THE MOST VOTES. thx

VOTING CLOSES AT NOON JA TIME ON 23/09/2010.

CATEGORIES INCLUDE:

Biggest Contributer

Biggest Gallis

Have The Most Man

Best Zone Artiste

Best Designer

Best Jinal

Biggest Wasteman

Sexiest Female

Sexiest Male

Best Dj

Most Ignored

Zone Chattabox
Person in need of a Box slap

Most Banned

Biggest Joker

Funniest Zoner

Have di Most Chatbox Vibez

Zone Celeb

Cutest Couple

Biggest Ego

Zone Faker

Weirdest Name

Biggest "Bruce"

Best Moderator

Worst Moderator....

>>>>NOMINATE HERE<<<<

djgkn2cyb

-- Edited by Diva Appz (Mzja Dj) on Monday 6th of September 2010 12:04:38 PM
Her breasts are stiff....the **** pulsating her clit comes out of hiding to take a finger lashing it goes up and down round and round pleasure takes over her body the g-spot has been found...oooo she moans when i kiss her neck her body all shivery dripping in sweat,,her nipples are ripe and in need put them in your mouth like a guinep seed and cry for it like a baby who needs it's feed. Slowly caress the inner part of her thigh her **** twitches like an eye thats about to cry.....Love juices flow from her precious down to her knees as she screams oooo yes baby please!!!!!! She reaches for the heights of the sky as my c**k sings her **** a lullaby.....then she climax thru sheets her cum seeps..... we kiss and cuddle arm in arms we fall asleep

-- Edited by Black Flame on Tuesday 13th of October 2009 08:04:18 AM
THIS POEM IS ADDREST TO BRUCE
BY THE TIME DIS DONE I AM SURE JAMAICAN PEOPLE AGO WA COOK U GOOSE
WE SHOULDA KNOW U WOULDA DO DIS
CAUSE WHEN U STARTED U STARTED BY PUTTING UP YA FIST
NOT LONG AFTER U CHANGE TO SHOW
FROM DEM TIME DEH WE KNOW SAY U WOULDA SELL PURE GOWE
AN U WOULDA BOW
FE POWER
U NOT EVEN STAY A  N.D.M. FE AN HOUR
U COME BACK A SAY YA LABOURITE
YOU WOULDENT STOP TRICK AND LIE TO D PEOPLE DEM TILL DEM SAY U RIGHT
BUT A GHETTO PEOPLE U PUT ON THE WICKEDST  FIGHT
TAX PAD & SAY SCHOOLING FREE
BOOKLIST GONE UP SO HOW CONTRIBUTION FE HAVE  A FEE
MR P.M.U COME IN LIKE A LICKKLE POWER HUNGRY WHORE
U A DO OUT ALL YA TERM ALL FOUR
DEM A CALL FE U FE STEP DOWN
U NAHH DO DAT !!
U KNOW  HOW MUCH LIE U TELL FE GET U SPOT
LIEYING 2 THE NATION REPEATEDLY
ME VEX KA ME NO VOTE AND ME GET KETCH INNA DIS SADLY
BRUCE U HAVE A SWEET  MOUTH
WA AGO HAPPEND WHEN U MOUTH PUT THIS COUNTRY INTO A DROUGHT
REMEBER THIS P.M. WITH  MY LAST WORDS
FLATTERY CAN LEAD TO MOCKERY SO please MR.BRUCE STOP U F.U.C.K.RY

J BOOG-LET'S DO IT AGAIN(lyrics)

October 14, 2010
Uhhh babyyy yeahhhhh
Yeahhhhhh yeahhh yeahh yeah yea ayyy
Na nanaaaanan ayy

Nice to nice to know ya let's do it again
How we did it inna on a one night stand
Girl I wanna be more than a friend,To you
Girl I wanna be more than a friend, To you

It was like food for all my senses
Our time ?? is so expensive
Like water to all dem dry trenches
She had a theme song for every entance
We had a dinner and a movie, fire up di dube
Dweet fine, this girl could closer to me
I call her babe, she call me boogie
Her beauty, intelligence really moves mi

This isnt my first rendez-vous inna relationship
Well rounded graduated with love certificates ayy
She wanna a lover, a lover i'll be
Stimulate yuh body and mentally ayy
Nuh fuss mi straight up mi nah lie
Use up mi shoulder if you waan cry ah
My love is no nuh like no dem other guys
Feel sorry for who signed up cause mi a win first prize

Verse 3:
She lookin pretty real nice
Lightly ??
She have the perfect body type
Being with you is like being in paradise, never seen a girl that can live up to da hype ay ay ay

