[Kanye West] It was all good just a week ago N-ggas feel theyselves and then Watch The Throne drop They kill themselves What n-ggas gon do Hov? This a new crack on a new stove Im in the two-door, true that n-ggas tellin me You back like I ever left out this b!$%h and if life a b!$%h suck my d-ck huh? and I bet she f-cked the whole clique huh By the way you should f-ckin quit n-gga Just forget it, you talk it, I live it Like Eli I did it, jokes on you muthaf-cker I get it No paper hoe, but you can some more of me Or-gy, or are we speakin methaphorically Historically Im kickin n-ggas out like Pam n-gga Goin HAM n-gga, me and Jigga and a n-gga still young, wanna have no kids But ive been practicing with actresses as bad as sh-t And a few white girls thats as flat a %&%* But the head so good, damn a n-gga glad he hit Got em jumpin out the building Watch out below, a million out the door Im about to blow HAM Hard As a Muthaf-cker, Let these n-ggas know who I am Im about to go HAM Hard As a Muthaf-cker, Let these n-ggas know who I am
[Jay-Z] F-ck yall mad at me for? You dont even know what Ive been through I play chicken with a mack truck Yall muthaf-ckers woulda been moved I swam waters with great whites Yall muthaf-ckers woulda been chewed I hustle with vultures late nights Yall muthaf-ckers woulda been food F-ck around with these dudes Try to f-ck around in these shoes See the %&%* I saw growing up And maybe you can take a peek of these boos N-ggas fantasize about the %&%* that I do daily like These rappers rap about all the %&%* that I do rarely Im like really half a billie n-gga Really you got baby money Keep it real with n-ggas N-ggas aint got my lady money Watch the Throne dont step on our robe Bad enough we let you step on our glow When my nephew died, daddy dead N-ggas took the price on my uncles head Nobody called the cops is my uncle blessed So I would like to feel like my uncles bread Bow down, pay homage, down spill hate all on my garments Commes Des Garcon, f-ck your fresh head shots n-gga F*** your vests F-ck the pig no pork on my fork Peace God cause you know a n-gga just went Ham
Hard As a Muthaf-cker, Let these n-ggas know who I am Yeah Im bout to go HAM Hard As a Muthaf-cker, Let these n-ggas know who I am Yeah Im bout to go HAM
THANK GOD FI DI LEECHER....ELSE ZONE MASH UP AND DI THING CEASE THANK GOD FI DI LEECHER...IF A NEVER FI DEM THE TRAFFIC WUDNT INCREASE
THANK GOD FI DI LEECHER..CAUSE DEM PROVE SEH U EFFORT PON ZONE A WASTE THANK GOD FI DI LEECHER...CAUSE DEM SHOW SAY U DI TRUE MEMBER A TEK UP SPACE
THANK GOD FI DI LEECHER..WHY?? CAUSE IF A DEM ALONE..NUH BADDY NUH SUPPORT ZONE RADIO MI HAFFI THANK U FADA GAD FI LEECHERS...NUTTIN NUH GWAAN..SOME DJ'S WUDNT PLAY U
WE GLAD TO HAVE THEM....PPL WUD JUST TEK AND LEFF LIKE A ONE NIGHT STAND INNA HOTEL ROOM BUT LEECHING IS A DISEASE WEH CYAAH CURE...THE ISSUE IS LIKE A RUNAWAY BRIDE..WHO TELL GROOM?
THEY GIVE US NO SENSE A HOPE FOR CONTRIBUTING...WE GLAD TO HAVE DEM...WE FEEL FI POST MORE LEECHERS ARE A MEMBERS BEST FRIEND....THEY RUN THRU THE SITE LIKE A TOLL BOOTH IN PORTMORE
WHAT IF WE WERE ALL LEECHERS?? I DIDNT KNOW U...U DIDNT KNOW ME...I WUDNT WRITE THIS IF WE WERE ALL LEECHERS....TONI WUDNT BE MOD..JAVON WUDNT BE BAN AND KON WUD STILL HAVE NIGARITIS
IF WE WERE ALL LEECHERS.. THERE WUDNT BE RADIO MODS...NO MARK WATSON OR DJ CRUTCH IF WE WERE ALL THE SAME....WUD U EVEN READ THIS....THINK ABOUT THESE THOUGHTS OF SUCH
I think most persons are successful because they are driven by social distresses,inner- demons,childhood experiences and devastating nightmares that plagued their ambitions. Its one thing to be abused and molested but is something esle to think to that being successful in life can bring happiness and erase certain F***ed-up memories! It solves %&%*tt!!!!
AS THE MODEM PLUG EEN AND THE LAPTOP TURN ON....DEM TURN A DIFFERENT WAY FROM WEH WE GO THE MODERN DAY MONSTER TAKES OVER....SOME U OF MAY CALL IT BIENG UR SELF..BUT ITS A INTERNET EGO
D.EM A FEED PON A STEADY DIET OF THEM OWN BODY...CAUSE GOD KNOWS DEM FULL A DEM SELVES STOP WATCH OTHER PPL....AND TRY FI MEK UR LIFE BETTER...GUH MEK A SHOP AND STACK GOODS PON DEM SHELVES
IS LIKE DEM HAUNTED NUH BACKSIDE...DEM AND SATAN A PAR...JUST SAY HELLO HELL YAAH TRY TALK TO THEM AND ALL DEM A DO IS HYPE, BEAT UP DEM KEYBOARD WID "L.O.L"
SO DUPPY KNOW WHO FI FRIGHTEN...MEK WI SEE WHO HAVE THE LAST LAUGH...WID DEM STINKIN SELF WAH DAY MI A TALK TO SMADDY ONLINE AND TO HOW DEM BEHAVE U WUDDA THINK SHE A ALMIGHT GOD HIMSELF
PPL...JUST GWAAN LIVE U LIFE FI DI 2011....ENJOY UR DAYS LIKE IT WAS UR LAST SOME PPL ARE COWARDS...BUT BEHIND A PC THEYRE GODS..ITS JUST A MENTAL MASK
I TELL U BOUT THE INTERNET EGO'S THE PPL WHO ACT LIKE THE ALMIGHTY THE SO CALL "ONLINE SWAGGERS"..WHO ACT ALL FLIGHTY
COWARD BEHIND COMPUTERS....WHO NAAH NUH SELF ESTEEM WHO FIND PPL FI TEK OUT THEM PROBLEMS PON...VENT OUT THEM BEST STEAM
WEAK LIKE BABIES...WHO FRAID FI TALK...SO HIM HUMM HIM WORDS AS DEM DO THINGS DEM PITCH PON U AND MOVE FAST LIKE HUMMING BIRDS
ME BIG UP DI "NEW YEARS EVE-POCRITES" AND IT BUN DEM HEART FI SEE DI HIGHLIGHT TO HOW DEM EGO BIG.....DEM AT A MILD HEIGHT..DEM NEED DEM OWN ZONE LIKE THE TWIGHLIGHT
-- Edited by Gamepun (Snr.Mod) on Friday 7th of January 2011 07:14:10 AM
THIS GOES OUT TO MR. INVINCIBLE...MR FULL A HIMSELF..THE SHERRIF IN TOWN FAST LIKE A TRAIN...WHO HAS THE ABILITY TO KISS ADMINS' A.SS INNA SINGLE BOUND
THE LONE MAN STANDING...BUT TRUST ME...HIM WING GET CLIP TONITE FOCK A LEX LUTHOR....POETICALLY IM THE GREEN ONE..THE KRYPTONITE
THE ONE WHO HAS THE ABILITY TO DO THINGS..AND CANT LIVE UP TO IT AS HIS OWN YUTE CORRUPT MODERATOR WHO DOES HIS DIRTY LAUNDRY AND QUICKLY CHANGE IN THE PHONE BOOTH
MAN DEM SHARP LIKE THE SWORDS OF A SAMURAI, HAVE THE ABILITY TO BACK STAB FRENS AND HAMMER I U WERE HERE B4? EEEEH BUT NOW UR NOT...CAUSE DEM JUST BAN A ROY
IF U SEE SOME PPL MEK DEGRADING POST BOUT ME INNA ZONE UNDER DIFFERENT NAME...U CAN KNOW DEM A WEAR MASK IF JOLLY AND SUGA MOW THE LAWN...U WUDDA SEE A BUNCH A SNAKE UNDER THE G****
MI DONE CHAT THIS A DI LAST TIME MI A WASTE ENERGY PON DIS..SOME PPL NUH LIKE SEE PROGRESS IF YUH A EAT A FOOD AND DEM HAVE THE WATER...DEM NAAH GI YUH...DEM PREFER U CHOKE YES
MI A SPEAK MI MIND PON DIS ONE...MI NUH CARE THE CONSEQUENCES...OR THE RISK TEK WHEN DEM A DO DEM EVIL DEEDS...DEM NUH MEMBA SAY A ONE LINK AND SHOW RESPECT
A MAN CYAAH ADMIT WHEN HIM WRONG....SOME MAN A STRAY WHILE SOME A SLACK AS DEM DO DEM FOCKRY DEM DISSAPEAR AND COME BACK SAYING"IT WASNT ME!!" LIKE SHAGGY SUMMER TRACK
SO MI BACK IN FULL EFFECT...MI JUST LOW OUT ZONE HERO....MR SUPERMAN IF YAAH DIG A HOLE...MEK SURE A TWO...LINE UP DI BOARD BOX AND SUIT A MAN
Intro: When you see Chrome and Bigship inna di party We mek every girl get naughty An-and every girl waan wi Dem a shake up dem body Chrome and Bigship inna di party We mek every girl get naughty Every, every girl waan wi Hey shorty
Girl I'm loving yuh style Loving yuh smile Meks mi lose my mind All the time yeah yeah Girl let mi feel yuh body move, yuh body groove, yuh body Let mi please yuh body, get naughty
Chorus: And mek mi see yuh whine up Let mi see yuh whine up Girl Let mi see yuh whine up Let mi see yuh whine up Let mi see yuh whine up Girl So much of girls hide up Let mi see yuh whine up Let mi see yuh whine up Girl Let mi see yuh whine up Let mi see yuh whine up Let mi see yuh whine up Girl Love how yuh body designed up
Verse 1: Girl bubble yuh fi bubble Girl bubble dont stop Hey girl when yuh wine mi gi yuh di contact Hey girl from yuh know nuh mussle contract Dash mi pon di ship cah mi nuh ramp inna nuh shop Girl tip pon yuh toe girl Bring yuh back Hey girl ?? then you kick it up back Hey girl tic it like di time inna di clock Then mi haffi tek it from top
Chorus: Let mi see yuh whine up Let mi see yuh whine up Girl Let mi see yuh whine up Let mi see yuh whine up Let mi see yuh whine up Girl So much of girls hide up Let mi see yuh whine up Let mi see yuh whine up Girl Let mi see yuh whine up Let mi see yuh whine up Let mi see yuh whine up Girl Love how yuh body designed up
Verse 2: Hey Baby Da style deh Hol' mi Like you for how control mi Bruk out and get unruly You are the one and only
Girl inna di world we know fi drop it like dat When you wanna leave mi mi haffi call you right back Put it pon mi girl you know mi nah go fight back Girl this a none nuh ???
