Forum: Random Blogs, Poetry and Song Lyrics

Zone Blogs | Chat Yuh Biz | Poetry | Song Lyrics
Yeahhhh
Woooooooaaa yeaah

Come, let me love
You for life
Oh baby let me love you forever more(yeah)
I wanna love you forever more(yeah yeah, yeah yeah)
And I'll be your husband
(I'll be your wife)

Your love is magic
Got to have it got to grab it
And that is like a magnet
I'm attracted to you

Is my decision and your lovin is my mission
Girl I follow you with ? yeah
I'm sticked like glue

So let dem say what they wanna say
Try what they wanna try

What jah created
Could neva be destroyed by badmind
We'll neva stop it
And you know we'll neva drop it
No one could eva ? it so baby

Come, let me love
You for life
And I'll be your husband
(I'll be your wife)

Some kinds we disagree
Your madda turn yuh vex with mi
But still we always find a way to work things out
Sometimes a get on your nerves
Sometimes you ??
But understanding is what love's about

Come you and me together we can face anyting
No opposition could embrace what we built
Just like di energize of Bonnie eva going
Eva growing, neva slowing , so baby

Come, let me love
You for life
And I'll be your husband
(I'll be your wife)

Verse 3:
Now everybody say, yeah yeah yeah(yeah yeah yeah)
Say yeah yeah
Now everybody say yeah yeah yeah
Say yeah yeah
You love someone say yeah yeah yeah(yeah yeah)
Say yeah yeah yeah

Chorus

I'm here to love you
Let me love you girl
( I let you love mi baby)
I have so much right here
To give to you(your love just drive mi crazy)
I'm here to love you
Let me love you girl
( I let you love mi baby)
Got so much right here(so much)

I'm gonna love you forever and another day(and another day)
Forever and another day
Our love neva go away
(Never go astray)
Jah kno

Cescojam ft. ReZe-Work Out(Lyrics)

December 20, 2010
Started By cescojam0 Comments
Intro: (Cescojam)
A Dancehall addicted part. 2
Step back step right
Everybody inna di dancehall a jiggle and upright
Yo Special dedication to danzhall gyal crew
Di ladies dem
A mash up wi town, a mash up wi town
With dem crazy wine ya
Big up yuhself
Sen' on di ladies dem

Chorus: (ReZe)
Wi dancin all night long and wi, work out
When da gal deh tek di video light, just walk out
Di ladies dem a seh oh oh
Wine it faster then wine slow
Hands up inna di air and clap yuh hand, party a start up

Hook: (ReZe)
When yuh see di gal ya a dance tonight
Dem a di queen, dem a starlight
Wine up on me, you wine so tight
You're so ti-i-i-ght

Verse 1: (Cescojam)
Yo
Hear this
This a none nuh F***in inna bulletproof vest
If you stop wi dance gunshot inna yuh face
Everyweh di dance deh mi deh deh fi years
Mi neva stop loving when di gal dem a brace
Brace, brace, brace pon pon mi
Drive out mi body like a real tom-tommy
Mr. and Mrs. Dancehall fanatic
Shell dung di place when a play Teacha Addi

(ReZe)
We waan, just move and dance
We just waan wi come again
Mi get mad inna di dancehall
JUst let wine up and dance until di end
Let di dance pon yuh tip
Let di dance pon yuh toe
Mi now see evidence, baby wine and guh down

Hook:
You're so ti-i-i-ght

Verse 2: (Cescojam)
When you a wine, and Shake yuh A.S.S.
Bounce Like a ball inna P.E.S.
Call di ambulance need a S.O.S.
Girl from every town,parish or U.S.
A we mad,
We a mad mad mad
People come inna di dancehall just fi have a fun
So dash weh yuh nine dash weh yuh gun
Man grab a gal and every gal grab a man

(ReZe)
Let mi see ya wine
See yuh arms up to di sky
And bubblin' yuh pretty profile
Provide for me, for day for a night
Hot gyal thing shake it pon me right
With you mi waan fi dance till a mornin'
Mi like fi see di gal dem a comin'

Hook:
You're so ti-i-i-ght

-- Edited by cescojam on Monday 20th of December 2010 05:35:19 PM
Hey paddie-paddie, a wah fi aks to Santa
Hot girls around.. and a christmas planta...
Yuh mad??
(Cupo 1)Tell'em suh

Chorus: (ReZe)
Ganja haffi burn
A wi nuh wanna nuh policeman inna di zone
A wi a go smokin kin, we do di right ting tin
Dancin' and smokin all night long
Christmas time a come, a so we like
Money inna wi home, a so we fun
Put the stereo on 24/7
Mi nah go come back home

Verse 1: Cescojam
Christmas a come mi waan shorty shorty
Christmas a come Santa money money, yah
Peace inna di area cause too much fassy, idiot killing, Punchline

None a dem nuh bullet none a rifle none ak
None a raper none knife none killing none grave
Holiday haffi spend
Inna family and friends
Have fun pon di street and hold' a medz

ReZe:

Nuh like informa, informa, informa, nooo
Mi nuh like see dem pon di corna no
This is how we roll, a we jump on a hole
And wi waan fi mash up wi mind, no no no

Hol' a medz, mi seh hol'hol'hol'a medz
Rise up di Rizzla and shout wi hol'a medz
Wi a di fest, a wi fi get mornin'
Wi fi get mad inna Christmas party

Ganja haffi burn
Put the stereo on 24/7
Mi nah go come back home

Verse 2: Cescojam
(Hold'on, hold on)
(Ganja verse)

With a spliff inna mi hand mi nah hurt nobody
One, two, three, four seed haffi plant it
Strictly sensiminia we nuh coke a nuh crack it
Big up all di ganja farmer inna di yardie

Buss it up buss it up pass mi di lighta
Rizzla a mi flava a we burn every nighta
Higha meditation fi fly ova sky high
No officer cyan arrest mi inna nuh corna

Gal
Mi waan fi see yuh body up and down and pedal
You got the right curve, inna yuh red babydoll
Christmas hottness you a got gold medal
Cah yuh overwhelm mi like a F***in tidal

War haffi stop fi di new year, new year
Nuh skull a burst inna di air nuh *la*hd like rain
Mr. President yuh a mash up wi brain
Pack up and go leff yuh throne inna di new year

Ganja haffi burn
Put the stereo on 24/7
Mi nah go come back home

Artiste: Chan Dizzy ( Follow : @IamChanDizzy )

Intro

Russian

Di whole a mi real friends know how di ting go

Parrot fi work nuh pull mi gate come knock pon mi window

Mi nuh ansa private nuh sanky nuh sing so

Mi nuh link up wid bagga man inna car weh tint up

Hey

Chorus

Mi nuh waan nuh strange face round me

When mi touch di streets a couple girls and mi dawgs dem only

Mek mi seh it again

Nuh waan bagga strange face round me

Memba di dawg dem deh ya and dem bark very loudly

Verse 1

Hey

First of all certain bwoy we nuh hail a road

Dem reputation stale a road

If yuh feel seh yuh bad and cross mi part a danger zone

Sup'm a spin like area code

Anyweh mi and mi dawgs dem go

As we walk in

We just hold our half and buil'

Nuh bagga strange face to mi section

If yuh nuh like dat stay deh gwaan talk until

Memba mi tell yuh seh

Chorus

Mek mi seh it again

Nuh waan bagga strange face round me

Verse 2

When 44 a step a couple dawgs and ten Katty

Full up di place when mi enter it

No bagga man to mi ears but yo mi a Russian link, mi dj yuh nuh memba mi?

Nooo

Nuh strange face to mi table, No sah

Yuh try nuh come closer

Yuh fi hear wi nuh bluff dat, wi nuh play poker

Man a soldier

Memba mi tell yuh seh

Rept Chorus

Rept Intro

POEM BY SILENCE - NIRVANA

April 12, 2010
Started By silence9897 Comments
GIMMI DI PASSKEY TO REACH 7TH HEAVEN` STRESS SUICIDE HOMICIDE AREN'T I AND I BLESSINGS` DI GATES OF HELL BEEN OPEN GLASS DOORS MATCH 7-11` BITTEN THOUGHTS SUCK MI BRAIN CELLS AS SLURPEES` MUST-BE AMONGST-MI UNHOLY MASHED UP LIKE GUACAMOLE` DIP EEN SLOWLY SOLELY MI REACTION KICKS OUT SAME GOALIE` "' IS IT A PLACE WEH I CAN BE AT PEACE?"''` "' OR IS IT A FOLKLORE WRITTEN BY KINGS AND QUEENS?"''` "' CAN I ASSUME DEH NUH BEEF NON-EXISTENT ENEMIES?"''` "' FREEZE! NO LIMITS?!"' I SEIZE THESE BOUNDARIES` HONEY TO BEES NO PAIN MI BODY AGREES` NATURAL MORPHINE THE SOUL CREATES UNSEEN N IN-BETWEEN` JOY THAT SHEENS A WINDSCREEN BADMIND NA PENETRATE` DI HUNTER DEFLATES DI HUNTED GETS CHECKMATE` DI NAMEPLATE STATES "' MEK MANDATE WITHIN HAPPINESS SHALL ROTATE "''`

-- Edited by silence989 on Saturday 17th of April 2010 08:41:45 PM
CLARIONSOUND U.K.

LOGO 1 jpg.JPG
PRESENTS

WonR WESTERN 2320
SOUND GET A LICK
CLASSIC STONE LOVE RIDDIM MIXES
FEATURING: Merciless, Sanchez, Althea, Ras Myrhdak,
Max Romeo & King Youth

xxxmasflyerTopHoriz.jpg

DOWNLOAD HERE:
http://www.zshare.net/audio/840392424d17a87b/

xxxmasflyerBottomHoriz.jpg

I HOPE YOU ALL HAVE A GOOD CHRISTMAS AND CAN LOOK
FORWARD TO A HAPPY NEW YEAR

My Contribution For This Week?

September 9, 2010
Started By Msz JayBee5 Comments
When is it appropriate for a female to have sexual intercourse with a male and not be labled as too fast or a whore?