She is Hawaian or Samoan or Fijian, Maori or Tahiti or Tonga
Big up to the caribbean girl dem keep mi propa
I'll be latinos and I love mi sexy mamas
Boog and Corleon givin you a holla

SOMETHING BOUT HAR TOE DEM....ONCE SHE TOUCH SLIPPERS AND HAR FOOT LIFT OUT
AS DEM TOUCH THE GUCCI SLIPPERS....THE BOY SCOOPA TONGUE MOVE FRISKY AND STIFF OUT

SOME MAN CYAAH HAVE DA GIRL YAH...SO DEM JUST JUMP UP AND SAY ISH
DEM A KETCH INFECTION INNA DI GUMS CAUSE DEM GIRL HAVE ATLETES FOOT FI DEM FETISH

PUMS FI MI STRAIGHT...OPEN HAR FOOT DEM AND HAVE MI THING SEWING
NEXT THING U TONGUE CUT CAUSE U GIRLFRIEND HAVE A TOE WEH INGROWING

WAAH HAVE INTRI PON LOCK DOWN LIKE BIN LADEN ASSETS WHEN DEM CEASE DI STOCKS
RAM BOY MOUTH A DRAIN WATER WHEN HIM SEE TONI FOOT DEM REEL OUTTA THE CHEESY SOCKS

MOUTH A FI GYAL NIPPLES ALONE...SO MI NUH WAH WID FETISH..TO ME THIS DUMB
NEXT YUH TICKLE HAR FOOT BATTAM AND SHE KICK YUH INNA WISDOM

GYAL FI INNA MI PALACE A STOCK UP AND MI HAVE XIAH A CO.CK UP
SOME BOY A USE DEM TEETH PEEL OFF DRY SKIN OFFA GIRL FOOTBACK WEH CRACK UP

BIG UP TO THE REAL PPL DEM WHO HAVE DEM SEX GAME PROPER
WI A NUH TONGUE GODS...NAAH EAT NUH BIG TOE SANDWICH PROPER

-- Edited by gamepun ( Mod ) on Monday 11th of October 2010 12:49:22 PM

IN THIS LIFE..PPL FEAR U WHEN THEY DONT UNDERSTAND UR ACTIONS
MENTALLY THEY LOSE GRIP LIKE TYRES WITHOUT TRACTION..DISTRUST IS THEIR OPTION

EVERY1 WANTS TO LEAD BUT FOR ONCE THEY NEVER WANT TO FOLLOW
EITHER DEM BRAIN SHALLOW OR DI SKULL THICK AND HOLLOW

NEVER ALLOW PPL TO STAND OVER U AND CLOWN UR VIRTUE
TEMPTATION FLIRTS U WHICH IN TURN UR FEELINGS HURT U

TOO MUCH TEACHERS,NOT ENOUGH STUDENTS
THE FEELING OF BOSSY BECOMES PRUDENT

TOO MUCH EGO ONE PLACE, HUMBLE IS EXTINCT
ONCE THE MODEM PLUG IN AND THE NET SYNC..DEM GET DUTTY AND NEXT STINK

HOW CAN U EXPECT TO RAISE A FAMILY AND WONT BE HOMEWARD BOUND
EVERY DAWG HAS HIS DAY SO OBVIOUSLY EVERY OWN WAAH BONE

HOW CAN U FIGHT PPL WHO GOT RITE
HOW CAN U SAY 1 TEAM WHEN U FIGHT FI SPOTLIGHT

NO1 WILL STAND OVER MY BACK WITH A WHIP FOR THE FREEDOM U DIE FOR
NO BIG STICK POLICIES WITH UNU 2 BY 4

WHICH SICK A$$ A GUH KISS A$$ FOR THE ROOF TOP WI CAST
DEM STANDARDS NUH REACH MI CLASS, DEM JUST MEK MI CROSS

GOD BLESS THE FATHERS WHO GUH CROSS BORDERS
NOBODY NUH STAND UP OVER WE LIKE WARDERS A GI ORDERS

I NEED TO FEEL FREE LIKE DOVES AND PARAKEET
WAAH TOUCH THE PLANE, LINK MI AUNTY AND PAR A KEITH

MI FEEL LIFE'S PRESSURE IN THE WORST WAY
WAAH LINK CZAR PON HIM 7TH BIRTHDAY

MI MIND SHUD BE CLEAR, BODY TRAVELLIN, MEDZ MOVIN FULL SPEED LIKE JAVELLIN
BUT ALL I SEE IS GOSSIP BABBELING IN THIS FAMILY BOAT WEH WI PADDLE IN