Chorus: Let mi see yuh whine up Let mi see yuh whine up Girl Let mi see yuh whine up Let mi see yuh whine up Let mi see yuh whine up Girl So much of girls hide up Let mi see yuh whine up Let mi see yuh whine up Girl Let mi see yuh whine up Let mi see yuh whine up Let mi see yuh whine up Girl Love how yuh body designed up
Every sunday mi buy Gleaner A search out di classifies Mi want a work Mi youth fi feed And mi youth dem muss survive
Verse 1: Di light bill payment Wata payment Plus di bed and di stove coal payment Plus di bus fares Plus di school fee Dem pon top a dat dem a raise when
Babylon yuh must fall, is not a statement Cause a nuh work this, this a enslavement Mi just a hold it, but dem a force mi Fi broke di six and di eight commandment
Chorus: Mi dont want do nuh crime Society dont mek mi change mi mind Cah mi want a better life My pickney want a better life Mek mi dont want do nuh crime Society dont mek mi change mi mind(ghetto youths) Cah mi want a better life(mm) My pickney want a better life
Verse 2: Mi get a bly night from society But di ghetto nuh expect betta from dem But mi surprised when a mi di church condemn Dem seh dem a church bredrin but dem a heathen Religion cyan trick wi Wi deh yah above dem Cause a di pope control di world bank dem
Mi just a hold it, but dem a force mi Fi broke di Six and di eight commandment
Chorus: Mi dont want do nuh crime(dont want do nuh crime) Society dont mek mi change mi mind(dont mek wi) Cah mi want a better life(we sufferin') My pickney want a better life(help wi please cah mi Mi dont want do nuh crime Society dont mek mi change mi mind(ghetto youths) Cah mi want a better life(mm) My pickney want a better life
Verse 3: As far as my eyes can see Dem nuh response pon wi Society forsake wi Mi done tell di garrison already But times hard Dem treat wi like dog
If dem raise di toll again Mi haffi go walk ova mi yard mm
Chorus: Mi dont want do nuh crime(dont want) Society dont mek mi change mi mind(ghetto youths) Cah mi want a better life(mmm ) My pickney want a better life(help wi plz cah mi) Mi dont want do nuh crime Society dont mek mi change mi mind(ghetto youths) Cah mi want a better life(mm) My pickney want a better life
Intro: Chimney Everyday di gal dem just a ping mi(everyday) And a ding mi Jordan, Hizzle Di gal dem waan play di saga on Yo wi change gal like wi footstep That's to death(Yuh know ??) Stein!Wi have a gal a rotate, a wi dem a try locate Up today Well
Chorus: Wi change gyal everyday Di general dont play A nuff gal mi say Nuff a dan di sand pon sea Bare gal a mad over wi Bare gal a mad over wi Call da hot gal deh fi mi Call da hot gal deh fi mi-i-i-i-i (That's right)
Verse 1: Bare gyal a wine fi di killa Inna di danz and a try prove to mi which once skilla Prize dem want a nuh meal Di gyal dem like when mi press dem head pon di pillow Before Clarks and Fila Mi a get gal before mi start mek dem mill yah Amount a gal mi get a ?? Coulda full ten villa
Chorus: Wi change gyal everyday Di general dont play A nuff gal mi say Nuff a dan di sand pon sea Bare gal a mad over wi Bare gal a mad over wi Call da hot gal deh fi mi Call da hot gal deh fi mi-i-i-i
Verse 2: Man a real gallis weh no gal cyan beat Baby madda love mi, although mi cheat Di gal dem a swarm di general inna di street Well waan siddung pon di Range Rover seat Mi tell dem mi nuh play stookie long time Di gal dem haffi shame becah mi nuh unkind Mi mek nuff gal lose their mind Mi get gal easy like Stein
Chorus: Wi change gyal everyday Di general dont play A nuff gal mi say Nuff a dan di sand pon sea Bare gal a mad over wi Bare gal a mad over wi Call da hot gal deh fi mi Call da hot gal deh fi mi-i-i-i-iii (That's right)
Verse 1: Bare gyal a wine fi di killa Inna di danz and a try prove to mi which once skilla Prize dem want a nuh meal Di gyal dem like when mi press dem head pon di pillow Before Clarks and Fila Mi a get gal before mi start mek dem mill yah Amount a gal mi get a ?? Coulda full ten villa
Chorus: Wi change gyal everyday Di general dont play A nuff gal mi say Nuff a dan di sand pon sea Bare gal a mad over wi Bare gal a mad over wi Call da hot gal deh fi mi Call da hot gal deh fi mi-i-i-i-iii (That's right)
Chimney Everyday di gal dem a ping mi(ping mi) Nuh top ding mi(yuh zeen) Yo, change gyal like mi footstep That's to death You know my ?? (That all yuh concern)
Intro: Stein Chimney Records again(Chimney records again) We nuh fear nuh evil,people weh waan box the food from the plate yah We nuh listen di hater dem
Chorus: Look at him Mi nuh like him dat dem a say But dem cyan stop my heart from beat no day Di pagan dem nuh waan mi survive(survive) But fadda god still a provide(provide) Jah blessin' A dat mi aks for weh mi pray So dem cyan stop my heart from beat no day(noo) Di pagan dem nuh waan mi survive(survive) But fadda god still a provide(provide)
Verse 1: Jordan We nuh trust nuh pagan Nah fren nuh enemy Smile inna yuh face and waan you lie down inna di cemetery Nuff a dem nuh real dem sell out fi less than ?? Nuh trust dem shape cah dem waan fi drain yuh energy Dem,dem always a pretend Dem gwaan like dem a yuh friend And waan yuh life fi end Dem, dem waan fi dis end We di Almighty defend Dem try and fail again
Chorus: Look at him Mi nuh like him dat dem a say But dem cyan stop my heart from beat no day Di pagan dem nuh waan mi survive(survive) But fadda god still a provide(provide) Jah blessin' A dat mi aks for weh mi pray So dem cyan stop my heart from beat no day(noo) Di pagan dem nuh waan mi survive(survive) But fadda god still a provide(provide)
Verse 2: Yeah see dem Everyday dem fight mi Waan si mi walk and drop Some dem pretend di like dem like mi Inna dem heart dem waan man flop. yeah Fadda god a guide mi From dem ?? a crop With you dem laugh and chat When dem waan si yuh pass and stop, yeah
A dat dem wish fi see Waan mi future get dark up Friends turn inna enemies Dem sell mi out like Marcus Nowadays you cyan trust Mankind dem so unjust It no face mi when di hypocrites talk up seh
Verse 3: Fadda god love mi So mi nuh care, who nuh like, and who dislike Jah alone mi put above mi So when dem try, fi tek mi life Mi still survive Dem hate without a reason Dem a fight mi without a cause Everyday yuh enemy create demself Dem waan yuh life fi pass Dem a seh
Chorus: Look at him Mi nuh like him dat dem a say But dem cyan stop my heart from beat no day Di pagan dem nuh waan mi survive(survive) But fadda god still a provide(provide) Jah blessin' A dat mi aks for weh mi pray So dem cyan stop my heart from beat no day(noo) Di pagan dem nuh waan mi survive(survive) But fadda god still a provide(provide
FRIEND OR FOE...OR FOE OR FRIEND....WHATS THE REAL DEAL ARE U WHO U ARE...OR U JUST SELLING OUT UR FRIEND FOR A MEAL DEAL
FROM LONG TIME PPL HEART DUTTY LIKE MUDDY WATER INNA PUDDLE GRUNG BUT WE HAFFI SURVIVE EVEN WHEN IT STICKY LIKE BUBBLE GUM
MI NUH HASTE FI RUSH AND RULE YET...EVEN WHEN THE GAME A RUSSIAN ROULETTE WHEN THE PISTOL SLING MI NUH PREE PPL HOT HEAD WAYS...MI STAY COOL LIKE THE RIVER INNA CRYSTAL SPRING
MI JUST WAAH KNOW SAY MI CAN SEE MI FRENS DEM ONE DAY...HENNY FI NICO...BUY A GIN FI KRY MANKIND KNOW SAY IS A SIN FI LIE...THATS WHY MI NUH TOO SWARM ROUND LIFE"S SOURNESS LIKE A JINJI FLY
MI NUH PREE FI SCREW FACE AND WEAK HEART...CUDDA BE HIM TENSE WID FEAR ALL MI A SAY IS A MAN FI BE A MAN AND JUST ADMIT IT LIKE PATIENTS IN INTENSIVE CARE
NUH FRIGHTEN FI SNR.MOD...CMON YOW...NOW THE RANK ALL DAT? OPPURTUNITY RINGS...EVEN WHEN ITS A WRONG CALL BACK...NAAH PUT STRESS PON MI HEAD LIKE A KANGOL HAT
MI JUS WAAH UNU KNOW SEH WHO A WISH BAD FI MI?? DAT-CRAP-FAIL SO START OVER AGAIN...READ BACK-THAT-TALE...MI NUH SUSS LIKE GYAL WEH A LAP FROCK-TAIL
ALL WHO DID GLAD WHEN MI LEAVE...A SEVEN TIME RISE AND SEVEN FALL NAAH USE THIS THING FI LOOK FRIENDS LIKE A PENPAL
EVERYBODY HAFFI EAT A FOOD...SO ONCE POT PON FIRE..THIS MUST FED WE HAFFI BE LIKE YEAST AND RISE TO THE OCCASION LIKE CHRISTMAS BREAD.