Recently, males keep saying they spend a lot of money to take females out b'cuz they expect something in return. But what if the female is holding out because she does not want to be labled as "fast" "whore" or "easy?"
heyEVERYONE!! A GROUP NAME "MEDIAZONE JA" HAS BEEN CREATED ON FACEBOOK.reading IN THIS GROUP YOU CAN MAKE POSTS AND ADD YOUR FREINDS AND CHAT AS A GROUPemoticon-0117-talking.gif. YOU CAN ALSO MEET NEW PPL AND MAKE NEW FRIENDShandshake.gif. IF YOU WANT TO JOIN THIS GROUP YOU CAN REQUEST TO JOIN THIS GROUPemoticon-0144-nod.gif.
http://www.facebook.com/home.php?sk=group_119143631485848
above.gifCLICK THE PICTURE FOR THE LINKTO THE GROUP IF YOU WUD LIKE TO BE APART OF THIS GROUPabove.gif
smile.gif..AND THE ADMINS WILL GET TO YOUR REQUEST AS SOON AS POSSIBLEsmile.gif
imbusy

How the gully gaza war start again?

December 10, 2010
Started By bobb10 Comments
Recently i have heard Mavados run go and Ive been told its a gaza diss 

how this happen out of the blue?? Me know seh Donia eva diss but a wah really a gwan
With Regards to the Pic now spamming BBM claiming to be of Gully God Mavado caught in Sexual Acts, It is Another Hoax,.. The pic has been going around for Some time now.. It was taken from this Video: http://www.redtube.com/28601 [PC Only]

The Actor is Byron Long: https://i720.photobucket.com/albums/ww203/ShopinJA/Byron_Long.jpg

See his BIO Here: http://www.excaliburfilms.com/pornlist/malepgs/Byron_Long.htm

A DJ DAV MUZIK ENTERTAINMENT RELEASE Est.2010

*HINT: YOU ALL SHOULD KNOW YOUR FACTS BEFORE YOU RELEASE IT.

MARK:
YOW EVERYTHING MI DO THIS POOSEY FACE WAAH BAN ME...JAH KNOW STAR
MAN GET THE LIKKLE MOD WORK AND MEK IT GET TO HIM HEAD, AND NOW HIM WAAH WAR

KRYSIS:
EVERY THING THIS MAN BLAME SEH A ME....MAN WUDDA KILL ME OVA A SWEETY
NOT EVEN A LOOK THE MAN GIRL AND HIM SEH MI A FLIRT WID TWEETY

MARK:
EVERYTIME MI COME EENA A ZONE...YAAH THROW WUD LIKE CHURCH DONATION
HEY BWOY...NUH GET MI CROSS...CAUSE MI WI TELL U FI GUH SUCK U GENERATION

KRYSIS

WHY U ALWAYS A BEAT PON MY NAME LIKE DESK INNA PARLIMENT?
AND AS A LIKKLE THING HAPPEN SO ...U START BRING CROSS MADDA ARGUMENT

MARK:
YAAH PRESS BUTTON INNO HOMBRE...DAT MI A MEK U KNOW..NEED FI FIND A GYAL FI ET INTIMATE
MI NUH RUN DUNG FREE WORKS...MI LOOK REAL LIFE GYAL...FI U OWN DEH PON INTERNET

KRYSIS:
MR.WATSON...UR SO IGNORANT....AS U BEGIN FI CUSS MI JUST START AND LAFF
LIKKLE BOY MI NUH HAVE TIME FI TRACE LIKE MI LOSE MI PENCIL INNA ART AND CRAFT

MARK:

A WAAH SEE U A ROAD AND A DIFFERENT SITUATION, MEK WI SEE WHO A BWOY FROM MAN
PUZZY FACE ANYWEH U SIMMI DRAPE ME...MEK GOD BLESS THE GRUNG WEH U STAND

KRYSIS:
HOW U CALL U SELF A SELECTOR....MY YUTE YOU IS SO FOCKING ILLITERATE
MI HAVE MILLIONS FI MEK AND MY TIME A BURN UP LIKE A CRAVEN "A" CIGGARETTE

PUN
WAH DO UNU ??TWO A UNU A MI FRIEND...KRYSIS A MI MOD BREDDA
MARK A HOTHEAD...SO U DUN KNOW..HIM A ALWAYS MY MAD BREDDA

MZJA NAAH PUT FOOD PON UNU TABLE...A INTERNET...HOW THIS A FEED YUH??
AND UNU MEK PPL A BOOST UNU UP....SO ALL A THIS OVA UNU EGO?

MI NAAH TELL A MAN SEH FORGIVE AND FORGET, CAUSE THING WILL ALWAYS COME BACK FROM THE PASS
BUT RIGHT NOW UNU A LUU..A MOVE LIKE TWO EDIAAT...AND APPLEZ AND TONI ALWAYS  A GUH FAWSE

MARK YAAH RESPECTED VETERAN MEMBER...KRYSIS U HAVE MORALS AND U POPULAR
BUT AS A LIKKLE THING HAPPEN SO...ONE GET MAD..NEXT ONE A FLIP LIKE BURGER PON SPATULA

TIME FI GET RID A ALL A THE WASTE LIKE WHEN SNAPPER BELLY A GET GUT OUT
MI NAAH SAY UNU FI TUN BACK FRIEND BUT ALL ANIMOSITY AND FOCKRY FI CUT OUT

-- Edited by gamepun ( Mod ) on Monday 1st of November 2010 04:04:48 PM
THIS ONE GOES OUT TO THE BIRTHDAY GIRLS, THEYRE ALL MINE ON THIS OCCASION
MEK MI BRUCK IT DUNG FI YUH AND DO THE MATHS LIKE SIMULTANEOUS EQUATION

GIMMI ALL A DEM, FROM POETS, DJ'S MODELS, DIVAS AND EVEN THE VIXEN
MI WAAH FEEL QUIVA IMPULSE, ESPECIALLY WHEN SHE MIXING

DASH WEH THE INTRICATES, I PREFER TO STAY CLOSER TO THE TESS
GIMMI DA ONE DEH WID NICE RUMP AND YES DA ONE DEH WID DI BREASTS

MI NUH WAAH NAZ, MI PREFER STAY FAR FROM TROUBLE, A JOKE MI A MEK
MI WUDDA LINK MRS KALONGI, WEH SHE GUH AGAIN UWI OR UTECH?

GIMMI THE ONE WEH EVERYBODY A FIGHT OVA, DAT A THE BEST CLUE
MI NEED A TEN MINUTE WID INDIAN PRINCESS, B4 HYPE COMES TO RESCUE

STEPPZ HAVE MI HEART, SHE WELL HOT, MI GI HAR A SIX LEAD
LADY J LUV FI RAMP, MI HAFFI HOLD HAR AND GET A MIX BREED

MI CAN SAY ANYTHING, AFTER MI AND SUGAR A NUH RELATION
MI MEK TRINI SIDDUNG PON DI THING LIKE BENCH A STATION

BUT THOSE NAMES THAT I DIDNT CALL I GUESS MI STILL LOVE UNU, LARGE UP EVERYTIME
UNU MEK MI BIRTHDAY VERY HAPPY, FIBI U SOON GET UR GRIND

RIFLE PITCH PUT YUH BRAINS OUTTA YUH SKULL LEAVE U ABSENT MINDED

JUNGLE JESUS OPENS UR TOP END, PEELS OFF YUH NUTS
NOW U OESOPHAGUS MIX WID EVEN PIECE OF YUH GUTS

THINK MI SOFT LIKE PADS WEH DEM GOT IIN CRUTCH..I KEEP THE MAC IN TOUCH
OPEN YAH HEAD LIKE A LAPTOP MACINTOSH..SQUEEZE TRIGGER TIGHT LIKE COBRA KING cl**tCH

COME ONE, COME ALL...DEM CUDDA WALK IN SUMS
THE WAR HAVE DEM SHAKING LIKE ALI WID PARKINSONS

MY LIFE MI WILL NEVER EVER GIVE UP LIKE MONEY FROM A YUTE REAL MEAN
SO WHEN THE TROOP REEL EEN, DEM SOLE DONE LIKE CLARKS WHEN THE BOOT HEEL LEAN

MI NUH CARE WHEN DEM SEH, DEM LIFE SHORT LIKE TELEGRAM WEH U SEND WEH
DEM CUDDA BE MODO WEH ENTER THE DOJO, A REAL SENSEH...BRAINS A FLY LIKE FOWL WEH A SENSEY

MI AND MI ALTER EGO A ROLL...SO PPL SEH "EH EEEEH A SO DEM HARD...DEM WHOLE A DEM SICK!!"
SO VIOLATE WHEN U APPROACH HENCE IF...U NUH SEE U HAFFI HOLD TWO LIKE SICK KIDS WEH TEK PHENSIC

THEY SAY PUN HOW U CALM NOW AND CROSS AFTER...ITS NOT A CROSSOVER...SO BASICALLY I WUD CURSE IF..
PPL A TEMP MI FI DO WRONG....EVIL WAAH MI JOIN UP LIKE LETTERS WEH CURSIVE

NOW DEM HEAD PULL OFF LIKE A FLASK A BOURBON..DEM DEH PON DI SIDE WALK LIKE CHANNEL WEH GOT CURVE ON
DIS A JUST THE KEYSTYLE DONE INNA MOOD WHICH IS SO URBAN
yute a di biggest clown pon zone
like him nuh seet seh him ban button prone
always a run een pon chatboard reasoning
an nuh si seh him point dem wah likkle seasoning

mek nex account an call himself pearl
like him wah join contest fi miss mediazone world
second ting gaza man nuh move like girl
betta yuh ask fi a name change to earl

a try diss twist bout go suck yuh mada
likkle yute go suk yuh fada since a girl name beside yuh ava
ye.. so wah? mi suk har two breast dem n she well nutritious
com offa zone n stop move like precious

mi nuh inna my mada but still........ yah try diss
yow juss hol a fock off b4 yuh mek tinker hitlist

oh

SUPREME ENTITY ... silence989

December 4, 2010
Started By silence9895 Comments
Inner soul rings thinner module nodes` strings electrons neutrons photons close` slingshot sharp eye dark matter a black hole` twitching as a heel arches from the sole` a phantom enraged zombie resident evil gore` no peace at all thirst hunger for more` dark asylum its verbal spits necronom dead space core` jigsaw its signs summons a lyrical demon red star` Obeah Santeria *la*hd flow burst bubbles sensitive paws` abyss inferno dungeons and dragons knaw` veins eyes bulge poisonous flame spit darts` target west of the arc comes east of the spark` north star sets separate flashes at south` SPOKEN HEARD ... Where is the mouth that engulfs rhymes and poetry clouds?` SPOKEN WORD ... [P.S.: Just trying it out thats all. LOL]