MS MADELLIN START MOVE DUTTY LIKE THE MUD WEH DI DUCK WADDLE IN
AT FIRST THE ENGINE WAS SPINNING GOOD TILL DEM HAVE THE WHEEL WABBLING

NO MATTER WEH UNU TRY UNU CYAAH GET RID A MI LIKE RIM MARKS
DONT CARE WHO WAAH UPSET..THAT A JUST MY THOUGHTS COMPILE IN REMARKS
Intro: Vybz Kartel
Lord is my shepherd
And I shall not want

Selassie I
Guide mi with your light mmm
Ghetto youth nah stop get fight
But still mi haffi give thanks fi life
Jah kno

Chorus:Jah Vinci
In pastor script(wooohhh)
Jah leadeth me
From whom, wicked people heart
Deliver me
Ghetto youth waan rise
Babylon a hold dem down
Police a shoot dem down
Money nah run
Mi nuh see nobody with none
Poverty deh everywhere mi tun

Verse 1: Vybz Kartel
Thank you Jah fi mi see another day
Mi see Gericho Wall haffi fall so mi pray
Move di obstacles dem inna mi way
Mi well waan pay off da lighta bill
Dem a gi mi cyan get a work how mi fi get pay
Mi youth fi go school when di fuss dollar a day
Cry fi di juvenile dem weh go stray
Babylon kill dem half everyday, jah kno

Jah leadeth me
Deliver me
Ghetto youth waan rise
Babylon a hold dem down
Police a shoot dem down
Money nah run

Jah give mi strenght
Dem cyan see no death yah
Waan see mi lose everything weh mi sweat fah
Till mi see di shadows of death and mi memba
Jah shine him light every step a mi saviour
Selassie I
How where would I be
Many a call but he chose mi
Mi pray Jah deliver me
Protect mi from mi enemies

Vybz Kartel:
Protect mi from all a di heathen and all a di ???
Who dem a sleep pon di cold concrete dem
Trigga ?? like dem nuh see dem
Youth at di stoplight who a go treat dem
Wont afford cause a you mi a feed dem
If you stop teacha a come unity end
Mi nuh see JLP,mi nuh seh PLP
Selassie I mi seh till mi seh end

Jah leadeth me
Deliver me
Ghetto youth waan rise
Babylon a hold dem down
Police a shoot dem down
Money nah run

Selassie I
Guide mi with your light mmm
Ghetto youth nah stop get fight
But still mi haffi give thanks fi life
Jah kno

Jah leadeth me
Deliver me
Ghetto youth waan rise
Babylon a hold dem down
Police a shoot dem down
Money nah run

Verse 1: Vybz Kartel
Thank you Jah fi mi see another day
Mi see Gericho Wall haffi fall so mi pray
Move di obstacles dem inna mi way
Mi well waan pay off da lighta bill
Dem a gi mi cyan get a work how mi fi get pay
Mi youth fi go school when di fuss dollar a day
Cry fi di juvenile dem weh go stray
Babylon kill dem half everyday, jah kno

Jah leadeth me
Deliver me
Ghetto youth waan rise
Babylon a hold dem down
Police a shoot dem down
Money nah run

CHEZIDEK-IN MY HEART(lyrics)

October 13, 2010
Woohhhhh wooohhhhh woooohhhh
Wuuuhhuhuhu oyyyy
Mmmmmmmmm yeahhhh yeaaaa ayyyy

Seh woman youuu
Got the place forever in my heart
Woman youuuu

So that's the reason to I really wonder
Cause everyday this a love get stronger
I really pray now my prayers jah ansa
And you are my sweet sweet lover
Come in my arms dont ever be shy
No other girl no other guy
Cant stop this now
Tell dem dont try
for this love it was hard day I'm ?? by the Most High

Woman youuu
Woman youuuu

So I neva neva neva neva neva neva neva run away
and you should neva neva neva neva neva neva go astray
Da sun it will be tomorrow
Just as it is today
Our love will bring no sorrow
Just joy and happiness
With no illusion nor fantasy
Just come with me the rastaman
On this road of reality

Woman youuu

BUSY SIGNAL-WHO'S TO BLAME(lyrics)

October 13, 2010
Stainless, Turf,Busy
Peace and love we need right now
Unite mi a beg unno please right now
Jamaica

The whole place a face frustration
Yo,yo, yo
Politician with dem damn corruption
Yo,yo,yo
Dem a pressure di youths wid di system
Yo,yo,yo
Innocent people became di victim