Intro: Where is your heart Where is your soul Where is the love, for the children
I know I will survive I know I have to stay alive Chant for the youth to survive Open up their eyes and be wise
Cho Dem nuh have no love fi mankind Who dem nuh killed Who dem nuh bugged dem cant find Dem only hate dem only grudge dem unkind Cho Tell 'em a liberation time Tell 'em a salvation time Everyone haffi go liberate their mind
Verse 1: Do you eva take a look inna the ghetto Youth dem a suffa and mi seh so yeah Things been fi get betta Tell di whola di wicked dem fi pack up and let go yeah Take a look inna di ghetto I hear the voice of the poverty a echo Well di youth dem need help mi nah stop seh so And tell di whola di wicked pack up and let go So mi say again
Chorus: Cho Dem nuh have no love fi mankind Who dem nuh killed Who dem nuh bugged dem cant find Dem only hate dem only grudge dem unkind Cho Tell dem a liberation time tell dem a salvation time Everyone haffi go liberate their mind
Verse 2: Do you eva walk the streets yo And see di youths dem future ?? And everyday dem education a breach Di youth dem waan fi learn but still yuh neva teach Nuff of whole heap ?? job And still dem cyan see they hurt No vacancy , anytime dem touch di street look how dem haffi struggle fi make to ends meet That's why nuff a turn to the bullets and the piece So mi say again
Chorus: Cho Dem nuh have no love fi mankind Who dem nuh killed Who dem nuh bugged dem cant find Dem only hate dem only grudge dem unkind Cho Tell dem a liberation time tell dem a salvation time Everyone haffi go liberate their mind
Verse 3: See it clear seh dem system slack it Dem alone mi say a create all a di rocket Have all di wealth a put inna dem pocket People dem a work and dem a get all di profit wooh Like a movie star a seh dem waan fi act it Then dem violate dem with di guns and di crack it As a youth live six, him waan ?? As him reach twelve, him waan di matic whoooo
Nuh mek fun fi pop it Anyting weh walk inna him way same dont fraid fi shot it Nobody inna di world cyan stop it This King Selassie ??? So mi sey again
Cho Fyah a go burn dem down Burn dem every burn dem down Burn inna dem countries and inna di town One ya now Fyahman a burn dem down Burn dem every burden down Burn dem and di wicked going down They going down to the ground
Fyahman a burn dem down Burn dem every burn dem down Wicked heart they see they going down Yes they going down
Fyahman a burn dem down Burn dem every burden down Burn dem and di wicked Going down They going down to the down Fyahman a burn dem now Burn dem every burden down Wicked heart they see they going down Yes they going down
Intro: Everyting wi do dem a fight wi Through mi seh gaza dem nuh like wi Gaza mi sey now(eh eh) Yeahhhh yeaaaay, ahhhhhhh Ahhhhhhhhhh
Chorus: (Tell 'em) Hate we if you want hate wi Rate wi If you want rate wi Wi dont give a damn lately Who hate wi from who rate wi Cause Selassie I a guide wi And god a bless di hands a rise wi yeah every step wi step mi feel di powers of Selassie a beside wi cause a guide deh daily and nightly By the hands of the almighty yeah Every step wi step Feel di powers of Selassie Yeahh ahhhhhhh Stay Yeahhhhhhhhh
Verse 1: From gaza run out dem a plan All of a sudden dem a banna bagga a song Souljah bwoy a send mi up inna van Bout mi follow a gang mi nuh follow back a man Jah Jah neva fail mi yet All when mi ?? inna di valley of death Mi Neva yet sweat mi nuh fret So when dem a walk and a scandal and a lies dem a mek
Dem a talk ,mi ignore Dem nuh know whenmi poor pagan come a gwaan like a dem buss man But mi nuh fi seh Gaza nuh more Adidjha Palma a mi opened di door Addi a mi daddy weh send mi pon tour See it deh, Gaza mi seh
Chorus: (Tell 'em) Hate we if you want hate wi Rate wi If you want rate wi Wi dont give a damn lately Who hate wi from who rate wi Cause Selassie I a guide wi And god a bless di hands a rise wi yeah every step wi step mi feel di powers of Selassie a beside wi cause a guide deh daily and nightly By the hands of the almighty yeah Every step wi step Feel di powers of Selassie Yeahh ahhhhhhh Stay Yeaaaay Ahhh ahhhhh
Verse 2: Cah waan my life over Why dem waan mi fi die Lift my head up high And call pon Selassie I Hard work is the power, the limit is the sky Lift my head up high And call pon Selassie I
Chorus: Hate we if you want hate wi Rate wi If you want rate wi Wi dont give a damn lately Who hate wi from who rate wi Cause Selassie I a guide wi And god a bless di hands a rise wi yeah every step wi step mi feel di powers of Selassie a beside wi cause a guide deh daily and nightly By the hands of the almighty yeah Every step wi step Feel di powers of Selassie Yeahh ahhhhhhh Stay Yeaaaay Ahhh ahhhhh
Intro: Mi granny seh mi fi sing ova da song yah(mi granny seh mi fi sing ova da song yah) So wah (Cyan diss mi granny)
Life is like a gamble(di gamble of death) But it surely aint nuh game(think is a joke ting) (Oh) Teacha Come fi tell a story(teachs) (Mmmm mmmm) Fi di ghetto youth dem(Oh) (Awhoeee)
Verse 1: He deals the cards as a meditation And those he play neva suspect(neva see it coming down) It doesnt play for the money he wins(life worth more than dat) It dont play for respect
(Awhoee) He deals the cards to find the answer(searchin' fi di truth) Sacred geometry of chance(Jah kno star) The hidden law of probable outcome(be or not to be) The numbers lead a dance (teach dem teacha)
Chorus: I know that the spades are the sword of a souljah I know that the clubs are weapons of war(but a life over death) I know that diamonds mean money from the start But that's not the shape of my heart (Teach dem teacha)
Verse 2: He may play the jack of diamonds He may lay the queen of spades He may conceal a king in his hand While the memory of it fades(nuttn nuh last forever, teach dem teacha)
Chorus: I know that the spades are the sword of a souljah I know that the clubs are weapons of war(but a life over death) I know that diamonds mean money from the start But that's not the shape of my heart (Teach dem teacha)
Verse 3: Girl if I told you that I loved you(man to woman, Awhoee) You'd maybe think there's someting wrong(love yuh so pure) I'm not the man, of too many faces(keep it real) The mask I wear is one
We have to live with the decisions, we make in life Sometimes right and sometimes wrong(anything a anything) The cards that I play Tell the story of my life Notnice mix the song(teach dem teacha)
Intro: Set da talk A Stacious(yuh know) Life is a real journey Yuh cyan stay nah if a eva right Yuh live and yuh learn(yuh know)
I shall not be moved While some of dem waan come tek mi life Some fool and envy a waan mi fi lose But
Chorus: Dem cyan stop mi from shine Dem cyan never stop mi from climb Up to the top, cause this is my time I come to claim what is mine (Sing) Dem cyan stop mi from shine Dem cyan never stop mi from climb Up to the top, cause this is my time I come to claim what is mine
Verse 1: Cho Everyday mi live wiser and stronger mi get Mi a trod through the valley but mi never fear yet Even so mi never ?? dem nuh stop tek set But mi bounce right back while dem siddung and a fret Mi a do di tings proppa While dem watcha and just a chatta Try hard fi drive mi out but criticism just nuh matta While ??? and get my pocket dem fatta Mi a fight fi survive, and nuh fi hide like Flippa
Chorus: Dem cyan stop mi from shine Dem cyan never stop mi from climb Up to the top, cause this is my time I come to claim what is mine Sing it Dem cyan stop mi from shine Dem cyan never stop mi from climb Up to the top, cause this is my time I come to claim what is mine
Verse 2: Money a nuh everyting but it mek life easy For earn respect a di hardest believe mi Fi struggle and hustle temptation double Haffi keep yuh head steady and yuh body outta trouble To the top And nuh ?? mi mi mean it Eyes pon the price haffi get it cah mi need it Face mek up a through mi soul a feel it While di mind conceive you surely achieve it
Chorus: Dem cyan stop mi from shine Dem cyan never stop mi from climb Up to the top, cause this is my time I come to claim what is mine Sing with me Dem cyan stop mi from shine Dem cyan never stop mi from climb Up to the top, cause this is my time I come to claim what is mine
Verse 3: Cause I have to mek it Chances I'll takin My will is strong I wont do no wrong So my spirit no one cant break it Cause I have to mek it Chances I'll takin My will is strong I wont do no wrong So my spirit no one cant break it
Chorus: Dem cyan stop mi from shine Dem cyan never stop mi from climb Up to the top, cause this is my time I come to claim what is mine Dem cyan stop mi from shine Dem cyan never stop mi from climb Up to the top, cause this is my time I come to claim what is mine
Intro: (Esco) Father god send the blessing rains In my life to a better change(I need the father's blessings, need the father's blessings) Father god send the blessing rains In my life to a better change(better change) (I'm callin)
Chorus: I need the father's blessings To rain down on me(rain down) Everyday,(everyday) and in every way(every way) Seh I need the the father's blessings To rain down on me(rain down) Everyday(everyday) and in everyway
Verse 1: Yeah, oh yes I'm Callin callin callin'need the wealth yeah Givin' thanks and praises for my health yeah And at night when I lay dung in my bed yeah I stop to pray but not only for myself yeah Call him call him, callin Need the happiness Callin'for those days when wi nah fi stress We've been inna struggle through troubles Even though we ?? We pass the test now Jah do the rest
Chorus: I need the blessings To rain down on me Everyday, and in everyway(yeah) I need the the father's blessings To rain down on me Everyday, and in everyway
Verse 2: Wipe the tears from my heart The fear from my mind Now like glad mek it my time to shine Let you pray divine Now that everytin will fine I stay humble work hard for mine Mi nuh badmine But mankind so unkind Mi nah mek dem bad vibes corrupt my life I'm asking one more time
Chorus: I need the father's blessings To rain down on me Everyday, and in everyway, yeah I need the the father's blessings To rain down on me Everyday and in everyway
Verse 3: Wooohh yeah Blessed be to the man that walk at night in the park of the ungodly Yeah But those who keep Jah deh pon di righteous path, will reap the rewards dem gladly yeah Oh I pray for the blessing oh lord, oh lord, we need it badly In these times dem a ?? with recession and depression fi tryyin grab wi but
Chorus: I need the father's blessings To rain down on me Everyday, and in every way, yeah I need the the father's blessings To rain down on me Everyday, and in everyway yeah
Intro: Birch (Pffff) My music is an artistic reflection of the ladies Why? Cause they are my babies
Pretty little girl inna pretty little world Waan give you diamond mi waan give you pearl Pretty little girl inna pretty little world Waan give you diamond mi waan give you pearl
Verse 1: (Awhoee) She beautiful Nobody cyan tell she otherwise Yuh nah mek no bwoy step pon yuh pride Yuh body good(yeah) no lie(mmm) She dont run(none) back a no bwoy Turn year(pretty) Hair ??(cool) House clean and her house have food T.V.(biggie) a Plasma(yeah) Well well cable pay for Yuh life so beautiful seh Mi nuh care weh people seh
Chorus: She's a pretty, really pretty, very pretty every year Waan she body large fi hotty Man dem haffi seh(ah) Pretty little girl inna pretty little world Waan give you diamond mi waan give you pearl Pretty little girl inna pretty little world Waan give you diamond mi waan give you pearl
Verse 2: Wardrobe(full up) Sort out(yeah) Wifey a play yuh a march out(dweet) Jewelry(bling bling), perfume(ps ps) All a dem full up inna har room Bankbook(chi chin) open Some gal just wishin' and hopin' Dat dont like ugly no, ugly no (Ah) Mi gal dem tell mi why mi love yuh so(baby)
