(Charlie Pro)
A wi dem fraid a Jamaica(uh!)
Dem seh di sun too hot
Di side of di equator
(Charlie Pro)
Yuh nuh see di whole world nuh stop watch Jamaica
Hey, dem seh dem love how wi dress
Love how wi talk, dem love the flava(hey!)
Whether food fashion or music, a we run it, a we run it
Hey whether sports, or academics, a we run it, a we run it
Yes we reach inna culture, full up of history we run it, we run it
And if a trial and tribulation, we must overcome it, a we run it
Hook:
Whoa!
Noweh nuh, noweh nuh betta dan yard
A mi nuh fraid fi talk suh
A mi nuh shame fi talk suh
I've been many places and seen many faces
Mi know yuh listenin mi know you love yuh country
Still, noweh nuh betta dan yard
Coffee
At Blue Mountain Peak
And if a sports, we got the fastest feet
And if a music, Bob Marley dweet
Reggae Rocksteady and lock the street
Come a Jamaica weh the wata sweet
Mineral fountain mek you feel unique
Friends gather round while the sun a beat
Oonu come a Jamrock we show yuh how wi dweet
If a food fashion or music, a we run it, a we run it
And if a sports, or academics, a we run it, a we run it
Some a di prettiest ladies weh yuh eva seen, we run it, a we run it
Hey with determination and ambition, we must overcome it, a we run it
Hook:
Oy!
Hey, a mi nuh shame fi talk suh
Wi likkle but wi tallawah
Born leada wi a nuh followra
We stand out inna di crowd, so dont have nuh doubt
Jamaicans inna di area
Whether yuh natty, a yuh love go church
A yuh ??, a yuh still a search
Yuh cyan stop wi, a just suh wi work
Out of many one people
Hey whether food fashion or music, a we run it, a we run it
Hey whether sports, or academics, a we run it, a we run it
Hey whether dancing a just groovin a we run it, a we run it
Some a di nicest people weh yuh eva meet we run it, a we run it
Hook:
Whoa!
Hey, a mi nuh shame fi talk suh
(Its The Genius)
Di girls dem
Gully God
*Phone Rings*
Hello?
David weh yuh deh mi need fi si yuh(Eeh)
Weh yuh deh
Mi deh a mi friend house mi cyan come inna mansion?
Come ya nuh
I am on my way
She seh seh waan come roun, a mi yard
Mi seh gyal tun roun, mek mi f*%k yuh hard
Mek mi spin yuh like a hit record(spin)
Mi spin yuh like a hit record
(Yeah)
Mi tell di gal dem, mi nuh beg fren
Tell dem seh fren f*%k fren
She seh, inna di rain from ah message mi a send
Mark up har book with mi pen
Mi seh
If a di gal dem, send all a dem
Mi c*#ky force and bend unda dem
Ten outta ten
Send Suzette and Brenda dem
She bring di blessing fi leave it pon mi
Hold mi tight squeeze it pon mi
She nuh face slack pon mi
A suh she lock pon mi
She seh
Nuh matta di ring pon mi finga
She plus mi create a linga
As mi wife gone a wuk she jump through di window(yeah)
She jump through di window
Mek mi spin yuh like a hit record
Mek mi spin yuh like a hit record(uh God!)
She seh slight wuk hard work, bring sorrow
Seh she waan mi lead har, wheelbarrow
Mr Brooks mi kno nuh gyal cyan conquer yuh
Plus from a wuk time a stulla wine sponsor yuh
She seh everyweh mi tun a bare gal aks fi yuh
Yuh mek mi haffi run weh all di boss bwoy fi yuh
Di loving she get todeh she seh she waan tomorrow
She seh mi nuh fi leff har inna pain and sorrow
Mi seh gyal tun roun, mek mi f*%k yuh hard(yeah)
Outro:
Yeah
Di girls dem
Bigship
Mansion Records
Gully God
Stephen Mcgregor
Buccaneer
Ancient Monarchy fi di gal dem
See it Kiprich, yeah, ???
Hot head (hot head)
Protection yeah, yeaa ayyy, yeahh yeahh ayyy
I and I
Nuh idiot
Gun ting mi nah pree dat
Nuh bwoy cyan gimme nuh strap fi lock
Next ting you know mi haffi hide from di cops
Yo mi dunno seh dem street ya hot
But mi prefa buss mi ting dem through speaker box
Certain things nuh match mi a nuh mi dat
Wah mi a do with dead man inna mi car back
Uh!
Protect my life oh Jah
Through gun ting mi si mi friend get knock ova
Guide mi step while mi step
Haile I cyan stop pray Jahovia yeah
Protect my life Oh Jah
Friends and family mi waan u watch ova
Some claim dem a aim fi gold
Disappoint when dem reach cause a wash ova
Hot head!
Nah give up, give up, although times so ruff, man a hold the faith,yeah
Memba Jah Jah bless di poor and helpless
Him maddaless faddaless less fortunates
Facing bare stress and times seem hopeless
Neva the less Fadda god works a manifest yes
Nuff a search fi happiness
Some a try cope with their everyday struggles and test yeah
Some a dem demon and possessed
But like a game a loo did dem a end up in fullness
Hot head
Protect my life oh Jah
Protect my life Oh Jah
I and I
Nuh idiot
Gun ting mi nah pree dat
Nuh bwoy cyan gimme nuh strap fi lock
Next ting you know mi haffi hide from di cops
Yo mi dunno seh dem street ya hot
But mi prefa buss mi ting dem through speaker box
Certain things nuh match mi a nuh mi dat
Wah mi a do with dead man inna mi car back
Fadda god
Protect my life oh Jah
Protect my life Oh Jah
Hot head fadda god
Protect my life oh Jah
Protect my life Oh Jah
WHO MEMBA WHEN WE WERE KIDS GROWING UP...NOW THOSE DAYS THAT WERE GREAT.. STOPS!!
WHO MEMBA DI MILO TIN, HORLICKS PAN AND WE USE TO DO PUZZLE PON CORNFLAKES BOX
HIGHGATE CHOCOLATE DID DEAR YUH FRIG..JUST GOING INTO SUPERMARKET GAVE ME COLD FEET
I WUDDA GULP DUNG DI CHOOCOLATE AND USE THE WRAPPER IN MY MOUTH..SO IT LOOK LIKE WE HAD GOLD TEETH
WHO MEMBA WHEN THEY HAD SCHOOL TRIP TO GO CONEY PARK AND HOPE ZOO..B4 THE 2 LION DEM KICK THE BUCKET
PAPER ONE DOLLAR WID DI ACKEE COIN DEM...BOGLE MONEY PAY YUH BUS FAIR..SO YUH TUCK IT
WHEN CARIB THEATRE A SHOT...MI NEVER LEGAL FI GUH INNA REGAL
WHEN MI GUH WATCH PASSENGER 57 AND THE TWO SHOW WID STEVEN SEAGAL
IF U HAVE A SATELIETE DISH U PARENTS MUST HAVE MEANT ASSETS
THE ONLY SOURCE WAS J.B.C OR U JUST RENT CASSETTES
WHEN FUTURE TROUBLES DID A RUN PLACE WID DI KUNG FU TUNE, NOW FAMBO SICKER
WHEN THEM USE TO HAVE SMURF LUNCHPAN AND MI GET A COLLECTION A RAMBO STICKER
HAVING A WALKMAN WAS LIKE OWNING A LAPTOP..ITS A COSTLY POSSESION
IF U WERE BROKE...U JUS BROKE...CUDNT BLAME IT ON RECESSION
IT WAS LIKE YESSIDAY...THE DAYS WERE ALL MEMORIES TO SHARE
WE MISS THE GOOOD OLD DAYS...SO LETS SHOW THAT WE CARE
Guilty Before Trial?
by A. Palmer
The police have found me guilty and i havent gone to trial yet,but they spread propoganda on T.V. & internet Dem a beat it in the peoples mind that im guilty and deserve death, but the public knows how the police operate, so mi nah fret.So many people in court for allegedly taking 4, 5, 6 pickney life, So how they dont discuss that on CVM at sunrise? Allegations of extrajudicial killings by security forces have already been issue, but ive never seen them on t.v. so much, talking about that, did you? Me never kill nobody yet but they say my music breeds crime, thats why theyre on my case they want me imprisoned long time. I am an artiste so i know things will make the news, but dont crusade this ungodly way to distort peoples views. Mi swear my innocence before all mankind and God, why would i risk going to jail Leaving behind 7 children, after mi nuh mad.I am not the first man The romans soldiers have sacrificed, like me , that man was not guilty
That man was Jesus Christ.
Tragic is the state of heart I am preein.
Trust me its not a good feelin.
Tragic is the scenario that is playin in my head ova and ova
like a recurring decimal.
To think that who is suppose to be unto me is not unto me
but more unto themself and eventually to another?
Jaah kno star! It a season and curry me. Cant believe mi failure due to my Naivety.
At first we link and kick it right and nice....till you say it so nice you dont wha fall in the trap and pay the wrong price as what happenned in the past so back to the f zone since is that i can condone.
Jaah Kno star! Just cannot believe, but then the flicker of hope kick in cuz u still a feature di I and I scene....and the smiles the laughs the looks just soften man up...not thinkin clearly a one a dem ol trick frm di books!!!
Jaah kno star! Shocked to find out in just a short space of time......it reach me...To see the one who should be unto me but is unto another and to state to me is for money purposes and its not a real and when is someting for someting u nuh affi go wheel and tun it?
and to then say eventually there is a chance for feelingz to develop?
Jaah kno star! Tragic i tell you....cut mi up wid di rusty knife and mi jus a haemorrhage outright! Just a sell yuhself so and sell yuhself short at dat.
But man nah cry and man nah go lose sleep cuz mi kno life unfair and everyting whe glitter is not gold....but man a vetaran inna dis and so mi jus affi mek it burn then heal off and put on back di dawg crown and roam di worl' heartless........