MAVADO-LOVE IN UR HEART(lyrics)

December 2, 2010
(Notice productions)
Yeah, Diamond LadieS, Lady(yeah)
Yaaahhhhhhh(sexy lady)
Mi baby(Come on to all)
(Listen me)

Baby girl I'm watching you
Like the way you are
Girl I got to crush on you the very time we talk
I will like fi be di man
Fi brighten up yuh dark
But yuh say yuh nah gi yuh man bun
Yuh nah gi mi none
Baby

Have a little love in ur heart
Mi fi a touch yuh I mek di fool depart
Mi fi a touch yuh from the start
Mi fi a hold yuh all di bwoy a talk
Lady
Love in ur heart

A real man fi a touch yuh
Yuh nuh see
Yuh man fake like knock off
Him much a talk
Mi and yuh inna one corna a lock off
Him chat till him damn mouth a part
A send threat
But same time she start pop off
Smooth criminal nah fi talk
Mi step out a di club
She step out to di thug
Inna one ?? to the top a drop off

Mi fi a touch yuh I mek di fool depart
Mi fi a touch yuh from the start
Mi fi a hold yuh all di bwoy a talk
Lady
love in ur heart

Baby girl I'm watching you
Like the way you are
Girl I got to crush on you the very time
I will like fi be di man
Fi brighten up yuh dark
But yuh say yuh nah gi yuh man bun
Yuh nah gi mi none
Baby

Chorus till end

Baby
I got something to tell you(eeeh?)
I've cheating on you(Wah?)
But this is a girl

I love girls that love girls
And I want dem in my world
I like girls that love girls
For livin in a perfect world
I've met girls that love girls
I have had girls that love girls
Love girls yeahh ay

It nice when my gal a gimme gal
More time mi haffi wonda if haffi mi gal dem
You see mi gal a ??
Da gal deh yah go hard she nuh Christian muss a sinner gal(guess wah)

She like half killa a gal and sing a gal
She tek out mi Blackberry and she ping a gal dem
She have a coca-cola plus har ting gal
She willa owna money bling a gal fi wi nuh gal dem

But at di end of di night
She still call me I waan come over
Seh she have a gal fi mi
She have a gal fi mi
Seh she have a gal fi mi yeahh mi like har

At di end of di night
She still call me I waan come over
Seh she look a gal fi mi
She have a gal fi wi
She have a gal fi mi
She have a gal fi wi

Love girls yeahh ay

Hotthead
Inna dem time yah
When you see girls with dem girlfriend
It's really girls with dem girlfriend
And it nuh mek nuh sense yuh curse dem
Just try your best as a gyallis and first dem
Nowadays gyal a get physical
Nuh frighten if a gal tek weh yuh gal dem

From Richie Loop gi har di ting inna di cup
She claim she have a crush pon every gal weh she buk up

This girls seh she love girls
And she want dem in her world
Love girls yeaa ayy

Verse 3:
Hottheahd, so wah,believe mi now
Wah day mi see a gal a eyes mi gal
When da tune yah play mi see a gal try splice mi gal
Mi nah go criticize
But when she long out di tongue ring a try hard hypnotize mi gal
I know you think my gal nuh licky licky
Cause some gal a move tricky
Dem will try fi French fries mi gal
A so dem stay
Nuff gal a stray but mi check fi dem anyway

Love girls yeahh ay
Lemme take you away from here
To a place that I know you'll admire
And we'll do the things we love, to do
We'll stay there forever and ever

Girl the pleasure is mine
Wanna hold you in my arms till the end of time
Woman you're always on my mind
I follow all the signs to your heart

To road to happiness
Please tell mi yes

Girl I wanna run away with you, to a place called love
A place called love
Girl I wanna spend my days with you, in a place called love
A place called love
(A place called love)

Together we'll harmonize
Together we'll watch the star in skyes
With tears of joy in your eyes
We'll go for a walk in paradise

Girl the pleasure is mine
Wanna hold you in my arms till di end of time
Woman you're always on my mind
I follow all the sign to your heart

To road to happiness
Please tell mi yes

Lemme take you away from here

A place called love
THANK U FOR LOVING ME - STEVIE FACE

some people search a lifetime
but never seem to find happiness and peace of mind
thank you for loving me
thru' my ups and downs and ins and outs you stood by me
oh baby
thank you for loving me
thru' my silly lies and alibis u stood by me
yes u did
so many nights you cried yourself to sleep
never knew the life i live was making you weep
because of me u couldnt see the needs
only the lord knows what u saw in me
thank u for loving me
oh baby
thank you for loving me
oh girl
for all that it is worth
i am so sorry for the hurt
and the pain that i have caused you in your life
i will make a sacrifice to do the thing that's right
just to keep u now and forever
they always say true love never goes away
to get the best of love be careful of the games u play
a woman's love is something we should treasure
when i am wrapped up in yours arms oooh what a pleasure
 thank u for loving me
oh baby
thank you for loving me
oh baby
ay ay ay ay ay
it's just the way u mek me feel inside
aya aya aya aya ayyyy
loving u i just can't hide
so many nights u cried yourseld to sleep
never knew the life i live was making u weep
because of me u couldnt see the needs
(repeats like above)
IN THIS TIME AND SPACE I WENT TRU RECESSIONS HEARTBREAKS AND PLENTY STRIDES
MONEY COME AND GO...SO DID GIRLS..NO I LIVING MY LAST HOURS WHEN IM TWENTY FIVE

MAYBE IM TOO DEPRESSED OVER NUTTIN..ITS NOT LIKE IM HUNDRED AND DYING AT A BEDSIDE
16 YEAR OLDS CALLING ME SIR AND I CAN COUNT THE STRAWS A GRAY HAIR IN MY HEADSIDE

I MISS THE DAYS A HOMEWORK AND EXAM WHEN I DIDNT HAVE TO GROW BIG AND FITE
MISS THE DAYS WHEN MI GUH RIVER..PLAY FOOTBALL AND CRICKET..OR SPIN GIG AND FLY KITE

IT WAS JUST LIKE YESTERDAY WHEN I HAD MONO AND ALMOST DIED INNA UWI WARD
WHEN MI AND SIM SHARED LUNCH AT SCHOOL AND FINALLY LOVE PREVAIL..GOD SAY"SEE U REWARD"

I WONDER WHEN ALL THE GOOD DAYS WUD JUST STAY AND BE THE ONES THAT EVER LAST
ALL I HAVE IS MEMORIES AND NUTTIN ELSE...AND THEYRE LIKE RETRO SONGS..ALL BLAST FROM THE PAST

SO I SIT AND STAIR AT A DEAD ZONE CHATBOX..MI A HOLD A DEEP MEDZ LIKE CRAIGGI WHO GOT LOCKS
THINKING ABOUT LIFE'S MISTAKE..THE WHOLE THING A LAP BACK...HOW MI LIFE FULL A SHYT LIKE A CAT BOX

BUT NO MATTER WHAT MY HEART WILL BE FULL IN THIS EMPTY LIFE
I WILL JUST DRINKA HIENEKEN AND REMINISCE ON MY LAST HOURS AT 25

-- Edited by Gamepun (Snr.Mod) on Monday 22nd of November 2010 07:02:07 PM

ELE A DAMN TEEF SO MI HAFFI TEK HIM STYLE..A WHICH GYAL PON ZONE A SUCK OUT MAN POCKET LIKE DAMN KISKO
DEM SAY NOKTURNAL DID BLACK BUT HIM LOSE RATINGS FROM HIM A CRACKER LIKE JAMBISCO

WHICH GIRL PON ZONE A USE HAR NAME PON PPL REMIX..DEM WOMAN YAH NAAH NUH MERCY
DEM SAY MAFO TUN FARINA...JUST TRU U INNA BASKETBALL SHIRT...DAT NUH MEAN SEH U INNA "NEW JERSEY"

DEM SAY DIMPLEZ A SHEMALE....WELL I SAW HER FACE...OH IM A BELIEVER
WHY DEM CYAAH SEE RAJAPEDZ? DEM SAY HIM EARS FAVA SATALITE DISH RECIEVER

WHY DEM A PICK PON MI FRIEND I.P....DEM SAY SHE RUB OUT LIKE TICKET WEH SCRATCH
SO NICO T CATTY REALLY LEFF HIM TRU HIM SPEND MORE TIME A WATCH CHELSEA MATCH?

DA ONE YAH A BAAY DUST!!! DUST!!! A UNITY MI SEH!!! NAAH NUH WHEELINGS!!!
WE DONE KNOW THE DEALINGS...WHO NUH LIKE THE TALK..THE TRUTH A GUH HURT DEM FEELINGS

HEAR SEH KEVIN TRICK THE GYAL DEM...HIM HAVE BUSS PASS...BOUT HIM DRIVERS LICENSE
SO DA YUTE DEH REALLY BEAT OUT THE GYAL BELLY AND HIM SAY HAR ARM SMELL LIKE RAT WEH POISON

DEM SAY MI BREDDA KRYSIS START RAS.S OUT FROM THE RAS MEK HIM FRA.SS OUT
A DI TRUTH DI PPL DEM A DASH OUT...JUST BE CAREFUL SAY ASHANI NUH DRAW THE LAS.S OUT

THE YUTE WID THE PULLOVER FI HIM AVA RUN OUTTA LYRICS FI GI CYBER GIRL SO HIM USE GOOGLE FI SEARCH
WHEN LAST UNU SEE FR.ASS GENIUS...DEM SAY HIM LOSE WIFI ACCESS FROM THE CATHOLIC CHURCH

SOME NAME MI NAAH CALL BUT IS JUST BETTER MI LEAVE IT TO THE BEAVER
MI WUDDA NEVER TELL U SAY LJ A PLAY SILENCE AND CHAMS...MI WUDDA BE A DECIEVER

THE YUTE WID CLARKS PON HIM AVA..MI NAAH CALL HIM NAME...BUT STUPIDITY CAN MEK U RELATE
NAAH RELEASE NUTTIN WID HATE BUT HOW U FI SAY FLORIDA FULL A STATES...LOOK LIKE U WERE  SEDATE

THE TRUTH SHALL SET U FREE...EVEN WHEN IT SEEM NAWSY LIKE COW TRIPE
UNU MEMBA THE GIRL WEH SAY TINKER A ACT WEIRD JUST FI LOOK A HYPE