Chorus: She's a pretty, really pretty, very pretty every year Waan she body large fi hotty Man dem haffi seh(ah) Pretty little girl inna pretty little world Waan give you diamond mi waan give you pearl Pretty little girl inna pretty little world Waan give you diamond mi waan give you
Verse 1: (Awhoee) She beautiful Nobody cyan tell she otherwise Mi nah mek no bwoy step pon yuh pride Yuh body good(yeah) no lie(mmm) She dont run(none) back a no bwoy Turn year(pretty Hair ??(cool) House clean and the house have food T.V. (biggie) a Plasma Well well, cable pay for Her life so beautiful seh Mi nuh care weh people seh
Intro: (The Genius) My girl yuh Hot all the while Hot all the time Buss a wine, show dem yuh design hey Me and yuh combine Tell yuh long time yuh a mash up mi mind hey
My girl yuh a murdah Gi wi some style weh wi never heard of, yeah Yuh dun pass di whinin test So mek wi tek it likkle further
Chgorus: So when yuh done wine up Yuh fi brace and bubble and climb up Girl yuh a plus dem a minus Gal shake up yuh body pon me Back it up, back it up, back it up Wine up Brace and bubble and climb up Girl yuh a plus dem a minus Gal shake up yuh body pon me Back it up, back it up, back it up
Verse 1: Yeah You a queen, so I wanna be yuh king And yuh bad like all a mi riddim So yuh next man no badda with him Yuh nah gi some bwoy wey a follow mi go sing If yuh fluffy yuh fi follow mi go gym(follow mi) Mi waan gi yuh all of mi lovin'(yeah) Every touch, every rubbin' Mi waan gi yuh something
Chorus: So when yuh done wine up Yuh fi brace and bubble and climb up Girl yuh a plus dem a minus Gal shake up yuh body pon me Back it up, back it up, back it up Wine up Brace and bubble and climb up Girl yuh a plus dem a minus Gal shake up yuh body pon me Back it up, back it up, back it up
Verse 2: Do it inna faster slow motion Yeah da wine deh, the go go one Cyan style yuh, no no and None a dem neva hold no man And dem nah hotta than yuh Anything yuh put on, da brand new Plus, every style yuh can do Cyan tek nuttn from yuh
Chorus: So when yuh done wine up Yuh fi brace and bubble and climb up Girl yuh a plus dem a minus Gal shake up yuh body pon me Back it up, back it up, back it up Wine up Brace and bubble and climb up Girl yuh a plus dem a minus Gal shake up yuh body pon me Back it up, back it up, back it up
Intro: My girl yuh Hot all the while Hot all the time Buss a wine, show dem yuh design hey Me and yuh combine Tell yuh long time yuh a mash up mi mind hey
My girl yuh a murdah Gi wi some style weh wi never heard of, yeah Yuh dun pass di whinin test So mek wi tek it likkle further
Outro: Yeah Wine up Climb Up Minus Shake up yuh body pon me Back it up, back it up
Intro: A wonder My girl Yuh a indian(yuh a indian) Chat to me(chat to me) Baby
Wine like a gypsy gyal Wine like a gypsy gyal Weh yuh get da wine deh Weh yuh get da wine deh Wine like a gypsy gyal(gyal) (Talk to me) Wine like a gypsy gyal Gyal, hotthead, guess wah
Verse 1: Mi love they way yuh wine yuh waist mamma Yuh a lock down the place mamma Sexy look pon yuh face mamma Cause a yuh a lead inna di race aright then Wah day mi a par wid a indian gyal She seh (ahh ahh) Mi know she get di signal Di way she wine the waistline nuh normal So mi tek her to mi place and she a scream out and a seh
Chorus: (ah ah ahhhhhhhh) She a mi cute likkle indian Indian gyal She wine her waist like a genie, and a pree mi Talk to me She scream out (Talk to me) Indian gyal (Sing to me) Indian Yeah
Verse 2: Gyal We dung deh ya mek mi tell yuh what yuh do Yuh fi wine mi , while mi fi wine you The way she move the waist and she mek up She a do things your girl cyan do
Yo da gyal a bad but mi neva really fear her She pull mi closa even though mi dont deh near her The way she wine up on me Har body a call mi She whisper inna mi ears fi mi hear har, she seh
Chorus: ah ahhhhhhh ahhhh My ?? Indian Baby girl(sing to me) She shout, she scream out yeah(talk to me) Real Apache Indian Whisper supm inna mi ears
Verse 3: Ah, gyal She look like a genie outta bakkle Face and the shape every man waan fi tackle Each of dem waan know yuh tabernacle Gyal yuh full of charm just like a snake yuh a ruckle But Baby mi know yuh get di signal Me mi and mi yard send on di ting gal Gal cyan study she ?? like Pakistan When she buss off a wine and a she seh
Chorus: (ah ahhhhhhh) Indian Mi real ??? Indian Scream out(scream out) Talk yuh a gypsy gal Mi real indian, India to pakistan Any wish part yuh deh inna the nation gyal
Verse 1: Mi love they way yuh wine yuh waist mamma Yuh a lock down the place mamma Sexy look pon yuh face mamma Cause a yuh a lead inna di race aright then Wah day mi a par wid a indian gyal She seh (ahh ahh) Mi know she get di signal Di way she wine the waistline nuh normal So mi tek her to mi place and she a scream out and a seh
Chorus: (ah ah ahhhhhhhh) She a mi cute likkle indian Indian gyal She wine her waist like a genie, and a pree mi Talk to me She scream out (Talk to me) Indian gyal (Sing to me) Indian Yeah
look nuh look nuh whappum to dem yo fras me nah tek mi yeye offa dem dem a team up me nuh waan ina no problem me nah tek mi yeye offa dem all dem a chat sen who dem waan sen so me nuh tek me yeye offa dem di eagle a fly ina di sky it a pitch pon dem so me nuh tek mi yeye me nah tek me yeye me nah tek yeye offa dem gweh cleara cleara cleara cleara cleara cleara cleara cleara... try nuh come neara gweh cleara dem fear feara me bitta than aloe vera dem sen out fi manley me tell u watch dem with the sheara(?) me nah fight the system but dem a tan up an a fight me nobody pon di gully nah tek this lightly me god fearing evil nuh like me try your best dem a team and a spite me a say a me when dem know dem no sight me waan me ting mash up highly unlikely one don me fear a di almighty me sing this politely so wha me nah tek me yeye offa dem dem a team up me nuh waan ina no problem so me nuh tek mi yeye offa dem all dem a chat sen who dem waan sen cause me nah tek me yeye offa dem di eagle a fly ina di sky it a pitch pon dem so me nuh tek yeye me nuh tek me yeye offa dem but fi every enemy me have the remedy me nah fight dem a waste fi mi energy dem nuh waan ??? kennedy but dem caah stop wha a fi mi a fi mi to see me pop dung dem seh dem a fi see but dat no ina dat prophecy hotta di bakle di sweeta di victory put dat one ina it tell dem cleara cleara cleara cleara cleara cleara cleara cleara try nuh come neara gweh cleara dem fear feara me bitta than aloe vera dem sen out fi manley me tell u watch dem with the sheara(?) f**** me nuh tek me yeye offa dem etc
Agent(Sasco) Well hear me now, hear me now Hey yo, hey yo Bimbaibabababaabibi, bibambbababba Hey Follow me now
Well mi seh something's gotta give Mi get a daughta now So mi haffi think smart a now It mean seh mi a think and ?? Is like seh mi brain a mix smart now Ova di years wi put in the works Mek money inna mi shirt Yes the work a Pay off ya now A that's a smile wi a, tour di world and boardhouse a mash up all di clarks now Cah waan , something's gotta give
Most a di youth dem nuh have nuh manners Parents a get soft yah now And a tv a grow di youth dem SpongeBob and Patrick nuh mention South Park yah now And if dem all a surf di internet and yuh not even a check a man it a weh dem a watch ya now How you waan kick and box ya now When di same likkle pickney dem a tell yuh bout you cloth ya now Cah some's gotta give
Righteousness a get less A more dread and a rasta now And nuff a di people dem Dash weh dem bible Is like seh nobody nah listen to nuh pastor now A dat is why di Place inna state hurricane and earthquake And a pure disaster now A mi seh east west north and south a bare drug We not even have wata now Because something's gotta give
Hook: Oh yes we've got to live Yuh haffi watch life that you live Cause some's gotta give It mean seh yuh if yuh live in negative cyan amount unno nuh positive Cause some's gotta give So if you ?? you dont know it is It coulda wait fi tek you wey you inna seventies You cannot poke the rules dem nuh feel like yuh a ?? Becah di fact and di matter is Something's gotta Hey
Investement skill fi fulfill dream seet the whole dem crash a now Mi turnn some endz and nuff Range and Benz mi a tell yuh nuff Bimma a sell off ya now A mi a tell you seh you whole heap a man di double US da millionz and dem cyan even find a quarter now Di whole ting stop ya now Million a turn pappa now Something's gotta give
Fi a while we a depend pon oil di whole world have gas ya now Hard days no solution fi all a di pollution , di river dem, full up of trash now And if we just a cut up all di tree dem, gwaan like we nuh need dem Look what it cause now Dem a issue Warning! seh Global Warmin', di earth a get hotter now Cause something's gotta give
We livin' in a material world, a mi nuh mean piece of cloth now Is like people nuh care bout di daughta of your heart It's all what you got ya now Till all di very clothes dem a wear, a dat this tear down Fall inna di trap ya now Di vanity dem sell dem soul seet deh, Satan inna dem sharp ya now Cause something's gotta give
Hook: Oh yes we've got to live Yuh haffi watch life that you live Cause some's gotta give It mean seh yuh if yuh live in negative cyan amount unno nuh positive Cause some's gotta give So if you though you dont know it is It coulda wait fi tek you wey you inna seventies You cannot poke the system dem nuh feel like yuh a ?? Becah di fact and di matter is Something's gotta give Hey
DI ZONE HERO...THE CLASS CLOWN...SOCIETY DUPPY BAT...WHICH IS RIGHT MAN NAME DEFINE ODDS.IT MEANS (JUST.ATE.VAGINA.OVER.NIGHT)
JAMAL REJECT...GYAL SAY HIM POOSEY BREATH A KICK LIKE FIGO BADMAN WANNABE...HOW U FI HAVE A BATIMAN AS U ALTER-EGO
CLARKS INNA AVATAR AND CYAH AFFORD FI GET A FRESH PAIR DEM SOON FULL UP HIM SHIRT WID BULLET HOLES..U THINK IS A SET A MESH WEAR
3 YEARS A YOUTH SERVICE AND CYAAH GET WORK..BETTER LEARN FI GUH MIX MORTAR YUH CAN BREED PPL GYAL PICKNEY?? MY YUTE IT CYAAH DO WID SPIT WATER
YUH PUSH BADNESS LIKE WHEEL BARROW AND BAWL LIKE BABY INNA DAY CARE DEM SOON PUT U INNA ETERNAL SLEEP AND NO MORE FI YUH WAKE HERE
A WHEN YAAH GUH FACE REALITY...IF LIFE IS A MOVIE..ALL NOW MI NUH JAVON WID DI CATTY SCENE WHY U LIKE TRACE WOMAN SUH....IT A SHOW NOW SAY U FAMILY HAVE BATI GENES
U MAKE THE WORLD KNOW SEH U NUH STRAIGT..YAAH SWEARL LIKE NATURAL HAIR WEH HAVE S CURLS MAN A POOSY LIKE UNDA MERLE...DEM BOY NUH BAD...SOFT LIKE PILLA FULLA FURL...WHEN HIM ANME PEARL
JFLAG SOON KIDNAP YUH AND HOLD YUH RANSOM..ELTON JOHN PREE SAY U HANDSOME MI NUH TRUST NUH GUY WEH NAME PEARL....MI HEAR HIM A KIDRALPH GRANDSON
Intro: (The Genius) (I live the thugs life) Uptown(thugs life)Downtown(turn on your lighters) (thug-thugs life) All around, Gully and the trenches (Worldwide) Real gangstas know how it takes to be a thug I dont know bout you, but mi nuh ?? mi a thug You blind If you dont know a thug when you see a thug Gangsta (I live the thugs knife)
Verse 1: Put up yuh hand dem like a knife(knife) Dem fi know we a nuh easy push over Dem unno want we step inna crime(crime) We dollar case drop cross we shoulder(thu-thugs life) Innocent life(life) Nuh real thugs nah tek fi fame Some bwoy fi know, dem nuh fi call up badman name And if dem, waan start now, we nah back from no war Cause only know is thug life(I live the thugs life)
Chorus: They wanna know what thug is Well against they dont know wi They wanna see what thug is Just try overthrow wi
Verse 2: ??? Riverton, Seaview, gimme dem a sneak preview Nuh give wi nuh quiz Nuh who a real thug is Bad from wi a likkle boy dem inna Huggies Before di days of King Jammys and Tubbies Know what a Sluggy is so we sip any ??