Yard Vybz
Problem!
A coulda what tek dem gyal deh(what a tek dem gyal dem)
A coulda what tek dem gyal deh( a coulda what tek dem gyal dem)
Dem nuh ready(dem nuh ready mi nuh ready)
Hear mi nuh
Hey
Well some gyal did slim and hot
A now yuh si dem dem big and fat
Belly full of stretch marks
Skin crawny like wat
Foot fassy fassy dry skin a kill dat yo
But nuff a dem cyan pass Dovecot
If funeral a keep dem avoid dat
Nuff a walk and cotch live pon yeye top
Dem hype out dem days and now dem flop
So tell a gyal
Then a then now a now
Used to hot then dem nuh hot now
This big ole cow well look like a sow
Tell a gyal fi move har bungo now
Then a then now a now
If funny how some gyal life fed up
Dem used to be di ish now dem sip and stomach
Was the hottest chick but now she ugly now
Slim gyal swell big like a old dumpa truck
But if yuh hot then a now walk up
And up inna di video when mi waan u talk up
Yuh nuh borrow gyal tings all yuh money yah spend up
So when u touch di road just hold yuh wet up
So tell a gyal
Then a then now a now
Repeat Verse 1
Chorus
Stephen: Hey Chimney, we the flyest(mm mm) yeah
That's why the girl dem a call we your highness
Chino: After tonight, rudeboy don't leave your girl round we, round Chimney, or man from Big S.H. I. P.
Cause
You see anytime we appear,
People swear it's so unfair,
And the ladies stop and swear,
Just so dem gwaan when we up
In here.
And they really wanna have a
Good time, they just wanna have a good time
So do I... So do I
Waitress send a bokkle to dah B deh,
Tell her tek weh from dah flee deh and forward over weh we deh,
Nuh she say, dem bwoy deh naav no game or no strategy,
We start the party Friday and spill over to Saturday.
You can meet me in the parking lot
Chino push di C200 Genius inna da 3 deh,
No smokin in di club but we be, but we be puffing like a chimney, wid Bigship family, yuh seet deh.
Gyal dem say we a di flyest team and a got a very high esteem,
Next ting, dem a wonder why I'm so clean ever fresh like Irish Spring,
Gyal dem, a sip Baileys Irish cream Moscato inna my system,
We a lef outta di club about 5:15 wid bout 25 cris ting, yuh zeen.
In here.
So do I... So do I
Yeah
Rose, Chardonnay, gyal dem see we dem waa we yeah,
"We haffi get wid a man from Ship," dat a weh me hear each and every shorty say,
Well from it come to girls you know we naaw delay,
Girl dem surround we like a harmony
(Hoaaahoaaahoaaaaoaaa)
Hey chimney we nuh know no other way.
Hey! Step inna di club we pocket full a cash, oh my gosh, it's like a bash because everybody trash, di gyal dem clean from head to toe Vicky Secret body splash,
Laden relax nah V.I.P a sip Cirocs on di rocks.
Well who naa grab on pon we shirt a run dem hand through we locks
Dem hear we tracks an get cold bump like when dem get chicken pox
Chino: Some man hitch up inna corner a watch dem gyal wid binnocs,
But we mek dem gyal jim screechie equinoxx.
In here.
So do I... So do I
(Payday Music)
Child molesters! Perverts!
(Yo Killa) (yo)
From wah day mi just a si di man dem a tek weh di pickney dem all over Jamaica star(Ananda Alert)
(Another alert) hurt mi to mi heart enu man (pedophile!)
And is like it get worse like da katch hard like mi nuh know wah gwaan
?? gone, truss mi
We haffi protect di children(warnin)
Hey
Mi really cyan believe,
When mi si a gwaan pon earth(cyan believe mi eyes)
Mi si big man a kidnap likkle girls, just fi tek off dem skirt
Now nobody cyan find har
No matter how hard dem a search(Ananda Alert)
She never life fi see har dream or get fi tun a teen
Baby weh just get birth
Be on the alert (hey) be on the alert yeah
Dem just kidnap a likkle girl
All mi do mi pray seh she dont get hurt(child molesters!)
A coulda mine or a coulda yours(coulda be anyone's kid)
We put a fyah pon every pervert
Well
Inna di miggle of di day or when di night come down
Be on the watch fi some bwoy weh yuh si a come around
Dem same one a tek di kids dem from di home
And tek dem outta bound, neva to be found
Till yuh hear she find in water
And a neva drown she drown
The child has been molested by a male dat fully grown
To hurt di children dat we cyaa condone
Cause dat a big folly ground
Well!
Be on the alert (hey) (Ananda alert!) be on the alert yeah(another alert)
Dem just kidnap a likkle girl(pedophile!)
All mi do mi pray seh she dont get hurt(child molesters!)
Be on the alert (hey)(warnin) be on the alert yeah
A coulda mine or a coulda yours
Verse 3:
So many kids missing in the street
So many families left to weep
So many ?? favourite day
And some unsolved mysteries
But I pray I pray I pray
For the day the day the day
When di kids can go and play
Without being taken away
And yuh sey I pray I pray I pray
For the day the day the day when
When di kids can go and play
Without being taken away
Dem just kidnap a likkle girl
All mi do mi pray seh she dont get hurt
A coulda mine or a coulda yours
Outro:
Be on the alert yeah
Kidnap a likkle girl, kidnap a likkle girl yeah yeah
Be on the alert ( be on the alert)
Coulda yours
A yah suh Nice
A yah suh.
Har breast rub up pon mi teeth like a chicken gravy,
She mek mi feel like a likkle baby.
Har p**sy tight mi think a Madda Mary
A yah suh nice mi tink a God a save mi
And she come inna mi house and she neva fraidi
Panty fly like mi bredda beigie,
Har p**sy pretty like a madda baby, she mek mi feel...
She wine pon mi c*#ky put mi c*#ky outta socket
Boom pon mi c*#ky put it back inna di socket
Come in like a door wen mi knock it and mi knock it
Knock it and mi knock it foot a wah mi like har
She si mi Manley and she tek mi Sheara,
Har heart bitter like a Ole Vera, before mi a yuh mi tun a saviour
Before mi tun ***** man mi prefah tun a raper
Verse 2
Wine up wine up pon mi baby
Move yuh move yuh waistline pon mi
Like a mango tree mi waa yuh climb pon mi
When mi a f*%k yuh hard mi mi waa yuh come for mi, hey
An mek mi tell yuh bout mi pretty lady
She pretty like mi Benz, like mi Mercedes
She a mi beauty queen she a mi first lady
Potential a talk a nuh Slim Shady
Baby, skin clean a dat amaze mi
What a girl body rite a dat amaze mi
She can read and rite a dat amaze mi
Har p**sy tatatata tight like mi nana nikeee.
Chorus
A yah suh nice a yah suh nice a yah suh nice
A yah suh nice a yah suh nice a yah suh nice a yah suh nice
A yah suh, hey a yah suh, Whoawh, Potential a talk inuh
Verse 3
Har p**sy pretty mi think a Madda Mary
And she come inna mi house and she neva fraidi
Panty fly like mi bredda beigie,
Har p**sy pretty like a madda baby, hey
Chorus
A yah suh nice a yah suh nice a yah suh nice a yah suh nice a yah suh nice a yah suh nice a yah suh nice
A yah suh, Whoawh, a yah suh, Whoawh
A yah suh yah suh
Whoawah
Har p**sy tight mi think a Madda Mary
Intro
A yah suh Nice
A yah suh.
Verse 1
She jus a bubble bubble bubble like a chicken gravy,
She hold mi tight mi think a Madda Mary
And she come inna mi place and she neva fraidi
She mek mi fly like mi bredda beigie,
She hold mi tight mi think a Madda Mary, she mek mi feel...
She wine ova deh suh put a spine outa di socket
Wine ova yah suh put it back inna di socket
Come in like a door wen mi knock it and mi knock it
Knock it and mi knock it she (Caugh) Whoawh.
She si mi Manley and she tek mi Sheara,
Har heart bitter like a Ole Vera, not even Jesus coulda tun har saviour
Mi a di best baby fadda inna Jamaica.
Verse 2
Wine up wine up pon mi baby
Move yuh move yuh waistline pon mi
Like a mango tree mi waa yuh climb, Climb
An wen mi call u phone mi waa yuh come for mi,
An mek mi tell yuh bout mi pretty lady
She pretty like mi Benz, like mi Mercedes
She a mi beauty queen she a mi first lady
Potential a talk a nuh Slim Shady
Baby, skin clean a dat amaze mi
What a girl body rite a dat amaze mi
She can read and rite a dat amaze mi
She hold mi tatatata tight like mi nana nikeee.
Chorus
A yah suh, Whoawh, a yah suh, Whoawh, Potential a talk from mi heart enuh.
Verse 3
She jus a bubble bubble bubble like a chicken gravy
She mek mi feel like a likkle baby
She hold mi tight mi think a Madda Mary,
A yah suh ... mi think a God a save mi
An shi com inna di ... an she neva fraidi
Shi mek mi fly like mi bredda beigie, Har sitten pretty like di madda baby ..., (gasp) she mek mi feeell...
Chorus
A yah suh, Whoawh, a yah suh, Whoawh
It nice
(Eh!)