A NUH ME SAY SO...MI HEAR FROM ONE A MI CRITICS..MI WEAK INNA BONES LIKE MI HAVE RICKETS
DEM SAY GAMEPUN CYAAH GET NO WOMAN...HIM A FOCK OFF HIM CRICKETS

TOO MUCH MAN A RUSH KELIA...POOR GIRL GET FRUSTRATED..NOW SHE TOOK A HIKE
SCOOPA YUH SITE BAD...BUT PPL SEH DEM FI CALL IT A NEXT ZONE LOOK ALIKE

WONDER IF UNU KNO HOW FRIENDSHIP REALLY WORTH
A NUH SAY LYING GOOD...BUT WHY DEM SAY FRIENDSHIP HURT

MI KNOW SEH AFTER THIS NUFF PPL A GUH DRAW SWORD AND WAR ME
DEM SAY MAFIA NAAH NUH REAL WORK...HIM COOK FOOD A SALVATION ARMY

A NUH ME SAY SO MI SEH...MI HEAR THE WORDS OUTTA STREET...IT SOUR AND RIPE
HOW MODO GET MAD AFTER WEDDING AND DIVORCE AND GIFTED A HIDE PON SKYPE

DEM A TELL ME SAY JQ FAVA WHEN CHICKEN GET BEATING LIKE WHEN DEM FIGHT FOWL
BETTER MI DONE YAH...A NUH ME SAY SO....AND THE LAST THING..TONI CYAAH GET NUH MAN SO SHE TUN NITE OWL

Intro: Cescojam
Gal wi seh fi life

And I promise to honour har
And I respect to honour har
And I promise to honour har
Every roun'a every corna

Yuh cyan tek mi fi fool
Cause mi lady rulee

No one cyan come between us
Come on baby

Chorus: Re-ze
Wanna take you so far away,far away
Let mi tell you bout my love cause I'm here to stay
Day by day you for me and mi for you
Round the world together like inna honeymoon

Verse 1: Re-Ze
Waan fi tek you inna honeymoon
Gal you are mi empress, mi really glad fi have you my boo
And get up in the morning, when you kiss mi and caress mi
A place weh wi lovin , mi sing you na na na na

(Cescojam)
Can you be my wifey-wifey-wifey
Tek you round di world when di April brighty
Put a ringa inna di finga no other shorty
You alone, you alone, you alone caress my body

Touch you softly run through yuh hair
Wi mek love like a wi dont care
Put yuh mind at ease dont fear
Cah di love is in the air

Verse 2: Re-Ze
Mi eva eva treat yuh right
Mi neva neva leave you alone
Di horizon so wide gyal, when di love a come down
I touch di limit with my finga, if the limit is the sky
And yuh feel link di seven heaven, with me by yuh side
Just live fay by day using our likkle brain
Cause nothing last forever even cold November rain

No tears, no pain, nuh play nuh game
Dont worry come and know you feel the same
Come and know you feel the same

Cescojam

If yuh desire di star, we a go to the space
If New York yuh fi par, wi a ready fi place(na na na na na )
London, Paris everywhere wi a race
we are lovers from we kiss and embrace

Take my hand and celebratin'
God bless that day when we makin'(na na na na na)
I love yuh fi real my love a nuh fakin'(na na na na)
Di ship just a sail so come on babyyyy

Gamepun stepped into the class room and looked at his students over the rim of his glasses. This was the most disruptive, annoying bunch of individuals he had ever had the horror of trying to teach in his life !
"Krysis ! stop pulling Toni's hair! " He yelled, throwing a piece of chalk at the wayward boy.
Krysis kissed his teeth and replied "Yow teacha boy, mi nuh love man so tek u yeye offa mi!"
To which most of the class burst out laughing and siinging the popular Vybz Kartel hit "Cakesoap". Gamepun rolled his eyes in disgust re and spent the next 10 minutes trying to restore order to the rowdy bunch before giving up and sitting at his desk with his Laptop.

"Hey gyal Toni ! Whey mi notes deh waa u fi write fi mi inna Lab?" Konvict yelled, throwing a dictionary across the room hitting Toni square in the back of her head.
"Who di fuqqqqq uuuuuu????" She fired back throwing the book back which he ducked swiftly resulting in it smacking Kevin in the forehead.
"Why must you people behave like holigans?" Kevin asked in a calm posh sounding voice.
"But wait, ur voice sexy eee!!" Steppz purred, moving towards Kevin like a lion after it's prey.
"Yo!!! Look pon mi phone!! it mawdddddd doan??!!" Ashani yelled, brandishing the Motorola Startac his mother just bought him.
"woieeeeee!! a whey u a go wid dat yute?" Mega shouted, laughing and pointing. "Yow look pon da phone ya yute" he said slapping Fireman on his shoulder "Yow gweh nuh yute ! u nuh c mi a pree Bangbros? srt" Fireman retorted, moving to a corner in the class with his laptop and a bottle of lotion.
"yow any a unu have any rizla?" Madest asked from the spot near the window. Her weed was neatly crushed and awaiting paper on her desk.
"Fwd yaso sis Sugz replied sending a pack of slims her way.
"No music nah run?hmm" Mark Watson asked with a confused look on his face while watching Krysis feel up Intri under the desk.
"wah u seh Kevin 15/15?" Kraggi asked opening his laptop. "as long as mi get a piece a it" Glama chipped in, sitting on Kraggi's desk.
"Yow a Chelsea mi seh yute !" "rrrrrr!!" Konvict and Nico-T suddenly yelled from the middle of the room.
"Yow a Man City a win yute !" Krysis retorted. "Man City? Yute dat luu u a fish?" Tommy asked laughing.
"Yuh waa see some fishes yute? Seh dat again!" he yelled squaring up to Tommy.....

To be Continued....
Mi really haffi ask.... caa when mi just reach a muu2 angpow did a run di place now u have di brick squad, Di Pop Skull Krew, Rathouse Krew (lalalaala) or a emote.img?ID=11689whis

UNU GO SIDDUNG !!! Or at least come up wid some raas betta names lol

Unu notice how many rats/ vermin we currently have in zone? MZJ, u caa buy some rat trap? You have ''Big Dutty Rat'', Buba Rat aka (buba, once a rat always a rat) not to mention di goat squad, Rammie, Ramgoat, Ramboy and Gentle Ramlc

Whey dem ppl ya get dem names fromlol

This mawnin mi c a female name Beesbitej hmm I assume she was bit on her...whis
But still.... when u were creating your zone account did u just look out the window and name urself afta di fuss ting u c?

Whey di raas unu get di inspiration from?
Well..... Meck mi gi out some nicknames....nod.gif

Gamepun.... Bun Rice
Krysis......Kratches
Konvict......Jailbud / Vigalante / Nuh Behavia
Nyk.... Deva
Toni.... Icikles / screen cleana
Dj Stewie... Dj Ewwwie / Dj Dnt call Backwhis
LJ.... Jungle Fever/ Dutty Wine/ Mrs Sil
Dj Revvy..... Dj Stalka / Mini Kartel
Fyah Hype.... Teddy Bruckzone/ Fyah Swipe whis

And the list goes on.....

Next issue..... Look pon mi name.... u c di *~* (non smile) ting side a it? A wha meck every Taam, D!ck an Harry have it up inna fi dem name from waa day? hmm Unu a mi fren dem but unu nuh c seh a ooman style dat? Dats like u goin out inna u str8 jeans an fitted but u just decide fi put on lipstick an step out inna it ! lc

An wappen to Fra$$ Lion? Him get banned? Mi neva deh ya so unu haffi fill mi in....munch A wonda a who him offend nowre

Unu notice how Chams look lonely from him parry disappear sadpetting.gif

Anyway mi belly a bawl so mi ago look food but Zoners meck mi kno waaa REALLY  a gwaan roun here caa we need to do suppum about all these animals that are running rampant inna di place!nod.gif

Till we meet again heart.gif a love, guidance an blessings

UNICORN & IKAYA-MY NAME(lyrics)

November 25, 2010
Woman
Unicorn
Wah happn to you Ikaya
Yuh nuh see mi gi yuh everyting fi yuh comfort
And leave yuh matey without a pillow

Everytime
Touch yuh body yuh feel new brand
Yuh a split a double voice like yuh a two gal
Inna one, you're my hero
Spot di dollar sign from mi see yuh

She nuh stop calling out my name
A just one ting mi a call yuh name fah
Mi waan more money cah yuh a mi Scotia
Inna the sun di falling rain
Come pick mi up cah yuh waan mi show fah
Tonight wi a lock down
Yuh dun know mi love yuh Unicorn but di money haffi start run

Cheat mi already
But yuh nah cheat mi again
Should mi tek di 2003 from yuh a send mi 2010
Mek mi tell yuh someting mi love yuh bad mi nah pretend
Anyting she get fi ten she haffi come for it again
Yuh gi mi bun and gwaan gi yuh back hotta
Yuh cyan pop me up like how pack up Macka
She was di ?? ole ?? racest
Long long mi and yuh love gweh last aright

Tonight wi a lock down

Mek gwaan sail di Bigship pon yuh ocean
Rubble up pon yuh skin like di lotion
Mi baby fadda look dat is a plus one
Gimmie di fast one, gimmie di ??
Look how yuh nice and pretty
Mi lips dem stick pon yuh neck like iki
Mi love yuh bad bad and mi haffi admit it
Money mek mi tour di world mi nuh think bout di city

Tonight wi a lock down

Verse 3:
She light up like di touch long
I was there been through har like di custom
Girl yuh mussi bon inna ATM gweh inna the brinks
Cause a pure money yuh a sink a weh yuh come from

Tell mi seh yuh a money man
Yuh a nuh gun man
?? mi up and bring mi up go to funland
Been through hard time is not a nice song
Mi tattoo di money sign inna mi arm

Inna the sun the falling rain
Tonight wi a lock down

I ANCIENT-REMEMBER ME(lyrics)

November 25, 2010
She a my
It's I Ancient, di ganja patient
And this is for my lady
My baby

Chorus
Dont forget to remember me, girl
And all the good things I've done to you
Better know say you belong to me girl
Rasta bless us and see us through
Dont forget to remember me
I'll always have love for you
Better know say you belong to me yea yea uh uh