She come from no informer cyan terry dem Bare tall up tall up gangsta carry dem From yuh diss yuh d***, badman nuh tek sorry deh Run, if you eva plan fi diss and tell wi sorry Fool
Chorus: They wanna know what thug is Well against they dont know wi They wanna see what thug is Just try overthrow wi
Verse 3: We a real thugs fi life and, dat is foreva Fakers wanna be thugs but they will neva Yuh nah go see a thug and a bug a par together Real thug hustle hard everyday fi mek di chedda Real thugs from di day we enter this earth so I'm a thug by relation we a thug by birth Mi madda is a thuggies and mi fadda rather work Cah bout you a thug you haffi confront wi first, fool
Chorus: They wanna know what thug is Well against they dont know wi They wanna see what thug is Just try overthrown wi
Intro: Liv Up This is for the lovers This is for my baby Makeida will never give up
Chorus: Is this really love That we're going through If it's really love What we're gonna do I can feel the love I know you feel it too You must be the one Cause I'm feelin you
Verse 1: We knew this from the start That we would have to part Over and over This question I'm asking Is always on my mind yeah When I drink I found the answer It changes everytime I do ?? and let go heaven and let that's some surround
Chorus: Is this really love That we're going through If it's really love What we're gonna do I can feel the love I know you feel it too You must be the one Cause I'm feelin you
Verse 2: Now I find if I'm back answer To the questions of my heart It doesnt matter where you'll be Or well the where apart Cause baby I'll be loving you From the bottom of my heart And all my heart, and all my soul I give it to you
Verse 3: When we touch, when we kiss, when you hold me boy, I'm feelin you And in the night when it's cold and you keep mi warm, I'm feelin you This lovin is drivin me crazy boy, I'm feelin you I'm feelin you, I'm feelin you
Intro: Promises dont always come true So, be careful of someone promise to you Promises a comfort to a fool Mek you own move a dat rule yeah
Verse 1: Big up me true friend weh we a grow from we a baby Every move weh mi make him deh near mi I was surprised when the news mi go hear Say him getting Visa and you know him cyan share mi When him fly out him a go check out pon mi tele When yuh true friend talk yuh believe him I neva know a diss him deceive mi Mi all know a newsflash mi now receive mi
Chorus: Livin' in this crazy life Walking down the boulevard of broken dreams No faith no hope no means No one to treat you right Living in this crazy life Walking down the boulevard of broken dreams No faith no hope no means Where is my rights, my rights, yeah(seet)
Verse 2: You know seh things ruff fi mi as a jamaican So I mek a trip and send my girl to England Yes she coulda help out my situation I was surprised she come back with man Here come politician now with dem plan Seh we a go get this ?? election Free health and free education But dem only increase wi sufferation
Chorus: Livin' in this crazy life Walking down the boulevard of broken dreams No faith no hope no means No one to treat you right Living in this crazy life Walking down the boulevard of broken dreams No faith no hope no means Where is my rights, my rights,yeah
Verse 3: This verse is for parents Who can only pay rent Siddung with your kids and explain Please dont mek di wrong statement Tell yuh kids did the best they can be Becah yuh cant afford college fee A mum is a single lady And from she conceive you, daddy neva did stand by she
Chorus: Livin' in this crazy life Walking down the boulevard of broken dreams No faith no hope no means No one to treat you right Living in this crazy life Walking down the boulevard of broken dreams No faith no hope no means Where is my rights, my rights, yeah
Where is my right I know I'm from the, I'm from the ghetto but, I deserve my rights
Chorus
Is not Mandela Boulevard Is not Brooklyn boulevard Is not the boulevard in California nor in England nor Canada nor China nor Japan It's the boulevard, where dreams are broken False words are spoken Miss opened, misleading, ?? The boulevard where dreams fail The boulevard where innocent go to jail The boulevard where you cant even stand up and smoke a spliff tail
THIS A DI TRUTH INNA YUH FACE...TWENTY ELEVEN...MEK WI SEE HOW MUCH YUTE HIRE EVERYBODY DID A RUN GUN GUH REPENT SINS...AND A BAWL FI A CHANGE.A MUSS OVER-USE TYRE
BOUT DEM A TURN A NEW LEAF...BUT SEE YAH...A MUSSI PHONE DIRECTORY FATHER GOD DEH EVERYWEH..HIM NUH ONLY OWN THE RECTORY
MAN DEM NAAH HOLD THE ORDERS...SOME A DEM NEED FI GUH START LAMP AND STOP CATCH LIGHT HOW U FI MISS OUT CHURCH THE WHOLE YEAR AND DECIDE FI GUH DEH FI WATCHNIGHT
WHERE'S UR HEART, UR PUPROSE IN LIFE? UR SENSE OF REASONING AFTER 12 PASS U WALK OUT CHURCH AND GONE GO GO CLUB FI USE U MOUTH DO TREASONING
YUH SOUL SHOULDNT BE CONDITION FOR JUST 24 HOURS....AND A NUH PRAY THING PPL SEE END A YEAR COMING AND SEE HOW QUICK DEM START DO SOME PAINTING
DEM PPL YAH MORALS A DECAY...DEM MEDZ JUST TOO LEAN UP SOME PPL NUH TOUCH A BROOM TILL NEW YEARS DEM CLEAN UP
BIG UP MI PPL WHO TRUE TO WHAT DEM DO...MEK SURE NUH GIVE OUT DEM BEST EARN TWO GRAND SOME PPL NAAH NUH AMBITION...JUST SIDDUNG ONE SIDE A WATCH PPL A COLLECT A WESTERN UNION
ONLY THE STRONG WILL SURVIVE...THE FITTEST OF THE FITTEST...CANT QUIT THIS YA RACE YAH SO DEM POSE UP LIKE DUTTY CLOTHES PON LINE ...HAVE HERBS INNA HAND A RUB OUT LIKE PENCIL ERASER
SOME PPL SELL THEM SOUL FI CHAIN OF PRAYER...INVEST INNA OIL AND POWDER DEM WAAH BE THE BIG SHOT FI BOAST PON POOR PPL..DEM WAAH STYLE PON CROWD YAH
BUT A DAY IS JUST A DAY...A YEAR IS A YEAR...A CHANGE TAKES TIME...THAT DEM NAAH OVER SIGHT ROME NEVER BUILD INNA ONE DAY SO EVERY THING NEVER PAY FOR...SO DEM MUST OWE FOR SITE
THIS ONE IS DEDICATED TO THE REAL PPL WHO DONT DETERMINE A CHANGE IN LIFE...BY JANUARY 1ST JUST LIVE AND LIFE AND TRY PROGRESS....ONLY A FOOL BELIEVE INNA NEW YEAR CURSE
THIS GOES OUT TO MI FRIENDS AND FAMILIES WHO HAVE A HEART IYAH ETERNAL FLAMES A BURN LIKE A TALL FIRE...I CAN SAY THIS WAS A GOOD YEAR LIKE A CAR TYRE
IT WAS A YEAR OF JOY, HAPPINESS, TRIALS, AND SOME GRIEF TIVOLI SEE NUFF PEOPLS DYING, DEM LIFE GONE PON A LEAVE
EVERLASTING BLESSINGS WILL NEVER FREEZE LIKE A VIDEO CLIP PON USTREAM WAS A GOOD YEAR FI DANCEHALL....FOR THE FANS IT WA SUPREME
BLACKBERRYS, IPHONE AND DROID...ITS A YEAR FOR PINGS AND TWEET CREATIVE RECREATIONS, KICKERS AND CLARKS, REST FIRM ON THE FEET