Yeah, whoaaaa whoaaa baby
Secret whispers
True love speakers
I will tell her
Our love will never go under
Keeps getting stronger
Love is the answer
We'll do better
So we can make it last forever
Yeah
Becah mi love har like dat
A thru mi give har lovin and she luv mi right back yeah
She's always on my mind
So I'll never give har up she's one of a kind
Jah show mi a sign
And that's the reason why I made you mi-i-ine
Girl you're so divine
Every man want you dem a draw line
Secret whispers
true love speakers
I will tell her
Keeps getting stronger
Love is the answer
We'll do better
Knowing that you're my baby
Always seems to amaze mi
If I should never go crazy
Just know that your love is the reason
Ruler nor tape cyan major
How much mi love you how much mi waan fi treasure, you
Cause a you fi gimme please
And if a mi fi leff you mi will tell you never
Secret whispers
true love speakers
I will tell her
Keeps getting stronger
Love is the answer
We'll do better
Bridge:
Yeah
Whoaaa baby, whoaaaa
Yes baby
Whoaaaa
Yeaaaaah whoaaa whooaa yeahh (eh!)
Secret whispers
true love speakers
I will tell her
Keeps getting stronger
Love is the answer
We'll do better
Repeat Verse 1
Chorus
Nuff gyal waan my man but
Tiana ah di only girl him want(yeah)
Di only girl him want yeah
Him seh babes your punny so tight
A girl like you mi want inna mi life
Mi ah di only girl him want
Hooj:
My kitty is very special yeah, very special, mi nah lie, mi love ride di bike
Mi f*%k him real good, get him high like di sky
Nah fi guh low fi hav control
Fi him gimme everything weh him own
Nuff gyal want him heart and soul
ah mi have the key fi di home
(yeah)
Like a signal some gyal man roam
Dem nuh know how fi wine pon dipole
Mi nah fi search inna mi man phone
Pum pum phat a di ringtone (yeah)
Seh mi stush but mi vibez hardcore
Tek it anyweh even pon di floor
Like a hurricane knock dung di door
Dem style mek him come back fi more
Seh him want it from di back
Rest it pon di c*#k
It feel so nice you betta dont gi weh dat
That's why mi ah di only girl him want (you betta know)
Seh mi hav him weak mi ah di heartbeat
Mi ah di fuss gyal nuh mek him feel like fi cheat
Him never cry fi a gyal so from him born
Ah Gyal so from him born yeah
Hook:
My kitty is very special yeah, very special, mi nuh lie, mi love ride di bike
Him seh a you haffi bare my fruit(yeah)
36 months equal to four yutes
You a natural beauty di pickney haffi cute
Tonite we nah use nuh more shhh
Seh him want it from di back
Rest it pon di c*#k
It feel so nice you betta dont gi weh dat
That's why mi ah di only girl him want (you betta know)
Seh mi hav him weak mi ah di heartbeat
Mi ah di fuss gyal nuh mek him feel like fi cheat
Him never cry fi a gyal so from him born
Ah gyal so from him born yeah
Hook:
My kitty is very special yeah, very special, mi nuh lie, mi love ride di bike
Him seh a you haffi bare my fruit
36 months equal to four yutes
You a natural beauty di pickney haffi cute
Tonite we nah use nuh more shhhh
Yeaaaaay
Really, truuuuly
Dre Skull
Mi nuh haffi spend a dime fi get nuh gyal
Nuh fi sey nuttn out fi get nuh gyal
Believe me
Inna di gyallis ting a wi hav di medal
Dem seh wi fresher dan di mineral
Easy
Gyal a gimme crazy pin a funeral
Dem seh a Pappi a di general
Dem a pree mi
Gyal a warrant a search fi mi like criminal
From mi likkle mi tek weh mi bredda gyal
We get gyal, easy, easily
Tommy Lee
Every girl haffi falla wi
Dem si wi pon di street and dem waan call a wi, yeah
A lot of pretty girls sing along
Plus, some weh ugly like Halloween
Love every girl so it really dont matta mi
Buss a smile mek she start gush and get amaze
Mi mek she hot like sunny day
Change gyal everyday, dem a change everyway
How wi dweet
Easy, easily
Big woman ting
Girl neva hitch fi gimme dat ting
Crazy gyal around waan bring mi offspring yeah
Big ooman gimme money often
And mi madda pastor ready fi gimme offerin yeah
Rhona sey mi son yuh badda dan sin
Through mi seh mi waan rub down Lady Saw sting, yeah
We gyal vocabulary bigga dan Sting
Mi nuh haffi dress up inna bling bling
Tommy Lee
How wi dweet
(We get gyal, easy, easily
We get gyal, easy, easily)
Neva let
Babylon lead you the wrong way
Jah Jah
We gotta be smart
Nuh mek dem trick you
Neva for a minute neva think dem with you
Cause if you leave it to dem alone
Hungry dawgs nuh get nuh bone
So be smart nuh mek dem trick you
Cause if you leave it to dem alone yeah
Pon mi face dem nuh waan si no smile
We haffi show dem suh fi dem we nuh hav nuh time
Dem take it hard fi even feed di poor child
Hey Mr. Babylon fi yuh we nuh hav nuh bly
A suh mi tell mi people dem mi seh dont cry
Jah Jah seh to call on him nuh video seh close eye
Hey yo mi feel it inna mi heart it's a mystical vibes
Sending di prayers to the most high
So be smart
Nuh mek dem trick you
So nuh mek dem brain wash seh dem lead you inna death
And nuh everything you fi believe pon the internet
Dem tell yuh weh dem feel like when bagga tings weh him carry it
So dem cyan lock u up and kill u, yo each a weh dem select
A dem mi fight fi run the world but it's so wrong
And di pollution on the earth it's destruction
A mi see nations drop di nuclear pon anodda nation
When Jah Jah bun dem cyan call nuh fyah station
Be smart
Nuh mek dem trick you
Repeat Verse 1
Repeat Chorus
Repeat Verse 2
I've got love inna mi heart for you
Tell mi what you wanna do
I've got love inna mi heart for you
Telling you it's me and you
Uh yeah
Seh what dont kill you mek you stronger
If you wanna mek a move girl dont stand and look
I know you got you heart broke before girl
Dem deh bwoy deh and di natty nuh read di same book
Cause what dont kill you mek you stronger
I need a lioness inna mi jungle
So weh yuh say to mi a-a-a-y
Yeah yeah
Girl if you see what you want
Please nuh fi cease to proceed bring it come girl
And insist in you want
Reach when you speak it no reason no concern
How it feel when I gone
Turn when you sleep it's so real mek you wonder
Said in the scripts how you want
But mi still a pree it and talk
And this I know
Seh with me she nuh hav a problem
Anytime when diggy drop it propa pon dem
And then you see mi up pon ??
Ackee pon the menu sour soup inna mi blender
She know mi haffi ?? pon blem
Puttin it together how you stop it and then girl
A she a nuh second hand
So you know mi haffi consent
And this I know
Verse 3:
Tell mi girl how it feel when you ride
Thief never love fi see thief mek a swipe
Misery nuh keep company by its side
And dem nuh know di feeling so dem start criticize
Neva have you inna doubt
Neva leff you inna drought
If a this mi in you never seen mi coming out
Nah go si mi lookin out
Carry you round a corner
That's all I what I want to cah this I know
Repeat Verse 1
Repeat Chorus
(Payday Music)
(Yuh ready?)
Heyyy hey
(Jah kno baby)
Raine Seville (Movado)
Don't even know how fi explain dis to you( dis to you)
I caught yuh in your cheating games(I saw yuh with my own eyes)
Dont even try to explain ye
Yuh say yuh were at the cafè( no need to stress yuh mind)
I'm getting out yuh way yeah
So now I'm leaving
No more grieving(afta all this time) no!
So now I'm leaving yeah (Jah kno star)
No more grieving
Hook:
(Listen nuh)
Jah kno
Mi shock
Becah she leff mi wid a broken heart
Jah kno, fi real mi shock
Becah she leff mi wid a broken heart
Listen nuh
This girl love mi and leave mi
And leff mi and gone
Raine pass through mi life like a Gilbert storm
Yuh did tell mi how much forever more yuh wudda calm
Now yuh feel insecure yuh pack up and gone
Is like mi get a big stone, mi prefa tek a gunshot
Mi hear seh yuh gone is like mi ketch heart attack
Mi temperature rise, straight to the max
Bun off a carton and a cigarette just like dat
Hook:
Cause
Mi shock
Yuh leff mi wid a broken heart
Jah kno, fi real
Mi shock
Is like mi whole life start tore apart
Jah kno
I caught yuh in your cheating games(I saw yuh with my own eyes)
Dont even try to explain ye
Yuh say yuh were at the cafè( no need to stress yuh mind)
I'm getting out yuh way yeah
It's now that yuh wanna cry
No need to apologise
Telling me all these lies
I can see it in your eyes
How could you treat me this way
I don't care anymore
It's over a dat fi sure
Yuh got what you lookin for
I'm walking through the door
I'm gonna leave you this day
Hook:
Jah kno
Yuh leff mi wid a broken heart
Jah kno, fi real mi shock
Is like mi whole life start tore apart
Jah kno
Chorus
(eh eh)
She think mi woulda pop dung
She swear when she leff mi woulda drop dung, yeah
She think mi woulda find another wife, get anedda girl inna mi life(yeah)
She swear when she leff mi woulda drop dung, yeah
She think mi woulda mad( but right now mi glad)
I tell you that when one door close, many more open
And that's the way of life
I see many find love, many hearts broken
But that's the way of life
Yeah mi seh mi find har mi find har mi find har
Mi neva stop search till mi find har
Mi find har mi find har mi find har
Betta dan mi ex Jah design har
Seh long time mi a search just fi find mi baby
Would think mi realize mi ex did a play mi
She try to take mi heart and try fi tear it apart
But good teachings from mamma save mi
Seh nuh girl cyan come take man fi mi fool
Nuh girl cyan come try tek man fi put stool
Neva stop search until mi find a heart of gyal
Betta dan di odda gal
Yeah mi find another gyal
Yeah
Finally my life have meaning
And I'm loving this feeling i'm feeling(yeah)
More time I'm not believin
Got to pinch myself see if I'm dreaming
I tell you that my life complete
Everything concrete
Yes a di new gal a dweet
And it nuh matta weh dem talk outta streat
Mi ex gal cheat but mi never get defeat
Yeah
She swear when she leff mi woulda drop dung, now
Think mi woulda find another wife, and get anedda girl inna mi life(yeah)
She swear mi woulda pop right dung
Swear mi woulda drop right dung
Nooo
(She swear mi woulda mad, but right now mi glad)
Yow Zum(eh!)