Now who's gonna tek di blame
For all the innocent life weh lost
Who's gonna tek di blame
It come to the light now it outta the dark
Who's gonna tek di blame
Politicians nuh have nuh heart
All I know we cyan stand aside and watch dem tear sweet jamaica apart

Some man a tun gun parties
Yo,yo,yo
That cyan gwaan unno need fi stop this
Yo,yo,yo
What have dem have di juvenile a practice
Yo,yo,yo
Mr. jacket and tie siddung inna yuh office

Who's gonna tek di blame
Life cyan sweet when di youths a starve
Who's gonna tek di blame

Verse 3:
Politician
Mi have one question fi aks dem
Yo,yo,yo
When you a go stop raise di tax dem
Yo,yo,yo
Wi work hard sun rise to sun down
Yo,yo,yo
Need fi go market but dem mash up Downtown

Who's gonna tek di blame
Life cyan sweet when di youths a starve
Who's gonna tek di blame

Outro:
Wi tun city soon haffi come home
But dem fraid cah di place mash down, yeah
Representin fi di youths,youths
Nursers strike
Police a strike
Doctars, teachers, heyy, neegle eyes
Yeah, represent fi jamaica
Mek wi stand fi jamaica
Betta youths stand fi jamaica
Stand strong fi jamaica yeah ?? fi jamaica
Unites, Busy, Turf, Stainless

JAHMEIL- ME NUH MURDERA(lyrics)

October 9, 2010
It's Jahmeil hey ??
Dem cyaan drive we out
We no murderer, yea (mad) eh
Me no waan no gun rise
No more program wid sunset and sunrise
Hey Young Vybez
Tell dem no give we gun, no give we nutthn yeee

No give me no gun no give me no shot
No tell mi nuh dis no tell mi nuh dat
No give me no knife waan takin a life
Cah mi no murderer
Go bun mi no wan none mi no murderer
*la*hd bun mi no run mi no murderer
Cah mi no murderer
*la*hdhound mi no wah run mi no murderer

Hey yo mi don
Mi no wan you show me gun
See it clear seh you a try hold me down
A girl me waan hold me tell dem gyptian
No tell me how di gun big and clip long
No mi no wan no glock fi lock
No show me no item ina no shop mi snatch
No point out and show me which cup fi shot?
Positivity straight up that me trod

Cah mi no murderer
*la*hdhound mi no wanna run mi no murderer
Cah mi no murderer

Tired fi see head off a body like a bakkle weh warless
Me no waan no friend from the heartless
Dem smartless give me gun as mi start stress
And tell me say the rich people are mi target
Tell me if a coke dem sniff or wah?
When dem pon di gun pon mr.?
Killer pon di plaza
Dem speed away inna di red *la*hd pizza rah

Cah mi no murderer

Verse 3:
me a gwaan sing song fans ??like swing song
Waan live fi see the holyday like ding dong
No wan no Ingram think man wan fi live fi see me babymother bring one
One from Canada U.S. an England, Finland
You zeet, eh Jahmeil, YoungVybz, Akeem, Mad

Me no wan no gun, shot, thiis, dat,
Go bun me no waan none me no murderer
*la*hd hound me no wah run me no murderer

Cah mi no murderer

GAPPY RANKS-NEW YORK CITY(lyrics)

October 7, 2010
Nowa powa
Wah dem seh U.S.
Uhmm yeah the Big Apple
The Five Boroughs
Yah understand
Love di streets
New York, New York(New York city) New York(A Gappy Ranks) New York City
Yo

Welcome to Flatbush
We drink anyhow we bun kush
G.F.C. jump and a push
From I was a youth mi a hear bout Brooklyn
Big up nineteen straight from mi heart mi nuh write this
N.Y this a di place weh mi love fly
?? building high to the sky high
Queen's, jamaica please dont pass bye
Food from Genesis mi nuh waan ??
Stop inna di island
Life it nuh pretty like Canal Street diamond
While place run inna Bronx
See thugs dem bad from dem born
A deh so cool heart come from
Try state
Johnny Wonder twentyfirst a di first wicked dubplate
Nuff gal deh ya wah gwaan Wednesday
A di same ting weh gwaan fyah Sunday

I believe(I believe), in N.Y.C.(in N.Y.C.)
Place where the dreams come through
Take a ride in the sun ???
New York (New York) New York, New York, New York New York city

I got to all 'em swagga
Hip-hop and ragga
Bun wi grade inna grabba
Big up to di ??
Di tourist di big pappa
?? Him music proppa
So mi have lyrics nuff like yellow taxi
If mi love New York
Yuh nuh fi aks mi
Gal see mi inna di club mi dem fancy
Lock down di place like A.T.M.T.