BIG UP TO THE FASHIONISTAS THEM FI LARGE UP U WUDDA THINK SEH SWAG WAS A DEVICE...CAUSE IT ALWAYS CHARGE UP
BRUCE WAAH WE DEAD FI HUNGRY BUT WE A PREE PARTY AS THE FOWL CROW WHETER YAAH GULLY, GAZA, OR JOP....YUH SWAG METER BUCK LIKE A BULL COW
WI NAAH PREE NUH JLP OR PNP...WHETER DEM FOOL DEH WAAH RIGHT OR WRONGER STAGE SHOW CORK LIKE A BOKKLESTOPPER...WHETER U SEH, STULLA, BLUE BAMMA OR HAMMER
THERE WAS NOT A MOMENT WEH JAVON NUH DO SUPPM...WEH HIM GET BAN WITH VIDEO OF THE CENTURY...SAW MI LIKKLE EMPRESS I.P A SUCK UP BANDWIDTH
BIRTH AND DEMISE OF CHAT YUH BIZNESS...MIX UP STIR LIKE WHEN U FLUSH SHYT INNA TOILET MI AND APPLZ FALL OUT LIKE A WOMB..BUT A JUST LIFE...AND WI NUH PERFECT...SO MI NUH TOIL IT
CREATION IF TBD....BADRASTA WIN THE SYNERGY....SUCK UNU DIS AND DAT....INFESTING OF THE MOTHERHATERS SITE DID A GET OUTTA HAND...NOW IT ENFORCE WID BOUT 2 DOZEN MODERATORS
TOPSHOTTA IS AN ACCUSED RACIST?? WE CYAAH BE THE JUDGE...SEE HIM YAH GOD BADMIND BUN NUFF A DEM LIKE ULCER STOMACH WHEN DEM SEE GAMEPUN TUN SENIOR MOD
NUH MAN CYAAH TALK TO ME,KON, JUSTIN OR KRYSIS....AFTER WE NUH OWN FRAUD AUDIOLINKS ROUND THE CORNA....MUZIK CENTRAL AND SALUTE TO THE BONE YAAD
21ST GONE....BUT WE NAAH WEEP AND BAWL.....AFTER WE NUH BABY WEH A SLEEP AND CRAWL LIFE GOES ON...TUNE A RUN....LUUU POST STILL A MEK....LJ STILL A KISS TOM'S DI.CK AND HARRY
WHETER THE SHEET WAAH YELLOW, PINK OR WHITE.....OUT A MANY...ONE FAMILY 2010 WAS A GREAT FOCKING YEAR....ONE ONE COCOA FULL BASKET...SO MEDIAZONE COME FILL EH
BWOY, A SERIOUS TIMES WE A LIVE IN MORE WE GET PAY, THE MORE WE A GIVE IN GOVERNMENT A HIKE UP THE FOOD & THE BOOZE MORE FI THE MAN SO HIM CAN LYME & SCHMOOZE
SO WAH, WE MUS' GO PARTY & PAY FI DANCE CHARGE DI WOMAN DEM DI RIGHT FI TIP TOE & BALANCE HIGH COST A HEALTHCARE, FI STAY ALIVE IT TOO DEAR IS LIKE DEM A GCT EVERY BREATH A FRESH AIR
VALUE WE A LOSE, & WHAT WE WIN BACK? ONLY WAY FI MEK IT A OPEN LUGGAGE & PACK? A TRY STAR OVA FARRIN, JA SOON BARREN MIGRATE AT HIGH SPPEDS LIKE A BRAND NEW MCLAREN
FI WI DOLLAR GONE STALE, *la*hD A RUN FRESH WANT A $20 COIN?, INSERT SILVER TO U FLESH A THIEF ATM..After That a Madness FI SURVIVE INNA WI NATIOn,DEM HAFFI PROMOTE DI BADNESS
HOPE & DREAMS BLOWN UP LIKE A HOLD PON SAX EXTRA COST FI BREATH, THIS A L.I.F.E + TAX
A WHO REALLY BAN ME?A WHO REALLY BAN ME....MAN DEM A TRACE LIKE SANDY A WHO PRESS THE BAN BUTTON....IS LIKE THE MOUSE COME EEN HANDY
DI POOSEY DEM CYAAH READ DEM NEED FI GO NEXT CLASSES..IF DEM A MOD WE HAVE NEXT LOSSES WHY PUN ACCIDENTALLY CHATBOX BAN KRYSIS...THE BOY DEH WANT A PAIR A TEST GLASSES
SOME PPL A KISS A.SS AND POOR SOULS MOVE LIKE DEM NUH KNO BUTT MAN DEM PROGRAMME POP SKULL FI TEK BAN LIKE SEH HIM A ROBOT
"BANNING OF MEMBERS" POP UP LIKE A TOASTER, SO MEK MI TEK ONE LOOK MAN DEM BAN JAVON AND BBLUNT SO MUCH, JOLLY HAFFI BUY DEM OWN BAN BOOK
HOW SOME MAN FULL A EGO SO...GOD KNOWS...DEM HYPE EEE MAN BARE SUQQ MADA ARGUMENT AND MAFO REPORT TO GLEANER SEH HIM GET I.P BAN
WYZCO ACCEPT SEH HIM DWEET AND HIM A BILL LIKE MACHETE PON GR.ASS "BANNING OF MEMBERS" COME UP AGAIN...DARK LAW A ASK....FOCKA TOO FAWSE
LIKE SEH DEM GEEM BAN FI PUT DUNG INNA FRIDGE LIKE OVER NITE ICE CREAM U HERE NOW AND U GONE.. POST COME UP "WHO BAN ME" THATS WHAT I SCREAM
THEM LOVE DRAMA EEEH....WATCH HOW APPLZ AND TONI GLAD STRATE GET BAN FI TELL A MOD FI GUH BOBSLED PON HIM GRANNY PAD
SOME PPL LIFESTYLE JUST DAMN NASTY LIKE CUM PON PUBIC HAIR A BAN IS JUST A BAN....A NUH NUTTIN FI COME TALK PON PUBLIC AIR
MI DREAMS SHOW MI SEH MI FI GET A "16" BUT TOO MUCH 21 A ROAM STREET SHE CAN BE A 22 LIKE LJ, SO MI LIKE THEM A REAL NUMBER 7, THE REAL ELITE
SOME BOY A REAL DUTTY 25, JUST A TEK UP SPACE LIKE 19 INNA MI POCKET MI A ONE NUMBER 17 WEH NUH PLAY FI TUNE DEM BOY DEH INNA #1 WHEN MI KNOCK IT
CYAAH FALLA FIREMAN WHO A FOOL ROUND 28 OR WYZCO WEH LOVE HIM 35 GIMMI SUGA EVEN THO SHE A 36, CAUSE DEM TYPE A GIRL DEH A 32, WELL LIVE
TOO MUCH THINGS A RUN TRU MI 12, AS MI WAKE A MORNING WASHOUT MI 14 WID 24 MI 8 A HURT ME, BUT MI NAAH FALLA 29 A GUH 5 THE 26 FI LIVE INNA 33, SO I JUST GWAAN FRY 4
KNOW SEH IF MI JUST GWAAN LIVE INNA THE 10, MI FREN KRYSIS SEH MI IS A 20 WEH CHANGE COLOR LIKE A 31 BUT I WILL NEVER BE A 15 AND GUH INFORM TO 13 CAUSE DEM BOY DEH A REAL #2...REAL #30 ONE
MY WORDS WILL NEVER DROP OUT MI MOUTH LIKE MI GRANDFADA DENTURES MI A GI YUH MY LIFE INNA CASH POT NUMBERS....CAUSE WE LIVE INNA SUPREME VENTURES
ITS THAT WONDERFRUL TIME AGAIN WHEN WE ALL COME TOGETHER DI PLACE HOT NUH b!$%h, JAMAICA WE DEH, NO WINTER WEATHER
WE TAKE A LIKKLE REST, PUT OUR PROBLEMS AND TROUBLES AT EASE NOBODY NAAH WAR, WE JUST COOL LIKE THE CHRISTMAS BREEZE
DI PAWTY A GWAAN A NAZ YARD, MAMA SUGA A DI COOK, SO DI FOOD SWEET NUH WALK INSIDE WID U SHOES, SO MEK SURE SEH U STEP EEN BAREFEET
CALL MANO, TELL HIM FI BRING PROUDA, PPT, OHH AND TRINI, BRING HER TOO UNFORTUNATLEY QUIVA CUDNT FORWARD, WE ALL KNOW SHE HAVE CURFEW
WYZCO AND DI RAMMY FORWARD, SHEV A FLY DUNG, SO IVE BEEN TOLD BADRASTA LIGHT UP DI GRILL, NUH PORK!! HIM A JERK COMMON FOWL
TESS AND FIBI BRING A COASTER BUS FULL A DANCER GIRLS, DEM BRUCK OUT LIKE CRACKERS RAJA PEDZ FI COME HELP MI WID DI LIQUOR, HIM GONE UP INNA TREE A GI GYAL BACKAS
OP ROUND THE TURNTABLE, DAPPA BELLY A HURT HIM, HIM LOCK UP INNA DI TOILET RD HUNGRY BUT HIM STAND UP ONE PLACE, WHITE SQUAL A KILL HIM AND HIM STYLE IT
TWEETY DROP FLAT PON HAR BELLY, SHE TEAR DUNG DI SPEAKERS, LYNDO START WIRE DI BOX JOLLY JO A HIDE INNA DI CROWD AS USUAL FI HIM IDENTITY UNDER WRAPS
WESTERN A ROLL OUT WID HIM MOBAY SQUAD, A BARE FORWARD WHEN DEM PLAY CLEARANCE POOR POCA JUST STAND UP ONE SIDE AND DELLY A WATCH HAR LIKE SURVEILLANCE
DEM NAAH LET EEN STEWIE, AS U KNOW THE PARTY WAS FOR 18 AND OVER DANE BOX DUNG ILLMATIC FI DISS INDIAN PRINCESS, NOW HIM DRUNK AND TUN OVER
BARE RUPTION START, GAZA AND GULLY ARGUMENT MEK GATE A FI OPEN LIKE A GREETINGS CARD SUDDENLY NAZ SHOUT "ARLITE, F.U.C.K THIS!!!! EVERYBODY UNU GWAAN A UNU $@#$% YARD
-- Edited by gamepun on Thursday 26th of November 2009 12:34:07 PM
I HATE HIM SO MUCH HE HAS NO MANNERS AND LOOK DOWN ON EVERYONE HE ACTS LIKE HE ALL HUMBLE AND WANT PPL TO FEEL SORRY HIM AND HIS SON
ALL HE DOES IS POST MUSIC STUFF AND CUSS OFF LEECHERS ON MEDIAZONE HE HAS NOTHING GOOD TO SAY ABOUT LADIES, HIS HEART COLD LIKE FREEZERS OWN
HE THINKS JUST BECAUSE HE'S CHINESE AND HE IS A SENIOR MOD...WAH DAT..SHUD I BE IMPRESSED ALL HE DOES IS KISS SUGALIPS A.S.S AND WHEN HE CANT GET WHAT HE WANT HE SEEM STRESS