What I think
Being human is
Having the freedom to express yourself
Without being afraid or care
What other people think
If you don't have the freedom to express
Yourself
Then who are you?
(D 'Angel, D' Angel, D' Angel)
Verse 1
My life is not a secret
I'm sure it's not a game
If it was then would you keep it
Or pour it down the drain?
Choices I made in my life
Still end up with regrets
I'm tired of hearing 'sorry'
Till there's no more apologies left
Chorus
Time for me to break free
Stop living for the world
This time I'm gonna live for me
Gotta accept the changes
Pleasing people all my life
Its time enough I live for me (live for me, live for me)
Verse 2
But still, sistas nuh bodda give up
Nuh put up wid none a dem slackness
Yuh know say a fact dis
A full time unuh live up
Stay confident in a yuh self an a dat yuh fi practise
And Jah will guide you through
He will make a way for you, through the stormy weather
An' so
Chorus
Gotta accept the changes
Verse 3
The world today has got so much trouble
If you don't know what you're doing, you could be in trouble
The time, to take a stand
I just gotta be me
I just wanna do me
Chorus
Gotta accept the changes
Bridge
Father God, mi a beg yuh fi guide and protect me
In everything I do
I will walk with you
I will talk with you
You're my closest friend
Zum tell them badmind can't stop we
A good ova evil we pree
This is a Good Good production
And I know they care for me
(Giiiirl)
You know that I love you
Please dont leave me
You're the best thing that ever happened in my life
And I dont wanna lose a love like yours
These famous last words "I love you, I love you"
Hey
I'm only you but
In your life sometimes you mek mistakes
You're not special someone
But I know that I caused yuh heartache and pain
Hook:
I know that I was wrong to lie to you(to lie to you girl)
But now that you're gone I just dont know what to do(please girl)
I wish that I could turn back the hands(forgive me please)
Of time,cause I'm yours and you're mine
Baby
We came this far
It's too late to turn back now, my lady
I know I hurt yuh
I'll mek it up somehow
Baby
What really take for mi to make yuh see
That I was meant for you
And you was meant for you
Yuh saw the number in my phone
And I told yuh that she didnt mean nothing to me(girl)
But I know you were gonna walk out
When yuh said yuh saw the text that said
"Addi I'm having you baby"
Hook:
I know that I was wrong to lie to you(to lie to you girl)
But now that you're gone I just dont know what to do(girl)
I wish that I could turn back the hands (forgive me please)
Of time,cause I'm yours and you're mine
Baby
Verse 3:
Sorry fi di sex in the text
Nuh disrespect fi di hickey pon mi neck
Heartache cut like a knife
You know you a mi wife
Fi life, we' ll part till death
Sipping Vybz Rum smokin a cigarette
Mi know seh yuh deh so wey a crying on my bed
But until yuh come back to mi
Mi count every sunrise to sunset
Cause you are mine
Baby
We came this far
It's too late to turn back now, my lady
I know I hurt yuh
I'll mek it up somehow
Baby
What really take for mi to make yuh see
That I was meant for you
And you was meant for you
Me hear say man a look a breakfast
Hear say ghetto youth dem a set up shop
Gong to the Zilla and me de yah on mi hill without a question
Love inna the street like a pedestrian
If you love yourself then my suggestion.
Unno fi set up shop
Notice when you see me and my crew
And we so massive and a full up a ghetto youth,
And every man a fi mek cash
And hold it steadfast, give it you best shot
Junglist set up shop, Back street set up shop
Marl Road set up shop, Matches lane set up
Seaview set up shop, Southside set up shop
Mi hear Rema man and Garden man
Dem deh together and a build and a set up shop.
Towerhill set up shop
Telavil set up shop, Tavern set up
Water House set up shop, Trench town set up shop
Mi hear sey Riverton a study and a get still
No bwoy caan broke shop
No pickpocket up a di tuck shop
No juvenile up a di fahhh fahhhh fahhhhh
Ducktor bwoy caan dis di school yute up a di
Bus stop.
Get a couple konk fi di tuff chat.
Man a juggle peanut, Man a juggle ganzie
Couple mesh marina, Couple baby onesie
Man a run a taxi, even if a battery
Even if you haffi live it up like you
Win di lottery.
Unno fi set up shop
Jews land set up shop
Painland set up shop
Spain Man set up
Slipe pen set up Shop
Grants pen set up up shop
Mi hear sey shower man and power man dem
Deh together and a build and a set up shop
Grange hill set up shop, Orange hill set up shop
Red hill road hill set up, Warwicker hill man set up shop
Stoney Hill set up shop
Mi hear say Nannyville and study an get still
Well mi woulda buil mi own plaza, mi own harberdash
Goods and commodities we have it in stock.
Nuff merchandise pack up inna a truck back
Still a spend money from I man a sell wax.
Three set a tunes file mi income tax
Big ganzilla fi mi bank book fat
Come a fi mi yard it decorate wid plaques,
To di maxx
Bull bay set up shop
Buff bay set up shop
Mobay set up shop
St Ann's bay set up
Falmouth set up shop
Clarendon set up shop.
Mi hear sey Ochio Rios deh together
And a gi tourist shop and a set up shop.
Newport set up shop, Bridgeport set up shop
Port Royal set up.
Out a Airport set up shop
Rockfort set up shop
And Mandeville a run it like a treadmill
Verse 3:
Woman a pree a divan,
Man a welcome tourist to di island
Man waah buy car and waan drive van.
Man a pree finance, Fire bun di violence
Gun dem haffi silence, Mi gal a pree diamonds.
Man a pree income, Man a pree interest
Money haffi pay down, Man a write big cheques
Man a pree investments, Man a pree progress
Tired fi gi dem more and haffi a show less
West coast set up shop
New York set up shop, Boston set up shop
Washington set up, London set up shop
Canada set up shop
And rastafari prophecy a fullfil
When Ethopian set up shop
Somalian set up shop, Kenyan set up shop
Nigerian set up, Eyptian set up shop
Zimbabwe set up shop.
What a ting humanity deh together and a build
And a set up shop.
(Yeah)
Yuh hear mi
Nuff bwoy deh ya road
And a gwaan like dem hype
When mi check it out
Dem nah hav a single girl by dem side
Mi seh
All some bwoy a talk
Nuff a dem nah nuh girl(nah nuh girl)
Dem come ah road and pose up
And dem nah nuh girl(yeah ayyy)
Find out sey a nuff a dem a trickstar
Come ah road a pose wid dem sista
None a dem cyan use da style deh trick wi
Well
Some bwoy nah nuh gyal and dem fi talk
Weh wi full of gyal dem haffi carry gyal shor
Di world dont know sey a nuh everyweh mi talk
So mi nah go tell yuh seh mi hav nuh girl a Gregory Park
But aks Bramma about di one dem up a ?? park
One ting bout Ship gal seh wi very sharp
Girl dem luv wi, wid every beat a dem heart
And a through wi hav song pon di chart
Yuh hear mi
All some bwoy a talk
Some a dem seh gyallis but dem wasnt
Come ah road a pose wid dem cousin
Tell dem gyal ting to wi dat that's ?? yeah
Some a dem gyal clown and just so dem stay
None of a my crew a nuh wanna dem deh
Wi hav di girl dem plenty
A so we stay it coming like it inna wi D.N.A.
Yuh know seh a fax from mi said it
None a dem bwoy dey a nuh gyallis like chemist
Biggz ???? Sean nor ??
To our society dem a menace
All some bwoy a talk
Find out sey a nuff a dem a trickstar
Come ah road a pose wid dem sista
None a dem cyan use da style deh trick wi
Repeat Intro x2
Chorus
TEH INFAMUSS KARTELL WAS DENIED ENTRY INTO THE GRAND STANDS @ THE 2011 BOYS AND GIRLS CHAMS YESTERDAY
THE OPERATORES OF THE FUNCTIONS SAIDE ONLY UNDER 1 CONDITION KARTELL WAS 2 ENTER THE CHAMS AND WAS UNLESS HE WENT 2 TEH BLEECHERS SECTION
(BlackSpyda productions)
Of course mi have enemies
Of course mi have friends
Of course mi have family
Weh love mi to di end
But none a dem nuh close to mi like di most high
Tell yuh bout Jah Jah,Jah Jah
None a dem nuh close to mi like di most high
Tell yuh bout Jah Jah
So Jah Jah mi ah walk wid yuh
I yah talk wid yuh
Mi nah let yuh go
Jah Jah mi ah walk wid yuh
Mi ah talk wid yuh
Mi nah leff yuh out
Cah there is so much to life and money(money)
Much to life and fame(fame)
So if mi nuh sell my soul pon earth
Mi have more inna Zion fi give
Mi put mi life inna di hands of the Fadda
Yo him a pump di *la*hd through da heart ya
Mi know mi need food and mi know mi need shelter
But mi nuh care weh di world haffi have
Cah none a dem nuh close to mi like di most high
Tell yuh bout Jah Jah
I yah talk wid yuh
Mi nah let yuh go
Mi ah talk wid yuh
Mi nah leff yuh out
Wooy
Mi nuh waan dead
But if Jah Jah ready fi mi life mi know him waan mi
And if him nuh santify my glory mi nuh want it
And if him try nuh bring forth ??