From, Heathrow to JFK
Mi wish mi coulda do it everyday
V.I.P. mi love yuh sameway
Inna New York mi tune haffi play

My confidence higher than di Statue of Liberty
Deeper than all di ocean
Nowa Powa than Apple Mac
If you waan see mi check mi pon di block
All New York City betta watch weh you a act

I believe(I believe), in N.Y.C.(in N.Y.C.)
Place where the dreams come through
Take a ride in the sun ???
New York (New York) New York, New York,New York New York city

Repeat verse 1

Repeat Chorus x 2
Yeah
She push it pon me
Demarco, fi di ladies yeahhh yoo
(washroom)Let's gooo

Push it on me
I'll be push it on her
She push it pon me
Baby can you be my private dancer
Push it on me
I'll be push it on her
She push it pon me
Yeah a mi a make a kitty cat burn-rnn, burnn
Yeah, she push it pon me

Ev-ev-everywhere you go, girl yuh international
Fiyah blazin' when you a wine ya gal
She's so hot, mamma do yuh ting
Push it on mi hammer mek kitty cat sing
Baby mi love how you a mek yuh hips swing
I need you like the *la*hd that's up inna mi system
I whisper in your ear baby I know you listenin'
Naughty you will be the perfect victim

Pu-pu-pu-push it on me
I'll be push it on her
She push it pon me
Push it on me
I'll be push it on her
She push it pon me
Yeah a mi a make a kitty cat burn-burnn, burnn
Yeah, she push it pon me

Verse 2: Ce'cile
Yeah
A bad gal
Kitty kitty kitty cat she waan someway You got
So push it pon me bwoy
Come on now a mek mi push it back
Mi like the way you feelin'
You got my body really hot-hot-hot, so come on a mek mi touch di ceiling
Baby, set on, you know I'm bringin' it on
That your body handin'on, from dust right back to dawn
While mi gi yuh weh yuh waan, come now mi ready fi start
Lights, camera action a mi a yuh private dancer

Pu-pu-pu-push it on me
I'll be push it on her
She push it pon me
Push it on me
I'll be push it on her
She push it pon me
Yeah, she push it pon me

Verse 3:
Ba-baby girl just tell mi what yuh wa-a-a-a-nt
Wine upon nuh tell mi seh you cya-a-a-a-n
Put it on me, I know yuh want mi
You put mi inna zone and I nah nah let
Wanna say you booty go up and down
Wine up to the new island pop sound
Everywhere she go she lock down di town
Shawty so bless without surround

Pu-pu-pu-push it on me
I'll be push it on her
She push it pon me
Push it on me
I'll be push it on her
She push it pon me
Yeah, she push it pon me
Pu-pu-pu-push it on me
I'll be push it on her
She push it pon me
Push it on me
I'll be push it on her
She push it pon me
Yeah, she push it pon me

PROFESSOR-BE CAREFUL(lyrics)

October 5, 2010
Life is what you mek it
(Life is what you mek it)
Just be, just beeeee
Professor
Be careful, a the road yuh choose, yeah
Cah lot of evil out yeah(whole heap a evil)
Yeah evil

Hook:
If you lose today, you can win tomorrow
If you cyan pay back, nuh mek no sense yuh borrow
Memba mi tell you seh stay out of road of sorrow
??? end up ???
So no pick up weh yuh cyan handle
Why you a walk with gun like a yuh name jungle
Yuh feel strong like some seh
CaH you have yuh gun in yuh hand and nobody yuh nuh have talk to

Now you mek yuh madda blodd pressure raise
Afta she searchin for betta days
She hope and she pray just fi see yuh change
But still yuh let yuh madda down
You mek yuh madda blodd pressure raise
But still yuh let yuh madda down

Di youths dem weh nah listen
Is like dem nuh waan live free
Dem waan prison a think or fi tek anodda life
With the target ?? how you woulda feel it
If you hear seh yuh own madda gone missin'
Please stop the killing weh no relevant
Man a man a ?? gun like a elephant
Nine night di people dem a dance a buss dem head skunk becah dem hear seh yuh fall deep in line of delly rank yo

Six foot, six yuh gone
Bwoy you shoulda listen when yuh madda pon har knees and a warn
And every night yuh outta road a beat corn
Now dem blow weh yuh life like storm

Now yuh madda live like stressin'
She cyan believe har son inna di cemetery restin'
Warn him everyday fi nuh mek nuh friend press him
Him neva listen now she haffi buy funeral clothes fi di dressin'

You mek yuh madda blodd pressure raise