PPL HOW U CAN RATE PUN? HE'S A UNGRATEFUL BASTARD...TWO MOUTH CUTLISS HE ACTS LIKE YOUR FRIEND NOW AND THEN HATES U AFTER...THE BOY WUTLISS
JUST BECAUSE U HAVE A BAN BUTTON NOW...IS THAT SUPPOSE TO MAKE MI FRIGHTEN U BAN ME YESTERDAY FOR TELLING U BOUT UR MOM...WELL UR SUCK UR MUMMA..NOW IM ENLIGHTEN
ARE U SUPPOSED TO BE SOME GOD ROUND HERE?? PSSH...FOCKING FOOL..GO FIND A GYAL FI GET INTIMATE OUTTA ROAD A DIFFERENT THING...YU JUST ACT LIKE BADMAN WHEN U DEH ROUND KON AND KRY PON INTERNET
PPL DEM BOY DEH A WASTE MAN...A DI WORST MOD JOLLY HAVE PON THE SITE FOCKA TEEF PPL POEM AND GWAAN LIKE HIM BRIGHT LIKE A STADIUM LIGHT
SEE RD MEK HIM MOD OVA 21ST AND NOW DAT ZONE GEEM WAH HIM WANT...GT BADMAN LAME HIM IS A OPPURTUNITIST...A USER...THE BIGGEST HYPOCRITE...RIDE PPL BACK FI GET FAME
YOW FAT SOWA CHINEY BOY..GUH LOOK SOME AMBITION AND FIND U JACKET PICKNEY FI RAISE NO WONDA THE LAST TIME U CALL EEN PON CHAT YUH BIZNIZ...APPLZ HENG UP INNA U EARS
WHO CARES IF U INTERVIEW ARTIST??IM ALREADY LAUGHING..DONT LET ME ROLL ON THE FLOOR LIKE SOMEONE ON FIRE ONLY ZONE ALONE U CAN COME HYPE PON PPL...U CAREER BUN OUT LIKE A BUNCH A RIOT TYRE
ALL YOU CAN DO IS COME PON ZONE AND B.ITCH BOUT HOW PPL NUH RATE U..WHO GIVES A FOCK MI NAAH WASTE TIME WID DA FOOL YAH...CAUSE MI HAVE THINGS FI DO..AND MI BRAIN STUCK
-- Edited by Gamepun (Snr.Mod) on Saturday 4th of December 2010 02:32:10 PM
WE SHUDDA COME FROM FAR..THE WHOLE A WE A FAMILY AND I-DREN ALL A WE CHAT FOCKRY A DAY TIME EVEN THO WE FEEL PRESSURE LIKE FIRE HYDRENE
IMAGINE SEH MI, KRYSIS, KON AND PIRU A BRUCK SHOP..A COOK A ONE POT AND BUN 3 BEEDY SARGEANT GLAMA A LOOK FI WI CAUSE WI KICK UP FLAMES, AND TEEF FUSION BICYCLE OVA TBD
FIREMAN WAAH ROLL WID WE BUT HIM STILL A PISS BED..HIM WAAH ROAM STREET, LIFE HARD EEEH HIM LIKKLE BREDDA JAVON STILL DEH PON BREASTS FEEDING FROM JAYBEE..PLUS HIM DADDY RD
NUFF TIME WE MISS SCHOOL..OLD BRUCK FROM ENGLAND SUGA SEND....MEK SURE THE THING FIT ALL ENGLISH TEACHER A MISS LJ....HEADGIRL A TONI AND KEVIN A THE STRICKEST PRINCIPAL
STEPPZ TEACH WE MATHS...RIGHT NOW SHE A EVERY YOUNG BOII WET DREAM FRA.SS GLUE MARK PON DI CHAIR....DAT MAN SCHOOL PANTS HAVE SOME SHARP SEAM
DOUBLE A WAS THE BRIGHT SPARKS....FI HIM FATHER BUY HIM AIR FORCE AND HIM TEK PLANE LIKE TAXI WYZCO HAD TO TIE OUT HIS ANIMALS..HIM INNA CLASS A SLEEP...THEM SOON CALL HIM DROPSY
TASSIE HAIR FULL A BUBBLES,SHE LOVE PLAY FEEL UP.MAFIA A POSE LIKE A HIM GIRL, DEM SEH HIM A SAWFIE REMANO DADDY WORK PON SHIP SO HIM ALWAYS GET TOYS, HIM A SHOW OFF WID HIM HTC WALKIE TALKIE
TOMMY THINK SEH NOKTURNAL WAS A DUNDUS....BUT HIM MUMMY MS MADEST SEH HIM DID JUST WHITE DEM SEH A JOLLY OWN THE SKOOL...BUT HIM ONLY COME WHEN SCHOOL FEE A PAY OR WHEN DEM CUT OFF THE LIGHT
YEP IT WAS THE GOOD OLD DAYS...PPL COME AND GO...IT WASNT HELL AND CERTAINLY WASNT HEAVEN JUST A BUNCH A KIDS WHO WERE IN ONE PLACE...WE ALL HAD A BOND LIKE AGENT 007
MI CYAAH SPEND OUT MI EVERY NICKLE GI GYAL AND END UP A OWE TAX THEN MI GET BANKRUPT AND MI ASSETS FREEZE LIKE U JAW WHEN U GET BOTOX
I SEE MY SELF AS A TRUE LEADER....TWITTER MINDED....I CAN BE A FOLLOWER MY MIND PAINTS VIVID PICTURES...SOMETIMES IT COMES IN THE COLOR A CHOLERA
SIMPLE A,B,C....IS LIKE DOING A EYE TEST...I CALL IT LIKE HOW I SEE IT MI NEVER FAKE WID MI FRIENDS..ALWAYS GENIUINE LIKE A LEATHER SEAT
SO LOVE ME WHEN MI GI U MUSIC...HATE ME WHEN MI BAN U...ITS A CYCLE NUFF A WE NUH OWN HOUSE AND LAND...BUT WE STILL WAAH ACHEIVE THE TITLE
SOME PPL NAAH NUH CHARACTER..DEM LACK VISION LIKE A NEW BORN PUPPY MI NUH SUPERSTITIOUS BUT FI MEK IT IN DIS LIFE...U HAFFI BE TOO DAMN LUCKY
MI NUH HAVE TIME FI TRACE LIKE BIG POOSEY JACQUILINE OR JOCYLENE THE ROAD TO SUCCESS IS NARROW AND TRAFFIC STICKY LIKE VASELINE
TARRUS SAY "THE REWARDS WILL COME SOON"...SOON GET CHEQUES WID 6 FIGURE LIKE THIS HAFFI KEEP MI EYES OPEN AND MI MIND FREE....CYAAH AFFORD FI DROP ASLEEP LIKE NIG.GARITIS
HAFFI REAP MI REWARDS...CYAAH FLOSS ON TABLES...CHAPTER A DAY KEEPS ME TO MOSQUE AND FABLES WE NUH GET THE PROPS EVEN THO A WI OPEN THE DOORS LIKE HORSE AND STAPLES
IMAGINE MI A WAIT ONE YEAR FI GET A JOB...SO MI PATIENCE LONG LIKE CHI-CHING-CHING TOLD THEM AT THE INTERVIEW THAT THERES NO MORE BAD LUCKS , MY CAREER CANT FLOP LIKE CHICKEN WINGS
STEIN LINK ME FI MANAGER WORK..HIM SAY A FULL TIME HIM WANT A BOSS MI SAY CHECK STEPHEN.. HIM SAY NO..HIM A STICK TO CHIMNEY LIKE SANTA CLAUS
MI NEED FI PROVIDE FI MI FAMILY...SO DEM NEED FOOD....THEREFORE MI WAAH BUCKS SO MI HAFFI GUH ALL OUT...HUSTLE TILL MI REST LIKE MI DRINK COFFEE FROM STAR BUCKS
THIS POEM IS DEDICATED TO ALL HARD WORKING ZONERS...WI NUH BUSINESS WHEN BADMIND PPL WAAH LAUGH JUST NUH GIVE UP YUH JOURNEY AND JUST RIDE TILL THE WHEELS FALL OFF
SIGNALS SPLICED INTO PACKETS`
VOCALS SLICED THRU PLUGINS EXTRACT IT`
ASSIGNED NOTES NUMBER OF MOTIONS CONNECT`
'MICROSOFT' DATA BYTES STREAM ENERGY MOVE AND 'KINECT'`
'IMAX' GRAPHICS RESOLUTION HUGE AS THE MASSIVE SPECS (PIXELS, DETAILS, 3D GOGGLES)`
SEPARATE CHANNELS MIXDOWN MASTER BOOTH TO RECORDED SOUND`
INFRARED TOUCHSCREEN MIMICS A WRITING TABLET MOUNT`
X AND Y AXISES Z SIMULATES 3D EMBEDDED CALCULUS 3`
COUNT JOGWHEELS MIND BOGGLING PARAMETER JOYSTICKS BE (CREATIVE THINKING)`
VENTRILOQUIST ACTIONS ALTERNATING TO DIRECT CURRENCY (AC/DC OUTLET CONNECTORS, LEAVING VERBAL REMARKS, MAKING MONEY)`
COURTESY OF FLOATING POINTS LINEAR VECTOR ANAYLSIS FLOETRY`
TRANSMISSION LIGHT SPEED OPEN PORTS OF SORTS (MICROPHONES, PODIUMS, THOUGHTS)`
ONLY ONE SOURCE RHYMES UNIVERSAL SERIAL BUS (CYPHER)`
THRAWT TECHNICAL INTEGRATED LOGISTIC SUPPORT`
ELECTROMAGNETIC FIELD SPORT INCOMPATIBILTY ABORTS`
{RIP = RECONCILE INTELLECTUAL POETRY}
THE RESISTOR IN SCHEMATIC FILTERS WACK NOISE GLOBALLY`
{NOTABLY "' THOU IS THE ONE TOTALLY IN CONTROL OF THEE '"`}
[P.S.: I added the () to help those who have trouble understanding]
-- Edited by silence989 on Monday 6th of December 2010 01:12:13 AM
ITS THAT WONDERFUL TIME OF YEAR AGAIN, WHEN WE SHARE THE SEASON WE FULL A TOO MUCH MIX UP, SO LETS PUT THAT ASIDE FOR THIS REASON
WE HAVING A GET TOGETHER OVER THE DAPPAS, WE ALL IN A GOOD MOOD EVERYBODY KNOW SEH DEM RICH, SO AUTOMATICALLY WE HAVE NUFF FOOD
NAZ SORT OUT THE CURTAINS DEM WHILE SHE A PLAY CAROLS PON PIONEER STEPPZ EVA LATE SHE A PUT ON DRAWS, TIGHTS, SKIRT, TWO JACKET AND IRON HAIR
QUIVA AND STEWIE A SORT OUT THE CHRISTMASS TREE, DEM A CUSS OVA THE LIGHT TWEETY HIDE THE STAR, NICO A THIEF CURRENT AND GET SHOCK, DAT NUH RIGHT
(MAKI) SPENT THE ENTIRE DAY IN TROPICAL PLAZA, MAKING GIFT SELECTIONS MAKILEVEN STILL NEVER TURN UP BECAUSE HE WAS GIVEN WRONG DIRECTIONS.