Mi will gwaan make
And if him seh sleep pon floor truss mi mi nuh waan bed
Cause none a dem nuh close to mi like di most high
Tell yuh bout Jah Jah
I yah talk wid yuh
Mi nah let yuh go
Mi ah talk wid yuh
Spyda nah leff yuh out
Verse 3:
Tell 'em seh
Nuh liquor no rum bar yeah
Nuh thugs nuh gun star
A when she aks inna di Honda
And a tell wi seh come par
Still
Tell yuh bout Jah Jah
I yah talk wid yuh
Mi nah let yuh go
I yah talk wid yuh
Versy nah leff yuh out
I yah talk wid yuh
Spyda nah leff yuh out
I yah talk wid yuh
Mi nah let yuh go
Yeah
Tell yuh bout Jah Jah
I yah talk wid yuh
Kidz nah leff yuh out
I yah talk wid yuh
Black Spyda nah leff yuh out
Outro:
Oyyy
Yeah yeah
It's I-Octane whoaaa whoaaaaa whooaaaaa
Whoaaa
Of course mi have enemies
Of course mi have friends
Of course mi have family
Weh love mi to di end
(Black Spyda Productions)
Yo Cashflow Neil
A just how wi go, just a how wi go(yeah)
Get inna trouble and call and si
If yuh friends nuh hav nuh loyalty
Dem ya bwoy yah have a short term memory, short term memory
Mi use to lend dem clothes and dem used to lend mi
Short term memory, oh God
Now di same set a man dem waan fi kill mi
Short term memory, short term memory
Mi use to tell her tings and she used to tell mi
Short term memory
Oh God, now di same set a man dem waan fi kill mi
Hyah Slice
When some people nah have nuh pay check, food upon dem table, shoes upon dem instep
A mi gi di pesticide fi di insect
Mi pay dem bill supports, just send di bill leff
I know dem waan beat mi and wheel mi
Diss mi and nuh hail mi
Send ooman fi fail mi
But mi read di psalms a daily
Most high prevail mi
Cyan tie mi inna grievin
Mi hold dem realms dem inna river pot
Mi bill sen on still sen di love weh shiver heart
Dem waan shot mi dem waan stop mi, before dem si mi start negativity inna fi dem thought
But I will never steal my joy away from mi
And they will never si
They aint grudge me
Mi use to lend dem clothes and dem used to lend mi
Short term memory, oh God
Now di same set a man dem waan fi kill mi
Mi use to tell her tings and she used to tell mi
Short term memory
Oh God, now di same set a man dem waan fi kill mi
Di same endz wi used to sleep inna
Outta road wey a seek dinna
And like Konshens every man waan be winna
Waan drive five series Bimma
But da likkle catty a she used to look,mi but mi neva look her
Cause couple months pon di endz use to kuff fyah
But mi still neva diss har mi still encourage har fi reach to di stars
Seems like
She have a short term memory, short term memory
Mi use to tell har tings and she used to tell mi
Cyan believe a she waan fi kill mi
Mi use to lend some bwoy clothes dem use to lend mi
Short term memory, Cashflow
Same set a man waan fi kill mi
Same ooman waan fi kill mi
All mi friends dem waan fi kill mi
And ah none a dem neva contribute, when Jah Jah did a build mi
Whoaa
Seh dem wicked and steal
Whoaa, dem waan mi go under di clay
But anyway
Some bwoy have some short term memory
A how deh gyal a hot suh
Gully God talk to har (Gyal yuh a style dem)
She hang in
(Yeah) bring every gal come (every gyal)
Every gyal and dem crew(Black white chinese)
Every gyal a sekkle down(Japanese)
This a sekkle down part few ( We The Best)
Girl sekkle down, sekkle down mi lady(warning!)
Girl sekkle down(sekkle down with Chi Ching Ching)
Weh mi seh
Girl sekkle down, sekkle down mi lady(one knock)
Girl sekkle down, yeah
Sekkle down, my girl sekkle down
Look how long di God ah seh fi sekkle down
Yuh gwaan and gwaan till di bed pop dung
When di fyah start bun she nuh know weh fi tun
She a bawl seh hot( head hot head hot)
Gyal guh pon your headtop
Pop off yuh blouse and skirt kick off yuh flip flop
And pick up this opening trap
Weh mi seh
Weh mi seh
Girl sekkle down, yeah
Every gyal sekkle down to the tempo
If yuh cyan manage it now wi help yuh
Cause yuh haffi cyan climb like builder
And yuh haffi cyan bubble like ??
Every gyal from Norway to Sweden
And from Trinidad back to Jamaica
Some hot fluffy girl like Glenda
And some pretty face girl like yuh Pepita
Ten gyal just gone with di Gully God
And ten still deh yah so fi Chris swag
All di ooman inna mi yard she nuh stop complain
Seh mi too bad (so mi just tell har)
Weh mi seh
Girl sekkle down, yeah
Warning
Bring every gyal come
Every gyal and dem crew
Every gyal a sekkle down
This a sekkle down part few
Bring every gyal come(Warning!)
Every gyal and dem crew(sekkle down my girl, sekkle down!)
Every gyal a sekkle down(Chi Ching Ching)
This a sekkle down part few(We the Best)
Weh mi seh
Girl sekkle down, yeah
Weh mi seh
Bring every gyal come
Every gyal and dem crew
Every gyal a sekkle down
Bring every gyal come
Every gyal and dem crew
Every gyal a sekkle down
Girl sekkle down, sekkle down mi lady
Girl sekkle down(coulda Indian coulda black gyal)
Girl sekkle down, sekkle down mi lady
Girl sekkle down, yeah
Drop it like you doing it,
Flow like you doing it,
Pop it like it you doing it,
Slow like you doing it,
Wine like you doing it,
Roll like you doing it,
Grind like you doing it,
Flow like you doing it.
Flow like you doing it,
Slow like you doing it,
Wine like you doing it,
Roll like you doing it,
Grind like you doing it,
Flow like you doing it.
Anything she want at the bar that's fine
I'm a real sucker for the gogo wine
Shorty buss a move deh weh blow my mind
When she back it up
and show me where di sun don't shine.
Me love it when she shake it like a tambourine chime
She can transform it like Optimus Prime.
When she siddown in yuh lap
like a chair and recline,
and do di dutty wine like she don't have no spine.
She get every dime.
Bridge:
When she back it and she fling it up
Sweep di floor and then she bring it up.
When she tick it and she tock it,
me haffi slap her on her booty
and sing sey
Flow like you doing it,
Slow like you doing it,
Wine like you doing it,
Roll like you doing it,
Grind like you doing it,
Flow like you doing it.
Flow like you doing it,
Slow like you doing it,
Wine like you doing it,
Roll like you doing it,
Grind like you doing it,
Flow like you doing it.
When she clap it, mi drop off mi chair,
She have me a fling dollar bills in di air.
She dip it down again,
me nearly choke pon mi beer.
When she swing pon di pole, like a chandelier.
Di way she do dah flip deh, she mus get a tear.
Yow mi woulda war fa dah gal yah, mi swear
She bend over and give me a snapshot from the rear,
mi haffi blink and check if mi eyes a see clear.
Mi swear
Bridge:
and sing sey
Flow like you doing it,
Slow like you doing it,
Wine like you doing it,
Roll like you doing it,
Grind like you doing it,
Flow like you doing it.
Flow like you doing it,
Slow like you doing it,
Wine like you doing it,
Roll like you doing it,
Grind like you doing it,
Flow like you doing it.
Verse 3:
Move yuh body like a snake
Mek yuh booty shake,
Drop it down low,
mek it tremble like a quake.
Jiggle up yuh boobs, mi nuh care if dem fake.
Move yuh body like a snake
Mek yuh booty shake,
Drop it down low,
mek it tremble like a quake.
Bridge:
and sing sey
Chorus
Girl
Love how you a move,
A do yuh ting and just a get me inna di moo-oo-d
Laden yeah,
when yuh a gro-oove.
I see you walking by
I see you flossing high, high, high
And you mek me haffi see yuh and sey,
Gal, dah style deh shot
beg yuh give me dah style deh back.
When yuh tick, anytime yuh tock,
yuh mek it seems like sey
yuh nuh have no spine, nuh back.
Gal, becaw yuh hot
any man lef yuh dem waan yuh back.
Dirty tings gal, yuh nah do dat.
Dah style deh nah stop dweet it
gwaan do dat.
Until yuh do dah wine deh,
mi like it, true.
I wouldn't mind spend all di night wid you.
Whether inna di public, or me private room
mi waan yuh try off my zip soon.
Hmm, me waan yuh continue,
Love how yuh a gwaan, me all a plan fi yuh.
Later on we gone a Grand Lido,
and baby mi nuh waan yuh man see yuh.
Gal, dah style deh shot
Gal, becaw yuh hot
gwaan do dat.
Yeah
Me waan yuh bubble fi me gyal,
wine up yuh body like sey yuh inna mi video gyal,
yuh mek me feel like mi in love wid yuh gyal.
Dem a tief yuh style weh dem nuh have,
dem a only criminal.
So do dah style deh weh me like fi see
and baby yuh hype wid it.
Dweet girl caw yuh nuh care bout no privacy
yuh waan di eye fi see.
Gal, dah style deh shot
Gal, becaw yuh hot
gwaan do dat.
Bridge:
Laden yeah,
love how yuh a move,
do yuh ting and jussa get me inna di mood
weh yuh a prove?