Through di heartache and di pain
Di pleasure and di fame
If is one thing I know for sure its neva be the same
Love and ?? game so be careful how you to play
Cause when your soul done your lovin was invain
your sunshine it outta rain I ?? washing dung di train
I cant be leave ?? this happening again

Chorus
Dont forget to remember me, girlfriend
Mi love is till di end

Every night and day girl I reminisce
You're So far away, you surely gone be missed
The way you use to hold me
The way you use to kiss
The way yuh lick yuh lips when yuh rollin' up a spliff
Oh goodness gracious
Always come to best
Lord God mi just love mi princess
Whenever we're together every such nice this
Di love that I got for you is priceless

Chorus

Lord have mercy
And this is for my lady
Myyy, my baby

Chorus

Verse 3:
You are the
Flesh of mi flesh yuh are di bone of mi bone
African woman sits pon Ancient throne
We'll travel together yeah we leavin outta Rome
Outta Babylon cause Zion is I home

So dont forget to remember me,you are the
Love of my life in everyting to me
You're my heart, my soul my destiny girl
You surely gonna get di best of me
Oyyyy
And this is for my lady, my, my baby

Chorus

Vybz Kartel-Foot Pan Shoulder(lyrics)

November 23, 2010
Yuh ****y feel like
It never been touched yet
Jah kno baby
It's clear mi ****y it waan yuh tight

The F*** you give mi
Jah kno mi nah go let you go
Cause everytime you touch me
My ****y just a grow yeah

You run weh di bwoy, weh was a cruff(yeah)
Memba when you tell mi seh, you have enuff(baby)
Bumpa big uhm uhm, yuh ****y fluff(Oh)
Yuh mek di ground shake when wi a F***(Awhooh)

Hook:
Yuh alone mek mi feel happy suh(Ah ah)
When yuh tun backway **** it up
Noo the bed it dont need make up
Now all who a sleep when wi a F*** wake up

If a foot pan shoulder(mm mm)
****y just a push like stroller
Siddung pon it, gal yuh like dat
Tek it from front or from back
Baby, foot pan shoulder(foot pan shoulder)

Veerse 2:
Gal yuh ****y tight tighta yuh nuh haffi fat
Bring it bring it come mek mi ****y dat(****y dat)
Yuh have nuh copy but copy dat
You a mi need inna mi habitat

Hook:
Yuh alone mek mi feel happy so(ah ah)

Chorus;

Verse 3:
No gal cyan(cyan) dweet like you
So mi nah mek, none a dem tek your pride
Gal a hype mi, mi hype you
As long as mi live, yuh deh by mi side

Hook:
Yuh alone mek mi feel(ah ah)

Chorus;
Chan can you ??
Uh uh uh
Russian
Hey yeahhh yeah
A Chan Dizzy(you know it's J Capri yeah)
Mi love the way you grip mi girl
Your body are the nicest in the world
Mi love deh more than diamonds and the pearls
Your body are the nicest in the world

Mi a sit up inna the air gi yuh di right position
Like fi tek harda, a yuh a mi don
Nine to five loving, a mi occupation
A di sweetest sin, what a sensation

Hey
Ti-ti-ti-ti-ti tic like a bomb
K-Kotch it like word inna di flow fi mi song
Bu bu bubble pon its spin like a celing fan
Mek mi, rub down yuh body with lotion

Mek mi turn you on
And kill yuh wid di wine
Bwoy you have mi pon tip it, unno badda tek time
Rub down mi body wid di baby
Set up the music and di candlelight

Gal a you give mi di wickedest slam
To a wi fi married and Russian a be di best man
Gimmie di kitty swing it inna mi direction
One touch mek di sittn' get long baby

Mi love how yuh work mi body baby
You give me di nicest feelin'
The way how you wine you drive mi crazy
You hold mi girl mi not leaving

Inna yuh scheme a tonight mi a come
Ah when mi hold yuh baby dont run
Inna yuh room tonight mi a come
We a love inna di shower pon di bed and di ground

Yo
Thief mi heart like a criminal
When you wine dung slow then yuh bring it up fi mi gal
Yuh body hot like a cheeney gal
Yuh cyan ride pon di bike and yuh style dem original
Mmmmm
Mi like how you hold mi and give it to mi seh
Mi good seh mi good mek mi feelin'
Raise to ?? yuh a bedroom bul-bullet
The way how you wine bwoy, mi love how you please mi
Gal mi love how yuh back it up
When mi sink it deep, yuh a beg mi non stoppin now
Di whole a di lenght fi yuh
Too how di mussle grip, mi dat ting deh yuh nah fi do

Hey
Mi love it when yuh tell mi wah fi do
Seh mi anyway mi not stoppin you
Put mi pon di bed or di sofa
Mek mi hard weighs come over cause

Mi a sit up inna the air gi yuh di right position
Like fi tek harda, a yuh a mi don
Nine to five loving, a mi occupation
A di sweetest sin, what a sensation

Hey
Ti-ti-ti-ti-ti tic like a bomb
K-Kotch it like word inna di flow fi mi song
Bu bu bubble pon its spin like a celing fan
Mek mi, rub down yuh body with lotion

Mek mi turn you on
And kill yuh wid di wine
Bwoy you have mi pon tip it, unno badda tek time
Rub down mi body wid di baby
Set up the music and di candlelight

Gal a you give mi di wickedest slam
To a wi fi married and Russian a be di best man
Gimmie di kitty swing it inna mi direction
One touch mek di sittn' get long baby

Repeat verse 2

Chorus

Wayne Wonder-If I Ever(lyrics)

November 23, 2010
It's Wayne(mmmmmmmm) to di Wonder
Mmmmmm

If I,if I ever fall in love again
If I ever fall in love again
It haffi be with you, with you, with you

(Listen)
Baby mi a go out of my life
Nuh kina girl that I like
Baby do what you do, and you do what yuh do
You know to make mi feel right
Baby girl mi haffi confess
Cause yuh gi to mi easy and greatest, yes
Girl I can get over you keep on doing what you do

Hook:
Hot like fyah, caution takin' over
I cant pretend
Baby it's you that I want until the very end
They say love is blind
But I'm confident
Girl I wanna be with you
Be the one who squeeze you

Girl you neva try just to hold on me
Let mi put you to bed
So you can tease mi, can you please me
Baby I cant get up
Dont need nobody consense(no no)
Girl I know what you represent
The way you spin it how you bring it how you twist it how you fling it how you turning me on

Hook:
Hot like fyah, caution takin over
I cant pretend
Baby it's you that I want until the very day
They say love is blind
But I'm confident
Girl I wanna be with you
Be the one who a squeeze you

Verse 3:
Baby girl you know me nah go lie
Baby girl you know mi nah go lie
Mi nah go lie, mi nah go lie

????
???
Baby dont you know I cant deny, I cant deny you're the reason why

Hook:
Hot like fyah, caution takin over
I cant pretend
Baby it's you that I want until the very day
They say love is blind
But I'm confident
Girl I wanna be with you
Be the one who a squeeze you

RAINA & LION D-HIGH GRADE(lyrics)

November 23, 2010
Yo Raina
Weh yuh a seh?
Chant bout

Hand inna di air if you really love di high grade
Let me see your lighta if you really need di high grade
We nuh promote nuh coke all because we bless di high grade
Gimmie di high grade, test di high grade
Mi wake up inna di morning ganja a bless wid di high grade

Yo, yo
Already you know seh wi cyan go a penitentiary
Man a real rasta, so mi love mi sensi ah!
Ganja a yo haffi have it plenty
No matter how still mi dumble sensi
Aright
Gimme a whizzle and pass mi a lighter
Dont F*** around dont mek mi smoke off mi high grade
Got trouble no one cah mi nuh waan no trouble
Babylon dem haffi legalize it

Hey
I never change my lyrics and I neva change my style
Wanting in newspaper see di ganja legalize
Mi neva stop fuss and I never stop fight
Waitin' for the freedom fightin for my right
??? the limit is the sky
Red inna the earth and a red inna di eyes
When I nah stop smoke no matter weh dem try
Fiyah to di informer fyah bun all a di spy

Mi nuh mean no trouble no one
Wid a spliff inna mi hand
Spread di seed ova this land
Grow another sensi plant
Lion D is a rastaman
Raina is a peaceful man
Big up all di ganja got located inna Amsterdam
Mi smoke di sensiminia
The bwoy dem cant come in ya
Mi smoke it inna Italy inna Sicily and Sardinia
Big up all di man dem, who plant the marijuana
Come in Lion D, you are di real ganja farma

Just gimmie deh gimmie deh cah mi cyan do without it
Nothing but the best, yes that's what mi smokin
Good high grade when mi wake up inna di mornin'
Lion D him just waan fi burn it, coodeh eh!
Gimme deh gimme deh gimme deh cah mi muss haffi have it
Natural herbs a weh deh farma man deh plant it
Good high grade when him wake up inna di morning
Raina him just want fi burn it uh!

Verse 3:
Bamba billy bo billy bom bom billy bam
Di one is all about di good ganja herb
Raina no mix up wid no policeman friend
Eh! Tell you already, Raina tell you again
Aright, weh yuh a seh, chant bout!