TASSIE AND BABY BRING SOME GIFTS, PROUDA COME OVER INNA MINISKIRT ANYWEH RAJA SEE WOMAN HIM TUN FOOL SO U KNOW SEH HIM START FLIRT
MI NEVA HAVE NUH CHRISTMAS PRESENT FI DAPPA WIFIE, SO MI GIFT WRAP HAR TV REMOTE KONVICT COME FROM FARIN, HIM BRING OVER A MISTLETOE FI WYZCO AND THE GOAT
MARK WATSON STAND UP ONE SIDE, LIKE HIM WAAH PPL FI SEE SEH HIM DEH A DI PARTY INDIAN PRINCESS NUH STOP KISS ME UP AND DANE A PREE, CAUSE WE ALL KNO A FI HIM SHORTY
SUGARLIPS AND BADRASTA QUIET PON DI VERANDAH, A WONDA A WHICH SANKEY DEM A SING REMANO WALK EEN WID HIM DUTTY BOOT DEM, OUTTA DOOR HIM GET FLING
CHRISJ GET TOYS FI HIM PRESENT, MI NOT EVEN SEE WHEN HIM WALK EEN AND ENTER UNFORTUNATLEY, DELLY AND POCA WONT BE HERE, DEM DEH HOME A MEK A DAY CARE CENTRE
IT WAS THAT SPECIAL TIME, AND HOPE THE MEMORIES WILL ALWAYS LAST MERRY CHRISTMAS TO ALL AND FI THOSE WHO A LOOK FI YUH NAME, YUH TOO DAMN FAST
-- Edited by Dj Quiva (Admin) on Wednesday 23rd of December 2009 02:34:54 PM
-- Edited by Dj Quiva (Admin) on Wednesday 23rd of December 2009 02:49:44 PM
SOME PPL LIFE ON ZONE IS ALL JUNK LIKE CHEESE AND FRANKS DEM CALL ME THE TOP ZONER...NAAH FALLA SOME MAN WHO HAVE 20,00O POST FULL A PLEASE AND THANX
ALL DI ONE WID DI SHOES AVATAR...HIM HEAD TUFF LIKE ASPHALT WEH HAVE A TAR CYAAH LOOK NUH GYAL PON DI SITE....BUT HIM A TELL DEM SEH HIM RUN TAXI AND HAVE A CAR
MI NUH CARE WHO WAAH START THE BEEF OR THE BACON...GET THE EGGS UP JUST CAUSE RADIO MOD SAY YUH GYAL WASTE....THAT NUH MEAN SEH U FI GET EXUP
SOME MAN LOVE LIFE RUFF LIKE SANDPAPER OR EVEN A GREATER AND THE MAN A GET BUN LIKE ONE TIME CARIB THEATRE
SAVE YUH CROCODILE TEARS DEM NUH WORTH A HANKY..THANK GOD FI NOK MOM..SHE BIRTH A HONKY BETTER MI GUH LOOK PUMS OR GERTH AND WANKY..DAN PEARL GAAH CLARENDON GUH FOCK MS BERTHA DONKEY
HEE HAW HEE HAW....ME WAAH RIDE YUH BABY MADDA LIKE THE KIDDIES PARK SEE SAW JUST PREE LIFE CAREFULLY...NUH MATTER WEH HE SAW....SOME PPL MEDZ OLD LIKE JACOB AND ESAU
DEM A HYPE UP ON WASTE GYAL...WEH CYAAH EVEN MEK MI DICKY LEAKS DA ONE YAH TOO BAD....IT SOON TOUCH ALL THE WIKI LEAKS
Intro: Zaga now Mek mi tell unno supm Oh na na na If yuh build a style(Oh lord) And people nuh use it Dat mean yuh nuh good (Ohhhhhhhhh god) Mek mi tell unno supm
Verse 1: Mi Hear weh yuh seh but mi nuh do weh unno do(eh eh) Mi Read mi Bible dat a weh mi do(ah) Mi Love mi gal dem dat a weh mi do(ah ah) Mi Clean everyday dat a weh mi do(come on) Mi Bu-bun badmine dat a weh mi do(Ah) Mi Bun hypocrite that a weh mi do(ah) Mi Bun parasite that a weh mi do(Wooh) Mi Bun obeah man that a weh mi do And
Change mi skin colour that mi nah do mmm mm You see the ?? thing that mi nah do mm mm You see the freaky dat mi nah do mm mm But mi sing a ?? quire fi unno
Chorus: Father gold he-he-he-help them(come on) We callin on your name Father gold he-he-he-help them(come on) Mek di devil release dem brain Father gold he-he-he-help them We are callin on your name Father gold he-he-he-help them Mek di devil release dem brain
Verse 2: Aright Dem Hear mi utter and dem siddung and fret(eh eh) A ?? like a chip and a bagga a cigarette(you know) Man a dj before tape and cassette(cho) Before Ipod and CD dem mek(come on) A fight ova style weh mi granmadda mek Like "Oh" "Awhoee" yuh nuh hear nuttn yet Before Clarks a beat man a wear Guitar Crep Dem nuh know about ?? dem nuh know bout Ballette A mi seh Gaza a mek everyting set And I will never show nuh disrespect(neva) So how di dj a try fi tek step(yeah) This one straight and direct(hey)
Chorus: Father gold he-he-he-help them We callin on your name Father gold he-he-he-help them Mek di devil release dem brain Father gold he-he-he-help them We are callin on your name Father gold he-he-he-help them Mek di devil release dem brain
Chorus: Cause A just bare hot gal mi waan Wheter dem slim fat short or tall Seh dem mi need dem Yes mi want dem Mi just love girls to my heart A just bare hot gal mi waan Wheter dem slim fat short or tall Yes mi need dem Yes mi want dem Mi just love girls to my heart
Verse 1: If yuh have a trailer load of gal mi seh mi need dem One bungle a gal mi seh mi fi send demm If a mi spare one dem mi will patch dem So mi borrow dem, but mi nuh lend dem Any amount of gal mi have mi nuh mind Send di gal and come gimme anytime For the girls my lovin is divine And for the girls I'm ready for my shine
Chorus: Cause A just bare hot gal mi waan Wheter dem slim fat short or tall Seh dem mi need dem Yes mi want dem Mi just love girls to my heart A just bare hot gal mi waan Wheter dem slim fat short or tall Yes mi need dem Yes mi want dem Mi just love girls to my heart
Verse 2: Gal All she drink seet yah Mexican chikicita Woman could neva be sweeta oh And I seh Brandy Although yuh slim yuh can be Andy Mi know yuh mad mi like Ashanti Mi waan yuh hol' me like di way Beyonce hol' har to Jay-Z
Chorus: Cause A just bare hot gal mi waan Wheter dem fat slim short or tall Seh dem mi need dem Yes mi want dem Mi just love girls to my heart A just bare hot gal mi waan Listen mi know short or tall Need dem Want dem Mi just love girls to my heart
Intro: Ps ps Hey nice girl You pick some real marathon man to run him ?? everyday with you wicked
Verse 1: Just through mi brown and mi cute and mi simple And mi pretty smile full of pair dimple, hey The same girl weh yuh underestimate A mi same one you a go rate
Chorus: Bet you neva know Seh mi woulda wicked inna bed(bed) Seh mi woulda wicked inna bed(bed) Neva know Seh mi would be mashin up yuh head(head) Seh mi would be mashin up yuh head(head) You waan see the look pon him face When mi bubble pon mi head Watch him all a tear up the spread Neva know Seh mi woulda wicked inna bed Seh mi woulda run the same
Verse 2: Di bwoy blendin in ponch and banana With all roots Magnum and cassava And a tell mi how much him a go harda And how much mi a go bawl fi mi madda, hey What a way, what a way Di tables turn when mi buk him inna way Mi boomflick and mi body start shake A so him find out mi a gal weh nuh play
Chorus: Neva know Seh mi woulda wicked inna bed(bed) Seh mi woulda wicked inna bed(bed) Neva know Seh mi will be mashin up yuh head(head) Seh mi will be mashin up yuh head(head) You waan see the look pon him face When mi bubble pon mi head Watch him all a tear up the spread Neva know Seh mi woulda wicked inna bed Seh mi woulda run the same
Verse 3: Mi just deh deh kick back Him a seh mi soft and a gimme big chat Get fi find out him a big riff raff Di bwoy pop some weh flava lip gloss (Shame) Tic toc , tic toc Him get whiplash big flop, quick pop Him neva know mi wild when mi bubble pon dat Now him all a bawl bout mussle contract Him did a pose big time how him ah stulla How him a go do mi like nobody else coulda A through him know mi as a likkle brown sugar Neva know mi wicked in mi bed soo
Chorus: Neva know Seh mi woulda wicked inna bed(bed) Seh mi woulda wicked inna bed(bed) Neva know Seh mi will be mashin up yuh head(head) Seh mi will be mashin up yuh You waan see the look pon him face When mi bubble pon mi head Watch him all a tear up the spread Neva know Seh mi woulda wicked inna bed Seh mi woulda run the same
Intro: Mi hustle hard everyday in the city(hustle hard) Money fi nuff nuff Fi nuff Mi hustle hard everyday in the city Money fi nuff that nuff Money fi nuff
Chorus: Mi seh di war you betta done dat This year a money ova gunshot Ghetto youths seh rich and mi dont chat Mi seh mi dont chat A gal alone gi mi comfort A mi joy and mi fun dat Di war now fi done dat This year a money ova gunshot Ghetto youths fi rich and mi dont chat Woman gi mi comfort A mi joy and mi fun dat When you fee ???
Verse 1: ???? we nuh waan see nuh hearse No more rifle rise no more skull fi a burst Rememba one *la*hd Junior Reid said it first Live up seh mi no fi give up till money quench mi thirst That's why mi deh ya studio everyday every hours Mi nah set up nuh buss or rob nuh gal purse A forward mi going mi nuh deal wid reverse A show us blessing so mi life cyan curse
Chorus: Mi seh di war you betta done dat This year a money ova gunshot Ghetto youths fi rich and mi dont chat Woman gimme comfort A mi joy and mi fun dat Mi nuh have no time fi ?? Di war now fi done dat This year a money ova gunshot Ghetto youths seh rich and mi dont chat Woman gi mi comfort A mi joy and mi fun dat
Verse 2: Mi seh mi woman and my money put a smile on my face Dem waan pick mi up mi nah have no time fi a waste I'm ready to the bank cah mi nuhcatch a case Girl alone fi touch my body mi nuh waan ??
Intro: Mi hustle hard everyday in the city Money fi nuff nuff Fi nuff Mi hustle hard everyday in the city Money fi nuff that nuff Money fi nuff
Intro: (Notice) Life of a G(Notice) Life of a G yeah yeah(*la*hds)
I sing this one for the legend that passed away I know that we gonna see a brighta day-ay-ay-ay-ay yeah(so mi seh)
Chorus: With all the fussing and the fightin So many guns rising There's nothing that we fear oh Some survive while too many die But di only ting that we share
Verse 1: Now you gone Di world did must live on You know wi cyan return Now you gone Di music a keep we warn to carry us through the storm I pose some liquor to the floor Lift mi head to sky All the pain that I feel only god knows why Wi was born to live, wi just live to die You can see my tears, see my heart a cry
Chorus: With all the fussing and the fightin So many guns rising There's nothing that we fear oh Some survive while too many die But di only ting that we share
Verse 2: Yeah We thugs cry We dont shed tears we shed *la*hd We missing all the legend that weh gone up above Jah kno mi hear Fi miss the one that weh mi love But against dem soul free and I fly like a dove Cah we all the issues We all gonna miss you We a share the same issues(yeah) We all gonna miss you(yeah)