Rept. Chorus
Repeat Verse 1
Rept. Chorus
Ohhh oh ooohhh ohhh, ohh yeaa ayy
See I've been with a lot of girls but
There is something different about you
Your touch, your kiss
Your love, is mine
Your body keeps moving, in ways
I like
You never cheated
You never lied
You're all I need in my life
I'm gonna
Make you feel good
I'm gonna do di tings I should
I'm gonna make you feel good
Make you feel good
Give you di world baby girl If I could
Hook:
I-I wanna
Touch, you body babe
Touch yuh body babe
Touch, you body babe
Touch you body babe
Touch, you body babe
Touch you body babe
Touch it touch it touch it
I wanna touch your body
Say heyy, say heyy
Tonight I waan yuh scream my name
Say hey hey hey babe
Say tonight let's make a wish
That we will last forever
You and me together forever
Baby
While, we're making love
While, I mek yuh scream
I'm gonna
Make you feel good
I'm gonna do di tings I should
I'm gonna make you feel good
Make you feel good
Give you di world baby girl If I could
Hook:
I-I wanna
Touch you body babe
Touch yuh body babe
Touch, you body babe
Touch you body babe
Touch, you body babe
Touch you body babe
Touch it touch it touch it
I wanna touch your body
Bridge:
You make mi wanna touch it, touch it, touch
Make mi wanna touch it, touch it, touch
You make mi wanna touch it, touch it, oh
You make mi wanna touch it
Chorus
Hook
Wah gwaan CocoSkull
Da one yah some like it to find behind the bars
Why pree, Worl' Boss fi wi
Hey Bubba
Hypocrite cyan come bout yah
Dutty mind cyan come bout yah
So mi cry protect mi oh Jah
Dem a sprinkle dem oil and ah dash powda
Ah di Lord protect mi head
Nuff a dem well waan mi dead
Every night mi gone mi bed
Mi haffi read a psalms mi seh mmmm
Mi a pree mi nuh truss nobody
Badmine inna dem and ah di worsest disease
Lick mi ah pree mi nuh trust nobody
Dem a nuh fren dem a frenzy(mm mm)
Bare dutty talk dem a medzi
All dem a gwaan like dem with mi mi sensi seh
Dem badmine Addi fi di Benzi
So mi analyze dem like, like Mckenzie
And mi si seh a Judas dem mi ??
Sell out Judas fi totty piece a silver
So dem wi sell mi fi less than 20
Awhoe!
(Awhoe) mi ah pree mi nuh trust nobody
Mi mi nuh know wah mek dem hate us
A mussi true dem catty rate us
But mi unstoppable mi infallible
Dat mi put pon mi Blackberry status
Pappi, wi granny and wi madda prayer save us
Nuff a dem vex cah di Dj buss(yeah)
People know di ting weh name "love"
But badmine dat was a famous
Awhoe
Mi ah pree mi nuh trust nobody
Hypocrite cyan come bout yah
Dutty mind cyan come bout yah
So mi cry protect mi oh Jah
Dem a sprinkle dem oil and dash powda
Mi ah pree mi nuh trust nobody
Repeat Verse 1
Chorus
Hello to all my haters, out there
When yuh try hurt mi, makes mi greater, right now mi out clear
When tings get ruffa and I make it through tuff time
I say, hello, haters, hello
Hey
Badmind ago fall
Like heavy rain
Mi head a ring tell dem seh low go mi name
Dem heart nuh clean, pon it dem hav a dutty stain
Dem grudge mi fi di house and di car weh mi stay
Dem ago fall
Like heavy rain
Mi head a ring tell dem seh seh low go mi name
Why badmine waan tun mi ova
Mi a di king inna di pop dem just a joka
Watch ya!Nuh fraid a oil mi nuh fraid a powda
Subject inna him hand and nuh inna ??
Lawd, badmine just a wuk di obeah
Nah stop put mi trust inna Jahovia
Mi alone can bear cyan carry da load yah
Cyan shut mi up mi sing likkle louder
Badmind ago fall
Like heavy rain
Dem ago fall
Like heavy rain
Why, badmine keep looking at me
Waan mi life pretty like a christmas tree
Jah by mi side, so this must be
Pagan disgust mi yeahh
Blazing just a fly like a bird in the sky
Put mi trust in the most high
Jah seh you'll never leave mi side
Neva leave mi side
Nuh do dem nuttn but dem will hate you
Why badmine have dutty heart so
Yuh life dem dismankle
You shine yuh light like a ??
Badmind ago fall
Like heavy rain
Dem ago fall
Like heavy rain
Rept Chorus
Chorus
Cashflow Record ( a Record)
Baby, baby
Mi just waan tek time out(I'm sorry)
Express my true feelings(yeah, yeah)
Girl(girl)
We quarrel and we fight(fight)
We fought know that's not right
Can we make it up tonite(baby girl)
Kiss mi and make up
Dont tell mi that you scared to love again but not scared to break up
Kiss mi and make up
Verse 1::
See your lips am I like a stamp pon a letter mm
When it's cold outside I'll be your sweater
We are humans girl we fuss we fight
Even though that's not right
Girl when the smoke clear, you know I'll be there
Kiss mi and make up
You know seh mi check fi yuh more than words can tell yah
Mi cyan plan fi yuh season to season, the birds can tell yah
Mi friends dem a tell mi seh di rubbish bin soon becomes my home
Nuh leave me alone inna room and a stick ?? ???
Kiss mi and make up
Bridge:
Girl, I love I love I love you I love you
I love I love I love (aint gonna change)
I love I love I love you
Any aint gonna change
Lova lova lova lova yuh, love love love love yuh
When kiss girl
Kiss mi and make up
Whoaaaaa-aaa (yeah yeah)
Its Pressure
Hey
You're everything, you're my other half
Lovely vibes yuh bring, when wi mek it out the love
Girl you're someone else, possibly a star
I'll always be your help, no matter weh yuh are
I'm so confident, in every word you speak
Cause every word is meant, through times I'll be the sweet
I'll take you anywhere and be your anywhere
Just to show you that I care
Let love grow or we'll never know
Just how far it goes when the wind blows
Our love is solid as stone,my honey comb
You turn a house inna home, our home
Let love grow or you'll never know
Our love is solid as stone, as my honey comb
Turn a house inna home oh oh oh
Hey
You and I alone
You look so very good
But I dont wanna rush and be misunderstood
You got it going on
The biggest talk around
I see my future wife everytime you walk around
I'll take you out for lunch and you're not ?? to please
She seh, anyting as long she is next to me
Girl you all I want
I hope you feel the same
I aint ?? no game
Let love grow or we'll never know
Our love is solid as stone,my honey comb
You turn a house inna home, our home
Mi seh let love grow or you'll never know
Our love is solid as stone, as my honey comb
Turn a house inna home oh oh oh
Repeat Verse 1
Chorus
Well hear mi now,
a di the Almighty we sey
in di midst of everything
so when di wicked talk,
unnu a fight God pickney.
Well hear mi now
Di more dem a fight we
a di stronger we get.
Lawd, di more dem a siddown
and a wish fi we pop dung
a di more money we mek.
Tell dem nuh Genius
di more dem a fight we,
a di stronger we get,
lawd di more dem a talk,
all dem a do a waste dem breath.
We nuh worry nor fret.
Bridge:
Hear dem a talk
but dem can sey anything,
we nah beg dem anything.
Di almighty provide everything
weh we want, so mek dem stay deh talk.
Dem can sey anything,
mi done tell yuh,
dem cyaan do we anything.
Di Almighty provide everything, weh we want.
So mek dem stay deh talk cause
Verse One:
Afta we nah beg dem nutten, woii.
after we nah cotch a dem yaad.
And afta we nah wait fi dem cook
and tek off dem pot fi henka like dog.
talk up a bagga ting, draw bere card.
None a dem nuh see we,
when we hussling hard.
But dem a carry belly fi di tings weh we have,
like dem want our pickney fi starve,
Genius.
Di more dem a fight we
a di stronger we get.
Lawd, di more dem a siddown
and a wish fi we pop dung
a di more dollars we mek
Wah mi seh BoardHouse
di more dem a fight we,
a di stronger we get
Tell dem nuh Bigship
When dem a talk,
dem a waste dem breath.
We nuh worry nor fret.
Verse Two:
Hey yo
Well dem a wish fi hear mi crash
and is a new ride mi get.
waan me and mi gal mash up,
is a new bride mi get.
We a walk through di valley of death,
and we nuh fret,
none a dem trap cyaan ketch we, Jah guide wi step
Yes di more dem hate we and di more dem resent we,
di more prosperity di father present we.
Lock one door, but di fadda pull 20
so our food basket will never empty, woii.
Rept. Chorus
Bridge
Rept. Chorus
It inna mi *la*hd
Ye-ye-yeah(yeah)
Clean, from mi born mi stay so Sensi(no)
Mi nuh change like currency
Mi nuh back down if a guy try go gainst mi
Daddy love big chain mi mi love necklace
Daddy nuh tek talk mi mi nuh tek press
And ah di same *la*hd mi hav
Nuh born as a punk, girls love mi swag yeah
Mi nah depend pon people yo mi want my own
Girl mi learn from di best so mi yuh cyan drive clown
All, when di system hard like stone
We nuh tek touch like screen pon I-Phone
Work hard fi get di money nuff, yes mi born so
But mi nah tek tuff chess mi waan yo
A so mi stay from a tender age
And mi a gyallis we sharp like blender blade
Nuh mi born wid coward *la*hd
Mi nuh tek walk pon mi and a nuh man rug
If mi a like Jerry yeah and you a like Tom
David beat Goliath as a di straight gone
?? we go get dat from mummy girl dem sweetheart get dat from daddy
When yuh si mi a hunt di dollar everyday
Wuk my swagger everyday
Just know
Outro:
And all when I waan shoes
We still neva confuse
We nuh tek by odd
Fi wear no name brand shoes
Hey, Sensi
This a di song of di century
Yo
A dat deh mi get it from enu
A mummy
Star Kutt
Delus (yuh mad)
Mi nuh bawl ova gyal cah mi a gangsta(no!)