Welcome to di championship winin' masta(na na na)
Hey yo R to di E and C to di E represent fi di gal dem(di gal dem)

Pon the dancefloor(dancefloorr)
Let mi see you wine ya pon di dancefloor
Shake it up yuh body pon di dancefloor
Pon the dancefloor
Gal ya pon di dancefloor
Pon the da-da-da

Verse 1: (Cescojam)
T-T-ip pon yuh toe
Bend dung low
Gal inna di party like a go-go
Nuh V.I.P. all invite to di show
You cyannot say yo no no no

From the floor upon di roof top(rah)
Me and di gal dem mek di popcorn pop
Cah di wining wininin yo winining non stop
All di wining winining yo winin non stop

(Re-ze)
Baby dance, baby dance
Till a morning baby dance
And when you shake it pon mi body mi nuh see evidence
Nuh fre, no men, just only you inna di danz
And dance,and dance
till a morning(dash it out, dash it out) just dance

Let mi see you wine ya pon di dancefloor(check it out)
Pon di dancefloor
Gal ya pon di dancefloor
Pon the da-da-da

Verse 2: Cescojam (Re-Ze)
Tighta tighta tighta real tighta
(When mi see ya move slow down)
Ure royal flush to di top yuh a rise up
(And you crawl to the di ground)
Search fi di engine ya body energizer
(Look ya wine look yuh bounce)
Balance pon it gyal balance pon it
Gal wine up, wine up

Hook: Cescojam
Ya so sexy with your bikini bikini
Wi fi get drunk red martiniiiiii
Cyan drive out inna nuh mini
Gimmie gimmie gimmie like beenie ninini
Nuh trisha nuh laura nuh triny
Just par wid di gyal dem from chimney
Wi ah di hot bwoy born latiniiii
Niniiiiiiiiiiiiii niii ninini

Let mi see you wine ya pon di dancefloor
Pon di dancefloor
Gal ya pon di dancefloor
Pon the da-da-da

Hook: Re-Ze
Ya so sexy with your bikini bikini
Wi fi get drunk red martiniiiiii
Cyan drive out inna nuh mini
Gimmie gimmie gimmie like beenie ninini
Nuh tesha nuh laura nuh triny
Just par wid di gyal dem from chimney
Wi ah di hot bwoy latiniiii
Just ninininin just ninini

Verse 3: Cescojam
When wi party hardy
Give a party horny
With slim gal with fat gal, hot gal weh naughty
Rubbin up, rubbin up, rubbin up again
Climbin up, climbin up, climbin up again
And again come again, come again again again
To the left to the right come again again again
When di party started, yuh owna tings haffi defend
Hour afta hour, straight to di end

Let mi see you wine ya pon di dancefloor(dash it weh,dash it weh)
Pon di dancefloor(cho cho)
Gal ya pon di dancefloor
Pon the da-da-da

DO YOU? BY -FYAHHYPE EVA HYPE-

September 30, 2010
Started By Fy@hhyp32 Comments
DO YOU REALLY KNOW ME?
CEPT YOU THINK YOU KNOW ALL.
PLEASE TELL.
CAUSE ONE THING I KNOW
I KNOW MORE BOUT YOU
THAN YOU KNOW BOUT ME

YOU MAY THINK YOU KNOW.
CAUSE YOU SEE MY ACTION ON NET
BUT THE NET IS JUST THE NET
THAT ALL AND NOTHING MORE
SOME PEOPLE SELL YOU LIE

JUST FOR THERE PLEASURE
AND PEOPLE SO GULLY TO BELIEVE
EVERYTHING AND USE IT AGAINST YOU
THEY THINK THEY HURT YOU
BUT THEY HURTIN THERESELF.
CAUSE IN REALITY YOU SELL DEM NOTHING

WHEN THEY THINK THEY KNOW YOU
REMEMBER THEY REALLY DON'T
CAUSE WHAT YOU CAN SELL THEM ON THE NET
YOU CAN'T SELL THEM IN REAL LIFE.

SO REALLY ASK YOURSELF.
DO YOU REALLY THINK YOU KNOW ME.
DO YOU REALLY THINK IM NOT THAT SMART
TO SELL YOU LIE ON THE NET
MAKE YOU THINK I STALK HER

WHEN I COULD HAVE A WIFE AND LIFE
AT HOME RELAXIN AND LAFFIN AT NET
HER READIN YOUR SO HURTFUL COMMENT
WHICH IS NOT REALLY HURTFUL
CAUSE SHE KNOW THE TRUTH
AND SOME OTHER KNOW THE TRUTH

SO REALLY DON'T MAKE THE INTERNET TRICK YOU
BOUT SOME PEOPLE.
CAUSE WHAT YOU THINK YOU KNOW
IS JUST WHAT THEY WANT YOU TO KNOW

CAUSE IN REAL LIFE SOME PEOPLE
SELL YOU WHAT THEY WANT YOU TO KNOW
SHOW YOU WHAT THEY WANT TO SHOW YOU
JUST CAUSE ONE ACTION IS A WAY ON NET
DON'T MEAN THEY ACTION SAME WAY IN REAL LIFE

SO WAKE UP.
AND STOP MAKING CERTAIN PEOPLE SELL YOU
JOKE AND LAFF.
REALLY DON'T GIVE A F***.
AND THEY LIVE A LIFE WHICH IS TOTALLY DIFFERENT
THEN WHAT YOU BELIEVE.

BY ~FYAHHYPE EVA HYPE~

-- Edited by Fy@hhyp3 on Thursday 30th of September 2010 08:27:04 AM
(Oh mama mama mama mama)
Hey mama mama wooyyy
Hey mamma mamma woyy
Hey  mama love yuh more woy,woyy
Mamma woy

Love you, I love you
And everyday, I think of you
Every night I see your face
I pray that daylight I dont wanna lose you
I love youuuuu
Believe me, when I say
Is not a dream
I love my mama

Me ago tell you why me love mama, yeah yeah
And everyday me kiss and hug mama
No no, no girl me nah put above mama
Because she teach me genuine love mama
That's why me love mama
Blessed mama blessed child
I never seem  to leave har side
From I know her, her  side she a deal while pappa deh ya rum bar liquor him a spill

Love you, I love you
I love youuuuu
Believe me, when I say
Is not a dream
I love my mama

Music got me inna har face
If I choice my dream I cannot gaze
I pray, for us to get better days
Mama I promise you better days
me cyan believe
no time she talk fun tings,yuh nuh mi grieve
But the fail a man yuh know mi nah go leave
Cah she neva good no criminal
She neva good no raper
And mi madda seh she neva good no thief
she tell me from mi smart mi nuh fi steal
And if mi dont hear mi gwaan feel
Work hard dat mean seh
Be honest ??? always sign and seal

(Oh mama mama mama)

Love you, I love you
I love youuuuu
Believe me, when I say
Is not a dream
I love my mama

CHAN DIZZY-STRANGE FACE(LYRICS)

November 21, 2010
Russian
Di whola of mi real friends know how di ting go
Parrot fi work nuh pull mi gate come knock pon mi window
Mi nuh ansa private nuh sanky nuh sing so
Mi nuh link up wid bagga man inna car weh tint up
Hey

Mek mi seh it again
Mi nuh waan bagga strange face round me

Hey
First of all certain bwoy we nuh hail a road
Dem reputation still a road
If yuh feel seh yuh bad and cross mi part a danger zone
Supm a spin like area code
Anyweh mi and mi dawgs dem go
As we walk in
We just hold our half and bill
Nuh bagga strange face to mi section
If yuh nuh like dat stay deh gwaan talk until memba mi tell yuh seh

When mi touch di streets a couple girl and mi dawgs dem only
Mek mi seh it again

When 44 a step a couple dawgs and ten katty
Full up di place when mi enter it
No bagga man to mi ears but yo mi a Russian link, mi dj yuh nuh memba mi?Nooo
Nuh strange face to mi table, No sah
Yuh try nuh come closa
Yuh fi hear wi nuh bluff dat, wi nuh play poker
Man a souljah
Memba mi tell yuh seh

When mi touch di streets a couple girl and mi dawgs dem only
Mek mi seh it again

Repeat Intro

Chan Dizzy-Woman mi seh(lyrics)

November 21, 2010
Russian
Freedom of speech
Yeah mi seh mi nah just ?? nuh man
A di truth mi a speak
A Chan Dizzy

A woman mi seh from mi born
So mi coulda neva wanna dem no day
Some bwoy dem morality gone
Dem a do some things weh not Ok
Fi no house fi no land nor no car fi nuttn that a yard man wont astray
When wi ??
Mi glad mi can swear mi nuh one a dem

Woman a my heart beat
How some bwoy chose fi live mi just cyan dweet
Mi a listen to di words weh the Lord speak
Nah preach violence gainst nobody
But mi just a talk free
Woman a mi heartbeat
A mi gal alone fi call mi daddy
In other supm deh no bwoy cyan drive mi
Dem choice a life style mek wi cyan pree
Tell dem seh

When wi ??

Woman a di greatest ting weh Jah eva create
Da fact deh yuh cyan neva debate
Any bwoy try pull mi pants dem hell haffi rate
Mi a go straight till di end of mi days
So Leviticus 20,13 yo a dat mi seh
Man to woman straight pants too ?? mi seh
Yuh cyan try diss no, my private part
Mi gal alone can style dat mi seh

When wi ??

Verse 3:
Dem get wi out range
Dem choice a life style nuh get nuh praise
A so we stay from wey back then
Game deh, we nuh play dat
Yeah

When wi ???

THIS POEM IS NOT 2HATE ON ANY1 SO LET ME 1ST SAY ydads MR FYAHHYPE

WAH GWAAAN WITH YOU???? EVERYTHING COOL?? EVERYTHING NICE??

YOU MEK SHE FOOL U ONCE HOW CAN U REALLY MEK SHE FOOL YOU 2WICE???

THEY SAY LOVE DNT COST A THING...THEN TELL ME FYAH?? WHY ARE YOU PAYING THE PRICE??

ME SEE YOU MENTION SMTN BOUT MIND GAMES & THE ONLY GAME MI SEE IS A GAME OF CAT VS MICE

BE CAREFUL FYAHHYPE THAT U DNT RUN IN HER MOUSE-TRAP

CAUSE ITS OBVIOUS THAT YOURE THE MOUSE.AND SHE IS THE CAT

ALL BECAUSE YOU WANT PIECE OF HER CHEESE???

DAWDIE THAT CHEESE MITE BE ROTTEN AND FILL WITH DISEASE
IM NOT HATING ON YOU..WE ALL LOSE OUR WAY FROM TIME TO TIME

BUT NEVER LET A WOMAN TEK YOUR BACKBONE..WHAT IS A MAN WITHOUT A SPINE??

FYAHHYPE???.... BECARFUL OF THE DEVIL THAT COMES IN A BLUE DRESS

TELL THE TRUTH?? NUH SHE CALL HER SELF MISS HEARTLESS AKA MISS RUTHLESS?