Yuh nah go si mi shed nuh yeye water
Gyal coulda be Queen Elizabeth daughta
She haffi fight fi hold a space inna da heart ya, nuh gyal
Cyan mek mi get stressed out
From she violate she haffi pack up and get out
Mi eva clean, pon di road weh mi step out
Di moment yuh leff is like a monster yuh let out gyal
If mi girlfriend gimme bun mi nah bawl
Mi nah go drive and crash up inna nuh wall
Mi nah go pree, nuh bagga love, look a new, gal around
If mi girlfriend gimme bun mi nah cry
Yuh nah go si nuh tears run out of my eyes
Mi nah go fuss, mi nah go fight, look a new, gal tonite
Mi nah go box har up, drape and kick har up
Mi prefa call a taxi fi drive come pick har up
Mi nah go quarrel cuss and trace with har
Mi prefa find a new gyal fi exchange please with har
Mi nuh care
Who di gal be, weh she come from
Mi nuh bawly bawly , so mi program
Nuh gyal cyan rule mi, man a badman
Gyal clown nuh inna my plan
Mi nuh bawl ova gyal cah mi a gangsta
Yuh nah go si mi shed nuh yeye water
Gyal coulda be Queen Elizabeth daughta
She haffi fight fi hold a space inna da heart ya, nuh gyal
Cyan mek mi get stressed out
From she violate she haffi pack up and get out
Mi eva clean, pon di road weh mi step out
Di moment yuh leff is like a monster yuh let out gyal
Repeat Verse 1
Chorus
When mi call yuh phone
Come position pon yuh knee pon the marble stone
Ohhhh, Girll
The way yuh body good gyal yuh cyan guh home, nooo
When mi call yuh phone
Come position pon yuh knee pon the marble stone
Ohhhh, Girll, Girll(b-b-ack it up)
She!
Back it up pon di buddy and a bend it and a bruk it
Yuh a nuh duppy from mi get yuh p**sy gyal mi lock it
Position pon yuh knee pon di ground all when it dutty
Gyal yuh kno yuh sittn full of grip inna nuh mucky mucky
c*#k up yuh mek mi put it pon yuh shub it and a buk it
Yuh siddung pon it steady and a ride it like a jockey
Mi spend mi money pon yuh gyal because yuh p**sy worthy
Yuh body firm nuh soft like putty
Dem type of gyal deh mi like
Gyal weh back it up like she pon di backa a di bike
Ah ahhhhhhh (mi like) ah ahhhhhh(mi like)
A weh mi like
Good gyal weh bad pon di buddy head
Gyal
Bad up mi c*#ky gyal yuh wine and a jiggle
Yuh kno fi bruk it off when yuh climb pon di ??
The way mi luv yuh body gyal a dime man a give yuh
Pon ???
Gyal
c*#k up yuh miggle hamma
Chop up yuh miggle daughta
Wet up yuh p**sy fi yuh, like when a ?? galla
Wine cah yuh body cute and likkle
No careless bwoy cyan trick yuh, noo
Dem type of gyal deh mi like
Gyal weh back it up like she pon di backa a di bike
Ah ahhhhhhh (mi like) ah ahhhhhh(mi like)
A weh mi like
Repeat verse 1
Chorus
Yeahhhh yeaa ayyy
Whoaaaa
Na na na(weh mi seh)
I feel so good
I dont know what's come ova mi
Coulda be di nice vibez inna di party
Coulda be di liquor could it be that you next to me
I feel so good
Coulda be di party, coulda be di high grade weh mi smokin
Could it be you next to me
There's something inna di air
Nobody nah watch none nobody nuh care
Mi and mi wholla mi friend dem everybody here
And free liquor at di bar that mi neva hear
And di gyal dem a gwaan bad
Some bwoy look mi gal mi nuh gwaan mad
Look pon everybody face, nobody sad
Is like the best time mi ever had
Because
I feel so good
And di dj a gwaan
Everybody dancin bare champagne a poppin now
And di high grade a gwaan everybody shake hand and di place it ram all parkin nuh
A bare gal inna di dance
Mi nuh want a bwoy tell mi that I have nuh chance
Cause every man hol a gal every gal hol a man
Wipe out di groupie ting like an avalanche
I feel so good
Repeat Verse 1
Chorus
Hey
Gyal
Yuh know how fi do di ting dem
Yuh know how fi dweet
Gyal yuh know how fi dweet
Yuh know how fi back it up back it up back it up back it up back it up back it up
Yuh know how fi siddung pon buddy, siddung pon buddy, siddung pon buddy
Gyal yuh know how fi back it up back it up back it up back it up back it up back it up
Gyal yuh know how fi tun up di scheme and buk it
Ride pon di c*#ky wreckless and bruk it
Gyal, mi mek yuh cum inna 3 second
Your tight pum pum weh mi love deh pon
Yuh p**sy fat and chubby
Yuh pum pum a strangle mi c*#ky and mi love it
Tell yuh p**sy wet like shower, she dont wanna nuh bower
She dont waan get har pum pum devour
Gyal, arm no green like grass yuh nuh sour
Love har like Jade every hour on the hour
Gyal yuh bad long time mi nuh care if yuh likkle or if yuh big like Twin Tower
Yuh know how fi back it up back it up back it up back it up back it up back it up
Gyal yuh know how fi back it up back it up back it up back it up back it up back it up
Mi haffi tell yuh dis
Gyal mi luv when yuh deh pon mi c*#ky and a wine up
And nuh bwoy cyan eva tell yuh seh yuh time up
Yuh a seh yuh love mi, so gimme di shine up
Yuh p**sy value every dollar weh Pappi a pile up
Addi tell mi seh him a buy yuh a Benz truck
p**sy good gyal yuh nuh hold yuh man by luck
When yuh inna bed man nah seh him vibes bruk
Him haffi seh what a gyal can f*%k
Hey
Yuh gi di man any loving weh him want
Yuh bruise up mi hood wid yuh two p**sy jaw
And nuff gal cyan keep dem man because
Dem boring and too regular
But yuh know how fi back it up back it up back it up back it up back it up back it up
Repeat Verse 1
TJ
We nuh tek program
A Gaza a the slogan
?? man
Yuh know yuh ah mi bad chargey
No bwoy cyan send call mi
Tj mi born bad sponsor a mi own ting
Nuh bwoy nah spend pon mi
Mi nuh send out
No bwoy cyan program wi
Hotskull neva tek program
Oh God Gaza is so damn bad
Addi mi dad is so damn mad
We nuh yes man
No bwoy cyan program wi
Yo Simmer
We nuh care who a bad people
Gaza mi live so mi a mad people
Hav di ting weh fi tun dem inna sad people
When mi seh peppa skull mi nuh mean season
Hey
Mi heart colder dan Sweden
Mobay nuh fear nuh day with nuh reason
Mi nuh tek press mi nuh press button at all
Cyan sell man fi nuttn at all
Mi nuh send out
No bwoy cyan program wi
We nuh yes man
No bwoy cyan program wi
Hey
Cyan fawad inna dance and tell man move up
Hotskull wi name fry yeye eva shoes up
Tj a mouth dem bwoy deh a use up
None a dem cyan mek wi run and bruise up
A boast bout boss and dadz
Move from endz to endz fi di jeans and plad
Cyan tell mi yuh a bad people
Dem fake like Trevor off key dem brand
Wi nuh tek chat
No bwoy cyan program wi
We nuh yes man
No bwoy cyan program wi
Shalala la la la
We wish yuh a shelly christmas
Wish you a shelly shala la la
Everybody dead when dis buss
Di whole city start discuss
A war
None of unno dont move
Face to di wall
Everybody go sleep weh everybody madda go bawl
Nobody nah get weh, I guess a just get salt
Bwoy head a mash weh
I guess a just get caught
Tommy Lee from Gaza step to di bush masta
A we buss bwoy head
Mmm
Devil disaster
Which one you rather
Leave har dead
Mmmm
Anyway we leggo these
Anyway we leggo bees
Di K play these melodies and bwoy face tun bullet beef
Kick dem with di wallabees
Feed dem with jelly beans
Kill dem bwoy any means with craft and technologies
Ladies and gentleman
Little girls and boys
Here comes Santa's with grenade no toys
Through gas like cooking oil
Mek di face look like fries
No badda mek mi rise Spartan sincity and hellboy
Anyway we target
Weh we waan this a tun dark
When wi aim wid bulldog
Mek shot bite up bwoy heart
Dem a hype when it just start and a mek talk and a mek walk
Demon rise when di tunda mm dem a hide when it tun dark
A war
None of unno dont beg
Everybody go dead
Run up wid di S K spray di whole city just dead
Everybody love christmas
A bare body morgue get
Anytime dis buss
Everybody start fret
Gunshot to di bwoy mind
A bare body dem find pon di ground shot chop dem up fine
Lone capital crime weh mi step with di carabine
Everyday people a bawl
And just a call 911
Di war wi ah fight is a messy messy
The meanest ?? that you ever seen
I promise yuh that when the smoke clear
None a yall will live
I guess it's my fadda sin fallin on me
Last ?? captcha
None a dem dont find
Bwoy body get ??? KG nine
Bare ansa of crime
Hey what a be hey what a day hey what a gun time
Some bwoy deh fi just kno seh dem just cyan take a wi stripe
Anytime mek mi just tek weh di big gun with di red light
Di day a go become nite when dem find spen shell a dem feet
Dem a hide when they get bleed
Dem a hide when they get dark
A day when it tunda what a sin day
When it tun dark
Kill a transform inna real demon and a neck toss, K
Chop dem in half and mi just spit pon him ah laugh
Di evil a do evil a di evilous laugh
A war
Quick Cook
Wah gwaan
How road stay
Yo the party shot!its a good look fry yeye
Change yuh yeye and fawad quick quick quick quick
Yaaaawwwwww
Hear mi now Quick Cook
Tell mi how di ting look
Hey
TJ
Him seh party buck, like bull cow
Party buck,like bull cow
One mount of Sheara, mi jeans dem hol
Ravin healthy wi vibes dont dull
Him seh party shot, like one M-16
Dem call mi di ravin king
Touch a Smudge gyal a, show mi love
And a tell mi mi sweet like fudge
Him seh party shot, like one STD
Gal dem a wine pon me, yeah
A wi hav the style weh dem love
Dem watch wi like MTV
Arite, as mi reach mi si gal pon headtop
Swear mi nuh waan go a bed back(yeah)
Apple vodka mi drink till mi skull hot
Party nuh dead like Dovecot
Simmer, mi go circle roun a one part
Bare gal a shout out Free worl' boss
Di whole hot grabba buss inna mi head
Believe mi seh a laugh mi laugh
Dem watch wi like MTV
Verse 3:
Di gal dem seh Yowwwww
A dem favourite talk
And a wine wine wine pon dem favourite part, jah kno
A wonder if mi hav di steering lock
Haffi tell yuh di truth mi ah ah ah ah
Gyal a wine and Jamie a laugh
Wi clarks dem real wi nuh wear nuh knock off
Wi dont get permit from di sup
Yuh kno di dance cyan lock off
Dem watch wi like MTV
Repeat Verse 1
Repeat Chorus
Repeat Verse 2
Repeat Chorus
Repeat Verse 3
Repeat Chorus
Whoaaaa
Yuh fi love somebody
Everybody need somebody yeah
Mi nuh trust nobody, mi try my love and mi fail already
Mi fall in love before
Mi nuh want fi hurt again
A voice inside mi, a warn mi and mi
Fraid fi let you in
Mi nah go treat u badly
I'll give u love and happiness
It's the same old treatment
Different patients, here we go again
Hook:
Dont take my word for it
Try me and u will see
Suppose when mi try mi fail
Who a go comfort mi
Dont mek love pass yuh by
Dont wait till your old and gray
Yuh know seh I through yuh talk
But mi dont trust one word yuh say
Nobody waan be lonely
Everybody need somebody
Mi feel seh yuh waan fi trick mi
Mi feel seh yuh waan fi use mi
Mi feel seh yuh waan fi hurt mi
Everybody need somebody
Mi nah go mek nobody
Tek away my pride
A mi alone know the heartache and the hurt I feel inside
Mi promise u with every breath mi take seh mi nah tell u nuh lie
Why should I believe in you when a guy is just a guy
Hook:
Dont take my word for it
Try me and u will see
Suppose when mi try mi fail
Who a go comfort mi
Dont mek love pass yuh by
Dont wait till your old and gray
Yuh know seh I through yuh talk
But mi dont trust one word yuh say
Nobody waan be lonely
Everybody need somebody
Mi feel seh yuh waan fi trick mi
Mi feel seh yuh waan fi use mi
Mi feel seh yuh waan fi hurt mi
Everybody need somebody
Repeat Verse 1
Repeat Hook
Repeat Chorus
Yo mi nuh response to people waan seh enu
Mi nuh response to dem either
Oh!