SHE IS OF NO USE JUST A FACE WITH A PUMPUM..SHE CANT COOK OR CLEAN SHE JUST USELESS

YOU WONT BE THE LAST PERSON SHE PLAY GAMES WITH..THE QUESTION IS WHOS NEXT

MAYBE U NUH SEE THE GRIEF NOW BUT JUT WAIT TILL U CATCH HER INNA DI ACT

EVE DONE SAY LOVE IS BLIND LIKE A OLD MAN GOT CATARAC

SOME GIRL CREATE MISCHIEF ESPECIALLY WHEN THEM HOME ALONE AND BORED

WHEN DEM CYAAH GET U HOW DEM WANT..DEM PATIENCE GET THIN LIKE A SHEET A PLY BOARD

ONE DAY YOU MITE BE FLYING HIGH!! SO HIGH!! TILL SHE TELL U SMTN.THEN THE PLANE-CRASH

WHICH CUD HAVE BEEN AVOIDED IF YOU DID LISTEN BUT INSTEAD U CHOOSE FI GET BRAIN-WASH

U HAFFI GET RESPECT WHEN IT DUE TO U...EVEN WHEN U ONLY GIVE SOME

NOT SAYING U SHUD BE A T-PAIN...BUT BETTER TO BE IN LOVE WID A STRIPPER THAN TEK UP A BARTENDER AND GET SPRUNG

IF YOU LOVE HER THATS COOL.WE ARE ALL SUPPOSE 2LOVE SOMEONE

BUT WHY VOLUNTEER 2B A FATHER FOR A BABY DAT U DNT EVEN KNW WHERE IT COME FROM?

YUTE!! A ONCE BITTEN TWICE SHY..SO WHEN SHE A PUSH LOVE..DONT GET SHOVEN

A NEXT MAN A PUT IN HIS RECIPE & SHE GIVING U DI CAKE DAT INNA DI OVEN??

SO A NUH EVERYTHING THAT GLITTERS ISGOLD

SOME THINGS WEH TOO PRETTY TURN TO EVIL CREATURES

CHECK UR GIRL...SHE PROBABLY GET MORE POKE THAN A FACEBOOK FEATURE

AT THE END OF THIS YOU MITE ME UPSET AND PISSED

BUT THESE ARE THE REALEST WORDS U WILL EVER GET FROM KRYSIS

AGAIN LET ME SAY THIS 2U......THIS POEM IS NOT A DI55!!!

BUT FYAHHYPE??....WHY SHOOT WHEN U KNOW UR GONNA MISS???

LAAWWD GOD......WHO INNA CHATBOX JUST CUT DAT!!! DEM DID A EAT MANGO WEH BLIGHTED
DEM MEK GARBAGE PAN SMELL SWEET...NO SAH...DEAD ANIMAL HAVE BETTER FRAGRANCE...DEM BELLY NUH RIGHTED

AS MI MENTION BOUT POOP...WATCH SUGA A GUH FAR AND A DENY,,,OH PLEASE....
NO MAN!!!! MI HAFFI OPEN THE WINDOW FI PUT MI NOSTRIL AT EASE, A NUH EASTER AND ALREADY SMADDY CUT THE CHEEESE

DEM FART DEH A TEAR GAS....WELL EXPLOSIVE LIKE THEY GOT THOSE IN TALIBANS
FIREMAN STAY FAR FROM THE MILK PRODUCTS.....RAMBOY LEFF HIM CORK GONE A SEA AND HIM LACTOSE INTOLERANT

ALL THE ONE JAYBEE A GWAAN HYPE AND DECENT ALL XIAH SHE START GWAAN STOOSH
LIKE SEH IF DEM BELLY NUH CUT LIKE SCISSORS....DEM NAAH RUSH FI GUH SHYT A BUSH

SOME PPL NEED SOME BLESSINGS AND PRAYER...DEM DIGESTIVE SYSTEM FULL A SIN
SOME PPL ****TTIOLE DEFY THE LAWS OF GRAVITY AND DEM CONSTANTLY A BRUCK WIND

MADEST FACE START GET RED....GAS PAINS  A TEK HAR BUT SHE A BITE HAR LIPS AND REMAIN CALM
TONI CRACK ONE FI DI GUINESS BOOKS MEK HAR SKIRT TAIL LIFT LIKE ZINC ROOF INNA IVAN STORM

PPL A SOFFUCATE....KRYSIS GUH FI DI AIR FRESHNER...WATCH HIM A GUH FASTER
SCOOPA DRINK BUBBA RAT SOUP AND NOW HIM BELLY A RUN LIKE ASAFA

LIFE IS LIKE KOOL AID...MI NAAH LIE..ITS ALL IN THE MIXTURE
PPL NEED FI GET SOME ELBOW.TOO MUCH COUPLINGS LIKE PIPE FIXTURE

MI NUH KNOW IF PPL A LOOK A GREEN CARD, CITIZENSHIP OR SPONSOR
THE WHOLE THING MEK MI SICK LIKE CANCER..MI NEED A ANSWER

HIM DEH WID HAR..SHE DEH HIM...WHEN HIM FIND OUT, SHE DEH WID JIM
WHEN JIM FIND OUT SEH KIM WAS A SHIM...WAH KINDA THING DAT KING?

MI NAAH TRUST DA SHORTY YAH...SHE CUDDA DEAR LIKE NAUTICA
HAR HEART CUDDA COLD LIKE FREEZER MEAT...SHE CUDDA HOT LIKE AFRICA

MI SEE SOME REALLY NICE GIRLS PON DI SITE YES...SO EXCUSE MI GESTURE MISTER
EVER SINCE MI SEE BBLUNT POSE AS HIM SISTER...THE WHOLE PARANOIA REGISTER

BE CAREFUL YUTE!! JUST MEK SURE PREE DA SIGN YAH B4 U BOOK TICKET FI GRIND YAH
SHE CUD BE A MINOR...WHO USE TO U ONE LINER...SHE NAAH NUH VAGINA..U COME SO FAR AND NOW BRUCK LIKE A CABINET CHINA

WHEN I SAY CHINA...NOT THE COUNTRY....I MEAN THE THE FUGIRENE...
TRY GET A REAL GIRL..CMONA SON.....WHAT A NIGGA MEAN

SO B4 I GUH LIME TO PAY MY BILL FOR THE INTERNET
I DECIDE I WONT PLUG IN MY MODEM AND GET INTIMATE

wi need to make it offical.

November 18, 2010
Started By Fy@hhyp310 Comments
yes we do
all these game.
F*** what the people say.
let make it offical
true there so many thing in the way

that should never stop us from being one
friend come and go.
but i rather dem come and go.
then you go and i miss out.
on the what if or what it could of been.

we stop playin mind game with each other.
and just let what take over take over.
it like i can't see my self with out.
thru fuss and fight we still talk
%&%* minus well just make it offical

_~fyahhype eva hype~_

I CANT FIND THE WORDS TO SPEAK TO HER...ITS BEEN AWHILE SINCE IVE WRITTEN HEATHER
A TRU U NUH KNOW HOW SHE STAY...WHAT A GYAL HEART COLD LIKE A BRITAIN WEATHER

I MEMBA WHEN WE GUH SCHOOL...ONCE PPL HANG OUT AT ONE SPOT..THEN PLENTY FALLA
ME AND THIS RA.WSE GYAL SHARE ONE BUISCUIT AND ORANGE JUICE...MI ONLY HAVE 20 DOLLAR

BOII A DOAN KNOW!!!! HEATHER...TELL ME WHY....WHY ME??....TELL ME WHY HEATHER?
WHY DENY ME LOVE AND GIVE ME HEARTBREAK...MI CUDDA HAVE THE CHANCE FI GUH UP THE LEDDA

U LUCKY MI NUH VIOLENT INNO HEATHER...I WUDDA GI U 3 GOOD SLAP OUTTA THE BELT WEH LEATHER
THIS RA.WSE GYAL MEK MAN STARVE TO DEATH..LOSE SO MUCH WEIGHT...MI NEARLY LIGHT LIKE A FEATHER

MEMBA WHEN U DID FOCK UP MI MEDZ AND TELL ME SEH WE WILL NEVER BE SEPERATED AND DEPART
U DID SEH U AND SUGA AND MADEST A GUH OUT...U DID A FOCK KRYSIS AND JUSTIN..I CANT BELIEVE THE FART

THIS GIRL GONE WID DUGGY INNA CAR AND SEH SHE GONE POST OFFICE..WHEN A RIVER DEM GONE HOLD A BADE
RITE NOW THE HEAT IS ON...CAUSE THE COLD A FADE. WHATS GOES AROUD COME AROUND LIKE WHEELS PON A ROLLERBLADE

DEM GYAL YAH WI MEK ALL MAN BEAT THEM WID HAMMER...RITE NOW MI PARO WID A SMITH AND WESSON
SEH HAR GRANNY A TORONTO DEAD...BUT MI KNOW SEH SHE GONE KEVIN YARD FI "DJ LESSON"

THE GIRL CHOOSE MAFIA OVA ME...EVEN JAVON THE WASTE MAN..A WONDER IF IS A SCAPE GOAT
SHE A WASH CLOTHES AND GONE A ASHANI YARD...CAUSE SHE RUN OUTTA CAKE SOAP

MEK MI DONE DI ARGUMENT YAH...THE WHOLE ISSUE A GET SIZLE AND WARMER
PLEASE NOTE HEATHER CUD BE ANY GIRL....YUTES!!! JUST STAY FAR FROM DRAMA

-- Edited by gamepun ( Mod ) on Friday 19th of November 2010 06:31:38 PM

COLD NIGHT IN HALF WAY TREE...AIR JAMAICA IS A PINPOINT IN THE NIGHT SKY
HUNGRY YUTE AT A HARBOUR VIEW BUSTOPS..LOOKS UP, WHEN WILL HE FLY BY

SCHOOL GIRL COMES OUT OF THE RANGE...SHE TELLS MOM ITS HER "TUTOR"
"SIR BEG U A 20"YUTE WIPES CAR GLASS TILL THEM CLEAR LIKE A RICH KIDS FUTURE

SHAWN FIRST WEEK ON THE JOB AT HI-LO...NO TAXI FARE..SO HE HAS TO TEK A WALK
SINGLE MOTHER HAS TO STAND UP FOR 8 HOURS..HER ANKLES CRY.CAUSE SHE WORKS AT MEGA MART

NATALIE SELLS BOTTLE WATER ON THE STREET SIDE AS HER KIDS SIT ON A CHAIR IN THE NIGHT COLD
MS JENNY WIPES THE SWEAT OFF HER FACE...ANOTHER DAY IN THE HOT SUN SELLING OBSERVER, SHE'S QUIET OLD

THE AROMA OF SCOTTY JERK CHICKEN EVAPORATES IN THE NIGHT AIR...AS HUNGRY BELLY KEVIN MOUTH WATERS
WHEN THE SUN GOES DOWN..THE POLICE JEEPS ROLL EEN...THE JDF LURKS AND COME OUT SLAUGHTERS