Uhh, uuuhh uhhh uh
Uh uuh uuuh uh uuuh uh Vanessa Bling
Dem nuh waan si wi holding on
But wi nah let go
Mi tell u bout badmine people
Dem cyan stop wi though, cah wi in love
Mi nuh know why dem nuh leave us yet
Neva si a man weh mi need suh
Everyday a yuh mi think of
Dying fi come home fi link up
Siddung a mi yard and mi dying fi yuh reach baby
Yuh dun know
Hook:
Nuh matta weh people say, none a dem mi know mi need u yuh need mi
Nuh matta what comes my way, when you wrap your arms around mi
Yuh shield mi from di rain, the love you give to me nuh ordinary
Anything weh u need mi waan fi be di man fi you get it
If this is love journey
Mi love u all the way
Really and truly
Mi love is here to stay
Till my life is over
Mi with you all the way
Believe mi mi nah leff
Oh oh
Baby mi know seh yuh love mi suh
Uhmmmm oh oh oh
Baby mi know seh yuh love mi suh
All of my love is for u
I'll never leave u alone
Nobody cyan change my mind from loving u
Yuh are my baby
Hook:
Nuh matta weh people say, none a dem mi know mi need u yuh need mi
Nuh matta what comes my way, when you wrap your arms around mi
Yuh shield mi from di rain, the love you give to me nuh ordinary
Anything weh u need mi waan fi be di man fi you get it
If this is love journey
Mi love u all the way
Really and truly
Mi love is here to stay
Till my life is over
Mi with you all the way
Believe mi mi nah leff
(Kartel): Wha gwaan Tommy Lee?
(Tommy Lee): Me deh yah yuh know worl' boss,
Why pree?
(Kartel):
Di gal dem nuff
Fresh every day and such
Di thugs dem nuff
When mi touch Mobay
World boss
Why pree why pree
Hol' on,
Di gal dem mi love
Me get p**sy nuff nuff
No tun it down, tun it up
Bere badman inna di club
Bad-mind people nuh like me
A so it go, a so it go.
Leggo me nuh, leggo mi nuh
money me a look fah enu
Hook:
Hold on nuh,
Gal a brace pon di ting
Mi frass affa weh me smoking
Apple vodka mi drinking
Weh me name pimpin?
World boss
Awhoee
Why pree why pree
Ghetto yute haffi rich,
But when yuh rich don't switch
Nuh bodda move like witch
Dont bodda tun inna nuh fish.
Ghetto yute haffi have ting
It a mi wish, it a mi wish,
Jah Jah put food inna mi dish
So mi seh supm like dis.
Hook:
Hold on nuh,
Gal a brace pon di ting
Mi frass affa weh me smoking
Apple vodka mi drinking
Weh me name pimpin?
World boss
Awhoee
Why pree why pree
(Cashflow Production)
Wh-wh-wh-whooy
Ye-ye-ye-yeaaah
Wh-wh-wh-whooy
Wi-wi-wi-wineee pon di buddy, mi ah wine pon di buddy
Wine pon di buddy mi ah wine pon di buddy
Back it up and wine pon di buddy
Ba-ba-back it up and wine pon di buddy
Luv how yuh siddung and wine pon di head
Yuh hav di boom dem gyal deh F*** dead
Baby when yuh squint it yuh mash up mi head
Mi and mi gyal a F*** till wi drop off a bed
Uuuh!
Mi seh gyal fi beg
Gyal fi get F*** till dem cyan feel dem leg
How man a F*** gyal and a treat dem like egg
Woman waan feel like dem just done sheg
Mi love sex like mi gun
Mi love buss it up and mi love F*** fi fun
But hours beat when mi under mi rum
And she do di stripper wine mi haffi fight fi nuh cum
Cah
Gyal a yuh hav di gum
How yuh get so much and she nuh hav none
A guy get one him haffi waan back some
Yuh mek big top shotta heart a beat like a drum
When yuh
My girl yuh ting tun up
Yuh make mi feel good from night till sun up
Inna di club and yuh bar bill run up
Di tab is on mi so mek a gyal skin bun up
A nuh cute face a dweet
Cause some gyal pretty like dem nuh *la*hdkleet
Nuh follow dem gyal deh wey a hype outta street
Cah nuff a dem a hype and nuh good unda sheet
Yuh make di kid feel sweet
How yuh do da ting deh and mi nah feel nuh teeth
Mi cyan stop F*** u yuh hav mi u zeet
A yuh alone F*** mi mek mi feel complete
Show a gal how fi dweet
Dip it dung low mek it touch concrete
A gyal tek yuh light through yuh do yuh ting neat
But yuh facebook a blow up and man nuh stop tweet
When yuh
Repeat Verse 1
Chorus
Wooo,
Today is a lovely day
Verse One:
Mi sey mi jus get pay it is a good day
Plus mi collect mi partner draw
Mi a laugh all di way
To di lord mi pray
So mi tek mi hand dem from mi jaw.
Cause when me nah no money
Nobody can't know
When mi hungry
My hungry can't show
Mi kno to mi self envious people can't stop mi flow
Cause I'm too blessed to be stressed,
Mi nah mek dem take my happiness
I'm too blessed to be stressed,
Mi a full joy mi life to the fullness.
So if yuh give thanks fi life
Every day everybody fallow me
And say ho ho ho ho ho ho ho
From you independent put up you hand
And say ho ho ho ho ho ho
And from you know yuh heart clean
And yuh conscience free
Say ho ho ho ho ho ho hooo,
Yuh work hard every day
And yuh kno wah mi mean
Say ho ho ho ho ho hoooo.
Verse Two:
Ambition is the key
Yes that is me,
Everybody kno that a my miggle name
Vipers a pree want to stop Charly B
A my energy them want drain
Fi dem words can't get me down
Negative people nuh allowed around
Mi kno to miself
Envious people nah go see me frown.
And yuh conscience free
Yuh work hard every day
And yuh kno wah mi mean
Verse Three:
Mi a fulljoy miself
And mi nah mek nobody stop mi
Badmind people can't mek mi head hott mi
Anytime yuh a try make it inna life
Dem always try fight fi brake yuh like crackry
Don't make dem get you down,
Negative people nuh allowed around
Mi know to mi self, envious people
Nah go see me frown.
And yuh conscience free
Yuh work hard every day
And yuh kno wah mi mean
Lawd!
Yes you haffi rock(only Jah)
This a one a name di ghetto youths rock(I give the glory)
Mi seh we heading for the top(Only Jah Jah)
Waan fight wi, waan set trap(I give the glory)
But anyway listen to mi when mi chat (only Jah)
Hey Sparks, mek di riddim drop(I give the glory)
A Liquid enu(ih ih)
Cho! Hear mi now
Hey!
Mek di riddim run and listen to mi story
A Jah alone mi a give the glory
Him mek mi blessings flowa surely
Dutty badmine waan mi die slowly
Treat wi like a slave everyday dem score wi
Marcus seh head a go roll him told mi
Everyday revelation reveal before mi
A mi nah sell mi soul money cyan hol mi