IN THE DISTANT BACKGROUND.. THE GOLDEN VOICE OF VYBZ KARTEL ECHOES FROM A PILE OF SPEAKER BOX
THE DRESS CODE CHANGES FOR THE DANCE..WHO NAAH WEAR CLARKS..HAVE KICKERS AND SNEAKERS LOCK

ITS A BUSY NIGHT YES...THE PLACE A RUN HOT...LIKE  THE ALL IN ONE FROM THE SOUP MAN POT
WHO BUY CASH POT...HAVE SUPER LOTTO AND LUCKY 5 SAY DEM PRAYERS AND MEK SURE HAVE DEM STASH LOCK

KENTUCKY AND BURGER KING RAM LIKE A FREE DANCE...COOK FOOD IS A JOKE TO UPTOWN PPL
2 SHOTS BEAT IN THE DI ROCKFORT AREA..A NEXT THREE IN AUGUST TOWN, WARNING TO POLICE...WE NUH CLOWN PPL

MAN IN CHERRY GARDENS LOOKS OVER THE CITY AS IT ILLUMINATES THE NIGHT SKY..JPS HEAVEN
MS MADGE LOCK SHOP....THE BLOCK GET DARK...LIGHT GONE DUE TO LOW SHEDDING

THE CITY COMES ALIVE TONITE...ITS ALL SOWERS AND REAPERS...ROBBERS AND WEEPERS..TEARY NIGHT OR THRILL FUN
THUGS AND BREAD MAKERS...BEGGARS AND PROSTITUTES..ITS ALL FOR THE MOMENT, A STARRY NITE IN KINSGTON

FIBI

My love for you is strong

I tried to leave you but my heart is long.

I cant live without you, the thought makes me go crazy.

I want to leave, but each time my mind gets hazy

You seem to find some way back with no regret

When I think of you my body starts to sweat

My juices get flowing, the aroma so sweet

My hands begin to grip the white silk sheets

My heart is racing when your lips near

My bodies shaking like an earthquake with loving fear

Am I sleeping, and dreaming....not with this feeling I must be awake

You touch my breast with your hand, and I know this is not fake.

In my mind I am doing that sexy dance

You suck on my titties, and my love is in a trance

Please come inside and maybe I will ride

Wishing you to have the sweets between my thighs

All the gold and diamonds that make you want to cry

Well tonight your wish is mine without any effort because you are my guy.

PUN

I ENTER THE ROOM, I SWALLOW MY GUILT, I WAS AT A LOST

I START TO SHAKE, HANDS BEGIN TO SWEAT LIKE JESUS ON THE CROSS

OUR LIPS MEET, TONGUES CARESS, ITS A WARM FEELING

THE WAY U RIDE ME HIGH, UR HEAD ALMOST TOUCH THE CIELING

RAIN FALLS AS U HOLD MI TITER MY HEART BEAT TRIPPLES

LIGHTNING ILLUMINATES THE DARK ROOM, MY TONGUE CARESS UR NIPPLES

OUR FEELINGS IN HARMONY, MAKE UP SEX AT ITS BEST, NO MEANS TO FUSS

U LOOK MORE BEATIFUL THAN EVER, HAIR STRAIGHT TO THE BACK LIKE ROSA PARKS INNA BUS

UR FINGERS IN YOUR MOUTH MOANING FROM SKIN TO SKIN SATISFACTION

UR NAILS SINK IN MY BACK ADDING MORE PLEASURE NO SUBTRACTION

CUD THIS BE REAL, UR IN MY ARMS ONCE AGAIN, HAVE WE SURRENDER

MY EYES OPEN, I CUD SMELL UR COLOGNE, THE FEELING WAS SO TENDER

I LOOK AROUND THE EMPTY ROOM, U WERE NOT THERE, TEARS BEGIN TO STREEM

WAS THIS UR WAY OF SAYING GOODBYE LOVE, OR WAS IT ALL JUST A  DREAM

-- Edited by gamepun on Wednesday 9th of June 2010 11:57:26 AM

FIBI
Coming out fronting you to your face.

Maybe just hiding in the closet with lots of shame and disgrace.

Lipstick lesbian, mini skirt, well manicured nails,

Butch b!$%h with black leather strap if all else fails.

Feminize filly with primp wind swept hair,

Bisexual babe; boy; girl; or just a unique pair.

Wannabes trying to walk, and talk the lifestyle lingo, 

Baby dyke just keeping in denial with her mum at bingo

Diesel dyke out on the road riding wild with her old Harley,

Androgyny the chosen path for a petite girl named Carly.

Will being a gay, lesbian, bisexual ever be fair?

To those that live a life in mixed pairs.

Because we don't label them so why do they care?

PUN
U MAY CALL IT UNIQUE, BUT TO ME ITS FREAK OF NATURE
HE TURNS INTO A SHE..CAUSE EVERYONE TO HATE HER
MYSTERIOUS SWAGGA, HIS PANTS IS TOO TIGHT
TRANSGENDER CAUSE PPL TO PONDER THIS AINT RIGHT
CONFUSED PERSON FEELS LONELY JUMP FROM A HIGH SITE
GOD PUTS ON HIS GUCCI SHADES, CAUSE HE CAN NEVER BELIEVE HIS EYE SIGHT
CUD IT BE FROM A LIFESTYLE OF THE RICH AND FAMELESS
TRANNY'S CHANGE THEMSELVES SO THEYRE SWITCH AND NAMELESS
TODAYS HUMAN'S ARE CRAZY PPL?? THE BURDEN IS TOO HEAVY TO HAMPER
THEY GO TRU SEX CHANGE QUICKER THAN GREEN LIGHTS TO AMBER
WIGS AND LEATHER PANTS ARE FALSE ADVERTISE, HE WID NO PRIDE HAS NO MANHOOD
WE CUD CARE LESS, CAUSE THEY WILL ALWAYS GET LABEL LIKE CANNED GOODS

Dear Friend

FIBI

Once was here
now is there

I will forever love
the smiles, the laughs, the tears

without her near
my life is one direction

and with no affection
no ups nor downs
no smiles or frowns
I miss her, I cry,

I see her, I say why
what ever went wrong
Can I remain strong
I will forever love
my very dear friend

PUN

THERE IS NO LIMITS TO WHAT SHE DOES, ITS SO ENTICING

HER PRESENSCE IS ELECTRIFYING LIKE TEN LIGHTENING

SHE CHANGED ME OVER, MADE ME INTO A GREAT MAN

SHE HAS CONFIDENCE IN ME, SHE SAID SUCCESS WUD BE MY PLAN

EVEN WHEN MY FEELINGS IS EVERCHANGING LIKE SHAPESHIFTERS

WE MAY NOT TALK LIKE WE USE TO...BUT THE LOVE IS STILL STRONG LIKE WEIGHTLIFTERS

GOD SEND U AS A BLESSING...NOTHING WILL EVER TAKE US APART

UR LIKE A VALVE FOR A BYPASS SURGERY...U WILL ALWAYS BE IN MY HEART

EVEN WHEN IM TOO BUSY TO NOTICE U IN THE FAST LANE

UR MY BEST FRIEND, I WANT U TO HAVE MY LAST NAME

DONT SAY A WORD, U DESERVE IT AND MORE OF THE SAME

MY BEST FRIEND, THE ONLY ONE THAT SHOWED ME THE GAME

IM ALWAY HERE FOR, ITS ME CHRIS, THE SAME ONE

UR FRIENDSHIP IS GREAT ON ALL LEVELS..YOURS SINCERELY.....GAMEPUN

TRUST BETRAYED MY VIRGINITY

FIBI 

He was my first, my very first
The one I trusted the most, with anticipated thirst
He betrayed my virginity

He smelled like tomorrow, yet, it was still today
His lips made me think of yesterday, I am confused, I am trying to say...
He betrayed my virginity

He kissed me gently, nibbled on my ear
Laughed at my jokes, laid in my bed near, and called me dear
He betrayed my virginity

He went under the sheets, were he mounted so he would meet.
We made all sorts of sounds, the new king was crowned
He betrayed my virginity

He lied about his results, the doctor gave mine with a consult
Can't believe I got it the first time, for a lifetime
He gave me, what I thought was love.

He betrayed my virginity

PUN

ITS NOT JUST BETRAYAL, IT WAS JUST A COUPLE MINUTES OF LUST

WE NEVER TOOK THE TIME TO TALK, IT JUST HAPPEN IN A RUSH

U NEVER TOLD ME IT WAS UR FIRST TIME, THOUGHT U WAS JUST A QUIET SHORTY

I GUESS ONE SHOT LEAD TO ANOTHER AND ANOTHER AND THAT WAS IT AT THE PARTY

IF I ONLY KNEW..A GIRLS VIRGINITY IS VALUABLE TO HER LIKE PURE TREASURE

FOR A SOUL SO YOUNG AND TENDER, I SHOULD NEVER BRING U INTO PEER PRESSURE

ITS LIKE A WILD FLOWER GREW UP SO COLOURFUL AND SOMEONE DAMAGED UR PETAL

ITS LIKE STEEL BUILT TO LAST AND SOMEONE TOOK A HAMMER AND DAMAGE UR METAL

EVERYTIME I FIND LOVE IS LIKE IT ALWAYS ENDS UP INNA CURSE

NOT ONLY WAS UR VIRGINITY TAKEN, BUT I FORGOT TO TELL U sigh THE CONDOM BURST

Woohhhhh
Confident inna yuh, Jah Jah
Cool yuh nah go mek wi, suffa
Enemies try, dem haffi skatta and batta and flatta

Protect me people Jah
Nuh mek dem caught inna crossfire
Protect me nation Jah Jah
Cah wi nuh waan mi nuh long to nuh slaughta
Protect me people Jah
A Babylon start this wildfire
Protect me nation Jah Jah, Jah

Downtown, a nuh playground, yah know
Whole heap a tension, trouble surround
Marcus prophecy I head a go roll
Mi wonda if prophecy a go unfold
Uptown,cyan go Downtown, yah know
All country people worried yah know
We needs have survival ???
War is inna Middlesex corn well I'm sorry

Fadda help wi
Some nuh have nuh heart and mercy(God father)
Fadda help wi
Preserve Jamaica beauty
Ah

Mi waan yuh protect me people Jah
Nuh mek dem caught inna crossfire
Hey protect me people Jah Jah

Hey
Look at di youth dem, watch dem
Cah di beast have a system, fi trap dem